|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: UPANJE PO SPLAVU
10.7.2006 14:22:50   
lana38
To je pa res zoprno, tinaaja.user posted image Ta herpes vsebuje isti virus kot norice in res ne bi bilo dobro, da bi bila noseča. Kje pri vragu pa si to pobrala? To je nalezljivo. Saj v morju pa se ja ne nalezeš česa. Vsaj mislila sem, da ne in da to velja bolj za bazene. Čudno.user posted image  N, upam da se čimprej tega znebiš in boš spet OK.
LPuser posted image

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 501
10.7.2006 14:33:10   
tinaaja
Lana, ja herpes lahko dobis zaradi vrocine na morju, prevec sonca, itd.. me je takoj vprasala, ce sem bila kaj na morju.. da dobi ful veliko ljudi poleti s takim herpesom. nikoli kaj tazga nisem fasala, pa sem bila vec na soncu... morda je posledica stresa zaradi poroke, UPN in se je zdaj razvilo in all its glory user posted image user posted image
res, en k... user posted image user posted image user posted image  naceloma se sploh ne sekiram zaradi takih zdravstvenih problemov, ampak ne ko je moznost, da je kaj narobe z nosecnostjo.. no ja, ne bom se sekirala preden ne dobim user posted image  ali vidim user posted image  - al pa vsaj poskusala se bom ne sekirat. papa punce

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 502
10.7.2006 14:37:58   
Klarissa
alo,
mi2 nazaj iz vikenda na morju;)
sedaj ap ase že cel dan tresem kdaj bom zvedela za krvne izvide po 2 ss in genetiko posteljice. kar tresem se in to čakanje me ubija....user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 503
10.7.2006 14:38:28   
Milamay
Tinajaa, ja, to pa res ni dobro. user posted image  Ta zadeva je kar precej boleča, a ne? Moja sestra ga je imela pred mnogo mnogo leti in kolikor se spomnim, jo je grozno skelelo in bolelo. Držim pesti, da bo vse dobro.
Zdaj pa samo ne recite, da se usoda ali življenje ali kdorkoli pač ne igra z nami?! Najprej ne moreš zanositi, potem, ko ti uspe, pa gre nekaj narobe!
Res upam, da se bo dobro izteklo in držim pesti, da user posted image  kmalu pride, da boš pomirjena.

Drži se!

LP
Milamay

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 504
10.7.2006 15:23:44   
tinaaja
Klarissa - vse bo Ok. tud ce bodo rezultati pokazali kaj, je to samo OK, da bos vedela kje si in kako se da to popravit. Morda je na nek nacin se tezje, ce ti ugotovijo, da je vse OK,Ker pol pa res ne ves, kaj bi lahko bilo. Meni se je oddahnilo, ko sem zvedela, ceprav je najslabsa diagniza na podorcju najpogostjesih trisomij.
Milamay - ja res no.. mah glavo gor, tud cez to bomo pregural a ne :) poskusam se naucit zivet tko, da se ne obremenjujem s potnecialnimi problemi. na sreco zgelda ni zoster herpes, ki norooo boli, ampak simplex - tak kot je na ustnici. ga custis, srbi mal pa spika... tko da se da potrpet. sem pa zaradi tega kr zgubila voljo do danasnjih razprodaj user posted image  bom se kaj prisparala hehehe ampak bova z mojim vseeno odsla kaj naokoli pogledat za kksno oblekco... morda pa me spet prime user posted image

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 505
10.7.2006 20:34:24   
sonchek
ojla punca...
no, Tinnaja si kej nabavla...al te je minila želja po shopingu..haha
...drži se, še vse bo uredu....

...no, pri meni ni nič novega, vse po starem...tko da vam tud kej dost nimam za napisat...
Lep večer vam žilim še naprej...

..aja, no to je pa novo...da mamo že strešnike na strehi in smo skoraj konec...hehe..tako sem utrujena, da bom verjetno šla kr spat...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 506
10.7.2006 21:04:09   
tinaaja
hja, shoping je biu tko - jaz sem si kupila eno torbico, moj pa je z vreckami hodu iz trgovim - narobe svet vam recem  ... user posted image
mah, v bistvu (nam sreco mojega stanja na racunu) je ze skor vse pobrano, tko da ... brez veze.. itak sem mal cudne volje zarad herpesa - naj gre nekam.. zgleda pa tko grdo, da se se sama sebe ustrasim, ko pogledam. upam,da se kmalu posusi.. fuj..
ekola, lep vecer pa sladke sanje

