|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: UPANJE PO SPLAVU
18.9.2006 19:18:05   
lana38
Aurora 28!
Našla sem ta forum numerologija in tudi že dobila odgovor, da je naslednje leto ugodno za povečanje družine, če je moj partner pripravljen sprejeti obveznosti.user posted image  Ne vem v čem bi bila finta o obveznostih, saj sva skupaj že 17 let in prav lepo se zaveda obveznosti do otroka, ki ga že imava. Pa tudi še enega user posted image  si oba močno želiva. No, user posted image  sicer včasih, ko sem žalostna reče, da ne moreva z glavo skozi zid, če nama ne rata. Ampak to tudi sama dobro vem in to še ne pomeni, da ne bi bila pripravljena sprejeti obveznosti in odgovornosti do user posted image .
tinaaja!
Popolnoma te razumem. Mogoče sem tudi jaz malo prehitro vse skupaj prebrala, ker sem bila v službi. Potem sem pa šla vse skupaj še enkrat brat, tudi v službi in na koncu res več nisem prav razumela, kaj si napisala. Zdaj pa sem doma in sem si vzela malo več časa, pa je tudi vse skupaj bolj jasno.
LP

lana38

(odgovor članu julcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
18.9.2006 19:22:43   
sonchek
Ojla bejbe...

Jaz sem že doma...kaj naj vam ečem...groza je tale naša bolnišnična strategija..
Prišla sem zjutri okoli 8-ih na histeroskopijo, najprej so me dve uri šetali od sestre do sestre..potem so me pustili čakati v sobi...imela sem en pregled pri nekem G., ki me je pregledal ginekološko in zdelo se mu je da vidi nekakšno manjšo pregrado...
Spet v sobi čakanje...nakar pridejo pome in gremo v neko ogromno sobo, ki ji nekdo (nevem kdo bi to lahko bil, ker zgleda kot neka hala...groza) pravijo operacijska soba...tam mi je Dr. povedala da ne bomo pregleda opravili z narkozo, ampak samo z lokalno (al kako bi lahko temu rekl), ker čutila sem take bolečine, kot bi me na živo rezaluser posted image ...grozaaaaaaaaaaa....user posted image user posted image
Boleloooo...ja sem mislila da ne bo konca, no in na koncu itak ugotovijo, da sploh nimam pregrade (...mislim...), da pa imam neko izboklino, al neki, kar mi je najverjetneje ostalo od abrazije...(ma kr neki)...
Tako, da naj bi čez en mesec prišla nazaj...pa še enkrat, vse pononovno...

Tok se mi ne da več, tok sem že sita teh pregledov, tega šetanja okoli zdravnikov...pa itak ni nobenega odgovora..nobenih rezultatov...
Resno sem začela razmišljat, da sploh ne bi šla več tja...bom vidla kaj mi bo rekla moja G.

Julcy, če te zanima potek, pregleda pregrade...preberi moje poste...jaz sem ravnokar konača s tem....

pa srečno punce in ZDRAVJE je nekaj kar moramo začet cenit...ne glede na vse...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu julcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
18.9.2006 19:27:19   
tinaaja
Julcy, lepo, da si se oglasila. Histeroskopija je lahko ali pregled ali pa poseg. Sonchek ti bo lahko povedala vec o pregledu, ki ga je imela danes, Klarissa pa je tudi danes bila sprejeta na H.
Jaz sem danes noseca 14t2d. user posted image  
Zdaj naj bi se pocasi ze busi  zacel vidt- malo se ze nekaj kaze, komaj skrivam. Namrec - v sluzbi se nisem povedala, sorodnikom tud ne. Je se mala sladka skrivnost. Tko se mi zdi, kot da to cuvam pred vsemi user posted image  Verjetno bom enkrat naslednji teden povedala sefu. Bi bil ze cas.. Mislim pa, da se nekaterim ze sanja, ker nimam kaj dost za oblect, da se ne bi videlo user posted image  

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
18.9.2006 19:43:55   
sonchek
Tinaaja...zdej boš pa bajsek debelajsek...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hihihi...hec...prov lepa nosečnica boš...tako da se malo nasmej, da boš še lepša...user posted image

nočko...zdej grem pa mal počivat...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
19.9.2006 7:52:06   
Bety
Sonchek....user posted image user posted image user posted image ....ta pa je huda....Verjetno malo rabiš počitka od vsega skupaj....ker drezajo in nič ne najdejo....Po eni strani super, da ni nič narobe...
Ker, če bi bilo nekaj resnega, bi se že našlo....

