|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: UPANJE PO SPLAVU
17.10.2006 18:26:25   
tinaaja
Krtekxx, to pa je definicija user posted image  Ali pa je mozna naravna donositev? Kaj je predimplatacijski  postopek? Je to misljeno, da pregldajo kromosomsko zgradbo oplojenega jajceca? To bi jaz morala imet, ce bi bil moj tud prenasalec ene mutacije.. Tale link je zanimiv: http://www.neplodnost.info/forum/viewtopic.php?t=1344&start=0&postdays=0&postorder=asc
Psiholog - zacnemo novembra z avtogenim treningom ... ooommmmm

Pilotgirl - a se cakas s testom? Pridna user posted image  

Sonchek - ja ja... ti kar hihihihihiiiiiiii ... po pregledu pri G pa takoj porocat user posted image

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
17.10.2006 18:46:31   
Špela100
Pilotgirl user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sonchek mi hočemo test, mi hočemo test!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
17.10.2006 19:34:50   
tinaaja
Jaz navijam za vse, ki se ne cakate
user posted image
user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
17.10.2006 22:22:35   
Anonimen
Pozdravljene po dolgem času...

Dolgo se nisem oglasila, pa tudi brala sem vas bolj slabo, saj smo v službi imeli živo norišnico. Včeraj  je je z vpisom 50 Romov v OŠ za odrasle končno bilo konec.

Vidim, da je po tej strani začelo krožiti tudi veselje (upam, da bo dolgo ostalo tukaj). Liona, čestitam za user posted image  in se full veselim zate, čeprav te osebno ne poznam.
Pilotgirl - hitro delat trest in povej, če sta s tvojim kaj začarala.

Tinaaja - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - za pregeld in da je vse ok. Sem močno držala pesti. Pa daj slikice od poroke v album, da vidim obleko. Ah, kje so tisti časi, ko sem se jaz poročila (3. maja bo 10 let, pa še poročno darilo za 10. obletnico je padlo v vodo - pikica naj bi namreč bila darilo obema za 10. obletnico) - je pa res, da pa sem imela 12 kg manj - pa mlaadaaa sem bila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa neumna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa ravno sem faks končala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem danes bila na 1. pregledu po abraziji.  Vse je ok, sam očitno bom morala nehati dojiti (me je kar pri srcu stisnilo), ker telo misli, da sem rodila (ker se moj 22. mesečnik še prav pogosto doji) in se lahko zgodi, da ne bom dobila user posted image  še kak mesec. Mi je pa zdravnica zabičala, da 4 mesece nič, ker mi še enkrat hoče vzeti bris preden zanosim (mi ni jasno zakaj user posted image ). V glavnem izvidi histologije so normalni - rekla mi je, da je to bil splet nesrečnih okoliščin. In sedaj sem vse preračunala (mogoče še dva meseca ne bo user posted image  in potem še 4 mesece čakat - maksimalno)  - pa bomo spet imeli trmo kozorogovsko, sam upam, da se sedaj ne bo rodila 01.01.

No, dovolj sem vam nakladala. Se pa z današnjim dnem vračam na čvek. user posted image user posted image user posted image user posted image

za vse, ki vas nisem posebej omenjala, ker sem tako ali tako napisala cele litanije - vsem držim pesti, da čim prej ugledate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da bo to postala SREČNA STRAN in da bomo čez eno leto tukaj vse čvekale o nosečniških težava ali pa o prvih mesecih z user posted image .

< Sporočilo je popravil raho -- 17.10.2006 22:24:31 >

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1979
18.10.2006 7:58:09   
SM10
Lepo je videti  kakšen user posted image user posted image
Super ena je že potrjena nosečka, čestitke Liona in vse dobro do PDP-ja.

Je vsaj nekaj lepega v teh mrzlih jutrih in večerih.

