|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: UPANJE PO SPLAVU
21.9.2006 16:28:14   
Anonimen
Pozdravljene vse upajoče!

Danes mi je že malo boljše, sem se že čisto "skup" zložila in celo šla malo pogledat v službo, če je vse na svojem mestu.
Moj pritisk se je popolnooma znormaliziral in danes sem se po posvetovanju z G. odločila, da bom v Feldbach šla kasneje. Tudi internist mi ne more nič, če imam sedaj pritisk normalen. Me zanima, zakaj sem imela povišanega.

Ko berem, kaj vse se dogaja vam, so moji problemi skorajda nični. Čim bolj vas besem, tem huje mi je, saj ne morem razumeti, da je toliko "grozljivih" zgodb na enem mestu. V glavnem - sama sem imela še prekleto srečo, da jim ni uspelo, da bi me zamuštrali.

Klarissa - kakšno narkozo pa so ti dali, da ti je bilo tako slabo. Kaj je anasteziolog imel slab dan?user posted image  Glede na to, da je etra v "sodobni" narkozi tako malo,ti sploh ne bi smelo biti slabo. Kje so te pa operirali.

(odgovor članu sonchek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1551
21.9.2006 18:21:45   
Klarissa
alo,
sonchek baje je bila pregrada tako mala, da bi težko bila razlog.
lana38, lepo da si mislila nameuser posted image .
raho, v MB so me operirali. pa še nikoli mi ni bilo slabo po narkozi. zdaj pa takoo zelo. sem pomislila, da je mogoče tudi krivo to, da je leto dni to že četrta. plin so mi pa dali, ker mi je rekla, da mi bo dalal balon. pa še ko sem dobila anestezijo v žilo me je fuuul zapeklo. sem čutila da me je peklo do komolca, potem sem pa tako zaspala. ampak a je možno, da je bila kriva anestezija če sem bruhala zvečer in naslednjo jutro?
jutri grem po stalež k osebni in k revmatologinji, da mi pove če ima kakšo ideo o ANA+. če mi bo dala kakšno terapijo??
držite se dekleta. moramo se. upam, da kmalu slišimo otroški jok.
user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
21.9.2006 19:17:01   
Milamay
Lep pozdrav vsem skupaj!

Micla - kaj naj ti rečem?! Ne bom rekla, da si dobrodošla, ker mi je preveč hudo za vsako, ki je izgubila svojo pikico. Tukaj smo zbrane, da si pomagamo. Tako da kadar koli boš potrebovala pomoč, bo ti zagotovo katera od nas pomagala.

Jaz sem trenutno v fazi O in zdaj prvič po UPN delava nauser posted image . Čustva v meni so zelo mešana - po eni strani si močno želim, da bi zanosila, po drugi pa me je strah. Strah, da bi spet šlo kaj narobe. Ampak - črne misli moram pregnati, kajne? Joj, samo da bi bilo vse v redu in da se ne bi predolgo trudila na user posted image , ampak da bi nama hitro uspelo. Leta me malo že lovijo, tako da res nimam kaj več čakati. NO, bomo videli, kaj nam bo čas prinesel. M tako ne čakam 4. ali 5. 10.

En velik user posted image user posted image user posted image  za vse.

Pozdravček

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
21.9.2006 21:56:33   
micla
Ojla punce,
Da se vam javim na hitro.
Tinaaja - tud v LJ je bilo prav lepo sonce. Jst naivna primorka, ki ima o ljubljani itak "hladno in megleno" predstavo, sem šla seveda gor v dolgih rokavih, pol mi je bilo pa vroče.

Klarissa - baje naj bi bruhanje po operaciji lahko bilo tudi posledica prevelike doze narkoze. Ma samo da bo bolje. Spočij se in si napolni baterije.

Milamay, Aurora 28, Teri, Špela100, Lana 38, Pilotgirl......skratka vse na tem forumu - hvala vam za dobrodošlico in resnično upam, da se bomo vse kmalu preselile na druge strani, kjer bomo lahko čvekale o bolj veselih stvareh.

Tko, zdej vam pa zaželim samo še mirno noč. Malček sem utrujena, pa jutri imam še pregled pri G. Me prav zanima kaj mi bo rekla na vsa ta vnetja.

