|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: UPANJE PO SPLAVU
13.7.2006 12:59:28   
Liona
Ojla,

samo toliko, da se vam na kratko javim. Malo predaha med goro dela user posted image . Moja user posted image  je že v torek prišla v vsej svoji veličini. Zdaj pa mi že dva dni lije kot iz škafa... Včerajšnji obisk pri g je bil kar uspešen, saj je rekel da ne vidi ovir in da lahko začnemo veselo na user posted image . Mene pa kar malo skrbi, da se mi še enkrat ne zgodi to, kar se mi je že. Sem čisto depresivna zaradi tega. Ko gledam nosečke mi sploh ne gre v glavo, kako je lahko kaj tako slabega ravno mene doletelo. In predvsem, zakaj???!!!!Kaj pa, če se z mojim kromosomsko ne ujameva???
Same črne misli. Upam, da vas nisem preveč zamorila.
Pilotgirl in Lana38, držim pesti za vajine user posted image  in predvsem zato, da bo tokrat vse vredu.
Jaz bom pa vse vas prosila za vaše pestke okoli 10.avgusta in upala na to, da user posted image  ne bo še vsaj 9-mesecev. user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 551
13.7.2006 13:01:33   
lana38
Liona, seveda bomo držali pesti user posted image  okrog 10.8.
LP

lana38

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 552
13.7.2006 13:52:28   
julcy
Pridružujem se vam. Prva nosečnost, sicer nenačrtovana, vendar dete zato nič manj zaželjeno. V 10 tednu dva rjava madeža na hlačkah, krči -celo šibkejši kot pri menstruaciji, UZ, srček ni več bil. Jutri bo 3 tedne po abraziji, z dragim se že veselo cartavauser posted image .  Že prej sva uporabljala samo metodo umika v plodnih dneh ciklusa (imela sem cikluse kot urauser posted image ). Zanosila sem prvi mesec, ko sva se šla rusko ruleto. Zanima me, ali je katera med vami po abraziji tvegala z naravnimi metodami kontracepcije, obema so nama v tem trenutku kondomi totalno mimo!!!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 553
13.7.2006 13:55:29   
Klarissa
hey srečke nosečke in tiste, ki še bomo:)
spet je v pisarni tako zelo vroče...
tinaaja kaj pa delaš službeno na dunaju? ful dobro.
no jaz sem še danes in jutri v pisarni pol pa zaslužen dopust.
včeraj sva šla še malo po razprodajah in pogledat razstavo fotografij v tivoli in je svetovna. tiber, kitajska, pakistan, slovenija, indija. čudoviti kraji:)
danes sem pa sama, ker bo moj še delal pop in bom počistla stanovanje, zlikala in zložila za dopust cote. pa malo bova šli s kolegico peš do grada.
joj, komaj čakam, da bom spet user posted image  in pol bo v tretje šlo vredu.
včeraj mi je moja gin poslala domov še kar eno napotnico za transfuzijo, da mi še neka protitelesa preverijo. iz genetike še ni rezulattov-3 tedni bodo minili 24.-upam, da je vse ok.
papa

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 554
13.7.2006 14:23:30   
lana38
julcy!
Mi2 sva "pazila", ko še nisva smela delati na user posted image . Jaz namreč ne prenesem kondoma, pa je bilo OK. Pravzaprav niti nism verjela, da bi lahko zanosila, če se user posted image  umakne, če pa sva se prvič in drugič trudila več kot eno leto. Bi bil pa res pravi čudež, če bi potem ratalo, ko "paziva".
LP

lana38

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 555
13.7.2006 14:29:44   
tinaaja
Liona, no samo da si dobila odgovor oz M in da si zdaj verjettno pomirjena in gres v nove boje. ves kaj, nobena od nas ne ve zakaj.. In sigurno je vsako od nas strah, kako bo naslednjic user posted image  ampak kaj pa nam drugega preostane, kot probat..
Klarissa - ja it sluzbeno na dunaj je prvic in drugic zabavno, pol pa... ahhh.. nic ker sem napredovala se zdaj uvajam.. in imamo dolocene sestanke. tko da .. izvide od genetike mi je moja G (je klicala) povedala po mesecu in pol, po 2 so me klicali iz genetike, da ce zelim priti na posvet... tko da kar traja. vsaj tri tedne rabijo, da vzgojijo celice, da jih lahko analizirajo.
Julcy - vsaj prvi mesec bodita previdna malo bolj, pol pa kakor vama pase. vseeno je dobro pocakati kaksno M, preden zanosis..
no tko delo klice papa

