|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: UPANJE PO SPLAVU
7.7.2006 7:03:46   
Bety
Veliko ste napisale.....žalost vas je obiskala.....in kako si pomagat????
Tinaaja teče 10 km.....tudi meni telovadba pomaga....zastavim si cilj in ko ga dosežem, se počutim kot zmagovalka....včeraj sem prehodila 12 km....ali pa grem na orbitrek in beležim, koliko maksimalno kalorij izgubim v eni uri...moj cilj je 1000 (obremenitev 4)....

Ali pa grem na internet...berem....pijem čaje, vitamine.....

Vse to, samo z enim ciljem, pozabiti resničnost, da mi ne rata user posted image ....

Tako.....

Ne vem, če je moja O mimo, ker se mi BT ni še dvignila.....že dva dni pa sem nora na česen....ne vem, kaj je to in kaj mojem telesu primanjkuje....
Tudi jaz sem si nabavila CentraMed Mami (za ženske v rodni dobi)...
Na dopust gremo avgusta...od 5. 8. do 20.8. .....na Pag, verjetno....

Imejte se lepo in poročajte čimprej o user posted image user posted image , da to vzdušje popravimo...

Bety, ki bo prav kmalu user posted image !!!

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 476
7.7.2006 9:18:16   
koala
čeprav ne delim vaše izkušnje, se tudi meni zdi, da je rojevanje zdravih otrok privilegij in zdaj ko je mesec spet okoli se mi ta misel šebolj boleče prikrada v možgane. Pa bomo močne, kajne? Ker moramo biti.
Rada vas imam!!!!!

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 477
7.7.2006 9:29:20   
sonchek
ojla...
..ja res je previlegij,..in tega nisem vedla, dokler se mi ni to zgodilo kar se mi je...in dokler nisem spoznala vas, punc na RR..
...vedno bolj se zavedam tega,...da vse skupaj le ni tako enostavno,...prej ko sem pa gledala ljudi okoli sebe...no predvsem punce, ki so zanosile sam da so pogledale fanta,..sem mislila da to sploh ne more biti nevem kako težko...pa vendar...izkušnje v življenju pokažejo drugače???

morem vas vprašati...če ima katera kakšne bolečine po abraziji...men se zdi da kakšen dan me tako boli da ni za žvet...drug dan je pa vse ok....kaj bi to lahko bilo...verjemno bom mogla drug teden do G.???ker je ta teden na dopustu...
no, pa lep dan!!!!

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 478
7.7.2006 9:41:16   
lana38
sonchek!
Bolečine pa niso v redu v nobenem primeru. Bolje, da greš čimprej do G.
Včeraj sem se fajn naplavala v termah. Sem bila kar precej utrujena potem. Skoraj 3 ure sem več ali manj bila v gibanju. Z otrokom je pač tako, da vedno nekaj hoče. Ko nisem sama plavala, pa sva z njim nekaj delala v vodi. Tri ure gibanja v vodi pa je kar napor.
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 479
7.7.2006 11:04:53   
krtekxx
Ojla, pozdravljene vse.
Sonchek - bolecin po abraziji jaz nisem nikoli imela, mogoce 1.dan kot pri menstruaciji. Mal se pobrigaj za to pri kakem G.
Jaz tudi precej laufam, pa grem na bicikl, ipd.; no, kadar imam čas. Po USP se mi je zdelo zelo pomembno, da čimprej pridem v staro formo (in obliko). Moram reči, da sem bila takrat zelo vesela vsakega prehojenega in pretečenega kilometra. Gotovo pa je, da je fizična aktivnost najboljše zdravilo proti potrtosti. Meni pomaga, čeprav moj dragi pravi, da s tem nič ne rešiš, temveč le prestaviš na pozneje.
Lana38 - jaz razmišljam, da bi si  mogoče v bodočnosti omislili kak bazenček iz OBI-ja za 20 jurjev na vrtu. Ti kar zavidam, da imaš vodo tako blizu. Mi imamo samo mrzle in umazane reke, pa kak oporečen bazen. Tako, da se ob popoldnevih kopljemo le v lastnem potu.
Mejte se, danes lahko rečemo ... HBDJP (hvala bogu da je petek).