Se tipkamo....user posted image
PA PA

micla

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
22.9.2006 7:05:27   
krtekxx
Dobro jutro vsem. Klarissa, men je zadnjič tudi bilo ful slabo po narkozi, sem celo noč bruhala. Prej pa nikoli. Sam najbrž mi je bilo od Amokislava, ker so mi ga potem zamenjali z enimi drugimi antibiotiki. Glavno, da si zdej OK pa da maš pred sabo zeleno luč, da lahko začneš delat na user posted image .
Micla jaz sem tud priseljena Primorka v to deželo Kranjsko. Ko sem prišla v Ljubljano študirat in sem doma rekla, da bi rabla puhovko so se mi sam režali češ kaj mi pa to bo. No, pol pa so mi dali avto, pa sem rekla da bi rabla zimske gume - so me tudi sam debel gledali. Zdele sem tu že 17 let in se mi zdi, da ni več tako groznih megel in ivja pozimi kot je bilo to takrat. Se pa spomnim še nekaj: prvič sem prišla v Lj kot 5-leten otrok na počitnice k teti in takrat sem se tudi prvič srečala z meglo in občutila mraz. Bil je kar šok, ja. No, zdej pa megla tudi na Primorskem, vsaj v okolici NG ni več neobičajen pojav.

Tko, zdej pa veselo na delo pol pa weekend, JUPI.
Jaz sem prepričana, da bomo v tem user posted image krogu imeli vsaj eno user posted image več.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
22.9.2006 7:12:22   
lana38
Dobro jutro!
Zmeraj ko zjutraj pogledam sem gor, imam ka nekaj za brati. Ponavadi takrat prejšnje popoldne nisem utegnila nič pogledati. To me kar razveseli, da smo tako "predane". Čeprav bi bilo še lepše, če bi bilo več lepih novičk. Saj veste na kaj mislim, user posted image  in user posted image .
Meni je tudi bilo slabo po narkozi, ko sem bila drugič na abraziji. Ko so me vprašali kako sem, sem povedala, da mi je slabo, pa sem hitro dobila še eno injekcijo. Imeli so jo kar pri roki, tako da je to verjetno kar nekaj običajnega, če ti je po narkozi slabo.user posted image
Milamay-takrat ko boš ti ne pričakovala user posted image , bom jaz že 18 dni po O in če se user posted image  še ne bo prikazala in bo seveda BT še povišana, bom lahko že delala test.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
22.9.2006 7:29:55   
tinaaja
Narkoza ja... Men so dali kosilo in ob 5 so me morali uspavat. Anestezistka je znorela, kwa se grejo, da mi dajo jest, ce vedo, da bom sla slej ko prej pod narkozo. no ampak hec je bil, ko sem se zbujala. par dni prej sva gledala film Matrix -in ko sem prihajala k seb, sem bila cist not v filmu, vse une kode, ki padajo po ekranu in sem ful debatirala user posted image user posted image user posted image  Saj so verjetno vsega hudga navajeni, ampak mal me je sestra vsen cudn gledala. Sem jo vprasala, ce sem bila v tezki debati, pa se je samo nasmehnila.. Sva se z mojim velikokrat nasmejala temu.
Mene so pol pustili se uro in pol v porodni sobi in sem telefonarila okol - sem gsm sabo vzela, ker je slo vse tok hit, da ko je prislo do iztisa ploda so me ze sibali dol. Sestra me je na vozicku odpeljala do sobe, da sem vsaj mojga obvestila, da je konec mucnega cakanja in da gremo opravit se ciscenje.
Zdaj ko gledam nazaj so samo se moraste sanje, sploh nimam vec odnosa do tega, ker je za mano. Priblizno enako custim do tega, da je na danasnji dan se 5 dni do nesojenega PDP user posted image
Me pa ffulll veseli, da se pocasi urejajo zadeve in da je se ena vec, ki bo lahko zacela z akcijo user posted image  Klarissa user posted image user posted image user posted image  Itak da za vse drzim pesti, da cim prej rata user posted image user posted image user posted image

Micla, ja bil je soncek user posted image  Je bilo lustno, jaz sem mogla pa delat za racunalnikom. Ampak vikend je pred vrati, danes delam od doma, tko da juhuhu

Oborozena sem s kavo, cajem in domacim grozdjem, opravim se en zoprn telefonski klic malo kasneje in sem na konju - weekend begins user posted image user posted image user posted image