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 556
13.7.2006 14:30:19   
krtekxx
Klarissa, mi2 sva bila na genetskem posvetu marca, obljubili so, da bodo rezultati preiskav v 3 tednih, prišli so pa po 3 mesecih. Sem kar mal težila po telefonu in po mailu, pa so se opravičevali, da imajo ful dela.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 557
13.7.2006 14:42:43   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

tinaaja, a si boš privoščila še kakšen sprehod po Dunaju, ali boš kar šibala domov po šihtu? Mogoče ne bo več tako vroče, ko zaključiš. Je kar fino, če včasih kam tako greš službeno, da se lahko malo še potepaš. Jaz sem pa kar skoz v pisarni. Zdaj so nam klimo naredili in ni več tako hudo. Prej je bilo pa za znoret. Okrog 13 začne sonce svetiti čez okno v pisarno in sploh ni bilo za dihati, kaj šele da bi kaj delala.
Lp

Ah ostanem do jutri. user posted image  pol pa sele domov. Jaz sem na dunaju kar ene parkrat na leto, tko da ga ful poznam, da mi niti ni vec filing neki raziskovat. mi je pa ful vsec utrip mesta v centru. ampak sluzbena pot ponavadi pomeni - pisarna do 6-7, vecerja, spanje, pisarna, vozna domov. vcasih si morda popestrim s shoppingom, ce je cas. tko da morda danes se kaj skocim do kaksne stacune ali pa v SCS jutri na poti dam.
nama so vcer montiral klimo in zaj... pri montazi. je ena posebna klima, kjer napeljejo cev tudi cez steno. in je kreten zvrtal 15cm lukno cez armiran beton na napacni visini. in on men,d aprvic montira to klimo. za pop... kwa me briga kolkic. zdaj bo moral se eno lukno narest. seveda a ne ve kdaj naju bo stlacil v zaseden urnik.. gggggrrrrrrrr... ok, zdaj moram pa res delat.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 558
13.7.2006 15:06:28   
Klarissa
joj, jaz upam, da bodo rezultatii tako kot so obljubili. mi pa delajo v mb, tak da res upam, da so hitrejši kot v lj.
tu v lj pa že drugič danes taka nevihta, da ne morem verjet. čez eno uro grem domov iz službe in sem s kolesom tak da fuuuul upam, da bo minilo.
tinaaja čestitke ob napredovanju v službi. najverjetneje se splača malo potrpet:)
mi2 pa sedaj ko je 2,5 tedna po abraziji s kondomom in si ne upam samo pazit,, ker se mi močno zdi, da sem prejšnjič s to metodo zanosila. s kondomom pa je obema ful čudno. meni ne paše, njega pa tišči in se mu je zadnjič poznal obroček od konca kondoma user posted image  ne vem katere naj kupim naslednjičuser posted image  zdaj imava od durexa tiste extra tanke.
papa

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 559
13.7.2006 17:08:05   
Bety
ufffffffff  lana38...jutri test....kako bom jaz spala danes ???user posted image user posted image

pa pilotgirl!!!!! Razveselite me z rezultati user posted image user posted image , ker sem že preveč potrta od teh neuspehov....

!!!!

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 560
13.7.2006 18:21:07   
tinaaja
V bistvu se zadnje dva dni ukvarjam z idejo, kaksne naj imam obcutke.

Dejstvo 1: 70-80% nosecnosti propade do pricakovane M.
Dejstvo 2: ali se to lahko zgodi meni sedaj
Dejstvo 3: moja M naj bi prisla 15.7.
Dejstvo 4: v torek sem dela 2 BC testa, v sredo 1 CB
Dejstvo 5: vsi trije so pokazli jasen user posted image

Nekje globoko v meni se mesata obcutek strahu in veselja. Niti nisem hotla tega objavit pred naslenjim tednom, dokler ne bi bil dan M mimo, ampak se mi zdi, da ce sama ne bom trdo verjela, da bo to to, kdo pa bo.
Tko da juhuhu
Vasa user posted image

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 561
13.7.2006 19:29:06   
Bety
ha ha ha ha ha ha ha haa hah ah a.....prvo sem na široooooooooooko odprla usta in zavpila...uaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuu

jooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjj....pa imela sem prav, da boste vse odšle
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITAM VAM VSEM IN OSTANITE user posted image  DO KONCA!!!!!

user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 562
13.7.2006 21:23:04   
Milamay
Ja, zdaj pa je res že neverjetno! Čestitke vsem, ki ste zagledale user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image

Super! Res vam iz srca želim, da bo tokrat vse dobro! Super! Saj še kar ne morem verjeti! To dela poletje, vam rečem.

