|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: UPANJE PO SPLAVU
26.7.2006 15:13:16   
tinaaja
Barby, verejtno si nobena od nas ni predstvljala, da bo sla cez kaj takega v zivljenju. Sigurno je to tezka zadeva, ampak ce pride do nje, potem je nekaj hudo narobe s plodom. In s tega vidika, je to bolje, kot pa da se rodi en revcek, ki mroda sploh ne bi bil sposoben za zivljenje. Jaz sem se tudi s tem mirila - moj je imel trisomojo 13 - tezja oblika prizadetosti kot downov sindrom. Narava poskrbi za naravno selekcijo in zal smo me tiste nesrecnice, ki se jim je to zgodilo.
Zakaj nam.. ni odgovora.
Ni lahko potem, ko se caka, da se zagleda user posted image  niti user posted image , ki se spet ubadajo z vprasanje, a bo tokrat ok. Dejstvo pa je, da brez tega, da ne probas, ne mores imeti otroka. Mojo mami je strah sprasevat karkoli v zvezi z nosecnostjo, nocjo me obremnjevat se bolj. Pa se ji zadnjic direkt rekla, da morda tudi tokrat ne rata, da pol bo pa v tretje. Da otroka bom dobila. Vecinokrat je res smola, da se ti kaj takega zgodi in moras iti naprej. Moras zalovati in natopustiti zalost za sabo. Moras pustuti anglecku oditi, pa tudi sebi naprej ziveti.
In ce ti bo tezko, ce bos imela najbolj cudne pomisleke, ki jih ne zelis deliti s partnerjem, starsi - pridi sem, k nam in nam zaupaj. Dale smo to cez, vemo, da je tezko. Seveda dobrodosla tukaj tudi samo za cvek in vzpodbudo user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 676
27.7.2006 11:08:33   
barby113
Hvala za vse lepe besede.  Ja saj se tudi jaz tolažim s tem, da verjetno potem ni bilo vse v redu in je narava tako odločila. Vendar me še bolj skrbi, da pa je mogoče kaj narobe z mano in me  seveda po enem ss nihče ne da na preizkave.  No ampak vedno ostaja upanje, da bo drugič boljše.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 677
27.7.2006 21:47:03   
Bonda
Pozdravljene vse skupaj!

Jaz sem se vrnila z dopusta, na žalost. Vidim, da kar prihajajo nove sem gor, vidim, da se tudi drugim odvijajo podbne življenske zgodbe.

Na dopustu sem se imela zares fino, vrnila sem se pa ravno z user posted image , tako, da bomo poskušali naslednja dva meseca. Se pa intenzivno ukvarjam z mojo sladkorno in visokim pristiskom, vse za zdravega dojenčka. Nekateri me prav čudno gledajo, ker imam take želje kljub moji bolezni, pa poskušam njihove pripombe preslišati, čeprav se tudi meni (na vsake toliko časa) porajajo čudne misli, da mogoče pa jaz nisem sposobna več zanositi in donositi zdravega otročka, in pri tem tudi jaz kolikortoliko zdravo preživeti. Hm, čudna vprašanja, a ne?

V glavnem, lepo preživite tale vroč večer in jutri vroč dan, pa se jutri mogoče kaj beremo!

(odgovor članu barby113)
Neposredna povezava do sporočila: 678
30.7.2006 13:46:01   
lana38
Pozdravljene!
Prišla sem iz user posted image . Bilo je lepo, jutri pa že v službo. Vidim, da nas je še več.user posted image  Malo sem na hitrico preletela vse skupaj. Izgleda, da res narava sama tudi dosti naredi. Na user posted image je bilo lepo in vroče. Se javim, zdaj pa grem malo še na sprehod po mestu, da vidim, če je kaj sprememb po 14 dneh.
LP

lana38

(odgovor članu Bonda)
Neposredna povezava do sporočila: 679
31.7.2006 8:12:25   
Bety
Lana38 user posted image ...lepo, da si prišla s dopusta...kako je ta mesec s tvojo O?....Pa Špela100, kje si???user posted image ....

