|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: skupaj na poti do cilja
30.1.2007 12:05:05   
Anonimen
Andreja2000 - vem, da ti je hudo. Razumem. četudi je tvoj bivši, je še vedno oče tvojega otroka. Vendar je življeje pač takšno, da enkrat nepreklicno pride dan slovesa. In kljub temu, da se skušamo čim bolje pripraviti nanj, je za tiste, ki ostanemo, hudo. Bodi močna.

Lusa, tako lepo si napisala, da sem se kar razjokala. Spremljala sem namreč tvojo in Ajšino zgodbo ter s tabo nemalokrat jokala. Čeprav te ne poznam, me je Ajšin odhod med angečke prizadel. Ampak, saj imaš prav. Tam, kjer je, ji je lepo - nič bolečine, nič trpljenja. Eni so pač predobri za ta svet...

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 3226
30.1.2007 17:02:19   
andreja2000
tinaaja,Lusa,Lana38,raho
Punce,hvala vam za vse vaše misli in besede.Tudi sama se popolnoma strinjam z vami.Hudo je gledat,kako nekdo trpi in ravno zato,ker ga imamo radi,mu takega trpljenja res ne privoščimo.To se sedaj vleče že skoraj tri mesece,ne vem,kaj ga še čaka,koliko muk in trpljenja,koliko duševnega trpljenja.Vendar pravijo,da je njegovo srce neznansko močno.Kakorkoli se že sliši,sva mu z sinom že povedala,da če je preveč hudo,naj se poslovi in odide k miru,če tako želi.Vendar ga njegova mama bodri in upogumlja ter ga prosi naj se bojuje za življenje,ona globoko vrjame v čudež.Konec koncev ga ohranjajo pri življenju še samo aparati.Ko bi le mogla vedet kaj misli on,ki je ves negiben in strt v svoji bolečini.
Res je,čas bo naredil svoje in vse kar si želim je to,da ne bi več tako trpel.Njegove velike,skoraj črne oči so videti tako žalostne in srce me boli,ko mi zre v oči,pa ne vem kaj želi povedt.

Resnično vam hvala,za vsako vašo besedo,misel in lepo  željo
enako tudi vam,drage zlate punce špela100,milamay ,

zlate ste !!

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
30.1.2007 18:23:13   
Sulfinija
Andreja 2000!

Tudi jaz sem z teboj v mislih, tudi meni je zelo žal za tvojega bivšega.

LP Mojca

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
30.1.2007 18:40:16   
Milamay
Andreja!

Vsem nam je hudo, ko pišeš, kako človek trpi. user posted image  Mislim, da mu res vsi želite, da se ne bi več mučil, da ne bi trpel v svoji tišini in svojem svetu ... Sam bog ve, kaj čuti, kaj misli?! kako hudo mora biti opazovati svet okrog sebe, se zavedati svoje stiske, nepokretnosti, pa biti nezmožen kaj povedati!!!? NIhče na svetu si ne zasluži, da bi tako trpel. Včasih je slovo s tega sveta res lahko odrešitev.
V mojih mislih si.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
31.1.2007 9:28:31   
andreja2000
¸mojca9000,milamay-hvala!
Res je zanj sedaj zelo hudo in kakšne so njegove misli ve le on.A vidim kako zelo trpi in prosim,da bi se njegovo trpljenje končalo,na takšen ali drugačen način.
Vsem še enkrat hvala,ker ste z mano v tej težki bolečini.

Jaz se počasi približujem moji nepričakovani user posted image .Že značilnim znakom ,ki so navadno pred user posted image ,se je pridružila bolečina v križu,tako,da se bojim,da je to čista napoved za user posted image ,vendar dokler je ni,je še vedno upanje.

Vse,prav vse vas toplo pozdravljam in vsaki posebaj želim lep dan.

