|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: skupaj na poti do cilja
2.2.2007 12:49:00   
Anonimen
micla - močno, močno držim pesti, da zagledaš user posted image .

tinaaja - enako zate, da bodo izvidi bp.

Letim. Delo.

Vsem tople pozdrave. Mislim na vse vas.

(odgovor članu micla)
  Neposredna povezava do sporočila: 3251
2.2.2007 13:07:41   
andreja2000
Danes je moja BT padla in prihaja user posted image user posted image .Grem v novi boj.
Včeraj je iz šole prišla hčerka z visoko vročino in bolečim ušesom.Pri zdravnikU sva dobili antibijotike.Danes pa se nekaj loteva še mene.

milamay,upam,da bo res kaj haska v ambulanti za neplodnost
micla držim pesti za user posted image
špela100 midvi pa danes skupaj user posted image ,eh,kak zoperni dnevi,komaj čakam da minejo.

Vsem ostalim lep vikend.user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
2.2.2007 13:37:29   
tinaaja
Testi so negativni user posted image  Vzrok srbenja je nekje drugje user posted image  

Andreja user posted image

Dekleta, lep, lep vikend vam zelim!

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
2.2.2007 15:43:36   
Sulfinija
Špela100,Andreja2000 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
2.2.2007 16:44:07   
Milamay
Andreja - pa sem tako stiskala pesti! user posted image  Ja, nič ne moreš, naprej v nove bolje, kot si že napisala.

Tinaaja - no, fajn, da so testi negativni, ker v porodnišnici ležat je res grozno. Kje te pa srbi? Po celem telesu ali samo po trebuhu? Meje je v 1. nosečnsoti občasno kar srbel trebuh, ampak mislim, d aje to od raztezanja kože.

Micla - iz vsega srca ti privoščim en debel, vesel user posted image user posted image ! Poročaj nam kako bo! Sem že jaz nestrpna. user posted image

Jaz pa sem začela včeraj piti tisti čaj iz krvomočnice. Danes pa me tako špika v desnem jajčniku (vsaj mislim, da je to jajčnik, saj me boli malo nižje od popka). Mislite, da je za to špikanje lahko kriva ena skodelica čaja? user posted image  Kaj pa vem? Včeraj je bil 5. dan M, tako da se krvavitev počasi poslavlja, zato sem začela piti ta čaj. Nekako sva se oba z dragim odločila, da ga bova 1 mesec pila. Mislim, da škodit že ne more.

LP

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
2.2.2007 17:44:43   
Milamay
Špela - zdaj sem videla, da je tvoja user posted image  tudi prišla. Pa saj to ni res! user posted image  Zdaj pa si res že zaslužimo nvo user posted image !

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
3.2.2007 11:33:52   
micla
Punce moje,

sporočam, da je zaenkrat še ni. Res ne bi vedla, kaj zdej to pomeni, ker se ne počutim niti za user posted image , niti za user posted image . Včeraj popoldne me je malo pekla zgaga, ma nič bistvenega. Še malo počakam, čeprav bi kar naredila test, ker sm ful radovedna, ampak da slučajno ne bom spet razočarana, raje še malo počakam. Mogoče jutri..... Se grem zamotit med cunje za likat.

Mejte se,

micla

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
3.2.2007 12:40:58   
lana38
micla, upam da bi bom kmalu lahko čestitala, ker boš zagledala user posted image . Si že vedno bližje temu. Včasih pač ni nobenega občutka. To je kar normalno, glede na to kako dolgo že čakamo, da več ne vemo kakšni so občutki, ko si user posted image .

Jaz sem pa se še pravi čas izkopala iz vročine, ki me je dajala, kajti mislim, da je moja O bila včeraj. Danes se je namreč BT začela dvigati. Vem, da spet pišem isto kot vsak mesec, ampak nekomu moram povedati. V sredo sva torej še pravočano začela "slončkati". Pa tudi včeraj sva. O sva torej ujela, samo kaj, ko to še nič ne pomeni. No, nekaj pa vseeno je.user posted image
Zunaj pa je zelo lep dan. Se pa držim bolj notri, ker nikoli ne veš, kdaj kdo pokliče, pa čeprav samo zato, da vpraša kako sem... Boš še zdržala teh par dni. V ponedeljek imam kontrolo pri zdravniku, tako da mislim, da bom v torek že šla v službo. Zdaj bo pa pravi džumbus.
LP

lana38

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
3.2.2007 21:35:52   
andreja2000
Punce,midvi z hčerko pa imava obe visoko vročino,in ko vzameva lekadol je le malenkost bolje.Joj,vse me boli,zato bom zaključila.

micla navijam za user posted image

Zdaj,pa grem nazaj v posteljo,pa pa in lahko noč.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
3.2.2007 22:25:46   
Liona
Dober večer,

na hitro se vam javim. Micla močno stiskam pesti zate.

No, mi smo včera izvedeli za spol in bomo imeli FANTKA!!! Svit bo!

Samo toliko.

Lahko noč in srečno vsem

Neposredna povezava do sporočila: 3260
4.2.2007 8:54:58   
tinaaja
Andreja, pocajataj se!

Micla - javi, drzim pesti!!!

Liona, mi bi imel tud Svita, ce bi bil fanetk, no bil bi najverjetneje Svit Oskar.user posted image

Uzivajte na soncku!

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
4.2.2007 10:31:11   
lana38
andreja2000, meni Lekadol sploh ni pomagal, če nisem vzela 2 tablet naenkrat, pa še to mi je vročina padla od 39 na 38,3, potem je pa spet začela naraščati. To neka grozna viroza razhaja.

