|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: UPANJE PO SPLAVU
15.7.2006 8:36:33   
lana38
Dobro jutro!
Ni mi dalo mira in sem seveda naredila še drugi test BC mini, ki je prav tako pokazal samo eno črtico, enako kot včeraj.user posted image  BT je malenkost nižja, ampak še vedno na ravni, ki bi označuje povišano BT. user posted image  še ni in jaz več sploh ne vem, kaj naj si mislim. Totalno sem zmedenauser posted image .
Zraven pa sem še jezna, ker me ravno ta ciklus zafrkava, ko gremo na user posted image  in bo user posted image prišla tam, pa sem mislila, da se rešim že doma in lepo na user posted image uživam. Zdaj pa to. Včeraj sem že vse spakirala in komaj že čakam, da jutri zjutraj gremo. Čeprav se letos dopusta ne veselim, tako kot prejšnja leta. Morala bi ostati doma in čakati na porod(PDP 2.8.)user posted image  Vse me spomija na to. Danes je ravno 4 mesece od UPN in me zelo daje žalost. za povrh pa me zdaj še user posted image  zafrkava. Tako da res nič ne štima...
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 601
15.7.2006 8:53:54   
tinaaja
Bety,
tezko bi bila noseca od prejsnjega meseca.. Ker sigurno nisva v sexala  casu, ko sem lahko imela O. M je bila normalna. Pa imela sem pregled pri G - ona bi verjetno opazila spremenjen MV. Obstaja ena druga moznost na katero sem jaz pomislila: da sem imela O prej in da sem v bistvu dlje casa user posted image  kot pa po ozracunih o O. Ker jaz nimam pojma, kdaj jo imam - ni nobenih znakov. Krtekxx pa je izpostavila se drugo moznost, ki mi je tudi kar dost neverjetna - vecplodno nosecnost - tu se hormon tudi fuuul hitro povisa. Bomo videli avgusa na pregledu..
Danes bi morala dobit M - upam, da tokrat z user posted image  vse OK in da je ne bo.

Lana - imas pa res smolo. Jaz bi probala se s kaksnim drugim tetsom. CB lahko delas kadarkoli v dnevu. Res zmedena situacija. Jaz se ponavadi nisem sekirala, ce sem imela M na morju. Res je, da nimam ful mocne. Ampak na plazi sem imela vlozke brez zavihkov. Ko sem sla v vodo sem si dala gor druge kopalke in pol hitro spet tiste z vlozkom. Mal je vec dela,ampak na morju je treba uzivat in se pustit, da ti jo M pokvari. No ja, dokler je ne dobis, je se vedno upanje, da zagledas user posted image user posted image  
papa

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 602
15.7.2006 8:57:00   
tinaaja
študijo, in sicer:

pomočiš test v urin in opazuješ.....če gre HITRO čez spodnjo črtico, ni nič ßHCG-ja v krvi....če se ustavi...in bolj težko gre navzgor....lahko pričakuješ tudi, da se bo črtica obarvala....

Nisem imela izkusnje, da se ni obravala, lahko pa potrdim,da je slo ful pocasi navzgor pri meni, ko se je pokazala user posted image  tko da sem dlje casa namakala v urin kot je pisalo, ker se ni nikamor premaknilo. Tko da je zgleda nekaj na tej strokovni ugotovitvi user posted image user posted image

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 603
15.7.2006 9:06:02   
lana38
Nisem opazovala še nikoli kako se premika. Vedno pomočim in odložim, potem pa grem gledat čez 3 ali 5 minut. Slpoh nimam blage veze, kako se premika.user posted image  Ponavadi pa testa ne delam, dokler mi ne zamuja vsaj 5 dni. Zdaj sem ga pač prej, ker grem jutri na user posted image . Zelo vas bom pogrešala in sem vam želela povedati, če bi zagledala user posted image . Rvano zato me je dajala ta nestrpnost tudi danes zjutraj. Še včeraj sem bila prepričana, da testa ne bom ponovila pred naslednjim tednom. Tam nekje v četrtek sem ga mislila delati šele. Sem ga celo že spakirala med zdravila, pa sem danes zjutraj odplrla potovalko in ga še enkrat naredila. Seveda spet razočaranje in zmeda. Mogoče pa vam čez 14 dni vseeno povem veselo novičko. Bomo videli...
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 604
15.7.2006 9:28:41   
Liona
Lana, nič se ne sekiraj. Še vedno je upanje, da si user posted image . Jaz držim pesti in bom mislila nate. Pa tudi če user posted image  pride, na morju poskušaj maksimalno uživat. Boš pa naslednji mesec z mano in še s kakšno novo ugledala user posted image . user posted image  Na user posted image  se imej skrajno lepo.

