|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: UPANJE PO SPLAVU
24.9.2006 8:31:49   
tinaaja
Pilotgirl, cestitke za obletnico user posted image
Tort sem se pa vcer prenajedla user posted image  Cela pozrtija.

Sem bila vceraj malo besna na praznovanju na enga, ki je tecn ko... dobila sta otroka par mesecev nazaj in skooozzz pol mene, a ze imate kaj v pecici, pa take.. Halooo, pa pust me pri miru.. Najbolj bedno je, da sta onadva to ful skrivala do NS. Men se zdi ful neolikano sprsevat kaj takega, ekr nikoli ne ves, kaksne probleme ima lahko kdo. In sem se odlocila, da mu naslednjic too tud zelo jasno povem. No sem pa lepo parim povedala na praznovanju, tko da je samo vprasanje casa, kdaj bo celo sorodstvo zvedelo.. Mi je mami povedala, da so ji eni (ki niso tisti, katerim sem povedala), vceraj ze cestitali, da bo babi user posted image user posted image  Pa saj... itak so se zacela ugibanja, ker se je lahko opazilo al da sem noseca al pa zrejena - sem pa oboje user posted image user posted image user posted image  No tko.
danes bom pa domek malo v red spravila, moj lika, jaz pa grem pospravlat.
pridne bodte.

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
25.9.2006 10:22:11   
lana38
ku-ku!
Kje pa ste vse? Nisem se nič javila čez vikend, samo brala sem vas. Se mi nič ne dogaja, ker sem v fazi ne čakanja na user posted image , pa nisem nič pisala, da se ne bom samo ponavljala. Zdaj pa še res samo par dni in bomo videli, kaj bo.user posted image  Moram še sama sebi pesti držati.
Javite se!
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
25.9.2006 10:27:43   
teri
Lana 38:Držim pest. Ti privoščim tako kot sebi in vsem ostalim!Zamoti se, da se ti ne bo tako vleklo-vem da ni lahko.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
25.9.2006 11:40:30   
pilotgirl
Ej punce moje kako ste kaj? Kje ste vse?Nč se ne javljate več,je ratalo kr neko zatišje tle gor.No kot sem omenila moja hudičevka je ta mesec obilno prišla,tko da gremo  še en krog naprej,ne vem več kateri.Hja upam da se mi ta zmešan ciklus že enkrat v red spravi.

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
25.9.2006 13:47:46   
Špela100
Lana38, moja se je včeraj že mal najavila in zdaj, zdaj čakam, da se ulije moja 7user posted image  po splavu.... pilotgirl žal mi je user posted image ,
Lana 38 ti si naše edino upanje ta mesec, držim pesti...upam, da boš vsaj ti postala user posted image  srečka, zdaj si pa že zaslužimo eno user posted image !!!!!!!!!!!!

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
25.9.2006 13:56:14   
lana38
Špela 100!
Da bi se ti besede pozlatile in postale resnične.user posted image user posted image  Treba še bo počakati vsaj do 30.9. in potem bomo videli...
LP

lana38

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
25.9.2006 14:34:20   
tinaaja
Pilotgirl, Spela - pa tko sem drzala pesti.

Lana - drzim se vedno user posted image user posted image user posted image

teri, kdaj ti ne cakas? user posted image user posted image user posted image
Btw - drugace imamo dve user posted image , samo da ena se vam skoz javla user posted image , ena pa se je samo parkrat...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
25.9.2006 14:59:10   
teri
7.9. sem mela čiščenje. Danes sem nehala krvavet. V pet sem bila pri g-so mi najdli zelo majhno cisto na desnem jajčniku.Ta pet grem spet k g. da vidi če cista raste.user posted image  ne vem kdaj jo dobim točno.G. mi je rekel od 4-10 t po čiščenju.Teh uložkov mam dovolj!!!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
25.9.2006 15:02:23   
lana38
Kdo je pa ta druga user posted image ?user posted image  Kaj sem jaz kaj izpustila? Zdaj pa res ne vem...

lana38

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
25.9.2006 15:06:14   
Bety
Samo da vam povem, Bety je pridelala 7 user posted image  in do sobote upa, da preživijo....takrat jih vzamem v gretje in jih ne pustim vsaj 9 mesecev..user posted image user posted image user posted image ....