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 480
7.7.2006 12:08:24   
lana38
krtekxx!
Od kod pa si, da nimate nič blizu nobene vode? To je pa res škoda. Jaz še morje pogrešam. Pa se pač tolažim v bazenu.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 481
7.7.2006 13:23:43   
Klarissa
alo,
tu v lj bo ravno taka nevihta da joj.
šibava z dragim na morje za čez vikend in baje ne napovedujejo nič lepega. bova pa ležala pod streho in se cartalauser posted image
uživajte vikend;)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 482
7.7.2006 13:55:16   
krtekxx
Lana38 jaz sem iz Gorenjske, sam ne blizu Bleda ali Bohinja. Sava pa ni ravno okusna za kopanje; samo še stari ljudje pomnijo kako je bilo lepo nekoč na produ ob Savi ...
Uživajte maksimalno čez vikend in lep pozdrav vsem.

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 483
7.7.2006 15:01:59   
Liona
Punčke

danes sem naredila še dva BC mini in na obeh sta user posted image . V sredo sem že naročena pri g. On meni, da gre najverjetneje za ponovno nosečnost. Mene malo skrbi, kako bo vse skupaj, glede na to, da je takoj po abraziji... Bomo videli, kaj se bova zmenila v sredo. Če bi v maternici kaj zaostalo, bi se baje to že pokazalo na kakšen drug način (vročina, bolečine, krvavitev...). Sicer sem v torek naredila že en Romedov test, ki je bi negativen. Danes pa sta oba BC mini pozitivna. Panika!!!!

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 484
7.7.2006 15:14:44   
lana38
Liona!
Ne sekiraj se. Boš videla na koncu bo vse lepo in prav. Se je že zgodilo, da je katera zanosila takoj po abraziji pa je bilo vse OK.user posted image Držim pesti, da bo tako. BC mini je bolj zanesljiv kot Romed.
LP

lana38

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 485
7.7.2006 16:25:46   
sonchek
Itak, da bo vse uredu...in zdaj si spet srečkauser posted image !!!!!
Še enkrat čestitke...in naj ti čim lepše minejo ti meseci. dokler ne boš prava mamica...
...še malo pa se ti mi pridružimo!!!!!user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 486
8.7.2006 9:49:31   
tinaaja
Liona - pomiri se in zacni uzivat v nosecnosti user posted image user posted image  cestitam ti od srca in seveda zelim, da traja 9 mesecev user posted image
Jaz imam pa eno vprasnje: a je kaksna imela herpes zoster (pasavec)? namrec nekaj cudnega imam na hrbtu, sicer na pogled podobno zostru, ampak popolnoma brez bolecin in srbenja, akr sta dva osnovna znaka za to.. tko da mi je zdaj kr mal bed .. Ce bi bila ziher, da nisem noseca, pol se niti ne bi obremenjevala, zoster je pa virusna infekcija.. zaenkrat se niti ne obremenjujem, ampak poglobljeno spremljam ali me bo srbelo, bolelo.. user posted image  dammit bi rekli americani.. aja, je ena taka rdeca lisa 3x2, neenakomerno velika, zgleda kot mehurcki (nisem ziher) ... uff ko pogledam me zacne srbeti vse ostalo po telesu hehe upam,da ne bo nic resnega, ceprav se ob pogledu ne nadejam tega... user posted image
se en teden do M...
Sonchek - a si klicala G?

