|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: UPANJE PO SPLAVU
20.9.2006 10:39:42   
sonchek
Hvala punce za objemčke...

VE ste mi res eno veliko UPANJE!!!!user posted image

tudi za vas...user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
20.9.2006 10:44:00   
tinaaja
Raho,
pozorna moras bit, ce bi dobila vrocino ali pa ce bi imela fuul bolece krce. takrat moras it k zdravniku.
M dobis v roku 4-8 tednov. Jaz tud nisem kaj dost krvavela, imela pa sem rjav izcedek se dobra 2 tedna.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
20.9.2006 10:47:16   
krtekxx
Raho, krči niso vredu, pejt se pokazat. To, da ne krvaviš je pa normalno če so ti več ali manj pobrali ven kar je bilo za pobrat. Jaz sem pri zadnji abraziji 1 mesec nazaj krvavela, pa imela krče in potem čez 2 dni še visoko vročino in so ugotovili da je še kar nekaj noter. Potem so me še enkrat očistila in po odhodu iz bolnice čez 2 dni sploh nisem rabila več vložkov. G je ugotovila, da so me "tako dobro" očistila, da je tud sluznica le še ena tanka črtica...
Sonchek, čas se ti vleče, to vse vemo, ker smo na istem: enkrat čakaš user posted image , drugič user posted image , mesec za mesecem, vmes pa še take razne "popestritve" z obiski pri dohtarjih, na kliniki, ...
Zgleda da vse rabimo en hokus pokus čarobni napoj, ki bi središče vrtenja našega življenja okoli user posted image premaknil nekoliko vstran.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
20.9.2006 11:04:01   
sonchek
Ojla Krtexx...
...v bistvu se mi sploh ne mudi z user posted image ...rada bi samo normalno živela, ne pa z strahom, kam me bodo pa drugič poslali...samo da bi bilo vsega tega konec...
Daleč od tega da se mi svet vrti okoli user posted image ...vrti se samo okoli zdravnikov in pregledov...sej tud sexam ne več sproščeno...ne da bi mislila, da ni kaj narobe...Še vedno merkava, da ne bi naredila user posted image ...zato, to res v bistvu ni tako vprašanje...
Želim si samo živeti tako kot prej...brezskrbno in ne da mislim, ja kaj huuser posted image diča...mi bojo pa zdaj najdl...

Itak sem dost zaposlena na drugem področju...zidava pa te zadeve...tam se nam mudi..tukaj ni nič kot bi moralo biti...in ko se vse enkrat nabere, nekje more izbruhniti...

Se vam moram opravičiti ker vas tako nerviram s temi svojimi problemi, ampak sej bo enkrat bolje...upam, da mi bo vsaj G. danes dala kakšno upanje, da se bo to že končalo...

Sončki ste vi vsi..user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
20.9.2006 11:05:59   
sonchek
Aja, Raho krči definitivno niso uedu...to da si nehala krvavet, verjetno sploh ni slbo...
Zmeri si vročino in pokliči G....on ti bo že znav svetovati..če bo pa neizdržno, pa pojdi na urgenco...

Drži se in SREČNO!!!še zate user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
20.9.2006 11:53:19   
krtekxx
Sej te razumem. Jaz že k zobozdravniku ne grem rada, pa mi šari samo po zobeh. K ginekologom, sploh pa tistim, ki me uspavaja in potem počnejo po moji notranjosti kar že počnejo, pa sploh ne. Pa k moraš ful vlečt informacije iz njih, jih navzkrižno zasliševat, da dobiš eno relevantno informacijo...a mate tudi ve občutek, da si pa res precejkrat niso enotni?
Hiša ... mi smo to dajali skozi v prejšnji sezoni: 15. avgusta 2005 pričeli z deli, 1 maja 2006 vselitev. Ekspresno. Tud dneva več ne bi zdržala pogajanj in nadziranja izvajalcev, grdih pogledov sosedov, ko smo zganjali hrup, ur in ur in ur fizičnega dela po slubi, čez vikende in NIČ prostega časa. Zdej je pa lepo. In napori so pozabljeni. Verjetno tako kot pri uspešni nosečnosti.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
20.9.2006 14:05:02   
micla
Punce hvala vam za dobrodošlico.

