|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: UPANJE PO SPLAVU
18.10.2006 11:59:49   
tinaaja
Ja, ce ja kaj res, je to, da tukaj zmeraj najdes razumevanje in jaz sem tok hvalezna, da ste tukaj, da priskocite, ko je treba lepa, pomirjujoca beseda al pa da skacete, ko je cas za veselje. user posted image

Teri, sem verjetno res ful bolje, ceprav me malo daje zelja, da bi ze zacutila mojo user posted image  brcat pa migat,... saj vem, da je se cas, ampak sem neucakana in si res zelim, da bi kaj zacutila. pol me vsake tok spet kaksna bedarija presine,ampak poskusam drzat glavo nad vodo user posted image  in se kulirat user posted image

Pilotgirl, test delaj sele jutri, nic danes.. zjutraj!

Jaz sem imela tak rumen izdelek nekje v 6 tednu en dan samo.. ko sem bila na morju, prestrasena do konca,ampak sem pol poskusala furat pozitivno misljenje user posted image

Andreja, upam,da tokrat rata - juhuhu

Sibam na malco

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
18.10.2006 12:11:29   
lana38
Včeraj so biel neke kozmične sile na delu. Nek žarek bi naj bil tu na naši Zemlji. Punca na Želimo si novega člana so govorile o tem. Sem jih kar poslušala in bila včeraj cel dan pozitivnega mišljenja in ob 17 in 10 minut, ko je bila moč žarka največja sem tudi šla na travico pred blok in si močno zaželela, da bi bila user posted image  in imela zdravega user posted image . Vsaj letos da se mi to uresniči, da bi bila user posted image . Na razpolaga imam seveda še 3 možnosti (10, 11 in 12. mesec). Bomo videli, če so bile kozmične sile, kaj učinkovite. V tej močni želji po zdravem user posted image , se že marsikam zatekamo.user posted image
Glede izcedka pa se kar ne morem načuditi sama sebi, da se ne spomnim, če sem ga v prejšnjih nosečnostih imela, ali ne. Dobro tista user posted image izpred 10 let, še razumem, da se ne spomnim. Ampak da se ne spomnim zadnje user posted image , ki je bila pred manj kot enim letom, mi pa sploh ni jasno.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
18.10.2006 12:12:25   
Anonimen
Liona, ne se sekirat za izcedek (dokler je normalne barve, se pravi da ni rjav ali krvav) - tudi jaz sem ga imela - doker ni šlo vse skupaj v user posted image .
Tinaaja - saj veš, da bo sedaj vse ok. Ti sam pozitivno razmišljaj. Čeprav vem, kako je to. Najverjetneje bom jaz pri naslednji user posted image  rojen panik.
Pilotgirl - Tinaaja ima prav. Delaj test šele jutri zjutraj. Meni je prvi test (delala sem ga na dan, ko bi morala dobiti user posted image , popoldan) pokazal negativen rezultat. Pa tudi kasneje (mislim, da 3 ali 4 dni po izostanku user posted image ) mi je test zjutraj pokazal dve tako rahli črtici, da sem bila v dvomih, če sem ali nisem. Šele en teden po izostanku sta se mi zjutraj naredili dve močni črtici.

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2003
18.10.2006 13:11:18   
SM10
Raho vesela sem zate, da se ti jeuser posted image prikazala.  Ja mogoče boma pa res avgustovke in boma novembra -po drugi user posted image  začeli na polno. Če bo šlo vse redom jo pričakujem okoli 8. 11. pol pa ne več, no vsaj možnost bom imela razmišljati v tej smeri.

Pilotgirl vzdrži s testom še kakšen dan in upam, da si user posted image .
Držim pesti za vse nečakajoče na user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
18.10.2006 13:14:05   
Anonimen
SM10 - boš videla - na avgustovskem čveku bova glavni. user posted image  Držim pesti, da bo čim več avgustovk. Jaz sem user posted image user posted image user posted image  in moj tudi. Smo tok dobri ljudjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sam malo preveč ognjeviti pa zamerljivi pa mislimo, da smo središče sveta in da sonce sveti zaradi nas...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SM10)
  Neposredna povezava do sporočila: 2005
18.10.2006 13:50:45   
tinaaja
Se ena na temo moski - zenske user posted image

Prvi del
Dragi Skrbnik programov,
Lani sem nadgradila odličen program Fant 5.0 v Mož 1.0 in opazila, da je le-ta začel nepričakovano spreminjati že utečene plačilne module, omejuje rože in nakit aplikacije, ki so v programu Fant 5.0 zelo uspešno delovali.
Nadalje, program Mož 1.0 je izklopil kar nekaj pomembnih programov, kot na primer Romantika 9.9, toda naložil je neželjene programe kot na primer LigaSiMobil 5.0 in Košarka 3.0. Program Pogovor 8.0 sploh ne deluje več in HišnaOpravila 2.6 se je enostavno sesul.
Poskušala sem rešiti probleme z zagonom Godrnjanje 5.3, a žal brez uspeha.