Imejte se lepo...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
25.9.2006 15:08:54   
tinaaja
lonib user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
25.9.2006 15:10:48   
tinaaja
bravo Bety, zdaj pa pecko prizgi, da bo v nedeljo ravno prava temepratura za vzhajanje user posted image user posted image  Kok pa jih bos dobila?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
25.9.2006 15:42:07   
andreja2000
Punce,prav lepo pozdravljene!user posted image user posted image user posted image
Malo sem vas brala,saj kar tudi sama sodim med vas.Tudi jaz poznam težko žalost po splavu,zame splavih,vendar upam znova.Ta mesec probavamo s pomočjo tabletk,saj  mi po zadnji izgubi nikakor ne uspe zanosit,a upam na zmago.

Vse vas lepo pozdravljam in vsem želim,da čim prej ugledamouser posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
25.9.2006 15:42:18   
Špela100
Ma bravo Bety sem se že spraševala kje si, ker nisi nič poročala, a že tako daleč si...si že pridelala....bravo user posted image user posted image user posted image  in kar 7 user posted image . Super res bom držala pesti. user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image .
Ti pa poročaj!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
25.9.2006 15:43:47   
Bety
Jaz bi najrajši vzela vse user posted image ...pa ne pustijo več kot 3 in še povrh to, če so super dobri pa ti dajo v gretje samo user posted image user posted image , ostale zamrznejo....90% jih preživi do 3.dne....do 5.dne pa samo najboljši, zato sem prosila zdravnika, da riskiramo in počakamo do sobote, ko bo skrajnji čas za transfer... tako pričakujem, da jih polovica ne bo preživela teh 5 dni user posted image user posted image user posted image ....predvsem zato, ker se folikli različno razvijajo....poanta je v tem, da ne smejo biti večji in ne manjši kot je idealno....zdravniki predvidevajo, da je 22mm idealna velikost...in potem pridelaš približno 10 foliklov, pri punkciji pa dobijo samo 7 celic ( ne vem zakaj, mogoče se izgubijo, ker Pušenjak trdi, da prazen folikel ne obstaja)...in zopet naravna selekcija sledi....

Zato je življenje čudež....

Kako si ti Tinaaja in tvoj user posted image ?....

še nekaj....

Sem na zaslonu danes videla paglavčke mojega ljubija....Abstinirala sva 2 dni, da bi jih le bilo čimveč....pa sem bila presenečena nad slikico..user posted image ..hudiča....vsi mrtvi....samo 3 so plavali.....pa to ni res!?!?user posted image ....Asistent se bo namatral, da dobi 7 živih....Nič ne vem zakaj in kako user posted image ....Zdravnik je trdil, da to pri ICSi postopku ni pomembno, saj jih fizično "uturijo" v jajčece....jahhhhh....

Vse me pa boli....danes nisem šla delati, ker mi v avtu ni bilo boljše po 1 uri sedenja...bolečine, bolečine,bolečine....in sem se odpravila domov počivati.... Še jutri si bom vzela počitek, potem pa počasi v službo.

LP

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
25.9.2006 15:44:22   
Špela100
Ja Tinaaja ti si ena user posted image , katera je pa druga user posted image ??????????????
Halooooo.......meni pa manjkajo informacije.............

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
25.9.2006 15:48:48   
tinaaja
lonib je druga user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
25.9.2006 15:55:59   
sonchek
ojla...bodočeuser posted image  in sedanje user posted image ..
na hitro se vam javim, ker sem čist v poslu...mal bajta...mal služba..pa zmanjka časa...hihhi..
Bravo za Lonibuser posted image user posted image ..čestitke...
Bety...zate pa držim pesti...pa naj jih bo čim večuser posted image user posted image user posted image ....in drži jih vseh 9-mesecev...

Letim..papa

Pa srečno tudi ostalim...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
25.9.2006 18:44:40   
micla
Pozdravljene,

pravkar sem prišla iz službe, kjer sem se nadelala še za tista dva dni dopusta iz prejšnjega tedna. GROZA.

Špela 100, Pilotgirl.... user posted image . Le pogumno naprej.
Lana 38 - zdej pa vse samo zate stiskamo pesti.
Teri - sej bo....
Bety - čestitke user posted image  in tudi zate stiskamo pesti. 

Vsem ostalim, ki še čakamo, da premagamo ovire pred sabo pa vso srečo in kmalu kakšen user posted image .
Trenutno je moja ovira ta, da je moj dragi službeno odsoten do srede, jst pa ravno v času O. Ponavadi je vedno tko, da ko ni treba zamuja, zdej bo pa točna ko swiss watch.  user posted image   user posted image  Grrrrrrr........ Da mora vedno bit nekaj, da ne gre po načrtih.