Krtekxx,
poplnoma se strinjam s tabo, da nam vsem manjka en dober čarobni napoj, ki bi nam prinesel tako željene spremembe. Meni je vsak dan, teden, mesec....isti. Zelo malo je variacij, stalno isti ali zelo podobni pripetljaji, vezani na določeno obdobje. Mogoče pa res kje obstaja kakšen zvarek... Hecam se. Upajmo do zadnjega in enkrat pa le bo. Mora bit.

Sonchek,
poskušam si predstavljat, kako ti je hudo in kako si naveličana vsega. Tudi sama imam podoben problem, le da meni nič ne ugotavljajo, ampak mi preprosto vsi (zdravstvena stroka) rečejo, da je z mano vse uredu. Ne vem no, če je glih vse ok, če maš dva zaporedna ss.... Ampak ker sta samo dva, pa sploh še ne pridem v finale za karšnokoli obravnavo. Sej veste, naše zdravstvene statistike so kar neki.   Žal pa čas teče in vsekakor ni moj zaveznik.
Danes tolažimo in spodbujamo mi tebe, naslednjič boš ti nas. Tako pač je in še dobro da imamo to možnost, da se tukaj potožimo in izlijemo solze.

Punce danes je sonce, zato izkoristimo popoldan za kakšen sprehod, da preženemo črne misli, pa čeprav je luna oziroma je ni, in to kar močno vpliva na naše razpoloženje - vsaj name.

PA PA

micla

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
20.9.2006 14:22:42   
Shuka
Jokala sem kot dež od sreče, ko sem zanosila,
jokala sem kot dež od žalosti, ko sem splavila,
zdaj ko po 3 letih od splava še vedno nisem zanosila mi psiha dela 100/h ampak greš naprej v upanju na user posted image user posted image

Pozitiven odnos do življenja ti jih bo pokazal enkrat pač.....

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
20.9.2006 19:32:25   
Aurora 28
Živjo punce!

Najprej dobrodoščica tebi Micla!
Sorry, ker se vam nisem prej oglasila, ampak z mojim user posted image rihtava stanovanje, in je noro. Komaj čakam, da se bo že malce videla ta prava oblika-v ta pravi barvi. V petek imam dopust in grem na odščip, drug četrtek pa v Trbovlje na pregled.

Sonchek popolnoma te razumem in vem, da ti je hudo. Da si vsa obupana in da se ti na trenutek zdi, da bi vrgla puško v kozuro z delanjem user posted image , ker moraš dati vse to čez. Ampak to je normalno, da imaš takšno mnenje, saj bo bolje. Ampak drugič ko greš na hister. pa reči, da zahtevaš narkozo, pa ne morejo se tk iti, pa smo ja živa bitja. Groza, kaj se vse dogaja. Pošiljam ti user posted image user posted image user posted image in upam, da bodo pregnali te slabe misli stran in ti dali pozitivno mišljenje in voljo. Držim pesti zate!

Raho! Svetujem ti, da se greš pokazati na pregled, ker če imaš krče in če te še vedno boli po abraziji, to pomeni, da obstaja možnost, da niso vse odstranili iz maternice. To pa lahko privede do vnetja maternice, kar ni hec. namreč ravno meni se je zgodilo, da mi niso vse odstranili iz maternice in sem v nekaj dnevih dobila hudo vnetje maternice in sem morala takoj začeti jemati antibiotike. Ker pa so antibiotiki porušili floro v nožnici, sem še fasala vnetje nožnice. Mislim,začaran krog. Pojdi in naj te še enkrat UZ pogledajo!!!

Žalostno je kaj vse moramo prestajati.

Tinaaja  en velik user posted image zate in tvojega user posted image .

Manj, ko v življenju kompliciraš,
več ti lahko življenje ponudi.