Mi šibamo proti Jadranu v soboto zgodaj zjutraj in upamo, da ne bo pretirane gneče. Mi bo malo odklopa tudi dobro delo. Doma nekaj adaptiramo hišo, pa je vse narobe, stanovanje še trenutno ni vseljivo, pa se stiskamo z mojimi starši. Bomo že. Tolažim se, da še malo, morda kar mesec, pa smo končno spet sami v stanovanju.

Torej, bodite pridne (ene ste več kot to user posted image user posted image user posted image ) in če bo čas, se še jutri na kratko javim. Moram videti, kaj bo pokazal tvoj test, Lana. Držim pesti!

Uživajte!

Aja, julcy - midva sva zdaj enkrat po naravni metodi. Ja, pa še zdaj to težko, saj ne veš, kdaj bo ovulacija, pa se lahko kaj zgodi. Tako da moram reči, da si res želim, da M pride, saj bom potem malo več vedela (kdaj je O, kdaj so plodni dnevi ..). Bomo zdaj pač morali s kondomi, saj si ne želim, da bi prehitro zanosila, da ne bi spet šlo kaj narobe.

MIlamay

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 563
14.7.2006 6:25:45   
Bety
Samo da veš Lana38, da sem jaz že tukaj....in čakam....držim pesti....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 564
14.7.2006 6:52:17   
krtekxx
Lana 38, jaz sem tudi tukaj in čakam.................

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 565
14.7.2006 6:55:06   
krtekxx
Tinaaja, bova skupaj držale pesti in vse misli usmerile v to, da se tokrat izide srečno do konca.

Č E S T I T A M   Č E S T I T A M   Č E S T I T A M  Č E S T I T A M  Č E S T I T A M

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 566
14.7.2006 6:57:21   
lana38
Dobro jutro!
Že poročam. user posted image  ni, BT povišana že 16. dan, test pa je žal user posted image  pokazal samo eno črtico. Ne vem, kaj je zdaj to za en hudič.user posted image . Sem zelo zmedena in žalostna. Ne vem, kako bi sploh opisala svoje občutke.

tinaaja, zelo sem vesela za te. SUPER. user posted image  Komaj sem dojela, kaj si nam povedala. Kako si lahko bila tako dolgo tiho? Pa še meni si pisala, da ne bi zdržala, da ne narediš testa, a to si pa zdržala? Kar na morem verjeti, da te ni matralo, da bi povedala. Želim ti lepo nosečnost in zdravega user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 567
14.7.2006 7:05:04   
Bety
hormona ni dovolj!!!! Poglej še enkrat test!!! Sigurno je tam ena rahla črtica, ki si jo spregledala!!!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 568
14.7.2006 7:11:17   
lana38
Ni rahle črtice, sem gledala tudi po eni uri, ko tako več ne velja, pa ni niti obrisa, kaj šele rahla črtica. Sem se zbudila že ob 5 in 30, pa sem vse to opravila, najprej BT in sem z velikim veseljem šla v kopalnico, potem pa user posted image . Ponovim test čez par dni. Še bolj pa sem jezna, če nisem user posted image , ker gremo v nedeljo na user posted image in se bo tam prikazala user posted image , pa sem mislila, da jo odpravim že doma. Zdaj bi morala biti skoraj že mimo, če bi prišla točno 11.7. Samo kako bom zdržala 14 dni brez vas, pa res ne vem. Testa zdaj doma ne bom več delala, ker jurti bi tako bilo prezgodaj. Enkrat naslednji teden ga naredim, če ne bo user posted image  seveda.
LP

lana38

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 569
14.7.2006 7:16:05   
krtekxx
Lana38, sej si kupla 2 testa, jutri bo mogoče hormona malo več, pa se bo pokazali 2 črtici. Zelo mogoče je, da si imela ovulacijo kak dan kasneje. Nič ni izgubljeno ker menstruacije še ni!!! Kako pa se počutiš?
Pa ne bit preveč žalostna danes, ker se ti nista pokazali 2 črtici. Jaz mislim, da se ti bosta jutri!!!

Še nekaj o CB testu: a menite da je ta res bolj občutljiv od drugih?

Tinaaja, tebi je pa test pokazal kar nekaj pred pričakovano M. Eni moji prijateljici je ravno tako, pol sta bla pa dvojčka. Mogoče si pa ti user posted image user posted image .

