|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: UPANJE PO SPLAVU
19.10.2006 11:32:12   
teri
Pozdrav vsemuser posted image
Sem tolko jezna v službi, da bi najraje kogauser posted image !!!!So me razjezili!user posted image Imam eno delo za naredit,kjer rabim določene podatke za zbrat in ljudje nočejo kooperirat!Mislim za znoret.Jaz pa to rabimČe nisi na vrhu lestvice te noben ne posluša!!!Ok,zdej sem si malo dušo olajšala!
Sonchek:verjamem da nočeš še priznat-oz.malo si tako da user posted image Juhuuuu!Se bojiš,hočeš da ti g pove da je vse ok.Jaz bi isto na tvojem mestu!Boš vidla da je vse ok!Kolko se jih je primlo ta mesec,za ne verjet!Končno!!!
Sem opazla,da pridejo mesci,ko je ogromno ss,pol pa mesci ko je ogromnouser posted image !Zgleda da neki res upliva.Sem vesela za vas ki ste in vam želim user posted image !!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
19.10.2006 11:53:13   
tinaaja
PUNCE...nič vam ne bom izdala dokler ne bo potrjeno...iz stani G......hihihiiiiiiiiiiiiiiiii

al sem vam pa že!!!!!

user posted image    &  user posted image  

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
19.10.2006 12:41:17   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  sonchek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mi o ničemer nič ne vemo.

Teri - ne se sekirat, to je vedno tako, pa še lepoti škodi. Jaz sem se zaradi takšnih stvari že nehala sekirati. Če noče sodelovati pa nič. So what. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  si mislim. Always look on the bright side of life.

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2028
19.10.2006 12:57:38   
lana38
sonchek!
Tudi jaz navijam zate in ti držim pesti, da si user posted image . user posted image

Bomo videli, kaj nam bo javila še pilotgirl. Morda je tudi ona srečka user posted image . Torej boste že 3 nove user posted image . Upam, da se vam potem še jaz hitro pridružim, da ne bom ostala sama na tej temi. Potem jo bomo pa enkrat končno zaprli, ko bomo vse user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
19.10.2006 13:01:10   
Anonimen
Lana38 - mislim, da bom jaz na koncu morala čvekati sama s sabo. Boš videla, da bo K. pomagal.

Joj, še eno vprašanje za vas. ste že videle tisto lunarno metodo za zanositev - mislim, da je Jonasova metoda (sam ne me držati za besedo), ko so zraven še možnosti za različne psihične ali fizične deviacije pri otroku. Meni se namreč naslednji mesec lunina o in moja O ujemata, ampak je pa ta smotani risk factor 4, kar je definitivno preveč. Pa še spol mi napoveduje za user posted image , kar si sedaj po prvem pobu res močno želim, ker nimam niti imena za deklico. Sier pa sem šla gledat za nazaj - april 2004 - pa je bil risk factor 2 in napovedani spol user posted image , pa imam doma zdravega fanta. Ve veramete v to?

< Sporočilo je popravil raho -- 19.10.2006 13:04:32 >

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 2030
19.10.2006 13:02:00   
pilotgirl
Sej bom danes popoldne nardila test. Trenutno še nisem dobila user posted image .Tko da upanje ostaja. Trenutno me nič ne boli. Še upam da ne bo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
19.10.2006 13:07:19   
Anonimen
Daj no, naredi že ta test, da bo en lep dan za vse. Močno namreč držim pesti, da se ti pokaže user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem namreč včeraj bila čisto hin od sreče, ko sem dobila user posted image , ker so mi napovedali, da je zato, ker Črtomira še vedno dojim, možnost, da je še nekaj cajta ne bo. In to pomeni manj možnosti.

(odgovor članu pilotgirl)
  Neposredna povezava do sporočila: 2032
19.10.2006 13:09:04   
sonchek
raho...to smo že gledale...in mislim, da smo se skoraj vse strinjale...no vsaj jaz ti lahko povem, da pri meni je bil riziko 1...pa se je slabo končalo...tako da...mah, jaz glih v to ne verjamem....

...go pilotgirl....goooooooooo user posted image user posted image

...hvala punce za razumevanje....res bi rada da vse skupaj potrdi moja G,...pol pa počasi naprej v nove boje...
..mah.. sam sej mi ni nič jasno user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
19.10.2006 13:16:53   
tinaaja
Lana, mislim, da tega forumo ne bomo zaprli, ker se med  user posted image  pod cvekanje ne bos mogla tok duse oljasat glede skrbi, ker ne bodo razumele.. Nic slabega ne mislim glede njih,ampak vidim razliko. Jaz npr tukaj lahko odkrito povem, kako sem, kok patim zaradi neumnosti, pod marcevkami pa je bila enkat na zacetku ze cela panika, ko je ena omenila, da je slisala za eno, ki je imela ss..
pa saj pol vidis, da ti vsi okol tebe recejo, pa ne sekiraj se, pa vse bo ok,... ampak ni isto, kot razumevanje nekoga, ki je dal to cez..
Aja jaz na uno lunarno zadevo ne dam nic..