(neznan avtor)

Aurora 28

http://boksika.moj-album.com/slike/5484728/iZNX0eyjd3dD9yhj.v.jpg

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
20.9.2006 19:58:19   
sonchek
ojla bejbe..
sem že mal boljše volje...res mal...hihi
Sem bila pri moji G. in mi je kratko malo rekla, da se bo točno pozanimala kako in kaj , da bo klicala to G. na GK in se zmenila za kaj se gre.
Baje je normalno, da od abrazije ostane kakšna brazgotina in to naj ne bi bilo nič hudega...bomo videli...če ne pa še enrat na HSC...al jebuser posted image  ga...
bomo videli...
res si želim, da tega ne bi nobena doživela...

pa lep pozdrav...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Aurora 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
21.9.2006 6:52:44   
tinaaja
Dobro jutro punce user posted image
V ljubljani je se megleno, user posted image fehta za sprehod, men je pa mal user posted image . Mogoce svez zrak pomaga. Sem se ravno vcer hvalila, da mi ni vec, pa ga imam danes po buci.

Aurora - user posted image , da si si vzela cas in da bos popedenala oviro in potem kmalu  postanes user posted image .

Sonchek - kot sem rekla vceraj - ce ti je bed, dvigni telefom, ne moris.. Tud jaz sem se s svojimi skrbmi obrnila dostikrat nate in si bila tam zame - thats what friends are for  user posted image  Ce ne drugace, pa greva skup v porodniscnico po odgovore - zdaj sva ze domaci tamuser posted image

Raho - a si se sla kaj pokazat? Kako si?

Spela - a se necakamo?

Lana, Pilotgirl - kdaj vidve ne cakata?

Bety - kako se drzis na spodbujenih hormonckih? Vse ok al je zaspanost popolna? Zdaj je cas, da zneses par kvalitetnih jajc, zato same pozitivne misli in velllikkkkooo prijetnih uric s svojimi najdrazjimi.

Liona - si se spet skrila?

Micla - ja "dobrodosla"...  Saj ves zakaj narekovaji. Torej, si uzivala vceraj v soncku.. Jaz sem od utrujenosti dol padala in prespala popoldne.. Ampak je pasalo user posted image

Krtexx - mas tud tako guzvo v sluzbi?

Ostale nase pupe - kako, se ze kaj veselite vikenda, kaksni plani??

user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
21.9.2006 7:19:30   
krtekxx
Alo vse, tole upanje po splavu se mal počasi realizira v nosečnost...to sem prejle spraševala. Sam Tinaaja v celem poletju odkar "se tolažim" tle gor. To glih ni nevemkak izplen. Dejmo mal user posted image , dejte vsaj ve, če sem že jaz out, ker mi je moja G predpisala KT. Lana in Pilotgirl, vidve sta zdej na vrsti in najbolje je, da vse skoncentriramo na vaju dve in usmerimo vse misli za user posted image k vama... Mogoče pa tudi Šlpeli100 to utegne pomagati.  Joj, nakladam. Ampak mi včasih že prav zmanjka kaj naj napišem, ker itak sam nekaj čakam in čakam in kmalu bom 37, potem pa 40, pa 43 ko bo uradna medicina dvignila roke stran od mene.
Shuka, ti pa se še nisi tu oglašala, napiši nam malo kaj se tebi dogaja in kako to premaguješ.
Tinaaja, jaz niti nimam take gužve v službi, še vedno mi vse uspe v 8 urah na dan, 5x na teden, edin lase si moram pogosteje umivat ker postaja tempo vedno hitrejši in včasih švicam ko nevemkaj. Še 5 tednov in potem 1 teden OFF.
LP

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
21.9.2006 7:19:35   
lana38
Dobro jurto!
Jaz pa ne čakam user posted image  okrog 30.9. Zdaj je že dvakrat prišla 2 dni prezgodaj, tako da ne morem reči, da je en datum fiksen. V juliju pa je bila user posted image  4 dni prepozna. Se je začela nekaj poigravati z mojimi živčki. Mislim, da je pilotgirl tudi nekje okrog 30.9. ne čaka. Se mi zdi, da sva skupaj ta mesec. Bomo videli, kaj se bo iz tega ne čakanja razvilo.
Bliža pa se mi tudi že pregled pri G 10.10. in me včasih že malo zgrabi strah, kaj bo rekel. Najboljše bi bilo, da zagledala user posted image  in bila user posted image . Potem bi se to obrnilo v prvi pregled v user posted image . Samo kaj, ko so to morda samo sanje.
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
21.9.2006 8:40:02   
micla
Dobro jutro vsem.