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
31.1.2007 16:12:29   
lana38
Pozdravljene!
Kje pa ste vse cel dan? Meni je padla vročina in skoz sem gor čekiram, če je kaj novega kje, pa nobena nič ne napiše.user posted image  Zdaj bom pa lahko veselo "slončkala" v plodnih dneh. Smeški se mi nočejo odpreti ostali.user posted image  V navodilih od Ceporexa piše, da ni znano, da bi v user posted image  imel škodljive vplive. Pa jaz tako še ne bom user posted image , ko ga bom nehala jemati. O bi naj bila okrog 6.2. in 8.2. neham s Ceporexom. Tudi če bi se slučajno jajčece oplodilo, bi se vgnezdilo komaj od 14. do 16.2. Takrat pa bo že cel teden, ko ne bom več jedla kapsul.
Javite se, kako ste.
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
31.1.2007 16:40:06   
lana38
Spet jaz. Moram povedati veselo novico. Na MON-u mi je dr. Pušenjak odgovoril, da Ceporex ne spada med nevarna zdravila, tudi če bi bila user posted image . Dokler se pa zarodek ne vgnezdi, pa tako nima nobenega vpliva.user posted image  Torej bova lahko veselo "slončkala" v plodnih dneh in že prej.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
31.1.2007 17:29:17   
andreja2000
Lana38 no,super,sedaj si lahko brez skrbi glede zdravil.Me veseli,da ti je bolje in da bosta lahko veselo slončkala-tudi meni ne delajo drugi smeški že nekaqj dni.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
31.1.2007 17:58:58   
Sulfinija
Lana 38,super da si izvedela,da tole zdravilo ni nevarno.Želim ti veliko,veliko sreče.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 3234
31.1.2007 20:40:21   
Milamay
Andreja - morda pa je ta bolečina v križu nekaj dobrega. Mene je obakrat bolel križ, ko sem bila noseča, a še nisem vedela. Tako da - DRŽIM PESTI, DA JE TO TO!!!!

Lana - no fajn, da ni škodljivo. Vidva kar pridno slončkajta in kaj prislončkajta user posted image . Fajn, da je tudi tvoje počutje boljše. No če razmišljaš o slončkanju, potem si že zagotovo boljša user posted image .

Pri nas ni nič novega, M bo še tu kakšna dva dni, potem pa v nove boje.

Joj, tako si že želim, da bi nas katera razveselila z veselo novico. A veste, da je že kar nekaj časa minilo, odkar smo dobila nosečko?! Mislim, da nam je jelenche zadnja javila, ampak od takrat ni ne duha ne sluha o njej. Verjetno nas je v veselem pričakovanju odklopila. No, lepo da Liona in Tinaaja vstrajata pri nas in nam dajata upanje.

