krtekxx
|
Hello, še zmeri se mi po želodcu preklada včerajšnja fancy večerja pa se že bašem z zajtrkom. jaz sem včeraj bila celo uro pri G. Dobila je histološki izvid od mojega zadnjega splava, kjer je nametano nekaj latinskih izrazov za katere se mi ne sanja kaj naj bi bili (za nekatere tudi ona ni vedla pomena). No, ampak kar je jasno je to, da so tam našli neka vnetja . Še to. No, pa to je ugotovila, da je sluznica v maternici...no, da je praktično ni. Tko da sem zdej dobila ene antibiotike za v nožnico, pa 1 škatlo kontracepcijskih, da se mi vzpostavi ciklus (a ste včeri prebrale na Pušenjakovem forumu kako so kontracepcijske tablete koristne in vsestranske?). Pa še ta male aspirine, dabroston (za takrat ko bom zagledala ), pa za vsak slučaj še ene vaginete Canasten - ker antibiotik ful rad povzroča nastanek glivic. Čez en mesec mi vzame bris da ugotovi kaj je s temi bakterijami. Nato sva izdelali popolen bojni plan napada na mojo sekundarno neplodnost, kakor se imenuje to kar se nam dogaja in sem oborožena s 3 napotnicami šla uživat popoldan, ker za v službo nisem več bila najbolj pri sebi. Tinaaja, jaz sem mal razmišljala o ZA in PROTI pri AC pri tebi (jaz če bi bila ti vseeno še vedno ne bi šla). Moja izkušnja z AC je bila zelo dobra, nobenega iztekanja plodovnice, nobenih krčev, 3 dni sem mal knjige brala doma in sfalila eno poroko, uživala v brezdelju, čez en teden šla na službeno pot na Poljsko...res nobenih problemov. Ko sva dobila rezultat sva bila presrečna. Sam je pa tko, AC izključi le možnost kromosomske nepravilnosti, ne pa tudi ostalih stanj: genskih nepravilnosti, okvar organov itd. tko da ... Ti, tle nisem glih naštudirala tega, ampak a ta oblika trisomije ni združljiva ali je združljiva z življenjem (ta, ki so jo odkrili pri tvojem otročku zadnjič?). prav nič ti ne zavidam odločitve, ki je pred tabo. A želiš, da sploh razpravljamo o tem? Če te spravljamo samo v še večjo zadrego, potem povej, da nehamo. Klarissa, nimam pojma kaj je ANA. Te reči, ki so povezane s krvjo (protitelesa, strjevanje) itak praviloma ne povzročajo tako zgonjih splavov (pred 11 tednom) ampak šele potem, ko posteljica prevzame funkcijo. Res ne vem kaj je ANA, ali mi lahko mogoče na kratko razložiš oz. poveš, kje si to že napisala, da ne bom preveč tavala po forumu. Zdej pa grem delat, da nadoknadim še tisto, kar sem včeraj pustila na mizi ... LP
|