Špela100
|
Marjetica pozdravljena, upam, da se boš dobro počutila v naši družbi in seveda, da ti čimprej uspe postati . Bety upa, čestitke za tvoja , držim pesti, da bo tokrat res vse ok, da ti test pokaže in da pridejo na svet. Zdaj je pa res že čas, mislim, da si že vsem dokazala, da si močna ženska in veliko preneseš. Objemček.... Kdaj delaš test? ma za kaj meni smailiji ne delajo??? Lana38 ja čisto možno, da imaš še eno ovulacijo, saj pravijo da je redko, ni pa nemogoče. Micla, Tinaaja, Liona kako ste nosečke srečke??? In kje je Jelenche?? Micla drži se, vem, da je to zdaj najhujše obdobje ko čakaš prvi pregled in je ura dolga kot en teden, ampak bo, zdaj pa mora biti, v tretje bo 100%%%. Jaz tudi čakam, da zanosim v tretje. Tinaaja ti boš pa res že kmalu zibala, joj kako lepo, sem ful vesela, ti nam daješ upanje. Liona a vi pa fantka, ma suuupppeeeerrrrr. Andreja2000 upam, da v tej tvoji celotni stresni situaciji tudi tebi rata, z veseljem ti odstopim vrsto, da me prehitiš, jaz jih bom imela ta mesec 34, pa se tolažim, da imam še nekaj časa. Zdaj bi vas pa vprašala za nasvet, kot veste sem 2x imela čiščenje, zadnje je bilo marca 2006, od takrat delamo na pa nič. Kaj mi svetujete? Ali naj grem kaj do moje g. ona pravi, da naj poskušamo. Problem je v tem, da sem že donosila zdravega otroka, 2 x zanosila, torej lahko zanosim, splavit moraš 3x da te dajo naprej na preglede in zadeva stoji. Kri smo pregledale je vse ok. Na kakšen pregled bi lahko šla. Do zdaj se nisem s tem ukvarjala, vendar zdaj bo pa res že eno leto odkar sem zadnjič zanosila. Ne vem zakaj ne gre. imejte se
|