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 570
14.7.2006 7:28:54   
tinaaja
Hvala punce.. Kako je zdrzati, da ne poves.. Enostavno.. Strah pred 15.7. naredi svoje, ker si ne upas verjet, da je res... naj objavim, da sem user posted image , pol cez 3 dni pa, da sem dobila user posted image  user posted image user posted image   zdaj cakam, da bo nedelja al pa pon, da bo dejansko izostala user posted image .. Pol sem si pa rekla, kar sem napisala, da moram verjet, da bo ok.. prevec je bilo ze slabih izkusenj.  in sem hitro napisala. zdaj bom pac pocakala, itak nekega vplia na to, kaj se bo zgodlo nimam, upam in verjame, da bo OK in da marca dobimo user posted image  
JA Krtexx bomo drzal pesti, da bo vse OK..user posted image
Bety, defintivno vas pa ne zapuscamo, vsaj jaz ne.. Ve ste edine, ki poznate tesnobo pred naslednjo user posted image . ko das enkrat to skoz, ves da se lahko zgodi. Ce kaj res zelim puncam tu, je da se jim/nam taka zadeva ne ponovi.
Lana, kaj pa ce bi sla v bolnico kri dat. kje sem vcer brala, da ce imas 18 dni povisano BT, da si zieher nosec. al pa kupi se CB... Drzim pesti in res upam, da se ti izpolni zeljauser posted image eno user posted image  za pomoc.
dunajski pozdrav

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 571
14.7.2006 7:33:09   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Tinaaja, tebi je pa test pokazal kar nekaj pred pričakovano M. Eni moji prijateljici je ravno tako, pol sta bla pa dvojčka. Mogoče si pa ti user posted image user posted image .

ufff ne me strasit user posted image user posted image  saj to mene cist cudi, vsi testi so bili noro jasni, crtica enako mocna kot testna .. in to tok prej.. haloo.. O naj bi imela okoli 1.7. enkrat... teste delala 11.7. ??  drugace pa utdi cisto nobenih znakov nosecnosti nimam, nic.. nazsanje sem imela ful obcutljive brdavice, zdaj pa NIC. no ja, bodo ze prisli..

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 572
14.7.2006 7:47:18   
krtekxx
Tinaaja, brez zafrkavanja, to se je zgodilo moji prijateljici. Test je kar nekaj dni prej in to celo sredi dneva pokazal 2 črtici, ful močni. Znakov ni imela pa nobenih. Joške čist prazne, nobenih bolečin - do 8.tedna. Gre na 1.pregled in jo skoraj kap, ker sta bila 2, prej je imela pa že enega. Zdej sta že pol leta stara mulca.

Ma saj ni važno al eden ali dva, samo da bo vse OK. Verjetno pa je težko unim nosečkam, ki nimajo naših težav razumeti, zakaj smo vse obdane z nekimi zlemi slutnjami, dvomi, vražami ...

Enkrat mora tudi vsem nam posijati sonce.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 573
14.7.2006 8:08:11   
Liona
tinaaja, čestitke. Želim ti lepo in zdravo user posted image . Držim pesti, da bo vse v najlepšem redu user posted image user posted image user posted image .
lana38, ponovi test čez par dni. Držim pesti, da ugledaš user posted image . Imaš kakšne druge znake?
krtekxx, CB je manj občutljiv kot recimo BC mini. Jaz sem se zdaj, ko je BC mini pokazal user posted image , CB pa - dobro pozanimala. G je povedal da BC mini zazna okoli 25 mg hormona na 1dcl urina, CB pa 100 mg. In jaz sem ga očitno od moje zadnje neuspele nosečnosti imela še ravno toliko, da ga je BC mini še zaznal, za CB pa ga je bilo že premalo...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 574
14.7.2006 8:14:59   
sonchek
ojla...
Tinaaja čestitkam še enkrat javno...in saj veš...od srca...
jupiiii bravoooo....user posted image user posted image user posted image ...
pa naj ti odgovorim še na tvoje dileme...
Dejstvo 1.:..ja res propade toliko nosečnosti kokr si napisala, samo še predno se poviša nosečnostni hormon...tako da ziher ne bi zaznala user posted image ...
Dejstvo 2..: NEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Dejstvo 3..: super, pa je ne bo!!!!!
Dejstvo 4..:user posted image user posted image user posted image ..to je to....
Dejstvo 5..: Zdej si srečka user posted image ...in tako bo nadaljnih 9 mesecev...jupiiiiiiiiiiiiiii...pa boš bajska debelajska...z velikim trebuhommmmmm.....hehehe

Samo veselje...je tukaj...tako se veselim z vami punce...še Lano38 počakamo...pol pa še ostale pridemo na vrsto...pa Pilotgirl...pa Liona drugi krog..pa Bety...no pa še vse ostale....

No, jaz sem danes končno dobila svojo 3-user posted image ...tako da je drugi mesec ne čakam več...juhuhuhu.....

No, pa lep dan pa petek je dan za metek...user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?