Tinaaja, ni smisla ugotavljat zakaj je toliko hormona user posted image . Bodi srečna in maksimalno uživaj v teh trenutkih. Tudi meni je test pokazal močni user posted image  kar nekaj dni pred pričakovano user posted image . Nosečnost ni bila večplodna in tudi ni bila molarna. Končalo se je slabo le zato, ker se plod od šestega tedna ni več razvijal. Tako, da je bilo z vrednostjo hormona vse v redu. Potrjeno je (histološke preiskave), da je šlo za normalno enoplodno nosečnosti in ne molo. Nič se ne obremenjuj. Boš videla, da bo vse kul.

Pišite kaj, jaz sem samo še en teden z vami potem pa DOPUST!!!!! user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 605
15.7.2006 12:28:52   
tinaaja
Hvala Liona za spodbudne besede. Tale internet je vcasih prekletsvo. Res, ker najdes prevec info in ratas hipohonder. Sem tudi na forumu brala, da je dosti puncam pokazalo tudi teden dni pred M, tko da ni tok neobicajno.
Tako da vpliva itak nimam vec, razen da se cuvam in pocakam na preged, da mi pove kaksno lepo novico in da je vse ok.
Sem bila na trgu, itak guzva, ceprav se pozna da je folk na dopustu. Je bilo pa lustno po dolgem casu sobotno dopoldne preziveti na cveku in trgu. Danes kuham samo zase, se moram kaj specialnega spomnit. Berviko pa goveji zrezek morda. pol moram pa popoldne plan narest, kako bom avg/sept naredila 7 izpitov hehehe mission (im)possible.. namrec koncujem drug fax - predlani me je nekaj prijelo, da bi se strudirala in sem se vpisala.. zdaj je pa treba delat.. tko da vcasih je grozno naporono - sluzba, fax, pes, dom ,... ampak zdaj vsaj predavanj nimam vec. tko da se mal bo treba stisnit in koncat.

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 606
15.7.2006 12:51:07   
Liona
Tinaaja, držim pesti tudi za tvoje izpite. Te pa povsem razumem, kako je s študijem ob takem tempu življenja. Tudi jaz imam službo, psa, letos sva si do konca uredila stanovanje, rada bi otročke... pa še podiplomca končujem. Upam, da bo do prihodnjega leta "pod streho". Ko sem bila še na dodiplomcu in nisem delala (razen občasno prek študenta), je bilo dosti lažje... Ampak, pomembno je da nam bo uspelo vse, kar smo si zastavile. user posted image  Kajti, če bomo imele pred seboj jasen cilj, bo vse stvarstvo stremelo k temu, da se nam le ta uresniči. Potemtakem bomo vse v letu 2007 novopečene mamice. user posted image user posted image user posted image
Drugače pa tudi sama vem, da so skoraj vse informacije iz neta "pekel". Tudi jaz sem "imela" molo, pa izvenmaternično nosečnost, pa z mojim se kromosomsko ne ujemava.... user posted image . Nič od tega pa seveda ne drži user posted image .

Lepo se imejte

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 607
15.7.2006 13:40:18   
lana38
Moja user posted image  se že prikazuje. Na toaletnem papirju sem opazila roza izcedek, torej je test pokazal prav in res nisem user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 608
15.7.2006 21:17:05   
lana38
user posted image  prišla v vsej svoji veličini.user posted image  Zjutraj odpotujem in vas lepo pozdravljam za 14 dni. Zelo vas bom pogrešala. Lepo se imejte.
LP

lana38

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 609
15.7.2006 22:50:44   
tinaaja
prišla v vsej svoji veličini.