Mah, sonchek, OK SI!!!!....Hvala Bogu!!!....

Uredi misli in veselo na delo...do zdravega user posted image ....

Tinaaja....hmmmm...jaz bi že celemu svetu povedala...dobra si...toliko časa skrivati in se delati, da nisi user posted image , temveč imaš samo težave z zrakom(beri prdenjem)....user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep dan želim....

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
19.9.2006 9:47:15   
sonchek
ojla

Bety...hvala za vspodbudne besede...in res sem že sitaaaaaa vsega...vsegaaa....RES...tok mam poln kufer vsega tega....ampak čez en mesec, se pravi po user posted image , naj bi šla se enkrat tja in mela...sploh ne vem kaj, ker mi niti to nobeden ni povedal...tik preden sem šla domov mi je sestra prinesla odpustne liste in to je bilo to...niti dr. ni bilo, da bi jo lahko kaj vprašala...res se mi zdi, da me imajo za enga poskusnega zajčka...
...res bi že rada da se to konča in da lahko začnem živeti, tako kot je treba...brez stresov, da moram spet in spet..tja in tja...DOST mam tega in sploh več ne vem, kaj naj naredim...

punce uživajte, dokler vas ne začnejo pošiljat naokoli...potem takem se sploh začneš spraševati, ali je sploh vredno tokkk enih živcev in tok nevem česa...sej te prej mine...RES!!!!

SITA, sita sem vsega...še v bolnici sem se tok zjokalauser posted image ...pa madona, a se bo že nehal...NE MOREM VEČ!!!!

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
19.9.2006 10:17:09   
lana38
sonchek!
Tebi so najprej naredili kontrolno HSC. Meni je G rekel, da mi bodo takoj delali tudi poseg, če bo treba, tako da bom pod narkozo. Torej te čez mesec dni čaka še ena HSC, pri kateri ti bodo odstranili to kar so zdaj našli v maternici. Ne vem pa zakaj so se raje odločili za 2 posega, sigurno to ni cenejša varianta. Razen če so pričakovali, da ne bodo ničesar našli.user posted image  Vsekakor je pa to mučenje. A si tudi ti imela birokratske poti po bolnišnici? Ne morem verjeti, da se to dogaja. Torej jaz nisem bila edina, do katere se je osebje čudno obnašalo.
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
19.9.2006 10:24:51   
sonchek
Oj
Lana38...katastrofa je tole...pa vsakič morm bit vsaj en teden na bolniški...
Vse je potekalo kakor praviš...že to če čisto uniči...kaj šele to, da moraš dvakrat na tako varjanto...groza...in kako user posted image  mi je lohk neki ratal od abrazije????
Halooooo, kr neki...sej če me takrat ne bi dobr očistili, bi bilo vse drugače...a ni tako...
Meni so isto rekli, da mi bodo delali pod narkozo (najprej) in da če bo kaj za odstrant, bodo to takoj naredili, ko sem prišla tja je bilo pa vse drugače...