Na čimprejšnje user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
1.2.2007 8:54:33   
lana38
Dober dan!
Kar precej bolje sem. Včeraj sem prvi dan bila čisto brez vročine. Zvečer sem se k dragemu stisnila in kar ni mogel verjeti, da sem že toliko OK, da bi "slončkala". Prejšnje dni mi sploh ni bilo niti za misliti o tem. Sem bila čisto povožena.
Ja, jelenche je kar šla in nič več ne pove, kako se ima. Morda pa želi pozabiti vse slabo, kar jo je doletelo. Tudi to je treba po eni strani razumeti, saj je treba misliti pozitivno v user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
1.2.2007 10:40:40   
andreja2000
milamay,kako lepo bi bilo,če bi se tvoje besede uresničile,a kaj ko v vseh teh 20 mesecih odkar se ponovno trudiva na user posted image ,me skoraj standardno pred user posted image  boli križ.No,danes pa so me že začele noge,kar običajno pomeni,da pride rdečka v roku 2-4 dni.Jaz sicer srčno upam,da je ne bo,vendar me vsi ti znaki kar malo žalostijouser posted image ,a seveda dokler je ni,še vedno gojim upanje.
Lana38 res super,da ti je bolje!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
1.2.2007 13:18:07   
lana38
andreja2000!
Saj veš, da so znaki user posted image  in user posted image  zelo podobni. Morda pa te le preseneti user posted image . A ti se s svojo G nisi nič pogovarjala o kakšnih preiskavah? Ali pa te to morda čaka po 6. mesecih s Klomifenom? Meni je vse to, da je UPN v 20. tednu zelo pozno, zelo sumljivo. Ne vem, če nama to ni pustilo kakšnih posledic. Zlasti meni, ki sem bila kar 3 krat na abraziji. Me je kar strah, kaj bo pokazal HSG. Po drugi strani pa bi tudi rada vedela, kaj je krivo, da ne zanosim.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 3238
1.2.2007 13:31:46   
andreja2000
Lana38
Ah,jaz tudi ves čas razmišljam,kaj se j zgodilo,da ne zanosim.Moj G.,mi je samo dal napotnico za v ambulanto za neplodnost,to pa še moram počakat do aprila.Vse skupaj me že resnično skrbi,saj bom kmalu v letih,ko ti zavarovalnica ne krije več stroškov,a ne vem če je to mišljeno le za umetno oploditev ali tudi kaka zdravila in preizkave.
Ja,veš te znake pa imam res standardno vsak mesec,tako,da ko se pojavijo sem res user posted image ,potem pa sledi padec BT  in smo tam user posted image
Včasih sem kljub znakom še močno upala,sedaj pa je to upanje bolj mlahavo,a glede na to,da je vse možno kanček upanja do padca bt še obstaja.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
1.2.2007 13:34:19   
lana38
A sam G pa te ne da na nobene preiskave? Moraš obvezno v ambulanto za neplodnost? To namreč traja dosti dlje.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 3240
1.2.2007 13:37:57   
andreja2000
ja,tako se je odločil,čas pa teče!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
1.2.2007 13:46:15   
lana38
user posted image

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 3242
1.2.2007 18:07:06   
Milamay
Ja, mislim, da nas G najraje pošljejo v ambulanto za neplodonst, pa naj se tam ubadajo s temi težavami, da ne zanosimo. MOrda pa je tako najbolje. V 1. nosečnosti sva bila z možem tudi v ambulanti za neplodnsot in so komaj tam na tistem UZ maternice ugotovili, da sem imela pregrado. NO, po odstranitiv le-te sem takoj zanosila, tako da sem prepričana, da je bil to 1. vzrok, da tako dolgo nisva zanosila (malo manj kot 2 leti sva se trudila).
Andreja, ti si naročena aprila, jaz pa maja. Držim pesti, da nama bodo tam na kak način HITRO pomagali, da bova kmalu nosečki. user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
1.2.2007 21:20:50   
micla
Pozdravljene soborke

moje user posted image  zaenkrat še ni. Bi morala prit včeraj. Sm bila zadnja v čakalnici za januar, zdej pa ne vem, ali se moram prepisat v februar, ali naj še malo počakam v januarski čakalnici.user posted image   Kmalu bo jasno.  Itak imam feeling da bo tud zdej prišla in naslednji krog začnem s klomifenom.
Grem malo lenarit pred TV. Vam poročam (upam, da o user posted image  user posted image )   novostih.

Mirno noč,

micla

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
1.2.2007 21:23:26   
Milamay
Držimo pesti za user posted image user posted image .

Lep večer

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
2.2.2007 8:09:24   
lana38
micla, čakamo s tabo na user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
2.2.2007 8:27:14   
Špela100
Dobro jutro punce, kako ste??
Jaz pijem kavico in se smilim sama sebi. Moja user posted image bi morala priti v torek, 26 dan, najkasneje v sredo, 27 dan, po vseh pravilih zadnjega leta, pa je ni bilo.

V torek sem uničila en bc trakec in je bila samo ena črtica, včeraj zjutraj še eden in še zdaj ne vem ali vidim črtico ali ne, nekaj bledega, komaj opaznega je tam. No včeraj, 28 dan, zvečer pa se je moja user posted image lepo nakazala, tako, da danes pride, temperatura je že padla. In danes 29 dan bo prišla.

