|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: UPANJE PO SPLAVU
5.9.2006 8:20:10   
tinaaja
Spela, jaz sem cerarja res skor objela po pregledu, ko je bilo vse OK. Kr odbijala sem se od tal od veselja.. sem prisla v cakalnico, kjer je bil moj mozek s takim nasmehom, da je moralo bit vsem jasno user posted image
Upam, da bova jutri sla oba tko ven.

Ti pa nikar ne zapadaj v depresijo in v tok slabih misli. Ce ne delas na user posted image , ga ne mores dobit. Tko da eno seksi perilo gor in akcija :) Pa da se cez dobra 2 tedna prikaze magicni II user posted image  Zunaj je soncek, ki naj ti da moc pozitivnega misljenja..  Je treba verjet, ker drugace nas bo vse pokopal obcutek strahu. JAz sem zaenkrat se skulirana, kolikor se da.. ne mine sicer ura, da ne bi pomislila na jutri, ampak.. Bomo videli, v vsakem primeru zivljenje gre naprej..

Ja, tele brezskrbne nosecnosti - sodelovka je ravno dobro zvedela, da je noseca, pa ze cela bajta ve.. Ji kar mal zavidam to prepricanje, ampak tudi zelo privoscim.

Danes dobiva splanico, me prav zanima, kako bo zgledalo. Vcer so me tok razpenli.. Kao zmenjeni smo bili za montoazo popoldne. In me tip klice, da bi bil dovoz materiala ob 9, montaza ob 12. Sem ga skor nekam poslala, da ce je to zanj popoldne.. Da je treba v takem primeru dopust vzet, ker moras bit cel dan doma!!! user posted image  Cist me je razkuru..
No tko, pozdravce vsem, javite se kaj, kako ste pa predvsem en pozitiven dan zelim vsem. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
5.9.2006 10:15:57   
smotka lonib
Tinaaja živjo!
Mene sam zanima koliko časa čakaš, ko se naročiš na NS in h kateremu naj grem. Odločila sem se, da grem v Ljubljano pa ne vem kam. Ali imaš telefonsko številko, da bi se naročila?
Lep dan vsem , za tebe Tinaaja pa bom držala pesti, da bo z user posted image  vse OK.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
5.9.2006 10:43:53   
tinaaja
Lonib, jaz sem se hotla narocit k svoji G, ki dela v prodonisnici, pa je ni ta teden, tko da so me narocili v Dravlje k dr. Tulovi. Tam dela tudi pusenjak,ce ti je do tega,da te on pregleda.. Tam imajo vsi G licenco za opravljenje NS.. Stevilka je 5106800. So diskretni, prijazni,.. Narociti se je dobro ene 2-3 tedne prej. Eni pa prisegajo na darjo strah, ki dla v domzalah.. men je v bistvu vseeno, sam da je oseba strokovna in da mi bo povedala lepe novice hehehe

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
5.9.2006 11:10:58   
smotka lonib
Tinaaja! Hvala ti za informacijo.

Lep dan!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
5.9.2006 12:19:25   
lana38
tinaaja!
Že 2 dni mislim nate in na tvojega user posted image .user posted image
Upam, da nam jutri sporočiš veselo novico in bomo tudi me, ki te spermljamo user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
5.9.2006 13:46:16   
Jelenche
hej punčice moje,

dočakala sem user posted image , za crknit, mislim da je nisem bila še nikoli tako vesela kot sedaj. Moram prestaviti pregled pri ginekologu. Moram si novega ginekologa izbrati (ta mi ni ok vec)

jaaaa menstro mam, se ena pa upam da lahko začneva delat na bebiki,... mogoce bi lahko zacela pit tisti čaj krvomočnico al kaj že, a katera od vas to pije?

tinaaja držim pesti!!!!

The mind leads the way!

