lana38
|
Špela100! Tole o depresiji bi lahko tudi jaz za sebe rekla, da me zadnje čase kar pošteno daje. Pa se mi zdi, da se je tudi mojega že kar malo začelo lotevat, samo on si noče ravno priznati. Včeraj sva imela malo debato o tem, pa je tudi komentiral, da če ne bo spremembe, več ne ve, kaj bi. No, morda nas uslišijo decemberski dobri možje. Lahko pa tudi jaz trdim, da nekega posebnega veselja letos res ne čutim. Če ne bi imela doma sina, ki ga to zelo navdušuje, sploh ne bi vedela, da je ta čas. Naročila sem se pri svojem G in sicer 9.1. Bomo videli, kaj me bo čakalo za vnaprej, če še ne bom . Včasih si mislim, da lahko pojem tono Klomifena, pa mi ne bo nič pomagalo, če imam kakšne zarastline ob teh treh abrazij, ali kaj drugega. Še dobro, da nimam ne vem kako močnih stranskih učinkov Klomifena, pa nazadnje še ne bi bilo nič od njegovega delovanja. Zdaj bi sicer morala biti pozitivno naravnana, ker sem v času O, ampak vse to je pri meni že nekam izvenelo, ko pa je tu že 9. krog boja za zdravega , pa še vedno nič. LP