|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: UPANJE PO SPLAVU
17.7.2006 14:40:50   
krtekxx
Pilotgirl, možno je, da te kaj zafrkava user posted image . Jaz je enkrat nisem imela pol leta in sem imela skozi prisotne ful napete prsi pa trebuh me je bolel. Po tabletah (3 ciklusih jemanja) je bilo OK. Pokliči G in naj ona ugotovi, kaj se sedaj dogaja: ali si user posted image ali pa se je samo nekaj ciklus zmešal. Ker se lahko vse skupaj kar zavleče, če ni nobene pomoči v obliki tablet v primeru, če hormoni nagajajo.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 626
17.7.2006 16:12:08   
Liona
Jaz sem imela abrazijo konec maja, do zdaj sem imela eno user posted image , ki se je pravkar končala, zdaj pa že delamo na novem user posted image . G je dal zeleno luč. Torej sem počakala samo eno user posted image . Bila pa sem 9 tednov noseča...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 627
18.7.2006 7:01:34   
tinaaja
Dobro jutro dekleta user posted image
Spet je soncek in obeta se lep dan. Moj dragi ima danes RD.
Najprej bo treba v sluzbo mal oddelat, pol pa veselje popoldne.

Kako ste? Pilotgirl - kaksne novice?

Jaz ze prav odstevam dni do user posted image , se mi v sluzbi prav nic ne da. Pol se pa ukvarjam z vsemi nepotrebnimi zadevami :)
Lep dan zelim vsem!

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 628
18.7.2006 7:35:43   
pilotgirl
Eh tinaaja user posted image  ni od nikoder,2x first sign -,pa še romed -,tko da jst mislim da ni nič od vsega skupi in sem tolk jezna d kr res ni.Da bi vsaj hudička urejeno vsak mesec prišla,pa še to noče.user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 629
18.7.2006 11:01:32   
pilotgirl
No pa še moja g ne dela do 24.7 tko da moram čakat.

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 630
18.7.2006 13:37:48   
sonchek
ojla....
no, sam na hitrco se javim, vas mal preberem, da vidim če je kej novga....user posted image user posted image
...jaz itak nimam kej dost povedat...user posted image  je še prisotna...komaj čakam konec tedna in potem malo na morje...OPA, če bo vse po sreč...hehe

Pilotgirl..teb pa res ni namenjen...ooooo katastrofa...tole je pa res grozn...pa še G. ne dela...,

Lep dan punce....pa se še kej beremo...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 631
18.7.2006 19:04:47   
tinaaja
Pilotgirl - kaj pa kaksen nadomestni ginekolog? Moja G je na dopustu do septembra, zato so me narocili k nadomestnemu. No, lahko bi ti rekli, da ni nujno, ampak za zensko, ki dela na user posted image , je taka zadeva sigurno pomembna, saj te verjetno psihicno izcrpuje to cakanje.
Upam, da cimprej dobis, ce ze ni user posted image  ...

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 632
18.7.2006 20:37:16   
VITA74
Pilotgirl  čisto te razumem, mene tudi najbolj jezi ko mi Muser posted image  zamuja ni nobenga znaka nosečnosti, nobene črtice.... mater ko bi bla res vsak mesec točna, da ne bi bilo tistega lažnega upanja user posted image user posted image user posted image

tudi jaz menim, da bi lahko šla k nadomestnem G, tudi moja G ne dela cel mesec pa ni problema pridet na pregled.

Srečno

srečna

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 633
18.7.2006 22:36:24   
pilotgirl
Sej ne vem če se mi spalča,ker pride 25 tko da rajš počakam ker ona dobro pozna kaj se z mano dogaja pa nočem vse še enkrat od začetka ponavljat kaj in kako.

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 634
19.7.2006 19:34:31   
Bety
Nobena nič ne piše...user posted image user posted image ..jaz pa berem, berem...

