|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: UPANJE PO SPLAVU
5.7.2006 19:56:22   
tinaaja
Blaboma,
adrenalinski park je zakon. Zanimivo je, kok strah zaradi visine spremeni zmoznosti cloveka. Vse te zadeve,ce bi jih na tleh delal bi bile otrocje lahke.. tko da je meter stran stopit-skocit na 8m grozljivo user posted image user posted image  tko go for it  jeee!!!
Ves jaz sploh nisem mislila, da ne bi tukaj potozile, ko je kaksna slabe volje.. misilila sem na to, da se je treba zamotiti, delat zadeve, ki pomagajo (meni npr tek..), in se veselit vsega lepega in pozitivnega v zivljenju, kar je pomembno. Za vse pa sigurno nastopi cas zalosti, ampak prihod user posted image  je treba sprejeti in ne dozivljeti kot katastrofo. Verjamem, pa da je z vsakim mesecem cakanja tezje.. ceprav ko sva se midva odlocila, se nisem tok sekirala, ker sem imela 4 M preden je ni bilo... ful mi hitr cas tece, pa ceprav jo imam na 5 tednov.. in ce bi si pustila bi tudi mene odneslo v stalno pricakovanje O, M, bo - ne bo,... ampak zavestno tega nocem. bo, ko bo cas.. in ful mi pomaga,da imam neke cilje do konca leta - npr. polmaraton na Ljubljanskem maratonu oktobra.. torej,ce ne zanosim, bom vsaj ta cilj izpolnila .. step by step... take zadeve si jaz postavlhjam, nekaj kar me ful veseli, okupira, da se imam cesa oklepat. itak, da mi vec pomeni, da bi zanosila in bi se takoj odpovedala maratonu, ce bi se mogla, ampak do takrat pa juhuhu gremo laufat.. al pa ne vem, morda kaksen tecaj jahanja, jezika,.. nekaj kar cloveka veseli in mu zaponjuje praznino in tisti odvecen cas, k ga drugce tako zelo rade zapolnemo z razmilsjanjem. in babe znamo posteno zakomplicirat - predvsem ce ni treba, a ne user posted image user posted image user posted image
Blaboma - v pricakovanju rezultata smo tukaj.. jaz sem ga nazadnje delala popoldne ok 18h - je kar klical test moje ime hehhe sem bila sama doma.. pa sem ga sla ful flegma delat.. in sem za 10min cist pozabila.. pol pa se spomnim in pogledam - soookkkk hehehe klicem mojga - pejt v lekrano,kupi BC, BCmini,,.. crtica je... in pol sva zvecer vsa frapirana gledala un trak in en druzga in cakala, da  zjutri preveriva, a je al ni. in sem ze ob 4 ustala, ker nisem mogla cakat in glej se dva plusa.. sploh dojela nisva 2 dni... hehehe se zdaj se mi kr smeji, kok sva bila smesna takrat - kr neki sva reagirala, verjeno prav zaradi tega, ker se nisva obremenjevala - itak sva bila ful vesela.
kwa se mi zgodi zadnjic v sluzbi.. ena se vraca s porodniske - ful je imela probleme zanosit, ss,... skratka pozna probleme... ampak ne .. zame ni vedela, nekaj so pa valda sumili. je ze prej tko pri sodelavki preverjala, ampak ji ona ni hotla nic povedat. in pol pride v sluzbo in tko kao ful gleda in vprasa, kaj pa ti pa trebuh - a bo kaj... pod ena - se ful redko pogovorjava, nisva niti dobri sodelavki, pod drugo: nekaj se ji sanjalo, da je bil problem in ona gre sprasevat, ce sem noseca... kr neki.. sem bila tok besna.. pa koji faktor je ona men.. po poroki je folk itak pameten .. kdaj bo pa otrocek, pa a sta ze naredila kaj... user posted image user posted image  halo ... bodo ze vidl ko bo... povedala jim ze ne bom... sploh pa, kwa jih briga.. sem zadnje case ful takih vprasanj dobila, tko da sem se mal razhudila zdaj..
aja drage moje - da se pohvalim.. kadit sem nehala... po ss sem spet zacela. zdaj sem pa nehala.. zaenkrat tud mal ne pogresam - kul,sem ful vesela.
ok, mal sem ze dolga.. zdaj pa na sprehod z mojo user posted image
lep vecer in velikooo caartanja
(Klarissa - midva nisva do 1 M sexala po ss.. moznosti vnetja so vecje ... no jaz se tud nisem pocutila tko da bi.. morda raje kaksen dan vec pocakaj kot pa manj pa s kondomom, da bo se manj moznosti, da se kaksno vnetje pojavi)

