|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: UPANJE PO SPLAVU
21.7.2006 20:23:38   
Liona
polona25 razumem in vem, da ti je težko. Nekaj dni po abraziji sem tudi jaz samo jokala in se smilila sama sebi. Jezna sem bila nase in na ves svet ter se spraševala, zakaj je ravno mene to doletelo.
Ampak čas dejansko celi vse rane. Kmalu bo dva meseca od takrat, jaz pa že hitim novim zmagam na proti user posted image
Tudi zate bo kmalu posijal sonček.

Vse ostale, od vas se poslavljam za 14 dni. Jutri zjutraj brzim v Dalmacijo. Upam, da pridemo od tam trije user posted image  in upam, da bomo v avgustu vse ugledale user posted image .

Pridne bodite in veselo user posted image  kljub vročini.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 651
21.7.2006 20:27:49   
sonchek
Liona najlepši dopust ti želim,..pozdravi dalmatince...spij eno travarico za nas...user posted image user posted image user posted image ..
...ko prideš pa nazaj se bomo pa pogovarjale le še o tvojih user posted image user posted image user posted image ...in o tvoji nosečnosti..
pa srečno pa čim več user posted image ...
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 652
22.7.2006 22:18:40   
Milamay
Lepo pozdravljene vse skupaj! Dopust na morju se je končal in bilo je prav fajn. Malo odkopa je res pasalo. Klilma na moreju je dosti boljša kot tu, tu je res kot v kotlu vroče, na morju pa te prijetno hladi veter, ki piha z morja, tako da nam ni bilo tako vroče, kot nam je danes tu. Kar nismo vedeli, kam bi se skrili.

Na morju sem se res končno lahko sprostila. M še nisem dobila, pa je zdaj že 1 mesec in 10 dni od UPN. Jo kar nekao vsak dan čakam in upam, da se pojavi. Rada bi, da že pride in da končno vsaj približno vem, kaj se tam spodaj dogaja. Pa rada bi, da minejo tri M in da bova lahko spet poskusila delat na user posted image . Vam povem, da me edino ta misel drži nekje zgoraj. To upanje, da pa morda bom le lahko enkrat spet držala svoje dete v rokah. Da nekje je upanje za to.

Polona25 - drži se. Hudo mi je, da nas toliko mora tako trpeti. A tukaj te res razumemo in čutimo s teboj. Vemo, kaj dajaš skozi. Zjoči se, kriči, delaj vse, kar čutiš, saj ti bo le tako lažje. Pogovarjaj se o tem, ne drži svojih čustev vsebi. Boš videla, da bo vsak dan za mišji repek bolje. Ti se samo oglasi, ko boš potrebovala kakšno besedo. Tukaj smo!

Mirno noč vsem

Milamay

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 653
23.7.2006 18:38:47   
Špela100
Živ, živ...tudi jaz sem že z morja nazaj...z eno besedo fantastično...prav vse morje, hrana, odklop vse....
Mal sem preletela našo temo na hitro kaj se je dogajalo in upam,da nisem kaj spustila, je kaj novega??
Kakšna nova user posted image ?
Jaz sem takoj drugi dan na morju dobila svojo M in sem tako odklopila vse, da tudi user posted image nismo nič in je bilo čisto ok. Ja vročina je naredila svoje in se nam niti to ni dalo.

pišite čao

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 654
23.7.2006 20:58:33   
polona25
Hvala vsem za spodbudne besede. Počasi se že pobiram. Na srečo imam doma enega sončka, ki mi prežene tudi tiste najtemnejše misli.
Uživajte in še enkrat hvala!

Lp

Polona

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 655
24.7.2006 6:42:52   
Bety
Hej Špela100....velkam....user posted image user posted image user posted image ....prav pogrešala sem te.....in veš, imamo kar 2 user posted image .......a nisi opazila?!?!user posted image .....

Jaz sem se odločila (čeprav se mi zdravnik smeje), da ta mesec poskusim še zadnjič pred umetno oploditvijo s klomifenom. enkrat mi je že uspelo z njim. Tako, danes zjutraj sem vzela eno tabletko in tako bom do petka....potem ne bomo nič hoa cupa v soboto in nedeljo in akcija ponedeljek, sreda, petek....