Jaz bom imela O ta teden enkrat (ali pa večkrat, ker sem vzela klomifen ta mesec)....po izračunih so kritični dnevi od srede do nedelje....na UZ bi pa šla kar danes, da vidimo kva dogaja.user posted image ....Imam že vse napeto v trebuhu in user posted image user posted image user posted image moram bolj previdno....pijem tudi 1xaspirin100 zraven....pomaga mi....

Zanima ma me nekaj, punce, in sicer: Kaj se zgodi s spermiji, če moški konča v nožnici in nadaljuje s penetracijo, torej se spolni odnos ne konča z izlivom semena?user posted image ....Ali je to slabo za potovanje paglavčkov v maternico?

Pregledovala sem hrvaško net stran za nosečnice Roda in njiholi linki, ki jih priporočajo za prebrati so enkratni....veliko slikic in študij....pa tudi njihove izkušnje z zanositvijo so zanimive....Prebrala sem, da je ovojnica ženskega jajčeca bolj čvrsta in neprebojna za paglavce pri starejših ženskah...đa še kaj drugega....

Na dopust gremo v petek popoldan....pri nas bo dež, na Hvaru pa sonček...user posted image user posted image user posted image ....vrnem se po 21.8. .....takrat bo tudi dan za pričakovanje user posted image ....

Upam, da se ne bom resnično naveličala tega boja za user posted image ....

Lep dan želim....vsaj vroč ne bo...oblačno je....

(Mimogrede da povem, nabavila sem MACO in pijem 3xdnevno....libido se je res povečal in dobre volje sem čez cel dan.)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 680
31.7.2006 9:42:03   
Špela100
Lana38 prav pogrešali smo te, brez tebe je bilo tukaj kar prazno. Kako si???
Kaj nisi pred morjem teste delala? Kako se je končalo?

Bety držim pesti, da ti bo na uz pokazalo ful lepih jajčec in DA TI TA MESEC USPE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sicer ne vem točno kaj je problem pri tebi, vendar res upam, da boš kmalu user posted image  in me vse s teboj, ker kot praviš tudi jaz se bojim, da mi bo zmanjkalo volje in energije vsak mesec čez ta razočaranja.
Ali lahko kje preberem tvojo zgodbo ali sem že preveč radovedna?
Moja 4M po čiščenju je bila mimo na morju in zdaj 3-6.8. spet ne čakam 5 user posted image . Nekaj se mi je tudi cilkus skrajšal na od 25-27 dni, čeprav O pa mislim, da imam še vseeno 14 dan. Trebuh me že malo boli in tudi pridni nismo bili, tako, da mislim da tudi ta mesec ne bo nič.

Bety uživaj na dopustu in pozdravi vse na Hvaru, jaz sem bila tudi na Hvaru. Kam pa greš na Hvar??

Kje si pa nabavila to MACO in za kaj je pa ona dobra?

Punce pište in bodite vztrajne, so taki in drugačni dnevi, ampak na koncu bo vse poplačano.

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 681
31.7.2006 10:17:22   
sonchek
Ojla...
no, vidim da se nekatere že vračajo iz dopusta..nekatere pa sploh še šle nismo...hihihi...
pa tudi pridnouser posted image ,...no, upam da čim prej zagledate user posted image user posted image ...

LEP DAN...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 682
31.7.2006 11:01:37   
lana38
Ojla!
Ja, user posted image  se je pojavil en dan pred user posted image . Tako, da se 2 dni nisem kopala. O je bila na user posted image , pridno smo user posted image  in okrog 11.8. bomo videli, če je kaj ratalo. Upam, da user posted image  ne pride. Mogoče je klima, kaj pomagala...
MACO sem tudi jaz iskala v Trstu in sem bila jezna kot hudič, ker je nisem dobila. Bila sem v enih 5-6 lekarnah. Nekje sploh niso vedeli za njo, nekje pa je niso imeli. Tako, da je nisem uspela kupiti. Bety, kje si jo pa ti nabavila. MACA bi naj ugodno vplivala na plodnost, je pa to neka perujska rastlina.
V službi imam ful gužvo, ker je zdaj kolegica na dopustu in se vrne šele 16.8., tako da bom kar v gužvi do takrat.
Lepo se imejte!
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 683
31.7.2006 12:35:38   
Milamay
Lepo, da se počasi spet zbiramo. Dopustnice welcome back, tiste, ki pa vas to še čaka, pa naj vam hitro mine do takrat, ko odrinete. 

