|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: UPANJE PO SPLAVU
2.8.2006 6:54:18   
lana38
Dobro jutro!
Danes sem pa user posted image . 2.8. sem imela PDP. Morala bi postati srečna mamica, pa nisem niti user posted image . Še vreme je tako kislo in jokavo. Že res, da je bil potreben dež, ampak se ga zelo hitro naveličam. Že včeraj me je dajala žalost, ko sem se spomnila, da se bliža 2.8. in kot zanalšč sem videla eno znanko, ki je vedela, da sem bila user posted image  in da bi naj nekje v avgustu rodila. Ker sem seveda že "suha", je mislila, da imam doma user posted image  in vprašala, kaj imamo. Mi je šlo kar na jok, ko sem ji povedala, kaj se mi je zgodilo. Samo da mine ta dan, pa bo že bolje, upam. Kar naprej se mi misli vrtijo okrog tega in si ne morem pomagati.
LP

lana38

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 701
2.8.2006 7:03:14   
krtekxx
O, Lana, danes bi bil tisti dan. Ne morem kaj drugega napisati razen: drži se in bodi močna. Tvoj nedolžen user posted image je nekje na toplem skupaj z ostalimi našimi angelčki in vsi skupaj bdijo nad našo usodo. 

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 702
2.8.2006 7:35:57   
Bety
Lana38...user posted image user posted image user posted image .....

Ti boš še user posted image  in imela boš user posted image , ki bo imel možnost živeti polno življenje......

Glavo gor, punca.....ta dan je vse bližje...samo ne veš, kdaj bo...in tako je boljše

Upam, da sporočiš lepo novico, ko pridem nazaj s dopusta...

////////////////////
Glede O testov, pa tako....imela sem še en nemški test...in kupila sem v Sanolaborju 5 testov skupaj v škatlici(nekaj novega)....enega sem čisto iz firbca naredila v ponedeljek ob 19h(12.dan ciklusa) in je bil presenetljivo pozitiven..

Potem sem naredila včeraj drugega, torej 13.dan cikla in rezultat negativen....

Zjutraj (iz firbca) naredim tretjega in je tudi negativen...in z istim urinom naredim še nemški test, ki je 100% pozitiven....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ker imam še 2 testa, bom testirala urin še jutri in pojutrišnjem....potem bom lahko presodila, v čem je finta....vse je možno...da je O bila prej, da testi zaznajo različno stopnjo LHL.....da ta novi test zazna tudi nekaj drugega, kot samo LHL, recimo še FSH.....

Leto nazaj sem v nosečnosti porabila O test in BC test.....oba sta bila 100% pozitivna....in je Pušenjak razložil, da imajo določeni hormoni isto osnovo, zato jih zazna več testov......

Ti šmenta....sem ratala strokovnjak..user posted image ....

Ker sem ta mesec bila na klomifenu, sem že po 4.tabletki imela tiste značilne bolečine v trebuhu....hitro sem spila aspirin100 in pijem še naprej enega na dan, pa je vse OK..user posted image user posted image user posted image ...pa jem seveda samo lahko hrano, ki nič ne napenja...in na WC hodim redno....pa user posted image user posted image user posted image brez bolečin...ta drobčkana tabletka res naredi veliko...vsaj zame...

(ufffffffffffff......sem delovna tako zjutraj...user posted image ...pišem kot zmešana....)

Toliko za zdaj....želim vam čimpej user posted image user posted image ....

LP

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 703
2.8.2006 10:06:18   
Špela100
Ojla!
Ja Bety ti si pa res en velik strokovnjak ratala, samo da ti pomaga in da prideš do zaželenega cilja. Zelo sem bila vesela, ko sem prebrala, da že imaš tri sončke. Super zate, verjamem, da ti dajejo moč in upanje.
Tudi četrti bo prišel.user posted image user posted image  Uživaj na dopustu in saj sem že rekla ne...pozdravi vse na Hvaru.

Lana38 vem kako je hudo, moj PDP je že mimo, poskusi čim manj misliti na to, vsakokrat ko sem jaz pomislila so me oblile solze, delaj, delaj, pojdi na sprehod pa čeprav je dež. Ne oziraj se na prijateljice in druge mestne in vaške firbce. Pri meni se je zdaj stanje umirilo, ampak vsak dan so me spraševali, če sem noseča. Vsak dan. Sem mislila, da bom znorela. Skoraj že krč me je prijel v obraz, ko sem morala biti nasmejana in jim odgovarjati, da oni več vedo kot jaz in če bom user posted image , da bodo sigurno vedeli prej kot jaz.

Ne skrbi tudi drugi PDP se ti bliža, samo ne veš še točno kdaj bo. Kakšno pa bi bilo življenje, če bi vse vedeli vnaprej, ne bi bilo vredno živeti. Lana38 samo NAPREJ, NAPREJ...nič gledat nazaj...

