tinaaja
|
Dobro jutro javlja se srecka Se enrkat hvala vsem za cestitke!!! Ja in zelim si, da se mi cim vec vas, cim prej pridruzi. Za dobro jutro sem ze bruhala.. Verjetno zivci popuscajo al pa ne vem.. Drugic v nosecnosti Sonchek - saj itak ne vem, kaj naj recem - svasta! Lana - bioloska ura heheh nehaj s takimi, drugace bomo dal po rit ker gledam od svakinjo, ki bo rodila pri 41 in je ko 25letnica.. Odvisno, kako gleda clovek na to. Njej se je zdelo to cist brez problema in cela nosecnost tudi tako poteka. Zgleda super, pocutje je zdaj tik pred koncem primerno in samo cakata, da bo pikec prisel Tko da cas imas se, samo spremeni svoj pogled na leta pa bo.. Jaz drugace se vedno ne dojamem cisto, ker sem se tok distancirala od vsega, ker nisem vedela, kaj bo. Tko da kar naprej gledam izvid Cist noro - boljs od najboljsih sanj. Kar je naslednja dilema je, ali iti na AC. riziko je majhen. Tulova je rekla takole, da je rizik, da bi bilo kaj narobe manjsi, kot riziko AC. Da ne govorim o moji mami, ona je sele naprotnica tega, sva ze imeli pregovarjanja Jaz pa ne vem... Da bi se po AC kaj zgodilo, si nikoli ne odpustim. Rezulat je dober in brez prve izkusnje ne bi bilo dvoma... Itak bom v pon govorila se s svojo G, kaj meni. Na sreco imam se 5 tedno casa, da se odlocim, ceprav sem cist zmedelan - po eni strani se mi zdi brez veze, po drugi pa niti ne. Ahhh ja.. Ampak dejstvo je, da je pregled pokazal popolnoma drugacno sliko kot prvic in zato .. Joj, noro.. Ponoci sem se zbudila in od vzhicenja sploh spat nisem mogla Moj je pa norel, ker sem kr neki pricala Krtexx, kako pa tvoji americani in Kg? Pilotgirl - potresi so aktivni, pa pri tebi lana, spela? Matr sem se razpisala... En lep dan zelim vsem
|