Liona upam, da se ti še kakšna pridruži, ti pa brez skrbi in bodi vesela, ker bo in mora biti vse OK.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
18.10.2006 8:06:14   
Liona
Ojla,

ker jaz ne bi bila jaz, če ne bi stet "pokurila" pet testov, čeprav sta bila že prva dva user posted image , sem včeraj zvečer naredila še CB. Da se prepričam user posted image . Zgodba enaka kot v ponedeljek, le da je tokrat bil lep + še preden je prišel urin v kontrolno okence. Torej sem zdaj 5x potrjena nosečka user posted image . S pregledom ne bom hitela. Sestra mi je rekla, da čez 2-3 tedne, če bo vse pb. Drugače pa prej. Ampak upam, da ne bo potrebe. Malo pred pregledom bom rabila veeelikooo vaše podpore, ker me je že zdaj blazno strah...
Tinaaja, ali pa ketarakoli, ali je gost rumenkast izcedek sprejemljiv? Ni ga sicer veliko, ampak zame nekaj novega user posted image .

No, punce, čakam da se mi še kakšna nova pridruži v juniju 2007 user posted image .

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
18.10.2006 8:24:45   
micla
Dobro jutro vsem. Spet bo sonček zunaj.
user posted image user posted image user posted image user posted image  Bravo LIONA!!!!!!!!!!!!!!! Tako se dela!!!!!!!!!! Zdej pa hitro izkašljaj ta virus še na nas čakajoče.
Sonchek ti se mi pa zdiš nekam preveč sumljiva in skrivnostna. To bo zagotovo nekaj. user posted image
Pilotgirl, Lana 38, Andreja.......in še vse ostale ki smo v akciji......držim pesti.user posted image
Raho, Teri, Krtexx..... in vse ki morate še malo počakati, upam da vam hitro mine to vmesno obdobje.  user posted image   Sicer je pa že itak konec oktobra. Joj, kako šiba ta čas. Se bojim, da bomo en dan sami sebe prehiteli. user posted image
Tinaaja.......ti pa še naprej razmišljaj pozitivno in bo. Se kar hitro približuje marec. user posted image

Zdej pa malo delat...........imam dve velika kupa papirjev in moram kar zagrabit.
Pozdravčke vsem, tudi tistim, ki vas sicer nisem izrecno omenila, pa sem vseeno v mislih z vami.

Aja Sonchek.....za razpredelnico lahko napišeš, da je ne čakam 6.11.

Se tipkamo,   PA PA. 

micla

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
18.10.2006 8:28:21   
sonchek

OBNOVIMO IN POPRAVIMO SPREMEMBE!!!!

user posted image  Sonchek, 29 let -1 UPN (marec 2006 v 23 tednu (na gin.pregledu ni bilo več slišnih utripov, nikol našli razloga)...
.. user posted image zamuja????user posted image v pon.23.10.pregled pri G.???user posted image user posted image user posted image
Pustimo se presenetiti...

user posted image  ----> user posted image  !!Tinaaja- 1 UPN (marec 2006)- v 14. tednu, trisomija 13...
..srečka user posted image  (PDP 17.03.2007)user posted image , oblekla Navijaško obleko in sedaj navija za nas!!!!user posted image

user posted image  ------->user posted image   Liona, 29 let
1ss maj 2006, 8t5d, Ljubljana
...Test 16.10.2006 user posted image user posted image ---- Srečka user posted image , PDP ????user posted image

user posted image  raho, 33 let- 18. september 2006, MA, abrazija, (noseča 10t, plod odmrl 8t3d)...še čaka na user posted image , pregled pri G. 18.10,
                   user posted image - Črtomir, 1.1.2005

user posted image  Teri, 24 let, - 1 SS (sept. 2006) v 11 tednu, še čaka na 2user posted image ,
-pregled pri G. 15.11.

user posted image  SM10, 29 let - 1ss 16.februar 2006 v 5t6d,user posted image 2 dvojni ss 8 in 10.september 2006 8t4d; Čaka na  user posted image

user posted image  computeters, 40 let-  2ss ( 10.6. in 19.9.06 ) in čaka na user posted image

user posted image  lana38, 38 let- UPN 15.3.2006 (20. teden-DS), pregled pri G 10.10., noče nasednje user posted image  24.10.
- sina 9 let starega. Tudi to je lahko upanje, ker sem tudi prvič zanosila po letu in pol po HSG.

