|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: skupaj na poti do cilja
4.2.2007 18:18:03   
Liona
user posted image user posted image user posted image user posted image

Micla, čestitke!!!! Lepo in mirno nosečnost ti želim user posted image .

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
4.2.2007 20:42:36   
ElaM
Micla, iskrene čestitke!! Srečno.user posted image

:)

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
4.2.2007 21:03:00   
micla
Joj, koliko česitk. Hvala vam, zlate ste. Res si želim, da bi vas čim več čimprej zagledalo črtice in bi to temo kar ukinili. Še zdaj se mi ne zdi res. Mislim, da bom rabila še nekaj dni preden bom res dojela, da je to to.
Tinaaja - vsekakor če ne bo nič narobe bom raje počakala s pregledom, ker res ne bi rada, da bi bilo vse prezgodi in se recimo še ne bi dobro videlo, pol bi pa samo paniko zganjala brezveze.

Res upam, da se ne bodo spet pojavile krvavitve , kot obakrat do sedaj in mi bo tokrat (v tretje) res naklonjeno. Ostajam z vami in upam na vse dobro še naprej.

micla

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
4.2.2007 21:13:35   
stunfek
Čestitke Micla. Naj ti vse teče kot po maslu - srečno, mirno in zdravo nosečnost ti želim! user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
5.2.2007 6:57:11   
tinaaja
Jutro punce,
kavica,cajcek, kakav ze cakajo:
user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image  Upam, da ste lepo prezivele vikend in da ste polne energije za delovni teden. Micla, vse bo OK. Morda vprasaj G/Pusenjaka, ce bi bila smiselna kaksna podpora nosecnosti v obliki Dabrostana, Promeriuma. Glede krvavitev - res ti zelim, da jih ne bo, ampak ce bi kaj bil cuden izcedek, se ne pomisli na najslabse, kljub slabim izkusnjam. Poglej Liono, je lep primer, da se kljub krvavitvam lahko izide dobro user posted image Skratka, za vse: keeping my fingers crossed:  user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
5.2.2007 7:41:07   
krtekxx
MICLA

še jaz še jaz TI

Č    E    S    T    I   T    A     M

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
5.2.2007 9:23:35   
lana38
Dobro jutro!
Sem že od zdravnika doma. Danes še bolniška, jutri pa delat in novim zmagam naproti. Je tako verjetno cela zmešnjava v službi. Pa še konec meseca bom spet doma, ko grem na HSG. Me je kar malo strah, kako jim bom povedala, da me spet ne bo. No, do takrat bodo vsi že malo pozabili, da sem že bila ta mesec par dni v bolniški.
Pravzaprav lahko že konec drugega tedna pričakujem user posted image , ko je bila ta mesec O 3 dni prej. To bo takoj. Neverjetno kako čas beži. Morda bom pa nemesto user posted image  zagledala user posted image . Tudi to je možno, samo bolj malo verjetno. Tako da več skoraj niti ne mislim, da bi lahko zagledala user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
5.2.2007 12:14:46   
sonchek
MICLA!!!
čestitam!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
..sem res vesela zate in močno držim pesti,da tokrat zvozite do konca!!!!

BRAVOOOOOO!!! KONČNO!!!!
::.no Lana38..zdej pa resnično mislim da si pa ti že na vrsti!!!

Jaz imam pa danes ginekologa...prvič po operaciji...me prov zanima kaj mi bo povedal!!!!!
..se javim kasneje...
papa in lep dan!!!

...pa pejte mal ven...je tok lepo...user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
5.2.2007 12:53:37   
lana38
Jaz pa že komaj čakam konec februarja, da vidimo kaj bo pokazal HSG. Po njem morda celo zanosim, tako kor prvič, če bo vse OK.
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
5.2.2007 12:53:58   
andreja2000
Na hitro vas pozdravim,saj me še vedno viroza ni zapustila.No,danes je vsaj temparatura zjutraj bila nižja,tako da upam,da z hčerko kmalu ozdravima.
micla,držim pesti,da bo tokat s tabo in tvojo pikico vse vredu,če prav vem,da te skrbi probaj misliti pozitivno.

