Špela100
|
Ojla ženske, kako ste?? Sonchek vidim, da je tudi tvoj dan D minil. Res mi je žal. Moj prvi PDP je minil, vendar imam še enega 10.10. Saj bo. Ne vem kako, ne vem kdaj, vem pa da enkrat bo. Tinaaja a ti si ta nosečka, čestitam iz vsega srca, vse najboljše do konca in čim manj slabosti. A si že bila pri g.?? Pilotgirl javi se!!! Bety kako si? Veš jaz sploh več ne študiram, kaj škodi in kaj ne, ker vse škodi, vse kar damo vase škodi, vse je strupeno, pa saj itak Černobil še seva, tako da....Kako je s tabo in tem mesecom?? Lana38 je na dopustu ne?? Če sem jaz prav prebrala. Upam, da bo prešvercala enga slovenčka čez mejo...ha, ha... Polona25 res mi je žal, tukaj smo tudi zate, ti kar piši, kriči, joči...malo pa že pomaga... Milamay tudi tebi iz srca...žal mi je...hudo mi je...ne bom rekla saj bo, ker jaz sovražim ti dve besedi...bodi močna in šibaj samo naprej Jaz sem ok, dopust je bil res pravi odklop...tako osvežilen...zdaj pa imam res spet nove moči za naprej...pozabila sem šteti dneve, verjetno zamudila ovulacijo, prvič po ne vem koliko časa, enemu letu, dveh letih...pa še vedno sem ok, nisem žalostna, nisem jezna, nisem razočarana...Še kakšen dan, dva si bomo privoščili morja, tako da počitnic še ni konec. Ženske hitro na dopust, tiste, ki še niste bile je SUPER. UŽIVAJTE IN SEVEDA PIŠITE.
|