Milamay
|
Krtekxx - res zate. Močno stiskam pesti, da bo tokrat vse tako kot mora biti in da boš naslednje leto ponosna mamica. Ste me vse malo potolažile glede moje M. Krtekxx vidim, da si tudi ti čakala 8 tednov. Torej so bo meni tudi slej ko prej pokazala. Pa saj ne, da si že kar želim delati novega , ampak se mi zdi, da zdaj sploh ne vem na čem sem. Ne vem, kdaj sem plodna, ne vem, kdaj naj pričakujem M ... Na morju sem vsak dan čakala, kateri dan se bo prikazala. No, tam se na srečo ni, da bi mi pokvarila plavalne dni. Eh, saj bo že prišla. Z možem se sploh ne moreva držati plodnih in neplodnih dni, ker ne vem kdaj so. Naravna metoda tako odpade, kaj pa nama drugega preostane?! Zdaj sva parkrat (na morju seveda) "pazila", odkar pa sva spet doma, pa je mene volja popolnoma minila. Strah me je, da bi prehitro zanosila, ker si res ne želim, da se spet kaj podobnega ponovi. Danes ni preveč "moj dan", se kar nekako slabo počutim. So me že dopoldan razjezili, saj nama niso dobavili prave keramike za kuhinjo. Čakala sva več kot mesec dni, zdaj pa ni prava. Doma imam že mojstre, ki še samo čakajo na to keramiko, da jo položijo in da potem gredo drugam delat. Saj veste, kako težko je dobit kvalitetne obrtnike. Zdaj imam keramičarje, nimam pa keramike. Pa še "vesela" novica, da gredo jutri v Italiji na dopust in tako bi lahko dobila svojo izbrano keramiko komaj konec avgusta. To pomeni, da mora še parketar čakat, da bo lahko položil parket. Eh ... samo sranje! Me je potem čisto zvilo, da se mi res zdi, da se mi vse postavlja po robu. Vse mi gre narobe. Še enih navadnih ploščic ne morem dobiti takih, kot si jih želim. Sem se kar jokala, ko sva nesla napačne ploščice nazaj. So se mi kar vse moje življenjske tegobe zavrtele pred očmi ... Pa se mi je že zdelo, da se imam pod kontrolo, da sem že prebolela (kolikor se pač to v življenju da), ampak imam občutek, da se vse naloži nekje v podzavesti in potem pač izbruhne, ko je mera polna. Pa bo že enkrat bolje, kajne? Želim si, da bi nam kmalu porihtali stanovalje, tako da se lahko končno preselimo, potem pa se mi zdi, da bo bolje. Mora biti!!! Bodite pridne in se kaj oglasite. Nočka Milamay
|