Tudi pri nas nič kaj novega. Že več kot mesec in pol je od UPN, moje M pa še od nikoder. 11. avgusta bo 2 meseca. Zdaj pa me res že pošteno nervira. Vsak dan čakam in čakam ... se mi zdi, da zmeraj vsi nekaj čakamo, a ne? Nekatere tu čakate da M ne pride, druge čakamo, da pride .... Čuden svet!

Nekaj me zanima - kaj morava čakati, da minejo 3 meseci po UPN ali moram imeti 3 M po UPN? Kaj so vam rekli? Jaz imam prvi pregled komaj konec avgusta, tako da še ničesar nisem izvedela od moje G.

Kaj je ta MACO? Kje ste izvedele kaj o tem? Ste kje prebrale za kaj je to dobro jemati?

Lep dan vsem

Milamay 

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 684
31.7.2006 12:54:24   
lana38
Meni je G rekel, da naj počakam eno user posted image  in lahko začneva delati na user posted image  po UPN. Upn sem imela v 20. tednu nosečnosti. Zdaj pa sem imela tudi že kar 4 user posted image . Tako da bi mi bilo še huje, če bi čakala npr. 6 mesecev, potem pa bi še imela cel kup user posted image . Imam še 2 možnosti do kontrole pri G v oktobru, potem pa me čaka verjetno histeroskopija, ker sem obakrat težko zanosila (več ko eno leto čakanja). Tako sva se zmenila z G na zadnjem pregledu v aprilu. Močno upam, da bom prej user posted image .
MACA bi se naj dobila v Italiji, ampak jaz sem eno doplolden obletavala lekarne v Trstu pa je niso imeli, ali pa niso vedeli, kaj to sploh je. Baje jo imajo tudi na Hrvaškem v DM-ih in privatnih lekarnah. To še nisem preverila.
LP

lana38

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 685
31.7.2006 14:49:09   
krtekxx
Zdravo vsem skupaj. Jaz sem še vedno zgleda user posted imageuser posted image user posted image user posted image zame. Po UPN sem na M čakala 8 tednov, potem sem imela ene dva ciklusa na 5 tednov, potem se mi je zrihtal na 29 dni, no, zadnja 2 ciklusa pa sta se spet raztegnila na 5 tednov.  UPN sem imela v 21 tednu in so mi rekli naj počakam 3 mesece (vsaj) - na začetku sem se zdela sama sebi tako fit, da bi lahko kar takoj zanosila, sedaj pa se mi zdi da je kar prav, da je minilo 8 mesecev - opravili smo vse živo preiskav in najpomembneje, tako fizično kot psihično sem prišla v staro formo. Če razmišljam čisto realno moramo po UPN biti pripravljeni tudi na vnovični poraz - ne me narobe razumet, nisem noben pesimist; samo iz lastnih in večkrat ponovljenih izkušenj vem, da se to lahko zgodi. In zato je zelo pomembno, da si pred vnovično nosečnostjo psihično dodobra opomoremo. Dalj časa kot traja prekinjena nosečnost, težje je. Mogoče se narava prav zaradi tega nekako varovalno tako poigrava z nami, ko kar nekaj časa "ne dovoli", da bi vnovič zanosile.
Sorry, ker sem tolk zatežila. Vsem želim čimprejšnjo uresničitev želja in za vse skupaj držim najprej pesti, da bi zanosile in potem jih bom tiščala še bolj, da se bo vse dobro izšlo. LP

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 686
31.7.2006 15:07:18   
Špela100
Krtekxx jupi zate, ker si še user posted image  in res ti srčno želim, da to tudi ostaneš do konca.
Kar pogumno in optimistično naprej. Koliko časa pa si noseča?? In če ne sprašujem preveč kaj je bilo pri tebi narobe?? Jaz sem namreč že dvakrat morala na čiščenje.

drži se

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 687
31.7.2006 22:13:04   
Milamay
Krtekxx - res user posted image user posted image user posted image  zate. Močno stiskam pesti, da bo tokrat vse tako kot mora biti in da boš naslednje leto ponosna mamica.