Zal mi je, da si namesto user posted image  zagledala user posted image .
user posted image user posted image user posted image

Probaj uzivat na morju, morda pa kaj uvozita user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 610
16.7.2006 9:52:22   
pilotgirl
Lep pozdrav punce.Danes zjutraj sem še enkrat ponovila test first sign in je seveda bil negativen,hudičevke pa še od nikoder,tko da jutri kupim drug test pa bomo vidli če bo kaj.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 611
16.7.2006 19:23:03   
tinaaja
Danes je pa ful zatisje na temle nasem forumu :) Se pozna, da je vikend in cas dopustov. Moj se je vrnu z morja, tko da se ze cartamo user posted image user posted image
Se 9x v sluzbo in dopustttt.. juhuhuhu
Pilotgirl - je kaj novega? Jutri cakamo, da porocas, da si zagledala user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Moja user posted image  se ni prikazala, tako da upam, da bo tokrat user posted image  uspesna.
Lepo se imejte

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 612
17.7.2006 6:54:35   
krtekxx
Lana, kljub temu, da je prišla M, upam da uživaš na počitnicah in prideš nazaj pripravljena za novo avanturo - nosečnost.
Tinaaja, ti si pa res pridna s tem ta drugim faksom, službo, .... Meni se tudi na najbolj mini in hiter tečaj česarkoli ne da več itim, v službi se stalno izogibam teh reči... A ti si se že naročila na pregled? Jaz še ne. Najraje bi videla, da gre moj dragi k moji G namesto mene in pove da sem noseča. Ker me une sestre in moja G tam že čist pomilujejo. A še kej hodiš tečt?
Pilotgirl, a se kej vidi na testu?

Punce, danes je ponedeljek, nov teden, z vsakim dnem smo bliže cilju - enkrat pač že bo (saj še nismo v meniuser posted image ).

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 613
17.7.2006 7:38:41   
Bety
Dobro jutro!....Kako ste???

Lana38 in pilotgirl..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...žal mi je....sumim, da se je nekaj dogajalo in ni uspelo....pa bo zdaj, po dopustih....
Krtek in Tinaaja....user posted image user posted image .....resnično bi želela z vami se postaviti v vrsto za marčevke....pa nimam prevelikega upanja....ni znakov nosečnosti....samo jest sem začela, ker me cela situacija živcira....in zopet moram razmisliti o hujšanju kakšnega kilogramčka....na morje bomo šli prvi vikend avgusta in pridemo čez 15 dni, okrog 20.8. .....takrat bom čakala M in šla verjetno v nov postopek ICSI
Včasih se mi zdi, da se kar ponavljam s temi mojimi sporočili....pa kaj, ko nimam kaj drugega napisati....uporabljam prometrij na 8 ur 100 enot in zdi se mi čisto brezveze....pa vsaj nekaj znakov bi moglo biti....pa ni nič....in pametno bi bilo, da imam potrpljenja vsaj do 19.7. ....oz.20.7. zjutraj, ko naj bi test nekaj pokazal...če....ima kaj....

in še nekaj, kar sem opazila....če je prevroče od zunaj, v stanovanju in se potim, je BT občutno znižana....in mislim, da je to čisto normalno, ker se telo samo bori proti pregrevanju, z ohlajanjem....

Tinaanaja...hmmm...tebi je test pokazal rezultat že 4 dni pred M...Zakaj si pa delala test tako zgodaj??? Ali si imela kakšne posebne znake??? user posted image user posted image  Prosim, če mi napišeš malo več, ker me zanima....

Jaz moram svojem G po napotnico za Reša...pa se mi ne da...lena sem....Kako sem lahko tako izgubila vsako upanje v uspeh..user posted image ..groza...

Kam naj se dam?!?!....

Toliko....vsem želim čimprej user posted image user posted image ....razveselim se, ko slišim, da je uspelo...

Srečno!!!

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 614
17.7.2006 7:39:41   
tinaaja
Krtexx hoj, ja kar velik zadev imam v lifu, ampak sem si rekla, da je cas za studij preden dobim user posted image .. Kot zglda bo pa prej user posted image  kot pa diploma. Pa itak bom sla naprej na podiplomca al pa se raje MBA.. Uff vidis, jaz pa grem na vsak tecaj, ki mi ga sluzba placa. Men je to kul, splaca se izkoristi - pa tud dobro je za CV... user posted image  Ce sportam - zadnji teden nisem zaradi herpesa, vcer pa 1 ura orbitreka, zdajle pa sem po pol ure teka, 15 min orbitreka in vaje za moc in streching user posted image user posted image  Moja kuza mi pomaga zgodaj ustat, pol moram pa zdaj 2 tedna k mami hodit po casopis in roze zalit, ker je na dopustu. Tko da..  Jutri imam pa itak trening. Bom kr nadaljevala - ampak po filing in seveda pozorna na srcni utrip.. Ze tko sem s porocnega prinesla + 3kg.. user posted image user posted image  
Sem poslala mail za narocitev h G.. Bomo videli, kaj bodo odgovorili, ker nazadnje, ko sem se hotla prenarocit ker sem imela M ko bi mogla dat bris, so mi napisali, da ima zasedeno do konca sept... user posted image user posted image  hmm, verjetno nosecnice vzamejo vmes.. javim, kako bo ..
Pilotgirl ... je danes pokazalo kaj lepega in ti polepsalo dan?

