Bety
|
Jaz bi najrajši vzela vse ...pa ne pustijo več kot 3 in še povrh to, če so super dobri pa ti dajo v gretje samo , ostale zamrznejo....90% jih preživi do 3.dne....do 5.dne pa samo najboljši, zato sem prosila zdravnika, da riskiramo in počakamo do sobote, ko bo skrajnji čas za transfer... tako pričakujem, da jih polovica ne bo preživela teh 5 dni ....predvsem zato, ker se folikli različno razvijajo....poanta je v tem, da ne smejo biti večji in ne manjši kot je idealno....zdravniki predvidevajo, da je 22mm idealna velikost...in potem pridelaš približno 10 foliklov, pri punkciji pa dobijo samo 7 celic ( ne vem zakaj, mogoče se izgubijo, ker Pušenjak trdi, da prazen folikel ne obstaja)...in zopet naravna selekcija sledi.... Zato je življenje čudež.... Kako si ti Tinaaja in tvoj ?.... še nekaj.... Sem na zaslonu danes videla paglavčke mojega ljubija....Abstinirala sva 2 dni, da bi jih le bilo čimveč....pa sem bila presenečena nad slikico.. ..hudiča....vsi mrtvi....samo 3 so plavali.....pa to ni res!?!? ....Asistent se bo namatral, da dobi 7 živih....Nič ne vem zakaj in kako ....Zdravnik je trdil, da to pri ICSi postopku ni pomembno, saj jih fizično "uturijo" v jajčece....jahhhhh.... Vse me pa boli....danes nisem šla delati, ker mi v avtu ni bilo boljše po 1 uri sedenja...bolečine, bolečine,bolečine....in sem se odpravila domov počivati.... Še jutri si bom vzela počitek, potem pa počasi v službo. LP
|