|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA
1.12.2006 8:47:55   
Jelenche
hej punce,

končno se vam javaljam. Sem v 8 tednu user posted image . Ampak včeraj so me močnooo boleli jajčniki (in to ne špikanje, ampak prav neki krči) pa še en dan pred tem sem imela malo izcedka,.... in sem paniko zagnala. Klicala G, jo vprašala če me lahko sprejme in seveda, da je rekla da lahko pridem. 1 uro sem bila not pri njej. Je zelo prijazna, vse mi je razložila, veliko sva se pogovarjali, z plodom je vse v redu, velik je 1,38 cm, utrip je lepo viden. Dobila sem 2 slikici ultrazvoka. Naslednji pregled imam pa 20.12. v 11 tednu.
Glede krčev je pa rekla, da imajo nekatere user posted image  krče podobne menstrualnim krčem, (dejansko je bila taka bolečina) in da načeloma to ni nevarno. Glede izcedka mi je pa tudi rekla, da če ni krvav, da naj ne bi bilo nevarno.

Nooooo sedaj sem se končo pomirila, saj sem videla user posted image  in user posted image  

ŽogiMarogi, jaz sem tudi imela ss letos avgusta in sem sedaj v 8 tednu nosečnosti. Vzami si čas zase sedaj, ... počivaj in se posveti sebi in dragemu. Potem pa itak, spet v akcijo!

Punce držite se, tudi za nas sije sonce!!!!

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
1.12.2006 9:12:48   
teri
Dobro jutro punce.Evo mene!2 dni se nisem nič javila,ker sem imela malce gužvice v službi.Sem prav vesela ko jo imam,ker mi hitro pride tista 16h,ko grem lahko domov.Samo se mi zdi da danes bo spet malo zatišja v službi.Da vam povem da mojuser posted image je spet kot prej.Je že začel grist pa samo igral bi se spet.Pred boleznijo mi je šel na živce,ko je non stop divjal,zdej pa sem vesela,ker vem da je zdrav.Me ne moti več če kaj spraska al pa ko je vedno pod nogam,ko kuhamo.Je bil takooo bogi par dni.Aja pa še snemali so nas,ko smo v pon bli pri veterinarju,ker je rekla zdravnica da je neki posebnega,ker je preživel-seveda je moj,kaj ne bo!!!user posted image 1teden nazaj sem si obljubila,da bom začela razmišljat pozitivno.Pa sem.Rezultat:user posted image je ozdravil in zadnjič smo igrali s prijatli eno družabno igro, v kateri vedno izgubim,razmišljala sem poz. in sem ZMAGALA!Zgleda da se ta poz. obrestuje.Mogoče se vam zdi smotano,ampak odkar razmišljam-se trudim tako razmišljat gre vse na boljše!Probajte!Bolezen mojegauser posted image mi je bla velika preizkušnja.Sem si rekla,če bom lahko pri taki bolezni,ko je bil res že na koncu,uspela razmišljat poz. pol sem zmagala!In sem bla pridna in sem se držala tega mišljenja.Tako se jaz pripravljam na mojouser posted image ,ko bom mogla 12t razmišljat poz.V prejšnji nisem,sem mela skoz slab občutek.In seveda zgodilo se je slabo!Upam,da mi uspe user posted image čim prej!Da pol lahko preizkusim svojo teorijouser posted image
Jelenche:sem vesela zate da je vse bpuser posted image Kar tako naprej!
Skutica:super, da je šlo to črno obdobje mimo in da boš lahko čimprejuser posted image .Mogoče bomo pa skupaj jaz ti in Lana čakale ne user posted image !
Ostale kako ste kaj?Se že pripravljanje na okraševanja stanovanja.Jaz imam že vse doma za delat ikebano.Drug teden greva po jelko in še neki balončkov za okras.Meni je všeč da je jelka polna in ne pusta-seveda ne kičasta.Z okusom!Lani smo meli pravo jelko,letos sva se odločila za umetno!Je blo preveč čiščenja,pa našuser posted image jo je grizu pa razbijal balončke.Uf kako mu bomo letos dopovedali da ne sme,user posted image

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
1.12.2006 11:13:35   
ŽogiMarogi
Ola punce!

Najprej hvala vsem za lepe besede in vzpodbudo. Zdaj probam ne misliti več na to in sem si res vzela čas zase. Mislim, da mi bo tokrat lažje, saj sva vedala samo jaz in moj user posted image . Prejšnikrat so vedeli tudi starši in sodelavka in mi je bilo še bolj hudo, ker so me vedno spominjali na to in spraševali kako sem, čeprav vem, da so mislili samo dobro. Težko mi je že, ko gledam nečakinjo, ko ima 2 leti in je tko cotkana.
Ta teden sem še krvavela, ma mislim da se je zdaj ustavilo.  Pa še tko lepi dnevi so, da bom izkoristila za malo aktivnosti in shoping, saj se je začel ta veseli december in bom kljub dogodku, skušala imeti res veseli december.  Pa komaj čakam da z mojim spet mal potelovadiva  user posted image , saj sva prej mal štrajkala zaradi nosečnosti.