Sibam jaz pod tus, javite se kaj tiste, ki niste na dopustu in porocajte, kok ste kaj uzivale cez vikend user posted image user posted image  Papa

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 615
17.7.2006 7:49:25   
tinaaja
Tinaanaja...hmmm...tebi je test pokazal rezultat že 4 dni pred M...Zakaj si pa delala test tako zgodaj??? Ali si imela kakšne posebne znake??? Prosim, če mi napišeš malo več, ker me zanima....

Ahh se vedno nimam nobenih znakov, samo mal sem obcutljiva na vse, vse me znervira,.. vsaj moj tko prav.. Morda imam kaksna dva dni mal obcutljive bradavice, ampak ne kaj dost, bolj zato vem, ker se skoz cekiram user posted image  Test sem delala zaradi herpesa, ker sem bila zivcna .. itak sem mislila, da bo negativen, ker ni bilo cist nobenih znakov.. Po celotni dizertaciji o herpesu na sreco ni nevaren, ce ga nisi med nosecnostjo prvic preboleal. Drugace pa zna bit.. Zato sem test delala prej ..
Ti pa se ta teden spravi do Resa in najdi nazaj upanje.. Ukaz user posted image user posted image  A si zelis user posted image ? Pol se ne mores tkole udat... Verjamem, da je tezko in vem, da se bos pobrala in zacela spet verjeti in upati - bos videla, dopust bo pomagal, ko se vsaj malo odklopis. Pa z dragim veliko user posted image   in morda te pred ICSI preseneti kaksna user posted image user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 616
17.7.2006 8:10:11   
krtekxx
Bety, nobenega malodušja. Glavo pokonci in naravnost skozi ta lep sončen dan, pa čeprav bo zaradi vročine še pa še naporen. Jaz si skozi dopovedujem, da otrok ni vse, da lahko preživim kvalitetno tudi brez njega; si ga pa skupaj z dragim močno želiva. Ampak vseeno, če se zalomi še naslednjič in naslednjič in bom potem že zares prestara - ne, to mi ne more sesuti življenja. Tooooliko je stvari za katere se splača zjutraj vstati. Misli na to!!!
Tinaaja, si pa res faca s temi faksi in MBA. Vsak od nas bi rabil kak MBA, že tko, za normalen life - kako priti do normalnega prostora pod soncem brez zanke za vratom v obliki pufa..... Jaz sem bolj tehničarske stroke, samo da žal v službi bolj papirje preobračam namesto da bi se posvetila stroki. Se bojim, da mi bo vse kar sem se naučila na faksu šlo iz glave. Mal jamram, drugače mi pa čisto nič ne manjka. Aja, to sem ti hotela še napisat: sem v soboto šla s pulzmetrom na eno turo cca. 1 h v ornk klanc. In sem si rekla, da se bom držala unih 140 utripov/minuto. Sem skoz sam zehala, pa se vmes zgovarjala po telefonu in še in še. Men se to zdi mal nizko, kaj pa ti misliš?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 617
17.7.2006 8:18:51   
tinaaja
Glede srcnega utripa.. Pk pusnejaku naj bi bil lahko med 140-150.. Moj laktatni prag je 170 in je cist normalno, da imam utrip visju kot 140.. Tko da sem danes vsake 200m morala hodit, ce sem hotla met pulz pod 150.. Mal boring.. Kwa pa vem. Jaz si bom dala za mejo nekje 150, ce bo pa vec, bo pa vec, samo ne pa 1uro pri visjem.. Je user posted image  vec vreden kot ena ornk vadba.. Ampak ja, vem, kaj mislis.. Mislim pa, da je najpomembneje, da se dobro pocutis in poslusas svoje telo. Tale odgovor od Misi se mi zdi kar super: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=838151
Nosecnost ni bolezen, je pa treba da v eno prestavo nizje..

