tinaaja
|
Krtekxx, bolecine so lahko psihicnega izvora, ker je naceloma raven hormonov v KT zelo nizka. Stranski ucinek je ponavadi glavobol, morda raje poklici svojo G in se pri njej preveri. Glede tega, da imas vsega dobolj - pojdi k svoji osebno zdravnici in ji razlozi, da si cist na tleh, da potrebujes bolnisko. Meni je moja ze parkrat rekla, da ce bo kdaj naneslo tako, da bom imela dovolj vsega, da naj pridem k njej na bolnisko. Ni vse samo fizicno zdravje, pomembna je psihofizicna kondicija in pri tebi pol tega manjka... Ce je normalna zdravnica, bi ti morala pomagat. Lana, zal mi je.. Je res cudno, da nobeni ne rata. Ko je nama, nisva sploh razmisljala o tem, a je al ni. Ja zavedala sem se, da je moznost, ker sva sexala brez zascite, ampak to je bilo to.. No jaz sem tud na poti na svoj bottom end - spet me daje nesigurnost, pa dvomi,... A je vse ok, a je ziv, zakaj me nic ne spika, nimam sploh filinga, da sem noseca, a bi se mi moral trebuh bolj poznat,.. bla bla ko berem marcevke, mi je sam se bolj , ker ful jih ze cuti otroka, trebuhu vzhajajo, spika jih.. pa VEM, da je pri vsaki drugace, ampak mene vseen to ne zadovolji.. ke ne morem odgnat bednih misli... pa sama seb grem na zivce s tem in sem utrujena od tega. ahhhh Je pa zunaj soncek, danes grem k tasci na kosilo pa pogledat svojega 15 dni starega necaka pol pa se malo pa bo vikend...
|