|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: UPANJE PO SPLAVU
4.7.2006 8:46:44   
tinaaja
Bety, jaz bom narocila,ce ok 15.7. ne dobim user posted image .. tko da ce nobena druga ne bo do takrat, lahko se jaz zate..
no torek je tu, se tri dni do vikenda hehehe komaj cakam. pogresam dopust ...

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 426
4.7.2006 9:13:29   
Bety
Hvala tinaaja in mi na privat sporočilo samo napiši svoj račun....pa znesek, seveda....jaz ti pa pošljem naslov.....

Pa HVALA vnaprej!!!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 427
4.7.2006 9:29:33   
sonchek
Ojla....
No, punce vidim, da ste pridne in želim da vam vsem rata brez teh lističev,....in brez večjih problemov...
No, jaz bom itak počakala še to user posted image ...pol pa bomo vidl...
...zdej je tok dela da tud nimam nič časa mislit na to...hehe
Bety, kdo pa je Neni?..kaj se je pa dogajalo z njo...jaz nič ne vem o njej..
Klarissa...veš kako pravijo...upanje ostaja...in tako je prav..

..jaz mislim, da če se vse ne bomo prej dobile..ziher drugo leto z vozički...kajne punce????

Pa lep in uspešen dan...
Tinaaja zate pa drzim pesti da je ratalo.....

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 428
4.7.2006 9:36:12   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

Tinaaja zate pa drzim pesti da je ratalo.....

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 429
4.7.2006 10:46:15   
Klarissa
ah, danes je spet en tak dan, da mi je vse dol padlo. to čakanje, da se lahko poskusi znova mi preseda in to, da se niti "cartat" ne smeva do ponedeljka:( po eni strani bi rada zakričala svetu kako mi je hudo in povedala prijateljicam, a le ena ve za prvi ss, za drugi ss ne ve nobena. ne vem zakaj se nisem sposobna pogovarjat o tem.
no ko bova začela spet poskušat, kar je še kr nekaj časa bova kar brez ovulacijskih testov in ko bo bo! samo ko je tako zelo žalostno, da zdaj drugič nisva bila čisto nič vesela, ko sta se črtici pojavili, ker sva si govorila: nimava za kaj biti še vesela, nisva še videla srčka. in ga pol tudi nisva...
kako bo tretjič??? ko bo user posted image  naj se vidi srčekuser posted image
oprostite punce, samo danes je en tak težek danuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 430
4.7.2006 11:12:57   
lana38
Tudi jaz imam danes nek čuden dan. user posted image  Sem neka žalostna, pa sploh ne vem zakaj. Tako se mi zdi kot, da nikoli ne bom user posted image . Da se samo trudiva pa nič. Pa danes sploh še nimam nobenega razloga za user posted image . user posted image  bi naj bila komaj danes teden 11.7. Tako približno se počutim vsak mesec, ko se prikaže user posted image . Res ne vem, kaj mi je.
LP

lana38

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 431
4.7.2006 15:41:40   
pilotgirl
Eh punce tko je en dan je dober drugi totalna polomija,jst sem se odločila da če zdaj pride user posted image ,ne bom več gledala na o ne nič,kadar bo bo.Ker je vsak mesec večje razočaranje me še bolj srce boli.Eh saj bo jutri bolje.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 432
4.7.2006 17:06:12   
Špela100
Punce glavo gor. Ko boste videle user posted image , ne boste niti pomislile na te slabe dneve.

Še letos bomo vse srečke nosečke, sam nehati moramo s temi ovulacijami in štetjem dnevov, pa merjenjem temperature. Saj vem, da je težko saj jaz isto delam. Morda bi pa pomagalo, da bi si dale v glavo, da si s tem samo škodimo in oddaljujemo od user posted image , če same sebi to delamo. Pa morda bi hitrej ratalo.
Jaz bom poskusila tako, ker sem že vse drugo. Ne bom več štela dnevov in ne bom več premišljevala kaj pomeni vsakič, ko me špikne!!!!!!!!!!!!!!!!!

V petek grem na dopust, mislim, da zaslužen po tej doooolllgi zimi in vseh kolobocijah.
Imam že pripravljene knjige in ležalnik. Koledarček bom doma pustila in bom nehala mleti in šteti dneve.

Punce prosim bodite optimistične in mislite, da do konca leta bomo vse user posted image .

