|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA
8.12.2006 19:03:29   
Liona
Pušenjka mi je že odgovoril. Lepo je razložil, da se bo tveganje sicer nekoliko povečalo, ampak niti ne toliko, da bi bile potrebne nadaljne preiskave ali obravnave. Iz izkušenj je zapisal, da bo zdaj tveganje med 3000 in 3500 kar pa je tudi vredu, a ne user posted image ?

tinaaja, kakšne pa si imela ti rezultate?

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
8.12.2006 19:05:12   
andreja2000
Lionauser posted image ,sem ful vesela zate user posted image  in za pikico.user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
8.12.2006 19:15:59   
lana38
user posted image Liona!

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
8.12.2006 20:43:47   
tinaaja
Liona, sem prebrala prej tvoj drugi jezni prispevek user posted image  in pusenjakov odgvoor. Saj ful stekam, da te je pognalo v luft, mene bi tud.
A bos poslala svoje podatke o ZM? Ta Sasa dela v ZD grosuplje - kot zgelda v mailu.. Vis, pa ni treb cakat... Vseeno pa naj ti posljejo uradni izvid s pravimi podatki. No, pa javi, ce dobis popravljene podatke user posted image

Ma e spomnim, kok so mene zivci dajali... Joj... Pa starsi so cakali.. Jaz sem misnla, da me bo konc user posted image  Pol sem bila pa tok vesela..

Moj rezultat je bil 1:6000 pa 1:10000 - NS je bila fuuul mala - 0,9mm, tko da je to vplivalo. Pol sem sla dat se kri za DHT, ki pa je noro zmanjsal teganje user posted image  Zato se pol tudi nisva odlocila za AC.

Lep vecer punce!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
8.12.2006 20:52:15   
Liona
Mah, ja. Res me je pogrelo. Ja tisti gospe, Saši Trampuž sem poslala podatke, ampak malo pozno, saj sem šele sedaj pogledala na MON. Napisala pa sem ji, da bi bila full hvaležna, če mi tudi izvide tveganja pošlje v ponedeljek, ker novih izvidov po pošti še vsaj do torka ali srede ne bo. user posted image
tinaaja, ti si imela pa full dobro NS. Sploh za trisonomijo 21. 1:6000. Full vredu. Mene niso pa nič na odvzem krvi pošiljali. In Puško pravi, da mi kljub spremenjenemu izvidu ne bo potrebno nadaljnih preiskav delat...
No, zdaj se moram pa res nekako umirit in začet uživat v user posted image . Če bo uspelo. Ob vsem tem!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
8.12.2006 21:14:48   
pilotgirl
E Liona pa dej pomir se malo punca. Sej vem da je težko,sam s tako živčnostjo pa tud prou nč dobrega svojemu bebiju ne nardiš.Upam da se zavedaš tega. Kar pa se izvidou tiče pa tko,motiti se je človeško.sej vidiš da je vse ok z pikico. Če bi moglo bit kaj narobe bi že bilo,zato se umiri.

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
8.12.2006 21:59:49   
Milamay
Tinaaja - tisto na prejšnji strani si fuuulll dobro napisala. Res se vse, ki smo nekako v pričakovanju, da končno zagledamo user posted image , vrtimo v začaranem krogu in verjetno je res, da ob koncu leta še bolj delamo inventuro našega življenja in nas vse to še bolj potlači. Pa saj nekako že bo. Mora biti! Res se moramo sprostiti in uživati v prihajajočih prazničnih dneh.

Andreja - hudo mi je zate, da moraš vse to dajati skozi. V mislih sem s tabo in ti preko vse te moderne tehnologije pošiljam topel objem in dosti energije.

Lana - zdaj tako močno stiskam pesti ... mogoče pa je K deloval čudežno in se bo v začetku januarja res kaj poznalo na testu. Drugače pa tudi - fajn, da si naročena pri G in da boš videla kako in kaj naprej.

Nosečnice - svetle zvezde tega foruma, ve nam vsem vlivate pogum in voljo. Liona, ti pa se sedaj sprosti in uživaj v nosečnosti.