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
5.9.2006 13:54:24   
krtekxx
Zdravo! Me smo same deloholičarke, kot zgleda. Ma nisem utegnila tudi kozarca vode spit do zdej, tolk se je vse mudilo. Čist prešficana sem. Men se zdi da si vse po vrsti ZASLUŽIMO že končno eno prelepo nosečnost brez prevelikih skrbi ter potem 1 leto uživanja sprehajanja dojenčka v takem prelepem vremenu kot je danes. Se strinjate???
Glavno da se nekaj dogaja pri vseh. Tinaaja jaz držim ves čas fige v žepu zate da bo vse OK in se boš končno vsaj za nekaj časa lahko sprostila in začela uživati v svojem stanju. Sonchek ti pa dobro preživi tale poseg in upajmo, da bodo kaj ugotovili in tudi pozdravili.
A slučajno katera ve kje dela Živa Novak Antolič? Ena iz porodnišnice mi je rekla, da mi toplo priporoča razgovor z njo - sam zdej ne vem kako naj pridem do nje.
Zdej pa čimprej pospravte svoje mize in takoj v naravo mal uživat prelepe jesenske barve. LP

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
5.9.2006 14:04:28   
tinaaja
Se strinjate???
user posted image user posted image user posted image

Ziva Novak Antolic dela v leoniscu.

Hvala punce za vse lepe misli user posted image  

Jelenche - a ne, kok si je vesel tkole po ciscenju.. Jaz sem bila tud. Vsaj enkrat user posted image

Jaz se neki trudim delat za sluzbo, ampak mi misli uhajajo k odstevanju ur hehehe

Mojih delavcev, ki bodo prisli ob 12 montriat, se vedno NI user posted image user posted image user posted image  Pocas bom tkole user posted image

Pol si bom pa popoldne morda privoscila ne sprehod po tivoliju ali rozniku.. Mal za duso. Krtexx se sem dane zjutri na sprehodu spomnila na tvoje post vceraj, ko si pisala o ptickih, je eden celo arijo odpel user posted image  Lustno!

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
5.9.2006 14:27:09   
Klarissa
alo punce,
ma spet norišnica v službi...
komaj čakam na vikend. zgleda, da bova res šla v gardaland. jjeeejjj;)
v disneylandu nama je bilo maja takooooo super.

Bety na rezultate ANA se čaka 14 dni-sem pozabila zadnjič napisat.

moj gre danes spet v postojno tistemu hipnotizerju, jaz se bom pa najedla in šla delat. sem mislila študirat, pa zgleda ne bom, ker imam nekaj nujnega za naredit.
tinaaja kaj ti študiraš??

jutri pa bova šla v atlantis v deželo savn;))) upam, da na vnetje to neg ne bo vplivalo oz. upam, da sem se ga že pozdravila. glivic pa ne čutim več že 2 dni, tak da upam, da mi ne bodo butnile spet ven, ker primotren pa moram jest do četrtka.

tinaaja, držim pest zate.

krtexx, kakšne preiskave so tebi sploh naredili do 5ss? a niso nič kaj?? jezna sem na njih, tako zelo jezna, da ti ne pomagajo, da te ne pozdravijo, da ne ugotovijo kaj je narobe.

jaz bi naj dobila izvid ANA jutri-pol bomo pa videli kaj mi jeuser posted image  poleg pregrade in poleg nekaj spremenjenih celic--ma nisem genetsko popolna-samo naj 2. plod je bil genetsko popolnuser posted image

sem se že umirila--sedaj bo! v tretje bo!!! po histero!!! in po tem kaj bo rekla revmatologinja!!!