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 451
5.7.2006 20:13:50   
VITA74
Tinaja super, še en razlog da se res odpravim v adrenalinski park user posted image user posted image user posted image  če seveda jutri ne pokaže več kot eno črtico user posted image

Z vsem kar si napisala se strinjam, jaz moj čas posvetim škratku, ko pa ga imam zase je na vrsti dobra knjiga ali poležavanje user posted image  

Lep večer vsem user posted image

srečna

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 452
5.7.2006 21:46:55   
lana38
Jaz tudi večino časa posvetim svojemu sinu, samo se mu pa že malo pozna, da ima svoje interese .No, saj pri 9 letih je to tudi že normalno. Zdaj trenutno ga najbolj zanima nogomet, seveda ko pa je svetovno prvenstvo. Ko imam malo časa pa največkrat pogledam, kaj je novega na RR. Tudi to lahko vzame precej časa, če hočeš biti z vsem na tekočem, pa še na druge forume na RR in drugje kdaj pa kdaj pogledam. Pride pa tudi, da mi je enostavno dolgčas in ne vem, kam bi sama s sabo. To se verjetno vsakemu kdaj pa kdaj zgodi. No, tiste ispade otožnosti pa imam tudi, ko ne razmišljam o O, user posted image  in user posted image . Pride takšen dan in ne moreš nič. Potem prespim, pa je že bolje.
Drugače pa se z nobenim športom nič kaj ne ukvarjam. najraje grem kam plavat.
LP

lana38

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 453
6.7.2006 7:16:48   
tinaaja
Blaboma - jaz se vedno drzim pesti, pocasi mi bo kri v pesteh zacela zastajat user posted image user posted image  Javi...
Punce - a greste kaj na razprodaje? Jaz sem vcer zacela z nakupom kompleta za tect.. sicer financno stanje ni najbolj optmalno za nakupe na razprodajah, ampak se ne dam heheh bomo naslednji mesec sparal...user posted image
Lana, in je toj sin bil vceraj vesel ob zmagi Fr? Cist vsi moji favoriti so sli ven user posted image  zdaj pa se portugalci user posted image ... tko da mi je cist vseeno, kaj se zgodi v ned. no glede na izkusnjo z it na porovanju, bi jo bolj privoscila fr...
sibam v sluzbo,
aja, ob 9 imam genetski posvet... se javim pol

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 454
6.7.2006 7:18:05   
krtekxx
Že več časa vas prebiram, v bistvu sem ena izmed vas. Verjetno med tistimi z večjim številom ponesrečenih poskusov, eden je bil tudi tak, ko je otročiček že opozarjal nase z brcanjem. Čeprav je v vseh prejšnjih poskusih zanositve šlo gladko - v 1. ali 2. ciklusu, se sedaj že pol leta nič ne zgodi. Menstruacija se mi je prestavla iz prejšnjih 29 na 33-35 dni. Ravnokar jo čakam in grdoba se že najavlja z običajno bolečim trebuhom. Prejšnji mesec me je precej potrlo, ko sem jo dobila; prav tako se kar malo pogreznem vase, ko izvem, da je katera okoli mene srečka nosečka, ali pa postane mamica...in teh je zelo veliko. Kako se ve spopadate s tem?
En lep dan vam želim, Krtek

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 455
6.7.2006 8:42:46   
Špela100
Krtek ne bom ti rekla dobrodošla med nami,
to bom rekla na sosednjem forumu- nosečnost,
zdaj bi ti pa samo zaželela vso srečo za naprej.
Kako se spopadamo?? Ne vem so takšni in drugačni dnevi, tinaaja športa, sonchek zida hišo, jaz delam in delam, včasih pride slab dan in tudi jokam, preklinjam ( ups)...ne vem sto in en recept in noben ne pomaga 100% dokler spet ne vidiš user posted image .