Vse, ki vas nisem posebej izpostavila - ne mislit, da na mislim na vas. Vse ste v mojih mislih in že komaj čakam, da se pojavi nova user posted image .

Pri meni pa nič novega. Dviga temperature v tem mesecu ni bilo (danes je že 28 dan ciklusa), pri meni pa še nič. Vse je res že čudno in me malo skrbi. V ponedeljek bom klicala svojo G in srčno upam, da jo bom dobila na tel, da ji bom lahko povedala, kaj se dogaja z  mojo temperaturo. Mislite, da mi lahko kako pomaga? Je kaj takega, kar bi bolj spodbudilo jajčnike in povzročilo O? Kaj se zdaj tudi moramo truditi na user posted image  več kot leto dni, da nas bodo sploh vzeli resno? Upam, da ne.

Veliko topline v vaših srcih in pozitivne energije vam želim.

Lahko noč

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
8.12.2006 22:09:36   
pilotgirl
Punce jst mam eno vprašanje,sej vem da je mogoče vse to v moji glavi sam me vseeno zanima.Zadnji teden me ful močno jajčniki bolijo in to tko da ne večer se tud nism sploh na bok mogla vležt.Pa tud prsi me vsake tolko tolk ful zabolijo,za pop....Sej vem da to mogoče napoveduje prihajajočo user posted image ,al pa je to mogoče zarad prenehanja jemanja dabrostona?

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
9.12.2006 10:24:13   
Liona
pilotgirl in vse ostale. Jaz sem se povsem umirila, Pušenjak mi je tudi napisal, da bo izvid kljub popravkom daleč od meje kritičnega, tako da sva danes s škratkom full super.user posted image user posted image user posted image  Mami je happy. Zdaj samo čaka, da bom začela majhnega škratka čutit.

pilotgirl, mene še zdaj občasno zbode v jajčnikih. Na začetku pa se mi je zdelo, da so tako napihnjeni. Pa tudi prsi so me bolele. Tako čudno je bilo. Zato sem že 4 dni pred pričakovano user posted image  naredila test, ki je bil +. Aha, pa to rundo sem bila tudi ena tistih, ki imajo vgnezditveno krvavitev. En teden pred pričakovano user posted image  sem dobila rjavkast izcedek, ki je trajal dva dneva. Tudi to je bilo čudno, ker meni se to prej ni dogajalo. Če sem dobila rjav izcedek,ta ni ponehal, čez dan ali dva pa se je vlilo. Držim pesti zate in za vse ostale, ki je ne čakate. December je lep in čudežen mesec. Uspelo vam bo. Samo obveščajte nas. Zdaj pa veselo na delo user posted image .

Lepo se imejte, lep dan kljub dažju. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2759
9.12.2006 16:55:01   
lana38
Milamay!
Klomifen bi naj spodbudil jajčnike in povzročil O, če nimaš svoje lastne. Meni pa ga je G predpisal, da bi malo več jajčec proizvedla in bi s tem povečala možnost zanositve.

Danes smo bili zjutraj v MB. Sin je imel spet tekmovanje v plavnaju v kopališču Pristan. Nisem bila na tistem koncu MB okrog 15 let. Vse se je tako spremenilo, da smo komaj našli to kopališče. Prej se je lepo videlo s ceste. Zdaj pa je vse na novo pozidano in izgleda čisto drugače.

