tinaaja
|
Krtexx hoj, ja kar velik zadev imam v lifu, ampak sem si rekla, da je cas za studij preden dobim .. Kot zglda bo pa prej kot pa diploma. Pa itak bom sla naprej na podiplomca al pa se raje MBA.. Uff vidis, jaz pa grem na vsak tecaj, ki mi ga sluzba placa. Men je to kul, splaca se izkoristi - pa tud dobro je za CV... Ce sportam - zadnji teden nisem zaradi herpesa, vcer pa 1 ura orbitreka, zdajle pa sem po pol ure teka, 15 min orbitreka in vaje za moc in streching Moja kuza mi pomaga zgodaj ustat, pol moram pa zdaj 2 tedna k mami hodit po casopis in roze zalit, ker je na dopustu. Tko da.. Jutri imam pa itak trening. Bom kr nadaljevala - ampak po filing in seveda pozorna na srcni utrip.. Ze tko sem s porocnega prinesla + 3kg.. Sem poslala mail za narocitev h G.. Bomo videli, kaj bodo odgovorili, ker nazadnje, ko sem se hotla prenarocit ker sem imela M ko bi mogla dat bris, so mi napisali, da ima zasedeno do konca sept... hmm, verjetno nosecnice vzamejo vmes.. javim, kako bo .. Pilotgirl ... je danes pokazalo kaj lepega in ti polepsalo dan? Sibam jaz pod tus, javite se kaj tiste, ki niste na dopustu in porocajte, kok ste kaj uzivale cez vikend Papa
|