|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: UPANJE PO SPLAVU
11.7.2006 12:43:24   
Klarissa
krtekxx isktrene čestitke in vso srečo. katera nosečnost je to?
herpes ubije user posted image  -tudi to mi je novo. ne morem verjetuser posted image . ga imam kar pogosto. jaz sem ga imela junija, ko sem prišla iz portoroža in takrat sem vesela, da sem noseča 1 teden-v kakem 5 tednu sem bila. smo je bila sedaj prazna vrečka in bi naj zanosila v začetku maja. da bi mi naj herpes ubiluser posted image . groooozno.

so pa moji krvni izvidi prišli, genetike še ni in so fuuul čudni. sem B+ in Coombsov test je bil pozitiven. to jim ni jasno. transfuzija ne more verjet, gin ne ve kaj bi zdaj s tem. sledijo mi nadaljne preiskave, ko pridem v avg na pregled.. nič mi ni jasnouser posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 526
11.7.2006 15:06:06   
krtekxx
Jest bom kar med vami ostala, tud če bo kej resnega s to nosečnostjo. Ja, je pa 5. po vrsti, prejšnje 4 so se končale tako: 7, 11,7,21 teden.
Tile herpesi so pa res nadležni, pa še k ena tempirana bomba je v vsakem od nas.
hvala vsem za čestitke in tudi vam želim da se bi čimprej vse izšlo tako kot si želite.
Lep pozdrav do jutri, pa pa.

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 527
11.7.2006 15:11:13   
tinaaja
Krtekxx - a pa te ginekolog, geneik,.. kaj bolj natancno premljajo? SI na rizicni in s podporo dabrostona ali kr obicajno?
Res drzim pesti, da se tokrat izide.
Kar se pa herpesa tice, pa ni tok nevaren.. Ni nic kaj OK, da ga dobis, nevaren je bolj samo genitalen za otroka, ker se lazje okuzi. Mah, prebrala sem ene 50 razlicnih strani, tko da... Upam,da to kar pise drzi ....
Najbolj me jezi, da ne morem it tect zaradi herpesa... da ne utrujam telesa, ki se mora borit z virusom. ampak zdravje je prvo.
pozdravcek vsem

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 528
11.7.2006 15:13:20   
lana38
Joj, krtekxx, upam, da se tokrat user posted image  res v redu isteče. To je pa zelo hudo. Kaj pa je bilo takrat v 21. tednu? Če je začetek user posted image , še nekako preboliš, sicer težko, ampak lažje kot že na polovici v 21. tednu. Grozno. Kar ne morem razmišljati o tem, mi je hudo.
Drži se.
LP

lana38

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 529
11.7.2006 20:29:42   
sonchek
Krtexx..tudi jaz upam in si močno želim, da se ti tokrat vse lepo izteče...
...ti kar ostani tukaj z nami...te bomo celo pot bodrile...in do konca navijale zate...user posted image user posted image
..verjetno more biti izjemno težko po petem poiskusu...Bog, si sploh ne predstavljam...in upam, da je enkrat resnično dovolj..kajti že to preveč boli...

Klarissa, to je pa res čudno in kaj??? a tudi zdravniki še ne vedo kaj bi, al kako???? ja, na kakšne preiskave te bodo pa še dali....

No, puce, sedaj se bo malo ohladilo in bo lažje za dihat...
Lep večer še naprej..
nočko