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 618
17.7.2006 8:47:14   
sonchek
Ojla bejbe....
no vidim da so se ene že odpravile na user posted image ...druge pa še kr čepimo v službici...no zame samo še ta dene...in potem tudi jaz šibam na user posted image ....
..pri meni drugače ni nič novega...včeraj sem cel dan prespala...se vidi da nisem več v formi za žuranje...malo smo šli na veselico v soboto, pa me je že čist zdelal....hahaha
-...tko da sem včeraj skoraj cel dan prespala...no zvečer mi je celo ratal avto oprat...jupiiii končno...hihihi

...to je to...ko bo vej novga se pa spet javim...
punce uživajte ali nauser posted image ...ali pa v user posted image !!!!
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 619
17.7.2006 9:37:16   
krtekxx
U, Tinaaja, ti pa si se lotila tega treninga čist znanstveno. No, na Šmarno če grem zares se mi ne spusti pod 185. Drugače pa ga mam na dolge ture če se ne šparam med 155 - 170. Jaz sem tud bolj za vztrajnostne športe, do 1 ure ogrevanje, pol pa lahko zares.

Jaz se z Miši in Pušenjakom popolnoma strinjam in tudi med nosečnostjo poskušam tako živeti, itak nimam težav s kakim odpiranjem ali podobnimi rečmi, ki zahtevajo mirovanje. Če bi mi pa kdo garantiral, da bo čez 8 mesecev zaradi mirovanja v mojem naročju zdrava štručka, lahko pa tudi skoz samo ležim. Sicer pa sem v zadnjem letu ugotovila, da daljše pavze od športa prav koristijo - motivacija se ti poveča.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 620
17.7.2006 11:39:02   
pilotgirl
Lep pozdrav punce.No tud drugi test ni na žalost nič pokazal,sam user posted image  pa še vedno ni od nikoder tko da ne vem kaj se z mano dogaja.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 621
17.7.2006 12:07:27   
krtekxx
Pilotgirl, kako pa počutje drugače? Znaki? Sam ne pustit slabi volji, da ti pokvari dan.
Čakanje je res strup za živce: najprej tisto skrivnostno pričakovanje menstruacije, pol vsako jutro a bo test pokazal ali ne, pol prideuser posted image z zaostankom (meni se je naenkrat prestavila za 5 dni naprej) in se začne vse znova. Prvi teden še gre, pol skoz računaš, kdaj je pametno da user posted image , pol se začneš spraševat a so to že tapravi znaki ali ne.... O, kje so časi naših mam, ko so bile vsaj 3 mesece noseče preden so se zavedale, da so???

Neposredna povezava do sporočila: 622
17.7.2006 12:36:02   
pilotgirl
Ma ne vem,prsi me bolijo,pa se mi zdi da so kolobarčki na joškicah mal potemneli,sam ne vem a je to v moji glavi al je res.Mal več hodim na wc,pa napenja me,pa ...Pa ne vem al je to vse v moji glavi al je kaj res od tega.Danes je 5 dan da mi zamuja pa hudičevke ni in ni,tud nobenih znakov nimam da bi prišla,ker prejšni mesec ko sem mogla tabletke pit da sem jo dobila,sem imela rjav do rozast izcedek zdaj pa nič.Tko da ne vem kaj naj nardim.A naj pokličem ginekologinjo?

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 623
17.7.2006 13:43:32   
julcy
Punce!
Prosila bi vas za nasvet. V juniju sem imela abrazijo, prejšnji teden pa sem šla k ginekologinji zaradi blagega vnetja - po vaginalne tablete.
Pa mi je ženska rekla, da je zaželjeno da z naslednjo zanositvijo počakam 6 mesecev. Vsi ostali viri (zdravniki v bolnici, Pušenjak, net...) pravijo, da je dovolj 3 mesece!!
Prosim za vaše mnenje in izkušnje

Neposredna povezava do sporočila: 624
17.7.2006 13:52:58   
tinaaja
Jaz sem imela UPN v 13 tednu, pa sta tako Pusenjak in moja G rekla, da je dve M dovolj, da se obnovi sluznica in vitamini, minerali, hormoni umirijo..
ZA ss v zgodnji nosecnosti naj bi bila dovolj le ena. Za kasneje 20 teden ali vec pa vsaj 3..

(odgovor članu julcy)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?