Jaz tok uzivak, ker se je ohladilo.. in kaj boste kaj pocele cez vikend? jaz bom na budnem opazovanju moje nove pridobitve na hrbtu user posted image , itak a ne da bom sla tect, mal pospravit doma, kaksen tenis, koga obiskat.. tak obicajen vikend brez posebnih planov.. lepo se imejte pa se kaj javite

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 487
8.7.2006 15:10:12   
lana38
Halo!
Pri nas se ni nič kaj ohladilo. Midva s sinom sva se danes že za 3 ure kopala v Rogaški Slatini. Na soncu je bilo kar vroče, tako da nisi mogel ležati na soncu. Sva raje bila ves čas v vodi in plavala.user posted image Mislim, da je zunaj okrog 25 stopinj. Ob 9 jih je nampeč že bilo 20 v Rogaški Slatini. Zdaj je pa bolj tako sonce in oblaki, ampak hladno pa ni.
Zdaj pa gremo verjetno malo na vikend in k babici na obisk. Lepo se imejte.
LPuser posted image

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 488
8.7.2006 15:28:41   
Liona
Moje drage punce,

očitno se bomo v naslednjem krogu skupaj borile za user posted image . Sicer ne vem, kako sta bila lahko oba testa včeraj pozitivna (črtici sta bili jasno vidni), verjetno pa je šlo le za hormonske motnje, saj je očitno moja user posted image  na pohodu. Imam že rjavkast izcedek s primesjo krvi. Bolečin pa nobenih. V sredo bom vseeno šla do g, da me vsaj pregleda in mi mogoče po odvzemu krvi ugotovi, kaj je z mojimi hormončki. Tudi test bom nesla s sabo. Da ne bo mislil, da nakladam... No, moram priznati, da ko user posted image  pride v vsej svoji veličini, se bom prav oddahnila. Glede na abrazijo pred malo več kot mesecem dni bi me user posted image  kar malo skrbela. Torej. Spet se bomo skupaj borile in bodrile. Na žalost ali pa na srečo.
Upam, da nam čimprej uspe. Bomo pa aprilke ali pa majčice user posted image

Mejte se

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 489
8.7.2006 16:16:10   
tinaaja
Liona, ne vem kaj naj recem.. Sama najbolje ves, ali je prihod M dobro ali slabo.. Vsekakor pa bos kot zgleda manj zaskrbljena, ce bo prisla. Tako da, ce pride se oddahni in potem pa le veselo na delo in da se cim prej pokazeuser posted image user posted image .
Geneticarka je pa povedala, da 70-80% (sem dozivela cisti sok) nosecnosti propade se preden zenska zazna - torej normalno dobi M. V kolikor pride do hude kromosomske okvare lahko zarodek prezivi le okoli 2 tedna to pa je cas nase M - in zato sploh ne zaznamo nosecnosti, ce ne delamo testov prezgodaj.
LAna, vidva pa prou uzivata :) Jaz sem si pa danes privoscila nove tekaske superge - ful so hude. Mika me pa se nov merilec srcnega utripa ki tudi meri preteceno dolzino. Aja - isce se donator user posted image user posted image user posted image  ce kaksnega poznate - naj se mi kar javi ... hehehehe
uzivate se naprej

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 490
8.7.2006 19:46:51   
lana38
Ja, treba si je malo privoščiti v počitnicah. Pa še zelo priden je bil moj sinek v šoli. Celo leto ni bilo nobenih težav in se je pridno učil, tako da si kar zasluži pestre počitnice. Končal je 3. razred, ko so ocene še opisne, samo če tam piše, da dosega zahtevani kriterij, potem jaz mislim, da tudi nekaj zna in obvlada stvar. Zraven pa seveda še jaz uživam. Kot že veste zelo rada plavam. No, moram priznati, da je to tudi edini špotr, ki me veseli. Včasih, pred kakšnimi 20 oz. 25 leti sem tudi malo več kolesarila. Zdaj pa raje hodim peš, seveda sperhod, vse bolj umirjeno, nobene hitre hoje. Tako bolj počasi in sproščeno. Tudi plavam bolj počasi, nič ne pretiravam. Tako da zraven še uživam, brez vsakega napora.
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 491
9.7.2006 8:31:16   
pilotgirl
Ojla punce kako ste kaj?Vidim da ste se prav razpisale.No jast sem v redu,v čakanju hudičevke,ki sploh ne vem kdaj bo prišla,sam upam da mi ne treba spet tablet žret!user posted image No drgač se je pa pr nas kr malo shladilo,hvala bogu.Na morje grem konc mesca šele,do takrat pa moram še veselo delat,no recimo.Liona moje mnenje je tako,bolje da je prišla user posted image ,ker je verjetno res prezgodaj za novo user posted image .Sej sem bla tud jast v tvoji situaciji,sam pol človek razmisli da je res bolje počakat.Lej jst sem mela čiščenje marca,pa še nisem zanosila,tko da ko bo že bo.Za vsakim dežjem posije sonce.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 492
9.7.2006 8:35:27   
Bety
Liona...jaz sem do prihoda prve M imela vseskozi pozitivne BC teste....ne vem zakaj....user posted image user posted image ...tako se mi je lepo zdelo gledati v tisto črtico, da sem teste delala kar pogosto....in zamišljala, da bom prav kmalu to zopet zagledala.... zdaj pa bi za eno rahlo črtico dala vsak mesec celo plačo..user posted image user posted image

