tinaaja
|
Liona, drzim pesti!!!!!! Juhuhu, upam,da je se eni uspelo zanosit, da bomo navijal se zate Le javi se nam, da bomo vesele s tabo. Lonib, h komu si se narocila na NS? Upam, da bos imela z NS tako dobro izkusnjo, kot jaz zdaj. Krtekxx, moj tudi ne ve. pravi, da naj ne komplicirm, ce je zdaj tok dobre rezulata, ampak ko si postavis vprasanje, a bi imel prizadetega otroka, se pa porajajo dvomi. Ce bi bile "normalne" nosecnice, brez takih izkusenj, ne bi razmisljale o AC -a ni tko. In pri veeecciiiniii je vse OK. In to mene bega, da je verjetnost za ponovitev toook majhna, da je verjetnost zapletov pri Ac vecja. Zdaj za trisomijo 13 in 18 je itak tko, da vecinoma prej umre in da ze na morfologiji ugotovijo nepravilnosti - saj Milamay tebi se je tocno to zgodilo (zelodcek in cista).. Ti dve trisomiji sta prakticno nezdruzljivi z zivljenjem in nekako si mislim, da bi z UZ lahko odkril nepravilnosti, ki bi vodile do zakljucka, da obstaja moznost, da jo otrok ima. DS je nekaj drugega, ampak vseeno morda obstajajo kaksni znaki... Da ne bo pomotoe, trenutno sploh ne dvomim, da bo vse OK! Ampak moram se odlocit in vasa mnenja so fuul dobrodosla in sem vam hvalezna zanje. Ja definitivno bo koncna odlocitev moja in od moza. Plan (itak, ekr sem veliki planer): svakinjo bom prosila, da bo pusenjakovo sestro vprasala za nasvet (kokrat se zakomplicira, ... ), pogovor z mojo G in pol bom casu pustila cas, da se izoblikuje moje mnenje in psihicno stanje. do NS sem imela parkat prou dost , ker sem tok utrujena od psihe.. Upam, da razumete, kaj hocem povedat. je noro zazelen, ampak sama sebe sem imela dost, razmisljanja, analiziranja, upanja.. zdaj sem vsaj pomirjena in se mi kar nasmeh prikrade na obraz, ko se spomnim na salte of pupe, pa razgrajanje v maternici pa kok se je pol usudrala, ko ji je hotla izmerit NS in se ni dalo in sem jo morala s trebusnim plesom zbudit Ahh ja..
|