Punce pišite

Kje je pa Pilotgirl? Kje je Liona??

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 704
2.8.2006 10:32:35   
lana38
Hvala vam za spodbudo, saj vem da bo bolje in da me neklje še čaka sreča.user posted image  Ja vse smo postale neki strokovnjaki glede O, BT in podobnih reči.

Bety, zakaj pa zraven Klomifena jemlješ še Aspirin 100? A to dvoje mora iti skupaj, ali kaj? Nič ne vem o tem, pa sem malo radovedna. Mogoče bom tudi sama kdaj rabila, kaj pa vem.
LP

lana38

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 705
2.8.2006 11:55:37   
čiška
Lep pozdrav!Obračam se na vas,ker sigurno veste malo več o temu, kot jaz.Pred 14 dnevi sem imela SS in še vedno zelo krvavim.V ponedeljek sem šla nazaj na urgenco,me je pogledal z ultrazvokom in hvala bogu je bilo dobro ščiščeno.Sedaj pa moram jesti Dabroston 14 dni,da krvavitev preneha.Mene zanima ali je še katera tako dolgo krvavela in kaj bi bil temu vzrok???Hvala za vsako pomoč!Držim pesti,da vse kmalu zagledamouser posted image !Lep dan!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 706
2.8.2006 12:27:40   
Klarissa
punce alo, sem iz dopusta od nedelje, a se kar ne morem vklopit v dež, delo, ljubljano, prejšnjih mesecev,..

po 37.dneh po abraziji še nisem dobila M. pa saj po prvem ss ni prišla 56 dni, tak da je tako še čas. bo... pol pa počakam še na eno in akcija, če bodo izvidi ok. do zdaj še vedno ni genetike: niti posteljice, niti naju -izvidi bodo ta teden. krvni so bili ok, razen tiste čudne kombinacije: imam B+, coombsov test je pa tudi +. in zdaj bo spet naredili krvni test ANA, da bo ugotovila katera protitelesa so to. bomo še videli. strah pa me je ko ne vem kaj. grozno, ko pomislim, da je moja želja po bebi vedno večja, pa že 2ss za mano in nobene user posted image .
a ni zunaj prav mrzlo. mene zebe.
čiška, žal ti ne morem pomagat, po mojih dveh ss po dveh abrazijah, sem jaz krvavela le tisti dan, pol pa 7 dni imela rjavega izcedka. upam, da se ti stanje kmalu izboljša.
papa punce 

(odgovor članu čiška)
Neposredna povezava do sporočila: 707
2.8.2006 12:49:01   
Klarissa
punce, zdaj me je pa piknilo v dno duše. izvedena sem, da sva oba genetsko ok, le da naju morejo še primerjat, horionske resice - posteljica je bila tudi ok. tisto kar pa mi je priklicalo solze v oči pa je, da bi februarja rodila SINA.
user posted image čisto sem paf.
ko sem pa bila noseča, sem pa mislila, da nosim pupo. pač mislila sem tako, kot sem pač tudi pri prvi nosečnosti, ki se je tudi končala mislila, da je sin.
no zdaj vem, da sem mislila narobe tako spol kot to, da bo vse ok.
moj drugiuser posted image bi bil moj sinuser posted image user posted image

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 708
2.8.2006 13:37:07   
polona25
Ojoj Klarissa, men je zelo žal.
Jaz mam tud naslednji teden pregled po abraziji, ki sem jo imela pred 14 dnevi.

A tud spol otročka ti povedo?

lp

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 709
2.8.2006 13:51:48   
lana38
čiška!
Jaz sem krvavela več kot 14, samo sem imela ostanek posteljice še v maternici. Če pravijo, da ni pri tebi nič, potem pa ne vem zakaj krvaviš. Če ne bo bolje, pojdi nazaj do G. Mogoče pa je le kaj ostalo še notri.
LP

lana38

(odgovor članu polona25)
Neposredna povezava do sporočila: 710
2.8.2006 14:39:49   
Klarissa
polona25,
spol so videli na podlagi genetskih preiskav horionskih resic-na podlagi posteljice.
papa za zdaj

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 711
2.8.2006 14:44:11   
Milamay
Klarissa - user posted image user posted image user posted image  mi je zate in za tvoje malo dete. Kaj naj bi nosila prvič? Je bil prvič tudi sin? Midva imava doma že dvoletnega sina in bi zdaj dobila punčko. Tako sva si jo oba želela! Pa nama tudi ni bilo usojeno, da bi bilo vse v redu.
No, vidim, da tudi ti že nekaj časa čakaš na M. Pri meni bo kmalu 2 meseca, pa M ni od nikoder.