user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
5.9.2006 14:32:00   
lana38
krtexx!
Jaz bi že pospravila mizo, samo kaj, ko moram biti do 16 ure v pisarni zaprta. Mi nič ne pomaga, ča pospravim ob 14, potem pa je spet drugi dan gužva za znoret.
Počasi se mi user posted image  poslavlja. Še 2-3 dni pa bova spet v akciji user posted image . Danes sem se naročila pri G in grem 10.10. Sem prej poklicala, da sem lahko zbirala uro, ki mi odgovarja. Tako grem vedno zjutraj preden grem v službo, drugače pa moram vsem razlagati kam grem, da rabim prosto. Cel dan dopusta pa tudi ne bi rada porabila samo za pregled pri G. Torej še cel mesec, potem pa bomo verjetno določili, kdaj bom šla na HSC. Še vedno imam upanje, da bom prej user posted image . Samo možnosti je pa bolj malo, samo 1 ciklus.
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
5.9.2006 16:06:04   
Klarissa
punce,
tam sem na tudi tem forumu brala, da se bodo punce dobile na primorskem. samo jaz bi raje videla, da se me dobimo z "upanje po splavu". a je kakšna možnost, da se zmenimo. kaj pravite?? meni bi bilo ful fino vas spoznat, ko smo toliko skupaj skoz dale.
user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
5.9.2006 17:11:47   
dolgolaska
TINAAJA...držim pesti za vaju za jutrišnji pregled...in vedi da bo jutri tudi tebi posijalo sonce in da si boš končno lahko oddahnila od vsega tega...!!!user posted image
V mislih sem z teboj!  user posted image    user posted image    user posted image
Javi kaj in kako ko boš iz pregleda!!!!
Please...pridi že k marčevkam...mi je dolgčas....user posted image
Lp   user posted image    user posted image    user posted image

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
5.9.2006 17:24:03   
PIKA
Krtekxx, mene zanima, katero bakterijo zdraviš, kako so jo ugotovili in ali je ona bila kriva za SS?

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
5.9.2006 18:52:26   
tinaaja
Aurora - ti si pa nekam redkobesedna zadnje case...

Jaz sem pa vazna, imam novo pojstlo pa omaro... user posted image  kuull zgleda, zdaj morava samo se eno nizko ven vrec, dat otrosko pojstlco not in to je to.. user posted image

(odgovor članu PIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
5.9.2006 19:25:13   
lana38
tinaaja!
Danes boš prvič v novi postelji spala.user posted image Si moraš zapomnit, kaj boš sanjala. To bi naj bilo res.user posted image  Tako pravijo stari ljudje. Pa ne vem, če drži. Včasih, ko sem kje prvič spala, sem se trudila, da bi si zapomnila, potem pa sem vedno to pozabila. Kdaj pa imaš jutri NS? Povej, da bomo vedeli, kdaj si tam in ti držimo pesti.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
5.9.2006 19:32:51   
tinaaja
Uff si bom probala zapomnit.. Hmm upam,da bodo lepe sanje. user posted image

NS imam ob 4:15.. Cel dan v sluzbi in pol direktiva tja. Upam,da bom sploh kaj naredila.. Se najboljs bi bilo, da bi tok not v delo padla, da bi pozabila.. heheh dvomim, da je to mogoce.

Najboljs bi mi bilo, ce bi lahko pregled opravili brez mene, pa mi sam rezultate sporocili user posted image user posted image  Mah bom ze, ze cez hujse zadeve smo sli a ne

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
5.9.2006 20:00:44   
lana38
user posted image
Dvomim, da ti bo sploh uspelo jutri kaj delati v službi. Vsaj meni ne bi, če bi bila v tvoji situaciji. Ampak treba je misliti pozitivno. Glej, da se nam takoj javiš, ko boš prišla domov. Tako se mi zdi, kot da ta tvoj user posted image  tudi meni nekaj pomeni. Upam, da me razumeš.
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
5.9.2006 21:12:17   
sonchek
oj, punce...no, za par dni se poslavljam od vas...me kr mal trese, ampak sej vem da bo vse ok!!!!

Držite pesti, pa se javim, ko pridem domov...

papapapappapaaaaaaaaaa...pogrešala vas bom, pa kok mi bo spet dolgčas tamm...pa una obupna hrana...jojjj raj ne bom razmišljala..
ajde..papa

user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
5.9.2006 21:14:02   
sonchek
aja...pa Tinaaja držim peste...ampak itak da bo vse ok!!!

Marca, boš že srečna mamica...jupiiiiiiiiiiiiiiiii

pa eno user posted image za srečo...pa ne pozabi mi sporočit, če ne te bom kr po riti...user posted image

..papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
6.9.2006 6:50:14   
tinaaja
Dday!!!
Spala OK, zdaj pa so zivcki malo prisotni. Se dobrih 9 ur.

