|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: UPANJE PO SPLAVU
12.9.2006 16:30:00   
tinaaja
sonchek, sem govorila s sodelavko, pa je rekla, da njeni kolegici UZ ni nic pokazal, histero pa je.. user posted image  Tko da morda pa vseen vedo, kaj delajo..

Jaz sem pa vidla mojga necaka - joj koji pikec mali - pa ceprav je v bistvu velik - 3,5 kg!! Nic ni zguzvanko, ker je v 2,5urah ven priletu :) Mah noro no.. Lepo!

Pol sem sla na poti domov iskat mesni sir user posted image user posted image user posted image  sem mu rekla,da naj ful zapace pa me cudno gleda, da saj je svez.. sem rekla, jaz sem pa noseca, pa je tko boljss kot pol komplicirat. pa je bil en stari, pa se je zarezu, da pol pa mam prav user posted image  Zdaj bom pa sla verjetno user posted image mal v horizontalo, pol pa delat naprej za sluzbo. Upam, da se zvecer spravim na kaksen sprehod

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
12.9.2006 19:07:27   
Aurora 28
Ojla punce, čestitke Tinaaja user posted image user posted image user posted image . Sonchek se strinjam s teboj, tudi jaz verjamem v usodo in, da si jo sami krojimo, ampak nekaj je pa še vedno nad nami, ali z nami, kar si ne znamo pojasniti, pa kljub temu v to verjamemo.

Lana38 ta forum se nahaja na http://numerologija.mojforum.si,

Aja no odgovor na moje vprašanje: Če je prihodnje leto meni in mojemu možu naklonjeno za naraščaj in za povečanje družine?

Odgovor: Zaskrbljenost je odveč. Načrtujta družino in realizirajta jo, ker vama je leto 2007 izjemno naklonjeno za družinsko življenje, harmonijo in novo odgovornost.

Jupi! user posted image user posted image user posted image

Aurora 28

http://boksika.moj-album.com/slike/5484728/iZNX0eyjd3dD9yhj.v.jpg

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
12.9.2006 19:07:57   
Anonimen
Tinajaa čestitam za nečaka!

Punce eno vprašanje: A ste imele po SS še vedno nosečniške znake? Meni je tok salbo, da bom kar umrla.

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1428
12.9.2006 19:19:00   
tinaaja
Raho, doker je plod in posteljica v maternici, so prisotni znaki. Morda eden od znakov, ki so jih opazile punce pri odmrtju je bil, da prsi niso bile vec tok napete. Drugace pa posteljica proizvaja HCG in to povzroca znake - dokler je v telesu, so ti znaki prisotni - v obeh primerih, ce je vse OK ali pa ne. Meni je katastrofalno slabo dansuser posted image  Po popoldanskem spancu sem malo bolje.

Hvala za cestitke user posted image  Ta maucek je toook cortan

Aurora, no vis ti le poslusaj zvezde user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
12.9.2006 19:25:32   
Anonimen
Za nečaka:

user posted image

Naj ga čuva in varuje.

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1430
13.9.2006 7:00:05   
krtekxx
Aurora 28, zdej pa samo še verjemi numerološki napovedi pa bo pol opravljenega. Jaz tud še zmeri verjamem šlogarci ki mi je 20 let nazaj napovedala da bom imela 2 otroka: punčko in fantka. No zadnjič sem srečala kolegico (sošolko iz osnovne šole) s katero sva bili takrat skupaj pri tej čarovnici in njen 1. otrok gre letos že na faks. Se mi zdi ko da bi jaz bila iz čisto ene druge generacije...
Jaz pomoje letos ne bom več zanosila, moramo najprej raziskati vnetje pa vzpostaviti menstruacijo, pa še kaj bi bilo dobro pogruntati preden pričnemo zares user posted image .
Včeraj sem cel popoldan delala na vrtu in imam sedaj take roke, da si jih nobenemu ne upam pokazati - a ma katera idejo kako očistiš umazanijo, ki se ti zažre v vse pore?
Tinaaja, čestitke za nečaka korenjaka, zdej maš idealno priliko za vadit, kajti tvoj user posted image ni več daleč.
Aja, še to, Lana38, un tvoj štos bom pa danes kakemu moškemu tle v službi povedalauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
13.9.2006 7:19:22   
lana38
krtexx1
Če stisneš limono na take roke, pomaga. Štos je pa tudi meni ful všeč.user posted image
Aurora 28- meni tega ne odpre. Mi napiše, da strani ni mogoče prikazati.

