|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: skupaj na poti do cilja
25.1.2007 19:54:33   
micla
Dober večer punce,

jst sm pa staknila en močen prehlad. Že tri dni sem švoh, iz nosa mi teče ko zmešano, včasi niti do robca ne utegnem prist, pa glava da ne govorimo. Vročine pa lih tolk,  da me trese mraz. Ni mi jasno, kje sem se nalovila, ker razen v službi in doma nisem bla nikjer. No, danes me vsaj glava ne boli več toliko, pod nosom imam pa vse rdeče in spraskano od brisanja. 
Kar sem vas brala zgleda, da res nekaj razsaja, jst pa itak da moram vse polovit. Da bi me vsaj že enkrat nosečniški virus najdu, tud ne bi blo slabo.user posted image   Sicer pa smo pri nas v čakalni fazi - še en teden do rezultatov tega ciklusa (user posted image  ali user posted image ), čeprav imam kar feeling, da ne bo nič in začnem s klomifenom.
Trenutno mi je primarno, da se pozdravim, ostalo pa bo že.

Pozdravček vsem - aja pri nas pa ni prav nič snežilo - kot vedno smo mi na goriškem vedno brez snega. Še v Kopru je bil danes zjutraj.

Mejte se,

micla

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
26.1.2007 7:05:42   
lana38
Dobro jutro!
Viroza, ki jo ima moj sin se izgleda počasi loteva tudi mene. Par dni me je že glava bolela malo. Zdaj pa sem začela smrkati in kašljati. Tudi sin od včeraj kašlja. Upam, da se oba čimprej izvlečeva iz tega. Vročine še nimam, njemu pa je včeraj tudi več ni pojavila več kot 37,1.
Vidim, da vas je včeraj kar potegnilo na sneg. Se nobena ni kaj oglasila.
LP

lana38

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
26.1.2007 7:59:00   
Špela100
Joj ženske, da vas nisem jaz okužila vse po vrsti, jaz sem pa brez glasu...( so vsi okrog mene srečni), v prsih me boli, iz nosa teče, vročine pa nič.
Drugače delam, danes je 22 dan mojega ciklusa, ker me vse boli od kašljanja sploh ne vem al me tudi kaj trebuh boli in se pripravlja user posted image al ne. Zdaj pa res ne vem, če bi bilo dobro, da sem user posted image , ker sem tako bolana. Bi me pa še to povrhu skrbelo.
Mi imamo kar nekaj snega, ceste so splužene, piha pa ful.

Ja in res Micla, kje je ta virus user posted image , da nas okuži in kje so vse punce??
Kako je Liona??
Pa Pilogirl se ni že dolgo oglasila,
pa Andreja, pa joj še vse druge....

pogrešam vas, bi en objemček pripela, pa mi smajliji ne delajo.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
26.1.2007 14:04:06   
pilotgirl
Tuki smo tuki. Hja jst tud ne vem kje je ta nosečniški viru,oziroma pr meni hudičkasti virus,ker čakam da hudička pride.Mogoče mi pa le uspe s čajem,saj se mi je parkrat zdej nek rjavkast izcedek kazu,kar zna pomenit fešto-oziroma po moje menstro.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
26.1.2007 18:02:02   
andreja2000
Ojla,punce.
Vidim ,da se vas neki virus pridno loteva,a tudi jaz bi najrajši fasala tistega,ko ti trebuh zraste in dobiš na konc še user posted image . user posted image

Jaz sem v fazi čakanja,počutje dobro,vam ,ki pa ste zbolele pa želim čim prejšnje okrevanje in veliko čajčka.

Lep vikend !user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
26.1.2007 18:11:36   
Liona
Dober večer,

