|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: UPANJE PO SPLAVU
14.7.2006 8:23:10   
tinaaja
hehe sonchek .. smo dobre volje :)
saj ves kaj sva se zmenili v porodnisnici - naslednje leto se sprehajamo z vozicki user posted image user posted image  in v porodnisncio samo se v 9 mesecu hehehe
no ti pa le glej, da se bo tvoj obril user posted image user posted image , da bo pozelenja se vec hehe in gremo akcija zdaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Krtekxx - gulp.. ehehhe jaa vaaalda, cist vseeno je, 1, 2 al pa trije, puncke fantke ... samo da bo zdrav, pa da bo user posted image  hehehe
Liona - hvala . A ti je G kaj reku, kdaj lahko ti zacnes? bi zelela  cim prej ali si bos vzela kaj pavze?
papa

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 576
14.7.2006 8:49:20   
pilotgirl
No moje hudičevke tudi še ni in grem pravkar po test.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 577
14.7.2006 8:52:38   
sonchek
ooooo men se pa dons res mal trga...pa še tok dela mam v službi...to pa verjetno zaradi user posted image ....hehehehe

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 578
14.7.2006 9:01:18   
Liona
tanaaja, meni je G rekel, da ne vidi razloga za čakanje. Tako da midva z mojim po user posted image  štartava. user posted image  Pa še user posted image  in to ravno za čas moje O. Upam, da nama takoj uspe. Torej, jaz hudičevke ne čakam okoli 10.8. Z vami sem v drugem krogu.
Nosečke srečke, mi prihajamo za vami. user posted image user posted image user posted image
pilotgirl, sporoči kaj je pokazal test. Držimo pesdti za dve jasni user posted image .

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 579
14.7.2006 9:19:13   
Milamay
No, zdaj še čakamo na pilotgirl. Že stiskamo pesti.

Lana - imam nek občutek, da verjetno pa res si user posted image . MOgoče še danes ni bilo dovolj hormona. Zakaj pa bi bila BT tolliko časa povišana?! Torej mislim nate in držim pesti, da ti naslednji test v prihodnjih dneh pokaže user posted image .

V teh zadnjih dneh pa se je nabralo toliko dobrih novic in pozitivne energije na tem našem forumu, a ne? Res se veselim za vsako izmed vas. Vse ostale pa še pridemo na vrsto.

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 580
14.7.2006 9:38:57   
lana38
BT povišana danes 16.dan. Če je 18 dni, potem pa sigurno je user posted image . Torej čakam najmanj še do nedelje. Test pa ponovim približno čez en teden.
pilotgirl, držim pesti user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 581
14.7.2006 10:01:32   
krtekxx
Čista norišnica, tolk nosečk. Prav napeto je danes brati ta forum, ker se toliko dogaja.

Pilotgirl in Lana, mene teče iz pesti švic, toliko jih stiskam za vaju, pa še za katero ostalo.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 582
14.7.2006 10:51:28   
ElaM

Ojla, punce, da mal vskočim.user posted image
Lana, men test ni pokazal pozitivno niti 35 dan po ZM, pozitiven je bil šele 42 dan. Zdaj pa ta mali plusek sladko spančka.user posted image  Tako, da močno držim pesti.user posted image
Vsem nosečkam, iskrene čestitke in srečno do konca. Vem, kako je, ko te skoz preganjajo ene črne misli, vendar res zdaj je čas, da se misli pozitivno. Držte se.

:)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 583
14.7.2006 10:51:38   
pilotgirl
Eh punčke moje nič ni.user posted image  pa tud še ni tko da bom test v nedeljo ponovila.Joj človek ne ve več kaj naj si misli.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 584
14.7.2006 11:50:36   
Klarissa
alo pupe oz. skoraj vse srečkeuser posted image ,
mi je prav čudno, ker mi2 še ne smeva delat na user posted image . pe prve M ni bilo, jaz bi pa kar bila spet nosečauser posted image
srečne nosečnosti vam želim in čez 9 mes lepe in zdraveuser posted image .
joj danes pa res ne morem v službi nič delat-samo na dopust študiramuser posted image .
papa

Neposredna povezava do sporočila: 585
14.7.2006 12:05:28   
lana38
pilotgirl!
Kateri test si delala? Jaz sem BC mini, zato me še bolj čudi, da ne bi pokazal, ker bi bilo prezgodaj, če pa zazna že male koncentracije beta Hcg.
lp

lana38

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 586
14.7.2006 12:30:00   
Liona
klarissa, jaz sem po abraziji na user posted image  čakala 7 tednov! Torej kar 49 dni!!! Se mi je že mešalo, saj sem jo komaj čakala, da lahko po njej spet začneva delat na user posted image . No, zdaj že pojenja in bova počasi lahko stopila v akcijo. Si že računam dneve O. user posted image user posted image  Čeprav ne vem, kako bo user posted image  izvedljivo, saj me prsi še vedno tako bolijo, da se jih še dodatknit ne smem!!! Že cel teden....
pilotgirl in lana38, držim pesti za vaju. da vama čez par dni pokaže user posted image .