ehhhhhh....vroče je spet....in to takoj zjutraj.....zato ne vem, če je za verjet BT....mah....nič se mi ni dvignila BT...še 10 dni je do M...

Lana38....a ti kar imaš občutek, da tokrat pa bo...user posted image user posted image user posted image ...držim pesti...
Pa tudi drugim!!!....
Neni, pa je izgubila user posted image ..user posted image user posted image user posted image ....hudo je...

LP

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 493
9.7.2006 8:52:36   
lana38
Pozrdavljene!
Z mano je pač tako, da imam vsak mesec občutek, da bo, potem pa se prikaže user posted image  in sem user posted image . Čez kakšne 2 ali 3 dni pa me spet prime nova energija in optimizem za delanje user posted image  in potem gremo spet od začetka. Sem se že kar navadila. Vse skupaj traja že skoraj 2 leti, razen da sem bila vmes 4 mesece že user posted image . Včasih pa imam občutek, da sploh nikoli ne bo uspelo, da bi bila user posted image , potem sem pa user posted image . Vse skupaj mi takrat izgleda tako kot, da se bom samo trudila za user posted image , pa ni ne bo uspelo. Žal je pač tako, če nimaš te sreče, da bi ti hitro uspelo zagledati user posted image . Pa mislim, da vse bolj ali manj poznate te občutke. Saj se tudi jaz trudim, kaj drugega početi in odvrniti misli od user posted image  in user posted image . Včasih mi uspeva, včasih pa tudi ne. Odvisno kakšen dan imam. Danes sem se že neka čudna zbudila in mi ni za nič. Sicer pa bo čez par dni že vse jasno, kako in kaj je bilo ta mesec. V torek je 11.7. in takrat bi naj prišla user posted image . Potem bomo pa videli, če smo kaj uštimali...user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 494
9.7.2006 19:26:28   
Liona
Ojla,

končno spet doma iz celodnevnega potepanja in namakanja v Bohinjskem jezeru. Moje user posted image  ni in ni. Včeraj sem že mislila, da je tukaj, pa je bil le rjavkast izcedek, ena majhna packica, zdaj pa še le občasno kaj temnorumenega "pricurlja". Izcedka ni, zjutraj me je le špikalo v desnem jajčniku in bolijo me prsi (ampak to me vedno pred user posted image ). Testov ne bom več delala. Lepo bom počakala do srede, da vidim kaj bo g povedal. Jaz imam namreč v glavi najbolj črne scenarije. Npr. nekaj je zaostalo v maternici in bo treba ponovno čistit, prebrala sem že vse o izvenmaternični nosečnosti... GROZA!!!! Sem cela razvalina...user posted image