Ste me vse malo potolažile glede moje M. Krtekxx vidim, da si tudi ti čakala 8 tednov. Torej so bo meni tudi slej ko prej pokazala. Pa saj ne, da si že kar želim delati novega user posted image , ampak se mi zdi, da zdaj sploh ne vem na čem sem. Ne vem, kdaj sem plodna, ne vem, kdaj naj pričakujem M ... Na morju sem vsak dan čakala, kateri dan se bo prikazala. No, tam se na srečo ni, da bi mi pokvarila plavalne dni. Eh, saj bo že prišla. Z možem se sploh ne moreva držati plodnih in neplodnih dni, ker ne vem kdaj so. Naravna metoda tako odpade, kaj pa nama drugega preostane?! Zdaj sva parkrat (na morju seveda) "pazila", odkar pa sva spet doma, pa je mene volja popolnoma minila. Strah me je, da bi prehitro zanosila, ker si res ne želim, da se spet kaj podobnega ponovi.

Danes ni preveč "moj dan", se kar nekako slabo počutim. So me že dopoldan razjezili, saj nama niso dobavili prave keramike za kuhinjo. Čakala sva več kot mesec dni, zdaj pa ni prava. Doma imam že mojstre, ki še samo čakajo na to keramiko, da jo položijo in da potem gredo drugam delat. Saj veste, kako težko je dobit kvalitetne obrtnike. Zdaj imam keramičarje, nimam pa keramike. Pa še "vesela" novica, da gredo jutri v Italiji na dopust in tako bi lahko dobila svojo izbrano keramiko komaj konec avgusta. To pomeni, da mora še parketar čakat, da bo lahko položil parket. Eh ... samo sranje! Me je potem čisto zvilo, da se mi res zdi, da se mi vse postavlja po robu. Vse mi gre narobe. Še enih navadnih ploščic ne morem dobiti takih, kot si jih želim. Sem se kar jokala, ko sva nesla napačne ploščice nazaj. So se mi kar vse moje življenjske tegobe zavrtele pred očmi ... Pa se mi je že zdelo, da se imam pod kontrolo, da sem že prebolela (kolikor se pač to v življenju da), ampak imam občutek, da se vse naloži nekje v podzavesti in potem pač izbruhne, ko je mera polna.

Pa bo že enkrat bolje, kajne? Želim si, da bi nam kmalu porihtali stanovalje, tako da se lahko končno preselimo, potem pa se mi zdi, da bo bolje. Mora biti!!!

Bodite pridne in se kaj oglasite.