Liona, vidiš da se je vseeno vse dobro izteklo. Zdaj pa lepo uživaj v svoji user posted image .

pilotgirl, jajčniki bolijo tudi v začetku user posted image . Morda pa te čaka veselo presenečenje v obliki user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
9.12.2006 18:48:35   
pilotgirl
Lana38 iz tvojih ust v božja ušesa. Čeprav ne upam preveč upati. Rajš niti ne mislim,čeprav mam filing da ni nič.Bom vidla kaj bo jutri,kajti jutri bi mogla prit,bomo vidli kaj bo prinesla druga adventna nedelja.user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
9.12.2006 21:19:15   
andreja2000
milamay,hvala glede bivšega.
Tole z tvojo O. je pa res nerodno.Ja,kot ti je že rekla Lana38,je za vspodbujanje O. ravno klomifen,ki ga papcava trenutno tudi z Lano38.
Upam,da bosta z zdravnico našli pravo rešitev,ki te bo pripeljala do user posted image

pilotgirl in Lana38 za vaju stiskam pesti,da se vama prikaže user posted image

tinaaja in Liona user posted image  upam,da kmalu pridemo za vama .Vama in vajinima pikicama pa želim vse dobro

Neposredna povezava do sporočila: 2762
10.12.2006 10:56:44   
pilotgirl
Dobro jutro. Odkar sem jedla dabroston sem user posted image  vsako jutro na dan menstre tudi dobila. No danes je ŠE ni.Bomo vidli kaj bo tekom dneva. Spodaj me neki črviči kot da bo zdaj zdaj prišla,zato se ne upam veliko veselit.

Neposredna povezava do sporočila: 2763
10.12.2006 11:39:03   
Milamay
Pilotgirl - močno stiskam pesti za tebe! Mogoče pa bo 2. adventna nedelja res čudežna.

Andreja in Lana - ja, upam, da bom jutri kaj pametnega izvedela od moje G oz. da mi jo bo sestra sploh dala na telefon. Bom vam jutri javila, če bo kaj novega. Nekje v čet pričakujem svojo user posted image , tiste tablete, ki jih vidve jemljeta, pa se začnejo jemati kdaj? Po M ali že med njo? NO, saj bom videla, kaj izvem jutri.

Ja, Lana, MB se je res kar spremenil. Pa prav je tako, mesto mora iti naprej in se razvijati. Tudi od mojega bratranca hči tekmuje v plavanju in tudi oni skoraj vsak vikend nekam odidejo na tekmovanje. Pa koliko treningov ima med tednom! NO, ja, če se otrok nad nečim tako navduši, jih je treba v tem podpirat. Vidiš, še nekaj dobrega je to prineslo - to, da si po dolgem času prišla v MB.

Lepo nedeljo, čeprav je pri nas deževno in držim pesti, da čimprej preberemo kakšno veselo novico, da je katera od nas user posted image  (no, jaz imam tokrat bolj malo možnosti, saj nisem zasledila O). 

Neposredna povezava do sporočila: 2764
10.12.2006 11:39:17   
tinaaja
Pilotgirl, drzim pesti user posted image

No midva sva bila pridna ze od zjutri - moj je posesal, pomil po tleh, jaz sem pospravila kuhinjo in zdrgnila vrata od banje user posted image  

Sem pa na pol invalid, ker me je vceraj zjutraj zgrabil krc v meca in user posted image  ne popusti. Me je vceraj cel dan bolelo, ponoci se je se poslabsalo in danes krevsam okoli. Kao da se to zgodi zaradi pomanjkanja kalcija user posted image  Bemu! Je sel moj ven na kavico, sem ga se po kalcij poslala. Pa polnomasten sir in mlek cepam user posted image  Zaenkrat NIC ne pomaga.
Moja pikica pa ze od zjutraj razgraja po busi user posted image user posted image user posted image  

Sem pa se celo vsedla za racunalnik in zacela delat za fax.. tko da sibam nadaljevat, dokler me se drzi

lp od
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2765
10.12.2006 13:14:48   
Liona
Hojla,

no, jaz nisem bila tako pridna kot tinaaja. Vstala sem ob 9-ih, potem pa šla k sosedi na kavo in sem prišla domov šele ob 11.30. user posted image  Čisto sva se zaklepetali.
Na hitro sem skuhala kosilo, zelenjavno juho, purana v gobovi omaki s kislo smetano, riž z grahom, zraven pa kar od ete rdečo peso (ni bilo časa za pripravo zelene solate user posted image ). Zdaj smo se pa odločili, da gremo z user posted image  in user posted image  malo na sneg. Ne, ne pri nas ga še ni, zapeljali se bomo na Soriško planino. user posted image user posted image user posted image

Aja, Pušenjak mi je poslal popravljene rezultate. Razlika skoraj ni omembe vredna. Tveganje za trisomijo 21 se je "zvečalo" iz 1:5454 na 1:4604 (rezultat je baje še vedno zelo dober), za trosimijo 15+18 pa je že prej bilo 1:77358 in je približno tako tudi ostalo! Torej JUPIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Zdaj sem pa končno prava, vesela user posted image .