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
19.10.2006 13:17:18   
teri
Punce brez skrbi ne boste ostale na tem forumu same!Sem tudi jaz tu,ki vam bom delala družbo.Pa pol ko bomo user posted image bomo se še vedno skupaj pogovarjale.Vidiste da Tinaaja nas ni zapustila.In jaz obljubim,ko bomuser posted image vas celih 9m in tudi pol ne zapustim-zamenjam.Ste mi stale ob strani ob težkih trenutkih in tukaj sem se lahko zares potolažla in najdla vas ki me 1000000% razumete.To se ne pozabi nikoli.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
19.10.2006 13:20:50   
lana38
raho!
Meni sta se obe O ujemali pred 10 leti in takrat sem res zanosila in rodila zdravega fantka. V tem koledarju je to pokazano. Drugič, ko sem zanosila je bila lunina O 12 dni pred biološko, risk faktor pa 2 in punčka. Res je bila punčka in imela je kromosiomsko napako. Res pa je tudi, da sta se mi avgusta in septembra O spet ujemali, pa kljub temu, da sva pridno user posted image  še vedno nisem user posted image . Risk faktor pa je takrat bil 0. Ne vem, kaj naj si mislim.
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
19.10.2006 13:24:27   
lana38
Saj nisem mislila, da se bomo zapustile. Hotela sem samo reči, da bomo zaprle to temo. Ne vem, če me zdaj razumete. Ne bi rada, da bi me narobe razumele, ker ste tudi meni v zelo veliko podporo in vas imam zelo rada. Tema bi morala biti potem bolj vesela, z drugačnim nazivom. Saj menda veste, kaj želim povedati. No, prej seveda moramo biti vse user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
19.10.2006 13:25:51   
teri
Kje pa vi to gledate?user posted image Sicer sem že čula za take stvari,ampak ne vem kje se to pogleda?!

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
19.10.2006 13:28:18   
Anonimen
To je pa popolnoma res, Teri. Me tukaj pač razumemo, kako je, če preživiš ss. One na sosednjem forumu pa (vsaj velika večina) tega ne vejo.

Lep primer za to, da tega čveka najverjetneje večina od nas ne bo zapustila je Tinaaja. In res, če na unem forumu napišeš, da si imel SS, zavlada najprej panika, potem pa nekaj v stilu, ah, saj to pa ni nič takega. Medve s SM10 sve aprilčice kar fajn prestrašile, ker sva bili ena za drugo.

In res je tako - dokler tega ne doživiš, ne veš, kako je. Me je pa prejšnjič kar pri srcu zbodla ona tema: Otroka si ne želim ali nekaj v tem stilu. Bi jim jih najraje bila tako napela pa sem si premislila. Jaz bi dala vse, da bi bila noseča. Res je, da naju je Črtomir presenetila, ker ni bil načrtovan, a je bil od prvega trenutka, ko sem zagledala črtico zaželjen, čeprav me je na začetku bilo zelo strah, kako bo s službo.

No, zdaj pa sem se preveč razpisala.

(odgovor članu teri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2039
19.10.2006 13:29:11   
teri
Ja super bi blo,da namesto Upanje po splavuuser posted image , bi bla tema kako se pripravit nauser posted image .Tam bi se pogovarjale same lepe stvari,kje je kaka akcija,kakšen voziček met,itd.Ampak imaš prav,najprej moramo bit vseuser posted image !Tle se pa stvar zatakne,na žalost!!!Ampak zgleda da je neko dobro sevanje v zraku.Tako da pustmo se presenetit letos,pa do februarja drugo leto.Pol pa konc te teme!!!Mi ni več všečuser posted image

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
19.10.2006 13:32:29   
sonchek
Punce...mislim, da bomo še vedno ostale skupaj in se še naprej podpirale...ker je dejstvo, da se bomo potem še bolj rable in se vzpodbujale....da bomo prišle do tistega kar si tako močno želimo.....

