|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: UPANJE PO SPLAVU
28.9.2006 9:46:39   
Špela100
user posted image Ja res je bil včeraj tak žalosten dan, sem bila tudi jaz bolj dol, danes je pa že ok. Moja user posted image  počasi odhaja in spet bo kmalu čas O- euforija time mu jaz rečem, pol pa saj veste naprej...čakanje, čakanje....bomo vidli...
Moj nesojeni PDP je 10.10.- drugi in tudi jaz nisem še niti noseča...
Tudi meni se zdi to never ending story ( mal po domače) ali mision imposible.

In zdaj se vas je pa že toliko nabralo na tem upanju, da ni strela, da bo naslednji mesec en val user posted image .

Tinaaja saj so ti že punce napisale, vso energijo in pozitivne misli usmeri v bitje v tvojem trebuščkuuser posted image , to je edinstveni čas, ki ga ne bo nikoli več ne bo nazaj. Uživaj v vsakem trenutku. Me tukaj ti vse držimo pesti in ti pošiljamo dobro energijo. user posted image
Bety držim pesti in še jaz komaj čakam, da dobiš 2 user posted image user posted image . Upam, da se ti izteče vse ok. Tudi tebi en velik user posted image  od blizu...
Teri jaz sem tudi nehala brati julijke, pa oktoberke, julijke sem pol še mal spremljala ko so rodile in jim čestitala, sem bila ful vesela, da je vsaj enim ratalo in da se da. Ne bom rekla saj bo...ampak pogumno
naprej...

Lana38 ja danes je že boljš, ne??? Mene tudi čisto zlomi, ko pride ta user posted image  in vsak mesec je težje. Razočaranje...Drug mesec si pa res na vrsti ti...user posted image user posted image user posted image .

Krtekxx ti se kar lepo opraviči, brez veze, da se greš sado-mazo variante. Če ti je hudo, če te vse skupaj boli, pa ne it...ne moremo vsem drugim ustreči, sebe pa mučiti. Ne vem to je moje mnenje. Uživaj...kako napredujejo tvoji pregledi??

Andreja2000 boš videla, da bo ta čas kar zletel mimo tebe. Poskusi se ukvarjati s stvarmi ki jih imaš res rada, boš videla čas kar leti, meni je 2 leti šlo takoj, ja že dve leti, 2 splava in še vedno nič.

Micla srečno v tretjem krogu, res upam, da dobimo kakšno nosečko, zdaj jo že dolgo ni bilo.

Raho, Irmy, Teri, sonchek, pilotgirl vam pa pošiljam en ogromen user posted image user posted image  in ful pozitivne energije...

Uh sem se namučila, upam, res upam, da nisem katere spustila, če ne naj mi oprosti...definitivno nas je preveč...se bo treba premakniti na drug forum...ha, ha....

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
28.9.2006 9:49:14   
SM10
Dobro jutro,

Imam eno vprašanje. Kdaj ste si začele, če spoh, meriti BT po ss?
Jaz sem namreč danes zjutraj kar zahec si zmerila in je že bila. 36.2. Ker imam
naravno nižjo temp., bi pri meni to pomenilo že ovulacijo. Med user posted image  sem imela od 36.2-36.6. Danes pa je že 18 dan po drugem čiščenju. Če je res to o., bo moja user posted image  prišla čez približno 14 dni, to je nekje 10.10. Upam, da to drži, če bo pa prej pa še bolje., ker bomo lahko prej začeli na novo. Bomo videli kaj bo jutri z BT.

Micla tudi moj prvi PDP bi bil 13. oktober, še dobro da je na ta dan petek in ne kak pondeljek, da se bomo lažje sprostile in pregnale misli.
Lana 38 žal mi je za tvoj prihod user posted image , naj se gre solit že enkrat za 9m.

Pa saj bo nam uspelo, res pa je treba poskusit pozabit pretekle PDP-je, probleme itd...

