|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: UPANJE PO SPLAVU
27.9.2006 13:38:50   
lana38
Jaz pa sem sem zelo dosti pogovarjala o tem, kaj se mi je zgodilo, ker sem morala to dati iz sebe in mi je bilo tudi bolj všeč, da sem tistim, ki jih je zanimalo povedala iz prve roke. Mislim, da je vseeno bolje tako, kot da nekaj šušljjo za mojim hrbtom. Tako so vsi vedeli, da sem user posted image , ker se mi je že fajn poznalo. Vem, da niso mogli vedeti, kako mi je hudo in mi je bilo tudi vseeno, če vedo kako hudo je. Važno mi je bilo, pa še zdaj je tako, da o svoji bolečini spregovorim in jo dam ven iz sebe. Meni je res dosti lažje, če me kdo vsaj posluša. Če samo tuhtam sama v sebi, me prav zdela psiha potem. Res je, da tisti, ki tega ni doživel, ne more vedti, kako je. Ampak še zdaj sem raje, da me tisti, ki jih kaj zanima naravnost vprašjo, kaj jih zanima in jim tudi povem, kakor to da me gledajo postrani in se ne znajo niti nepomemnih stvari več pogovarjati z mano. Saj tako povem samo tisto, kat sama želim, da se ve. Vseh podrobnosti pa tako ni treba vsem vedeti. Moraš si olajšati dušo. Meni je to zelo pomagalo.
LP

lana38

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
27.9.2006 13:48:28   
andreja2000
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tudi meni se je že dobro videla moja user posted image ,in ker naenkrat nisem bila večuser posted image  so me vsi nekam čudno gledali ,meni pa je srce in duša pokala od bolečineuser posted image user posted image user posted image .Tako zelo sem si želela nekoga ,ki bi me poslušal,pa jih skoraj ni bilo.Nekako so se vsi izogibali tej temi.Če pa sem lahko govorila,sem čutila pravo olajšanje.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
27.9.2006 13:52:47   
teri
Tudi jaz lahko zdaj govorim o svoji bolečini-sem dovolj močna.Prva 2 tedna pa sem imela raje mir okoli sebe.Pač ljudje smo si različni.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
27.9.2006 13:55:56   
teri
Aja, pa tudi meni čeprav sem bila v 11t se je trebušček že kar videl.Prav včeraj sem srečala prijateljico, ki je zvedela od ene druge da sem noseča, ni pa vedela da nisem več. Prišla je zraven mene in me pobožala po trebuhu ter se mi nasmejala.Jaz sem ji pa rekla da ni več nič tam noter.Seveda ji je bilo hudo zame,pol sva šle na pijačo in se malo pogovarjale o temu.Brez problema sem ji vse povedala.Tako da mislim da je ta huje že malo mimo.

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
27.9.2006 13:58:51   
andreja2000
Lana 38
Si ti tista ,ki si solzicam zaupala svojo zgodbo?Če si, potem je najina zgodba zadnje user posted image  ista.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
27.9.2006 14:01:33   
Špela100
Ja drage punce, vse kar ste napisale je zelo znano, še vedno odmeva v ušesih in še vedno boli...
Saj imaš še čas, saj si še mlada, saj bo, vse je za nekaj dobro, morda pa ti ni bil namenjen....
kar kričala bi...........pa to ti priletijo od takih, ki jih imaš za prijatelje.

Drugič nisem skoraj nobenemu povedala, ne da mi je bilo lažje, ampak nisem hotela poslušati teh bedarij, ki so me še bolj prizadele.

Punce uživajte in ne se obremenjevati zaradi ljudi, ki nimajo filingov.
Rada vas imam vse user posted image user posted image user posted image user posted image  in vse bomo mamice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
27.9.2006 14:08:01   
andreja2000
Teri
Meni pa je bilo najbolj hudo,ko je kdo rekel mojemu user posted image ,sedaj boš pa ata.On pa je moral reči,da žal ne.Potem so ga pa začudeno gledali.
Upam,d ti bo res kmalu bolje in da se v nasljednjiuser posted image  isteče vse lepo in dobišuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1632
27.9.2006 14:13:45   
lana38
Andreja 2000!
Jaz sem tista lana38 iz solzic tudi, ja. Uporabljam isti nick, da se tako ve, kdo sem. Ravno, ko je minilo 6 mesecev od UPN 15.9. sem pogledala spet na solzice. Potem sem videla  tudi tvojo zgodbo.user posted image user posted image user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 1633
27.9.2006 14:18:30   
andreja2000
Aha,Lana,se mi je zdelo ja,da si ti tista.
Vso srečo,Lana!
user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
27.9.2006 14:32:50   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

No ta pesem.. user posted image user posted image user posted image  Se dobr, da sem doma, ker cmizdim ko... user posted image user posted image user posted image

Just Say "I'm Sorry"

You don't know how I feel
Please don't tell me that you do.
There's just one way to know -- have you lost a child too?
"You'll have another child!" -- must I hear this each day?
Can I get another mother, too, if mine should pass away?