user posted image  Krtekxx, 36 let:
1. SS dec. 2000, 7 t, brez čiščenja
2. SS avg. 2004, 11 t, 1xabrazija - Kranj
3. ss dec.2004, 7 t, 1xabrazija - Ljubljana
4. ss 5. okt. 2005, 21 t, UPN + 1xabrazija, Ljubljana
5. ss avg. 2006, 8-9 t, 2xabrazija, Ljubljana

user posted image  Špela100,33 let
-1 ss november 2005 ( 8t5d)
- 2 ss marec 2006 ( 10t- 2 user posted image )
ne čaka 8 M,
- imam pa že 10 let staro hčerko

user posted image  Klarissa, 26 let:
pri 18. letih z laparoskopijo odstranjen desni jajcevod zaradi krvave ciste 
1.ss: nov 05 v 9.tednu-abrazija MB
jan 06: LEETZ v LJ (oblika konizacije zaradi PAP2,CIN2, HPV+)
2.ss: jun 06 prazno jajce-abrazija MB
sept 06: Histeroskopija odstranitev pregrade MB
V tretje gre rado! 

user posted image  Pilotgirl,22 let-1 ss marec 2006 (11 t)...ne čaka user posted image   DANES?????... GO GIRL!!!!!!user posted image user posted image user posted image  

user posted image Andreja2000, 41 let
1 ss1990  (10t)   Maribor
1 ss 1990 ( 8t )  Maribor
1 ss 1991(5T)  Maribor
1 SS (13T ) 9.11.2004 Maribor
1SS( 21t ) 19.5.2005 Ljubljana -TINAuser posted image   (park zvončkov)
                     user posted image  ima že hčer in sina
Ne pričakuje user posted image   ...

user posted image  julcy, 30let.
1ss junij 2006, 10t, abrazija ; čaka na odstranitev pregrade,

user posted image  Aurora 28, 28 let
1 ss, 31.1. 2006 5 t, Celje
2 ss  19.5.2006  8-9t, Celje

user posted image  Milamay,35 let, 11.6. 2006 UPN v 22 t (zaradi Trisonomije 18) v MB ....  Imam pa doma že fantka, starega 2 leti in 4 m.

user posted image  Irmy, -
-1 ss v 8t, 12/04
-laserska vaporizacija zaradi sprememb na MV
in še  za vzpodbudo vsem vam, pridete za mano garantirano, hčerka 07/06 user posted image user posted image

user posted image  micla, 29 let
- 1. SS 15. april 2005 (9t) abrazija, Šempeter pri Gorici
- 2. SS 16 marec 2006 (10) abrazija, Šempeter pri Gorici
Naslednje user posted image ne čaka 6.11.2006 ....

DEJMO PUNCE!!!!!!!

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
18.10.2006 8:28:30   
tinaaja
Liona, se enkrat: user posted image

Izcedek pa je tko, da meni varira... Gost, tekoc, rumen, bel,... Vmes sem vzela ene vaginalete Borax, kise jih lahko vzame v prvih 12 tednih. Sem se odlocila, da dokler ne pece, srbi ali smrdi, ne bom komplicirala, ker je spremenjen izcedek normalna zadeva v nosecnosti.

Jaz sem dane nekaj tazga: user posted image  .. Zjutri skor bruhala, slabo mi je, slabo se pocutim, AMPAK se ne dam. Pojedla zajtrk, kava, caj in pocas bo treba resno zagrist v delo...
Raho, od tebe pa ni bilo kar nekaj casa glasu - welcome back.

Nic, grem pocas kaj narest
user posted image

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
18.10.2006 8:50:23   
Anonimen
Punce, saj ne boste verjele. PrišLA JE user posted image , DANES. me je skoraj kap, ker so mi včeraj rekli, da še nekaj časa user posted image  ne bo. Tako,d a mi sploh ne bo treba čakati 4 mesece, ampak manj.