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 530
12.7.2006 6:50:44   
krtekxx
Dobro jutro! Ena šlogarca mi je približno 20 let nazaj rekla, da bom imela 2 otroka in jaz ji verjamem. Tako, da si ne delam problemov tudi če bo 10 poskus, samo da bo na koncu otročiček. Zakaj ji verjamem? Zato, ker je takrat rekla, da bom veliko dosegla kar se tiče šole, pa ji nisem verjela, ker sem imela skoz same cveke pa kako dvojko, trojka pa je bila praznik. Pol sem pa faks pa še kaj končala.
Ja, tisto v 21 tednu je bilo pa hudo, še zdaj je zaradi tega kdaj precej hudo. Bla sem na preiskavi za antifosfolipidni sindrom in na genetskem posvetu. Vse OK z nami, sam "mal" smole mamo. Čeprav je bilo v obdukcijskem zapisniku čist vse narobe: anomalije ne vem kakšne, prekratka popkovnica pripeta ne vem kam - nekam kamor ne sme bit, tromboza posteljice, infekcija .... Prej pa naj bi bila za vse kriva pregrada. No, so se pa ginekologi že tudi precej prerekali okoli vsega, kar se mi je dogajalo; na koncu pa zmerej rečejo: "Vi mate pa res smolo."
Evo, to je zgodba zadnjih 2 let. Sej se da preživet, sam malo se moraš prisiliti, da se odmakneš od teh problemov: s hišo, športom, službo in naj naj naj bližnjimi, ker drugi itak majo svoje predstave o tem, zakaj gre tolikokrat narobe.
Je pa res, da te prav tako zelo zelo potre tudi en samcat SS tik za tem, ko ugledaš dve črtici. Sam da na sredini nosečnosti hormoni že toliko norijo, da sem jaz en čas po USP mislila, da sem čist zmešana - sem bla enkrat euforična, čez pol minute pa takoooo depresivna...
Joj, sem zatežila, nehejmo se že zgovarjat o tem, raje ve povejte, kaj se vam dogaja in o čem razmišljate v vsem tem času po SS ali USP in pred novimi nosečnostmi.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 531
12.7.2006 7:14:57   
lana38
Dobro jutro!
Ja res bolje, da včasih ne razmišljamo o tem, kar se nam groznega dogaja.
Jaz sem še po starem. user posted image  še ni, BT še dvignjenauser posted image (mogoče od vročine, ki je zunaj, ali pa neuser posted image ). Zadj, ko grem v službo, bom šla v lekarno po BC mini in potem ga naredim v petek zjutraj, če ne bo user posted image . Mislila sem ga delati šele v soboto, pa sem se odločila, da če zagledam user posted image , grem v petek še kar do G, da mi na UZ pogleda, če je user posted image  v maternici. Me je kar strah po vsem , kar se mi je zgodilo. Rada bi vedela, če je vse OK, ker v nedeljo gremo na morje. Sicer gremo v Izolo, tako da mi je vse še vedno blizu, ampak raje prej preverim. Imam zelo v redu G, tako da ne bo problema, pa sestro je tudi fajn. Zdajič sem bila v 5. tednu user posted image , pa sva tudi pogledala na UZ, kako se vidi. No, kar pišem o pregledu, pa niti ne vem, če sem sploh user posted image . Me je kar malo zaneslo. Bomo videli, kaj prinese današnji dan...Vam javim v vsakem primeru. Če pride user posted image , bom tako ali tako user posted image  in bom potrebovala vašo tolažbo.
LP

lana38

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 532
12.7.2006 7:43:31   
Bety
Lana38....zakaj ne poveš, kako se počutiš????....Če bi test naredila danes, bi bila rahla črtica in bi ti bila vesela, čakala petek in pregled....jaz s testi nič ne šparam....naredim in vem, kje sem...pri postopku z zamrznjenčki sem že 7.dan po transferju zagledala user posted image ....znake pa sem imela:utrujenost, zaspanost in nekaj čudno me je špikalo v križu.....

navijam za tvoje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa imam od ponedeljka vse znake prihajajoče M..user posted image user posted image user posted image user posted image ....pa BT nič povišana....ni mi jasno, da se PMS pojavi tako zgodaj, pa 20.7. je kar daleč....točno imam vse znake, kot da bo prišla zdaj in ta trenutek....jem dosti kislega ribeza in upam, da to ne vpliva na krče....in magnezij nič ne pomaga...

/////////
Brskam in brskam po netu in izvem, da L-carnitin, če ga dodatno piješ za kurjenje maščobe, OVIRA DELOVANJE ŠČITNICE.....torej tudi vse druge priprave za celulit, verjetno....
Pe še to neumnost sem prebrala, da česen in pekoče začimbe povzročajo splav....pa jaz ravno to imam noro rada....zakaj bi povzročale splav?!?!
///////

Na živa-portalu in MON-u se menijo od ene MACE....peruanska rastlina, ki pomaga pri zanositvi in slabem spermiogramu....v Italiji ga dobiš....bi šla kar iskat tiste kapsule za oba....ne vemuser posted image user posted image user posted image

Kje je Špela100?????