Don't say it was "God's will" --
That's not the God I know.
Would God on purpose break my heart,
Then watch as my tears flow?

"Aren't you better yet?"
Is that what I heard you say?
NO! A part of my heart aches --
I'll always feel some pain.
You think that silence is kind,
But it hurts me even more.
I want to talk about my child
Who has gone through death's door.

Don't say these things to me,
Although you do mean well.
They do not take the pain away;
I must go through this hell.
I will get better slow but sure --
And it helps to have your near.
But a simple "I'm sorry you lost your child"
Is all I need to hear.

Written By: Gail Fasolo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
27.9.2006 14:58:43   
tinaaja
zadnja dva dni sem ful cudna, pa mi ni bilo jasno zakaj... pol me pa pred eno uro presine.. danes je moj nesojeni PDP... user posted image  sem bila pri tasci na kosilu, svakinja je bila tam s 15 dni starin necakom in sem jim to povedala, pa tud niso vedl, kaj rect.. "jahhh" pa vzdih sta bila pa en pomilujoc pogled user posted image
No tko.. tok o tem.. Grem zdaj na dolg sprehod, ker se mi samo joka ...

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
27.9.2006 15:08:52   
lana38
tinaaja!user posted image
Ti imaš zdaj že nov PDP in se usmeri na njega in se veseli. Čez 6 mesecev boš že srečna mamica svojemu user posted image . Jaz zelo malo ali pa skoraj nič ne razmišljam več za nazaj, kdaj je bil PDP in podobno. Seveda se včasih spomnim, da bi zdaj moja user posted image  imela že skoraj 2 meseca, ampak trenutno me bolj muči in žalosti to, da sploh ne zanosim že 6 mesecev. Seveda ne bom nikoli pozabila te žalostne usode, ampak mi ne bo nič pomagalo, če jokam in jamram za nazaj. Moram se usmeriti vnaprej. To mi tudi user posted image  kar naprej govori, tako da sem se že kar začela držati tega načela, da moram gledati vnaprej.
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
27.9.2006 15:09:11   
sonchek
user posted image user posted image  Tinaaja...ne smeš biti žalostna...pomisli na svojo pikico, ki ti raste pod user posted image  in se veseli za njo...

S tabo sem....user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
27.9.2006 15:13:32   
tinaaja
Saj vem.. pa tud nisem clovek, ki bi objokovala nekaj, kar ne morem spremenit. Vseen pa moram dat to zalost ven in si bom danes vzela dan za zjokat se, pol pa naprej pozitivno.
Sibam na soncka, je tko lepo zunaj user posted image

Pa hvala za podporo punce user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
27.9.2006 15:16:53   
teri
Tinaaja:Točno tako kot so ti rekle punce prej.Ne se obremenjevat.Misli naprej na tvojega otročička,ki raste v tebi.Nikoli ne boš pozabla.Jaz vedno mojemu pravim da bom imela najinega bodočega otroka rada za 2 oz.(upam da ne)za toliko še zraven,ki jih ne bo usojenih.Pa nasmešek na usta.S tem otročičkom ne more it narobe,ker nas preveč  drži pesti-boš vidla.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
27.9.2006 15:56:26   
Anonimen
user posted image tinaaja - en velik objem zate.

Imaš pravico, da si danes žalostna. Jutri pa bo nov dan in takrat ti dovolim misliti samo še nauser posted image , ki raste v tebi. In želim ti veeelik user posted image  na obrazu.

(odgovor članu teri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1641
27.9.2006 17:00:30   
ElaM

Tinaajauser posted image ,
saj to je tako, če boš kdaj imela 5 otrok, bo v tvojem srčku še vedno tudi ta, ki mu ni bilo sojeno živeti.
Jaz še vedno 15. avgusta, ko naj bi bil rojen moj angelček prižgem svečko. Tinkari pripovedujem, da ima user posted image , ki jo čuva.
Pozabiš nikoli, bolečina pa zbledi.

:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
27.9.2006 17:43:44   
micla
Pozdravček vsem,

pravkar sem napisala 5 odstavkov in ko sem hotela odposlat je zablokiralo. GRRRRRRRRRR..........

No, skratka da povzamem kaj sem hotela.
Tudi jst sm žalostna te dni..... baje vpliv marsa, ki bo te dni najbližje zemlji, ali pa moji hormoni od O. Žalostna, ker mojega dragega ni in pride šele danes zvečer, moja O pa bo lahko že mimo, tko da spet malo možnosti ta mesec za user posted image . Včeraj sem jokala ko dež. Ne vem kaj mi je bilo, ma sem se počutila tako prazno in brez smisla.......user posted image user posted image   Vse okol mene noseče, nekatere že v 2, jst pa še vedno stopicam na istem mestu. Februarja bo 2 leti.......... Kar ne zdi se mi res.

Glede debate pa se popolnoma strinjam z vami, da je najslabše kar lahko slišiš "sej bo...." in "sej si še mlada". Prav zadnje je meni moja tašča rekla po drugem SS in enostavno nisem prenesla. Tako je nisem obiskala cela 2 meseca, pol pa ji je moj razložil, da ne pridem na obisk zato, ker nočem slišat take vrste pomilovanja in da ne maram, da me stalno sprašuje kako sem, pa kako mislim za naprej..... Skratka, to je moja stvar in sama bom odločala s kom in kdaj jo bom delila. Danes mi seveda ni problem govoriti o tem, takrat pa sem bila zelo občutljiva, predvsem pa na izjave ljudi, ki rečejo nekaj, samo zato da rečejo. Bolje bi bilo, če bi bili tiho, ne pa da delijo neke nauke in vsi po vrsti pametujejo, da bi morala bolj počivat, pa da se ne bi smela sekirat.... bla bla bla.... Če pa me tukaj ne naredimo čisto vse, da bi končno dobile user posted image , pol pa res ne vem, kdo je še boljši od nas. Sej veste, najenostavnejše je delit nauke, če ti jih  ni treba upoštevat.

Mal sem naložila, sorry. Komaj čakam večer, da se vrne moj user posted image  in pol akcijauser posted image .

Tinaaja ti pa usmeri vso energijo v bitjece pod srčkom user posted image in ne preveč razmišljat kaj je bilo, pa kaj bi lahko bilo. Sedanjost je pomembna. Meni se tudi bliža moj drugi nesojeni PDP 13 okt. Upam samo, da bom takrat že ugledala pozitiven test tega tretjega kroga. user posted image

Vsem nam en topel user posted image user posted image user posted image .
Se tipkamo......  PAPA

micla

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
27.9.2006 18:13:24   
andreja2000
Tinaja,nikar ne bodi žalostna,no.Saj vem,da ti je hudo,kajti tudi mene poterejo ti datumi mojih nesojenihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  .Sedaj pa za povrh ne morem in ne morem bitiuser posted image ,pa si tako želim.Tako dolgo že ni nič(16 mesecev),in se resno sprašujemZAKAJ?
Tinaja,jutri bo gotovo bolje,če prav se boš vedno spominjala svoje pikice,bodo prišli dnevi,ko bo ti lažje.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
28.9.2006 6:48:42   
krtekxx
Ojoj, koliko žalosti je še v nas. In vedno bo ostalo še za kanček žalosti, čeprav nas bo obiskala sreča materinstva. Jaz največkrat o tem ne morem govoriti, niti doma. naredi se mi cmok v grlu in konec, samo solze tečejo. Včasih, ko sem prav besna ko mi kdo reče, da me razume, da sem žalostna, mu zabrusim nazaj, da me tudi slučajno ne razume, ker me ne more razumeti, ker lahko razume le nekdo, ki se mu to zgodi.
Drugi teden imamo krst od user posted image nečaka, ki se je rodil prejšnji mesec. V takem stanju kot sem zdaj verjetno ne bom mogla it. Sploh ne vem kaj naj rečem, kako naj se opravičim... Ravno eno leto bo od tistih groznih in najhujših dveh dni, ki sem jih preživela v porodnišnici.
Joj, jaz sem še zmeri tolk jokcasta, se me drži že kar cel teden. Že dolgo mi ni bilo tako hudo. Zgleda da bolečina še vedno prihaja v intervalih in sploh mi ni jasno ali žalujem za izgubami ali za tem, da se čisto nikamor nič ne premakne.
Andreja 2000; a ti si imela 5 SS? Če si jih, potem sva na istem.
Punce, vem, da je treba živeti s tem in gledati naprej, samo včasih je to tako težko.