Nekaj me še zanima. Proti jutru se je prvič pojavilo v trebuhu, bolj v desno (tak kjer mali leži, če sem Puškota zadnjič prav razumela) malo ščemenja, žgečkanja oz. tak filing kot, da pokajo v buhu milni mehurčki. Ta občutek mi je povsem neznan. Za določen čas poneha, pojavi pa se za kratek čas kar pogosto. Nekaj časa je potem "mir", se pojavi, traja v presledkih 15 min, pa cca. eno uro spet ne in spet "ponovi vajo" Se vam kaj sanja, kaj bi to lahko bilo. Ni nobenih bolečin, občutek bi lahko rekla, je celo prijeten user posted image

pilotgirl, zate pa danes močno navijam in s škratkom drživa pesti. user posted image user posted image user posted image  Obveščaj nas o poteku. Smo tako radovedne in neučakane! Upam, da je to to!!! Mora bit!!!! user posted image user posted image user posted image  Kdaj boš delala test, če tečke ne bo????

pa-pa vsem, se beremo proti večeru

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
10.12.2006 13:54:54   
Milamay
Liona - jaz sem imala v prvi nosečnsoti tudi take mehurčke. To so baje prvi gibi otroka. Samo se mi zdi, da bi bilo to pri tebi še prehitro.

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
10.12.2006 14:06:45   
tinaaja
Liona, super za rezultate user posted image user posted image user posted image
Glede mehurckov se strinjam z Milamay - da je se kar fino prezgodaj.. Vecrodnice vcasih zacutijo zgodaj in to je 16 teden. Tako zgodaj kot si ti, pa bi zagotovo rekla, da to niso mehurcki od otrocka. Sem enak odgvoro pri pusenjaku prebrala, ampak za 15 teden. Za marsikatero prvorodnico je normalno da prvic cuti karkoli sele v 22 tednu. Jaz sem kar nekajkrat nekaj cutila, kar sem pa vsakic pripisala prebavi, ki je spremenjena v casu nosecnosti, poleg tega se ti mora crevesja umakniti maternici in podobno.

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
10.12.2006 14:23:58   
Anonimen
Tudi jaz vam želim,da bi čimprej ugledale user posted image Srečno

< Sporočilo je popravil *Malena* -- 10.12.2006 14:28:07 >

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2769
10.12.2006 14:31:11   
ElaM
Punce, jaz sem prve gibe otroka začutila pri 15t. Je pa res to kot nekakšno gomozenje.

:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
10.12.2006 14:37:25   
pilotgirl
Liona počakam do jutri pol pa mogoče jutri test nardim,čeprav ne upam pomislit da je. Že en teden nazaj so me tko jajčniki neki bolel za znoret. Danes mam pa tko mal filing kot da bo prišla,sam ni ne duha ne sluha.Upam da je user posted image  in da ni kaj drugega narobe.Ej a pove katera kako ste se počutile un dan k bi mogle dobit user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
10.12.2006 15:28:10   
andreja2000
milamay jaz jemljem tabletke od 5-9 v ciklusu,nekatere pa že od 3 dne,odvisno kako ti ginekolog predpiše.Preden mi jih je predpisal,pa me je pregledal z UZ.
Javi kaj se bosta zmenili z zdavnico in upam,da bo nekaj ukrenila,nekaj,da ti pomaga ugledati user posted image

