|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: skupaj na poti do cilja
6.2.2007 9:10:13   
tinaaja
Spela, definitivno pojdi k svoji G in prosi za nadaljne postopke, ker mislim, da ne glede na to, ce si donosila, zanosila,... ti pripada obravnava kot za tiste, ki jim to se ni uspelo, po enem letu. Torej, vsaj klomifen za zacetek, marca pa napotnice za preskave.. ja in med tem bosta poskusala naravno in bog daj, da rata. Ene zanosijo prvic v prvo in v drugo ne uspe, ene se leta trudijo za prvega, pa v drugo takoj... Tako da.. gor for it.. In ja, nismo vsak dan mlajsi. Predvsem pa se ji ne pusti prepricat, da probaj se nekaj casa naravno.. A ti je naredila vsaj UZ, da pogleda, da ni kaksne pregrade ali posledice ciscenja?

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
6.2.2007 9:53:46   
Špela100
Hvala Tinaaja, ja vsakič naredimo ultrazvok in me temeljito pregleda, tudi za pregrado, vendar vedno je vse bp.
Se bom naročila ja.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
6.2.2007 11:16:11   
lana38
Dober dan!
DR. Pušenjak mi je enkrat odgovoril, da so pri Klomifenu možne več kot ena O, ki se tudi ne zgodijo naenkrat, ampak v teku enega tedna; ampak jaz ne jem več Klomifena, zato me to čudi.
Da bo imel hudič mlade do konca, pa me je nocoj ponoči še alergija napalda, ki mislim, da je posledica Ceporexa. Pred 7 leti sem isto dobila, ko sem jemala C Clor. Sestavina antibiotika je enaka. Za enkrat še ni hudo, samo izpuščaj. Takrat pa me je še dušilo. Še dobro, da imam doma sirup proti alergiji, ampak danes popoldan moram nazaj, ker sem nehala s tem antibiotikom, pa bi ga morala še 3 dni jemati. Zdaj pa ne vem, če bom dobila drug antibiotik, ali kaj.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
6.2.2007 11:36:23   
andreja2000
sonchek,no super,da lahko začneta delat na user posted image , že držim pesti,da vama ćim prej rata
milamay, ja,v resnici sem tudi jz delno pomirjena,ker vem,da so se stvari pričele premikati.Sem si že rekla,da ne bom nič slabega razmišljala,ampak verjela,da se bo vse zgodilo kot se mora in bom tudi jaz user posted image
Špela1000 user posted image ,ti pa si me res nasmejala.Ni kaj,zlata si,da si mi kar dala prednost.Ja hvala no,Špela,a jaz bi raje videla,da uspema istočasno,to bi bilo lepo.user posted image
Lana38,eh,to pa je res smola,da si dobila še alergijo.Z hčerko sva bili danes na kontroli,pa bomo še cel teden doma.Uf,tale viroza pa je res trdovratna,niti do slončkanja mi ni.

No, imejte se res lepo,pa veliko se smejte,ker je smeh pol zdravjauser posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
6.2.2007 13:55:48   
krtekxx
Da se še jaz oglasim ... nisem izginila, berem vas več ali manj redno, držim pesti za vas, žalujem z vami in tako naprej. Res sem vesela za Miclo in njen +, pa zate Sonchek, da imaš zeleno luč za pričetek dela na otroškem programu. Pri meni nič novega, malo hodim k bioenergetiku, v povprečju 8 ur na dan v službo, parkrat na teden tečt, kdaj pa kdaj smučat, seksamo zgolj za užitek in nič za bebico, ker je bioenergetik odsvetoval dokler trajajo terapije (cca 8 tednov). Pa izvidov (ponovnih) od endokrinologa tud še nisem dobila. Lepo se imejte, počasi bomo vse skupaj predihavale s Tinaajo in potem dobile našo 1. skupno krščenko.

LP

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
6.2.2007 22:21:23   
Milamay
No, krtexx to pa si lepo napisala - da bomo dobile našo prvo spletno krščenko. user posted image  Ja, Tinaaja, res bomo dihale s tabo.user posted image  Sploh pa ne morem verjeti, da boš že kmalu rodila. Uf, čas res šiba.

