|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: UPANJE PO SPLAVU
8.9.2006 11:00:42   
Klarissa
no, jaz sem pa ena tistih, ki bom morala it na NS; AC,... ker imam na genetskem testu ugotovljeno, da imam 4% celic spremenjenih, tak da se nimam kaj odločat. imam pa upanje, da bo z otrokecom vse ok, ker je v 2.nosečnosti bil fantek 100%genetsko popoln. zakaj ni zrasteluser posted image  tak da upanje imam, a strah me je, da otrok spet tretjič ne bo zrastel zaradi moje ANA+. upam, da je vzrok le bila pregrada in da bo po histero OK za user posted image
moje M še ni, ko jo čakam. uapm, da pride v nedeljo, da se lahko naročim za histero. pol pa ne vem kako dolgo ne smem zanosit. 3-4 mes??
Liona držim pesti, da bo vse ok-pa boš videla da bo!!!
tinaaja, čudovito - misli na čudež, ki raste v tebi!!! vi2 sta genetsko OK?
sonchek, nič mi ni jasno. ko delajo histeroskopijo mora biti sluznica najtanjša, da se lepo vidi noter in da lepo vidi kaj bo laserjem žgala. kak bo ona to videla med M? nič mi ni jasno...

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
8.9.2006 11:11:08   
tinaaja
Kaksen pa je test, ce si genetsko OK?
Naju so sicer oba pred prvo nosecnosto testiral ampak na prisotnost ene mutacije v DNK (genetska bolezen v druzini - NE kromosomska).. Pa je vse ok, ker moj ni prenasalec gena.

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
8.9.2006 11:55:52   
Klarissa
to ko kariotipizacija. vzamejo ti kri in 3 tedne čakaš na rezultat.
ah pozabi, ne se sekirat.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
8.9.2006 14:50:28   
Milamay
Ja, Tinanaja, če ne bi dale skozi neke tako grozne izkušnje, sploh ne bi razmišljale o AC. Tako pa ... Moram ti še reči, da pri meni oz. pri naši punčki v 19. tednu ni bilo vse v redu (cista, trebušna pregrada), tako da so mi takrat delali potem AC, ne prej. Mislim, da če je bilo do sedaj vse v redu in če bo na naslednjem pregledu spet vse OK, potem se nimaš časa bati. Saj bo vse dobro. MORA BITI!!!!!!

No, jaz imam trenutno 2 user posted image po UPN v juniju. Prav vesela sem je in sedaj s tem mesecem štartava [sm=sloncek.gif" border=0>. Sem prav vesela, da nama ne bo treba več paziti, G je dala zeleno luč in fajn mi je, da lahko spet razmišljam o user posted image .

Pozdravček vsem

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
8.9.2006 15:34:17   
lana38
Milamay!user posted image

lana38

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
8.9.2006 20:12:03   
Aurora 28
Oj punce. Moja user posted image je pa zelo močna, prav je, da sem se odločila, da nisem šla na odščip. Prvo sem mislila mogoče bi pa šlo, če je še rjav izcedek, potem se je pa v službi že vlilo. Bom verjetno šla prihodnji petek. Nevem še. Tinaaja ti kar uživaj v user posted image in mislim, da je še ena ko je user posted image , Milamay bo čez dober 1,5 mesec... in še lana38 user posted image user posted image user posted image user posted image . Boste vidle, da se bo vse uredilo. Jaz močno držim pestke za vse vas. Pošiljam vam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsega po malo. 

Aurora 28

http://boksika.moj-album.com/slike/5484728/iZNX0eyjd3dD9yhj.v.jpg

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
8.9.2006 20:34:40   
Liona
Lana38, ti si ekspert v mirjenju BT. Pomagaj mi user posted image . ta mesec sem spremljala svojo BT. Vseskozi je bila 36.0 ali 36.1. Prejšnji ponedeljek pa je poskočila na 36.4 (občasno 36.5). To je verjetno pomenilo konec O. Včeraj je še bila 36.5, danes zjutraj pa kar 36.7. Merila sem jo ob istem času kot prej vsako jutro, seveda preden sem vstala. Nisem nič prehlajena in se nikaor ne počutim, da bi se me kaj lotevalo. Kako je zdaj s tem? A ne bi mogla BT že padat?

Hvala

(odgovor članu Aurora 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
9.9.2006 13:11:33   
Milamay
Liona, kolikor se še jaz spominjam, je tako, da če ostane povišana, potem to pomeni, da si noseča.