Tinaaja,  a pol je megleno v LJ. Jst moram bit danes gor okol 12, ker mam neke zadeve za uredit na faxu. Upam, da se do takrat že zjasni in posije sončke. Tu na primorskem se že kaže v vsej svoji veličini.

Sicer pa z mano vse po starem. Trenutno sem v pričakovanju O, ki naj bi bila nekje od 24 - 29 sept.  Imam pa en problem. Že od junija imam vedno pred O vnetje in moram nujno vzet eno dozo canestena. Najprej sem mislila, da je to mogoče zaradi poletne vročine, ampak sedaj pa res ne morejo biti temperature krive. Premišljujem, če je mogoče tudi to krivo za neuspehuser posted image  No, jutri imam kontrolo pri G in bom vprašala.  Če drugo ne, je pa zelo neprijetno, stalno srbeč in pekoč občutek. Niti na kolo se ne morem vsest, ker je potem samo še slabše.
Ah... bomo že preživeli.  Lep in uspešen dan vam želim.

PA PA 

micla

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
21.9.2006 10:58:02   
pilotgirl
Lep pozdrav.Hja jst ne čakam nekje okol 28.9. tko da bomo vidli kaj bo.Sonchek ti le nič ne skrbi,saj bo vse ok boš vidla. Tinaaja svež zrak ti bo zelo pomagal,no vsaj meni je.Vsem novim želim dobrodošlico,hkrati pa vsem želim da se čimprej preselimo na drug forum kjer bo bolj veselo in ne bo nič problemov!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
21.9.2006 12:43:43   
Špela100
Ja Tinaaja hvala za lepe misli in tvojo skrb, ja še vedno je ne čakam, danes je moj 24 dan ciklusa, tako, da nekje sobota, nedelja, ko naj bi prišla. Trebušček že opozarja na to, tako, da...user posted image

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
21.9.2006 13:19:27   
sonchek
nečakajoče...resnično vam želim, da ta mesec zagledate user posted image ...

...ej kaj pravte, če bi midva tudi tokrat nehala merkat, pa kaj bo,naj bo...kaj mislite...
Jaz mam počas dost tega da se sekiram, da nau ratal...zdj bi se pa počas lohk začela sekirat, a bo ratal..
..oh to mi je zdej preblisknlo...se morm še odločt...user posted image

Ker veste da sem na bolniški...imam ful preveč časa za razmišljat...no, al pa ne...če kero zanima kaj delam ko sem doma poglejte v album...sicer še ni čisto končano...ampak bo kmalu...user posted image

Kaj pa ve ponavadi počnete ko ste na bolniški, gledate TV, berete...kakšno dobro knjigo???
Oh, sej veste morm mal misli obrnt nekam drugam, zato vas to sprašujem...

Pa lep dan...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
21.9.2006 13:52:58   
krtekxx
Sonchek, si pa umetnica, koliko ur , dni, tednov porabiš za nekaj takega. Jaz ko sem na bolniški pospravlja, berem, kuham (delam zaloge v zmrzovalniku), hodim na doooooooolge sprehode, rihtam rožice in vrt, skratka vse tisto za kar mi zmanjka časa popoldan po službi. Aja, pa v trgovine grem in zapravim ogroooomno denarja v primerjavi z običajnimi dnevi ko sem v službi.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
21.9.2006 14:02:55   
SM10
Po mojem čiščenju so se že naslednji dan pojavili krči in vročina,skratka vnetje in spet vse od začetka. Po prvem čišpčenju nisem več krvavela že po parih urah, po drugem pa malo par dni.