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 433
4.7.2006 17:15:03   
VITA74
Pilotgirl mislim nate...trenutno se tudi sama spopadam s črnimi mislimi... me moja Muser posted image  bega 100na uro... in potem si rečem, zdej pa dost ko bo bo..... a mi nikoli ne rata..vedno se mi misli vrnejo nazaj na pikico in željo.....
Jaz verjamem da bomo vse ugledale svoje magične črtice...tudi ti in jaz user posted image  in vse upajoče na forumu user posted image  

Dejmo punce pozitivne misli user posted image  pomagajte z njimi nama z pilotgirl, ki naju zmanjkuje user posted image user posted image user posted image

lp

srečna

Neposredna povezava do sporočila: 434
4.7.2006 19:34:27   
Liona
Hojla vsem,

na hitro se vam oglašam. Zatopljena v goro dela. Moje user posted image  še vedno ni, pa je od abrazije že skoraj šest tednov. Tudi nobenih znakov ni, da bo prišla. Sem čisto "down". Upam, da ni kaj narobe. Ne vem zakaj je še ni... Tako kot tudi ne vem, kdaj naj sploh naredim test. Če sem zanosila (upam, da ne v tem krogu), sem tako ali tako šele prejšnji teden (takrat nama je "ušlo"). Prej tri tedne namreč nisva user posted image , potem pa striktno s kondomom. No, prejšnji teden pa nesreča, ko se je snel... Joj, ne vem! vsaj enkrat v življenju bi bila user posted image  vesela. Bi vsaj vedela, da je vse o.k. Sploh ne vem. Cela zmeda!!!!

Uživajte, veliko sončka in čimprejšnje +

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 435
4.7.2006 20:38:30   
pilotgirl
Blaboma ....hvala.tud jast mislim na vse vas in nam tko zelo od srca želim da bi nam uspelo čimprej.Sam res je ta lajf nefer,ker tiste ko nočejo zanosit se jim hitro userje in je vse ok,mi mormo pa tolk čakat.Pa naj gre vse nekam no.user posted image

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 436
4.7.2006 20:57:02   
Milamay
Se strinjam, da je življenej res zelo nefer. Ob istem času, ko sem jaz izvedela, da ima naš majhen otročiček kromosomkso napako in da bo treba prekiniti nosečnost, je moja kolegica čisto slučajno zanosila. Doma ima 11 m otroka in ni imela namena imeti še enega. Tako sva šli skorajda istočano v bolnišnico - jaz zato ker sem morala, ona pa zato, ker ga ni želela. A ni življenje res kruto?! user posted image
Jaz bi dala VSE, da bi lahko našo malo punčko imela, ona pa vse, da je ne bi bilo.

Res ne vem, zakaj mora biti tako!  

Neposredna povezava do sporočila: 437
4.7.2006 21:13:35   
lana38
Ja življenje pa je res kruto, sem tudi jaz to opazila, da tiste, ki nočejo user posted image , gredo samo "mimo moškega", pa so že user posted image . Mi pa tako dolgo, pa nič...
Danes imam še vedno tačuden user posted image  dan. Nekako sploh noče miniti, kar sm neka otožna in bi kar user posted image . Ne vem, kaj je to. Upam, da bo jutri bolje, ko to prespim. Danes sem se že zbudila taka čudna. Pa še v službi sem imela ful dela, pa nekaj sem iskala, mi ni štimal saldo na kartici (v računovodstvu delam), sem včeraj in danes to iskala in komaj našla. No, jutri bo že bolje, upam.
LP

lana38

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 438
4.7.2006 21:46:25   
Ancy
Joj punce ne bit žalostne, v vas je tok optimizma kot ga eni ljudje v vsem svojem življenju nimajo.... Pride slab dan, pa odrinte slabe misli vstran in se veselite novega dne.... Vsem pa želim čim prej enga user posted image al pa dva user posted image user posted image in držim pesti za vas da vam čim prej uspe.
p.s.: ja, res je, svet zna bit zelo neferuser posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 439
4.7.2006 22:25:15   
tinaaja
Punce ... nocem nikogar uzalit pa sem to tudi ze enkrat napisala, ampak vcasih se mi zdi,da se nekaterim vrti zivljenje samo okoli dneva O in M.. Vse smo dale skozi grozljivo izkisnjo, ampak treba jo je dat za sabo in iti naprej. In ne biti stalno v pricakovanju in razmisljanju a bo al ne bo - tu ze Shakespare ni bil ravno uspesen... user posted image  Ne vem, meni v zivljenu ful dogaja in se niti nimam casa niti ne zelim obremenjvati s tem, kar se je zgodilo. Se je... in to, da objokujem to, nima vec pomena zame.. in predvsem ne pomaga! ja treba je jokati, preboleti, ampak moras si pa tudi reci, zdaj je pa dost, nisem zrtev in iti naprej, se veseliti veliko stvari vzivljenju, ziveti za zdaj in ne za dan, kko naj bi prisla M in pol je cela katastrofa,ce pride... j.... ga, bo pa naslednic ratal, al pa naslednjic..
midva se se vedno pogovarjava o tem in ni mi vseeno, da ne bo pomote... ampak zavracam pa to, da bom zdaj travmirala in se non stop obremenjvala.. ja, spremljam sebe, filinge, razmisljam, kako bo ko bom noseca - v bistvu me je tega bolj strah, ker do konca ne bom sproscena vejretno.. ampak prisel pa bo cas, ko me bo neka dusa izbrala za svojo mami.. do takrat bom pa uzivala v tistem, kar bom morala pol omejit - sportat, kozarec vina al pa steklenica z dragim, bluzit okol, jedla vse prepovedano za nosecnice... meni je danes super dan ...
punce,a kaj sportate? men to ful negativno energijo spuca.. danes sem pretekla 8,5 km... noro.. the best se pocutim user posted image user posted image

