tinaaja
|
Raho, ampak repsenetljivo velik zensk fase moske, ki so samo za na kavc dobri. Pa mislim, da morda strah pred materinstvom ni tok odvisno samo od tega, ampak je del nosecnosti, ko razmisljas o svoji novi vlogi, kako so tebe starsi vzgajali, da ne bi rad ponavljal napak, ko gledas okolico in kup neprimernih starsev.. in pol pride moment,ko se vprasas, kaksen pa bom jaz. in takrat npr zlijes tako custvo na forum ali komurkoli ze.. in morda sploh ni tok hudo, ampak so dnevi, ko sploh ne ves, kaj bi, kako bi, hormoni te zezajo.. Jaz ima sedmco na lotu za moza, sonchek pa dozivljensko rento, tko da ni problem v partnerjih je bolj stvar posameznika, obdobja in verjetno pri nekaterih tudi zrelosti. so zenske, ki so pri 20 zrele za mamice, in tiste, ki se pri 30 niso. in ce te preseneti, ko imas se tok planov, ciljev, je potreben res velik preskok.. in nikjer ne pise, da ne bos najbolj super stars, ampak je treba pa se marsicemu odpovedat in se prilagodit na otroka. drugace pa sem mennja, da se otroka samo vkljuci v zivljenje in se ne spreminja vsega. pac kok si pustis, da to nate vpliva.. zakaj ne bi sla zvecer v mesto na pijaco polet npr.. pikca samo, nekaj toplega za oblec in gremo. al pa zurat - je pa tukaj spet faktor partnerja.. da vsakic en cuva, da si das svobodo, da gre po svoje vsak.. mah mal sem zasla.. se vid da ze o teh zadevah razmisljam.. kako pa bo,bom vidla, ko bom dobila - juhuhu
|