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
28.9.2006 10:07:15   
andreja2000
Krtekxx,
res je, imam pet zvezdic,ki sijejo z neba.
So dnevi,ko mi je zelo hudo,so pa k sreči tudi dnevi,ko mi je lažje. in sem pripravljena na nov boj.Tako zelo si želim že enkrat zmagati.
Punce,želim,da najdete ta dan sonček v svojem srčku in ga pustite,da vas greje,ter s svojo toploto stopi vsaj del bolečine in vam vrne svetle dni.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
28.9.2006 10:17:03   
teri
Špela100:Vem da en dan bo zate,zame,za vse nas.Samo voljo je treba met pa ne obupat.Jutri grem k g.da vidi kako napreduje moja cista in da se pomenimo za user posted image .Včeraj zvečer me je kar bolelo.Zdaj bi mogla dobit 1.user posted image po ss.
Tiste pa ki že lahko delate na user posted image :Ne se obremenjevat in ne obupat.Vsem nam je usojeno-siguro.En dan bomo zmagale in ko bomo se dobimo vse na kavici.Takrat se bomo fajn user posted image za nazaj,kar smo preživljale!
Tiste,ki mislite da ste že stare za bit user posted image in da vam to ne bo ratalo:Moja tašča je 3.user posted image dobila pri 41 letih.Ni niti vedla da je noseča in je mislila da ji zamuja,ker prihaja v menopavzo.Pa ni bilo tako.Zdaj ima user posted image že 7let in je vse ok z njim.Tako da :nikoli ni prepozno!

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
28.9.2006 10:27:23   
krtekxx
Spela100, kako lepo si se posvetila vsaki od nas in nas malce potolažila. Na tem forumu ob vseh vas, ki prestajate isto, veliko laže tudi jaz kaj povem. Včasih si prav želim, da bi tudi moj user posted image prebral vse to, ker zadnje čase res bolj molčim. Sploh ne vem od kje se je vzel ta cmok v grlu in vlaga v očeh.
A je danes katera od vas prebrala tisto obupno statistiko Pušenjaka na med.over.net. po dveh splavih je možnost za splav naslednjič 25%, po 3 35%, po 4 45%.... ?
Danes sem šla dat kri za peiskave trombofilije. Rezultat bo čez 1 mesec. Drugače pa sem jaz pri 3 "slavnih": Geršakovi, Novak-Antoličevi in Tomaževiču naročena (samoplačniško) v novembru. Zbrala sem svojo kompletno kartoteko z izvidi in to nesem vsakemu posebej pokazat. Odločila sem se, da bom vztrajala, da v kolikor smatrajo, da so SS genetskega izvora tudi postavijo to diagnozo, da se lahko postavim v vrsto za darovane spolne celice. Moj se s tem ne strinja, ampak meni se zdi pomembno bit na tem vlaku, katerega vožnja je zelooo dolga (cca 2 leti čakalne dobe od odobritve), pol se pa ko si tik pred dejstvom odločiš, vmes bi pa še poskušala in poskušala....
Andreja2000, jaz nisem nikjer zasledila, da bi ti napisala več o vseh teh tvojih zvezdicah. A mi lahko poveš, če si to kje napisala, da si preberem, oz. če lahko tu kaj več napišeš.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
28.9.2006 10:43:04   
tinaaja
A je danes katera od vas prebrala tisto obupno statistiko Pušenjaka na med.over.net. po dveh splavih je možnost za splav naslednjič 25%, po 3 35%, po 4 45%.... ?

Ja sem user posted image  Ampak ves, kako je s tem.. Jaz sem bila v 1% za trisomijo 13user posted image , vecina zensk pa je v tistih procentih, ko je vse OK... Tko da so ti procenti tko tko... Probaj odmislit, ker ti to cist nic ne pomaga pri uspehu pri naslednji nosecnosti.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
28.9.2006 10:43:27   
lana38
Danes je že amlo lažje, ja. Jaz sem si pa BT začela meriti po tisti prvi user posted image , ki sem jo čakala po abrazijah in sva potem tisti ciklus tudi začela spet delati na user posted image .
Lp

lana38

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
28.9.2006 10:53:53   
krtekxx
Tinaaja, sej tud 55% možnosti, da je vse OK ni tako malo. Se mi zdi da sem to že enkrat napisala: moj kolega ki dela v eni igralnici mi je rekel, da je enkrat na ruleti una kuglca 27x zapovrstjo padla na isto številko. Vprašanje, ki se je meni porodilo (in verjetno tudi njim) je, ali je to še naključni pojav?
Lana38, a velja ta BT tudi če si jo meriš z digitalnim termometrom, ne pa z unim, ki ga moraš imet 10 minut pod pazduho? Mogoče bi si začela zdej to merit, ko bom nehala jemat tablete in bo spet akcija. Sam si ne znam predstavljat da bi to zjutri ob 5h ko zvoni ura z unim navadnim termometrom...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
28.9.2006 11:20:06   
Anonimen
Aloha!