Teri tudi midva sva imela samo prvo leto ta pravo jelko, zdaj pa kar umetno, saj je že s to dovolj dela na koncu za pospravljat. Okraševat komaj čakam, za spravljat pa ni volje. user posted image  Čeprav mi je pri ta prava jelki všeč, ko ti  cel prostor tako lepo diši.

vsem en lep začetek čarobnega decembra..

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
1.12.2006 11:49:27   
lana38
Samo, da vas malo pozdravim. Imam gužvo v službi. Spet je konec meseca novembra in zaključujemo.
Sem kar OK. Rojstni dan smo preživeli. Z user posted image  sva user posted image , ampak trakeca pa si nisem gor dala, ker nisem nobenega našla.
Se beremo in pišemo.
LP

lana38

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
1.12.2006 12:44:35   
andreja2000
Pozdravljene

ŽogiMarogi,me veseli,da si bolje in da želi uživati v veselem decembru.Tako je tudi prav.

Jelenche,tudi jaz ko sem bila user posted image  sem včasih imela občutek,kot da bo prišla  user posted image  in mi je moj G rkel,da lahko to traja nekaj mescev in da ni nič hudega.

teri,me veseli,da je tvoja ljubljenka bolje,kar se pa tiče pozitivnih misli,pa jaz kar dosti dam na to,samo pri meni je problem,ker tako težko mislim pozitivno.
lana38,verjamem,da je tudi brez trakca bilo vajino user posted image ,zelo sladko.

user posted image Jaz sem pač tako-tako.Stanje otrokovega očeta je še vedno kritično in zelo,zelo žlostno.Kar ne morem vrjet,da bo tetraplegik,nekako nočem vrjeti in še vedno upam v čudež.

Mene pa že od O,dalje rahlo bolijo jajčniki,včeraj zvečer pa je to špikanje postalo malo močnejše in sedaj me je mal strah,da ni kaj narobe.Je že moda katera imela kaj podobega?Mene je že sicer večkrat špikalo v jajčnikih,vendar vedno nekoliko manj.Je
pa danes 23dan mojega ciklusa.

Imejte se lepo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
1.12.2006 13:00:22   
teri
Andreja:mene v jajčnikih tudi pogosto špika.Prejšnji mesec me je samo v času O,ta mesec me oduser posted image še kar.Z user posted image sem končala v tor. pa me v jajčnikih še kar špika.Včasih mal več včasih pa manj in tudi skozi imam občutek da se mi not neki premika. Vsako tolko čutim kot nek utrip user posted image .Ne vem kaj je to.Samo zadnjič na pregledu je rekla g da je vse bp in da lahko že delava nauser posted image .Tako da ti ne znam pomagat.

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
1.12.2006 13:12:57   
andreja2000
teri ,vseeno hvala,saj kaj vem,morda pa se samouser posted image  že napoveduje.Upam samo,da ni kaj narobe,potem je bolje da pride user posted image .Rajši user posted image ,kot kake zaplete,ki jih res ne potrebujem.

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
2.12.2006 8:15:38   
tinaaja
Jutroooo
kavico smo spili, zdaj pa tus in akcija.. Grem na eno kulinaricno delavnico user posted image  pogleda, kaj me bodo kaj naucili user posted image  
Vceraj smo repstali pregled - toxa negativna, mal terapije za baketrije v urini, par napotnic, da se ugotovi, ce je po terapiji se vedno isto stanje. Pol pa naprej. Skor me je kap ruknla, k mi j rekla G, da bova se UZ delali, ker nisem pricakovala in nisem vedela, ce je pac samo normalen pregled al zeli kaj cudnega preverit. Zgleda, da je v patoloski ambulanti to standard. Pikica je OK user posted image  Najprej je zbrcala tisti napravico za poslusanje srcka, pol pa se sondo user posted image  Jaz sem bila cist izmucena od pregleda, pa hkrati ful vesela, da je OK. Nasa punca pa zgleda tud, ker je pol sam se pocivala user posted image

Jelenche - jaz sem imela na zacetku ful filing teh menstrualnih krcev. Cestitam za srcka user posted image

Teri, super, da je muca OK user posted image  Mi smo tud po starem, na rymadilu in moja kuza uziva naprej. Jaz pa cenim vsak dan, da je z nami in se cartamo user posted image  In le pozitivno naprej user posted image