evo mene. Danes sem bila malo leteča, zdaj sem pa kot izžeta cunja. user posted image  Šla sem tudi v Baby center pogledat za posteljico in previjalno mizico in mislim, da sem že našla to kar sem si želela. Sicer je v svetlo modri in beli barvi, ampak se mi zdi primerna tudi za punčke (če bo slučajno punčka). Bomo pa postelnino bolj punčkasto nabavili user posted image . Tudi vozičekje že izbran, samo kupovali bomo po morfologiji...
seveda nisem prišla domov praznih rok. Jaz pač ne. user posted image  Kupila sem še par nosečniških cunj. Pidžamo, jazz hlače za doma in dve majčki. Zdaj imam pa zares zadosti!!! V user posted image  sem nabavila že štiri pare hlač, spodnje perilo, nekaj majčk, pidžamo,... Katastrofa. Sploh ne vem, če bom uspela vse ponosit. Zagotovo ne. Kaj bom s temi stvarmi počela potem, pa mi tudi ni najbolj jasno user posted image . Bomo že. Ampak res ne bom nič več za nosečke nabavila... No za spomladi, ko bo bolj toplo, bo treba kakšne lahke hlače... user posted image  Grozna sem. Me bo moj dragi spet kregal... user posted image  user posted image
Aja, še nekaj. Našega škratka že kar dobro čutim. Parkrat na dan. Sicer še niso prave močne brcike, ampak se mi zdi, da je vedno bolj izrazito. Prej, ko sem šla še v Mercator seveda cel dopoldan nisem skoraj nič jedla. Ko sem stala v vrsti za kruh, se je parkrat kar dobro oglasil. Mi je šlo kar na smeh. user posted image  Ja revež je bil lačen, a ne user posted image .

lep večer, vsem nečakajočim veliko sreče, pilotgirl tebi pa, da user posted image  končno pride!

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
27.1.2007 13:35:14   
meli23
Ojla!
Jaz spet cel vikend delam, pravzaprav delam zdaj kar štirinajst dni brez dneva fraj in vmes mam še dve ccelodnevni.
Dobila sem user posted image že v četrtek, pa mehur sem tudi mela fanj vnet , polno nekih golazni v urinu. Zdej je že bolje in laufam nov krog. Ne vem ali bi po menstruaciji tudi jaz začela z merjenjem bt, ker glede na moje dolge cikluse ne vem točno kdaj so plodni dnevi.Bom še videla.
Sem se že sprijaznila, d a ne bo šlo tko hitro kot vzadnjič s to zanositvijo.
Liona kako lepo je tebi,ko te brca mikino bitje pod srčkom.Resnično ti privoščim ta čudovita doživetja, ki jih nudi nosečnost.

Lep pozdrav s primorske, kjer ni niti sledu o snegu.
meli23

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
28.1.2007 13:25:38   
lana38
Pozdravljene!
Viroza me je kar pošteno zgrabila. Dva dni sem kurila na 39 stopinj. lekadol mi sploh ni zbil vročine, tudi če sem pojedla 2 naenkrat. Včeraj zvečer sem šla pa k dežurnemu, ker mi je bilo že vsega dovolj. Dobila sem injekcijo proti vročini in potem je padla. Tudio danes se še ni pojavila. zdaj pa ne vem, če je viroza mimo ali ta injekcija še drži. Pozabila sem namreč vprašati, kokiko časa deluje.
Moram pa tudi priznati, da sem zdaj vesela, da nisem user posted image . Zarodek namreč zelo težko preživi tako visoko vročino. V prejšnji user posted image  sem imela v 12. tednu nek prehlad, pa mi je sestra pri G rekla, da vročine nikakor ne smem spustiti čez 38 stopinj. Zdaj sem jo pa imela kar 39.
LP

lana38

(odgovor članu meli23)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
28.1.2007 16:55:18   
Milamay
Halo!

Meni pa je danes padla BT user posted image user posted image user posted image , tako da kot kaže ta mesec tudi nič ne bo. Zdaj se kaže nek rahel izcedek ... Danes sem nameravala delati test, pa ... Eh, to vse skupaj več ni res!
Nikakor pa ne razumem naše vlade, da ne ukrene nekaj v tej smeri, če že samo jamrajo, kako nas je premalo, pa da ne zmanjšajo čakalnih dob za umetno oploditev. Tega ne razumem. Najprej se nevem koliko časa mučiš, da zanosiš, pa ker ni in ni, greš k svojemu G, ki ti da napotnico za neplodnost, kjer te naročijo čez 5 mesecev ... Potem si končno na vrsti, pa te čaka GOOOORA pregledov, ki pa jih seveda ne opravljajo čez počitnice, tako da približno 2 meseca spet odpadeta .... Ko končno opraviš vse preiskave in vse postopke (za kar porabiš zagotovo vsaj 6 mesecev), pa sledi umetna oploditev čez 1 leto, če imaš seveda srečo ... Tako da zagotovo mineta 2 leti, preden si 1. na umetni oploditvi! A ni to vse malo TOO MUCH! Naša leta pa tečejo in s tem seveda naše možnosti ... pa da ne govorim o večjem tveganju za plod.