Raho, če dobiš še vročino nujno na urgenco, ker dobiš vnetje. Upam pa, da ni kaj resnega.
Pogumno gremo v nove boje.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
21.9.2006 14:16:08   
sonchek
Krtexx...to res ni nič umetniškega user posted image user posted image ...to sem začela delat včeraj po...upam da bom danes končala...
Sicer je to bilo mišljeno za darilo...zdej pa sploh ne vem če bi ga iz rok dala user posted image user posted image ...
tud jaz zapravim ogromno denarjaaaa...ampak v art štacunah...pa še nič nimam od tega, morm še kej narest...hihiuser posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
21.9.2006 14:34:48   
teri
MICLA:Končno nekdo iz Primorske!Jaz po 1.splavu sem tudi dobivala unetja po navadi par dni pred koncemuser posted image .Prej jih nikoli nisem mela.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
21.9.2006 14:46:27   
Klarissa
punce, jaz sem včeraj prišla po histeroskopiji domov. narkoza me je tako zmantrala in to, da sem 2 dni jedla samo juhe, da sem tak 3x bruhala.
vglavnem v pon sem bila sprejeta. pol na UZ, EKG in kri dat za krvno sliko, ker krvno skupino že imam dločeno. za kosilo in večerjo juha. zvečer pa svinjski klistir. aaaa groza. zjutraj v torek sem bila že ob 9h v operacijski. ob 12h pa nazaj v sobi. bolelo me ni nič, saj so mi dali protibolečinsko infuzijo in umetno hrano kot infuzijo. nič vstat do popoldneva. zvečer pa slabo za znoret. 2x bruhala narkozo, pol spet juha in ob 21h sem že spala, saj sem bila prevč utrujena. v sredo zjutraj sva se z mojo gin dogovorila, da mi bo kontrolirala še hormone. mi je pa rekla, da je bila pregrada tako mala, da verjetno ni vzrok za moja ss. tak da...
zanosim lahko takoj. ko pa zanosim, pa moram takoj do nje. verjetno bom počakala vsaj 2 meseca, če ne 3. ne vem še.
tak zdaj sem pa doma. amlo sem delala v postelji, sedet pa mi kaj dosti ne paše. jem pa same super stvari, ker sem bila noter tako lačna.

sonchek, tako mi je hudo, da te pacaajouser posted image
joj, ne morem rečt doborodošle nove, ker mi je hudo, da nas je vedno več tu....

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
21.9.2006 14:50:06   
Klarissa
aja pa še to,
ko sem bila noter v sobi so poleg mene bile operirane še dve: ena laparo, druga histero, ker ne moreta zanosit. ena nosečnica, ki je v 11. tednu in je noter skoz po tamalem že od julija in ena, ki je imela ss v 14. tednu po umetni oploditvi. v tem postopku umetne, ko je bila ona jih je bila 13 punc in zdaj je samo še ena noseča,če še je. tako da žalost, sama žalost.
je pa žena mojega bratranca rodila v  nedeljo sina in je super fajn. vse lepo simpl.
........................................

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
21.9.2006 15:04:51   
lana38
Klarissa!
Še ni mimo ena ura, ko sem razmišljala ravno o tebi, če si že doma ali še v bolnici. No, važno, da si se rešila in te niso mučili kot sonchek.user posted image
Lepo okrevaj in počivaj.
LP

lana38

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
21.9.2006 15:27:02   
sonchek
Klarissa...pozdravljena nazaj..
..tako sem vesela, da si se rešila vsega tega...
Ni ni čisto jasno, kako naj bi bilo nemogoče, da ta (tudi če še tako majhna) pregrada ne bi mogla sprožiti splava, če kokr vsi pravijo, da je lahko tudi najmanjša pregrada vzrok za splav..
...no, očitno si tudi G. niso čisto na jasnem s določenimi zadevami...pol pa komu verjemi,grrrrrrrrrruser posted image ..
No, glavno da je s tabo vse ok...

Žal mi je za vse tiste punce,ki so bile s tabo in vem, da je veliko tega,...veliko več kot se govori...

Pa sedaj merkaj nase....in počivaj...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.