Špela - ti kar malo zagnjavi svojo G. Čakalne dobe za OBMP so namreč zeelllooooo dooooolge, pa nič ne škodi, če se prej naročiš. Če boš do takrat zanosila, super, če pa ne, pa še ti zmeraj ostaja možnost s pomočjo medicine.

Pri nas se zdaj začenjajo plodni dnevi. Prav vesela sem, da imamo v čet prosto, da si vsaj malo odpočijem od tega vsakodnevnega tempa. Se mi zdi, da mi je že od začetka tedna lažje, saj vem, da je ta tedne vsaj malo krajši. user posted image

Pridne bodite in se beremo 

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
7.2.2007 9:33:20   
SM10
Dolgo se nisem oglasila in jupi mamo novo nosečko. Čestitam Micla user posted image

Danes sem prav posebno vesela, ker od zadnjega splava-septembra 06 nisem opazila sluzi, kot znak o. Danes pa sluz to bo še veselo in poskočno danes doma. Končno lahko spet upam, ker imam o.
Vsem pa pesti za user posted image user posted image

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
7.2.2007 9:37:10   
sonchek
Ojla sotrpinke...
za vsako ena kavica....(no, pa smeškoti ne delajo...hihihiiii)... za dobro jutro...

,...vidim, da se je začelo malo dogajati pri nas....sem ful vesela...
...no, upajmo da bo šlo s tem tempom pa še naprej....

Milamay....le pridno slončkaj v teh plodnih dneh....
Špela, tudi jaz bi na tvojem mestu šla na pregled, oz. naj te dajo kam naprej...mislim da bi bil res že cas...kaj misliš????
Krtexx...kakšno terapijo pa imaš pri bioenergetiko...a misliš da bo kej pomagal...???
Tinaaja..se že veselimo s tabo in seveda bomo predihavale s tabo...user posted image user posted image

...no jaz pa še čakam nasljednjo user posted image ...in upam da bo čim prej prišla, čeprov pojma nimam kdaj naj jo pričakujem...upam, da bo normalno se prikazala....user posted image ..da pol lohk kej naštimamo...user posted image user posted image user posted image
...sem prov vesela, da je končno prišel čas, ko smo dobili zeleno luč...madona pa saj bo skoraj leto naokoli...ne morš verjet....

...Pilotgirl...kje si, kaj dogaja s tabo!!!

Za vse ostale pa močno držim pesti...Lana38...!!!
Pa lep dan...

jupi še dons pol smo pa doma do nasljednega ponedeljka...

< Sporočilo je popravil sonchek -- 7.2.2007 9:40:49 >

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
7.2.2007 11:07:29   
lana38
Dober dan!
Alergija se mi je polegla. Dobila sem tudi drug antibiotik. Zdaj pa samo še čakam, ker sem v poovulacijskem obdobju. Ta mesec se tudi meni zdi, da se mi je nekako hitro vse odvijalo. Sem bila bolana, pa še O je bila par dni prej.
V službi imam gužvo, zato vas bolj na hitro preberem, pa kaj malega napišem.
Lepo se imejte.
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
7.2.2007 11:14:59   
andreja2000
Hojla
Lana38,me veseli,da se ti je alergija polegla.
Želim ti,da teče to tvoj zadnji mesec čakanja na user posted image .Čas je,da postaneš user posted image

No,končno gre pri nas z to virozo počasi na bolje,tako da do O,bom že res zdrava,pa upam,da ostane zdrav tudi moj dragi.Potem pa bova lahko veselo slončkala in upala na user posted image

Imejte se lepo!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
7.2.2007 12:44:00   
Anonimen
Ojla!