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 507
10.7.2006 22:13:51   
Milamay
Tinaaja - ja, sestra je imela herpes zoster. To jo je res grozno bolelo in izgledalo je tudi kar grdo. Kolikor se spomnim, so njej takrat rekli, da ga imaš le enkrat v življenju, da ga potem več ne dobiš. Ti pa imaš torej simplex. Tega imam jaz kar pogosto na ustnici. Če sem utrujena, pod stresom ali pa menjam podnebje, ga ponavadi dobim. V tej zadnji nosečnosti sem ga imela vsaj 4 krat. Nenehno se mi je delal, ampak sem bila tudi čisto aut. Bila sem popolnoma brez energije, pa nenehna slabost, pa bruhanje, ničesar nisem mogla spiti ... ko sem pa se končno izmazala iz tega, pa ta slaba diagnoza. user posted image

No, ja ... me še kar stiska pri srcu, ampak je vsak dan za pikico lažje. Zdaj se mi že zdi, da lahko planiram našo prihodnost in srčno upam, da bova uštimala še enega zdravega user posted image . Ne še zdaj, po 3 mesecih pa bova poskusila. V avgustu me čaka še pregled pri G, potem pa bomo videli kako naprej.

Današnje razprodaje - tudi jaz nisem našla nič zase, dvojne hlače sem kupila našemu malemu, drugega pa nič. Res pa je, da nisem bila v dosti trgovinah, le malo sem šla pogledat, tako mimogrede. Rada bi si pa kupila ene lepe poletne čevlje. Bom še morala v lov.

Lep večer vsem

Milamay

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 508
11.7.2006 0:25:40   
x_srečka_x
Punce zdaj ste me pa pošteno prestrašile user posted image user posted image user posted image  
Tudi jaz sem imela v nosečnosti dvakrat herpes enkrat na ustinici in enkrat na hrbtu na koži user posted image
Bi bilo zaradi tega z mojo pikico kaj narobe ?

Se oparvičujem ker kar vdiram na vašo temo,samo včasih pokukam me zanima kako je kaj s Tinaajo ker smo včasih še skupaj klepetali user posted image
Punce držim pesti za vse vas user posted image

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 509
11.7.2006 6:37:37   
tinaaja
Srecka- mislim, da herpes na ustnici ni panike. Zoster je bolj problematicen. Moj zgleda da je simplex- enak cirus kot na ustnici, ampak je velikkk :) tko da brez panike user posted image  Simplex ima veliko zensk med nosecnostjo in je vse OK. Jaz kompliciram zaradi zostra, ki naj bi lahko imel vpliv na otrocka.. ampak zgleda da ni zoster, tko da juhuhu moram potrkat po mizi...
danes delam od doma.. sef dovolil zaradi herpesa, se je malo zbal, ko je na internetu pogledal, kaj je zoster hehehe ga moram pomirit, da zgleda da ni. na trebuhu se zaenkrat se ni razvilo naprej, so se vedno samo pikice.. lep dan punce

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 510
11.7.2006 6:47:58   
krtekxx
Zoprno s temle herpesem, Tinaaja, upam, da bo kmalu mimo brez kakih zapletov. Jaz na razprodaje nisem šla; včasih grem čez nekaj časa pogledat, če je še kaj ostalo in še vedno mi je uspelo kaj dobit.
Sonchek, čestitam za strešnike na strehi. To je dogodek, ki sem si ga  tudi jaz dobro zapomnila pri naši hiši. S strešniki hiša zgleda hiša in se končno vidi kakšna bo zares.

A veste kaj se je nama z mojim dragim zgodilo včeraj popoldne?

Zagledala sva dve črtici (oziroma 3: 2 prekrižani in še eno v kontrolnem okenčku) na CB.

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 511
11.7.2006 7:17:41   
lana38
krtekxx, kaj je zdaj to s temi črticami?user posted image  Nič ne razumem, a so ali niso in kaj to vse skupaj pomeni???

tinaaja, upam, da herpes čimprej mine.

Milamay, vse kar opisuješ sem tudi jez imela v tej zadnji nosečnosti. Grozne slabosti, da sem se morala kar dol vležti velikokrat, drugače bi okrog padla. Pa tudi herpes na ustnici sem imela in me ga je bilo pošteno strah. To sem se zdaj spomnila, ko govorimo o tem. Prej sploh nisem pomislila, da sem tudi to imela. samo verjetno ni nič povezano s to trisomijo 21, ker to se pojavi ob spočetju. herpes pa se mi je naredil, ko sem bila kar že nekaj časa noseča.