lep dan vsem jutri grem pa res na dopust

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 456
6.7.2006 9:19:24   
Klarissa
alo pupe,
sonchek glede testov, ki mi jih delajo po 2 ss:
moja G se je za preiskave najverjetneje odločila, ker imam samo en jajcevod, saj so mi enega morali odstraniti, ker se je zapletel že ko sem bila stara 18 let. letos sem jan imela tudi leetz zaradi cin1,2 -tako da predvidevam, ker mi piše na čelu TEŽAVE, da hoče ugotoviti oz. izključiti čim več stvari. je mi pa rekla, da je 50% možnost, da ne bodo odkrili nič. tak da bomo videli. oba sva šla dat kri  v genetski laboratorij, da bodo primerjali najin genetski material: kariogram, kariotipizacija. meni pa bodo vzeli kri za: apTT, LA, ANA, KKS-kompletna krvna slika, KS-krvna slika, TSHkrvna grupa in ICT in v genetsem lab bodo pogledali posteljico: kariotipizacija. tak da bodo pogledali mojo  kri in protitelesa, delovanje ščitnice,...
komaj čakam pon da vsaj nekaj izvem.
tinaaja: a res, da je več možnosti za vnetja po ss če sexaš? jaz ja komaj čakam, da mine 14 dni. sem ena izmed tistih, ki pač komaj čaka, če nekaj časa ne dobi:)))))))
no včeraj sva šla s kolesi do NUKa in knjižnice Otona župančiča-messtne, da sva si sposodila knjige za dopust. naslednji petek šibama v hrvatijo. upam, da bo lepo vreme.
a vas je tu kaj, ko ste imele ss dvakrat ali več in še nimate nobene user posted image ? mene je tako strah, da po 2ss ne bom uspela nikoli donosit! da je z menoj nekaj čudnega narobe...
lep sonček dan vam želim.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 457
6.7.2006 10:12:58   
lana38
Pozdravljene!
Moj sin je čist IN v tem nogometnem prvenstvu. Samo o tem govori in gleda seveda. Od vsega začetka navija za Francijo, tako da mu kar gre po sreči. user posted image  je od začetka navijal za Argentino, zdaj pa gleda bolj tako še iz radovednosti. Ker gledata oba, sem tudi jaz seveda začela gledati in pač "navijam" za Nemčijo, če že gledam.
Danes se bom verjetno malo skopala na bazenu, ker sin hodi v Terme Ptuj na aktivne počitnice. Ko grem po njega, bova kar malo še ostala, da se še jaz malo zrekreiram. Parkrat odplavam in greva domov. Komaj že čakam. Upam, da ne pride kaj vmes in bom morala hitro domov. To se mi veliko krat zgodi, ko se česa veselim.
LP

lana38

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 458
6.7.2006 10:32:00   
tinaaja
Hellooo,
Klarissa - zaradi varnosti 2 tedna naj ne bi.. Pol je pa od vsake odvisno, kako se pocuti.. tko da,ce ti je do tega, se jaz ne bi prevec obremenjevala. Ene sexajo po 2 tednih ene pa pocakajo na prvo M... ce je vse ok, pol ne bo panike user posted image  just go for it hehehe
Spela - UZZZIIIVVAAJJJJ!! ful se lepo imej na dopustu.
Krtekxx - jah spela ti je ze napisala.. vcasih je hudo, ko pride m, vcasih ni.. vsaka se spopada po svoje, tko kot ji najbolj sede in pomaga. Za vse nosecke in mamice sem ful vesela, ko zvem, ampak cez par minud me pa napade tista - zakaj pa nama ni ratalo, kdaj na bo.. ampak poskusam odgnati te misli..
na posvetu so nama povedali, da bi bila puncka - ki sva si jo tok zelela.. drugace nisva zvedela, kaj dost novega.. na vprasanje, kaj priporoca: HB ali AC, je pol koncno le rekla, da ce bi bili rezultati NS OK, da pol AC, ce pa ne pa HB..  tko, da se bova pol odlocala, na katero preiskavo bova sla.. no sibam nazaj delat.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 459
6.7.2006 11:47:22   
sonchek
Ojla...
Tinaaja...a pol bi imela punčko...joj kako bi bilo lepo...ampak sej še bo...zdej se naši angelčki itak skupaj igrajo in se zabavajo in smejijo...pol v bistvu res nisi nič novega zvedla,...vse kar si že vedla, kajne???..no, pa saj bo drugič vse ok....pol bomo pa najboljše mamice na tem svetu!!!!
Klarissa...jaz nimam še nobenega bambinija, to bi bil moj prvi, pa na žalost se ni izšlo...tako, da tiste, ki jih imajo že doma so lahko zelo srečne....in upam, da se tega zavedajo...
krtexx....jaz sem se sprijaznila z mislijo,da vsem okoli mene rata in to kar hitro, da postanejo mamica (pa kakršne koli že)...ni druge, če bi me vsakič ko zvem da je katera rodila to tok prizadelo, vem da bi bila lahko vedno samo žalostna...sicer stikov z temi otroci nimam...ampak, kaj kmalu bom tudi to prebrodila in jih bom lahko popestvala...drugače pa glede na to da si nova tukaj gor in žal mi je da je tudi tebe srečala ta usoda...lahko poveš kaj več o sebi...kaj se ti je zgodilo, pred koliko časa in ali so ugotovili zakaj?...ali že imaš kakšnega štrumfa doma???
Blaboma...adrenalinski park...to je res super..ne bo ti žal če boš šla...men so se ful tresle noge, a vendar ko enkrat poskusiš..bi še in še...tako kot pri sex-u...hahauser posted image user posted image
Špela100...še enkrat ti zaželim lep dopust, ko pa prideš nazaj, pa poročaj kako in kaj je bilo...papa
Lana38...povej kako je zdaj v teh termah Ptuj, jaz sem bila, vendar par let nazaj, zdaj je baje čisto obnovljeno kajne...kaj pa kaj čistoča...

