tinaaja
|
Jutroooo kavico smo spili, zdaj pa tus in akcija.. Grem na eno kulinaricno delavnico pogleda, kaj me bodo kaj naucili Vceraj smo repstali pregled - toxa negativna, mal terapije za baketrije v urini, par napotnic, da se ugotovi, ce je po terapiji se vedno isto stanje. Pol pa naprej. Skor me je kap ruknla, k mi j rekla G, da bova se UZ delali, ker nisem pricakovala in nisem vedela, ce je pac samo normalen pregled al zeli kaj cudnega preverit. Zgleda, da je v patoloski ambulanti to standard. Pikica je OK Najprej je zbrcala tisti napravico za poslusanje srcka, pol pa se sondo Jaz sem bila cist izmucena od pregleda, pa hkrati ful vesela, da je OK. Nasa punca pa zgleda tud, ker je pol sam se pocivala Jelenche - jaz sem imela na zacetku ful filing teh menstrualnih krcev. Cestitam za srcka Teri, super, da je muca OK Mi smo tud po starem, na rymadilu in moja kuza uziva naprej. Jaz pa cenim vsak dan, da je z nami in se cartamo In le pozitivno naprej ZogiMarogi, vem, da je tezko gledat necake vcasih, da boli, ko se spomnis. Moj necak je tok star, kot bi morala bit najina puncka-anglecek. Sva imeli s svakinjo rok 2 dni narazen. Ampak tako je in vsi bomo imeli svoje otrocke in ti otrocki bodo zaradi teh nasih tezkih preizkusenj se tok bolj posebni za nas Andreja vem, da je tezko in da si vcasih zelis, da bi se zbudila iz teh morastih sanj. Ampak vse se bo uredilo in ko bo preteklo nekaj casa, bo spet bolje. Jaz verjamem, da se vse v zivljenju zgodi z razlogim, ki ga ponavadi ne vidimo takoj, da tezko verjamemo, da so preizkusje tok tezke, ampak nekega dne, ko smo pripravljeni, se izkaze, zakaj se je nekaj zgodilo. Objami sina, se zahvali zanj in ostanita mocna opora njegovemu ocetu. Pa zahvali se tudi partnerju za potrpezljivost, sigurno tudi njemu ni lahko. Ostale - prinde bodte, uzivajte v vikendu..
|