Liona
|
Hojla, no, jaz nisem bila tako pridna kot tinaaja. Vstala sem ob 9-ih, potem pa šla k sosedi na kavo in sem prišla domov šele ob 11.30. Čisto sva se zaklepetali. Na hitro sem skuhala kosilo, zelenjavno juho, purana v gobovi omaki s kislo smetano, riž z grahom, zraven pa kar od ete rdečo peso (ni bilo časa za pripravo zelene solate ). Zdaj smo se pa odločili, da gremo z in malo na sneg. Ne, ne pri nas ga še ni, zapeljali se bomo na Soriško planino. Aja, Pušenjak mi je poslal popravljene rezultate. Razlika skoraj ni omembe vredna. Tveganje za trisomijo 21 se je "zvečalo" iz 1:5454 na 1:4604 (rezultat je baje še vedno zelo dober), za trosimijo 15+18 pa je že prej bilo 1:77358 in je približno tako tudi ostalo! Torej JUPIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!! Zdaj sem pa končno prava, vesela . Nekaj me še zanima. Proti jutru se je prvič pojavilo v trebuhu, bolj v desno (tak kjer mali leži, če sem Puškota zadnjič prav razumela) malo ščemenja, žgečkanja oz. tak filing kot, da pokajo v buhu milni mehurčki. Ta občutek mi je povsem neznan. Za določen čas poneha, pojavi pa se za kratek čas kar pogosto. Nekaj časa je potem "mir", se pojavi, traja v presledkih 15 min, pa cca. eno uro spet ne in spet "ponovi vajo" Se vam kaj sanja, kaj bi to lahko bilo. Ni nobenih bolečin, občutek bi lahko rekla, je celo prijeten pilotgirl, zate pa danes močno navijam in s škratkom drživa pesti. Obveščaj nas o poteku. Smo tako radovedne in neučakane! Upam, da je to to!!! Mora bit!!!! Kdaj boš delala test, če tečke ne bo???? pa-pa vsem, se beremo proti večeru
|