Ma čist sem izčprana...nimam tud kančka energije več...najraj bi nekam pobegnila in se nikoli več vrnila...res sem izmučena...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
19.9.2006 11:52:52   
krtekxx
O, boga Sonchek. Pejt jih zatožit svojemu G pa naj ti da drugo napotnico in se naroči pri kaki bolj humani ustanovi, kjer ne bojo šparali 10 ali nevem koliko jurjev za narkozo in bodo vedeli kaj si prišla tja iskat in se ne bodo obnašali kot da si kos mesa v mesnici ampak človek z znatnim IQ-ujem, ki mora vedeti kaj se z njim dogaja. Enkrat je moj nesojeni tast zaradi neprimerne obravnave v KCLj napisal kar ministru Bručanu pismo in mu zagrozil, da če se bo kaj takega še enkrat ponovilo, da bo to pismo poslal v Delo in ga javno objavil. Je pomagalo. Po moje res moramo na glas bentit, da je potem kaj haska.
To si prenašala, da te je bolelo. Ne smeš pustit da te še fizično trpinčijo, saj je že pritisk na psiho prevelik. Meni še zobarca za neznatno plombico že od daleč maha z injekcijo, kaj pa šele kaj takega, ko šarijo po tvoji notranjosti.
Sonchek, jaz res mislim da moraš kam drugam. Jaz sem šla odstranit pregrado v Postojno in je po posegu ob ene 4ih popoldne prišel k meni Merlo in mi vse razložil, kaj so vidli, kaj preprezali, kako so to naredili, kaj se bo v naslednjih dneh dogajalo z mano, .... kdaj lahko zanosim....

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
19.9.2006 15:04:05   
lana38
Meni je pušenjak na MON-u napisal, da abrazija lahko pusti zarastline, zato tudi grem na HSC.user posted image  Mi je tudi on delal ta drugo abrazijo in je rekel, da je kar močno praskal maternično steno.
LP

lana38

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
19.9.2006 15:52:04   
sonchek
Ojla lana38...ali mogoče veš, kaj naj bi te zarastline pomenile...verjetno ne to da ne morš zanositi, ali pač???

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
19.9.2006 15:53:28   
sonchek
ja krtexx, verjetno imaš prav...in bi mogla it kam drugam...tole je katastrofa tle v LJ...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
19.9.2006 15:57:22   
tinaaja
Sonchek, tko kot je napisala Lana, zarastlina je lahko posledica abrazije. In zmogla bos... Zdajle te je udarilo in si na tleh in si lepo odpocij doma. Posveti se svojim rocnim spretnostim in uzivaj v tem. Ce en mesec pa bo tudi poseg za tabo in potem gres na pot proti user posted image  user posted image user posted image  Saj ves, kolega Murphy je vedno na delu.user posted image
No tko, jaz se mucim v sluzbi, danes imam same konferencne klice in sem sittaaa vsega. Samo dam bi sla, ampak kwa ce imam se enega zdaj. Ker pa cel dan visim na telefonu, mi tekoce delo stoji tko da... Ja Lana user posted image  vem, da delo lahko stoji tud 2 dni, ampak jaz nisem tak clovek, mene to muci, da nimam cesa narejenega..

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
19.9.2006 19:18:45   
lana38
sonchek!
te zarastline lahko povzročijo, da se oplojeno jajčece ne more vgnezditi v maternično steno. Brez vgnezditve pa ni user posted image , žal.
Upam, da se ti poštima in boš čimprej user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
19.9.2006 19:38:21   
sonchek
Lana38, hvala za odgovor...nisem točno vedela kako in kaj to pomeni...

...pa srečno, tudi tebi...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
19.9.2006 21:18:34   
micla
Najprej en lep dober večer vsem.
Pravzaprav, ne vem, ali sem nova na tem forumu ali lahko rečem, da sem že dolgo z vami. Namreč, včlanila sem se šele sedaj, prebiram in spremljam vas pa že kakšno leto, bolj ali manj redno. V bistvu sem še ena izmed mnogih, ki deli podobne zgodbe.
Odkar sva se s partnerjem pred približno dvema letoma odločila za user posted image , sem dala skozi najprej operacijo septuma oz. pregrade, nato pa dva SS, enega v 9 in drugega v 10 tednu. Zadnji poseg sem imela letos marca. Sedaj pa "tečem" že tretji krog, kot pravite ve, tukaj na forumu in torej od julija spet delava na tem, da bi ratalo.
Da ne bom predolga za prvič, bi rada dodala samo še to, da ste super punce in ste mi že večkrat pomagale prebrodit krize, pa čeprav sem vas samo prebirala. Hvala.  In upam, da me boste sprejele medse.