Špela100...user posted image ....za razliko od tebe, midva rada user posted image user posted image user posted image  in je prava muka, če morava delati pavzo en dan (ufff, kaj več je že mora user posted image )....In to je verjetno tudi vzrok, da nam ne rata, ker je pametno seksat na 2-3 dni, brez velikega razmišljanja....

Čez vikenda sem plužila po Istri, se kopala in cvrla na soncu....dobro je bilo....zdaj pa 14 dni dela in potem odhajamo na jug....po premisleku smo določili Hvar, kot naš cilj(na Pag bomo naslednje leto, ker bo bližje in upam, da bom imela user posted image  še zraven)....
gremo z avtom in motorjem...prav lepo se bomo imeli...

Za ta mesec sem si še dodatno kupila lecitin granule, vitamin E od Vogel-a...

Toliko za zdaj....Imejte se lepo in napišite kaj....vas redno čekiram...

Bety, ki bo kmalu user posted image

(odgovor članu polona25)
Neposredna povezava do sporočila: 656
24.7.2006 11:10:47   
sonchek
Ojla....bodoče user posted image !!!

No, vikend je za nami in sedaj naprej v nove boje...hehe..
...ta teden sem kr mal na dopustu, k ga morm že mal izkoristit...pa čeprav sem bila letos veliko odsotna v službi...
...čez vikend smo zidali, tako da smo pozidali vse stene, ki se morajo biti...sedaj pa čakamo a pridejo električarji..pol pa naprej...
Ta teden bom mal izkoristla za ogled kuhinj in kopalnice, ki sta najprej nujno potrebni...

drugače pa pri nas ni nič novega...
...vidim, da se nekateri dopustniki že vračajo...nekateri pa sploh še odrinili nismo...

no, javite se kaj...da vidimo če je kej novega..
lep dan...
papauser posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 657
25.7.2006 7:07:07   
Bety
Prav žalostno je, ko se nobena nič ne oglasi...user posted image user posted image user posted image

Prebrala sem, da pitje zelenega čaja ZMANJŠA zaloge folne kisline v jetrih....kaj vse človek ne prebere user posted image user posted image ....kje je pilotgirl????

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 658
25.7.2006 7:34:46   
krtekxx
Jaz sem tu. Tudi slučajno še ne na kakem dopustu. Bety, verjetno ni ene stvari, ki jo daš v usta, ki ne bi poleg dobrih imela tudi slabe učinke.
Jaz grem danes kot prava gospodinja kupiti sesalec pa nimam pojma kakega. Se mi tudi sanja ne, kaj ponuja tržiščeuser posted image . Vse sem že prebrskala po spletu, pa še zmeraj ne vem ....
Ja, Pilotgirl je pa res nekam izginila, ja, kje si???
Kaj pa ostale po in predopustnice? Dejmo se kej oglasit in poročat, če o drugem ne vsaj o vremenskih razmerah. Te so v teh vročih in požarno nevarnih dneh izredno aktualne.
No, če jaz začnem z vremenskim poročilom: zjutraj iz prijetno hladne in z večernim dežjem oprane Gorenjske pridrvela v Ljubljano, kjer iz betona že seva 2-mesečna akumulirana toplota, ki jo lahko brez pretiravanja imenujemo vročina ...

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 659
25.7.2006 7:35:35   
sonchek
Jutri bi moral biti najin dan...
mogla bi te roditi...zajokal bi...se stisnil k svoji mamici in zaživel...midva z atijem bi imela oči polne solz, pa ne od žalosti...od največjega veselja, ker si ti prišel med nas...naš novi član družine...
..pa te ni...si nekje med angelčki...
..obljubilla sem tebi in sebi da ne bom jokala...pa ne gre...kakšno solzico bom spustila...potem ti svečko prižgala....in se ti nasmejala...