Danes bi naj dobila user posted image . Pa ne vem, če se bo danes pojavila, ker je BT še vedno povišana. Lahko pa pride zvečer ali ponoči. Se mi je tudi že zgodilo, da BT ni padla, pa je prišla user posted image  ponoči. Bomo videli, kaj bo...
LP

lana38

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 512
11.7.2006 7:38:24   
Bety
Evo Krtekxx je zagledala user posted image ...user posted image user posted image user posted image ....kako lepo!!!!.....mogoče je tudi lana38 med novimi user posted image ...držim pesti...user posted image user posted image user posted image ...in Špela100 tudi....Tinaaja pa NE, ker herpes ima na obisku....meni je herpes simplex (viden na ustnici kot veliki grozd)uničil nosečnost lansko leto...to so mi zdravniki povedali...user posted image user posted image user posted image ....kar neki....

Tako....jaz pojma nimam, če sem O imela, ker BT ne pokaže prav nič....mogla bi biti čez 37C....pa je vseskozi 36,5....čez dan in po taki vročini pa največ 36,8...mene pa v trebuhu obiskujejo rahli krči, kot da bom vsak čas dobila M...pa do 20.7. je kar dolga....prsa pa prav nič občutljiva....saj nič več ne razumem user posted image

Včeraj sem kar razmišljala, da bom mogla sprejeti dejstvo, da tega otročička ne bom nikoli imela....to je pač del življenja....ker drugače bom trpela še in še....se bo treba kar sprijazniti....nekatere stvari si lahko želiš, pa še ni rečeno, da jih boš dobil....

Danes je polna luna.....uživajte v njej, saj tisti z M lahko pričakujejo oploditev čez 14 dni, ko bo mlaj in najbolj ugodni čas za user posted image ...vsaj tako pravijo....

Bodite v cvetju...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 513
11.7.2006 7:40:13   
tinaaja
Krtexx - mislim, da so na mestu cestitke user posted image user posted image user posted image  Naj traja se preostalih 35-36 tednov! Juhuhuhu za srecko nosecko.
Lana, ti pa le porocaj, kako se bo ta mesec izslo.. Jaz se cakam, ceprav me kr mika it prezgodaj test delat.. Imam se enega doma od nazadnje, pa me muci.. Ampak sem sla nazaj gledat, kakszne znake sem imela - nic od tega nimam zdaj, tko da... ah cakamo se par dni.. itak grem jutri ali v cet na dunaj in mi bo malo misli preusmerilo user posted image  danes pa uzivam domaaa.... kok je lustn od doma delat! mir, domace okolje ...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 514
11.7.2006 7:41:26   
tinaaja
aja punce, sem vprasala na MON geneticarko kok herpes vpliva kaj na plod v zgodnji nosecnosti.. tko da ko pride odgovor, postam..

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 515
11.7.2006 7:43:57   
tinaaja
meni je herpes simplex (viden na ustnici kot veliki grozd)uničil nosečnost lansko leto
Beti - kaj s tem mislis?
Glede tvoje nosecnosti - zaupaj.. Ko bo pravi cas, bo prisel tudi magicni user posted image user posted image  mi bomo pa  s tabo drzale pesti!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 516
11.7.2006 8:07:50   
tinaaja
Da ne bo nepotrebnih skrbi,ce katera dobi herpes. kopiram od pusenjaka:
virus herpesa zoster je virus noric in morebiten herpes zoster je samo lokalna manifestacija prisotnosti tega virusa v koži. Zaradi tega plod ne bi bil ogrožen, ker virus v krvi ne kroži več in zato tudi do ploda ne more priti.

virolex lahko uporabite vendar ne bo pomagalo, če ste medtem že dobili mehurčke. V tem primeru bo enako ali še bolj učinkovito, če si dobite cinkovo pasto, ki zaščiti področje pred dodatnimi infekcijami. Plodu lokalni izbruh herpesa ne škodi.

ne, lokalnen izbruh herpesa plod ue škodi, le pazite, da si ga ne prenesete na spolovilo oziroma, če bi se poajvil po porodu, da ga ne prenesete na otroka z rokami ali z lubkovanjem. Virusi se lahko izločajo tudi, če ni očitnih znakov prisotnosti herpesa.

tok zaenkrat... malo razjasni pojme. vseeno pa ob kaksni hujsi obliki herpesa v nosecnosti obisk dr ali G ni odvec..