Eh, danes nisem ravno razpoložena. 

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
28.1.2007 19:06:33   
lana38
Milamay!user posted image
Se strinjam s tabo, da so te čakalne vrste res predolgotrajne.

Moja vročina pa je spet tu, tako da bom morala jutri do svojega zdravnika. Pa sem mislila že, da je konec.
LP

lana38

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
28.1.2007 19:38:51   
micla
Pozdravljene,

moj prehlad gre na bolje, zgleda da gre počasi h koncu, saj se je danes pojavil herpes, stalna posledica takšnih bolezni.

Še 3 dni do moje user posted image . Ta prehlad me je kar zamotil, da sploh nisem dosti razmišljala o tem, čeprav se me danes loteva občutek, da itak ne bo nič.
Bomo vidli, vsekakor vas obvestim.

Pa pa,

micla

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
28.1.2007 20:35:25   
andreja2000
Hojla
Mi pa smo se danes sankali in je dan hitro minil.Z mano se ne dogaja nič posebnega do moje nepričakovane user posted image  pa je še celi debeli teden.Me pa že nekaj v jajčnikih špika,tako kot vsak mesec.
milamayuser posted image  ,žal mi je,da se ti je spet user posted image  najavila.Tudi men se že zelo vleče teh 20 mesecev čakanja.Ne vem kaj me še čaka,a se še ne dam.
Lana38,upam,da se kmalu pozdraviš.Ja,ta visoka vročina pa res ni dobra v user posted image ,saj bi naj bla pri meni vzrok za ss v 13t.,tako,da je res bolje da nisi user posted image ,a ko se pozdraviš,pa ti želim user posted image
micla držim pesti za user posted image
meli23,tud jaz imerim BT in se mi zdi kar fajn,če prav sem pred merjenjem bila malce skeptična glede tega.

Punce,vsem lep večeruser posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
29.1.2007 9:08:50   
Bety upa
Punce, pozdravjene!

Še malo, pa bo eno leto od začetka naše teme Upanje po splavu..... Je že skrajnji čas, da se preselimo na drug forum. Jaz sem pridelala tudi v tem postopku okrog 7 jajčec. Punkcija bo v petek in prenos zarodkov verjetno naslednji ponedeljek. Me je kar groza tistega čakanja in morebitnega ponovnega razočaranja. Moram misliti pozitivno.

Lana38....Čimprej pojdi na ta HSG in ugotovi, kaj naj bi bilo narobe. Če je pa vse v redu, bi pa jaz na tvojem mestu šla na IUI. V treh poskusih bi moglo ratati.

Drugim puncam drži pesti za uspeh!!!!

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
29.1.2007 13:14:36   
andreja2000
Bety upa držim pesti zate,da ti uspe in boš dobila zdravega user posted image  ali celo user posted image user posted image  ali user posted image user posted image user posted image ,saj ni važno kolk,sam naj bo ta poizkus uspešen in da zagledaš user posted image  in nato dobiš zdravegauser posted image

Drži se-srečno!

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
29.1.2007 13:14:59   
Anonimen
Punce, najboljše, da se kar pokopam - vodene koze so izzvenele, temperatura spet narasla na 39,8, danes spet šla k zdravniku. Diagnoza: uroinfekt, angina, slabokrvnost (pri 62kguser posted image ) in rinitis.

jaz se več ne grem!

(odgovor članu Bety upa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3215
29.1.2007 13:29:59   
andreja2000
raho ojoj,to je pa že res preveč,groza kako te vse napada.Jaz držim pesti zate,da te boezen že enkrat izpusti iz svojih krempljev in da se ti kmalu pričnejo dnevi zdravja,pa saj bi že bil čas,kajne!
Drži se in verjami v lepše dni,vem,da je težko ,vendar poizkusi.

user posted image user posted image user posted image  ,ja punce moje naj vam še samo povem,da se je stanje pri bivšem zelo zelo poslabšalo.Pljučnica dela svoje in sedaj ga ohranjajo pri življenju spet samo aparati.Nič več ne diha sam,niti je ne več,hranijo ga umetno.Vse,kar se mu je pred kratkim izboljšalo je spet izgubljeno.Je pa pri zavesti in nas spustijo k njemu le za deset minut.