no...tisti ki čakate user posted image ...veliko sreče, nam ki pa še čakamo user posted image ..pa tudi...hahahauser posted image
pa lep dan...
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 460
6.7.2006 12:09:58   
Milamay
POzdravljene vse skupaj!

Ja, ko daš nekaj takega skozi, kot smo dale vse me, je čisto normalno, da smo kateri dan čisto na dnu, včasih pa smo nekako polne optimizma in se veselimo prihodnosti. Vse upamo, da naslednjič bo! MORA BITI VSE OK! 
Tiste, ki imamo doma že enega otroka, smo res srečne in se tega zelo zavedamo. Ampak tudi če imamo že otroka, smo enako žalostne kot ostale, ki čakate na prvega, saj smo si tega otročička res želele. 
Zelo rada prebiram ta forum, saj se mi zdi, da kjub vsej žalosti in grozi, ki smo jo preživele, nekako sije pozitivna misel in tukaj se mi res zdi, da se razumemo. Mislim, da nihče, prav nihče, ne more razumeti in občutiti te izgube, ki smo jo doživele, kot nekdo, ki je to dal skozi. Zdi se mi,da tukaj res čutimo ena z drugo.

Jaz še vedno čakam na prvo M po UPN. Saj je še ne pričakujem (v nedeljo bo 3 tedne po UPN). Kot zakleto pa bo verjetno prišla, ko bomo na morju. Takrat, ko si je najmanj želiš, takrat pa pride.

Lep sončen dan vsem

MIlamay

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 461
6.7.2006 12:23:30   
lana38
Ta otrok, ki ga že imam doma mi je res v veliko tolažbo. Pogrešam pa seveda tudi drugega, ki je žal user posted image , saj sem si ga zelo želela. Tudi midva bi imela punčko. Normalno je to "zavidanje" ob pogledu na druge user posted image  in user posted image . Zdaj ko se mi je to zgodilo se mi zdi, da jih je vse polno okrog mene, pa tudi tako slučajno na cesti in drugje... Od začetka mi je bilo grozno, zdaj pa lahko tudi že kakšnega znanega user posted image  "pocartam". Tista ta najhujša faza je mimo.
V Termah Ptuj je kar porihtano zadnjih par let. So precej nazidali tobogane in en bazen, čeprav jaz mislim, da bi kakšen bazen za plavanje, razen tega olimpijskega, tudi še lahko bil z bolj toplo vodo. V olimpijskem je meni malo prehladna voda, drugače pa je OK. Tudi čistoča se vzdržuje. Edino cena bi lahko bila malo manjša (celodnevna karta za odraslega je =2.500,00 sit, za otroka pa =1.700,00). Če gremo vsi trije, pridejo samo karte =6.700,00 sit. Če prišteješ še hrano in pijačo, pa seveda sladoled, potem pa je to že kar velik znesek za en sam dan. Za cel dan gremo raje v Bioterme Mala nedelja (15 km iz Ptuja). Tam pa je za odraslega celodnevna karta=1.100,00 sit, za otroka pa =800,00. To je pa več kot pol manj. Sicer ni toboganov, zato pa hodi sin zdaj na aktivne počitnice v Terme Ptuj, da se še tega naužije malo. Zdaj ga vsak dan zjutraj odpeljem tja in je tam 8 ur od 8 do 16. Pa še kosilo ima tam in je v družbi vrstnikov, da se ne dolgočasi samo doma.
LP

lana38

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 462
6.7.2006 12:26:44   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: Milamay