Vsem zelim in super hitro minec petek (vsaj do 4 pop), pol pa dooool in prijetne vikend!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
22.9.2006 11:55:43   
sonchek
ej...Tinaaja..a že maš trebušček user posted image ...če ne ti lohk jaz mal svojga posodim...hihihi user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
22.9.2006 12:38:52   
lana38
Mene tudi veseli, da je petek in komaj že čakam, da bo ura 16 in grem domov. Danes greva s sinom na pizzo, ko bo končal trening. Moj user posted image  pa že cel teden kar po službi hodi buče "trebit". Upam, da veste kaj hodi delat. Ima eno njivo in vsako leto posadi buče in potem ima skoraj za  mesec ali dva dela s tem, da bučnice ven daje- buče trebi. Ker je treba sina vsak drugi dan na trening vozit in z njim delati naloge in stvari za šolo, sem pač jaz prevzela ta del. Ta teden sem res imela natrpan. Ponedeljek, sreda  in petek trening. V torek jejbil v šoli sestanek, ki je trajal kar več kot 2 uri. Včeraj sem mamo vozila v Rogaško Slatino na terapijo. No, tu sem si malo odidha vzela, ker sem se šla za 2 uri kopat. Drugače sem pa res samo letala, vsak dan nekam. Res komaj čakam, da je jutri sobota in si malo odpočijem, ker mi ni treba nekam iti, mislim ni obveznost. Če bo lepo vreme, seveda ne bomo notri med 4 stenami. Mogoče bomo tudi jutri vsi skupaj šli med buče, da mu še midva s sinom malo pamagava. To jaz delam tako bolj iz hobija, saj zraven sedim in se pogovarjamo. Pa še bolj počasi mi gre kot user posted image . On je že čisto v tem, ima prakso. Ni neko težko delo, je še kar zanimivo.
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
22.9.2006 13:10:49   
Špela100
O bejbe...jaz sem si danes tudi mal privoščila, sem šla mal kafetkat na sonček, je fuuuuuullll blo dobro.
No zdaj sem pa doma in se bom malo prijela dela. ( jaz delam namreč doma) Lušno je, ker si lahko sama krojim delavnik in se mi danes ni dalo, pa sem šla pohajat, bom pa vse nadoknadila ko ne bo sončka, oz. ko bo voda v grlo tekla...ha, ha...
Danes je moj 25 dan ciklusa. Kako se mi vlečejo zadnji dnevi, da to ni res. Zadnje dneve sem samo zunaj, da ne razmišljam al bo al ne bo user posted image  prišla. Po eni strani tako kot ste rekle: dokler ne priteče je upanje, po drugi pa sama sebe na realna tla postavljam, da me trebuh boli že cel teden in bo 100% prišla.
Res pa je da je vsak mesec težje, ma sploh ne vem kdaj je bilo lahko to user posted image  ne čakat.
Ženske uživajte vikend, tiste med O, dajte dosti user posted image , tiste pred M pa da vam čimprej mine čas in da se v tem mesecu pokaže user posted image vsaj eni.
Zdajk bi pa res že lahko imele ene novo user posted image .

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
22.9.2006 13:12:22   
micla
Evo me, sem že nazaj od G. Dobila sem neke kapsule proti vnetjem zame in za user posted image  in upam da bo kej boljš. 
No, jst sm že drugi dan na dopustu, tko da imam kar lepo podaljšan vikend. Bom pa drug teden v službi bolj tenko piskala, saj me bo čakala kar lepa gora papirjev. Ampak važno, da uživam sedaj. Pa še vreme nam bo čez vikend naklonjeno. Najbrž bomo šli v trgatev.

Se strinjam s tabo krtekxx, da ja zadnje čase tudi v Gorici pozimi megla. Ponavadi je tko, da je v LJ sonce, tle pa megleno.  No, moj prvi študijski dan je bil pa tako žalosten (megla, mraz, siva ljubljana....), da sem po dveh dneh kar zbežala nazaj v "zeleno dolino". Pol je pa šlo. Sej človek se vsega navadi, je pa mogoče za nas primorce res malo čudno, da se vsak dan zbudiš v sivo jutro in cokljaš po zasneženih pločnikih. Ampak tud to ima svoj čar.