Življeje gre naprej, na žalost brez tebe...a verjeti moramo da tudi nas nekje na koncu tega temnega tunela, čaka sreča.....

papa

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 660
25.7.2006 7:42:00   
krtekxx
O, Sonchek, sem pozabila se tebi kaj napisat. Vidim, da se ukvarjas z gradnjo hiše in tudi že razmisljaš o kuhinji. To je ena lepših stvari; vsaj za ženske. Verjetno pri zidovih nimamo dosti besede, pri kuhinji pa vso. Mi smo že eno fazo naprej - kuhinjo mamo, sedaj moram kupiti sesalec, ker se bajte žal ne da zrihtati z metlo, tko kot kako 30 m2 veliko stanovanje.
V glavnem, zgleda da se nas kar veliko zelo trudi ustvariti luštne domove za naše prihajajoče otročičke. So pa zgleda otročički kanili počakati v duhu reka starih mam: najprej štalca pol pa kravca.
lep pozdrav vsem.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 661
25.7.2006 7:47:50   
krtekxx
O, Sonchek, danes je tisti danuser posted image . Jaz se pa toliko zafrkavam. Oprosti in še enkrat oprosti. Prav je, da misliš na svojega angelčka in tudi solze morajo biti. Me tukaj smo s tabo in te zelo zelo razumemo, kako je hudo, ker je današnji dan čisto običajen delovni dan, v resnici bi pa moral biti zate in za očija najsrečnejši dan v življenju. Žalost počasi mine, spomin bo pa vedno ostal.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 662
25.7.2006 8:24:45   
tinaaja
Ne morem verjet, napisem cel spis in mi ga zbrise - timed out. Halooo. tok sem jezna.

Sonchek - mislim nate, vem, da bi zdaj moral biti tvoj PDP. Mi je hudo in tezko, ker si predstvljam, da klju b temu, da poskusas biti mocna, je notri tisti glas in bolecina, ki ne mineta. Zato se le zjokaj, ko bo tezko, ko bodo pa trenutki pozitivnega upanja, pa se ga okleni in se nasmej. user posted image user posted image

Pilotgirl ima danes G. Pa tudi Spela je poniknila.. user posted image

Krtexx- merkur ima dobro zalogo sesalnikov. Jaz imam Elektroluxa pa se zelo zadovoljna.

Za vse ki se cakate, da ugledate user posted image user posted image   eno user posted image  in user posted image  za sreco, pa tudi za vse, ki smo ze in se boste ugledale, da bi bilo tokrat celih 9 mesecv user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 663
25.7.2006 8:30:32   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: Bety

Prebrala sem, da pitje zelenega čaja ZMANJŠA zaloge folne kisline v jetrih....kaj vse človek ne prebere user posted image user posted image

Zeleni caj res naj ne bi bil najboljsa izbira. Mislim, da skodelica na dan ne skoduje. Ampak jaz raje kavo pijem - njama. Je pa zeleni caj po drugi strani dober oksidant..
Danes sem dobila lekcijo od mame, da tudi rib naj ne bi jedu v prvih 3 mesecihuser posted image  KAo ne samo skoljk, tune v konzervi, ampak tudi rib oz vseh morkih zadev. Mi bo prinesla clanek iz ene madicinake revije pokazat, da preverim.
Uff user posted image  meni je pa ravnokar tok slabo ratal.  blajck..  
Nic, grem se zdrahta za sluzbo.

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 664
25.7.2006 9:18:26   
Bety
Sonchek...user posted image user posted image user posted image ....hudo je tudi meni.....enkrat bo že boljše....enkrat vse zbledi in dobi drug smisel.....tudi mi bomo enkrat user posted image ....in takrat, mogoče, se nam oglasijo naše pikice, ki smo jih izgubile.....

Bog že ve, zakaj.....

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 665
25.7.2006 9:19:33   
Bety
Tinaaja....jaz sem celo prebrala, da pitje kave zmanjša plodnost za 30%user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....to je kot kajenje cigaret....

LP

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 666
25.7.2006 9:40:58   
tinaaja
hehe bety to je pa kr tezko verjet, k pol bi vse tezko zanosile. kwa vse ne pisejo.. bolj verjamem temu, da kajenje vpliva. ampak se to morajo biti izjemni pogoji in bolj to velja za moske (gibanje spermijev). glede na to, da je moj kadil obakrat - user posted image  
Meni je prav za kavo rekla moja G, k sem ji rekla, da zaradi nizkega pritiska kdaj spijem kaksno, da lahko tud dve. da je bolj, da se jaz dobro pocutim, da kava ne skodi ravno dost v zmernih kolicinah.

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 667
25.7.2006 10:04:08   
Špela100
Ojla ženske, kako ste??
Sonchek vidim, da je tudi tvoj dan D minil. Res mi je žal. Moj prvi PDP je minil, vendar imam še enega 10.10.
Saj bo. Ne vem kako, ne vem kdaj, vem pa da enkrat bo.