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
9.9.2006 13:14:56   
Milamay
Aurora - iz tvojih ust v božja ušesa. Da bi se tvoje prerokbe uresničile!!! user posted image

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
9.9.2006 15:28:08   
lana38
Liona!
Če je BT povišana več kot 18 dni, si sigurno user posted image . Koliko dni imaš povišano BT?
Hitro javi, koliko dni.user posted image  Upam, da ti BT ne pade naslednjih 9 mesecev.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
9.9.2006 16:57:32   
Aurora 28
Liona kdaj pa moraš dobiti user posted image ? Mogoče bi pa bilo fajn, da greš naredit test za nosečnost. Držim pesti da ti pokaže user posted image .

Aurora 28

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
9.9.2006 22:18:49   
lana38
Liona!
Sem videla med ne čakajočimi, da do že čez 2 dni dan D-11.9.  Koliko dni je povišana BT? BT pade točno na dan user posted image , tako da zdaj še nima kaj padat, če bo user posted image  v ponedeljek. Zakaj se ne javiš, ko pa smo me tukaj tako radovedne?
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 1387
9.9.2006 22:29:49   
Liona
Aurora, user posted image  ne čakam v ponedeljek.

Ker sem neučakana sem naredila že dva testa. V torek je bil negativen, v četrtek pa se je druga črtica slabo videla. Po tem ga nisem več niti kupovala. Ne bomo prehitevali... Naslednji test bo pade v sredo (če user posted image  ne bo in nič prej!). Sploh ne vem zakaj sem tako neučakana. Sicer se mi ponavadi dva do tri dni pred M pojavi rjavkast izcedek, ki ga pa še ni... Prsi imam napete (ampak to so pred vsako M), včeraj ko sem se peljala iz službe in sem kihnila pa me je tako fino zategnilo v desni spodnji strani trebuha... (jajčnik????), da mi je kar dih zastal. Glede tega sem malo v dilemi. V prejšnji nosečnosti, ko sem prebolevala virozo in sem kašlala kot jetik, sem enkrat ponoči doživela isto bolečino (ob kašlju) oz. zateg. Pikica se nato ni razvijala in me že kar zdaj skrbi, da se zgodba ne bo ponavljala..... Nepotrebna panika user posted image

Lana, BT bo jutri povišan šele 14 dan. Danes je bil še vedno 36.7.
Vsekakor vam sporočim kako se bodo zadeve razpletle....... Ne glede na izid.

Lep preostanek vikenda vsem in lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 1388
10.9.2006 7:07:53   
Bety
Hej Liona, ni dvoma, nosečnost je....upam, da bo srečno do konca!!!

Tudi meni je test v četrtek pokazal rahlo črtico in čez dva dni vse bolj slabo črtico, danes pa brez črtice....tako, da se bo M prikazala in upanje je padlo v vodo....saj mi ni prvič....sem že navajena....v torek pa grem popoldan na razgovor pri Reškotu in začnem nov postopek....veliko avtoterapije bom rabila, za preživetje le-tega, ker se tam dogaja isto.....prvo uspe in potem gre....

Moram upati, da bo pa enkrat le USPELO!!!...MORAM!!!.....

Imejte se lepo....

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
10.9.2006 10:04:46   
lana38
Ne vem, kaj naj si mislim Bety. Najprej je, potem pa ni user posted image .user posted image  Jaz pa sem psihično na psu. Bo že enkrat bolje. Boš videla.
LP

lana38

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
10.9.2006 13:07:40   
pilotgirl
eh punce ne bit žalostne,sej bo bolš.jst danes začnem pit dabroston pol bomo pa vidli kaj bo.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
10.9.2006 13:48:37   
Aurora 28
Punce jst pa ne razumem, kako to, da preden dobite user posted image , vam test pokaže user posted image in nato jo čez nekaj dni dobite. Kaj pomenita v tem primeru user posted image :

1. ali user posted image pomeni, da si noseč, kljub temu, da ti user posted image še ne zamuja.
2. ali user posted image pomeni, da si noseč, kljub temu, da test delaš predčasno in ko dobiš user posted image , in se pokaže, da gre za ss.
3. ali user posted image pomeni, da gre samo za zmešnjavo. Čist sem zmedena.

Potem je res verjetno najbolje, če delaš test, ko ti user posted image vsaj 1 dan že zamuja. Kaj menite?

