|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: UPANJE PO SPLAVU
15.9.2006 15:39:36   
tinaaja
Sonchek, a pol si dobila okna?? A si jih pritisnla ob zid? user posted image user posted image

Na RR je se celo dokumentirano najino ponovno srecanje. Takrat v porodnisnici je bilo tko vse user posted image , da itak nisi vedu, kaj bi. Pol je bilo pa nekako obema zal, da nimava stevilke... Me je spoznala, ko sem napisala svojo zgodbo iz porodnisnice.. Tko da je res, da v vsaki slabi stvari je nekaj dobrega  in zame je Sonchek definitivno ena izmed teh dobrih straniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
15.9.2006 16:20:25   
sonchek
ja...mamo že notr okna...sicer mal čudn zgleda, k so ena stara še notr, in so rjava...sam sej s časoma bomo tud una zamenjal in bodo bela....

jooooj...Tinaaja kokkk si to lepo napisala, ampak je vse res...user posted image user posted image ..

...tud ti si zame soncek....in komaj čakam da vidim tvojo pikico...user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
15.9.2006 17:05:34   
Milamay
Tinaaja - SUPER! To pa so res visoke številke! SUPER! Uživaj v nosečnosti user posted image user posted image user posted image !

LP

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
15.9.2006 18:54:05   
Aurora 28
Tinaaja čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Uživaj v nosečnosti in pusti vse slabe misli daleč za seboj. Vse bo ok. Vesela sem zate!

jaz se vam opravičujem, ker nisem tolk gor na forumu, ampak enostavno nimam časa, saj sem po cel dan skoraj v službi, upam, da se bo umirilo. Sicer pa pri meni ni nič kaj novega, ko bom šla na pregled vas bom obveščala, pa tudi o tem kdaj bova z mojim začela delati na user posted image . Se že veselim.

Liona ti si nosečččččččččaaaaaaaaa. Juuuuuuuuppppppppppiiiiiiii! Pojdi narediti test in držim pesti, da pokaže user posted image oziroma user posted image . javi!

Aurora 28

http://boksika.moj-album.com/slike/5484728/iZNX0eyjd3dD9yhj.v.jpg

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
15.9.2006 19:00:18   
tinaaja
Aurora, a pol nisi sla na odscip danes? Ves kaj, bos po riti dobila, zdravje moras dat pred sluzbo - dobro vem, kaj pomeni norost v skuzbi,ampak si ne pustim vzet pravice do tega,d aposkrbim zase. V Pon se bila od zjutraj do 12 na pregledih... Pa kwa... ce ima kdo problem, bom sla pa na bolnisko. Jaz sem kr mal zatezena ratala glede tega. je pa res, da jaz pop in zvecer veliko delam.

LIONA .... daj da ti cestitamo!!! Javiii seeeuser posted image

(odgovor članu Aurora 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
15.9.2006 19:29:27   
Aurora 28
Tinaaja ne nisem mogla iti, če mi bo uspelo bom šla v petek. Upam, da bo ratalo. Ker pol pa že itak grem 28. na pregled v Trbovlje. Ampak po moje, da je bris bil tak visok, je vzrok ss in vnetje maternice in potem še jemanje antibiotikov. Mogoče se sam tolaži, ampak bomo videli.

Aurora 28

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
15.9.2006 19:38:10   
Aurora 28
Punce a katera od vas obvlada španski jezik?

Neposredna povezava do sporočila: 1482
15.9.2006 21:09:07   
sonchek
Aurora...jaz ne...kaj pa to rabiš..

...aja, sej maš v mehiških nadaljevankah podnapise...hihihi...user posted image user posted image user posted image