Imejte se lepo tudi danes....

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 533
12.7.2006 8:05:00   
tinaaja
Lana, jaz bi na tvojem mestu tudi kar naredila test.. In drzime pesti - javiii user posted image

Bety - predvsem se ne obremenjevat s cesnom.. Sigurno ni vzork ss.. Ne, da bi to vedela, ampak sklepam.. Cesen je antibiotik in ima zdravilne ucinke.. In ce bi se obremenjevale z vsako zadevo ki potencialno lahko vpliva na ss, pol bi jedle samo ene par zadev.. Ne vem, jaz kar verjamem v to, da ce se je dobro prijelo, se bo obdrzalo, ne glede na to, kaj delas - v mejah normale seveda.
Mislim,da moramo ziveti,jesti, vse cim bolj obicajno, ko se pokaze user posted image  ...
Spela100 je na dopustu - uzivacica.. Jaz grem se 14x v sluzbo, pa bom tud sla na dopust - ko otrok ostevam heheheuser posted image
sibam delat, pridne bodte, se beremo

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 534
12.7.2006 10:20:08   
lana38
Test sem že kupila, naredim ga v petek, ker ne bi rada lažno neg. rezultata. O počutju pa ne vem, kaj bi rekla. Vsak mesec isti znaki, ko sem bila user posted image  in ko nisem, tako da o znakih raje ne bi. Se ne zanesem na njih, ker so vedno enaki.
Tisto o MACI sem pa jez tudi zalsedila. Če nisem user posted image , bom šla zdaj iz Izole v Trst in si jo kupim. Stane 22,7 eur ena škatla, ki je za en mesec. Notri je 100 kapsul, jemlješ 3 na dan. Jemati pa se mora najmanj 3 mesece, da je kak učinek.
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 535
12.7.2006 11:18:39   
pilotgirl
Ojla punce,kako ste.No do moje nemenstruacije je še slabe tri dni tko da bomo vidli kaj bo,ne upam si ničesar misliti,kar bo bo.Kako pa ti lana kaj premaguješ vso to nestrpnost?Jst sem se kr odločla da če ta mesec ne uspe,se bom začasno umaknila ker se ne smemo tolko obremenjevati s tem.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 536
12.7.2006 11:50:39   
Milamay
Joj, koliko ste od včeraj napisale! user posted image  Pridne! Pa toliko novic!
Krtekxx - čestitke za pozitiven test in močno stiskam pesti, da ti tokrat uspe. Si res ne znam predstavljati, da si tolikokrat dala vse to skozi, že enkrat je hudo, kaj šele 4-krat. Mislim nate in boš videla, da tokrat pa BO! user posted image
Lana - tudi za tebe držim pesti in upam, da boš v petek izvedela veselo novico. user posted image  

Za vse ostale pa - tudi na vse vas mislim in vam želim, da izkoristite dopust in lepo vreme ter se predate poletju in seveda "pridelate" user posted image .

Jaz še kar čakam na prvo M po UPN. Včeraj je bil mesec dni od takrat. Me res zanima, kdaj bo user posted image  prišla. Dobra stvar je ta, da sva se z možem prvič cartala po UPN. Enkrat sva že poskusila, pa se nisem mogla sprostiti, ves čas sem imela pred seboj le porod. Groza! No, pred nekaj dnevi pa sem se sprostila. Mislim, da je to že dober znak.

Toliko za sedaj.