Obupana

2.DEL
Draga Obupana,
Zavedati se morate, da je Fant 5.0 zabavni paket, medtem ko je Mož 1.0 operacijski - delovni sistem.
Poskusite vnesti ukaz C:\PA_SEM_MISLILA_DA_ME_LJUBIŠ in poženite Solze 6.2.
Mož 1.0 bi moral potem avtomatično pognati aplikacije: Kriv_sem 3.0 in Rože 7.0.
Toda pazite, prepogosta uporaba zgoraj navedenega ukaza povzroči v programu Mož 1.0 zagon Vedno_tiho 2.5, Večer_s_prijatelji 7.0 in Pivo 6.1.
Pivo 6.1 je zelo neprijeten program, ki oblikuje GlasnoSmrčanje zvočne datoteke. Pod nobenim pogojem ne nalagajte programa Tašča 1.0 ali novega programa Fant. Te aplikacije ne podpirajo programa Mož 1.0 in ga bodo dokončno sesule.
V celoti gledano, Mož 1.0 je odličen program, a ima omejen spomin in počasi obvladuje nove aplikacije. Zato razmislite o nakupu dodatne programske opreme, ki bo izboljšala njegove zmogljivosti. Osebno vam priporočam programsko opremo DobraHrana 3.0 in SeksiPerilo 5.3.
Vaš Skrbnik programov

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
18.10.2006 14:23:42   
Klarissa
punce alo,
jaz se nič ne javim, ker delam kot nora. bi morala tudi študirat, pa nimam časa. čisto sem hin. poleg službe, še delam hororarno. včeraj oz. danes sem do 00.30 in sem danes na šihtu zmantrana za znoret. kar spala bi.
greva danes na tajsko masažo, da se malo sprostiva in da pridem k sebi.
morava pa pred tem pospravit stanovanje in zlikat perilo.
sem imela toliko dela, da nisem imela 14dni časa pospravljat in likat. groza. čaka me 16 srajc in bluz. bova kar oba likala in pospravljaja.
pridno čakam na user posted image , ki bo čez kakšen 2,5tedna. potem hormonski testi in user posted image . pol pa upam, da pridno delanje na user posted image  in da se me bo prijela in se obdržala pri meni do konca, da bo prišla na svet in zajokala;)
držite se.
papa

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
18.10.2006 14:45:19   
Anonimen
Klarissa, torej si tudi ti kandidatinja za avgust?

Gremo navijat za to, da se nas večina dobi na julijskem in avgustovskem čveku pri sosedovih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (Čvekanje v pričakoanju)

(odgovor članu Klarissa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2008
18.10.2006 14:53:56   
SM10
Raho jaz sem za. Bilo bi pa res lepo darilo za božička ali pa staro leto.
Jaz navijam za nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
18.10.2006 15:15:21   
teri
Joj punce,da bi vas kdo slišal in da bi se lahko drugo leto pogovarjale kako bo porod zgledal-mislim enkrat avgusta oz. jaz septembra.user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
18.10.2006 19:29:00   
pilotgirl
Sej mam namen počakat še malo,če se mogoče jutri prikaže. Pol bomo pa vidli.

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
18.10.2006 19:56:37   
sonchek
Pilotgirl...držim pesti!!!!!user posted image user posted image user posted image

PA SREČNO!!!!!

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
18.10.2006 20:25:38   
lana38
pilotgirl!user posted image
Držim pesti, da bo jutri zjutraj user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
19.10.2006 7:11:12   
tinaaja
user posted image

Pilotgirl, a je danes dober dan? Upam, da si zagledala zjutraj user posted image  user posted image

Kako ste kaj danes punce? Midva sva sla vceraj v BTC, sva sla gledat en vozicek, ki je vsec mojemu - bugaboo.. Ma je cist odbit in mi je zato vsec, ampak danes jih pridejo izobrazit s sedeza podljetja, pa mi se ni znala odgovorit na kar nekaj vprasanj. Pol sva se lupnice sla gledat v BC in imajo maxi cosi 2007 kolekcijo fenomenalne barve.. itak se nic ne bova kupovala, je bilo pa lustno. Danes sem prou dobre volje  user posted image

No na hitro od mene, grem mal za sluzbo delat.. Papa

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
19.10.2006 8:10:04   
Liona
Dobro jutro,

kako ste? Pilotgirl? Situacija? Hitro poročaj, smo tako neučakane.