hec...da nau kakšne zamere...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 1483
16.9.2006 8:26:46   
lana38
Aurora 28!
tebe pa res treba po riti. Jaz bi sigurno šla na odščip. Dajno, kaj pa tisti moj štos, a nisi zasledila. DELO NI PENIS, ZATO LAHKO STOJI TUDI DVA DNI. Zdravja pa res ne smeš tako zanemariti. Kaj pa boš, če bo enkrat otroček bolan, ko ga boš imela? Boš videla, da boš pustila vse skupaj in takoj letela do pediatra. Vem iz lastnih izkušenj, zato sem jih kar navadila v službi, da je včasih kaj bolj važno od dela.
Fajn se imejte na to deževno soboto. Mi gremo pa na piknik ob 30. letnici naše firme. Še dobro, da so naredili šotor, drugače bi vse propadlo. Jutri pa gremo na izlet s šefom od mojega user posted image  v Velenje. Imam pa pester ta vikend, kljub slabemu vremenu.
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
16.9.2006 8:41:59   
Liona
Hojla, drage moje...
No, pa se oglašam. Včeraj zjutraj je BT padla na 36.2 (18 dan! Grrrrrrrr!!!!!), user posted image pa se je danes ponoči prikazala. In to kar "orng". Tako, da srečka user posted image  nisem. Zdaj sicer ne vem, kdaj sploh bo O, ampak očitno se je moj cikel podaljšal na 35 dni. Torej naslednje tečke ne bom čakala šele 20.10. Nekaj mi sicer ni jasno pri tej BT. Meni se je dvignila za 0.3,potem pa kar naenkrat za 0.5. Očitno je bila O šele takrat, ko se je bt močno dvignila. Vem za ta krog. O je pri meni očitno šele okoli 16 dneva od prvega dne zadnje user posted image .
Upam, da bo že ratalo. Ker jaz bi tako imela enega sončka (še poleg mojega user posted image in user posted image .

Lep vikend vsem.

Lana, ti imaš pa res pester vikend. user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
16.9.2006 8:43:20   
pilotgirl
Tinaaja bravo za user posted image ,da zdaj bo pa vse ok.Liona kje si?Dej ne nas pustit tko čakat!Povej kaj je?Al je + al je -?No karkoli je mi ti stojimo ob strani.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
16.9.2006 10:07:19   
Bety
Jutro....kako kaj?...malo dežuje, pa nič za to....

Tinaaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....hvala za "upanje po splavu", ki ga daš...

Liona...hmmmmm....saj sva bile na istem ta mesec, menda...jaz sem bila tako srečna, ko sem zagledala user posted image ....pol pa kar user posted image , ko sem čez nekaj dni ugotovila, da ne gre na boljše...... M sem dobila včeraj in danes zjutraj prva špona, oziroma kar 2 vsako jutro....na desno stran trebuha, tik pod kožo, dipherelin in na levo pa menopur...v petek pa prvi UZ....no, ta zdravila, ki jih bom pokurila do petka sem že plačala 110.000,00sit...po tem bo verjetno še kaj......in to so samo zdravila, ki se ne vštevajo v ceno postopka, ki bo 300.000,00 in plačaš tik pred transferjem....toliko za info, da začutite, koliko si nekdo želi user posted image ....in s tem postopkom bom vsega skupaj lažja za 1 mio sit....

No....ni važno......

Imejte se lepo....pišite....

LP

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
16.9.2006 17:08:57   
Aurora 28
Bety a te postopke je treba plačati? Kolikokrat pa lahko imaš transfer zastonj, štirikrat user posted image ? No, nevem, sory če sem preveč radovedna.

Liona, škoda, da se je prikazala user posted image , jaz sem se pa že veselila zate, da boš tudi ti user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image Bomo držali pesti, da bo drug mesec BT povišana celih 9 mesecev.

Lana38 saj bom šla ta teden v petek na odščip. Upam, da bom prišla na vrsto, pa še tešča moram bit user posted image . Se bom v ponedeljek pozanimala, če lahko pridem v petek na odščip.

Sonchek! Imam eno lepo pesem, ki je napisana v španskem jeziku, no vsaj mislim da je španska. Isabel od skupine Il Divo. Je že katera slišala?

Aurora 28

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
17.9.2006 11:16:41   
Bety
Aurora....pri dr.Rešu en postopekplačaš, drug zastonj in tako naprej....če ne plačaš je vse v tem postopku  zastonj...če plačaš pa plačaš prav vse (vsa zdravila,preglede,transferje...)

Koliko??? Hmmmmmmmm...pa mislim, da imaš vsega skupaj 4 koncesijske postopke....