Mislim, da nihče, prav nihče, ne more razumeti in občutiti te izgube, ki smo jo doživele, kot nekdo, ki je to dal skozi. Zdi se mi,da tukaj res čutimo ena z drugo.

Tocno to... jaz po UPN sploh nisem imela zelje se pogovarjat z nikomer drugim kot mami (ki je izgubila dva otroka) in mojim.. ker nobeden ni stekal.. vsi so govorili: saj bo, saj sta se mlada, je ze boljs takouser posted image user posted image ... al pa sploh niso vedel, kaj bi rekl. ena je dobro napisala na SS forumu: vse kar lahko reces je Zal  mi je.. Ker itak nic ne pomaga..
Milamay - vazno da bo prisla M in pol si en mesec blizje svojemu otrocku :) Ko se zacelijo rane in se bos pocutila pripravljeno, pa narej v boje a ne user posted image
Sonchek - ja puna bi bila.. Kr solzne oci dobim, ker sva si res zelela eno deklino.. No itak da je najbolj vazno, da je zdrav, ampak vsak ima ponavadi preferenco in midva bi imela 2 punci in enga fanta - ce bo bog dal :)) pa moj pravilno zasejal hehehe ampak delamo naprej.. juhuhu se ne dan pa je vikenddddd...

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 463
6.7.2006 12:31:31   
sonchek
oj...nisem hotla nočene užalt, al pa rečt, da vam ni hudo, ker že imate enga otroka doma....groza..NE,NE!!!
...seveda da vam je hudo...enako kokr nam ko nimamo še nobenga štrumfa...hotla sem sam rečt, da je dost lažje, ker vam zapolni dost več časa..in še tisto ljubezen, ki smo jo dajale nerojenemu, lahko dajete tistmu malemu štrumfu, ki tako veselo skače okoli vas...no, me pa našim user posted image .....

"""Milamay: Zelo rada prebiram ta forum, saj se mi zdi, da kjub vsej žalosti in grozi, ki smo jo preživele, nekako sije pozitivna misel in tukaj se mi res zdi, da se razumemo. Mislim, da nihče, prav nihče, ne more razumeti in občutiti te izgube, ki smo jo doživele, kot nekdo, ki je to dal skozi. Zdi se mi,da tukaj res čutimo ena z drugo. """"

se popolnoma strinjam s tabo....user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 464
6.7.2006 12:57:53   
Milamay
JOj, najbolj sem sovražila besede, kot so: bojše, da je tako ... saj bosta imela drugega ... - halo?!!! Najraje bi takrat zakričala. Saj vem, da niso hoteli nič slabega, samo niso vedeli, kaj naj rečejo. Bolje bi bilo, da bi bili tiho!
Tinaaja midva bi tudi imela punčko. Doma pa že imava 2- letnega fantka. MIdva sva si tudi želela punčko.

Sonchek - saj nisem mislila, da si nas hotela užaliti. Ne, kje pa! Priznam, da nam je verjetno za pikico lažje, ker imamo doma že otroka, ki ga lahko stisnemo k sebi, ki nam reče - mami, rad te imam ... ki te zaposli večino dneva ... V tem primeru smo res ZELO srečne. Sama sem neštetokrat rekla, da sem zdaj ugotovila, kako zelo srečna sem, da imam doma zdravega sina. Res pa je, da sem si tega otročička želela prav tako ali pa morda še bolj kot prvega. Pa ne me narobe razumeti. Prvič sem težko zanosila, po skoraj 2 letih in zdravljenju nama je uspelo, torej si lahko mislite, kako vesela sva bila ko sva zagledala čve črtici. Drugič pa veš, kaj te čaka. Poznaš neverjetne občutke, ko prvič stisneš k sebi malo dete, ko ga dojiš .... želela sem si vseh teh občutkov in mi je zato hudo, ker vem, kaj mi tokrat ni bilo dano.
Ah, hudo je v vseh primerih.