Imejte se lepo.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
5.2.2007 15:53:40   
micla
Punce meni je kar malo nerodno, ko čestitke kar dežujejo iz vseh strani. Sem bolj tip, ki raje jst dajam pohvale in čestitke kot pa da jih sprejemam. Se kar ne morem navadit, da sem pa tokrat jst v ospredju.
Sicer zaenkrat sem uredu. Danes sem klicala G in sem naročena 28 feb. Jemat moram Prometrium. Glede na prejšnje izkušnje pa moram takoj poklicat, če se spet pojavi karkoli. Ne vem zakaj, ampak zaenkrat sem kar umirjena in niti ne mislim, da bi lahko šlo spet narobe. Sej ne vem....tak dober občutek imam vsaj zaenkrat. Hkrati pa vem, da se lahko kaj hitro obrne.

Andreja upam, da se kmalu pozdraviš in si nabereš moči za naprej.
lana tokrat se ti je pa zelo hitro odvil ta ciklus, je tko? Držim pesti, da po HSG tudi ti zagledaš en debel plus.
Bety upa user posted image . Zdej pa lepo grej tvoji pikici in kmalu sporoči dobre novice.
Sonchek držim pesti za pregled.

Vse ostale.....še enkrat hvala za čestitke in če ne zamerite, bi bila še kar naprej z vami. Nekako se še ne počutim, da bi šla na drug forum, vsaj dokler nisem bolj sigurna, da tokrat pa res bo do konca.

micla

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
5.2.2007 16:43:53   
Bety upa
Micla...Čestitam!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image .....

Prometrij pa uporabljaj, ker ustavi tudi neverjetne krvavitve.

Jas sem zaenkrat OK. Nič se ne dogaja, ker se bo vgnezditev začela šele čez nekaj dni, recimo četrtek, petek, sobota. In potem čez en teden bomo delali test. Imam pripravlje 3 palčke BC. Dovolj bo. Uffffffffff....Da bi le uspelo!!!....

Srečno vsem pounce!!!

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
5.2.2007 16:48:07   
andreja2000
micla ti si lahko z nami kakor dolgo hočeš in smo vesele tvoje družbe.Me veseli,da imaš dober občutek in tako je tudi prav.
Imej se lepo in se razvajaj,ohrani pozitivne misli.
Lep pozdrav tebi in tvoji pikici user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
5.2.2007 16:56:04   
andreja2000
Bety upa ,o Beti,tudi jaz upam z tabo in ti želim da ti uspe .user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz se ta mesec podajam v zadnji krog z klomifenom,drugače pa aprila gremo v ambulanto za neplodnost.Če začnem o vsem tem premišljevat najdem kup preprek,pa moja leta,pa čas....Zato sem se odločila,da ne bom nič premišjevala,le upala in mislila na najbolje.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3289
5.2.2007 17:37:46   
sonchek
Ojla punce...
..no pa sem nazaj od zdravnice...
rekla je da lahko takoj po user posted image  začneo delat na user posted image ...jupi se že veselim...hihihii
...no drugače je z mano vse ok..naredila je G.pregled vzela mi je bris...čez en teden pokličem pa upam da je vse ok...
No do danes sem bila na bolniški...najprej sem bila vsa prehlajena in ostala doma v (prejšnjo) nedeljo me je pa še dobr zvil...driska slabost, vročina...ja ni da ni sem fasala...no, ampak jutri grem že v službico....jupiii...v petek imamo kolektivnega..pa bom spet doma...jupiiiii!!!

Bety, želim ti da rata in da končno spelješ do konca to user posted image ,,,držim pesti...
Lana...no mogoče bo pa res po HSG...čeprov men so takrat rekl, da morm počakat eno user posted image ...a drgač lohk kr takoj, al kako????
Andreja tudi zate držim pesti, da rata!!!!
Micla...morš mislit pozitivno...MORŠ!!!! če en te bomo teple!!!user posted image
Tinaaja..ti pišem na ZS...

...no druge pa lepo pozdravljam in drzim pesti, da se vam čim prej uresniči tisto kar si želite...

...pa srečno VSEM!!!

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 3290
5.2.2007 17:50:59   
Milamay
No, zdaj pa imamo kar neakj malo boljših novic in vzdušje se kar popravlja.

MIcla - vse bo v redu, ti samo pozitino misli.

Bety  upa - kar 3 si nabavila? Fajn! Držimo pesti,d a se tokrat obarvajo user posted image user posted image !