V glavnem - počakam še eno in v akcijo! Mogoče pa bo avgustovčekuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1985
18.10.2006 8:58:54   
tinaaja
Raho,
user posted image

PS: ja, odkrila sem ene sileye in zdaj sem cist navdusena... Kok mal je treba ,d a je trok srecen
user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
18.10.2006 9:16:37   
sonchek
Super Raho.....to je pa dobra informacija....
...evo...še mal pa spet v user posted image ....

Bomo držale pesti...pa za vse druge tudi....

Tinaaja...kaj si najdla????????????user posted image user posted image user posted image
Ej, a ime imata že izbran?????

Liona...izcedki niso nič hudega, dokler ni obarvan rjavo in dokler ne smrdi...tudi to pa naj bi pomenilo rahlo vnetje....
Liona kdaj je tvoj PDP, gotovo si si že izračunala...da vstavim v razpredelnico!!!!!

Lep dan punce.....

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
18.10.2006 9:21:28   
sonchek
Aja še to....
Špela100...v teste nekako ne verjamem...ker mi že prvič ni nič pokazal,tako da počakajmo na ponedeljek....
sej bo kmalu....

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
18.10.2006 9:25:23   
tinaaja
Smeskote sem nasla user posted image  Une ta velke,c e si jih slucajno falila v mojih zadnjih 5 sporocilih hehehehehe - take: user posted image

Ime?? Ja nek ozji izbor imava...

Pozdravcek,
user posted image user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
18.10.2006 9:34:54   
Liona
Sonchek, PDP sem seveda izračunala. 23.6.2007 user posted image . Upam, da bo držalo. In zdržalo.
Drugače sem pa jaz danes čisto brezvoljna. Boli me glava, zaspana sem tako, da bom kar tukaj za mizo v službi kinknila... Čudno pač. Včeraj smo šli z bivšimi sodelavci na pijačko. Spila sem enega Ica (gra mami, grda... user posted image ) zvečer pa mi je bilo potem pred televizorjem tako slabo. Še zaspat nisem mogla. No, pikica očitno ne mara alkohola. user posted image
Bolano. Non-stop hodim na WC in opazujem izcedek. Čisto sem ubrisana. Ampak, če si pa ne morem pomagat....

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
18.10.2006 9:39:30   
lana38
Liona!
Si me malo zbudila s tem rumenkastim izcedkom. Tudi jaz ga imam že 3. dan danes. Ampak pri meni je še vse prehitro, da bi lahko upala na user posted image . BT je danes povišana šele 8. dan, še celih 10 dni bi morala biti višja, da bi lahko bilo kaj od user posted image . Pa tudi user posted image  bi naj prišla šele okrog 24.10. Ta izcedek pa me je res kar malo zdramil, zanimivo.user posted image

sonchek!
Pri meni lahko pripišeš na seznamu, da sem dobila Klomifen, s katerim štartam naslednji ciklus, če ne bo prej user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
18.10.2006 9:40:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Liona

Bolano. Non-stop hodim na WC in opazujem izcedek. Čisto sem ubrisana. Ampak, če si pa ne morem pomagat....

To je popolnoma normalno, ker imaš za sabo slabo izkušnjo. Ko bom jaz ponovno srečka user posted image  bom najverjetneje vsak teden na samoplačniškem UZ, da bom lahko mirno spala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Liona)
  Neposredna povezava do sporočila: 1992
18.10.2006 9:58:54   
pilotgirl
punce jst sem malo golfala pa sem ene tri dni nazaj vseeno test nardilauser posted image ,sam ni blo +,danes bi jo mogla dobit,pa ne vem ker nimam glih znakov da bi prišla,čeprav odkar pijem dabrostan sploh ne vem kdaj jo dobim(prej neznosne bolečine).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
18.10.2006 10:05:39   
Liona
Lana38, tudi mene je ta izcedek zdramil, da sem šla delat test štiri dni pred pričakovano user posted image . In je bil user posted image , +. Držim pesti tudi zate. Ma mora ti uspet. Jaz sem se o Klomifenu le pogovarjala z g po telefonu... Ti ga pa že imaš... Go girl!!! user posted image
Sicer pa tudi moja BT je bila povečana 10 dni. Pa je test že bil user posted image . JAVI!!!!
Tudi za vse ostale nečakajoče držim pesti.