vsem nam bo ratalo. in s to mislijo, vam zelim,da se prebijete skozi take tezke in zoprne dneve, kot je nekaterim danes do takrat, KO BO ratalo!! user posted image user posted image
nocko

(odgovor članu Ancy)
Neposredna povezava do sporočila: 440
5.7.2006 8:02:58   
sonchek
No...punce..poslušite Tinaajo...user posted image user posted image user posted image ,...se popolnoma strinjam z njo...in upam, da bo vse tako šlo kot bi moralo, mogoče ne danes, mogoče ne jutri...vendar sem prepričana da bo kmalu in takrat bomo največje srečke...ker mislim, da je edino to še kar nam manjka v življenju, da bi bilo res popolno...
...vendar je toliko lepih stvari in toliko duš okoli nas, da smo lahko veseli da jih mamo,..posvetimo jim čim več pozitivnega časa in radi jih imejmo...ko bo prišel pa ta čas, bomo pa svojo ljubezen razdelili še na eno majhno drobno bitje, ki nam bo pomenilo vse v tem življenju...
...vse smo šle skozi nekaj težkih trenutkov v življenju, ampak očitno nas življenje hoče nekaj naučit...in ko bo prišel pravi čas, bomo najboljše mamice na svetu....prepričana sem v TO!!!!

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 441
5.7.2006 10:58:41   
lana38
Hvala za spodbudo in podporo! Danes je že čisto drugače. To sm pač včeraj imela slab dan.user posted image  Me včasih prime kar brez razloga.
Lp

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 442
5.7.2006 13:54:07   
jeras
Ojla,

Špela100 upam, da se boš lepo imela na dopustu, pa da boš ugledala user posted image .
Čao!!

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 443
5.7.2006 14:34:03   
Klarissa
alo,
jaz sem tudi danes boljša in bi kar šla na bazen, pa se cartat, a še ne smem, ker je pušenjak napisal, da po abraziji 14 dni odsvetuje. bomo pa od pon dalje bolj norčavi:)
liona, jaz sem po prvi abraziji čakala na M 55 dni, tak da mogoče pa le nisi user posted image . sedaj pa upam, da bo bolj hitra oz. da bo prišla normalen čas.
v pon zvem na rezultate testov. komaj čakam. upam, da bo vse ok.
fusbal mi na TV že preseda. še dobro, da sta samo še 2 tekmi.
dopusta se mi tudi fuul lušta in fino, da bo po tednu in pol napočil. jeeeej.
tinaaja, 8,5km pretečeš? madona. jaz če bi jih prehodla, bi bila popolnoma hin. super si. moj dragi je šel danes zjutraj ob 6h tečt za 1 uro in prišel cel happy nazaj, jaz sem se pa tečna vstala, ker me noben ni cartal.user posted image
no pridne bodite.
papa

(odgovor članu jeras)
Neposredna povezava do sporočila: 444
5.7.2006 14:57:41   
lana38
Tudi jaz bi zjutraj rabila cartanje, a kaj ko moj user posted image  že ob 6 odide v službo, ko jaz še spim. Jaz vstanem šele ob 7, ker začnem ob 8 v službi. Ko se tečna in žalostna zbudim, sem že sama doma, tako da od cartanja nič.user posted image Žal...
LP