Šibam v trgovino, ker sem ostala brez vsega.... Vsem želim lep vikend in kmalu kakšne dobre novice od nas "upajočih". Mi gremo v akcijo user posted image  naslednji teden, pol pa držite pesti, da bo user posted image  al pa user posted image , ampak tokrat za uredu.

Se tipkamo...        PA PA.

micla

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
22.9.2006 13:21:04   
krtekxx
Špela100, Lana38, ... katera vse še??? Stiskamo pesti za user posted image user posted image . Skrajni čas, da začne delat katera družbo s stanjem, s trebuščkom ji pa lahko tudi jaz, ha, ha Sonchek si se to dobro spomnila.
Micla, se pravi da si iz istega konca doma. Lepo, ben lohkor rečemo kejšnu po dom'če...
Lana38, kaj pa tvojuser posted image dela potem z bučnim semenom? Olje, suši seme, ...? Me sam mal firbec matra, ker vem kako dobro olje se na vašem koncu iz buč izdeluje pa ga ni kar tako enostavno domačega dobit.

Zdej pa navodilo za preživetje tega vikenda: čimveč biti zunaj na sončku in se mu nastavljat, ker se v ponedeljek vreme spremeni! Končno enkrat narava obrača delovanje nam v prid: vikend lep, delovni teden pa ne. LP

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
22.9.2006 13:46:11   
lana38
Nekaj posušenih bučnic proda, nekaj pa olja naredi za doma.
LP

lana38

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
22.9.2006 13:49:05   
tinaaja
Jaz danes tok uzivam, ker delam od doma. Tok manj stresa kot v sluzbi, pa se mi zdi, da ful vec naredim. Noro, res .. Skoz gledam cez okno in si vsaj spocijem oci na lepem razgledu. Prou lustno je tko delat.

In v Lj je spet nekaj soncka - zunaj je prav toplo. user posted image  

Mi imamo jutri celodnevno proslavo rojstnega dne tko da upam, da bo tud lepo vreme in da se bomo imeli fantasticno user posted image

Moj trebuscek ... ja to je odvisno kdo pogleda.. Zdaj, nekaj je podkozne zaloge za hude case, ki mu v nenosecniskem casu v zargonu lahko recemo bauh. Pa ne ogromno, ampak je - nisem dila cez trebuh to be exact. Zdaj sem se odlocila, da bom malo slikala moj napredek user posted image  In sem ze zabelezila 3 slike, napredek opazen z mikroskopom user posted image  se pa super poznajo vse strije user posted image  sem ena tistih srecnic, ki se jim ni treba zredit, da dobim komplet strij user posted image  ampak kwa cmo.. ko obecem kaksno srajco, jo cez trebuh komu zapnem tko da sem si sla k mami sposodit njene, ki ima 1-2 stevilki vecje. user posted image mami!!
No in to je to.. Spela glavo gor.. V vsakem primeru - zivljenje je lepo, ce ne bo zdaj bo pa morda naslednjic user posted image

Lana, Pilotgirl user posted image user posted image user posted image

Klarissa, kako kaj danes?

LIONA, BETY - javi seeee...

Sibam se par zadev postorit, da se lahko pol vikend posvetim.. user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
22.9.2006 13:53:51   
teri
Moj je iz Celja in oni povsod uporabljajo bučno olje. Jaz ga nisem marala, me je on navadil.Samo ga moram malo zmešat z navadnim.Baje je full zdravo.Ima pa en poseben okus, mi ga na Primorskem nismo vajeni.Za moške je dober, ker če ga pijejo ne bojo meli problemov z prostato.Ko gremo k njim domov naredijo vedno 2 solati eno zame,eno za njih.Bučnice luščit me je tudi on navadil.Vedno jih jeva zvečer pred tv.Sva kot 2 zajca-že grdo za videt.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
22.9.2006 13:58:36   
teri
Tinaaja:kašno službo pa maš da lahko delaš od doma-če smem zvedet?To je super, jaz bi tudi tako.Nimam te možnosti, delam v pisarni in še na taki strani, ko niti morja ne vidim.Mi pa mamo trgatev jutri, tako da bom tudi na sončku, čeprav ne bom mogla pomagat.Bom se vsaj nabila z energijo!