Lana - tudi zate mi je zelo hudo. Pa moramo nekako vse preživeti. Moramo! Držim pesti, da kmalu zagledaš user posted image user posted image . Pa še dež in turobno vreme, se mi zdi, da se potem tudi bolj slabo počutimo, a ne?

Držite se, punce!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 712
3.8.2006 7:38:48   
krtekxx
Punce, dobro jutro. Še en dan več do uresničitve naših želja in upanj. Jaz se nekako kar ne morem iz te strani preseliti na Nosečnost, čeprav naj bi bila po mojih izračunih user posted image že skoraj celih 8 tednov. Danes popoldan imam 1. pregled in strašno tremo. Stisnite pesti zame, da bo vse v redu. Jaz mislim na vas in upam, da ugledate čimprej user posted image in da se neželjena user posted image ne prikaže več to leto. LP.

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 713
3.8.2006 8:27:07   
Bety
V novi VIVI piše nekaj zanimivih člankov o kvaliteti sperme in oploditvi...... na vprašanje zakaj je 2 miliona spermijev premalo za oploditev pa trdijo, da je jajčna celica obdana z ovojnico, ki jo je treba uničiti in za to potrebujemo več milionov semenčic, ki bi napadale jajčece....takšno ovojnico šele uspe samo enemu prebiti in narediti čudež.....

hmmmm.....pa če še  k temu dodamo podatek, da je ovojnica jajčeca veliko bolj zadebeljena pri starejši ženski.....user posted image ....pa smo tam.....dobimo odgovor, zakaj ne uspe.....

Današnji O test kaže, da se O bliža...user posted image user posted image user posted image user posted image ....OK....sem pripravljena....

LP

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 714
3.8.2006 8:36:12   
Špela100
Krtekxx držim pesti, vse bo ok boš videla...Pa srček boš že slišalauser posted image user posted image .
Pa ni se ti treba selit na forum nosečnost, saj nam tukaj kar precej vlivaš upanje..ha, ha...

Bety hvala za dodatne informacije.

Mene vedno bolj boli trebuh. user posted image

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 715
3.8.2006 8:56:39   
krtekxx
Bety, čak, a ni tvoja O že bila ta teden? Po testih?! Sem kar nekaj zmedena, ko to berem.. O spermijih pa si jaz mislim laično tako: gotovo je med vsemi miljoni v izlivu tudi eden MAČO spermi, ki se bo z veliko naglico zaletel v jajčece, da bo ovoj kar razneslo in ga oplodil. A se spomniš unga filma kjer igra J. Travolta in ne vem kdo še vse in ima ene dva dela, naslov je pa nekako " kdo se tam oglaša" ... mrbit sem pa naslov čist falila???

Špela100, hvala za tvoje besede. Se tko počutim, kot da pašem samo še v svoj svet. Na nosečnosti- marčevke, kamor kdaj pa kdaj pokukam, se že 2 dni"kregajo", ker je ena omenila možnost splava, pa da je na začetku precej rizično itd. Če pridem jaz tja pa kaj bleknem, kako me je grozno strah, bi me najbrž kar izgnale. Samo: that's life.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 716
3.8.2006 9:47:09   
lana38
krtexx!
Ti kar bodi pri nas in se ne kregaj, ker moraš biti sproščena.

Bety! 
Včeraj sem malo razmišljala o kombinaciji Klomifen in Aspirin 100. Zdaj pa mi ni več nič jasno. Aspirin je v user posted image prepovedano zdravilo. Kaj če zanosiš, ko jemlješ to kombinacijo, potem pa je z user posted image  kaj narobe? Zakaj bi se to dvoje naj jemalo skupaj?user posted image

Jaz sem pa danes že malo bolje. Včeraj smo se šli kopat v Rogaško Slatino, čeprav je bilo slabo vreme. Smo bili pa večina notri in v bazenu, ko smo bili zunaj. Pač ni bilo nekaga poležavanja na soncu. Saj v vodi je bilo kar fajn tudi zunaj, samo ven iz vode nisi smel. Ne vem, kako se je to vreme tako pokvarilo. Zdaj pa kar ni videti konca temu dežju.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 717
3.8.2006 10:37:27   
krtekxx
Lana38, aspirin 100 pri nekaterih v nosečnosti celo predpisujejo zaradi preprečevanja tromboze. Samo nisem pa čisto prepričana če čisto od začetka nosečnosti. je pa tako, da dokler se plod ne vgnezdi (se pravi do nekaj dni po ovulaciji) ne bo nobeno zdravilo vplivalo nanj, kej pač zdravila prehajajo na plod preko krvi.
A ste kaj preverile kaj pa Pušenjak pravi na to kombinacijo?

A ni vreme tako kot da bi bil že oktober?