Pozdravček, 

micla

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
20.9.2006 6:53:49   
krtekxx
Dobrodošla Micla in upam, da ti ne bo potrebno predolgo gostovati na tej temi, čeprav je verjetno vsaka, ki zanosi potem še vedno z eno nogo tu, ane Tinaaja???
Sonchek, Lana...jaz sem pa razumela vse te G h katerim me je zaneslo v zadnjih 2 letih, da so zarastline v maternici posledice vnetij, ki se niso zdravila po abrazijah?!
Ne vem, itak sem že čist zmešana od vseh informacij s strani G, neta....
Lep in uspešen dan vsem tle gor.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
20.9.2006 7:10:56   
lana38
Micla, pozdravljena med nami!
krtexx, meni je dr. Pušenjak rekel, da bi lahko bile zarastlin od pregrobega posega v maternično steno. Posteljica je bila zelo pričvršečna in ni hotela stran. Jaz nisem imela nobenega vnetja po abraziji. Pa kljub temu, da se je tako trubil sem morala še tretjič na abrazijo pri svojem G. No, temu je končno uspelo, da me je vsega očistil. Rekel pa je, da se to pač včasih zgodi in naj ne bi predstavljalo nič strašnega. Čeprav se meni ravno ni zdelo fajn, da sem morala tolikokrat na abrazijo. Je pač tako, da je 20. teden faza nosečnosti, ko se posteljica normalno še mora čvrsto držati in vse skupaj je bila posledica tega.user posted image
Obeta se nam lep in sončen dan, končno. zato bodimo vesele, pa čeprav samo zaradi vremena.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
20.9.2006 9:10:07   
sonchek
Ojla Micla...pozdravljena med nami...
Drži pesti da čim prej ugledata user posted image ..in javi se kaj..

Krtexx, ja tudi meni je G. na GK rekla da je to posledica abrazije in da bo potrebno še eno čiščenje..oziroma verjetno bo sedaj histeroskopsa operacija...al kaj...sej pojma nimam...

Danes imam posvet pri svojem G.,...pa itak sem čist obubana, se mi zdi da s svakim pregledom, se mii vrne spomin nazaj na mojo grozočo zgodbo in da jo v resničnosti podoživljam...
Men se zdi da se mi že mal meša...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
20.9.2006 9:32:11   
Špela100
Micla tako kot sem že par dekletom rekla, nič nisi dobrodošla tukaj, hitro user posted image , user posted image  in hitro stran na drug forum....ha, ha....Sicer pa smo tukaj same fajn punce in si res želimo klepeta s tabo.user posted image user posted image  za dobrodošlico.user posted image

Sonchek jooooojjjjjjj....user posted image kaj se dogaja, kaj ti delajo....kdaj bo tega konec...zdaj sem še jaz v strahu, da se tudi meni ni kaj naredilo po teh 2 abrazijah. In zakaj imam jaz v glavi, da se pregrada ne naredi kasneje, ampak ali se rodiš z njo ali ne?? To tako mal vmes sprašujem.user posted image user posted image

Prav imaš sonchek toliko je enih informacij, da se nam že meša...user posted image pa to, pa ono bi lahko bilo, ma naj gre vse skupaj nekam...user posted image Vendar ne obupaj, danes se posvetuj z g., pa mal še po tvoji zdravi pameti presodi, pa bo.user posted image

Saj veš ni težko narediti kar se mora in če bo treba, bo treba.user posted image user posted image
Ko se ti bo tvoj dojenčekuser posted image prvič nasmejal ti bo vse to poplačanouser posted image , boš videla, pozabila boš čisto na vse...user posted image
In ali že poznate moj moto: za stvari katere se ne bom spomnila čez eno leto, se zdaj ne bom sekirala in nervirala. Včasih me spravijo ob živce kakšne stvari, dejanja, besede drugih, pol si pa rečem, mah na to se čez eno leto niti spomnila ne bom in se neham nervirati...je lažje...user posted image user posted image user posted image