Pozdravček  

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 465
6.7.2006 13:13:35   
Špela100
Ja moja hčerka ima tudi 10 let in presrečna sem da jo imam, saj ne vem kako bi se tolažila, če nje ne bi imela.

Glede foruma pa : SUPER STE. Nobene žlehnobe, ker smo vse v istem kotlu.
Včasih pokukam na drug forum in kot da padem v drug svet, ene negativne energije da ne morem verjet. Verjetno, če ne bi bilo tukaj tako sploh ne bi vztrajala toliko časa.

Glede ljudi pa ne morem verjeti kako je folk lahko tak. Vsak dan me kakšen vpraša, če sem noseča, vsak dan...Najbolj sem pa alergična na besedi SAJ BO...grrrrrrrrrrr....SAJ SI ŠE MLADA....verjetno je tako boljš....ma za koga????????????????? Res pomaga edino, da ti rečejo žal mi je, hudo mi je zate, še najbolj navadni JOJ je bolj blažilen kot vse ostalo.

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 466
6.7.2006 13:24:30   
krtekxx
Pri meni je zadnji S bil UPN - otroček umrl v trebuhu sam od sebe. Za SS prej pa naj bi bila kriva pregrada. Naredili so mi preiskavo na antifosfolipidni sindrom pa kariotipizacijo obema. Vse BP. Eni mamo pa res smolo, da se čisto vsa statistika zalomi pri nas. Samo da jaz niti ne verjamem preveč v to statistiko in me malo skrbi tisti "...kaj pa če..." v ozadju. Sicer nisem ne biolog ne medicinec, ampak mi je jasno, da je lahko kljub kariotipu 46xy ali xx nekaj narobe z geni. To so tudi na genetskem posvetu povedali in jasno dali vedeti, da se tu začne iskanje igle v senu.
Jaz kažem do okolice zelo veder in optimističen izraz, verjetno bi lahko dobila kako vlogo v gledališču za blefiranje. Samo moj dragi ve, kako sem v resnici sesuta. Sam se mi zdi, da je tudi njemu to že začelo počasi presedati, sploh pa zato, ker ni še čisto nobenega rezultata...
Midva nimava še nobenega otroka, meni tudi ni preveč do stikov s kakimi kratkohlačniki ali pa dojenčki. Po pravici povedano se jih jaz izogibam.
Ma face ste, da ste tako optimistične iz meseca v mesec, meni optimizma kar malo zmanjkuje. Se mizdi, da me čisto nobena stvar ne razveseli več ...
No, zdej sem tole vsaj napisala, upam, da bom tudi jaz čimprej lahko kateri napisala kaj vzpodbudnega in se veselila tako sonca kot dežja. LP

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 467
6.7.2006 13:52:52   
lana38
Ta forum tukaj je tudi meni ena velika opora. Brez vas sploh ne vem, kako bi se psihično pobrala po vsem tem, kar me je doletelo. Z vami se lahko prav vse pogovarjam in vam povem tudi stvari, ki jih ne morem komu drugemu. Tako pač je, da me marsikdo ne razume in potem raje z nijmi ne govorim o teh rečeh. Res je, da vsak samo reče bo že nekako. Seveda nekako bo, ampak dejstvo je, da ne moreš biti zadovoljen z nekako, kar je pa drugim čudno. Če pa me hočemo user posted image , ki bo zdrav in ga bomo lahko pocartale, potem ne more biti že nekako...
Ko mi je najtežje, grem najraje sem na RR, berem kaj se vam in nam dogaja in se vam izpovem. Lahko povem tudi tisto, kar drugi neradi slišijo in hitro zamenjajo temo.
Super smo...
LPuser posted image

lana38

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 468
6.7.2006 14:33:48   
Milamay
Ja, Lana38 se strinjam. Tukaj lahko poveš vse, kar te teži, kar ne bi povedala nikomur drugemu, razen morda svojemu dragemu, ki daje vse to tudi skozi. Tukaj na forumu pa se res lahko izpoveš in veš, da so na drugi strani punce, ki doživlajajo podobne stvari kot jih jaz. Zdi se mi, da me ve res "čutite". Občutite mojo stisko in žalost.
Krtek - verjamem, da si že čisto na dnu, ampak treba se je pobrati in gledati naprej. Moramo upati, da nam bo uspelo ... da bo tudi vam uspelo, ki se trudite za svojega prvega otročička. Pravijo, da je tudi pozitivno mišljenje nekaj vredno. Kaj pa vem?!
Ne pozabi pa na svojega dragega. Vidva se ljubita ne glede na vse. Skupaj sta zaradi eden drugega. Vajina ljubezen je glavna!!!!