Jaz pa opažam povečano količino sluzi in tudi BT je izredno nizko. Se pravi, da se bliža dan O. Sem kar bolj optimistična, ko vem, da imam vsaj O. To je že nekaj. Ene še niti O nimajo, pa se vseeno borijo. Sem bila čez vikend tako na tleh, da sploh nisem razmišljala, da je še komu huje kot meni. Zdaj pa spet grem novim zmagam naprotiuser posted image , upam da je ta mesec bitka moja in na koncu user posted image , potem pa še zdrav user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
13.9.2006 9:58:37   
Klarissa
alo pupe,
no jutri pa te izvem kdaj imam histero. sonchek, jaz sem morala tudi poklicat prvi dan M, da so me dali na seznam. zdaj pa je odvisno koliko jih bo M javilo in koliko je teh pred menoj na spisku. v Lj pa je ful čakalna doba: 2-3 mes, mene bodo operirali v mb.
včeraj sem prebrala pri pušenjaku, da protitelsa niso vzrok za splav do 10.tedna. jaz sem bila 100% da so ANA protitelesa kriva za moja oba ss, zdaj pa spet ne vem pri čem sem. da bi bila kriva pregrada? samo na UZ je videla le minimalno. no, saj bo povedala po OP če je bila res min in če je vse ostalo vredu v maternici.
LAna38, zelo vredu napisano glede delauser posted image
tinaaja fino, da se bosta tvoj pikec in tvoj nečak lahko igrala skupaj;)
no, zdaj pa spet naprej delatuser posted image
dio

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
13.9.2006 12:03:08   
krtekxx
Klarissa, jaz sem isto prebrala pri Pušenjaku, pa še moja ginekologinja mi je to potrdila, sicer imam napotnico za it še enkrat na to preiskavo, pa sploh ne vem, če bi težila... No, najbrž bom poklicala na revmatologijo in se naročila. Sem preverila na zadnjem izvidu za antifosfolipidni sindrom in tam res piše ANA, pa še neke druge kombinacije črk, vse sem bila negativna. Sam menda da to lahko tudi ne pokaže realnega rezultata zato priporočajo večkrat ponoviti.
danes sem se naročila še prof. Geršakovi (ona je menda carica, ker je genetičarka in ginekologinja hkrati) in prof. Tomaževiču, sicer majo ful dolge čakalne dobe tudi če greš kot samoplačnik. Se bom probala v naslednjih mesecih maksimalno angažirati okol teh mojih splavov, upam da bo enega izmed teh dohtarjev preblisnila iskrica in se mu razodela skrivnost mojih težav... LP

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
13.9.2006 12:23:40   
Klarissa
krtekxx, a piše na izvidu za antifosfolipidni sindrom, da je to APA ali ACA? ker meni so rekli, da je to APA. ko pa imaš enkrat ANA + je pušenjak napisal, da se ne zgodi, da ga imaš pol -. tak da mi ni jasno kak me bodo zdravili. oz. al me sploh ne bodo, ker imam revmatske teste v mejah normale. bom videla kaj se bo zdogilo zdaj ko grem na histero. a so tebi hormone pregledali? ker meni jih niso in razmišljam,da bi rekla naj mi jih.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
13.9.2006 12:42:23   
tinaaja
krtekxx, klarissa & co - upam,da res koncno zveste, kaj povzroca te vase user posted image  splave. ker tole se ne bi smelo dogajat..

hehe krtekxx pol si ko fizicki radniki user posted image user posted image  kaksen cet morda, al pa probaj vanich - odstrani vse madeze, morda se malo koze zdraven, ampak rjavega ne bos imela user posted image user posted image user posted image

Lana user posted image user posted image user posted image

Pilotgirl, Spela, Bety, Liona, Lonib.... Kje ste, ste OK?