Jaz čakam to user posted image M da pride....imam vse znake, da ni nič ratalo (test negativen,bolečine v trebuhu in križu,nobene lakote...)....prometrij ne uporabljam od ponedeljka....edino BT je 37C....mogoče je prevroče od zunaj, pa se je vse zamešalo....

To je to....

Pilotgirl....mogoče pa si user posted image ...ti samo veselo hopa cupa...pa morda bo, ker se M prikaže po O od 12-16 dni....torej, lahko O zamuja in ne M!!!!.....

Blagor novimuser posted image ....se lahko veselijo....mi pa ne....

LP

Neposredna povezava do sporočila: 635
20.7.2006 7:39:33   
tinaaja
Obeta se en vroc dan - 34°.. Joj.. se dobro, da sva dobila klimo. Ze danes ponoci je bilo vroce..
Jaz cakam samo se vikend, da se malo naspim. Skoz bi spala. Drugace pa pocutje super. Sem se tudi ful umirila glede zivcnosti, kaj pa ce bi slo tokrat tud kaj narobe. Komaj cakam, da mine se ta teden in greva na morje user posted image  Sicer nameravam tam studirat, ker soncit se itak ne smem, tko da moram koristno izrabit ta cas, ki ga bom imela na voljo dol.

sibam pocasi v sluzbo.. pocasssiii ...
lepo se imejte. 

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 636
20.7.2006 7:54:38   
Bety
Prišla je M, točna kot urica.....nič ne mislim....samo razmišljam, če bi ta ciklus poskusila še s klomifenomuser posted image user posted image user posted image user posted image .....predvsem zato, ker veš, da bo O od 5-10 dne po uživanju zadnje tabletke....hmmmmmm....imam čas do nedelje za premislek....

Tako....uživajte v pravem poletju, saj bo zima prav kmalu prišla...

Bety, ki bo user posted image , mogoče že ta mesec

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 637
20.7.2006 8:02:09   
krtekxx
Živjo punce, al pa dobro jutro!

Bety in Pilotgirl držim pesti za vaju, da se čimprej pojavitauser posted image , če ne pa naj vsaj takoj in brez odlašanja pride user posted image , da lahko znova začneta z akcijo.

Tinaaja, midve sva pa v približno istem "zosu". Jaz sem tudi čist zmatrana, spala bi kadarkoli - vendar pa ko gledam mojega dragega vidim, da se njemu godi isto. Verjetno je to tudi posledica teh vročih poletnih dni.

Zadnje dneve sem presrfala po internetu, kjer sem poskušala najti odgovor na to, kaj je v resnici bilo narobe z zadnjo nosečnostjo oz. otročkom, komunicirala sem z genetikom, pri katerem sva bila na g. posvetu. Meni se nekateri naši dohtarji zdijo takoooo pasivni. Naredijo samo tisto, kar piše na listku ki se imenuje "obvezno zdravstveno zavarovanje", da bi pa kateri odprl kako knjigo ali pa se posvetoval s kolegi ... so le redki.

Midva greva na dopust 11.8., destinacija nekje med morjem in hribi.
Uživejte današnji dan, delovni teden se nagiba k koncu.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 638
20.7.2006 8:39:01   
sonchek
Ojla...punce....
...se vidi da vročina vpliva na naše počutje...ne samo srečke nosečke, ampak tudi me smo zmatrane in bi samo spaleuser posted image user posted image ...
...sej ne vem, a je to posedica utrujenosti od dela...al kratko malo lenobauser posted image user posted image user posted image ...
...no,tako sem vesela, ker je tukaj že kar nekaj user posted image ...ker nam to daje le še dodatko upanje, da bomo tudi me prav kmalu..

...no, mojauser posted image  je mimo....sicer bova z user posted image  malo user posted image ...sicer pa tudi če že ta mesec ne uspe..nič hudega...saj se nama nikamor ne mudi...sploh zdej k je tako veliko dela...hiška pa to...