Nočka

Milamay

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 688
1.8.2006 6:46:51   
krtekxx
Zdravo punce. To so res eni sitni dnevi. Ko se vozim zjutraj v službo so ceste povsem prazne, hodniki v službi prazni - res bi bilo najbolje kar kakega kolektivca imet.
Špela 100, jaz sem prvih 3x imela SS v 7., 11 in 7 tednu - kriva naj bi bila pregrada, lahko pa tudi kaj drugega, nihče ni raziskal. 4. pa sem bila noseča 21 tednov, ko so na UZ ugotovili, da otročku ne bije več srce. Tukej je bilo pa vse narobe: čuden izgled otroka, kratka popkovnica, tromboza popkovnice, infekcija.... Ampak spet niso raziskali ali bi bilo lahko kaj genskega ali ne. Zdejle bomo pa v četrtek na 1. pregledu vidli kako kaj kaže. Noseča sem pa ene dobrih 7 tednov.
Milamay, tole zgodbo z napačnimi ploščicami in keramičarji, ki čakajo pred vrati pa tudi jaz poznam. Letos se je nam skoraj isto dogajalo. Pripeljem po 2 mesečnem čakanju domov ploščice (odtenek se mi je v štacuni zdel nekam čuden, sam sem to pripisovala slabi svetlobi) pa mi moj reče nej jih kar nazaj odpeljem. pa sem vseeno eno škatlo odprla, jih mal polagala po tleh in si zamišljala, da jih gledam 50 let. nesti nazaj in se 2 meseca kasneje vseliti ali teh 50 let, to je bila kar dilema. No, 2 meseca več pri tašči je siguren huje kot ne glih ta najboljši odtenek barve ploščic naslednjih nekaj 10 letuser posted image . Drugače pa mislim, da je zelo prav da vztrajaš na svojem in jih zamenjaš. Tile privatniki mislijo, da ti lahko kar ne vem kaj vse podturijo. Mi ni jasno, kako se jim splača tako šlampasto delat in potem skoz nekaj popravljat, ko jim zatežiš.
No, zdej pa veselo na delo in uživajmo dan ki je pred nami - končno en dan z obljubljenim dežjem po celi Sloveniji. Verjeten bomo pa že jutr jamrali... o da bi dež nehal in bi posijalo sonce....

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 689
1.8.2006 7:01:10   
lana38
Milamay!
Tudi meni vse to okrog moje nesrečne nosečnosti vsakič, ko mi gre kaj narobe udari na plano. Takrat se mi zdi, da sem potem še dosti bolj žalostna in imam občutek, da ne bom nikoli več popolnoma srečna. Pa je vseeno spet bolje. Upam, da bomo vse enkrat to nekako prebolele in ne bomo občutile več tako globoke žalosti.
Zdaj sem kar nekako OK. Moja O je bila mimo na user posted image . To mi kaže tudi Bt, ki je že kar nekaj dni povišana. Torej čakamo, kaj se bo pokazalo user posted image  ali pa morda le user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 690
1.8.2006 7:46:12   
Bety
Špela100...spraševala si za mojo zgodovino...pa, nič posebnega...imam že nekaj otrok...zdaj se trudiva že 3 leta in vse sorti se dogaja....jaz sem bila prepričana, da je z menoj vse OK (mojim letom navkljub) in da sperma mojega user posted image  ni prav najboljša....pa se mi je zdravnik nasmejal in povedal, da so kriva samo moja leta....ufffffffffff kako sem bila jezna....

Potem pa na umetni oploditvi ta isti zdravnik pove, da po naravni poti s takšno spermo nikoli ne bi zanosila....user posted image user posted image ....in sem imela ICSI postopek...2x....nosečnosti se hitro končajo (5-9 teden)....

To je na kratko...

LP

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 691
1.8.2006 8:27:55   
Špela100
Krtekxx, Bety res mi je hudo za vse kar ste dale skozi. In seveda za vse ostale. Res iz vsega srca želim, da  nam enkrat uspe zanosit in donosit zdrave otročke. Do zdaj se sploh nisem zavedala, kaj in koliko pomeni imeti zdravega otroka, zdelo se mi je samoumevno. Zdaj pa tudi jaz gledam na hčerko malo drugače.

Ženske ne obupat...bo enkrat bo...Mene pa že trebušček boli in se nova M napoveduje...joj...

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 692
1.8.2006 12:00:57   
krtekxx
Bety, mene tud ta leta skoz pod nos mečejo. Jih imam 36. ne moreš verjet kolk so eni dohtarji butasti in nimajo pojma o psihologiji: zadnjič sem šla na službeni pregled in tam te sprašujejo če si bil kaj v bolnici, pa na bolniški...pa sem ji razložila o teh splavih. In veš kako je vse to ta ženska komentirala? Da naj ne jemljem tega preveč čustvenouser posted image in da je tega zmeri več, ker se ženske tolk pozno odločamo za otrokeuser posted image . Ženska - user posted image .

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 693
1.8.2006 12:37:33   
Milamay
Saj verjetno je res nekaj na tem, da se starejše odločamo za otroke. Pri 20-ih je zagotovo teh kromosomskih napak in vseh drugih možnih zapletov manj, kot pa sedaj ko smo stare kar nekaj čez 30. Tudi meni so v bolnišnici rekli, da so moja jajčeca bolj stara in tako lahko prej pride do tega. No, ja ...