Sonchek - a je utrip padel po vcerjasnjem "uspesnem" pregledu? user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
13.9.2006 14:47:03   
Milamay
Jaz sem kar OK, čakam na O, ki bi naj bila tam nekje okrog 18. Z dragim nisva ravno grozno pridna v user posted image , saj trenutno še začasno bivava pri mojih starših, a MOČNO UPAM, da se nama uspe naslednji teden preseliti v novo stanovanje. Saj bi se že lahko preselila, a kaj ko čakava in čakava in čakava na notranja vrata. Zdaj pa me ti pri Jelovici res že pošteno nervirajo. Midva sva morala plačati VES znesek takoj o naročilu  konec junija (!!!!!), vrata so obljubili konec avgusta, a jih do danes še ni. Sploh ne vem, kam se naj obrnem. Naj se obrnem na zvezo potrošnikov ali tržno inšpekcijo? Kaj pa vem?! Ta referent tukaj v MB se ves čas izgovarja na firmo, pa da on ni pristojen za pritožbo ... Zdaj nama sicer obljublja, da jih bodo prišli montirat v petek, a ... Res ne vem več, kaj naj potem naredim, če jih v petek ne bo!
No, zdaj vas utrujam s svojimi selitvenimi in adaptacijskimi težavami user posted image .

V službi imam gužvo, popoldan me čaka še delo za službo, pa naš malček (2 leti in 4 mesece) me tudi rabi, pa čiščenje hiše tudi ... Dela kar ne zmanjka, meni pa se zdi, da se sploh ne morem spočiti, odkar sem začela delati in ti vikendi tudi prehitro minejo. Pa bo že. Nekako nazadnje res vse zmoremo, a ne?

Vsake toliko časa pokukam tu gor in zmeraj me čaka nekaj strani vaših sporočil. Pridne, ni kaj!
Liona - jaz še zmeraj mislim, da morda pa le si noseča. Pri moji prvi nosečnosti sem jaz tudi imela rjavo-krvav izcedek takrat, ko bi morala dobiti M. Preperičana sem bila, da se bo zdaj zdaj vlilo. Pa se ni. user posted image  Tako da kak krvav izcedek še ne pomeni, da nisi user posted image .

Naša user posted image  tinaaja - v mislih sem s tabo. Verjamem, da te neka nesigurnost grize. Vse nas bo tudi grizlo, ko bomo noseče. A res skušaj uživati v teh dneh. Pobožaj trebušček in uživaj v njem.

Ostale pa tudi - držite se punce. Pridno  user posted image , tiste, ki lahko. Ostale pa - naj vas pregledajo in končno najdejo vzrok za vse te nesrečne ss.
Boste videle - naslednje leto vozimo vozičke z našimi dojenčki!!!!

Bodite pridne in se kaj javite.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
13.9.2006 15:18:24   
lana38
Milamay!
Če bo O okrog 18.9., moraš že zdaj pridno user posted image , saj O lahko pride tudi kak dan prej. Semenčice pa vseeno 3 do 5 dni pridno čakajo na O. Bolje prej kot prepozno.
LP

lana38

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
13.9.2006 16:16:45   
sonchek
Tinaaja..utrip je malo nižji...ja...hihihi..

Ker sem včeraj pop dobila user posted image , sem danes spet klicala za histero in dobila datum v ponedeljek...končno, da bo tega že konec...imam že kr mal dost vsega...RES...ne da se mi več!!!!!