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
22.9.2006 14:17:33   
tinaaja
V podjetju, kjer delam imajo nekateri omogoceno delo od doma po pogodbi, torej jim sluzba placa opremo (telefon, ADSL,..). Drugi pa se lahko s sefom zmenimo, ce zelimo delat od doma. Moje delo ni kaj dost vezano na Slovenijo, tko da je cisto vseeno kje sedim - v pisarni, doma al pa na dunaju. Delam z cca 37 drzavami, tko da bolj regijska funkcija. Ja to delo od doma je definitivno ena od velikih prednosti, ki nam jo nudi podjetje. Po drugi strani pa to pomeni, da zadnja dva meseca delam skoraj vsako popoldne doma in velikokrat tudi zvecer. To je pa slabost. Mislim, da gre pa veliko podjetij v tej smeri, da uvaja delo od doma, kar se meni zdi super.
delo klice.. papa

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
22.9.2006 20:10:25   
Liona
Ojla punce moje drage,

se vam končno oglašam. V službi imamo toliko dela, da za internet sploh ni časa. Niti za sekundo ne uspem pogledat gor. Danes pa sem končno zadihala, vikend je tukaj user posted image  in se javljam.
Moja user posted image  se je včeraj končno poslovila. Ta mesec sem imela dva dni grozno močno (veliko bolj kot ponavadi). Kar lilo je iz mene user posted image . Vlekla se je pa tudi skoraj en teden. Ponavadi se ne. No, z mojim user posted image  sva v nizkem štartu. Veselo na user posted image . Ta mesec sem se odločila, da ne bom računala O, ne bom merila BT... Pa naj bo kar hoče. Ko bo, bo. Nisem še za v staro šaro, čeprav rosno mlada pa tudi več nisem... user posted image . No, ja. Kakor sečlovek počuti. Sicer ne vem, kako bo v službi, ko bom šla na porodniško. Morda še prej na bolniško... user posted image  Raje ne razmišljam. Bodo pa drugi več delali, a ne? user posted image  Še dobro, da sem jaz naslednja na vrsti za user posted image . Že kar računajo na to.
Jutri pa v hribe, v nedeljo pa doma piknik. Juhu. Pride katera? user posted image

Oglasite se kaj, pa-pa

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
22.9.2006 20:41:12   
Anonimen
Živjo punce!

Se vam moram malo potožit... Že dva dni mi zvoni telefon in vsak, ki me pokliče, sprašuje, kako sem (v bolnišnici, ko sem prišla na čiščenje, je bila na čiščenju tudi ena moja znanka in je vsem raztrobila, kaj se je zgodilo). Najraje bi vsakemu posebej rekla: Kaj si pa misliš, kako sem lahko po tem, ko sem izgubila otroka... Fantastično! Jaz pa vsakemu strpno razlagam, da sem ok in da je vse ok. A bi me lahko pustili vsaj enteden na miru? Drugače pa žalost prihaja v valovih... No v glavnem, vam lahko povem, da sem vsra... in da se vsak dan znova sprašujem, kaj sem narobe naredila.

Dovolj sem vam težila. Tiste, ki lahko, pridno user posted image user posted image user posted image , tiste, ki še ne, malce še vzdržite, tinaaja, božaj svojega user posted image . Vsem želim, da čimprej zagledamo user posted image .

Še naprej lep večer!