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 517
11.7.2006 8:09:25   
krtekxx
CB sem dobila za darilo od najboljše prijateljice. Jaz si kupujem cenejše ker jih kar nekaj porabim (Romed, BC, ...), zato sem se morala tokrat prebiti čez vsa  navodila, ki so pri CB res mal hecna (kot da bi jih pisali za Američane), da sem prišla do odgovora: NOSEČNOST JE!

No, to je pa tudi vse. Nisem pesimist, pa tudi ne optimist. Se je že tolikokrat zalomilo, da se zlahka tudi tokrat; no, mogoče bo pa res držalo tistih 35-36 tednov (naj se besedeTinaaje uresničijo).

Bety, nobene vdaje zdej. Boriti se je treba dokler ne prideš v meno, pa še takrat je upanje!!!

Lana 38 jaz navijam, da se pri tebi menstruacija ne pojavi danes, jutri in naslednjih 9 mesecev. To o BT mi pa ni bilo nikoli nič jasno. Ene par dni nazaj sem si zmerila T popoldan, ker me je tolk zeblo, pa sem jo imela 36,3.

Aja, nosečniških znakov nimam - oz. povedano z besedami mojega dragega: nič še nisem sitna.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 518
11.7.2006 8:18:28   
sonchek
Ojla...
Tinaaja...zdej pa čist nič več ne razumem...a virus noric ne gre po krvi???? ja kako pa se drugač razširja...
ok...za simpex razumem, ker ga imam velikokrat na ustnici namreč...za zoster pa res ne...

..čeprav morem rečt, da Pušenjak dosti krat napiše tako, da pomiri živce....mislim, da ste že vse to opazile...tko da včasih mu kr ne verjamem več tok...je pa res. da ene nosečnice tud pretiravajo pri vsaki stvari....user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 519
11.7.2006 8:30:59   
sonchek
Krtekxx ...bravo....user posted image user posted image user posted image
...čestitke res iz srca,...in naj se besede Tinaaje uresničijo....
čestitam...
..vsem ostalim, da da bi čim prej ugledale user posted image user posted image .....

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 520
11.7.2006 8:33:37   
Bety
Tinaaja....navadni herpes na zgornji ustnici se mi je pojavil v zgodnji nosečnosti (8t)....pa čudno sem se počutila, pa rahla vročina....in čez en teden krvavitve, plodek umrl....zdravnik mi je takoj s prstom pokazal na ustnico in zatrdil, da je virus kriv....do 12t napada direktno plod in povzroča odmrtje,nepravilnosti v razvoju (zajčja ustnica,volčje žrelo...)....

Virusi so zelo nevarna bitja....to diagnozo so mi potrdili tudi drugi zdravniki (Kristijan,Tašev,Merlo,Likar...)....

Moram pa vam tudi jaz potrditi svoje mnenje, da Pušenjak večkrat osebo, ki sprašuje hoče le pomiriti, ker če bi začel naštevati možne scenarije, potem vprašanj ne bi bilo konec....

Krtekxx....prvo ti čestitam user posted image user posted image user posted image .....drugo...pa..hmmmmmmm....padec temperature in mrazenje pomenita nepravilnosti v delovanju ščitnice....vitaminske tabletke za mamice lahko pomagajo.... in držim pesti, da boš srečka user posted image  vse do sredine marca 2007...pol pa happy mamica....

LP

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 521
11.7.2006 8:47:53   
tinaaja
Jaz to tko razumem:
zoster povzroca virus, ki povzroca tudi norice. Torej,ce si prebolel norice, si ze prekužen in je zoster kot on pise samo lokalna manifestacija, ne pa nova okuzba. Enako simplex. Problem naj bi bil, ce bi se s tem prvic okuzil med nosecnostjo. vsaj nekako tko jaz razumem.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 522
11.7.2006 10:17:11   
lana38
krtekxx, user posted image  čestitam. Si pa malo čudno napisala, da sploh nisem vedela, za kaj gre. SUPER!!!

Bety, takoj proč s takšnimi čudnimi mislimi. Veš, da ti bo enkrat sigurno uspelo.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 523
11.7.2006 10:49:11   
pilotgirl
krtekxx čestitke,naj ti teh 9 mesecev čim lepše in čim hitreje minejo.Kako ste pa kaj ostale?

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 524
11.7.2006 12:38:15   
sonchek
Kje pa je Liona dons...???
dons naj bi imela G.? kajne??? in mogoče bojo vseeno kakšne dobre novice...

ene sem dons že slišala...hahahaha...sem tako vesela!!!!

user posted image user posted image user posted image ...dejmo punce..zdej smo pa počas že me na vrsti...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?