Bety - pišeš, da imaš nekaj otrok. Koliko je to nekaj? (če seveda ni skrivnost)

Danes je dež - prav paše. Se ga pa res prej naveličamo kot sonca. Sicer pa nas po mojem čaka le še nekaj sončnih voročih dni v avgustu, konec avgusta pa nikoli ni več ravno grozno vroče.

Glede mojih ploščic - vzela sem zdaj ene druge, barva je enaka, le velikost ni taka, kot sem si jo zamišljala. Všeč so mi bile tiste 30x60 cm, na zalogi pa so zdaj imeli 40x40. Pa naj bo. Glavno da je barva takšna, se pa res kaj dosti ploščic ne bo videlo, saj pride kot nekak U kuhinja, z vseh strani bodo kuhinjski elementi, le tam, ko greš v kuhinjo se bodo ploščice videle. Saj sva potem z možem še ves popoldan iskala po trgovinah neke take ploščice 30x60, a nikjer jih ni na zalogi. Čakalna doba povsod je 4-6 tednov (ker so pa zdaj dopusti v Italiji, pa lahko res računam, da bi bilo 6 tednov mininalno). Saj mi zdaj ni preostalo drugega. V trgovini se nama je prodajalka ful opravičevala, nama kazala dobavnico, kjer so naročene prave ploščice, v salonu takih, ko so jih iz Italije poslali, sploh nima. Ker neke so dali na kamion.

OK, da vam ne bom preveč zatežila z mojimi "obrtniškimi" problemi.

Bodite pridne in imejte se radi.

LP
Milamay

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 694
1.8.2006 14:08:36   
Špela100
Milamay po moje je Bety mislila ( vsaj tako sem jaz razumela iz njenih postov), da ima kar nekaj svojih pikic meduser posted image . Čeprav bi res upala in želela, da je drugače.
Bety oprosti, če se motim.

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 695
1.8.2006 15:07:57   
Milamay
Sorry Bety, če je temu tako, kot piše Špela. Jaz sem drugače razumela, res pa je, da nisem šla prebirat tvojih starih postov. Se res opravičujem Bety.  

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 696
1.8.2006 20:02:36   
Bety
Hej ženske....ni panike....user posted image ....imam 3 luštne otroke (20,11 in 9).....kar nekaj je tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

Rada bi še enega user posted image ....in ne sprašujte zakaj, ker bo to potem preveč...user posted image .

......

Nekaj mi je čudno....jaz sem vseeno včeraj naredila O test in je bil zeeelo pozitiven....danes pa napetosti v trebuhu ni več....čeprav bi O mogla biti šele jutri najprej in v nedeljo najkasneje...user posted image user posted image user posted image user posted image .....

Najboljš da grem na dopust in odklopim to računanje...kar je preveč, je preveč...

Lp

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 697
1.8.2006 20:30:48   
lana38
Bety!
Če prav razumem, se ti torej trudiš imeti četrtega user posted image . Jaz pa sem mislila, da še nimaš nič otrok. No, saj ni nič narobe, a ne... A s tremi nosečnostmi pa je bilo  vse OK? Oprosti moji radovednosti.
Glede O pa je res najbolje, da greš na dopust. Kam pa greš? Mogoče bo sprememba klime, kaj pomagala...
LP

lana38

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 698
1.8.2006 20:37:41   
Bety
Lana38....do zdaj je bilo vse OK z nosečnostmi in otročički zdravi....potem pa katastrofa....

Naredila sem prej O test in je 100% negativen...testne črtice ni nikjer...user posted image user posted image

hmmmmmmmm  torej....O je bila.user posted image ...in dobro, da sem seksala že prej....

groza....

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 699
1.8.2006 20:46:47   
lana38
Bety!
Mogoče pa tokrat bo kaj..., saj pravijo, da user posted image par dni pred O, prinese user posted image . Držim pesti.
LP

lana38

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.