Sonchek - ti tud dobro opravi! Pa kaj lepga sanjaj pod narkozo user posted image

Zdaj pa akcija, tus, sprehod, sluzba, NS user posted image  

Danes MORA bit en dober dan!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
6.9.2006 7:05:39   
krtekxx
Sonchek, srečno pri tvojem posegu, držimo pesti, da bo to pripomoglo k temu, da se poštima.
Tinaaja, vsi vemo, kako so ure čakanja na novice lahko dolge, obljubimo, da ti jih bomo poskušali skrajšati.
Pika, nobene bakterije mi niso ugotovili; doslej niso ugotovili NIČ.
Klarissa, doslej so določili pri obema kariotip ter meni delali preiskavo na antifosfolipidni sindrom (po 4.SS), po 3.SS so mi odstranili pregrado. Moja G mi je ob zadnjem obisku (kjer smo ugotovili 5.SS) dala napotnico za preiskavo diabetesa ter napotnico za endokrinologa - izključitev hormonskih motenj, pregled ščitnice ipd.. Dr. Premru-Sršen je priporočila ponovno opravljanje preiskav za antifosfolipidni sindrom (menda ni nujno da vedno pokaže pozitiven rezultat) ter preiskave za trombofilijo (povečano nagnjenje k tvorjenju krvnih strdkov).
Tko, mislim, da nisem nič spustila.
Lana38, razumem ja, da se velikokrat ne da pometati stvari v predal ko bi želel. Jaz imam k sreči službo, kjer si sama diktiram urnik in marskikakšno stvar naredim doma. Meni tud gre na živce, ko moram h kakemu dohtarju, da moram iz službe, planiraš da te ne bo 2 uri pol se pa zavleče na pol dneva... Lana, še to sem ti hotela napisati, da tudi jaz po UPN nisem zanosila prav takoj, čeprav sem v prejšnjih nosečnostih zanosila po 1 ali 2 ciklusih poskušanja. Mogoče pa je v nas kak obrambni mehanizem, ki preprečuje, da bi telo tako takoj po neki daljši nosečnosti obremenili že kar z novo nosečnostjo.
Zdej pa veselo na delo da teh približno 8 ur +/- čimprej mine. LP

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
6.9.2006 8:06:08   
lana38
Dobro jutro!
Saj nisem niti pričakovala, da bom takoj zanosila, ker sem se vedno morala truditi več kot eno leto, ampak žal se mi izteka biološka ura (38 let) in ne morem več dolgo čakati. Zdaj je od UPN že skoraj že 6 mesecev, tako da bi telo že moralo biti v normali.
LP

lana38

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
6.9.2006 9:14:15   
Špela100
Tinaaja danes BO DOBER DAN, danes BO FUL SUPER DAN, boš častila eno virtualno pijačko ko se vrneš s pregleda...ok???

Sonchek držim pesti, da te porihtajo in da tudi ti dobiš svojega sončka.

Lana38 upam, da je 6. krog tvoj krog...ti ga odstopim jaz imam 33 let, pa lahko še en mesec počakam...ha...ha...že dolgo ni bilo nobene nove nosečke.

Koliko pa ste ostale stare??
In kje je Aurora??

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
6.9.2006 9:49:02   
pilotgirl
Tinaaja držim pesti zate,sam itak vem da bo vse ok tko daj e itak brez veze.Lana38 tebi tvoja biološka ura še ni odzvonila in pazi da ne boš dobila dva in ne samo enega otročkauser posted image user posted image user posted image (to bi pa blo zanimivo).No mal heca mora bit.  Jst sem bla avgusta 22.

< Sporočilo je popravil pilotgirl -- 6.9.2006 9:53:28 >

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
6.9.2006 10:51:19   
lana38
pilotgirl!
Bi bila zadovoljna, tudi če dobim user posted image user posted image , samo da je vse OK.
LP

lana38

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.