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 587
14.7.2006 13:08:01   
sonchek
Punce men BC mini sploh ni pokazal, pa sem bila takrat noseča že ene 4-tedne....pokazala mi je šele G. user posted image
...tko da...upanje umira zadnje!!!!

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 588
14.7.2006 13:14:50   
lana38
sonchek!user posted image
Ti si me pa zdaj res razveselila, torej je še vedno upanje, da sem user posted image  kar veliko.
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 589
14.7.2006 13:26:44   
krtekxx
Jest bom pobrala zdej "šila in kopita" iz te službe in šla domov uživat vikend, vsak dan bom dolgo spala, pa mal šla kam pretegnit roke in noge, pa spet spala in jedla in spala. V ponedeljek bo pa verjetno že toooooooooliko novega, da bo bolje, če pridem kako uro prej v službo, da bom lahko vse prebrala.

Vse user posted image in user posted image user posted image maksimalno uživajte v tej sladki skrivnosti, vse še brez user posted image   pozitivno razmišljaje o tem, da verjetno ste user posted image , tiste, ki je ne čakate v naslednjih dneh pa cel vikend akcija user posted image .

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 590
14.7.2006 14:53:29   
sonchek
tudi jaz se bo m pobrala iz službe...sam neki vam še morm prej napisat...
Za vse user posted image ....povem vam da prevsem brez panike in samo razmišlajte pozitivno...
Za vse tiste ki še bodo user posted image ...enako...vse bomo drugo leto pestvale...user posted image user posted image user posted image ...

predvsem pa za vse ki smo tukaj gor...dejmo si pomagat prebrodt, te težke dni..in se samo vzpodbujamo...da nam bo lažje in da bomo lažje prebrodile vse skupaj, ene pač prej druge pa kasneje, teh devet mesecev...ki bodo verjetno res kritične...predvsem psihično!!!!!!!!!!!

Lep vikend bejbike....
pa se beremo!!!!
user posted image user posted image user posted image za srečo!!!

user posted image user posted image user posted image  za veselje!!!

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 591
14.7.2006 15:00:15   
tinaaja
Helooo,
evo sm ze doma user posted image  Koncno!
Lana, Pilot girl & Co ... sem v DM v Au vidla teste za zgodnje odkrivanje nosecnosti - za uporabo se pred izostalo nosecnostjo .. se mi je zdelo zanimivo. Naj se uresnicijo vajine zelje in se cez kaksen dan pokazeta dve crtici. user posted image
To proceduro, ki jo jaz zdaj delam, pa itak vse poznate. Ko gres na Wc, vsakic natancno preveris, da ni kaksnega izcedka, krvi.. joj, v prvi nosecnosti sem vsakic gledala, kaj je kaj ni. Pol sem pa v 9 tednu eno jutro z grozo vidla kri.. Twilight zone ... 
tok sem happy, da je vikend.. Malo miru. Moram mal stanovanje pospravit, pa na trg bom sla, moj bo na morju, tko da sploh mir doma ... kaksna zurka za babe hehehe brezalkoholna. cez dva tedna bova pa ze na dopustu..
Lana, ful uzivaj na dopustu, pa upam,da nam javis kaj lepega, ko bos nazaj (ce ne ze prej).
pozdravcek iz  lj

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 592
14.7.2006 15:20:14   
lana38
Ja, še pol ure pa grem domov iz službe in me ni tukaj do 31.7. Jutri pakiram in v nedeljo se že kopam v morju, če ne pride user posted image  in mi vse pokvari. Potm bom še bolj user posted image , ker ne bom user posted image , pa še kopati se ne bom mogla. No, bomo videli, kaj prinese čas. Res vas bom zelo pogrešala. Se pa jutri še kaj tipkamo od doma.
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 593
14.7.2006 17:53:57   
Klarissa
tudi mi2 pičiva danes na morje. iz službe sem že šla ob 13h, ker se mi res ni več dalo. moj je pa še zdaj v službi. me je prav strah gužve na cesti.
v službi bom pa tudi jaz nazaj 31.7.
Liona meni je po prvem ss prišla M komaj 56. dan tak da se bom kar načakala. sedaj je komaj 18. dan. uf še daleč.
pupe uživajte s user posted image
tiste ki pa še nismo si pa kaj nenosečnipkega privoščimo:)
papa

