Milamay
|
Jaz sem kar OK, čakam na O, ki bi naj bila tam nekje okrog 18. Z dragim nisva ravno grozno pridna v , saj trenutno še začasno bivava pri mojih starših, a MOČNO UPAM, da se nama uspe naslednji teden preseliti v novo stanovanje. Saj bi se že lahko preselila, a kaj ko čakava in čakava in čakava na notranja vrata. Zdaj pa me ti pri Jelovici res že pošteno nervirajo. Midva sva morala plačati VES znesek takoj o naročilu konec junija (!!!!!), vrata so obljubili konec avgusta, a jih do danes še ni. Sploh ne vem, kam se naj obrnem. Naj se obrnem na zvezo potrošnikov ali tržno inšpekcijo? Kaj pa vem?! Ta referent tukaj v MB se ves čas izgovarja na firmo, pa da on ni pristojen za pritožbo ... Zdaj nama sicer obljublja, da jih bodo prišli montirat v petek, a ... Res ne vem več, kaj naj potem naredim, če jih v petek ne bo! No, zdaj vas utrujam s svojimi selitvenimi in adaptacijskimi težavami . V službi imam gužvo, popoldan me čaka še delo za službo, pa naš malček (2 leti in 4 mesece) me tudi rabi, pa čiščenje hiše tudi ... Dela kar ne zmanjka, meni pa se zdi, da se sploh ne morem spočiti, odkar sem začela delati in ti vikendi tudi prehitro minejo. Pa bo že. Nekako nazadnje res vse zmoremo, a ne? Vsake toliko časa pokukam tu gor in zmeraj me čaka nekaj strani vaših sporočil. Pridne, ni kaj! Liona - jaz še zmeraj mislim, da morda pa le si noseča. Pri moji prvi nosečnosti sem jaz tudi imela rjavo-krvav izcedek takrat, ko bi morala dobiti M. Preperičana sem bila, da se bo zdaj zdaj vlilo. Pa se ni. Tako da kak krvav izcedek še ne pomeni, da nisi . Naša tinaaja - v mislih sem s tabo. Verjamem, da te neka nesigurnost grize. Vse nas bo tudi grizlo, ko bomo noseče. A res skušaj uživati v teh dneh. Pobožaj trebušček in uživaj v njem. Ostale pa tudi - držite se punce. Pridno , tiste, ki lahko. Ostale pa - naj vas pregledajo in končno najdejo vzrok za vse te nesrečne ss. Boste videle - naslednje leto vozimo vozičke z našimi dojenčki!!!! Bodite pridne in se kaj javite.
|