Liona, bravo za tvojega fantka!user posted image

tinaaja, kako bo pa punčki ime? Zdaj že verjetno vesta, kako bosta poimenovala svojo princesko.user posted image

micla, a si naredila že test? Kaj je pokazal? Me smo nestrpne tukaj na RR.

Lepo se imejte na lepo sončno nedeljo.
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
4.2.2007 11:40:47   
Bety upa
Punce, jaz grejem user posted image user posted image .....Upam, da tokrat bo uspelo.

Izvedela sem, da imam pregrado?!?!?!?! To mi je zdravnik povedal by the way in še dodal, da to ne vpliva na vgnezditev?!?!?! Jaz pa šokirana!!! In si mislim, da odtod imam jaz tako pogoste SS.....Moram malo več prebrati o septumih in če tokrat ne uspe, grem odstraniti to zadevco....

Držim pesti, punce, za vas in berem vas redno. Samo pisati nimam kaj.

LP

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
4.2.2007 13:37:08   
lana38
Bety upa!
Pregrada zna pa res biti vzrok tvojim pogostim SS. Upam, da te tokrat user posted image user posted image  ne zapustita, kljub pregradi. Če ne pa , čim prej proč z njo.
Ko nimaš kaj pisati, piši kar ti pade na pamet. To počnem jaz, pa mi kar precej pomaga. Potem nisem tako sama s svojimi mislimi in težavami.
LP

lana38

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
4.2.2007 14:12:57   
Milamay
No, kar nekaj novih informacij. Lepo!

Liona - super, da bo fantek, pa še lepo ime bo imel. user posted image   Mi imamo doma tudi malega navihanega fantka, ki bo maja dopolnil že 3 leta. Kako čas beži!

Bety upa - iz dna srca ti privoščim in želim, da dve mali pikici ostaneta v tebi! Drži se! En topel objemček k tebi in tvojim pikicam!

Micla - javi se! Še zmeraj stiskam pesti!

Andreja - no zdaj se je še pa vjau lotil ta virus. Saj bo kmalu bolje, samo odležat je treba, pa dosti tekočine ... pa bo. Kaj ko bi še kak drug virus bil tako nalezljiv, mislim, da bi vse stale v vrsti! user posted image

Lepo sončno nedeljo

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
4.2.2007 15:35:58   
micla
Pozdravljene,  user posted image user posted image user posted image user posted imagedobre novice,

sem naredila CB test in je bil močen močen user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!

Še preden se je začela delat testna črtica, je bilo že ful močno vidno. Še ne prav dojemam. So se mi kar kolena začela trest. Pol sva šla z mojim malo hodit, ko je tko lepo sončke.

Sem totalno zmedena, še ne dojemam.... Res hvala punce, ko ste tolk stiskale pesti, da je končno uspelo. Hkrati me grabi panka, da bo spet kaj narobe, ampak vem, da ne smem mislit na to.
Zdej greva z mojim na pozno kosilo, saj od lepega presenečenja  enostavno nisva nič skuhala.

Se vam javim kasneje.

Hvala še enkrat vsaki posebej.

micla

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
4.2.2007 15:43:48   
lana38
micla!user posted image user posted image user posted image
Čestitam in lepo ter zrdavo user posted image . Misli pozitivno, pa bo vse kot mora biti.
LP

lana38

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
4.2.2007 16:04:49   
Milamay
Micla - SUPER, SUPER user posted image user posted image user posted image !!!!! Čestitam! JOj, kako sem vesela! user posted image  KONČNO smo dočakale spet eno srečko user posted image ! Želim ti vse dobro v tej nosečnosti in seveda bo tudi vse dobro, saj nas toliko misli nate in na tvojo malo pikico. Polno pozitivne energije!

Krasen dan je, ne? user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
4.2.2007 16:09:24   
tinaaja
user posted image user posted image user posted image user posted image  

Micla, jutri pa telefon v rok in se narocit na pregled user posted image user posted image user posted image  Pa probaj pocakat nekje do 8 tedna s pregledom, da bo ziher srcek ze viden

juhuhu nova nosecka je tu user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 4.2.2007 16:10:01 >

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
4.2.2007 16:51:41   
Anonimen
Micla!!!!

Čestitam, iz srca. So mi kar mal solze pritekle, ko sem prebrala.

user posted image  Sedaj pa teh 9 mesecev predvsem uživaj!

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3270
4.2.2007 17:02:44   
Špela100
MICLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Čestitke iz  srca, končno še ena nosečka, upam, da čimprej pridemo za teboj in skrajšamo ta naš seznam. Vse najlepše ti želim in stiskam pesti še naprej.....

jupi.....................user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
4.2.2007 17:06:43   
andreja2000
micla user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako lepa novica,sem ful vesela   zate in tudi jaz sem dobila solzne oči.

ISKRENE ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image

Lana38,ja,ta lekadol je res malo preblagi za tako močno virozo.Nisem pa se spomnila,da bi lahko vzela dva.To pa bom takoj storila.

Punce,imejte se lepo,pa saj je naša micla user posted image .Upam,da se ji kmalu pridružimo.
liona,milamay,tinaaja,raho,Bety upa-lep nedeljsi popoldan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
4.2.2007 17:10:09   
Anonimen
user posted image Čestitam!

Neposredna povezava do sporočila: 3273
4.2.2007 17:16:11   
*marjetica*
user posted image user posted image user posted image  ČESTITAM

"Ne sanjaj življenja, temveč živi svoje sanje."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
4.2.2007 17:31:27   
puhica13
Mica,
čestitam, želim ti lepo in  zdravo  user posted image . Mislim, da je bila ta novica potrebna, da smo vse dobre volje.  user posted image  user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.