Pozdravček

Milamay

Neposredna povezava do sporočila: 537
12.7.2006 13:38:04   
krtekxx
Zdravo punce, kolk vas čaka menstruacijo. Lana 38 si pa karakter, jaz sem prejšnji teden tako za brez veze naredila 2 testa. Se tolažim s tem, da bom pa kak sladoled manj na ta račun.
Joj, vsi greste nekam na neke dopuste, jaz pa nikamoruser posted image . Sem bla za 1. maj, pa v načrtu je 1. november, no, mogoče bo pa tudi kak teden v avgustu padel. Tale bajta nama žre dnar in čas!!! To sta pa zaenkrat edini dve slabi stvari, ki sem ju na njej našla.
Milamay menstruacijo boš že dobila, jaz sem jo po USP po 8 tednih. Se mi je zdelo, da se mi je tudi moje psihično počutje takrat nekoliko izboljšalo. Nisem bila več toliko jokcasta. Pa takrat tudi veš, da počasi lahko začneš razmišljati ponovno o otročku.
Jaz sem bila prejšnji teden precej potrta in vse ki tukaj sodelujete ste mi pomagale, da je potrtost prešla. Upam, da bom tudi jaz lahko storila to za katero od vas.

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 538
12.7.2006 13:56:37   
Klarissa
alo,
danes je tako vroče v pisarni, da joj, ampak manj kot včeraj. pa saj 2 dni še bom zdržala pol pa morje:)
krtekx držim pesti fuuul in upam na 40 tednov in pol otroški jok. močna si tako zelo, ponovna sem nate!
jaz še na prvo M po ss sploh še ne razmišlam, ker tak mislim, da je še lep čas ne bo. po prvem je prišla na 52.dan, tak da... dolga še bo, ko bova lahko spet začela na bebi delat. jaz bi kar takoj, pa se s temi kondomi mantrama, ko jih tako sovražim. brezveze mi je z njimi. pa sem zdaj kupila Durex neke posebno tanke in ga stiskajouser posted image . bo treba nekaj drugega nabavit. pa sploh ne vem kateri bi beli malo večji in taki, da se jih ne čuti.
danes spet hočem v trgovine, moj pa zavija z očmi.
včeraj sva bila v tem novem kinu v lj-6D hiša strahov--se ti sedež pomika mnaprej in nazaj, voda šprika, veter piha in volj, pa 3d je platno. hecno je bilouser posted image , samo tematika filma je bila malo bedna.
danes bi pa rada šla na sprehod  v tivoli, ker bi naj bila razstava na prostem na jakopičevem sprehajališču. upam, da se bo maojemu ljubilo.
papa

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 539
12.7.2006 15:20:07   
lana38
Jaz tudi delam samo še 2 dni.
Ja moram malo zdržati, saj se mi ne smili denar za teste, ampak rada bi videla user posted image , user posted image user posted image user posted image . Pa potem ne bi rada prehitro testa naerdila. Sem pa kupila BC mini, sta kar 2 notri za ceno 774,00 sit, tako da to sploh ni neki denar. Komaj čakam, da bo petek in ga naredim, če mi BT ne pade. Če mi v petek pade BT, potem tako pride user posted image  in ne bom delala testa. Saj do petka zjutraj je še samo danes popoldan in jutri. Imam pa ful gužvo v službi, ker moram zaključiti preden grem na dopust, tako da si misli na user posted image  in user posted image  odvrnem z delom.
LP

lana38

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 540
12.7.2006 22:43:58   
pilotgirl
No punce jast sem pa danes ugotovila da bi mogla danes dobit user posted image ,pa je na srečo ni bilo.Tko da moram tud jst do petka počakat da vidim kaj in kako bo.No samo da se vam javim,nočko.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 541
13.7.2006 6:57:44   
lana38
Dobro jutro!
Zaenkrat še ni user posted image , BT še povišana. Upam, da bo jutri test pokazal user posted image .

Pilotgirl, mogoče pa bova skupaj user posted image . Držim pesti, za vse nas, da nam je tokrat res uspelo.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 542
13.7.2006 6:59:39   
Bety
uuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image

Pa vse boste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ta mesec....user posted image user posted image user posted image .....in bom potem sama tukaj blebetala....user posted image user posted image user posted image ....