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
13.9.2006 18:47:33   
Milamay
Lana - bom upoštevala tvoj nasvet glede [sm=sloncek.gif" border=0>. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif] 

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
13.9.2006 20:11:56   
Aurora 28
Punce jst imam tako gužvo v službi, da komaj utegnem pisati na forum. Ko pridem domu, mal prečekiram po forumu, če je kaj novega....
Lana38 na forum se boš priklučila, če greš na www.numerologija.mojforum.si. , potem se pa vpiši in lahko administratorju postaviš vprašanje. Veliko sreče user posted image ti želim. Tinaaja a si si že šla kupiti nove hlače user posted image user posted image user posted image ? A je že kakšna druga user posted image , da ne bo tale forum tko user posted image , kr vse imamo neke težave. Punce za vse vas držim pesti in vam pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za lahko noč.

Aurora 28

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
13.9.2006 20:14:12   
Aurora 28
Lana38 pa še nekaj, ne kr pritisnat ta link, ki sem ga napisala, ampak prav napiši v brskalnik www.numerologija.mojforum.si.
Čav bav

Aurora 28

(odgovor članu Aurora 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
14.9.2006 7:41:28   
Bety
Pozdravljene....

Jaz čakam M in se začnem špikati z injekcijami....bom kar pri vas ostala, ker sem tukaj domača....za enkrat ne morem kar prešaltat na "druge prijateljice".... je brez veze....pa tako sem....hmmmm....bolj malo upanja imam...

Za enkrat ne čutim nič....se ne znajdem v tem vesolju in iščem svoj planet....bo žeuser posted image ....no, pa ta žalost je tudi znak, da M prihaja....

Tinaaja, kako si ti???Pa Špela100, kje si???Lana38, ti pa tečeš novi krog in loviš O....držim pesti, da tokrat uspe!!! Vsem!!! Gremo v nov forum, tega je dovolj...
In vse druge....kako ste???
LP

Neposredna povezava do sporočila: 1443
14.9.2006 7:47:13   
tinaaja
Dobro jutro user posted image

no jaz sem ... prehajena user posted image  Ze cez vikend se je nekaj zacelo, ampak sem zatrla, vcerja pa je bila sodelavka totalno boga, cist prehlajena in v sluzbi. Sem cist znorela, da naj gre dam.. Komaj je zivela, ona pa v sluzbo. Ma pa tud ce ne bi bila noseca, mi gre to ful na zivce, sploh ker lahko po dogovoru delamo od doma. No je pol sla ok 1, ampak se prej sem jaz podlegla pregladu. Tko da se cajckam, med sem jedla za zajtrk, sla okol vratu, smrkam user posted image  

Aurora, ja sem si kupila ene kavbojke, in 3 dni za tem je sel moj "nosecniski" trebuh v neznano. Zgleda, da se mi je izboljsala prebava in da je slo vse ven. Sem G vprasala, pa je rekla, da zdaj se mi zaradi nosecnosti nima se kaj za poznat, da je maternica se cisto v medenici in da je trebuh posledica napihnjenega crevesja user posted image  Jaz bi sla pa najraje na jok pa na drevo - hocemmmm moj busi nazaj, pa tud ce je samo crevesje user posted image .. Komaj cakam, da mi kaj zdraste busi al pa da zacutim pikico, da vem, da zivi in da je vse OK.. Malo sem se skulirala zadnje dva dni glede skrbi.user posted image