Zdaj me je že tako nahecala, da je 2-3 dni zamudila, nisem imela nobenih znakov, da prihaja, trebuh me ni niti malo bolel...mislim kaj se pa user posted image gre....zdaj se niti na te znake ne morem več zanesti, 2x ko sem zanosila, me ni nič trebuh bolel.Tako, da upanje je bilo in razočaranje je zdaj res veliko. Jaz res ne paničarim vsak mesec s testi, ker me moj trebušček opozarja že en teden prej...zdaj pa....

No pa sem vam malo naložila za dobro jutro.
Micla držim pesti user posted image user posted image
Drugim pa seveda tudi.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
2.2.2007 8:40:31   
tinaaja
Spela, joj se spomnim, kako je mene ene parkrat tkole hecala.. In tud sem stran metala teste user posted image  in pol po 4,5 dneh zaostanka pride user posted image  Ce ze pridejo, naj pridejo tocno..  a ne!
Micla .. kako kaze? drzim pesti user posted image

A pol gresta kar dve v neplodnostno ambulanto user posted image  Andreja, kolikor jaz vem, imajo tiste pri 40 prednost. Kaj pa ce bi probala samoplacniski IUI? Mojca9000 bi vedela vec svetovat o tem.

Pocasi sibam na sprehod s kuzo.. Aja, drzte pesti danes, sem dala kri vceraj za teste hepatopatije, ker me vse srbi user posted image  ( okvara jeter v nosecnosti) user posted image  Upam, da bodo negativni oz sem sama pri sebi prepricana da bodo, ker ce ne ahhhh - hotel na slajmarjevi 3 (LJ porodnisnica), 4 nadstropje (kjer sem bila na UPN) + velika verjetnost sprozitve predcasnega poroda - fuuujjj...

Aja, da ne pozabim - castim kavico za vse zaspanke  user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
2.2.2007 8:52:29   
lana38
tinaaja, upam, da bodo testi negativni in ne boš imela še kakšnih komplikacij, zdaj ko te samo še malo več kot en mesec loči od tvoje princeske. To je pa ree že zelo blizu. Pa se mi zdi, da sploh ni dolgo, ko si objevila, da si user posted image .

Špela100, meni se je enako zgodilo pred 14 dnevi. Saj sem poročala, da je bila bleda user posted image . Potem pa pade BT in pride user posted image  pa še to prepozno. user posted image  Ene so rekle, da je možno, da je to bil zelo zgodnji SS. Drugače ne vem, od kod bi bila tista ta druga črtica. Res pa je, da se je pojavila šele točno, ko je minilo 5 minut. Ampak to bi še naj bilo pravi čas. Prepozno je, ko mine 10 minut. MI ni bilo potem nič več jasno. Bomo pa enkrat drugič user posted image .user posted image
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
2.2.2007 12:38:53   
micla
Milamay, lana, Tinaaja, Špela ....moje user posted image  ŠE NI!!!!!!!!!
Znakov nobenih, za nič. Ostane mi samo čakanje. V bistvu je danes 3. dan zamude, tko da je za test še prezgodaj. Sem oktobra delala test 3. dan, pa je bil - in pol je itak prišla, tko da sedaj definitivno počakam še kak dan. Mogoče jutri ali v nedeljo, če ne bo prej prišla.
Zdej pa res ne vem, ali tudi mene kaj heca, kot sta pisali Špela in Tinaaja, ali pa bo mogoče kaj kruha iz te moke (vsaj majhna žemljica) user posted image .
Najprej sploh nisem imela nobenega upanja, ker mi je itak G takoj po O rekel, da se najbrž ni nič prijelo in mi je predpisal klomifen za naslednji krog. Ampak zdej, ko se pa ne pojavi, pa počasi upanje spet raste. No, jst sm že z receptom v roki, v nekaj dnevih pa bo jasno, al ga grem vnovčit ali ne.

Hvala ker mislite name in mi držite pesti.

Joj Tinaaja - držim pesti, da bo izvid OK!!!!!!! 

Vam poročam, pa en sončen pozdrav s primorske.

micla

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.