Sonchek - no tudi ti imaš fajn novice. Zdaj pa kar pridno v nove boje! Bomo zdaj vse upale skupaj.

Andreja - ja, te kar razumem, o čem vse razmišljaš. Meni se pa zdi, da zdaj ko imam termin v ambulanti za neplodnost, da mi je nakako malo lažje, saj vem, da se nekaj premika in to se mi zdi dobro. Medicina pa zdaj res dela čudeže in ni vrag, da se ne bi kak čudež zgodil tudi pri nama oz, pri nas vseh.

Lana - ti se nič ne sekiraj za bolniško. Včasih pač tako nanese, da smo več doma. Mogoče pa vendarle ne bo treba na HSG, pa boš zagledala čudežne user posted image user posted image .

Vsem želim lep dan in lep začetek tedna, ki bo tokrat malo krajši (JUHUHU!!!!). Pa seveda si želim, da se naš seznam skrajša in da dobimo še več user posted image .

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
5.2.2007 18:33:36   
*marjetica*
Da se vam še jaz izpovem.

SS sem imela pred 4 leti. Bila sem stara 24 let. Zelo me je potrlo. Ginekolog mi je rekel, da morava 3 mesece počakati, potem pa lahko ponovno začneva delati nauser posted image .
Najini načrti so šli v drugo smer in sva željo o user posted image  dala na stran. Imela sva druge cilje.
Sedaj, po celih 4 letih, pa sva se zopet odločila, da zdaj pa je čas za user posted image .

Na začetku, ko se je nama to zgodilo, sem se zelo sekirala, zdaj pa se tega spominjam kot grenke izkušnje in ne gledam nazaj.

Sem dokaj pozitivna in verjamem, da nama bo uspelo zagledati user posted image  in da se bo seveda vse dobro izteklo.

Ko se s kom pogovarjam o naraščaju, ne mislim za nazaj.
Prav tako, ko z vami klepetam na forumu Želimo si novega člana, ss ne omenjam, ker zame je to res prvi mesec, ko delava na user posted image .

Upam, da vam nisem preveč zatežila in da me razumete.

LP

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
5.2.2007 18:34:25   
*marjetica*
Še to.

Punce , super ste. Vesela sem, da lahko svoje izkušnje delim z vami.

user posted image  za vse nas

"Ne sanjaj življenja, temveč živi svoje sanje."

(odgovor članu *marjetica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
5.2.2007 18:46:08   
andreja2000
marjetica,veseli me,da si tako pozitivna,kljub slabi izkušnji.
Ostani taka in da čim prej zagledaš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3294
5.2.2007 18:47:46   
tinaaja
marjetica, tako gledanje je se najbolj zdravo in tudi pravilno, ker enostavno moras z zivljenjem naprej. sama imam isti obcutek, vse skupaj je grenak spomin, ki pa me ne bo nikoli zapustil. Je pa res, da pusti posledice in si morda malo bolj negotov (vsaj jaz) v naslednji nosecnosti. Ampak, se malo, pa bo prisla najina tezko pricakovana pupa user posted image  Upam,da  cim prej zagledata user posted image

Sonchek - akcijaaaa user posted image user posted image user posted image   hehehe

Bety - pozitivno misli in drzim pesti, da se tvoja pikca ugnezdita in obdrzita user posted image

Micla - ja kdo pa bo zvezda tedna, ce ne ti user posted image user posted image user posted image  Ves, da smo vse ful vesele za vsako, ki ji rata in prav je tako. IN kar lepo ponosna bodi in z odprtimi rokami sprejmi vse cestitke in dobre zelje user posted image

Punce, lep vecer vam zelim!

Neposredna povezava do sporočila: 3295
5.2.2007 18:48:19   
*marjetica*
Sem se dolgo obremenjevala. Vendar poti nazaj ni. Plod je odmrl in je pač že moralo biti tako. Bolje prej, kot pa da bi bilo potem kaj narobe!!!

Verjamem, da vse enkrat zagledamo +.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3296
5.2.2007 19:00:06   
lana38
*marjetica*!
Pozdravljena med nami. Upam, da boš tudi ti čim prej user posted image  in mamica zdravemu user posted image .

micla, seveda da boš ostala pri nas. Kdo pa nas bo spdbujal, če ne ravno ve user posted image ? ve ste naše veliko upanje in dokaz, da še lahko uspe.