Tinaaja...kar se tiče reakcije telesa na hormone....hmmmmmm...bi se mogla prav spomniti, kaj se je dogajalo....pazim na prehrano, da imam črevesje prazno, ker te v nasprotnem uničijo bolečine in napihnjenost....moraš biti psihično zbran...in komaj čakaš punkcijo....Vstanem zjutraj že ob 4h, da sem lahko na pregledu ob 6h in hitim nazaj zopet v službo, kjer imam  terensko delo...Nočem, da izvejo v službi kaj počnem in potem vseskozi delam...najhujše mi je po punkciji...punkcija je brez analgetikov in do zdaj sem imela čez 10 foliklov....Ti prebode steno nožnice, da pride do jajčnikov in potem vsak folikel posebej sunkovito špikne in vsrkava vsebino...da dobi najboljši položaj ti kar nekajkrat prebode nožnico   .na trebuh pa moraš pritisniti stisnjene pesti, da lažje dela....punkcija mi je najhujša.....Ker me vse boli, hodim pooooočasi in samo po pol koraka.....No, po dveh dneh je že boljše....in transfer komaj čakaš....Po transferju 2 uri sedim v avtu pred zdravstvenim domom....potem pa vse normalno delam....

Tako.....sem upala, da mi ne bo treba še enkrat....oziroma še sam Bog ve kolikokrat bo....

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1489
17.9.2006 15:03:55   
Aurora 28
Bety glede na opisano, mi je zelo hudo zate, kaj vse prestajaš. res pa je, da bog že ve zakaj moramo vse to, kar prestajajo, prestajati, da bi končno dobile user posted image . Žalostno.
Glede nepravičnosti bi se dalo razglabljati:
Ko sem ležala v sobi po abraziji in sem se zbudila, je bila poleg mene v sobi neka ženska, ki je prav tako bila na abraziji, le da je razlika med nama bila takšna, da jaz sem sem imela ss in nato je bila še potrebna abrazija, ona pa si ni želela user posted image in je šla delat splav. Kje je pravičnost, ene si tako želimo user posted image in ko končno zanosimo, nam ga bog odvzame. Druge si ga pa ne želijo, pa je z user posted image vse v redu, vendar gredo kljub temu delat splav. Mogoče se sliši malce kruto, pa vendar je takšna resnica. Upam, da nam bo vso to trpljenje nekoč z dobroto povrnjeno.

Joj spet je en dan za menoj, ko kr naprej razmišljam in tuhtam in tuhtam... eh brez veze, bo že nekrat bolje. Sam pozitivne misli moramo ohraniti, pa bo.

Aurora 28

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
17.9.2006 17:01:47   
Klarissa
alo punce,
sonchek lep nov avatar. meni bodo delali Op v MB. kje pa tebi?
tinaaja, sploh nisem dvomila, da bi bilo kaj narobe. čestitke!
bety, boga reva. nisem vedela, da je umetna oploditev tak napor.
aurora28, spravi se na odčip, da boš vedela pri čem si. kaj PAP3 je bil? tudi jaz ko sem bila 2x na abraziji sem vedela, da so poleg mene tiste, ki delajo splav. mi je večkrat šlo čez glavo naj njeno pikico dajo kar k meni. ne vem zakaj ni nadomestnega amterinstva pri nas? kdajpa se začno pri nas mednarodne posvojitve?

no, jaz grem pa jutri te not. s sabo si vzamem knjigo in revije. upam, da mi čim hitreje mine. bom mislila na vas...

Neposredna povezava do sporočila: 1491
17.9.2006 20:02:19   
sonchek
ja...meni pa v LJ..

Upam, da nama čim prej mine...pa srečno...pol boš pa poročala kako in kaj..

Kje pa je Tinaaja z njenim user posted image ???
Haaaaaaaaaalllllllllllllooooooooooo Tinaajjjjaaaaaaaaa..javi se...to ni tebi podobno, da te kr ni tle gor....