Vsem želim lep dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
29.1.2007 14:27:41   
Špela100
Andreja2000 bodi močna, mislim nate in na vse vas. Upam, da se stanje izboljša in bo konec te vaše more. 

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
29.1.2007 16:27:45   
lana38
andreja2000!user posted image
To je pa res prava groza s tem tvojim bivšim. Upam, da se čimprej izvleče.

Bety upa!
Na HSG grem konec februarja. user posted image  bi naj dobila okrog 18.2. in takrat moram do G, da določiva datum. Upam, da se do takrat poberem iz te bolezni. Danes sem bila pri osebnem zdravniku in ni nič našel, zato sem morala dati kri. Potem pa izvid, da te kap. Sedimentacija ker 50 in v urinu bakterije. Dobila sem Ceporex in imam kontrolo 5.2. Zdaj pa ne vem, kako bo to jemanje antibiotikov vplivalo na moje plodne dni. ne vem, če je sploh v redu, da delava na user posted image , če jemljem antibiotik. Plodne dni pa imam od 3.2. do 9.2. Te kapsule pa bom zadnji dan jedla še 8.2. Če katera, kaj ve o tem, naj mi napiše. Vročina pa še me vedno kuha.
LP

lana38

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
29.1.2007 16:44:51   
Milamay
Andreja - hudo mi je. Drži se!

Lana - kaj pa si zdaj fasala? Glede antibiotika ti ne morem ničesar povedati. Jaz sem sicer v 1. nosečnsoti jemala takoj po M antibiotike, saj sem imela hudo vnetje mehurja, a sem takrat nekako domnevala, da sem jih nehala jemati pred plodnimi dnevi. No, skratka, vse je bilo takrat v redu in zdaj imma doma zdravega sina. Mislim, da ne more škodovati, po mojem je najbolje, da vprašaš svojega zdravnika. Ta bo zagotovo vedel, kako in kaj. Hitro se pozdravi!

Raho - pri tebi pa tudi ni konca teh bolezni user posted image . Ja, ko ima hudič mlade ... Tudi tebi čimprejšnje okrevanje!

Lep dan še vsem ostalim

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
29.1.2007 18:33:56   
micla
Lana - meni je enkrat moja G rekla, da se antibiotik izloči nekje po 14 dnevih. Zato vedno rečejo, da če moraš npr. antibiotik proti glivičnim vnetjem jemat ga vzameš ko dobiš user posted image , tako se ti do O že v večini izloči.

Sicer pa, kaj se sploh obremenjujemo sej itak ne rata, pa ni hudič, da bo lih zdej, ko jemlješ antibiotike user posted image . Tolko časa nič, ko pa kej bolj zboliš pa naj bi ratalo - sej če je to res je pa že vse skupaj malo smešno se vam ne zdi? user posted image

Pozdravi se čimprej, tudi raho- upam da imaš zdej dovolj.
Bety - drži se.

Vsem ostalim tudi en pozdravček. Se mi malo mudi, zato šibam.....

micla

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
29.1.2007 18:40:24   
tinaaja
Raho, pa saj ne more bit res. Si pa prav boga, da se ti tkole vrstijo bolezni. Upam, da se kmalu pocajtas. Pa ti tudi Lana!

Andreja,morda se bo cudno slisalo, ampak .. pusti naj se zgodi, kar se ima zgoditi in probaj sprejeti, kar pride. Ce sama pri sebi razmisljam, ne vem, ce ni dolgorocno zanj odresitev, ce bi .. saj ves.. Sklepam, da je tvojih let, torej je bil sredi najvec moci. Postati nepokreten in popolnoma odvisen od drugih, aparatov- to mora biti tako tezko. Pa ne sam zanj, ampak tudi za vse okoli njega. Hkrati je grozno pomisliti, da nekoga morda ni vec z nami. Sploh za sina bi bilo tezko. Nisem dovolj pametna, upam, da ne zameris, da naglas razmisljam. nemogoce je soditi za druge, kaj bi bilo bolje in kaj ne. Paraplegik je eno, tetra pa ... Mislim, da je najbolje, da sprejmes, kar ti zivljenje prinese in ob takih zgodbah se zamislis, zaradi cesa kompliciramo svoja zivljenja - meseci nezanositve, splav, a brca al ne, kako me je pogledal partner, sluzba,... Ni vredno a ne.. Zelim vam vsem predvsem cim manj bolecine -fizicne ali psihicne..

