tinaaja
|
Blaboma, adrenalinski park je zakon. Zanimivo je, kok strah zaradi visine spremeni zmoznosti cloveka. Vse te zadeve,ce bi jih na tleh delal bi bile otrocje lahke.. tko da je meter stran stopit-skocit na 8m grozljivo tko go for it jeee!!! Ves jaz sploh nisem mislila, da ne bi tukaj potozile, ko je kaksna slabe volje.. misilila sem na to, da se je treba zamotiti, delat zadeve, ki pomagajo (meni npr tek..), in se veselit vsega lepega in pozitivnega v zivljenju, kar je pomembno. Za vse pa sigurno nastopi cas zalosti, ampak prihod je treba sprejeti in ne dozivljeti kot katastrofo. Verjamem, pa da je z vsakim mesecem cakanja tezje.. ceprav ko sva se midva odlocila, se nisem tok sekirala, ker sem imela 4 M preden je ni bilo... ful mi hitr cas tece, pa ceprav jo imam na 5 tednov.. in ce bi si pustila bi tudi mene odneslo v stalno pricakovanje O, M, bo - ne bo,... ampak zavestno tega nocem. bo, ko bo cas.. in ful mi pomaga,da imam neke cilje do konca leta - npr. polmaraton na Ljubljanskem maratonu oktobra.. torej,ce ne zanosim, bom vsaj ta cilj izpolnila .. step by step... take zadeve si jaz postavlhjam, nekaj kar me ful veseli, okupira, da se imam cesa oklepat. itak, da mi vec pomeni, da bi zanosila in bi se takoj odpovedala maratonu, ce bi se mogla, ampak do takrat pa juhuhu gremo laufat.. al pa ne vem, morda kaksen tecaj jahanja, jezika,.. nekaj kar cloveka veseli in mu zaponjuje praznino in tisti odvecen cas, k ga drugce tako zelo rade zapolnemo z razmilsjanjem. in babe znamo posteno zakomplicirat - predvsem ce ni treba, a ne Blaboma - v pricakovanju rezultata smo tukaj.. jaz sem ga nazadnje delala popoldne ok 18h - je kar klical test moje ime hehhe sem bila sama doma.. pa sem ga sla ful flegma delat.. in sem za 10min cist pozabila.. pol pa se spomnim in pogledam - soookkkk hehehe klicem mojga - pejt v lekrano,kupi BC, BCmini,,.. crtica je... in pol sva zvecer vsa frapirana gledala un trak in en druzga in cakala, da zjutri preveriva, a je al ni. in sem ze ob 4 ustala, ker nisem mogla cakat in glej se dva plusa.. sploh dojela nisva 2 dni... hehehe se zdaj se mi kr smeji, kok sva bila smesna takrat - kr neki sva reagirala, verjeno prav zaradi tega, ker se nisva obremenjevala - itak sva bila ful vesela. kwa se mi zgodi zadnjic v sluzbi.. ena se vraca s porodniske - ful je imela probleme zanosit, ss,... skratka pozna probleme... ampak ne .. zame ni vedela, nekaj so pa valda sumili. je ze prej tko pri sodelavki preverjala, ampak ji ona ni hotla nic povedat. in pol pride v sluzbo in tko kao ful gleda in vprasa, kaj pa ti pa trebuh - a bo kaj... pod ena - se ful redko pogovorjava, nisva niti dobri sodelavki, pod drugo: nekaj se ji sanjalo, da je bil problem in ona gre sprasevat, ce sem noseca... kr neki.. sem bila tok besna.. pa koji faktor je ona men.. po poroki je folk itak pameten .. kdaj bo pa otrocek, pa a sta ze naredila kaj... halo ... bodo ze vidl ko bo... povedala jim ze ne bom... sploh pa, kwa jih briga.. sem zadnje case ful takih vprasanj dobila, tko da sem se mal razhudila zdaj.. aja drage moje - da se pohvalim.. kadit sem nehala... po ss sem spet zacela. zdaj sem pa nehala.. zaenkrat tud mal ne pogresam - kul,sem ful vesela. ok, mal sem ze dolga.. zdaj pa na sprehod z mojo lep vecer in velikooo caartanja (Klarissa - midva nisva do 1 M sexala po ss.. moznosti vnetja so vecje ... no jaz se tud nisem pocutila tko da bi.. morda raje kaksen dan vec pocakaj kot pa manj pa s kondomom, da bo se manj moznosti, da se kaksno vnetje pojavi)
|