Še en dan se je začel...
Ravnokar sem brala pri Pušenjaku o možnostih SS. Številke so me pretresle.
Veste, sem včeraj malo o vsem razmišljala in ugotovila, da imam v bistvu še srečo, saj so nekatere moje prijateljice dale že marsikaj čez. Saj, tiste me razumejo. Skupaj smo preživele IMNje, IVFje, SSje (to je bil čas, ko jaz še sploh nisem razmišljala o otrocih). 
Sedaj ima ena od teh prijateljic že 10 let staro hčerkico (6. IVF je uspel), druga pa je posvojila deklico (po 7 neuspelih IVFih), ki je samo 8 dni mlajša od mojega Črtomira. A te so iz drugega kraja in se ne vidimo pogosto. Pa me je kljub vsemu včeraj ena poklicala in končno sem se lahko z nekom pogovorila - normalno - in me je razumel, kako hudo mi je.
Je pa živa resnica, da sem že ko sem bila prvič noseča slutila, da se mi bo enkrat to zgodilo, ne vem zakaj, ampak enostavno sem. Je to možno?

Lana38 - držim pesti, da naslednji mesec in potem še naslednjih 8 user posted image  ne pride, si iizjemno močna oseba, saj si ne morem niti predstavljati, kaj vse si doživela do sedaj. Ostani močna optimistka in videla boš, kmalu bosta tudi tebi user posted image  na usta privabili user posted image .

Krtekxx - preizkusi vse možnosti, ne izpusti nobene.

Tinaaja - danes sije sonček, kako je user posted image ?

Andreja2000 - ob tvoji zgodbi sem se spomnila moje prijateljice, ki je imela 6 SS in IMN, danes pa ima 10 letno punčko in ponosna sem, da me je izbrala za njeno botro. Boš videla, vse se bo uredilo. Sama sem ugtovila, da je nosečnost kot ruleta.
teri - zrihtaj to cisto, potem pa nauser posted image .

SM10 - kako si? Pogosto mislim nate in na nino, saj bi vse tri morale biti aprilčice. Mogoče pa se nam nasmehne sreča in bomo septemberčice.

Lepo se imejte, zunaj je prelep jesenski dan... Črne misli na stran! Saj boste videle, enkrat se bo tudi nam user posted image  sreča.

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 1659
28.9.2006 11:43:57   
sonchek
Lepo pozdravljene...

...punce, jaz vam komaj še sledim...in vedno ko odprem je nova ali celo dve novi strani....tko, da malo bolj površno preberem, ampak se pa trudim...hihihi

kaj naj rečem..sej sploh ne vem več kok nas je...sicer se mi zdi to grozno, da nas je vedno več...vendar po drugi strani, si pa vsaj med sabo lahko malo pomagamo in se bodrimo...

Če se strinjate, bi lahko naredile en seznam, kok nas je, kdo smo in kok bo novih nosečkuser posted image .....se mi zdi da bi bilo fajn...mal za stimulacijo...hihihi...
Kaj mislite...ne bi rada tega naredila preden se ne strinjate, da se slučajno ne bi kateri zdelo grozno to...tko da punce, kaj mislite...mogoče bi bilo tako bolj pregledno in bi si lahko se bolj pomagale med sabo...Predlog:

user posted image  Sonchek;marec 2006-1 SS v 23 tednu...še čaka na user posted image

pa srečno

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
28.9.2006 11:51:03   
sonchek
ali pa:

user posted image  Tinaaja- 1 SS v 14 tednu...srečka user posted image  (PDP 13.03.2007)user posted image

..upam, da je prav datum...mi nekako št. ne gredo...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
28.9.2006 11:51:56   
Anonimen
Jaz sem za!

user posted image  raho, 18. september 2006, MA, abrazija, (noseča 10t, plod odmrl 8t3d)...še čaka na user posted image

Če vsi imajo neke sezname, zakaj ga še me ne bi imele, čeprav bo bolj žalosten.

< Sporočilo je popravil raho -- 28.9.2006 11:55:38 >

(odgovor članu sonchek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1662
28.9.2006 11:54:50   
teri
Superuser posted image Sonchek se strinjam.Lahko dodamo tudi leta.
Npr:Teri 24 let
07.09.2006 1.SS v 11t
Še čakam na user posted image
Pregled pri g. 29.09.2006
Če se strinjate lahko,ko dobim podatke,jih obdelam in dam na forum v pregledni obliki.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
28.9.2006 11:56:20   
teri
Raho:kaj pomeni MA?

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
28.9.2006 11:57:43   
sonchek
Tinaaja...a si jezna, k sem te dala kr tko gor, brez vprašanja...