Lana - ce jemljes tablete med O oz v tednih pred M - ali ni skode ali pa nosecnost propade. Pusenjak je ze velikokrat pisal o tem. Ce so tablete vplivale na celice, potem pride do M v vecini primerov, ce niso imele vpliva, gre nosecnost lepo naprej.

Lep vecer vam zelim.

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
29.1.2007 20:00:27   
Liona
Lana ravno sem ti mislila napisati podoben odgovor kot ti ga je že Tinaaja.

Mi smo kupili pa voziček... user posted image . Malo smo pohiteli. user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
30.1.2007 9:42:50   
lana38
Hvala vam za odgovore! Mislim pa tudi samo, da če tako dolgo ne rata, ni hudič, da bi res ravno zdaj, ko me muči ta bolezen. Sem hotela vprašati tudi na MON-u dr. Pušenjaka, pa so neke spremembe. Zdi se mi kot, da ne moreš več postavljati vprašanj, če nisi čaln. Pa komaj sedim za računalnikom, pa se mi ravno ne da raziskovati, kaj bi morala narediti. Malo mi je bolje. Edino, ko pojem kapsulo, me čez kakšno uro boli želodec, tako da moram ležati. Pa bolečina mine čez 10 do 15 minut. Ne vem, kaj je to. Verjetno nek stranski učinek teh kapsul.

raho-kako si? A je kaj bolje? Tudi jaz se čudim, kje sem dobila bakterije v urinu. Glede slabokrvnosti pa kg nič ne vplivajo na to. Moraš pojesti malo več mesekauser posted image . Zdaj, ko si že skoraj cel mesec bolna, ti verjetno hrana ni najbolj dišala. To pa se potem tudi odraža kot slabokrvnost, če manj ješ.
LP

lana38

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
30.1.2007 11:43:27   
Lusa
Andreja povsem se strinjam z Tinaajo,zelo lepo ti je napisala.Veš ,ko sem sama gledala mojo Ajšo ,kako je nihala ,1x vzponi ,drugič padci ,5mesecev vsak dan vsake tri ure po 20ml mlekcauser posted image  .Gledaš kako ti pred očmi dobesedno hira ,teža vsak dan za 10-30g pada ...Ti povem ,takrat sem si resnično želela ;daj Ajša poslovi se od nas.Nekako sem premlevala v svojih mislih njeno smrt in kakšna bi bila njena prihodnost.Nikakršna.Res ,da nas je zapustila ,ko ji je kazalo najbolje vendar še vedno mi doni stavek ,ki mi ga je napisala moja prijateljica -ajšina sestra iz pediatrije ,ko je umrla:Sedaj je pri angelčkih in tam ji je absolutno lepše.Nam je grozno ,tebi najhuje ,ona se je pa rešila!

In res se je ,rešila svojega trpljenja ,vseh operacij ,ki so jo še čakale!Hudo nam je bilo ,bolečina je res bila grozna ,vendar Andreja ,ko si boš dopustila in se prepričala ,da je včasih bolje tako ,takrat ti bo lažje.Če je res zelo hudo z njim ,mu povejta ,da ga imata rada in da lahko v miru odide.Kruto se sliši ,vendar verjetno tvoj bivši čaka samo na te besede.Ti ,vajin sin ,tvoj sedanji ,vsi boste manj trpeli on bo pa rešen vsega trpljenja ,ki ga čaka.

Če sem te preveč ranila ,mi oprosti nisem namerno.Mislim na vas!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
30.1.2007 11:51:16   
lana38
andreja2000!
Popolnoma se strinjam s tinaajo in Luso. Res je kruto, ampak včasih je bolje, ko se človek reši trpljenja. Z njegovo rešitvijo muk, pa bo tudi vsem vam lažje. Vem, da je težko to priznati. Boš videla, čes čas boš priznala, da imamo prav. Kot tetraplegika, ga verjetno v življenju res ne bi nič lepega čakalo. Pa saj midve že zelo dobro poznava to izkušnjo o trpljenju. Midve sva se odločili, da bova svojima punčakma prikrajšali trpljenje. Zdaj sicer ne moreš ti odločati o tem, ampak resnično bi bilo bolje, da se reši vseh teh muk. Upam, da te nisem prizadela, kajti to sploh ni bil moj namen.
LP

lana38

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.