LP

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 718
3.8.2006 12:24:00   
sonchek
Ojla...
kar se tiče aspirina, sem pred kratkim prebrala tole:
http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=92510&t=92510#reply_92510

...tudi meni je G. rekla,da bom v naslednji nosečnosti jedla aspirin...od začetka pa do konca...da je to kokr dobr za neka protitelesa da se delajo...al neki tazga niti je nisem dobr razumela...

Čiška...tud jaz sem po abraziji krvavela 14dni in potem še en teden imela rjav izcedek...tako da brez panike...

Klarissa...žal mi je za tvojega fantka...user posted image

Krtexx...ti pa le pogumno naprej...saj vse tukaj držimo pesti da bo vse ok...
...res je vsak dan pomemben...in držim pesti do zadnjega dneva da rodiš zdravega bambinija...user posted image user posted image
..
pa lep dan punce in da čim prej ugledate user posted image !!!
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 719
3.8.2006 14:16:37   
Bety
Krtekxx...držim pesti za tvojega user posted image ....vse do konca naj bo OK!!!

Moja O....hmmmm....saj tudi meni ni nič jasno....zato pa delam te teste.....

Aspirin100 nima negativnega vpliva na plod in nosečnost!!! Redči kri, izboljša prekrvavitev maternice in lažjo vgnezditev zarodka....v postopkih umetne oploditve ti ga predpisujejo obvezno...(hiperstimulacija se lažje preživi)...izboljša pretok krvi in ostale tekočine in ne pride do zastajanja vode v jajčnikih in drugod....tako nekako povedano po domače....user posted image

Jaz bi šla kar najrajši spat zdaj...ko tako zoprno dežuje....

Imejte se lepo....

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 720
3.8.2006 14:40:09   
Klarissa
sonchek,
a mi lahko prosim kaj več poveš o aspirinu in protitelesih. danes sem spet dala kri, da mi naredijo preiskavo ANA, da mi določijo protitelesa. sem B+, coombsov test je pa tudi pozizitven in naj bi neka protitelesa vplivala na to.ne vem zakaj mi ni naredila testa za fosfolipidni sindrom. a ti tu vzamejo samo kri? a ve katera kaj o tem sindromu. in a imam lahko revmatsko obolenje in ne vem zanj?

http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=92699&t=92699

danes se bova pa lepo najedla ko prideva iz službe, potem pa cartanje. ob porosčilih bom pa likala goro perila-še dobro, da ni vročineuser posted image
dajte se cartat ob takem vremenu!
je pa bila kolegica včeraj v Novigradu in je rekla, da je ful lepo vreme. nisem si mislila.
papa

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 721
3.8.2006 19:55:02   
pilotgirl
Lep pozdrav punce.Moje user posted image  še vedno ni.Sem klicala mojo G in je rekla da moram do 12 avgusta počakat in če je ne dobim jo moram poklicat in bova vidle kaj je narobe. Čene bom morala pit tabletke da se mi cikel nazaj uredi.Ej punce a je možno da si noseč pa test ne pokaže?

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 722
3.8.2006 20:11:29   
ANA_P
Upam, da tvoj izostanek pomeni user posted image .  Držim pesti.
Glede negativnega testa in nosečnosti pa sem že veliko prebrala na forumu in nekatere punce pravijo,da jim je test pokazal tudi po trikrat v različnih obdobjih negativno, pa so jim potem pri G vseeno potrdili nosečnost.
Upam, da vama je ratalo, pilotgirl.

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 723
3.8.2006 20:14:32   
sonchek
Klarissa....men so dvakrat uzeli kri za antifosfolipidni sindrom...ampak do zdej jim ni še uspelo narediti tega testa...ker imajo preveč zakomplicirano birokraci...mislim da more zdravnik oziroma ne vem kdo spolnit tri cele liste, da uni sploh vedo kaj naredt...mater so smotani...tako da verjetno sploh ne bo nič iz teh testov...in glih zaradi tega antifosfolipidnega sindroma, naj bi jaz jemala drugo nosečnost aspirin...točno ti ne znam povedati, kako in kaj ker še sama ne vem...se probam čim več informirat, ampak ne vem če bom kej uspela zvedt...
no, to je to...

Pilotgirl, mislim,da bi ti zdaj pa tud že hitri test za nosečnost pokazal, če si noseča...tko da pomoje se ti je ciklus že čist žmesal,..probaj čim prej to spravit v red..pol pa veselo v nove boje....

...tud jaz mam mal problemov z jajčniki..tako da sem na bolniški do nadaljnega...dve dozi antibiotikov jem in to je to...

no, pa lep pozdrav...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 724
3.8.2006 20:20:34   
lana38
pilotgirl!
Si se le prikazala. Kje pa si bila? A že na dopustu?user posted image Smo te že prav pogrešale. Ciklusi pa so se ti res prav pošteno zmešaliuser posted image . Tudi jaz nislim, da bi test do sedaj že pokazal user posted image , če bi bila user posted image .
Lepo se imejte.
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.