...resnično bi pa lahko spremenile naslov...al pa tud ne...saj tle smo se najdle..in tle lohk tud nadaljujemo...se mi pa itak zdi da bo še kakšna nova prišla med nas user posted image (no, seveda upam da ne)...ki ji bomo lahko z izkušnjami pomagale....do cilja...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
19.10.2006 13:33:53   
teri
Povej zi meni,kakšen človek moraš bit da si ne želiš otroka.Ne rečem da ga še ne načrtuješ al pa da ne razmišljaš še o temu,ampak da ga nočeš met!!!Mi pa bi dale vse na svetu da ga mamo!Večkrat sem rekla da je ta svet nepravičen in šeenkrat to potrjujem!!!

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
19.10.2006 13:33:54   
Anonimen
Evo teri, jaz sem za. Naslov teme: UPANJE PO SPLAVU JE OBRODILO SADOVE.

(odgovor članu teri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2043
19.10.2006 13:34:52   
sonchek
Teri:
..to je to....
http://www.lunarium.co.uk/jonas.php

...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
   SKUPAJ NA POTI DO CILJA
19.10.2006 13:38:27   
tinaaja
naslov spremenjen user posted image user posted image user posted image  hehehe

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
19.10.2006 13:39:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: teri

Povej zi meni,kakšen človek moraš bit da si ne želiš otroka.Ne rečem da ga še ne načrtuješ al pa da ne razmišljaš še o temu,ampak da ga nočeš met!!!Mi pa bi dale vse na svetu da ga mamo!Večkrat sem rekla da je ta svet nepravičen in šeenkrat to potrjujem!!!

NE VEM. So stvari, ki mi niso jasne. Npr. tudi ena moja znanka, ki je imela prvega otroka pri 38. Sedaj pa samo jamra, kako je utrujena in kako ne zmore z otrokom in kako ji je "ukradel" vso svobodo. Pa ima čas za vse predstave in za vse žure. Jaz nisem bila nikjer že od Črtomirovega rojstva. Pa tudi ne nameravam iti brez njega. Po dveh mesecih in pol, ko sem morala nazaj v službo za 4 ure, sem vsak dan cmerila, ko sem šla v službo, pa sem ga puščala pri možu in mi ga je že čez 1,5 ure pripeljal na podoj, pa na vse sestanek v LJ sem ga s sabo vlačila - no, šli smo družinsko, tako da je mož na njega pazil, dokler sem bila notri. Ona pa svojega otroka ni dojila, ker je rekla, da se ji bodo povesili joški. Mislim...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2046
19.10.2006 13:39:41   
teri
Raho:mi je všeč ta ideja naslova.Sonchek : ne moremo vplivat,če se bo še katera pridružila k nam-na žalost!Tako pač je,ampak pozitivna stran je da najdeš nove prijatle,ki ti znajo pomagat in stat ob strani,ko jih potrebuješ.Z našimi izkušnjami bomo lahko marsikatero potolažle.Vedno glejte pozitivno stran.Nisem je dolgo našla,zdaj pa ja to ste vse VE!!!user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
19.10.2006 13:40:31   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: raho

Me je pa prejšnjič kar pri srcu zbodla ona tema: Otroka si ne želim ali nekaj v tem stilu. Bi jim jih najraje bila tako napela pa sem si premislila. Jaz bi dala vse, da bi bila noseča.

,...Teri pa si prebrala kaj je pisalo pod to temo...oprosti, ampak zdi se mi kar resnično...in zelo spoštujem tisto ki si je to temo upala odpret....sej ne govorijo direkt o temu da si ga ne ŽELIJO...ampak o strahu ki je povezan z vsem tem...o drugačnem življenju...o tem ali bodo zmogle ali ne...
..in morem rečt, da sem se v kakšnem stavku tudi jaz našla....
...pa mi ni nerodno povedat, da si zelo ŽELIM bambinija...ampak, da me je strah, če bom zmogla...in mislim, da je bila to nit vse tiste teme....

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
19.10.2006 13:41:54   
teri
Ona pa svojega otroka ni dojila, ker je rekla, da se ji bodo povesili joški. Mislim...user posted image user posted image user posted image user posted image

Haloooo!!Če se mi majo zaradi česa povest-ki en dan se mi itak bojo-naj se mi čimprej zaradi tega.To je ja posebna vez med mamo in otrokom.Ma kaj je z nekaterimi ženskami.

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
19.10.2006 13:43:07   
Anonimen
Joj, sonchek - večini žensk je to dano v njihovem nagonu - materinstvo namreč. Jaz niti enkrat nisem podvomila, da ne bom zmogla. Res pa je, da me je pa bilo strah zaradi službe, kako bom vozila med dojenčkom in takim položajem. Pa ti mram povedati, da gre. Samo želeti si moraš. In ful dobro se moraš organizirati.

(odgovor članu sonchek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?