Da sem vam javim. Jutri pride user posted image . Že čutimuser posted image . Potem pa v akcijo. Danes sem bila pri G. Dala nama je zeleno luč. AJde, punce, mejte se. Grem slončkatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3311
7.2.2007 14:27:30   
andreja2000
raho ,veliko užitka pri slončkanju,user posted image user posted image user posted image  ,pa bravo za zeleno luč.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
7.2.2007 15:27:42   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

raho ,veliko užitka pri slončkanju,user posted image user posted image user posted image  ,pa bravo za zeleno luč.user posted image

user posted image user posted image user posted image ...bravo...zdej bova pa skupi trepetali...
PA SREČNO in da nam čim prej rata ugledati user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 3313
7.2.2007 15:31:57   
Anonimen
Hvala punce! No, sedaj pa sem tudi jaz uradno tista, ki ne čaka user posted image . Danes sem bila ful vesela, ko mi je povedala, da se je sedaj spet vse znormaliziralo in da je maternična stena spet normalno odebeljena. Sem se kar malo zjokcala v avtu.user posted image

Mogoče pa bo leto 2007 končno postalo NAŠE LETO!

(odgovor članu sonchek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3314
7.2.2007 17:20:38   
lana38
raho, veselo na delo "slonček". Morda pa bosta hitro kaj ušimala. Važno, da sta dobila zeleno luč.
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
9.2.2007 8:17:07   
Špela100
Dobro jutro, kje ste??? Kaj vse slončkate al kaj??

Eno kavico bi vam skuhala pa mi smeškoti ne delajo!

Pilotgirl javi se!
Bety upa kdaj imaš test?
Liona kje si pa ti?
Tinaaja srečka uživaš?
...in vse druge???

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
9.2.2007 11:11:22   
andreja2000
Se že javljam in vam povem,da sem se čisto rešila viroze.Danes pa bomo pričeli slončkat v polno.user posted image user posted image

Vsem vam želim lep vikend in imejte se najboljše kar se da.
Lana38,kako kaže z drugo ovulacijo,sem malo radovedna,kaj se dogaja pri tebiuser posted image

pa,pa

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
9.2.2007 11:39:14   
lana38
Dober dan!
Ma, ne vem več pri čem sem. BT je še vedno samo okrog 36,7. Sluzi zelo veliko. Praproti pod mikroskopom pa ni več, torej tudi plodnih dni ni več.user posted image  Bomo videli, kaj bo iz vsega teag . to sem pa res radovedna. Čez 9 dni bi naj dobila user posted image . Potem bo pa vse jasno. Drugače pa sem se že kar izkopala iz tistega bolezenskega stanja. Tako da upam, da bom kmalu čisto OK. Zdaj samo še kašljam.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 3318
9.2.2007 12:12:16   
Bety upa
Pozdravljene!

Lana38....Jaz bi na tvojem mestu ta mesec pustila merjenje vsega tega, ker si imela virozo in počakaj naslednji teden, ko boš z mano delala test.user posted image Prvi test delam naslednji petek. Drugega v nedeljo. Lansko leto sem ravno ob istem času in dnevih dobila svoje zamrznjenčke in nosečnost, ki se je končala s SS. Prav neverjetno, da so se dnevi tako ujeli.

Mene malo že šraufa po trebuhu in joške me bolijo. (ne morem revno napisati joškice, če sem mogla kupiti modrc za 2 številki večji) Nekaj se očitno dogaja. Upam na najboljše.

Srečno ženske v vseh poskusih, ki jih delate...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
9.2.2007 12:45:06   
Špela100
Bety držim pesti, joške pa naj ti raznese, če to pomeni zdrave pikice...ha, ha...se hecam.

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
9.2.2007 13:20:32   
lana38
Bety upa, super za znake!user posted image
Jaz bom pa delala test šele po 20.2., če ne bo user posted image . Sem v januarju delala na tisti dan, ko bi naj prišla user posted image , pa je bila zelo blaga črtica, potem je pa vseeno BT padla in prišla user posted image . Dokler ne bo prav zamujala, ne delam več testa, ker sem potem samo user posted image . Ali je negativen, ali pa te blage črtice, ki sploh ne pomenijo user posted image . BT pa si pač merim, če druga ne iz radovednosti, kako se obnaša. Morda je pa res zaradi viroze čisto druga vrednost v prvem delu ciklusa in potem ni dovolj spremembe. Verjetno bi bila kar nižja od 36,5 v prvem delu, če bi bila zdrava. Vsaj ponavadi je tako.
LP

