tinaaja
|
Punce ... nocem nikogar uzalit pa sem to tudi ze enkrat napisala, ampak vcasih se mi zdi,da se nekaterim vrti zivljenje samo okoli dneva O in M.. Vse smo dale skozi grozljivo izkisnjo, ampak treba jo je dat za sabo in iti naprej. In ne biti stalno v pricakovanju in razmisljanju a bo al ne bo - tu ze Shakespare ni bil ravno uspesen... Ne vem, meni v zivljenu ful dogaja in se niti nimam casa niti ne zelim obremenjvati s tem, kar se je zgodilo. Se je... in to, da objokujem to, nima vec pomena zame.. in predvsem ne pomaga! ja treba je jokati, preboleti, ampak moras si pa tudi reci, zdaj je pa dost, nisem zrtev in iti naprej, se veseliti veliko stvari vzivljenju, ziveti za zdaj in ne za dan, kko naj bi prisla M in pol je cela katastrofa,ce pride... j.... ga, bo pa naslednic ratal, al pa naslednjic.. midva se se vedno pogovarjava o tem in ni mi vseeno, da ne bo pomote... ampak zavracam pa to, da bom zdaj travmirala in se non stop obremenjvala.. ja, spremljam sebe, filinge, razmisljam, kako bo ko bom noseca - v bistvu me je tega bolj strah, ker do konca ne bom sproscena vejretno.. ampak prisel pa bo cas, ko me bo neka dusa izbrala za svojo mami.. do takrat bom pa uzivala v tistem, kar bom morala pol omejit - sportat, kozarec vina al pa steklenica z dragim, bluzit okol, jedla vse prepovedano za nosecnice... meni je danes super dan ... punce,a kaj sportate? men to ful negativno energijo spuca.. danes sem pretekla 8,5 km... noro.. the best se pocutim vsem nam bo ratalo. in s to mislijo, vam zelim,da se prebijete skozi take tezke in zoprne dneve, kot je nekaterim danes do takrat, KO BO ratalo!! nocko
|