Neposredna povezava do sporočila: 1645
28.9.2006 7:10:37   
lana38
Pustimo žalost za samo in glejmo naprej. vem, da je težko, saj tudi mene včasih zgrabi. Posebaj, ko se mi spet prikaže user posted image  in tako je bilo tudi včeraj. trudim se gledati naprej z optimizmom, čeprav mi včasih to zelo težko uspeva. Torej včeraj zvečer je spet prišla user posted image  in tako sem začela že 7. krog v trudu ua user posted image . Mogoče pa bo ta le uspešen, ker 7 je pravljično število.user posted image  Drugače pa me po naslednji user posted image  verjetno res čaka HSC. Bom videla kako se bova dogovorila z G na pregledu 10.10. To pa je že zelo blizu.
user posted image  na obraz in gremo naprej novim zmagam naproti.
LP

lana38

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
28.9.2006 7:29:21   
tinaaja
Jaz sem vcer pol nehala tugovat, ceprav je bil grenak priokus ob spominu. Ampak j... ga tak je life in treba je it naprej. Danes je nov dan, nova priloznost,da se nam zgodi kaj lepega.
Lana, a bos G rekla za klomifen? Saj ne vem, kaj rabijo, da ga predpisejo, ampak ce si obakrat rabila 1,5 let, pol bi ti lahko malo pomagal user posted image  Drugace pa je 7 pravljicno stevilo in morda se bo tudi tvoja pravljca zacela user posted image user posted image

Aurora se nic ne javi - upam,da stanovanje lepo napreduje. Jaz bom ta vikend tudi posvetila ciscenju balkona in takim zadevam, ki se jih lotis 1x na leto - pospravit klet,...

krtexx, Andreja - upam, da bo naslednjic trajalo do konca... res si ne morem predstavljat, da gres 5x cez to..

Se dva dni do vikenda user posted image user posted image user posted image  Komaj cakam.. Moram se spravit nekaj sportat, ker mislim, da me tudi ta fizicna neaktivnost ubija - glede na prej ko sem tekla ene 5x na teden pa orbitrek, zdaj pa grem na sprehod ajajajajaj... ampak mi ni pasalo, zdaj pa se pocutim ok, pa se mi ne da user posted image  Kokos sem vem, se bom brcnila v rit in na orbitrek user posted image

Upam, da danasnji dan prinese vsem en lep razlog za smeh in veselje..

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
28.9.2006 9:01:28   
teri
Punce dobro sončno jutro. Sem v službi in danes nimam kaj dosti dela pa vam pišem.Kako se mate kaj?Najraje bi vidla da bi bil že pet.Sem že lačna, kdo bo zdržal do 12h, ko je malica.Kako bi šla na en dopust,samo trenutno zaradi službe ne morem.Upam,da nama uspe it novembra.
En lep sončen pozdrav iz Kopra!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
28.9.2006 9:07:26   
Bety
Tinaaja...občudujemuser posted image , ki kar skočijo na orbitrek in trenirajo....jaz sem samo veliko hodila, hodila....noge so me komaj držale.....da o edemih v nogah ne govorim....

Žalostno vas je bilo brati včeraj...user posted image user posted image user posted image ....ubogi pa so tisti, ki nas poznajo...če sprašujejo, jim zamerimo....če so tiho, ni dobro....karkoli rečejo, je bedarija....uffffff....menda vso svojo jezo na njih prevalimo....

Danes je četrtek....še 2x prespim in grem po svoje user posted image ....pa bo, kar bo....

Tudi meni se bliža PDP....berem oktoberke in ni enostavno.....

Vem, da mi bo še najhuje, če mi tudi tokrat ne uspe...user posted image user posted image user posted image ...

fifty/fifty možnosti....Tek čez ovire je naporen....

Imejte se lepo

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
28.9.2006 9:14:26   
teri
Jaz sem marčevke nehala brat takoj tisti dan.Res bi šla gor pogledat,da vidim kako se imajo punce,ampak enostavno si nočem naredit toliko slabega.Na njihovem forumu je vse lepo.Lahko bi naredile tudi naš forum malo bolj vesel.Nobenemu ni lahko in pridejo dnevo, ko je prav da se zjočemo in si pomagamo v takihj trenutkih.Moramo bit močn ein pozitivne.Povejte kaj lepega!

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.