Kako ste kaj ostale na to cudno turoben dan zunaj? Pozdravcek vsem

Neposredna povezava do sporočila: 1444
14.9.2006 9:25:31   
lana38
Dober dan!
Nič ni turoben dan, ko pa tako lepo sonček sije, samo malo je še hladno. Pa to se bo poštimalo čez par ur. user posted image
Ja, mi2 veselo user posted image  in spet čakava O, ki bo verjetno prav kmalu, še dan ali 2. Potem pa bomo videli spet čez 14 dni, ali je kaj ali ne. Zdaj mi je prav fajn, sem čisto optimistično. No, to se tako ponavlja vsak mesec, kot neki začarani krog. Upam, da končno izstopim iz tega začaranega kroga in postanem user posted image .
Lepo se imejte in veliko se smejte.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
14.9.2006 9:43:07   
krtekxx
Joj, mene bo pa ta služba ta teden čist uničla. Me tolk juser posted image ... jaz bi kar odpoved dala. Še krvi na polikliniko nimam časa it dat, pa opravit testa za diabetes.... Ojojoj boga jaz.
Puškotu sem pisala naj mi pove kaj je napisano na mojem histopatološkem izvidu, pa je napisal da je bla nosečnost v maternici, ki pa je že začela propadati. Nobene besede o vnetju, ki ga je omenjala moja G. Ma jest sm čist zmedena, mal mi gre kar na jok. Doma sem še eno 6-litrsko vazo borovničevca zbila, vse se je razletelo na 1001 košček, po stenah, omarah... meni. Pol pa 2 uri pospravljanja namest da bi šla spat. Ma najraj bi hišo prodala, sej ne rabva zase tolk velike in z 2 otroškima sobama.
A je danes še katera slabe volje? No, sej mogoče je to zaradi spremembe vremena.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
14.9.2006 9:50:21   
Špela100
Bety tukaj sem, vas berem , berem, sam kaj ko nimam več kaj napisati, se mi zdi, da se ponavljam in ponavljam, eno in isto. Saj veš user posted image  ,  user posted image ,  O, user posted image  user posted imageuser posted image user posted image  ,user posted image  , user posted image .......

Tako bi lahko opisala moj mesec, ki se je prevesil v pol leta, vse skupaj pa traja že dve leti. Morda bo kakšna jezna, ker je samo 2 leti, vendar meni so ti dve leti kot 10 let.

Zdaj sem začela malo športat, imam težave s hrbtom in sem se malo zmigala, dnevi mi šibajo sto na uro, jeseni se bom vpisala verjetno na faks.

Delam sto na uro doma in sem vesela, ker sem to dosegla, da mi ni treba več prenašati tečnih privatnikov, ki jih imam poln kufer....

Meni so se začeli dnevi po O, se pravi dnevi čakanja, moja user posted image  naj ne bi prišla 24-25.9. Še 10 dni.
Ciklus se mi je mal skrajšal, za 2 tri dni...vsaj nekaj in sem v pol leta že 10 dni pridobila...ha, ha...morda bom še en ciklus vrinila do decembra...oktobra imam spet moj polletni pregled pri g. In do konca leta še 4 kroge.
Pa bo spet leto okrog...ne morem verjet. 10.10. bo moj drugi PDP in jaz sploh še nisem noseča. Pa sem se nehala obremenjevati.
Zdaj bom šla pa na eno kavico ven, da bom še malo sončka užila, ker bo jutri in pojutrišnjem dež...joj...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
14.9.2006 10:20:17   
lana38
Špela100!
Tudi moj vzorec je enak. Pa kaj čem?user posted image  Tukaj vsaj malo pojamram in dobim tolažbo, čeprav vem , da se ponavljem. Nič ne morem zato. Ve me vsaj razumete tukaj.
LP

lana38

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
14.9.2006 12:56:52   
Klarissa
alo, čisto sem user posted image .
malo prej sem zvedela, da imam v ponedeljek ob 11h sprejem na ginekologiji, histero mi bodo delali v torek, v sredo pa naj bi šla domov. ma čisto sem fuč. saj sem upala, da bo naslednji teden in da ne rabim več čakat, ampak zdaj ko vem, da bom tako dolgo not, pa me je čisto minilo. strah me je in čisto sem hin........................................

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
14.9.2006 13:19:17   
tinaaja
Klarissa, vse bo OK!!! Glej na to kot na polnipenzion. Vzami knjige, pa ce imas prenosnika, kaksne karte, ce boste skupina v sobi in predvsem se ne obremenjuj prevec s tem. Tud to bo minilo. Pa boljs, da gres za 3 dni na histeroskopijo, kot pa moje 3 dni na UPN...

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.