pilotgirl ,močno močno stiskam pesti za user posted image .Meni se je vedno pred user posted image  zdelo da bo vsak čas prišla in to v vseh sedmih nosečnostih.No,sedaj pa se mi tudi vedno zdi,da bo prišla ,pa tečka vedno pride.Ko se mi večasih vendarle ful zdi,da mi je uspelo in da glede na to,da sem že sedemkrat zanosila vem za prave občutke,se izkaže,da sem se motila,žal se mi je to ta mesec zgodilo že 18 krat in me že resnoro skrbi,saj nikoli prej nisem imela takih problemov z zanositvijo.
No,ko pa je user posted image  zamujala pa so me že začele ful bradavičke bolet in tes je pokazal user posted image .O,kako zelo si želim,da bi lahko to spet okusila in nato rodla zdravega user posted image ,to so pa itak želje nas vseh.
Ful ti držim pesti in da si user posted image

Vsem ostalim puncam in našim nosečkam,pa čudovito nedeljsko popoldne.
Imejte se lepo-objem vam vsem!!

Neposredna povezava do sporočila: 2772
10.12.2006 16:28:20   
Milamay
Andreja - saj tokrat še ni tako hudo, se ne trudiva še toliko časa (zdaj 3. mesec). Bolj me skrbi to, da ni dviga temperature, da imam po UPN tako dooolllgeee razmake med M. Prej sem imela M redno med 28 in 30 dnevom. Zdaj pa 35, 34 dni. Kaj pa vem?! Moram priznati, da sem mislila, da nama bo kar hitro uspelo. Prvič res ni ratalo takoj, sva se trudila skoraj 2 leti, po laparoskopiji, ko so mi odstranili pregrado v maternici, pa sem zanosila takoj naslednji mesec. No v 2. nosečnsoti, nama ja tudi kar hitro ratalo, mislim da po 2. mesecih, a se je žal slabo razpletlo. Tokrat pa ... UPN sem imela 11. junija, do sedaj pa še nič oz. zdaj pa še te težave s BT. Upam, da se jutri pogovorim z zdravnico. Malo me že leta stiskajo. Pa tista statiskika, ko pogledaš kakšno je tveganje za DS! Z vsakim letom je večja možnost, da ima otročiček DS. Kar strah me je na kaj takega pomisliti.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 2773
11.12.2006 8:54:47   
Liona
pilitgirl, situacija? user posted image
Še vedno držim pesti... user posted image

Zdaj šibam h ginekologu. Danes imam redni pregled. Verjetno brez UZ, saj sem imela v petek nuhalno. Se beremo popoldan.

pa-pa

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
11.12.2006 10:47:59   
teri
Končno ene lep sončen pozdrav iz Primorskeuser posted image , glede na to kako vreme smo meli!
Kako ste kaj punce?Vidim da ene lepo napredujete-Lionauser posted image ,Tinaajauser posted image !
Druge pa več al manj ste tako kot jaz-v čakanju:al na user posted image al nauser posted image ?Upajmo da se pokaže 1.Naš vikend je bil kar naporen.Bila sva na eni žurki,ker je kolega dobil sina.Smo tudi vidli to malo štručko.Kako je lep.To mi je dalo še več elana za imet enege svojegauser posted image .Da bodo prišli drugi enkrat za spremembo k nama na obisk,občudovat najinega user posted image !
Glede Bety pa mislim da al nas je malo hotela izklopit pa da se nam bo kasneje javla,ko ne bo tako v skrbeh za svojouser posted image oz.ko jo bo začela uživat,al pa -upam da ne,je šlo kaj narobeuser posted image .Bety če je vse ok,samo napiši da nas ne bo tako skrbelo,ker vem da nas bereš vseeno.Pa srečno za naprej!
Ta teden greva po jelkico pa okraske, da zaživimo ta decemerski duhuser posted image .Še lepše bi bilo da za božič zagledamuser posted image ,ampak do tam je še dolga in ta varianta bolj malo verjetna,čeprav svauser posted image ko sem mela O.Sem 100% da nam v 1. ne bo ratalo.user posted image

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?