Tinaja...moj se je učeri ze obriluser posted image user posted image user posted image ...

...tako zdej moram pa mal delat...k so dopusti in so me vsi zapustili... in vse je na meni...
Lep sončen dan in poln optimizma...
papa

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 639
20.7.2006 8:43:33   
sonchek
Aja...še to...Krtekxx
""""Meni se nekateri naši dohtarji zdijo takoooo pasivni. Naredijo samo tisto, kar piše na listku ki se imenuje "obvezno zdravstveno zavarovanje", da bi pa kateri odprl kako knjigo ali pa se posvetoval s kolegi ... so le redki. """"

...veš kako pravijo..."ZA TA DNAR, JE TO TO"

Tudi meni niso dokazali diagnoze, smo neko sprenevedanje je bilo...ampak tako na žalost pač je...Sprijazniti se moramo s tem, da pač "se je zgodilo"...in to je to..

< Sporočilo je popravil sonchek -- 20.7.2006 8:44:16 >

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 640
20.7.2006 9:25:31   
krtekxx
Sonchek, meni pa se ne zdi, da bi se morale kar sprijazniti z njihovo pasivnostjo in tem "se je pač zgodilo". Kar se je zgodilo je velikokrat lahko dobra šola za v bodoče, sploh v primerih, kjer so neke indikacije, da ni zgolj igra naključij. Meni se zdi, da dobiš od njih ravno toliko kot se sam pobrigaš; no, ali pa če imaš srečo in prideš "v roke" kakemi, ki ne opravlja zgolj mezdne službe od sedmih do treh.

Samo če bomo me molčale se ne bo nič premaknilo.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 641
20.7.2006 9:31:58   
sonchek
...krtekxx...verjem da sem preklicala hudiča in pol...pa klicala, pa klicala...pa nisem nič s tem dosegla...šele ko sem prišla na genetski posvet, mi je genetičarka rekla...ja pa škoda da niso dali tkiva, ša na genetiko za pregledat, pol bi več vedeli...
...JA HALOOOOO...kako pa naj jaz to vem, kaj bi bilo dobro...pa če so na obdukciji videli, da bi bil za na genetiko, ne vem zakaj tega niso naredili....
..Hotla sem že, da bi se to napisalo...al v časopise, al..kr nekam..pa ne vem, kako kako do koga pridt...ne poznam nobenega....
..pol sem pa raj tud to zgodbo zaključila..in se predala temu "da se je pač zgodilo"...

Brala sem malo po mojem "splavu" v žurnalu (al pa je bil tednik Dobro jutro, ne spomnim se več), ko je pisalo, da nataliteta v Sloveniji pada in pada...ja kako hudiča bo pa rasla, če tud zdravniki za to nič ne naredijo....

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 642
20.7.2006 9:36:21   
tinaaja
No jaz sem sicer dobila vse odgovore.. Ampak bom pa rekla tudi tole. Sicer je bilo zame to dobro, ampak.. Z mano v bolnico je prisla teta, ki je bila dr v porodnisnici. Ravnanje z mano je bilo zelo na nivoju, ful lepo, ampak so sestre hitro povedale kaksni novi sestri, da sem jaz necakinja od dr. ****.. Pol pa ce pogledamo tebe Sonchek - da so te dali par ur po UPN k nosecnici tik prek porodom.. user posted image  Halooo.. Aja, pa moja G tud dela v porodnisnici, je kolegica od moje tete, tko da se dodatna protekcija. Kot pravim v danem slucaju zame super, da je bilo v teh tezkih trenutkih tko. Zna bit pa zgodba za tiste "brez vez" drugacna..