LP

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 469
6.7.2006 14:39:04   
sonchek
No, punce...naj vam še jaz malo potožim...
...ta mesec bi moral biti Najin mesec, najlepši v življenju,...pa je tako žalosten...user posted image user posted image ..tako hitro se bliža moj nesojeni PDP!!!

...sam to sem hotla povedat,...sej veste da se lahko enino tle izpovem...ker vem da me nihče ne bo osojal...in ker vem da razumete...

Sonček je in življenje gre naprej, pa vendar nekje na dnu srca, me malo špika in tišči...ampak sej bo!!!!
Lep dan...
papa

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 470
6.7.2006 14:56:02   
lana38
Tudi moj PDP se bližauser posted image -2.8. Včeraj bi morala nastopiti porodniški dopust, pa sem še vedno tu v službi. Kar je pa najhuje, nisem še niti user posted image . Mogoče mi bo vsaj to uspelo pred 2.8. To bo kar kriza, ko pride ta čas. Takrat bo tudi dopust in user posted image že mimo. 31.7. že začnem spet delati. Zdaj pa me še čaka samo 6 delovnih dni, jutri in drug teden.
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 471
6.7.2006 15:10:19   
Klarissa
alo sončice:)
moj PDP prvi je tudi že mimo, do drugega-febr07 pa upam, da bom srečkauser posted image . tudi jaz imam še pred seboj 6 delovnih dni pol pa grem uživat na plažo. mogoče bova že ta vikend šla na morje pogledat-mogoče.
naj povem po resnici, da tudi jaz največ jamram tu gor. samo ena prijateljica ve za prvi ss, za dugega pa samo mi2 in moja mami. ni mi razlagat in poslušat pomilovanja drugih ljudi. uživajte danes je tako lep dan. jaz bom danes sama, ker gre moj špricat staršem vinograd. se bo na špricanje peljal iz lj v mb--pol pa zvečer nazaj v lj. brezveze!! jaz bom pa doma sama:( grem pa zdaj s kolegicama na kosilo-pa sploh nisem lačna in apetita nimam. bi raje jedla z dragim.
bom pa kaj prebrala, pa malo delala-popoldanski dodatni šiht, pa kak del LOst2 pogledala.
uživajte in se cartatjte s vašimi sončki:)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 472
6.7.2006 15:33:32   
koala
Halo punce!!
Sicer nisem v vašem zosu, pa vseeno globoko sočustvujem z vami in vas občudujem. Koliko optimizma veje iz vas. Tudi če je kak dan siv in turoben, pride naslednji, ko ste spet polne optimizma.

Rad vas imam, ker tudi meni vlivate voljo, da bo nekoč vse tako kot mora biti!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vsako od vas!!!!!!

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 473
6.7.2006 15:35:11   
lana38
Hvala, koala!user posted image

lana38

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 474
6.7.2006 16:12:20   
krtekxx
Ja, na PDP je tudi meni žalost, ko sem že mislila, da je nekako mimo, privrela v novem močnem sunku na dan. Pa sedaj, ko je približno ravno 1 leto odkar sem zanosila - stalno nas nekaj na nekaj spominja. Verjetno vsaka od nas počne vse sorte, da bi se zamotila in pozabila. Pa se ne da pozabiti in konec koncev prav je tako. Imamo izkušnjo, dve , tri ... več od ostalih; praviloma bi nas to moralo narediti močnejše. Ali nas?
Spomnim se, da sem zadnjič v porodni, ko je bilo vsega konec in so se okoli mene rojevali otročički, v vsem zanosu trdno verjela: enkrat bova tudi midva to doživela. Sedaj pa se mi zdi to tako daleč in nedosegljivo, dar namenjen priviligirancem.

Meni se zdi, da bolečina in žalost, ki jo čutimo ob tej izgubi, prihaja v intervalih, ki so vedno daljši. Ta trenutek se intervali skladajo z mojimi menstrualnimi ciklusi.

Punce, uživajte popoldan in naredite kaj zase. Jaz držim z vami. 

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?