Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 2.2.2007 12:49:00
|
|
|
|
Anonimen
|
micla - močno, močno držim pesti, da zagledaš . tinaaja - enako zate, da bodo izvidi bp. Letim. Delo. Vsem tople pozdrave. Mislim na vse vas.
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 2.2.2007 13:07:41
|
|
|
|
andreja2000
|
Danes je moja BT padla in prihaja .Grem v novi boj. Včeraj je iz šole prišla hčerka z visoko vročino in bolečim ušesom.Pri zdravnikU sva dobili antibijotike.Danes pa se nekaj loteva še mene. milamay,upam,da bo res kaj haska v ambulanti za neplodnost micla držim pesti za špela100 midvi pa danes skupaj ,eh,kak zoperni dnevi,komaj čakam da minejo. Vsem ostalim lep vikend.
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 2.2.2007 13:37:29
|
|
|
|
tinaaja
|
Testi so negativni Vzrok srbenja je nekje drugje Andreja Dekleta, lep, lep vikend vam zelim!
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 2.2.2007 15:43:36
|
|
|
|
Sulfinija
|
Špela100,Andreja2000 . LP Mojca
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 2.2.2007 16:44:07
|
|
|
|
Milamay
|
Andreja - pa sem tako stiskala pesti! Ja, nič ne moreš, naprej v nove bolje, kot si že napisala. Tinaaja - no, fajn, da so testi negativni, ker v porodnišnici ležat je res grozno. Kje te pa srbi? Po celem telesu ali samo po trebuhu? Meje je v 1. nosečnsoti občasno kar srbel trebuh, ampak mislim, d aje to od raztezanja kože. Micla - iz vsega srca ti privoščim en debel, vesel ! Poročaj nam kako bo! Sem že jaz nestrpna. Jaz pa sem začela včeraj piti tisti čaj iz krvomočnice. Danes pa me tako špika v desnem jajčniku (vsaj mislim, da je to jajčnik, saj me boli malo nižje od popka). Mislite, da je za to špikanje lahko kriva ena skodelica čaja? Kaj pa vem? Včeraj je bil 5. dan M, tako da se krvavitev počasi poslavlja, zato sem začela piti ta čaj. Nekako sva se oba z dragim odločila, da ga bova 1 mesec pila. Mislim, da škodit že ne more. LP
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 2.2.2007 17:44:43
|
|
|
|
Milamay
|
Špela - zdaj sem videla, da je tvoja tudi prišla. Pa saj to ni res! Zdaj pa si res že zaslužimo nvo !
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 3.2.2007 11:33:52
|
|
|
|
micla
|
Punce moje, sporočam, da je zaenkrat še ni. Res ne bi vedla, kaj zdej to pomeni, ker se ne počutim niti za , niti za . Včeraj popoldne me je malo pekla zgaga, ma nič bistvenega. Še malo počakam, čeprav bi kar naredila test, ker sm ful radovedna, ampak da slučajno ne bom spet razočarana, raje še malo počakam. Mogoče jutri..... Se grem zamotit med cunje za likat. Mejte se,
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 3.2.2007 12:40:58
|
|
|
|
lana38
|
micla, upam da bi bom kmalu lahko čestitala, ker boš zagledala . Si že vedno bližje temu. Včasih pač ni nobenega občutka. To je kar normalno, glede na to kako dolgo že čakamo, da več ne vemo kakšni so občutki, ko si . Jaz sem pa se še pravi čas izkopala iz vročine, ki me je dajala, kajti mislim, da je moja O bila včeraj. Danes se je namreč BT začela dvigati. Vem, da spet pišem isto kot vsak mesec, ampak nekomu moram povedati. V sredo sva torej še pravočano začela "slončkati". Pa tudi včeraj sva. O sva torej ujela, samo kaj, ko to še nič ne pomeni. No, nekaj pa vseeno je. Zunaj pa je zelo lep dan. Se pa držim bolj notri, ker nikoli ne veš, kdaj kdo pokliče, pa čeprav samo zato, da vpraša kako sem... Boš še zdržala teh par dni. V ponedeljek imam kontrolo pri zdravniku, tako da mislim, da bom v torek že šla v službo. Zdaj bo pa pravi džumbus. LP
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 3.2.2007 21:35:52
|
|
|
|
andreja2000
|
Punce,midvi z hčerko pa imava obe visoko vročino,in ko vzameva lekadol je le malenkost bolje.Joj,vse me boli,zato bom zaključila. micla navijam za Zdaj,pa grem nazaj v posteljo,pa pa in lahko noč.
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 3.2.2007 22:25:46
|
|
|
|
Liona
|
Dober večer, na hitro se vam javim. Micla močno stiskam pesti zate. No, mi smo včera izvedeli za spol in bomo imeli FANTKA!!! Svit bo! Samo toliko. Lahko noč in srečno vsem
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 4.2.2007 8:54:58
|
|
|
|
tinaaja
|
Andreja, pocajataj se! Micla - javi, drzim pesti!!! Liona, mi bi imel tud Svita, ce bi bil fanetk, no bil bi najverjetneje Svit Oskar. Uzivajte na soncku!