TI SI NAM UPANJE!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonchek -- 28.9.2006 12:11:39 >

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
28.9.2006 11:59:20   
SM10
Ja cool,

Sm10 - 1ss 16.februar 2006 v 5t6d,
         - 2 dvojni ss 8 in 10.september 2006 8t4d
starost 29 let.
Pregled pri g 4.10.2006
Čakam na prvo user posted image

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
28.9.2006 12:01:40   
SM10
Pozabila sem na kraj - pri prvem brez čiščenja drugi ss pa v SG

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
28.9.2006 12:07:38   
sonchek
user posted image  Sonchek- 1 SS(marec 2006)LJ v 23 tednu...še čaka na user posted image

user posted image  Tinaaja- 1 SS(marec 2006)LJ v 14 tednu...srečka user posted image  (PDP 13.03.2007)user posted image

user posted image  raho, 18. september 2006, MA, abrazija, (noseča 10t, plod odmrl 8t3d)...še čaka na user posted image

user posted image  Teri, 24 let, - 1 SS (sept. 2006) v 11 tednu, še čaka nauser posted image , pregled pri G. 29.09.

user posted image  SM10, 29 let - 1ss 16.februar 2006 v 5t6d,user posted image 2 dvojni ss 8 in 10.september 2006 8t4d;
Pregled pri G. 4.10.2006;Čakam na prvo user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
28.9.2006 12:29:40   
computeters
Stara 40 let. 2ss ( 10.6. in 19.9.06 ) in čakam na menstruacijo.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
28.9.2006 12:39:14   
lana38
lana38- stara 38 let, UPN 15.3.2006 (20. teden user posted image -DS pri user posted image ), pregled pri G 10.10., nočem nasednje user posted image  24.10.

Mi je kar prav, da si se spomnila nekega seznama, sonchek. Včasih še komaj uspevam slediti, koliko nas je.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu computeters)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
28.9.2006 12:51:30   
krtekxx
Krtekxx:
1. SS dec. 2000, 7 t, brez čiščenja
2. SS avg. 2004, 11 t, 1xabrazija - Kranj
3. ss dec.2004, 7 t, 1xabrazija - Ljubljana
4. ss 5. okt. 2005, 21 t, UPN + 1xabrazija, Ljubljana
5. ss avg. 2006, 8-9 t, 2xabrazija, Ljubljana

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
28.9.2006 12:52:10   
krtekxx
Aja, 36let.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
28.9.2006 12:55:25   
sonchek

user posted image  Sonchek, 28 let (ups še 2 dni)- 1 SS(marec 2006)LJ v 23 tednu...še čaka na user posted image

user posted image  Tinaaja- 1 SS(marec 2006)LJ v 14 tednu...srečka user posted image  (PDP 13.03.2007)user posted image

user posted image  raho- 18. september 2006, MA, abrazija, (noseča 10t, plod odmrl 8t3d)...še čaka na user posted image

user posted image  Teri, 24 let, - 1 SS (sept. 2006) v 11 tednu, še čaka nauser posted image , pregled pri G. 29.09.

user posted image  SM10, 29 let - 1ss 16.februar 2006 v 5t6d,user posted image 2 dvojni ss 8 in 10.september 2006 8t4d;
Pregled pri G. 4.10.2006;Čakam na prvo user posted image

user posted image  computeters, 40 let-  2ss ( 10.6. in 19.9.06 ) in čakam na user posted image

user posted image  lana38, 38 let- UPN 15.3.2006 (20. teden-DS), pregled pri G 10.10., nočem nasednje user posted image  24.10.

user posted image  Krtekxx, 36 let:
1. SS dec. 2000, 7 t, brez čiščenja
2. SS avg. 2004, 11 t, 1xabrazija - Kranj
3. ss dec.2004, 7 t, 1xabrazija - Ljubljana
4. ss 5. okt. 2005, 21 t, UPN + 1xabrazija, Ljubljana
5. ss avg. 2006, 8-9 t, 2xabrazija, Ljubljana

< Sporočilo je popravil sonchek -- 28.9.2006 13:00:12 >

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
28.9.2006 13:00:13   
lana38
tinaaja!
Zakaj misliš, da bi mi Klomifen lahko pomagal? Čudim se, ker imam svoje O.user posted image  A misliš, da bi potem več jajčec dozorelo in bi tako imela več možnosti? Ne vem pa še, kako se bo G odločil. Zadnjič na pregledu sva v glavnem govorila o HSC.

Jaz si merim BT z digitalnim termometrom in ni nobene razlike v primerjavi z onim navadnim. Sem preverila preden sem preklopila z navadnega na digitalnega.
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
28.9.2006 13:21:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: teri

Raho:kaj pomeni MA?

missed abortion (zamujeni splav).

Starost: 33 let
Pregled pri g.: 18.10.

(odgovor članu teri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.