Pri meni se pa nekaj čudnega dogaja. Človek bi skoraj rekel, da je to nemogoče. O sem imela 2.2. To sem prepričana, ker sem zaznala sluz, pa tudi BT je pokazala svojo spremembo. Opazujem pa tudi slino pod mikroskopom. Ta je bila kot praprot (plodni dnevi) od 31.1. do 3.2., 4.2. so bile kroglice, praprot se ni več pojavila. Danes pa sem spet opazila povečano sluz in spet se je blago začela pojavljati praprot. Kot da se mi bliža še ena O. To bi bilo možno ob Klomifenu, ki pa ga ta mesec nisem več jemala. A je možno, da bi imel tako dolgoročen in močen učinek še naprej? Nekje sem sicer zasledila, da bi naj deloval še nekaj časa, ko se več ne jemlje. Zdaj pa mi še bolj ni jasno, da teh dvojnih O nisem imela, ko sem ga jemala. Zdaj pa ko ga več ne jem, pa so tu.user posted image  Me res zanima, kaj bo z BT. Bom poročala o teh čudežih.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 3297
5.2.2007 19:28:08   
andreja2000
O, Lana38,tole je pa zelo zanjimivo,kaj vem ali je to kaj še v zvezi z klomifenom,a vsekakor je zanjimivo,zato poročaj kako bo naprej.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
5.2.2007 22:00:01   
Milamay
Marjetica - dobrodošla med nami, čeprav upam, da se bo naš seznam kmalu prešel k user posted image . NO, vse se  trudimo v tej smeri. user posted image  Ti samo povej, kaj ti leži na duši, saj smo tu zato, da si prisluhnemo in se med seboj tolažimo in bodrimo. Nove user posted image  pa nam dajajo nov zagon za naprej.

Lana - kaj pa se zdaj dogaja? user posted image  No, to pa je čudno. Da bi lahko imela 2 O v enem cikusu? No, to še nisem slišala. Poročaj, kkao bo kaj naprej.

Mirno noč vsem

Neposredna povezava do sporočila: 3299
6.2.2007 8:28:49   
Špela100
Marjetica pozdravljena, upam, da se boš dobro počutila v naši družbi in seveda, da ti čimprej uspe postati user posted image .
Bety upa, čestitke za tvoja user posted image user posted image , držim pesti, da bo tokrat res vse ok, da ti test pokaže user posted image user posted image   in da user posted image user posted image pridejo na svet. Zdaj je pa res že čas, mislim, da si že vsem dokazala, da si močna ženska in veliko preneseš. Objemček....
Kdaj delaš test?

ma za kaj meni smailiji ne delajo???

Lana38 ja čisto možno, da imaš še eno ovulacijo, saj pravijo da je redko, ni pa nemogoče.

Micla, Tinaaja, Liona kako ste nosečke srečke??? In kje je Jelenche??
Micla drži se, vem, da je to zdaj najhujše obdobje ko čakaš prvi pregled in je ura dolga kot en teden, ampak bo, zdaj pa mora biti, v tretje bo 100%%%. Jaz tudi čakam, da zanosim v tretje.

Tinaaja ti boš pa res že kmalu zibala, joj kako lepo, sem ful vesela, ti nam daješ upanje.
Liona a vi pa fantka, ma suuupppeeeerrrrr.
Andreja2000 upam, da v tej tvoji celotni stresni situaciji tudi tebi rata, z veseljem ti odstopim vrsto, da me prehitiš, jaz jih bom imela ta mesec 34, pa se tolažim, da imam še nekaj časa.

Zdaj bi vas pa vprašala za nasvet, kot veste sem 2x imela čiščenje, zadnje je bilo marca 2006, od takrat delamo na user posted image pa nič. Kaj mi svetujete?  Ali naj grem kaj do moje g. ona pravi, da naj poskušamo. Problem je v tem, da sem že donosila zdravega otroka, 2 x zanosila, torej lahko zanosim, splavit moraš 3x da te dajo naprej na preglede in zadeva stoji. Kri smo pregledale je vse ok. Na kakšen pregled bi lahko šla.
Do zdaj se nisem s tem ukvarjala, vendar zdaj bo pa res že eno leto odkar sem zadnjič zanosila. Ne vem zakaj ne gre.

imejte se

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.