micla
|
Pozdravček vsem, pravkar sem napisala 5 odstavkov in ko sem hotela odposlat je zablokiralo. GRRRRRRRRRR.......... No, skratka da povzamem kaj sem hotela. Tudi jst sm žalostna te dni..... baje vpliv marsa, ki bo te dni najbližje zemlji, ali pa moji hormoni od O. Žalostna, ker mojega dragega ni in pride šele danes zvečer, moja O pa bo lahko že mimo, tko da spet malo možnosti ta mesec za . Včeraj sem jokala ko dež. Ne vem kaj mi je bilo, ma sem se počutila tako prazno in brez smisla....... Vse okol mene noseče, nekatere že v 2, jst pa še vedno stopicam na istem mestu. Februarja bo 2 leti.......... Kar ne zdi se mi res. Glede debate pa se popolnoma strinjam z vami, da je najslabše kar lahko slišiš "sej bo...." in "sej si še mlada". Prav zadnje je meni moja tašča rekla po drugem SS in enostavno nisem prenesla. Tako je nisem obiskala cela 2 meseca, pol pa ji je moj razložil, da ne pridem na obisk zato, ker nočem slišat take vrste pomilovanja in da ne maram, da me stalno sprašuje kako sem, pa kako mislim za naprej..... Skratka, to je moja stvar in sama bom odločala s kom in kdaj jo bom delila. Danes mi seveda ni problem govoriti o tem, takrat pa sem bila zelo občutljiva, predvsem pa na izjave ljudi, ki rečejo nekaj, samo zato da rečejo. Bolje bi bilo, če bi bili tiho, ne pa da delijo neke nauke in vsi po vrsti pametujejo, da bi morala bolj počivat, pa da se ne bi smela sekirat.... bla bla bla.... Če pa me tukaj ne naredimo čisto vse, da bi končno dobile , pol pa res ne vem, kdo je še boljši od nas. Sej veste, najenostavnejše je delit nauke, če ti jih ni treba upoštevat. Mal sem naložila, sorry. Komaj čakam večer, da se vrne moj in pol akcija . Tinaaja ti pa usmeri vso energijo v bitjece pod srčkom in ne preveč razmišljat kaj je bilo, pa kaj bi lahko bilo. Sedanjost je pomembna. Meni se tudi bliža moj drugi nesojeni PDP 13 okt. Upam samo, da bom takrat že ugledala pozitiven test tega tretjega kroga. Vsem nam en topel . Se tipkamo...... PAPA