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 643
21.7.2006 9:48:20   
krtekxx
Ja kaj je zdaj z vami vsemi? Po katerih kafičih al kotičih se pa skrivate? Alo, raportirat katere čakate na user posted image , katere ste že mimo itd. PPPEEEEETTTTTTTEEEEEEEKKKKKKKKKKK je. Dejmo se zbudit. jaz imam na vratih obešeno uno sliko s kravami:

Pod 30 let: v ponedeljek krava čist crknjena, v sredo še kar OK, v petek sijoča.
Nad 30 let: v ponedeljek vsa spočita, v sredo OK, v petek za umret zmatrana.

Jaz sem po EMŠO kar nekaj nad 30, sam pa po tej "kravji" klasifikaciji sigurn pod 30.

LP

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 644
21.7.2006 12:34:52   
pilotgirl
Ta je pa dobra!Hm moje hudičke še vedno ni in ne vem več kaj naj si mislim.Noseča sigurno nisem ker sem še cb nardila pa ni nič.Pa kje ste pa ostale?

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 645
21.7.2006 13:25:04   
tinaaja
Pilotgirl,
pol ti zgleda M cikel zelo nagaja.. najboljs, da sexas, ker morda tud O nimas takrat kot si mislila. Pa h G takoj ko se vrne.
Jaaaa petek je.. Komaj cakam, da se zavalim po kosilu v pojstlo sppaaattt.. user posted image user posted image
Cez en teden bom ze čofala na morju user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 646
21.7.2006 17:53:24   
sonchek
ojla punce...no, jaz sem se že malo naspalauser posted image user posted image user posted image ..
...mislim, vroče je za pop....

..nujno morm v štacuno v Leclerca..po pir, pa sokove..pa take zadevšne..pa se sploh ne morm skotalit iz stanovanja..k je k v peklu zunaj,,,hehehehe

no, sej v bistvu sem vam sam to hotla povedat...k vam itak nimam kej,,...user posted image

BT si ne merim...lističev za O nimam, da bi vam povedala ali prihaja O ali ne..hehehe...
...v bistvu sem mal razmišljala, da bi nehala hodt na tale RR...sej itak sem ugotovila da se mi nikamor ne mudi...da ko bo ratalo bo...user posted image

...jaz resnično sexsam iz užitka...ZELO velikega užitka...in se niti podrazno ne bi rada obremenjevala z vsemi temi zadevami...in mislim, da nekako podzavestno tale forum vpiva na to, da bi rade čim prej zanosile..ker bog ne daj da bi bla kakšna pred mano...user posted image user posted image
..no, pr men se ni čist tko, ampak jebela, da se pa tega res malo bojim, ker imam včasih občutek da tukaj gor se gre samo  za eno tekmo "kdo bo prej"...
..pa ne me narobe razumen...nočem nobene užalt...ampak jaz sem tako vesela če kakšni rata če je srečkauser posted image ...

...na zivce mi grejo vprašanja...Ej jaz sem "jutri" sexsala, malo me spika v jajčnikih, sicer mi M še ne zamuja, ker je bilo šele "jutri"...ampak, ali je možno da sem noseča...user posted image user posted image user posted image

..po drugi strani sem pa hvaležna vsem tistim, ki so mi stale ob strani v težkih trenutkih...res takrat mi je to res veliko pomagalo...in za to jim in vam res hvala...user posted image user posted image

no, pa sem rekla da vam nimam kej napisat...kako hudiča ne...če sem pa že pol strani napisala...heheuser posted image user posted image

...no pa bom zgleda še vseeno ostala malo z vami!!!
Punce lep vikend, jaz letim v šoping, pol pa na bajto...
..drug teden sem na dopustu, sicer bom verjetno malo na Malti in malo v Švici..user posted image user posted image

l.p.
cmokaaaaaaaaaaaaaaaa

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 647
21.7.2006 18:45:34   
polona25
Zdravo,
tud jaz se vam moram oglasit.
Danes je 3 dan odkar se je tudi meni zgodila najhujša stvar v mojem življenju. Na NS so ugotovili, da otročku srček ne bije več. Šoook.
V torek sem imela abrazijo in še danes bi najraje ves čas jokala. Sploh ne vem, kako se bom pobrala.
Kako ste si vi pomagale.