Tinaaja a ti si ta nosečka, čestitam iz vsega srca, vse najboljše do konca in čim manj slabosti. A si že bila pri g.??

Pilotgirl javi se!!!

Bety kako si? Veš jaz sploh več ne študiram, kaj škodi in kaj ne, ker vse škodi, vse kar damo vase škodi, vse je strupeno, pa saj itak Černobil še seva, tako da....Kako je s tabo in tem mesecom??

Lana38 je na dopustu ne?? Če sem jaz prav prebrala. Upam, da bo prešvercala enga slovenčka čez mejo...ha, ha...

Polona25 res mi je žal, tukaj smo tudi zate, ti kar piši, kriči, joči...malo pa že pomaga...

Milamay tudi tebi iz srca...žal mi je...hudo mi je...ne bom rekla saj bo, ker jaz sovražim ti dve besedi...bodi močna in šibaj samo naprej

Jaz sem ok, dopust je bil res pravi odklop...tako osvežilen...zdaj pa imam res spet nove moči za naprej...pozabila sem šteti dneve, verjetno zamudila ovulacijo, prvič po ne vem koliko časa, enemu letu, dveh letih...pa še vedno sem ok, nisem žalostna, nisem jezna, nisem razočarana...Še kakšen dan, dva si bomo privoščili morja, tako da počitnic še ni konec. Ženske hitro na dopust, tiste, ki še niste bile je SUPER.

UŽIVAJTE IN SEVEDA PIŠITE.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 668
25.7.2006 14:47:38   
pilotgirl
Ojla punce,nič novega ni ,hudičke ni.Do moje g pa ne morem kar it ker moram jo poklicat.Javim se pa ne ker mislim da se moram malo odmakniti od vsega tega da si zbistrim glavo.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 669
26.7.2006 9:43:06   
Špela100
Dobro jutro punce, mene pa je včeraj nekaj prešinilo, kar naenkrat sem se spomnila na tisto punco, ki je pisala, da se je zjutraj zbudila ob možu, ki ji je umrl in je kmalu zatem ugotovila, da je noseča. A katera ve kako je z njo in njeno nosečnostjo??

Ne vem zakaj sem se spomnila nanjo.

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 670
26.7.2006 9:50:50   
tinaaja
Oj, ne ne vem. Vem pa da je med novebmrkami ena, ki ji je moz umrl na zacetku julija  user posted image user posted image  Kap.. Sploh nimam besec za take tragedije. Groza...

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 671
26.7.2006 9:51:47   
sonchek
ojla
Špela100..pojma nimam, bi pa tud mene zanimalo...kaj je zdej z njo...
mislim, da je bila takrat anonimna...al kako že???

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 672
26.7.2006 12:14:02   
barby113
Pozdravljene,

Tudi mene je maja doletela ista usoda kot vas. Najprej ni bilo utripa potem pa krvavitev in na koncu še čiščenje. Morem rečt, da si v življenju nisem mislila, da bom doživela kaj takega. Ves čas sem bila prepričana, da meni verjetno ne bo uspelo zanosit in da bo to glavni vir mojih skrbi.  Zanosila pa sem  takoj,  sicer klomifenom zaradi nerednih menstruacij. Na to pa v 8 tednu ni bilo več srčka.  Čez poletje sem rekla, da se ne bom obremenjevala in bomo poskusli spet na jesen. Na to sem imala normalno menstruacijo in zdaj konec tedna tudi ovulacijo (brez klomifena). Čutim spet isto špikanje tam spodaj in spet je začelo v meni rast novo upanje. Ampak strah pa še vedno ostaja.

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 673
26.7.2006 14:43:13   
sonchek
Barbi113...žal mi je da se je to tudi tebi zgodilo...in lepo da imaš spet upanje...
...nekaj sicer nisem popolnoma razumela, ali že raste v tebi novuser posted image ...ali samo upanje...no, pa kokr koli že je naj je gre s srečo!!!!

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu barby113)
Neposredna povezava do sporočila: 674
26.7.2006 15:03:57   
sonchek
Barbi...sem prebrala drugje da čakaš na user posted image ...jaz ti močno želim da ugledaš tisto kar si najbolj želiš....
drugo leto bomo pa vse najsrečnejše mamice, na tem planetu!!!

< Sporočilo je popravil sonchek -- 26.7.2006 15:04:41 >

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?