tinaaja
|
Liona, super, a je vse OK. UZ izracun nosecnosti temelji na velikosi ploda in ce je odstopanje veliko, se lahko tudi prestvai pdp. Jaz sem imela najprej +1, pol +4 dni in na NS tocno po ZM. Tko da varira - ti lepo stej po ZM. V tem obdobju rastejo pikice zelo hitro in neenakomerno in zato pride do odstopanj. Jaz sem pa cist - vceraj mi je zacelo iz nosu tect, se nadaljevalo cez dan, spala grozno, se zbudila se z glavobolom. Tko da sem se uradno proglasila za ornk prehaljeno. Bom doma danes, mislim, da bom kr bolnisko vzela. In prvci v casu nosecnosti sem vzela zdravilo - lekadol. Da se slucajno ne razvije tale prehlad v kaksno gripo ali virozo. Andreja - a pol je pri zavesti? Kaj pa ce pocakas kaksen mesec zdaj s klomifenom, da se morda situacija glede bivsega umiri? Ne vem, ce si verna, ampak morda bi ti odleglo, ce njegovo usodo posvetis bogu ali kaksni visji sili, naj se zgodi, kar je namenjeno. Jz sem tako velikokrat svojo pikico, ker razvoj dogodkov ni v mojih rokah, se pravi, lahko pomagajo samo tisti nad nami. In ne gorvori, da mu ne ores pomagat - delas najvec, kar v situaciji lahko. Vem, da bi sigurno zaradi sina "dala ledvico, si odgriznila roko", samo da bi olajsala situacijo, ampak najvec kar lahko naredis je, da obema stojis ob strani. PA Miklavz te ni izpustil... Imas sebe, zdravje, moza, sina in neverjetno moc, da bos podpora tistim, ki te najbolj rabijo. Ne gledat na tisto, cesar nimas, ampak na to, kar imas. Tisti prostor v srcu, kjer je prostor za se eno veliko ljubezen pa - daj casu cas in zaupaj, da bo prisla. Morda je zdaj trenutek, ko moras pomagati drugim in te bo cas/bog/___ zato nagradil s tako zeleno pikico. Ce gledam nazaj, kaj vse sem dala v zivljenju cez, se sprasevala, zakaj se vse to dogaja meni - pa ne zadnje leto, od otrostva naprej.. Tezke preizkusnje, hude in zalostne ki jih nikomur ne privoscim. In pol vse zgubljene ljubezni, padci, vzponi.. Brez mamine ljubezni in podpore ziher ne bi bila to kar sem in tukaj kjer sem.. Ampak sem zdaj vesela, da sem sla cez vse to, ker sem tocno to, kar sem, zaradi vsega tega. In dobila sem fantasticnega moza, koncno cakava pikico in poskusam se zmeri drzat tega, da zivljeje je lepo. Ravno zaradi vse slabih zadev pa verjamem, da se vse zgodi z razlogom. Ker ce se ne bi zgodile, jaz zdaj ne bi bila tukaj in pisala tega.. Punce, ne obupat, ne se pustit malodusju. Prazniki so pred vrati, naredite si jih carobne. Ve nosite v sebi tisto moc, ki lahko vas domek obrne v sanjski domek, poln topline, vonja po cimetu in kuhanem vincku. Uzivajte v teh zadnjih dneh tega leta, odpustite mu in ga pustite za sabo. odprite roke letu 2007 in se polne pozitive podajte vanj
|