Aurora 28

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
10.9.2006 14:10:09   
lana38
Ravno te črtice user posted image  pred user posted image  so tisto, kar nič ne drži. zato jaz testov pred zaostankom sploh ne delam, ker rezuktat ni pravi.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 1393
10.9.2006 15:32:19   
Klarissa
punce, moja user posted image  je tu od včeraj. tako da pokličem ginekologijo v pon, da dobim datum za histero. malo me je strah.
a najbolj me je strah potem naslednej nosečnosti, ker mi do zdaj niso odkrili in pozdravili ANA protitelesa, ki sem prepričana, da so kriva, da se moji pikici nista razvili. strah me je spet zanosit in imet ss, ker ne morem obdržati ploda. zakaj moje telo deluje proti moji največji želji in sreči???

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
10.9.2006 18:16:42   
Liona
Punce moje,

gledam in gledam tista dva testa BC mini (še neuporabljena) in me kar mika, da mi enega naredila user posted image  pa sem zaprisegla, da pred sredo ne bom nič delala!!!! Ne vem...
Joj, ko bi lahko počakala vsaj do jutri zjutraj. Prej sem se v kopalnici preoblačila in se slučajno obrnila v ogledalo. Skoraj me je kap, ko sem zagledala moje prsi. user posted image  Kolobarji so veliki in temni, bradavice pa še enkrat večje kot ponavadi in skoraj vijolične barve... Čudnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
10.9.2006 18:20:20   
Aurora 28
Liohna ti si fulllllllll user posted image . Jupi, čestitam ti! user posted image user posted image user posted image user posted image , Pojdi kr test delat, ker prvi pokazatelj user posted image , so prsi. Hitro dela test in javi!

Aurora 28

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
10.9.2006 18:22:50   
Aurora 28
Klarissa jaz te res razumem, ker mene je isto strah 3 zanositi. prvo moram dati preiskave čez. Drug teden grem na odščip in konec meseca grem na pregled, potem pa bomo videli, kako se bodo stvari obrnile user posted image .

Aurora 28

Neposredna povezava do sporočila: 1397
10.9.2006 19:32:33   
Liona
Phe... Naredila sem test. Črtica je na žalost še vedno neizrazita, slabo vidna, vidna pa je. Sicer bi user posted image  mogla dobit šele jutri (Puško pravi, da se v negativen test ni možno zanest vsaj dokler M ne izostane nekaj dni), ampak glede na to, da mi je test v petek že pokazal slabo vidno testno črtico, bi verjetno danes mogla bit vsaj za odtenek temnejša? Pa ni. Torej očitno z mojo user posted image  ni nič. user posted image  Kaj pa se dogaja z mojimi prsmi pa tudi ne vem. Verjetno je vse psiha. Zdaj samo glavo na off in čakat, da se user posted image  prikaže! Kdaj ne bom čakala naslednje eveda sporočim! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1398
10.9.2006 19:51:35   
lana38
Liona!
Če ni user posted image , tudi slabo vidne user posted image  ni. Meni je julija user posted image  zamujala 4 dni, pa sem naredila 2 testa BC mini, pa na nobenem ni bilo nobene user posted image , niti slabo vidne. Celo z mikroskopom bi jo lahko iskala, pa ni bilo videti nič, tako da raje počakaj in če boš delala test v četrtek ali petek boš imela pravi rezultat.
Jaz pa zdaj po tej  zadnji user posted image  sploh ne preidem k sebi. Sem čisto brez volje in mi ni za nič. Zelo sem user posted image . Ne vem, kaj sploh še lahko pričakujem in zakaj moram biti tako nesrečnauser posted image , da mi tako dolgo ne rata. Pa sem le mislila, da v 6. mesecih bo in mi ne bo treba na HSC. Zdaj pa me samo še en mesec loči od pregleda pri G in me kar že panika grabi. Pa si dopovedujem, da ne smem kar obupati, pa mi vse skupaj nič ne pomaga.
LP

lana38

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
10.9.2006 20:09:47   
Liona
lana38, nič ne obupuj. Mi smo tukaj, da držimoskupaj! Tudi jaz sem zdaj čisto na tleh, ker sem bila tako prepričana v pozitiven rezultat. Ampak bomo šli pač v nove boje.
Ima znanko, ki nikakor ni mogla zanosit. HSC, klomifen... vse je dala skozi pa ni in ni šlo. Čakala je na IVF, dobila je že pošto, čez dva meseca jo je čakala punkcija. Prepričana v to, da drugače kot z IVF ne bo šlo, je takoj naslednji cikel zanosila. Po naravni poti. Rekla mi je, da je bilo res prvič v treh letih, da o user posted image  niti pomislila ni. Zdaj ima osem mesecev starega sončka. Tudi za nas je torej še upanje.
lana, glavo gor. Zdaj bodi vesela in srečna in veliko user posted image , da slučajno ne boš zamudila O!!!!
Jaz vas bom sproti obveščala kako je z mano.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.