tinaaja
|
Ja, cist sem bila fuc vceraj. Pa se v stanovanju imava 30° tko da sem se kr k mami povabila :) Cakava na klimo - neverjetno kok je stanovanje na V lahko vroce. Mah ja, se malo pa bo spet normalna temperatura. No tko, na porocnem je bilo itaaak lustno, ful sva kruzala okol, pa plaze, voda morje - noro.. no ja, razen meduz!! na eno sem direkt nabasala, in me je po kolenu in trebuhu tok opalila, da se mi po 7 dneh se vedno mesa. od vceraj pa je se huje, ker skoz srbi in oteka.. svasta.. sem si sla kupit Helpic - ne morem rect, da ful nekaj pomaga.. a kaksna ve, kok casa se to zdravi? ce ne bo kmal olje, bom sla kr mal dr vprasat, kwa naj anredim, da gre nazaj. skratka, najinih 10 dni je minilo kot bi mignil.. z zagotovostjo lahko trdim, da so italijani lingvisticni idioti - tok neznanja kaksnega tujega jezika se nisem dozivela.. mal da naju niso parkrat nahrulili, kako da ne znava italianscine... halooo... to je bil edini beden del, k sva se mal tezko sporazumevala, ampak na konc sva midva vec znala povedat v it, kt oni v kateremkoli jeziku. pilotgirl, katere pa si nabavila.. jaz razmisljam, da bi jih morda tud, predvsem me zanima, kdaj imam O (po koledarskih izracunih enkrat sedaj).. bi pa narocila une iz US - testforless... bomo vidla, kaj bi z okoli 15.7. joj, komaj cakam, da spet sibava na dopust konec meseca.. tok se mi ne da delat. sonchek - tile tvoji zbrki pa res ni konca.. kavica obvezno, da vse razlozis! zgleda da bo res treba samo glavo dvignit in iti naprej -> zmagam na proti!! pa tud vreme je kul za zidavo, a ne :) se mal, pol bo pa stalca in se kaksna ali hehe, saj ves naslednje leto se sprehajava z vozicki Spela100 - kmalu bo prisel tudi tisti PDP, kjer bos nagrajena z tko da nic zalosti in hitro v pojstlo se cartat Aja, jaz bom tud pol ko porabim ta paketek tifola kupila CentraMed Mami. jaz zraven jem se tablete z omega kilinami - imam nizek dober holesteol in bcomplex - nizki eritorciti, bla bla.. sem dala kri, pa so bili doloceni rezultati na meji.. punce, zelim vam veliko sence, mrzle pijace in cim lepse prezivite nedeljo! papa
|