(odgovor članu Liona)
  Neposredna povezava do sporočila: 1569
22.9.2006 21:25:42   
tinaaja
Raho- vsakemu reci, stanju primerno. In da zelis samo mir, da se spopades z zadevo. Sploh pa izklopi telefon. Uno bi pa poklicala in ji rekla, ce je normalna, da siri tako osebne informacije!!! Kok so kaksne zenske user posted image  .. Mah groza.
Zame vedo le nekateri, zdaj vec, ker sem pol. ko je bilo tudi custveno vse za mano, povedala se ene parim. Takrat pao tem nisem hotla kaj dost govorit s kom drugim kot mami in mojim. Kwa se drugih tice, itak ne stekajo..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
22.9.2006 21:43:14   
Aurora 28
Pozdravček vsem user posted image ! Danes sem bila na odščipu. Stvar je potekala takole, ko sem prišla v bolnišnico sem se kr takoj lahko šla preoblečt v njihovo pižamo in haljo in nato šla k zdravnici na pregled. Zdravnica ni bila sama, ampak je bila z njo še ena zdravnica, ker gre za specializacijo in morajo baje biti po 2 meseca v ambulanti in se učiti skupaj. Najprej sem kr pogledala, halo a kr dve user posted image , ampak nimam pripomb. Zdravnica ki me je pregledaa je bila zelo prijazna, vse mi je razložila, celo narisala, ker me je zanimalo kako izgleda moj maternični vrat. Skratka, res nimam pripomb. Povedala mi je, da imam na materničnem vratu veliko žilic in mi rekla, da v normalnih razmerah je teh žilim malo, če pa gre za spremenjene celice, jih je več. In med temi sem jaz, imam veliko žilic, ki se kažejo kot nekakšen ˝mozaik˝ po njenih besedah.  Nato sem šla na oddelek in kar čez 30 minut v operacijsko. So mi dali anastezijo in sem spala celo 1,5 uro. Rekli so, da so odščipnali tkivo in da bodo rezultati tkiva čez 3-4 tedne pri moji G. Pa zakaj moram tako dolgo čakat user posted image . Aja pa še zdravnica, ki me je pregledala je rekla, če bo pokazalo, da gre za spremenjene celice na materničnem vratu, obstaja možnost, da mi bodo lasersko obrezali tisti del materničnega vratu, ampak vse je odvisno od izvida.
Punce resnično me skrbi, da ni kaj hujšega user posted image user posted image user posted image .
Z menoj je bila pa tudi neka ženska, ki je šla na abrazijo, saj je tudi njej user posted image v 5 tednu umrčkal. user posted image Kako je ta svet včasih nepravičen user posted image .

Držte se punce, držim pesti in vam pošiljam user posted image user posted image user posted image za srečo.

Aurora 28

http://boksika.moj-album.com/slike/5484728/iZNX0eyjd3dD9yhj.v.jpg

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
23.9.2006 7:50:37   
tinaaja
Aurora,
samo da je ta del za tabo. Take spremembe so zelo pogoste in tudi ce bos morala na poseg, je to ena izmed najbolj ozdravljivih zadev . Malo preberi tukaj na forumu. Nekaj casa se bo zavleklo, ampak tvoje zdravje mora biti pred user posted image , saj bret zdravja tudi bebice ne mores imet. Ampak verjami, da bo vse OK. Bos vidla!
Soncek je noorrr, tko da bo nase praznovanje danes se lepse.

Punce, lep, lep dan vam zelim pa veliko lepih, pozitivnih misli! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aurora 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
23.9.2006 8:16:57   
lana38
Dobro jutro!
Vikend je tu in sonček sije. Človek se kar super počuti, že ko pogleda čez okno.
Vidim, da imate vse neko veliko gužvo v službi. Ampak ko boste user posted image  in potem mamice, boste morale na vse to pozabiti. Bodo že drugi opravili namesto vas. Jaz sploh ne razmišljam, kaj bo, če bom na porodniški ali bolniški. To pa res ni moj problem, saj nisem jaz lastnica firme. Več kot eno leto pa delo tudi ne more stati, bodo že kako uredili. To mi je še najmanjši problem. Večji problem je, kako sploh postati user posted image  in donositi zdravega user posted image . Vse drugo pa se bo že samo po sebi uredilo. Zdaj se mi dnevi že odštevajo. Danes teden bi že naj prišla user posted image  in takrat bo vse že malo bolj jasno. Če user posted image  ne pride do 4.10. in bo BT še vedno povišana, bom pa tudi jez že lahko user posted image . Samo to je še tako daleč, ampak ne morem si pomagati, da ne bi kdaj pa kdaj razmišljala tako naprej.
Lepo se imejte in uživajet v tem lepem vikendu.
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
23.9.2006 13:30:56   
Aurora 28
Hvala Tinaaja user posted image . Saj se bo vse uredilo, jaz verjamem v to. Vsem vam želim lep vikend user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Aurora 28

http://boksika.moj-album.com/slike/5484728/iZNX0eyjd3dD9yhj.v.jpg

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
23.9.2006 14:32:48   
pilotgirl
Ojla punce,kako ste kaj? No jst sem kar ok,le da zgleda da je moja hudičevka tokrat prišla kar pet dni prej.Eh kaj čmo,tko je.No danes praznujemo od mojga dragega rojstni dan + prvo najino obletnico!A pride katera na torto? No če pa ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa vsaki mal tortice pošiljam-sem jo sama nardila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aurora 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.