Špela100
|
Ojla punce. Moj vikend je bil tudi naporen in sem tudi pridobila kakšno kilco. Ma joj, dol pa ne in ne. Bom morala tudi jaz začeti teči. Krtekxx vesela sem, da si se oglasila in iz tvojega posta se čuti optimizem. Upam, da se tudi počutiš tako. Kar naprej, opravi vse preiskave in bo. Aurora tudi tebi naj hitro mine teh 14 dni, da gre mimo tvoja , pol pa odščip, da te poštimajo in da greš novim bojem naproti, držim pesti, da bo vse ok. za srečo Pilotgirl praviš, da si mal uživala čez vikend, ma nič nismo čutili, sem mislila, da se bo treslo nebo in zemlja, kakor si napovedovala...ha, ha . Upam, da tokrat bo . Tinaaja držim pesti za sredo. Nič bit živčna boš videla, da bo res vse ok in boš tudi ti dobila enega lepega in zdravega dojenčka. Po moje si že vse statistike izpolnila. Lana38 tudi jaz šibam že 6. krog. Po eni strani se mi ful vleče, po drugi pa je morda tako boljše, da se maternica res pripravi na ponovno nosečnost in jaz z mojo psiho tudi. Po 2 ss sem samo razmišljala, da upam, da čimprej zanosim, da, če se mi ima zgodit še tretjič, da naj se čimprej, da me dajo potem na preiskave. Zdaj pa razmišljam, da je prvič bila prazna vrečka res smola, drugič pa morda res, da sem prehitro zanosila takoj po prvi M. Ne vem, se mal tolažim, da sem bolj pozitivna, da že v štartu ne padem v slabo voljo. Saj bo, saj bo, bo, bo, bo...................... Klarissa tudi tebi en . Bety tebi pa držim pesti za tvoj postopek tako, da ne morem tipkati..., da ti rata...takoj... . Zdaj pa jaz delat.
|