tinaaja
|
Narkoza ja... Men so dali kosilo in ob 5 so me morali uspavat. Anestezistka je znorela, kwa se grejo, da mi dajo jest, ce vedo, da bom sla slej ko prej pod narkozo. no ampak hec je bil, ko sem se zbujala. par dni prej sva gledala film Matrix -in ko sem prihajala k seb, sem bila cist not v filmu, vse une kode, ki padajo po ekranu in sem ful debatirala Saj so verjetno vsega hudga navajeni, ampak mal me je sestra vsen cudn gledala. Sem jo vprasala, ce sem bila v tezki debati, pa se je samo nasmehnila.. Sva se z mojim velikokrat nasmejala temu. Mene so pol pustili se uro in pol v porodni sobi in sem telefonarila okol - sem gsm sabo vzela, ker je slo vse tok hit, da ko je prislo do iztisa ploda so me ze sibali dol. Sestra me je na vozicku odpeljala do sobe, da sem vsaj mojga obvestila, da je konec mucnega cakanja in da gremo opravit se ciscenje. Zdaj ko gledam nazaj so samo se moraste sanje, sploh nimam vec odnosa do tega, ker je za mano. Priblizno enako custim do tega, da je na danasnji dan se 5 dni do nesojenega PDP Me pa ffulll veseli, da se pocasi urejajo zadeve in da je se ena vec, ki bo lahko zacela z akcijo Klarissa Itak da za vse drzim pesti, da cim prej rata Micla, ja bil je soncek Je bilo lustno, jaz sem mogla pa delat za racunalnikom. Ampak vikend je pred vrati, danes delam od doma, tko da juhuhu Oborozena sem s kavo, cajem in domacim grozdjem, opravim se en zoprn telefonski klic malo kasneje in sem na konju - weekend begins Vsem zelim in super hitro minec petek (vsaj do 4 pop), pol pa dooool in prijetne vikend!
|