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 4.2.2007 10:31:11
|
|
|
|
lana38
|
andreja2000, meni Lekadol sploh ni pomagal, če nisem vzela 2 tablet naenkrat, pa še to mi je vročina padla od 39 na 38,3, potem je pa spet začela naraščati. To neka grozna viroza razhaja. Liona, bravo za tvojega fantka! tinaaja, kako bo pa punčki ime? Zdaj že verjetno vesta, kako bosta poimenovala svojo princesko. micla, a si naredila že test? Kaj je pokazal? Me smo nestrpne tukaj na RR. Lepo se imejte na lepo sončno nedeljo. LP
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 4.2.2007 11:40:47
|
|
|
|
Bety upa
|
Punce, jaz grejem .....Upam, da tokrat bo uspelo. Izvedela sem, da imam pregrado?!?!?!?! To mi je zdravnik povedal by the way in še dodal, da to ne vpliva na vgnezditev?!?!?! Jaz pa šokirana!!! In si mislim, da odtod imam jaz tako pogoste SS.....Moram malo več prebrati o septumih in če tokrat ne uspe, grem odstraniti to zadevco.... Držim pesti, punce, za vas in berem vas redno. Samo pisati nimam kaj. LP
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 4.2.2007 13:37:08
|
|
|
|
lana38
|
Bety upa! Pregrada zna pa res biti vzrok tvojim pogostim SS. Upam, da te tokrat ne zapustita, kljub pregradi. Če ne pa , čim prej proč z njo. Ko nimaš kaj pisati, piši kar ti pade na pamet. To počnem jaz, pa mi kar precej pomaga. Potem nisem tako sama s svojimi mislimi in težavami. LP
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 4.2.2007 14:12:57
|
|
|
|
Milamay
|
No, kar nekaj novih informacij. Lepo! Liona - super, da bo fantek, pa še lepo ime bo imel. Mi imamo doma tudi malega navihanega fantka, ki bo maja dopolnil že 3 leta. Kako čas beži! Bety upa - iz dna srca ti privoščim in želim, da dve mali pikici ostaneta v tebi! Drži se! En topel objemček k tebi in tvojim pikicam! Micla - javi se! Še zmeraj stiskam pesti! Andreja - no zdaj se je še pa vjau lotil ta virus. Saj bo kmalu bolje, samo odležat je treba, pa dosti tekočine ... pa bo. Kaj ko bi še kak drug virus bil tako nalezljiv, mislim, da bi vse stale v vrsti! Lepo sončno nedeljo
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 4.2.2007 15:35:58
|
|
|
|
micla
|
Pozdravljene, , dobre novice, sem naredila CB test in je bil močen močen !!!!!!!!!!!! Še preden se je začela delat testna črtica, je bilo že ful močno vidno. Še ne prav dojemam. So se mi kar kolena začela trest. Pol sva šla z mojim malo hodit, ko je tko lepo sončke. Sem totalno zmedena, še ne dojemam.... Res hvala punce, ko ste tolk stiskale pesti, da je končno uspelo. Hkrati me grabi panka, da bo spet kaj narobe, ampak vem, da ne smem mislit na to. Zdej greva z mojim na pozno kosilo, saj od lepega presenečenja enostavno nisva nič skuhala. Se vam javim kasneje. Hvala še enkrat vsaki posebej.
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 4.2.2007 15:43:48
|
|
|
|
lana38
|
micla! Čestitam in lepo ter zrdavo . Misli pozitivno, pa bo vse kot mora biti. LP
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 4.2.2007 16:04:49
|
|
|
|
Milamay
|
Micla - SUPER, SUPER !!!!! Čestitam! JOj, kako sem vesela! KONČNO smo dočakale spet eno srečko ! Želim ti vse dobro v tej nosečnosti in seveda bo tudi vse dobro, saj nas toliko misli nate in na tvojo malo pikico. Polno pozitivne energije! Krasen dan je, ne?
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 4.2.2007 16:09:24
|
|
|
|
tinaaja
|
Micla, jutri pa telefon v rok in se narocit na pregled Pa probaj pocakat nekje do 8 tedna s pregledom, da bo ziher srcek ze viden juhuhu nova nosecka je tu
< Sporočilo je popravil tinaaja -- 4.2.2007 16:10:01 >
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 4.2.2007 16:51:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Micla!!!! Čestitam, iz srca. So mi kar mal solze pritekle, ko sem prebrala. Sedaj pa teh 9 mesecev predvsem uživaj!
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 4.2.2007 17:02:44
|
|
|
|
Špela100
|
MICLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Čestitke iz srca, končno še ena nosečka, upam, da čimprej pridemo za teboj in skrajšamo ta naš seznam. Vse najlepše ti želim in stiskam pesti še naprej..... jupi.....................
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 4.2.2007 17:06:43
|
|
|
|
andreja2000
|
micla Kako lepa novica,sem ful vesela zate in tudi jaz sem dobila solzne oči. ISKRENE ČESTITKE Lana38,ja,ta lekadol je res malo preblagi za tako močno virozo.Nisem pa se spomnila,da bi lahko vzela dva.To pa bom takoj storila. Punce,imejte se lepo,pa saj je naša micla .Upam,da se ji kmalu pridružimo. liona,milamay,tinaaja,raho,Bety upa-lep nedeljsi popoldan
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 4.2.2007 17:10:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitam!
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 4.2.2007 17:16:11
|
|
|
|
*marjetica*
|
ČESTITAM
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 4.2.2007 17:31:27
|
|
|
|
puhica13
|
Mica, čestitam, želim ti lepo in zdravo . Mislim, da je bila ta novica potrebna, da smo vse dobre volje.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.