Lepo se imejte. Ufff kakšna nevihta...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 495
9.7.2006 20:37:34   
lana38
Liona, da te malo pomirim. Jaz sem bila trikrat na abraziji po UPN. Ko sem šla drugič, sem imela takšne bolečine, da se nisem mogla niti premakniti v postelji, kaj šele da bi se obrnila. Tako da če nimaš nobenih težav, tudi ostankov ni. Pa tudi krvavela sem kar precej. Potem pa izcedek kar ni in ni hotel izginiti. 14 dni po drugi abraziji je bil kar naprej enako intenziven in mi je G še odkril ostanek posteljice, tako da sem šla še tretjič na abrazijo. In ko mi je končno vse očistil, je tudi izcedek izginil čez 4 dni. Bodi prepričana, da bi to vedela, če kaj ne bi bilo v redu. Sigurno bi se pokazalo na tak ali drugačen način.
LP

lana38

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 496
9.7.2006 21:05:40   
tinaaja
Liona, kokr je tezko, te prosim, nehaj s crnimi scenariji. pri moji prvi nosecnosti sem znala vse te na pamet.. Skoz me je kaj skrbelo.. In je prislo tudi do vsega sranja. Problemi pridejo se prehitro, ne jih se klicat.
Let, zadeva je zelo enostavna - nic ne mores narest. Ce se je dobro zasejalo in priejlo bo vse OK.. Ce ne ... zal zgodbo ze poznas. AMpak zal je to kruta resnica v enem stavku, ki velja za vsako nosecnost. Tako da sprejmi to dejstvo, da zdaj itak ne mores nic vec, vse skrbi ti nic ne pomagajo, samo skodijo, ce ze kaj. Probaj user posted image  

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 497
10.7.2006 7:08:38   
krtekxx
Dobro jutro vsem. Kako dobro, da je spet ponedeljek in imamo pred sabo 5 zagotovljenih dni pri konstantni temperaturi med 7 in 15huser posted image ?
Moja ZM je bila 4.6., zadnje 2 ciklusa sem jo imela na malo manj kot 5 tednov. V petek test ni nič pokazal, znaki so pa..............se mi zdi da malo drugačni kot vsakič, ko pride. Ampak, ali se mi ne zdi to vsakič tako?
Tinaaja, ti si pa zagnana. Jaz sem merilec srčnega utripa uporabljala precej ko sem bila noseča, pol se je pa (hvala bogu) pokvaru. Pa sem ga nesla popravit, in pozabla nanj. In me čez 1 leto pokliče urar, da mam pri njemu eno "uro". Tako, da ga sedaj imam spet. Ampak mi gre res na živce, ne to da vidim kak pulz mam, pač pa tisti trak pod joški, ki me zmeraj odrgne.

Zdej pa veselo na delo in uživejte kjerkoli že ste.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 498
10.7.2006 13:02:51   
lana38
Samo, da vas malo pozdravim. Imam ful gužvo v službi. Za enkrat sem OK in še vse po starem.
LP

lana38

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 499
10.7.2006 14:13:12   
tinaaja
Joj punce, jaz sem pa mal bedno.. namrec, una zadeva na hrbtu je herpes!!! izgleda kot simplex in ne zoster... katastrofa... ker ce bi bila noseca to nic dobrega ne pomeni. zdaj se mi pa zgelda dela se na trebuhu. dobila sem ga pa od morja, vrocine, soncenja... juhuhu - letos se sploh soncit ne smem vec.. no ni mi dala tablet zaradi mozne nosecnosti, ampak samo virolex.. zdaj me pa se bolj pece, srbi.. mal sem v cudnem razpolozenju.. nekako sem se veselila sobote, da zvem, kaj je ali ni, zdaj pa si predvsem zelim, da bi prisla M.. ker da se bom se s tem obremenjevala, a bo zaradi tega kaj narobe - pa saj lahko kr sama se grem prijavit v polje user posted image  mah ne vem vec... bomo vidl.. tko nimam pa nobenega filinga, da bi bila noseca - prvic sem imela noro obcutljive bradavicke, pa tudi vgnezditveno krvavitev - tega zdaj ni. ampak bom cez cca 5 dni vec vedela...  matr ...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?