lana38

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 445
5.7.2006 17:15:25   
sonchek
Ojla....pr nas pa sploh ni cajta da bi se cartal...hehe...user posted image ...sam zidamo s polno paro in sedaj ko je večina velikih del že narejenih se šele začne zapravljanje..., no počasi se bom mogla odločit za kuhinjo in kopalnico....ker bi bil že zadnji čas da jo naročim...tko je to..vedno več dela bo in vedno je kaj...
...sej mogoče je pa tako boljše, ker potem vsaj nimam časa razmišljat o ničemer drugem...sploh pa se ne mislim obremenjevat z ovulacijo in z plodnimi in neplodnimi dnevi, raje bom ta čas pokoristila za kaj bol pametnega...
bomo vidl...no vidim da ste že skoraj vse v času "čakanja"..hehe...no ene čakamo na user posted image , druge pa nauser posted image user posted image ...super kajne...
Liona..jaz sem na rdečo čakala 7 tednov, tudi mene je zelo skrbelo, a ko pride je zelo veliko olajšanje...tako da potrpi še malo, tudi pušenjak pravi da lahko traja do 3.mesecev da pride in da prej ni nobene panike...(za njegauser posted image user posted image )...
..Špela 100 maksimalno uživaj na dopustu in tako kot si rekla, predvsem se ne smemo obremenjevat, pa bo....

""""Punce ... nocem nikogar uzalit pa sem to tudi ze enkrat napisala, ampak vcasih se mi zdi,da se nekaterim vrti zivljenje samo okoli dneva O in M..
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja"""""
user posted image user posted image user posted image

pa 8,5km...hallooo a to greš okol Ljubljane user posted image user posted image ...dobra si!!!!svaka čast!!!
Kavica????

Klarissa, kakšne teste so pa delali??? a to v porodnišnici?

...naj vam dan čim lepše mine..in či prej ugledajte magični user posted image user posted image , kmalu se vam pa še jaz pridružim...user posted image user posted image , med srečkami user posted image ....

< Sporočilo je popravil sonchek -- 5.7.2006 17:20:32 >

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 446
5.7.2006 17:32:34   
Liona
Tri mesece se lahko čaka na user posted image  po abraziji? Zakaj pa toliko časa? Jaz sem imela UZ pred več kot 14. dnevi, g je rekel da je vse bp, da se sluznica celi in debeli... Zakaj je potem še ni????Grozno me skrbi, pa ravno zdaj ko se pripravljamo na nov poizkus, pa še morje konec meseca... Upam, da ni z mano kaj narobe!!!! Mi svetujete, da grem do g ali še počakam kakšen mesec?

pa-pa

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 447
5.7.2006 17:38:31   
sonchek
Tole je odgovor na moje vprašanje, kdaj lahko pričakujem menstruacijo po abraziji!!!!

Avtor: Stanko Pušenjak  user posted image  
Datum:   09-05-06 14:26

Če ni dojenja bi lahko prva M po nosečnsoti prišla v 6 tednih, se pa lahko zavleče tudi do 3 mesece, ne da bi moralo biti kaj narobe.

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 448
5.7.2006 17:59:05   
tinaaja
Liona - doker te nic ne boli, nimas cudnih in izcedkov s cudnim vonjem, vrocine - ne skrbi in v miru pocakaj. Telo potrebuje nekaj casa,da se spravi nazaj, uredi hormone.. po 8 tednih morda poklici G, da bi samo rada preverila.. saj bo prisla - ena redkih, ki se jo bos zelo veselila user posted image  
Sonchek - do vikenda je totlna guzva, pol pa verjeno vaju ni v lj in zidata?? Morda pon naslednji teden? hehe 8,5, km je od tivolija na bellevue pa v mostec pa mimo zivalca pa do cada in nazaj k bazenu... prou pase... jutri gremo spet.. cez vikend bom sla pa probat ene 10km.. pa na bike na kakasno 2-3urno turo. joj, pa na smarno se tud odpravlam ze ful casa... moj me pa se za tenis gnjavi...
sibam - obisk imam, se pol javim.. papa

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 449
5.7.2006 19:15:58   
VITA74
Ojla

tudi meni bi pasalo cartanje, pa kaj ko dragi vstane pred menoj (ta teden), drug teden bom pa jaz bolj zgodnja... user posted image  Lana38 sva na istem a ne? Upam da za vikend nadoknadiva user posted image  še posebej pa mi v teh dneh paše cartanje ker pogrešam svojga škrata....pa moram nadomestiti... user posted image

Tinaaja ti si pa res faca... Dobra si user posted image  imaš pa prav glede sekiranja, saj povečini dnevov mi uspeva, da sem pozitivno nastrojena in polna optimizma....potem pa pridejo dnevi - ponavadi so povezani s prihodom Muser posted image  ko me na momente zvije.... Trudim se, a včasih mi paše, pojamrat se zjokat in mine..do naslednjič....Pri tem veliko pomaga RR in RR-jevke. Je pa res, tudi jaz si privoščim kaj prepovedanega za nosečnice user posted image  zdej si še lahko. Sem rekla da bom pla v adrenalinski park probat, koliko si upam user posted image  bomo videli.

Danes sem se odločila, kupila test in jutri pogledam, da bo konec negotovosti...

Srečno vsem user posted image

srečna

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?