lp

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 648
21.7.2006 19:14:33   
tinaaja
Polona user posted image

prve par dni po UPN se v trenutku, ko sem se zbudila ze jokala. Solze so tekle v potokih. Vprasanja, zakaj, zavedanje, da je konec, jeza, zalost, bes, razocaranje... Tko je bilo kaksen teden. Pol mi je mami rekla, da moras sam sebi rect, da je dost. In se trudit v smeri, da prebolis in gres naprej. Najprej sem bila jezna, kako me ne razume, scasoma pa sem dojela.
Lahko visis na izgubi, kolikor casa zelis, ali pa se trudis, korak za korakom, da spremejs, cesar ne mroes spremeniti, da dvignes glavo in vidis, da so kljub tragicni izgubo na svetu zelo lepe stvari, zaradi katerih je vredno ziveti in je zivljenje lepo. Seveda vse ob svojem casu, pocasi je treba predelati vsa custva, da gres lahko naprej. Da bos pripravljena na nove boje, novega user posted image .
A je s casom lazje - Ja. A manj boli - Ja. A pozabis - Ne.
Meni je mami ogromno pomagala, pogovori z njo in mojim mozem. Pa nekako se je dobro zaposlit z necem, ki ti vzame tist cas, ki bi ga namenjal za zalost.
Ob takih izkusnjah se zacnemo zavedati, da smo ne nek nacin mocnejsi, kot si predstavljamo. En stavek se mi je utisnil v spomin, sicer versko obarvan ampak: da bog/zivljenje nikoli ne nalozi vec, kot bi bil clovek sposoben prenesti. No, ce je bog, ne vem zakaj je bilo tega treba nam vsem, ampak bolj se mi zdi pomembno drugo sporocilo: mocne smo in se pregrizemo cez take bolecine. In en dan bomo cartale nase tako pricakovane in zelene user posted image
Jaz sem si takrat rekla, da se vse zgodi z nameno, v kar verjamem. Moram rect, da so se zgodile take stvari, ki se ne bi, ce bi bila noseca. Ampak zamenjam vse za vrnitev nazaj in da bi bilo z mojo pikcio vse OK. ampak zal se ne da in zato se veselim vsaj teh pozitivnih zadev, ki so se zgodile po tem.
Uff no natrosila sem nekaj mojih misli.. Predvsem soocaj se z bolecino vsak dan sproti. Pusti ji, da jo izjoces, pa pusti ji tudi, da te zapusti...
Seveda pa se le javi tukaj, saj smo tu take, ki smo sle cez to, te razumemo in bomo zmeraj nasle cas za tvoja custva. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polona25)
Neposredna povezava do sporočila: 649
21.7.2006 20:13:25   
sonchek
Ojla Polona25...
...najprej ti morm rečt, da mi je žal da se ti je to zgodilo in do sedaj si verjetno že dojala, da nisi sama da nas je veliko, veliko preveč takih, ki smo dala skozi to ceremonijo in ta pekel...
...jaz pravim, kar nas ne ubije, nas naredi močnejše!!!!
jočiuser posted image user posted image ...kriči...izlij vso bolečino in z časom bo  lažje in lažje...verjemi, kajti dale smo to skozi...Nisi sama veliko nas je ki te razumemo in ti stojimo ob strani...
..pogovarjaj se s svojim dragim...in posveti čas tistim, ki te imajo radi...ker je za njih vredno živeti..
..ko bom šla naslednjič v park zvončkov, bom pa prižgala svečko tudi za tvojega user posted image , ki te bo čuval in jokal s tabo...žalosten bo, ko bo videl mamico nesrečno in vesel ko boš ti vesela in ko boš dobila njegovega bratca ali sestrico, prepričana bodi v to...

Srečno, pa javi se še kaj...user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?