Danes zjutraj sem že bila "bruhica". user posted image  Vstanem, grem v kopalnico, tam pa se mi kar naenkrat dvigne... Letela sem na WC, ampak izbruhala nisem skoraj nič, ker včeraj zvečer nisem jedla. Po tem dogodku sem bila kot nova... Nič hudega. Umap, da bo čim več takšnih pripetljajev samo, da bo z najino pikico vse kul.

Se še beremo, malo je treba delat user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
19.10.2006 8:35:51   
sonchek
Pilotgirl...poročaj...no, dejmo slišat...smo že vse nestrpne...sej tud če je čist nežno obarvana črica pomeni da si....sam da je še mal premal hormona, da bi ornk pokazal....

Liona...vse bo ok...v to je treba verjet....pa srečno do user posted image !!!!

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
19.10.2006 8:54:53   
Špela100
Pilotgirl!!!! Kje si?? Držimo pesti!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Liona jaz bi tudi vse daka, če bi lahko bruhala zaradi nosečnosti...ha, ha.....drži se bo minilo in na koncu te čaka neverjetna nagrada- čudež....
Kako ste ostale punce?? Mene danes trebušček boli, beri zvija, tako, da se moja user posted image  bliža, v soboto pride.
Danes imam take neprijetne opravke in še trebuh me boli user posted image user posted image user posted image , da bi najraje šla nazaj spat in se zbudila jutri zjutraj. Ja ampak tako ne gre in se je treba s težavami spoprijeti.user posted image

Sonchek!!!! Kaj pa je s tabo ??? A še zamuja?? Koliko ti zamuja?? user posted image user posted image user posted image

Osatale pa vse lepo, lepo pozdravljam in upam, da boste imele bolj prijeten dan kot jaz.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
19.10.2006 10:14:47   
Anonimen
Pilotgirl, poročaj, kaj je, sem že čisto nervozna.

Lep dan vsem, pa kaj napišite, ker mi je dolgcajt v službi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Špela100)
  Neposredna povezava do sporočila: 2018
19.10.2006 10:23:08   
sonchek
Špela100...zamuja nekje 9 dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tvojauser posted image ...pa lohk da pride...še bolš bi bilo, pa če ne bi prišla...držim pesti, da je ne bo!!!!!

Pilotgirl...javi se!!!!

< Sporočilo je popravil sonchek -- 19.10.2006 10:25:13 >

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
19.10.2006 10:23:10   
tinaaja
Liona, jaz sem do ene 12 tedna 3x bruhala. Slabo mi je bilo konstantno od 6,7 t - 12,13.. Ampak tko zahrbtno, da si lahko pokonc, ampak te slabi user posted image  Pol je bilo mal miru. Pol sem pa ene 5 dni vsako jutro sla bruhat user posted image  zdaj me pa vsake tok zjutraj se vedno mal zanese v slabost, ampak se ne dam. Pocutim se pa super user posted image  Kot da ne bi bila noseca, nic ne boli, ni vec slabo, energijo imam recimo OK, ampak vseeno grem vsaj 2x na teden ped 9 spat user posted image

Raho, men sicer ni dolgcas, ampak da se mi pa tud nic kaj dost. Moram eno prezentacijo skupaj spravit, pa user posted image  
spela, jaz sem imela vcer tak zoprn opravek, sem ga 3 tedne odlagala.. pol ko sem konacala pa se ugotovila, da so ti ljudje ful OK in da sem se tok po nepotrebnem obremenjevala user posted image  kokoska sm bla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
19.10.2006 10:29:22   
tinaaja
zamuja nekje 9 dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

Meni tukaj nekaj smrdi ... sumljivo ... mi vlece na ... user posted image    Drzim pesti user posted image

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 19.10.2006 10:30:41 >

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
19.10.2006 10:33:14   
Anonimen
sonchek - a nam kaj prikrivaš?user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2022
19.10.2006 10:46:37   
tinaaja
V ponedeljek bo vse jasno user posted image  ko bo Sonchek prisla iz pregleda od G...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
19.10.2006 11:01:52   
pilotgirl
Punce nč ne bom še delala testa,bom še en dan počakala,ker mam tak občutk kot da bi jo mogla zdej zdej dobit. Tko da rajš počakam.Sej sm tud sama neučakana,sam prejm islim da bo user posted image  kot pa user posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
19.10.2006 11:18:47   
sonchek
Pilotgirl, še vedno držim pesti....dej že no...

user posted image user posted image PUNCE...nič vam ne bom izdala dokler ne bo potrjeno...iz stani G......hihihiiiiiiiiiiiiiiiii

al sem vam pa že!!!!!user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?