Špela100
|
Micla tako kot sem že par dekletom rekla, nič nisi dobrodošla tukaj, hitro , in hitro stran na drug forum....ha, ha....Sicer pa smo tukaj same fajn punce in si res želimo klepeta s tabo. za dobrodošlico. Sonchek jooooojjjjjjj.... kaj se dogaja, kaj ti delajo....kdaj bo tega konec...zdaj sem še jaz v strahu, da se tudi meni ni kaj naredilo po teh 2 abrazijah. In zakaj imam jaz v glavi, da se pregrada ne naredi kasneje, ampak ali se rodiš z njo ali ne?? To tako mal vmes sprašujem. Prav imaš sonchek toliko je enih informacij, da se nam že meša... pa to, pa ono bi lahko bilo, ma naj gre vse skupaj nekam... Vendar ne obupaj, danes se posvetuj z g., pa mal še po tvoji zdravi pameti presodi, pa bo. Saj veš ni težko narediti kar se mora in če bo treba, bo treba. Ko se ti bo tvoj dojenček prvič nasmejal ti bo vse to poplačano , boš videla, pozabila boš čisto na vse... In ali že poznate moj moto: za stvari katere se ne bom spomnila čez eno leto, se zdaj ne bom sekirala in nervirala. Včasih me spravijo ob živce kakšne stvari, dejanja, besede drugih, pol si pa rečem, mah na to se čez eno leto niti spomnila ne bom in se neham nervirati...je lažje... Mene pa spet trebušček boli in moja bo spet prišla, 2 mazoljčka sta tudi že zacvetela, en na vratu, en na čelu in to je to. Moja neustavljivo prihaja že 7 po vrsti. Sploh ne vem ali sem razočarana, ali jezna, ali obupana, ali mi je vseeno, kar nekako sem že otopela in se navadila na razočaranja...groza...človek se res na vse navadi. Držim pa pesti za pilotgirl in Lano38.
|