Mene pa spet trebušček boli in moja user posted image  bo spet prišla, 2 mazoljčka sta tudi že zacvetela, en na vratu, en na čelu in to je to. Moja user posted image  neustavljivo prihaja že 7 po vrsti. Sploh ne vem ali sem razočarana, ali jezna, ali obupana, ali mi je vseeno, kar nekako sem že otopela in se navadila na razočaranja...groza...človek se res na vse navadi.
Držim pa pesti za pilotgirl in Lano38.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
20.9.2006 9:49:11   
sonchek
Hvala Špela100 za vpodbudne besede...res sem že čist obupana in sam da mi kdo kaj reče jokam in jokamuser posted image ...sej ne morem več...na začetku sem bila polna opitimizma in gledala drugače na vse...pa sej bo, sem si pravila...mah kaj bo...kokr zgleda nikoli ne bo tega konec...ćist me že zapušča optimizem in sploh več ne vem kaj je prav in kaj ne,..pa sej če bi vedela da moram samo še enkrat na ta user posted image  postopek in da bo pol končano ne bi bilo panike...tako pa mam vedno kaj, pa znova in znova se kaj novega pojavi...in to verjetno zaradi malomarnosti zdravnikov, ker nikoli ne pomislijo kako je NAM....ker so pač ljudje ki opravljajo svoj poklic, ne glede na karkoli...
Špela100, sej to ni pregrada, res se  s pregrado rodimo in nato nam jo odstranijo...to je nek izrastek al neki tazga, ki naj bi ostala od abrazije...mah kr neki...

no, punce želim vam da čim prej zagledate user posted image  in srečno...user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
20.9.2006 10:04:13   
Špela100
Ja vem Sonchek, tisto s pregrado sem kar vmes vprašala, ker skoz neki strašijo s temi pregradami. Moja g. mi je ko sem jo vprašala glede teh pregrad rekla, da so zdaj pregrade v modi in da vsi zdaj to gledajo, je rekla da 20 let nazaj noben ni za to vedel in so vse rodile tudi tiste s pregradami. Tako da zdaj tudi jaz nič več ne vem.
Sonchek prosim, ti si tukaj res en naš sonchek in te take res nismo vajene, saj ne da nimaš te pravice, da obupuješ vendar ti svetujem, da se zjokaš, da greš v gozd se skričiš, lahko tudi preklinjaš in brcaš v drevesa, potem se pa skuliraj, ker boš čist izpraznjena in se lepo nazaj sestavi. Boš preživela, tako al drugače. Vem da je težko, vendar se tolaži, da bi lahko bilo še težje, zamisli si kakšen črn scenarij in boš videla da si lahko še srečna da je tako. Ti si pogumna in trpežna ženska in boš vse to zmogla. In lahko jokaš....
Zdaj ti pa jaz pošiljam en velik energijski user posted image user posted image user posted image  si ga dobila??? Je boljš???

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
20.9.2006 10:14:02   
tinaaja
Ahhh Sonchek - kja naj naredim, da bos bolje user posted image   user posted image user posted image user posted image

Ta zarastlina je pa kot divje meso/brzgotina - vsaj tko jaz to razumem.

Spela - morda te pa preseneti - dokler ne pride obstaja upanjeuser posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
20.9.2006 10:18:23   
Anonimen
Pozdravljene!

To, kako se zadnje čase selim po forumu, je že user posted image  delo - enkrat sem na pričakovanju, potem na SS, sedaj spet na Upanju...

Imam pa eno vprašanje: v ponedeljek sem imela abrazijo, a skoraj nič ne krvavim - ok v bolnišnici sem, od takrat pa sam neki malega (bolj izcedek). ne vem ali je to noramlno ali ni. Pa še krče imam - zakaj?

Mislim, da mi boste ve znale odgovoriti. Sedaj pa nekaj mesecve pavze (sploh, da vidim, kdaj bom dobila prvo M po abraziji), potem pa v nove bojeuser posted image . Se ne bom predala tako hitro!

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1524
20.9.2006 10:35:32   
lana38
raho!
Izcedek po abraziji se mora zmanjševati, drugače ni vse OK. Krči pa so, ker se maternica vrača v svojo izhodiščno lego in pri tem se seveda tudi krči, kar ti občutiš kot krče. To je čisto v redu.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.