Ktrekxx - komot lohkor rečemo enu po dom'če in še kejšnu od Mlakarja zapojemo.....user posted image

Lep večer vsem in naj nas kmalu katera razveseli z dobrimi novicami......Lana 38 na primer......user posted image
Jst bom danes kar malo lenarlia na kavču in kak film pogledla, ker sem itak sama. user posted image

Se tipkamo......       PA PA.

micla

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
25.9.2006 19:10:35   
julcy
Hej, dekleta!
Jaz pa imam pregradicouser posted image ! Danes sem bila na pregledu, mati narava je poskrbela, da je bil čas idealen - 10 dan cikla in doktor je odkril pregradico, za katero mi je predlagal, da jo odstranimo! Seveda sem takoj pristala, mogoče pridem na vrsto že v oktobru, potem pa počakam menstruacijo in veselo na delo.
Zavedam se, da ni nujno, da je pregrada vzrok za splav, ampak ena izmed možnosti je, zato mi je nekako lažje pri srcu!!!
Lep večer in mirno noč vsem!

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
25.9.2006 20:03:55   
micla
Julcy, ne bi te rada prestrašla, ampak jst sm tud mela pregrado in sem jo odstranila še preden sem začela delat na user posted image , pa sem potem vseeno že 2x splavila.
Poznam pa eno, ki je najprej splavila, po odstranitvi septuma pa je normalno donosila.
V bistvu je prav vsaka primer zase, tko da ni nekega strogega pravila.
Upam da si ti med tistimi, ki ji bo po odstranitvi uspelo zdravo donosit.user posted image
Drzim pesti.

PA PA 

micla

(odgovor članu julcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
26.9.2006 7:11:18   
lana38
user posted image Dobro jutro!
Pa ste se le nekako prbudile iz spanca in sporočile kar nekaj novičk.
Bety- ti si bila pa pridna pri "pridelavi" user posted image . A tvoj še ni šel prej nikamor na preiskave, da ste komaj zdaj videli, da jih malo spermičkov živi?user posted image  No bodo že ujeli tiste ta prave. pa malo več bi tudi lahko počivala. Kaj za vraga tako mučiš samo sebe in nekaj letapš po službi?
lonib- čestitamuser posted image !
Ostele pa se lepo imejte in veliko se smejte.
Jaz pa čakam, da BT ne pade. Prav zanimivo je konstantno 36,9. Včasih je skakla za 0,1 stopinje gor in dol, zdaj pa je tako lepa. Ko bi le to pomenilo, da sem user posted image .

lana38

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
26.9.2006 8:26:40   
Bety
Lana38, držim pesti, da BT pomeni user posted image ....pa gremo skupaj v drug forum....

Za paglavčke mojega ljubija pa tako, ....sumila sem, da je klučna napaka pri njemu (mojim letom navkljub)....prosila sem za pravi spermiogram, ki nam ga niso naredili in so samo predlagali takojšnji ICSI postopek....takrat, na pogovoru sem tudi gledala spermije na ekranu, za katere je zdravnik z enim hitrim pogledom komentiral kot dobre....meni so se zdeli huuuudo počasni...
Po vseh poskusih OBMP pa mi je enkrat sam zdravnik zatrdil, da z njegovimi spermiji nikoli ne bi ostala user posted image ...(čeprav nam je to uspelo nekajkrat...in potem splav)...

Sama zmeda....nočem o njej misliti...zdaj sem doma in zdravim svoje jajčnike...boli me še zmeraj...pa na bruhanje mi gre...pijem rupurut....

Nekaj vam predlagam, punce....

Pri dr.Rešu greste lahko na inseminacijo vsak mesec...jaz sem plačala 10.000 sit....Spermije pripravijo in vam vbrizgajo samo najboljše....Jaz bi na vašem mestu kar šla in ne bi razmišljala, ali sem trefila O ali ne....Saj ti naredi UZ in točno določi dan za O....Vmes pa lahko user posted image kolikor češ....

Pa srečno!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
26.9.2006 9:30:30   
tinaaja
hudo dober video za nasmejat: http://www.elite-videos.com/?video=90

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
26.9.2006 12:14:53   
Klarissa
tinaaja, svetovn filmček!!!! bjonde;) 
jaz sem danes še doma, jutri pa grem v službo. upam, da se bom dobro počutila, glede na to, da sem več kot en teden počivala po histero.
gin mi bo pogledala še hormone, a bom počakala še en cikel po KT, da ne bo kaj pokazalo narobe.
drugače pa nič kaj.
vidim, da se tu kar dogaja na foromu.
bety, inseminacija stane samo 10.000 sit? to, da fant da svoje v lonček, da oni poiščejo ta fine in jih vbrizgajo vame. a mene nič ne gledajo z UZ kdaj bi naj bila O?
pridne bodite. papa

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.