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
18.10.2006 10:22:26   
sonchek
Pilotgirl...sej piše gor...prvi dan izostale M....
...probaj daneš še enkrat....kar bo, pa bo....

Za tale Dabrostan...pa pojma nimam kako deluje...sam pomoje ne bi smelo premaknit M...tako da jo bi res lahko danes pričakovala...čeprav kokr se spomnim, si skos imela neke težave s user posted image ...a ti ni neki nagajala po SS-u????

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
18.10.2006 10:59:51   
teri
Dobro jutro punceuser posted image
Včeraj na poročilih sem slišala,da je bil včeraj neki jupitrov al ne vem kaki dan.V glavnem pomeni,da kar si res močno želiš in zaželiš na včerajšnji dan se ti bo uresničilo.Mislim,da vam ne rabim razlagat,kaj sem si zaželelauser posted image !Upajmo,da to res pomaga! user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
18.10.2006 11:07:35   
teri
Tinaaja:prav lepo te je brat,ki si boljše volje in bolj pomirjena.Če primerjam še samo 1t nazaj je zdaj očitnmo boljše s tabo.Sem prav vesela zate!Kar tako naprej!user posted image To pomeni da se tudi tvojuser posted image boljše počuti v tebi!!!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
18.10.2006 11:20:10   
pilotgirl
Hja sm mela probleme,sam zdej z dabrostanom zgleda da se mi je uredilo.Ja popoldne mogoče poskusim še enkrat če slučajno ne pride prej.

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
18.10.2006 11:40:07   
andreja2000
Vse punce,prav lepo pozdravljene.Vidim,a ste kar pridne klepetulje in tako je tudi prav.
Jaz bi bistveno več klepetala,ko bi računalnik bil kaj več prost.Vedno se pri naši hiši najde nekdo,ki je na njem.Jaz pač samo vskočim,toliko,da se vam na hitro javim in pregledam kaj je novega.

Vsm,ki čakate  na rezultate tega meseca vam želimuser posted image
Tiste,ki ste  okoli O (to sem tudi jaz ),veselouser posted image
in pa seveda vse ostale,ki še čakate na čas,ko boste delale nauser posted image
Liona
tvoj PDP ,je pa ravno datum,ko je na svet pred 10 leti privekala moja hččerkica-Lara.
Tisti tvoj izcedek je res kar pogost spremljevalecvuser posted image ,tudi jaz sem ga imela.
Vem,da te vse sorte skrbi,sploh,ker si se že srečala z slabo izkušnjo,vendar ti bomo stale ob strani.Ko bom jaz user posted image ,bom tudi rabila oporo tukaj,zato kar piši,ko ti bo kaj ležalo na srcu,pa tudi,ko bo kaj lepega,da bomo lahko vse delile s tabo.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
18.10.2006 11:45:47   
teri
Pozdravljena Andreja 2000!Si mi že kar manjkala s tvojimi lepimi besedami!
Res imaš daruser posted image
Liona:izcedki so normalni!Ni nič hudega to!Pač pri user posted image je tega več!Razumem da si zaskrbljena jaz bom sigurno tudi,ko bom spetuser posted image !Ima Andreja prav,zato smo mi tle ki si pomagamo,se veselimo in na žalost tudi user posted image skupaj!Tinaaji smo stali ob strani,ko je mela rizične mesece in ji bomo še,tebi tudi in vsem ki še bojouser posted image .Vem da ko bom jaz mi boste tudi!!

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?