lana38

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
9.2.2007 14:53:56   
meli23
Živjo!
Kar nekaj časa se nisem oglasila, ker mam računalnik v službi na popravilu in na drugih ni interneta. Danes sem fraj po dolgem času. V službi je pravi kaos. Pol oddelkov je zaprtih in sem imela na mojem oddelku še paciente drugih strok za znoret.
Danes sem bila pri ginekologinji, sem namreč dobila vabilo za odvzem brisa. Sem pa prov vesela, ker mi je napisala tudi napotnico za genetsko svetovanje v lj. porodnišnici. Menda k neki profesor Geršakovi ( če katera ve ali je to točno ime naj mi pove, ker se moram naročit sem pa pozabila točen priimek tiste zdravnice). Menda ta zdravnica naredi pregled tudi že po dveh splavih. Moja gin. pravi, da glede na to , da je bil moj zadnji ss v 23 tednu je pa že smiselno jit na gen. svetovanje. Upam, da bom kaj kmalu dobila datum. Ne mislim pa zaradi tega čakati in bom vseeno poskušala zanositi. Zdaj mam plodne dni in veselo user posted image user posted image , da bi vsaj bilo kaj iz tega. Sem pa merila BT ta ciklus in mislim, da sem prej bolj ali manj poskušala napačne dni zato ni uspelo.
Vidim, da ste vas je bilo kar nekaj na bolovanju. Res je kar hude viroze razsajajo. To bo zaradi tega, ker ni nobenega mraza. Ta teden je ena punčka imela klopa za izpulit, ponavadi so pozimi pomrznili ali vsaj otrpnili. Enako je z virusi in baklterijami.
Ta vikend mam prosto, upam da bo dragi za to, da greva v park zvončkov k najini pikici, tam nisem bila od 1. novembra. Še vedno se dostikrat spomnim nanjo, a bolečina je dosti manša. Danes ponoči sem sanjala da sem imela zdravo punčko, in moj dragi je nekaj dni nazaj sanjal enako. On si resnično želi delklico meni pa je čisto vseeno samo da rata in bo zdravo. Pa da bom tudi jaz zdrava in se bomo omeli lepo v najinem novem domeku.
Tudi jaz se pridružujem čestitkam novi user posted image .Hura zate micla.
Vsem pošiljam en lep pozdravček.

TIH DEŽEVEN DAN ZAPREM OČI POTUJEM DALEČ STRAN, ČEZ PRETEKLE DNI NARIŠEM ČRTO IN ŽE ME VEČ NI...
Pa, pa...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
9.2.2007 17:54:39   
lana38
user posted image user posted image user posted image  Smeški so spet tu, super. Zelo sem jih pogrešala. Tako da se mi je kar dan polepral, ko vidim smeške.
LP

lana38

(odgovor članu meli23)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
10.2.2007 9:00:03   
lana38
Dobro jutro!
Kako ste kaj na to sivo soboto. Pri nas je danes otvoritev maškerade. Pa še ena kratka povorka bo v mestu. Upam, da se do takrat ne vlije dež, ker potem bo prav zoprno. Imamo pa tudi šotor, kjer so vsak dan prireditve in veselice. Tiste, ki vam je Ptuj blizu lahko pridete na fešto. Danes zvečer je v šotoru Skuter in Aki Rahimovski s skupino(bivši Parni Valjak). To bo kar fajn čaga. Mojega user posted image  zelo nagovarjam, da bi šla, samo on jih ravno ne posluša najraje, so mu pa Skuter kar všeč, tako da bo morda še kaj iz tega. No, sem malo zašla s teme, pa nič zato.

meli23, kar pridno user posted image , da bosta kaj uštimala. Ostale pa tudi vse pozdravljam.
LP

lana38

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
10.2.2007 20:41:51   
andreja2000
Lana38 ,hvala za povabilo na Ptuj.Morda pa se res kaj oglasim,Sem hodlav srednjo šolo na Ptuj,pa vem kako veselo zna biti ta čas pri vas.

Vsem pa želim lepo sladko noč in lep jutrišnji dan.user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.