Lana38 in pilotgirl....uaaauuuu...jaz pa ne bi zdržala....bi naredila že več testov in ne enega....zjutraj, čez pol ure, čez par uric, popoldan....in bi globoko študirala, ali se hormon povečuje al ne....celo na krvni test bi šla....nič ne bi pustila slučajnosti....jahhh.....to vem, da ni čist "normalno"....user posted image

Kaj naj jaz povem....čeprav se BT ni preveč dvignila, pa mislim da je O bila, ker bi jedla vse po vrsti in se moram prav kontrolirati. Pri meni vedno v drugem ciklusu pride do povečanega apetita in en dan pred M se vse ustavi....

Krtekxx....občudujem te.....za pogum in vero v šlogarico...meni je tudi Maruča rekla, da sploh ne vidi vzroka zakaj nam user posted image  ne rata in da ga bova zasigurno imela....pa ne vem, če je za verjet....vse je pred nami...

Špela100 bo tudi prišla z veselimi novicami, kar čutim....

Lana38, držim pesti za jutri!!!

LP

Neposredna povezava do sporočila: 543
13.7.2006 7:01:56   
tinaaja
Lana, Pilotgirl drzim pest..
Pridne bodte, jaz pa sibam na Dunaj - tok se mi ne da... Je treba delat, da bo cvenkuser posted image a ne se od gor kaj javim... Pozdravcek

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 544
13.7.2006 8:19:26   
krtekxx
Komi čakam jutri, da Lana38 pove kaj je ali pa ni. Ja, kdaj pa bi ti morala dobiti menstruacijo? A ne že kak dan nazaj?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 545
13.7.2006 8:23:43   
sonchek
ojla punce...vidim da ste vse pridne...nekatere že srečkeuser posted image , nekatere pa na to še čakajo...juhu...

...no moram vam povedati da sva včeraj z mojim praznovala obletnico....šla sva na tajko masažo, potem v kitajsko restavracijo papat....
...no ko sva bila pa že tako sproščena in polna pozitivne energije, sva se pa odpravila še v Park zvonkov..
...tam sva za vse user posted image  prižgala svečko...in prov predstavljala sem si kako se igrajo in kako se imajo fino...tako da mi niti ni bilo tako zelo težko...
..spustila sem sovzico, ki je bilo v zadnje slovo od moje pikice..
..sedaj pa pozitivno naprej...

Počakava še to user posted image ...in veselo na delo...seveda, midva bova to počela iz ljubezni in zraven z željo po otroku...nikakor ne bom merila BT, se obremenjevala z ovulacijo...ko bo, bo...v končni fazi je pa tukaj poletje,...morje vročina....zato je treba uživati...

...pa srečno in čim prej do user posted image ...
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 546
13.7.2006 11:27:56   
pilotgirl
No lana38 jst tud držim pesti da bova kr skupi srečke nosečke,čeprav nimam glih ne vem kakega upanja,ker je prejšni mesec ni bilo pa sem potem morala hormonske tabletke pit da sem jo dobila.Tko da upam da bo ta mesec uspelo.Lana povej kdaj boš test delala.No jst ga moram jutri še kupit.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 547
13.7.2006 12:05:28   
lana38
Jutri zjutraj naredim test, če ne bo user posted image  in bo BT še povišana. BT si merim predvsem zato, da vem če sploh je O in ko pade, da vem da ta dan pride user posted image . Saj se ne obremenjujem s tem, ker user posted image  tako vsak ali vsak drugi dan iz ljubezni in užitka. Če zraven rata še user posted image , toliko bolje.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 548
13.7.2006 12:52:01   
tinaaja
Pozdravcek z Dunaja.. zdaj se pa zacne moj 8 urni delavnih. ravno sibam na sestanek. Tuakj je norooo vroce..
lp

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 549
13.7.2006 12:55:39   
lana38
tinaaja, a si boš privoščila še kakšen sprehod po Dunaju, ali boš kar šibala domov po šihtu? Mogoče ne bo več tako vroče, ko zaključiš. Je kar fino, če včasih kam tako greš službeno, da se lahko malo še potepaš. Jaz sem pa kar skoz v pisarni. Zdaj so nam klimo naredili in ni več tako hudo. Prej je bilo pa za znoret. Okrog 13 začne sonce svetiti čez okno v pisarno in sploh ni bilo za dihati, kaj šele da bi kaj delala.
Lp

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?