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 594
14.7.2006 18:38:55   
tinaaja
Krtekxx - visoka raven hormona je znacilna za vecplodne nosecnosti. Hkrati pa tudi za molarno nosecnost user posted image user posted image  Sem sla malo brskat po netu. Hmmm,... Dvojckov nimamo v rodu, molarne pa itak nimam (hope so)... tko da, cakam na prvi pregled. Ki bp oa yx ker je kao moja G na dopustu do septembra - leonisce. Bom sla pa na morje k njej, da me pregleda heheheuser posted image
Klarisa, Milamay - blagor se vama, da sibata na morje... Tu v lj smo nekje v pricakovanu nevihte, malo grmi, mal hoce padat... no upam, da se vsaj ohladi.

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 595
14.7.2006 22:04:06   
Milamay
Samo na kratko, da se javim. Ja, še par ur, pa že šibamo na morje. Juhuhu! Se že veselim. Sicer me vsako leto znova vso to pakiranje kar izmuči, a se tolažim s tem, da se jutri že kopamo. Srčno upam, da ne bo grozne gužve na cesti.

Vse nosečke in vse tiste, ki čakate, da bo ta mesec user posted image  želim čimveč pozitivnih misli in držim pesti, da bo tokrat vse OK.

Lepo se imejte in se spet beremo konec meseca. Lana in Pilotgirl ter še katera druga upam, da takrat preberem dobre novice. user posted image

Lahko noč

Milamay

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 596
14.7.2006 22:41:25   
pilotgirl
Lana38 jst sem delala first sign. Sam hudičke ni,tko da dokler je ni je še upanje.Lana povej kdaj boš test v nedeljo delala,da nardiva skupi.user posted image Punce lepo uživajte vikend ob morju ali doma pa na rr ne pozabite.

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 597
15.7.2006 7:19:21   
VITA74
A bo sploh katera ostala tukaj na RR user posted image , sem samo jaz delovna user posted image  vse greste na morje.... in prav je tako user posted image user posted image user posted image user posted image  uživajte, plavajte in počivajte, vse tiste pa ki čakate na dopustu tudi O pa veliko user posted image ... tudi jaz komaj čakam, še en teden do dopusta, potem pa me ne bo skoraj mesec dni user posted image  

Držim pesti za vaju Lana in Pilotgirl user posted image  v upanju na lepe novičke vas lepo pozdravljam

srečna

Neposredna povezava do sporočila: 598
15.7.2006 8:03:45   
tinaaja
Blaboma - nisi edina doma :) Moj se je ze spokal na morje s kolegi, jaz pa kraljujem.. Kot pridna zena bom malo pospravila, pol pa sibam na cvek s puncami v mesto. Pol bom pa se vidla..
Pilotgirl, ful punc ima probleme z rezultati Firstsign testa.. Kaj pa ce probas kaksnega drugega. Meni je obakrat BC mini pokazal takoj, CB enako.. Ampam morda se meni ful hitro dvigne raven HCG.
No tko, uivajte cez vikend, jaz grem se malo stanovanje v red spravljat ..user posted image

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 599
15.7.2006 8:31:03   
Bety
Tinaaja....user posted image user posted image user posted image ...kaj, če si ti noseča že od prejšnjega meseca??? Kakšna je bila M prejšnji mesec??? Ker, da se raven hormona tako hitro poveča, je malo čudno....če bi bila raaahla črtica, pa bi bilo bolj za pričakovat....

Jaz sem začela s prometrijumom in uporabljala bom do 20.7. ....od njega me vse boli.....malo čudno....in še BT se je takoj zvišala čez 37C....hmmmmm....nikakor ne mislim, da sem nosečka, samo študiram malo hujšo prognozo, da O sploh nisem imela...user posted image user posted image user posted image user posted image ....mah...pustimo to, saj nisem G....

///////

Pa še nekaj....moje dolgoletne izkušnje s BC so doprinesle eno študijo, in sicer:

pomočiš test v urin in opazuješ.....če gre HITRO čez spodnjo črtico, ni nič ßHCG-ja v krvi....če se ustavi...in bolj težko gre navzgor....lahko pričakuješ tudi, da se bo črtica obarvala....user posted image user posted image user posted image ....

To so moje ugotovitve....Pa srečno!!!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?