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
17.9.2006 20:17:12   
tinaaja
saj sem ziva, sam ne da se mi nic pisat.. pa itak nimam nic pametnega za napisat. danes sem se spravila k izboru slik s poroke - zdaj pa izberi 200 slik izmed 1500 ali pa se vec.. jao..  pa se za price, starse,...user posted image  ampak se bi ze spodobilo, da bi naredila porocni album, pa tud rada bi ga imela v bistvu ze koncno, ker ko gledam slike, mi je fuul d best.

ja no tko, sonchek, klarissa, dobro opravita - drzim pesti in upam, da vama polni penzion hitro mine user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
18.9.2006 11:20:57   
lana38
Dober dan!
Moja O je bila v soboto in sem zato tudi vesela. Zdaj sem pa v fazi ne čakanja na user posted image . Komaj čakam, da pride ta čas, ko bomo videli, če je kakšen rezultat  user posted image ta mesec. Se beremo.
Čez vikend sem bila ful v gibanju in bilo je lepo.
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
18.9.2006 12:35:34   
pilotgirl
Lep pozdrav punce tud moja O je bila nekje prejšni teden,tko da smo zdaj v veselem nepričakovanju hudičovke!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
18.9.2006 13:41:04   
Špela100
Ja jaz je tudi ne čakam čez 5 dni. Če pride bo pa že 7user posted image po čiščenju. Tako, da je že čas, da izgine.

Bety držim ti pesti da ti rata...saj si dala že toliko enga trpljenja čez, da zdaj je pa res že čas.
lana38 in Pilotgirl držim pesti za user posted image .
Sonchek, Klarisa in Aurora držim pesti tudi za vas, da vas lepo poštimajo.user posted image user posted image user posted image
Tinaaja ti pa lepo počivaj in uživaj srečka user posted image .

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
18.9.2006 14:37:42   
tinaaja
Punce,
mene je zdajle doletel trenutek razodetja..

Vsa skrb, zivci, nervoza,.. glede tega, a bo vse OK al ne --> vse sem gledala z vidika, kako bi bilo meni hudo, tezko, grozljivo, ce bi se ponovilo..

Danes pa me zadane - da ce bi se kaj takega zgodilo, bi se, ker je z user posted image  kaj narobe, torej je to na nek nacin "bolje" tudi zame..

Zdaj sem pa kr mal "v soku" zaradi tega, ker je dejansko vsa sekirancija brez veze.. Kar na nek nacin vem ze skoz, ampak sem zgleda rabila en cas, da to dojamem ali vidim z drugega zornega kota.. user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
18.9.2006 15:18:39   
lana38
To si pa malo zmedeno napisala. Nisem čisto dojela, kaj nam hočeš povedati.user posted image
Bolje, da nehaš razmišljati o slabih variantah, ker si srečka user posted image  in se moraš sprostiti.user posted image
Uživaj v user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
18.9.2006 15:41:19   
tinaaja
Lana, hotla sem povedat to, da sem stalno razmisljala, da kaj bi bilo z MANO, ce bi prislo do najhujsega. Kok bi bilo meni hudo, tezko, spet cist na tleh...

Da nisem razmisljala, kaj bi bilo z user posted image  - da bi pol bilo nekaj fuul narobe z njim, ce bi prislo do ss. In v tem primeru, bi bilo bolje tudi zame dolgorocno, ce otrocku ne bi bilo usojeno.

Upam, da je bolj razumljivo..

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
18.9.2006 18:53:12   
julcy
Pozdravljena dekleta,
bolj po redko se vam javim, vas pa redno spremljam. Tinaaja, iskrene čestitke za vse opravljene preglede s tistimi pravimi rezultati! V katerem tednu si? Njanevarnejše obdobje je že za tabo, ali ne?
Žal mi je za ostale z različnimi težavami (aurora...) -ampak jaz se tolažim: " Kar nas ne uniči, nas okrepi!!!" In z novimi močmi se bomo borile naprej!
Jaz imam trenutno tretjo user posted image  po SS. Na srečo sta zadnji dve točni na 28 dan!! Naslednji torek imam pregled v bolnišnici za morebitno pregrado. Ali morebiti katera ve, kako pregled izgleda? Če bodo rezultati OK, bom ravno v času ovulacije in ... Ha, ne vem še, mogoče že naslednji teden v akcijo...user posted image
Pozdrav vsem in naj nas naši[sm=angel.gif" border=0> čuvajo

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.