ZogiMarogi, vem, da je tezko gledat necake vcasih, da boli, ko se spomnis. Moj necak je tok star, kot bi morala bit najina puncka-anglecek. Sva imeli s svakinjo rok 2 dni narazen. Ampak tako je in vsi bomo imeli svoje otrocke in ti otrocki bodo zaradi teh nasih tezkih preizkusenj se tok bolj posebni za nas user posted image

Andreja user posted image user posted image user posted image vem, da je tezko in da si vcasih zelis, da bi se zbudila iz teh morastih sanj. Ampak vse se bo uredilo in ko bo preteklo nekaj casa, bo spet bolje. Jaz verjamem, da se vse v zivljenju zgodi z razlogim, ki ga ponavadi ne vidimo takoj, da tezko verjamemo, da so preizkusje tok tezke, ampak nekega dne, ko smo pripravljeni, se izkaze, zakaj se je nekaj zgodilo. Objami sina, se zahvali zanj in ostanita mocna opora njegovemu ocetu. Pa zahvali se tudi partnerju za potrpezljivost, sigurno tudi njemu ni lahko. user posted image

Ostale - prinde bodte, uzivajte v vikendu..

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
2.12.2006 9:06:39   
lana38
Dober dan!
Malo vas pozdravim, potem pa gremo v LJ. Sin ima tekmovanje v plavanju danes popoldan. Mojega user posted image  pa ful matra ta pot v LJ. Pravi, da mu sploh ni za iti, ker ga takoj prevzamejo tisti grdi občutki in misli, da sva tam pustila najino user posted image . Ne vem, če bova zmogla iti v park zvončkov. Dvomim, čeprav sem razmišljala o tem, ko sem izvedela, da gremo v LJ, ampak še sama ne vem, če sem že pripravljena. Ne vem, kaj bi bilo najbolje, ali se soočiti z vso to žalostjo, ali počakati, da mine še nekaj časa in bo bolečina še manjša.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
2.12.2006 14:29:20   
andreja2000
tinaaja,ful ti hvala za tople besede.Ja,moj partner je pa res zlat,kar se tega tiče in tega se prav dobro tudi zavedam,vidiš,tu pa imam srečo.
Lepo mi je pri srcu,ko berem tvoje poste,da je s tvojo pikico vse vredu in naj tako napreduje še naprej.Zate in za tvojo pikicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lana38,ko bo prišel pravi čas,bo te kar samo potegnilo v park zvončkovuser posted image .Meni je bilo najbolj hudo prvič in drugič,ko sem stala tam in zrla v vse tiste ploščice z imeni,pa igračke.........Sedaj mi je pa že malenkost lažje,če prav blazno pogrešam svojo punčko,opažam,da je sedaj po letu in pol moja bolečina malenkost popustila,ali pa sem se naučila živeti z njo.Najina pikica pa bo za vedno živela v naših srcih.

Prav vsem lepo soboto in veliko sončka v vaše srčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
   RE: UPANJE PO SPLAVU
3.12.2006 15:51:14   
saby
user posted image user posted image pozdravljene! Tudi jaz sem mela pred kratkim splav pa me zanima če mi katera lahko pove če res moraš čakati tri meseca da lahko ponovno poskusiš zanositi.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
3.12.2006 16:24:32   
tinaaja
Saby, odvisno je od tega, v katerem tednu si imela splav in ali je bila potrebna abrazija. Torej za odgovor potrebujemo vec info.
Zal mi je, da si morala dati to izkusnjo skozi.user posted image

(odgovor članu saby)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
3.12.2006 16:42:38   
saby
splav sem mela v 6 tednu nosečnosti,abrazija nisem imela. upam da bom lahko čim prej zanosila,zdaj bom mogla it k g ,na pregled ampak vsi govorijo tri mesece moraš čakati,jaz bi pa rada čim prej saj sma se trudila 4 leta da sem zanosila,pa bi rada spet čimprej začela

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
3.12.2006 18:01:19   
tinaaja
Potem je naceloma 1 M dovolj - vsaj po dr. Pusenjaku. Morda malo poisci na med.over.net na iskalniku Ginekologija in porodnistvo. Jaz sem imela UPN v 14 tednu, pa sva zanosila po drugi M in zanekrat je vse OK. 3M naj bi cakal po abraziji, pusenjak dostikrat napise, da sta ze dve dovolj..
Srecno..user posted image  

(odgovor članu saby)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
3.12.2006 18:11:30   
andreja2000
Saby
user posted image Žal mi je ,da si morala to doživeti.Sem ti že odgovarjala v tvoji temi glede ponovne zanositve,sedaj pa sem prebrala,da nisi imela čiščenja.Potem takem počakaj na prvouser posted image ,nato pa veselo na delo.
Resnično ti želim,da se ti čim prej prikaže user posted image

ZA SREČO user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
3.12.2006 20:53:48   
Milamay
Saby - žal mi je, da si tudi ti morala kaj takega doživeti. user posted image  Kot sta ti že prej tinaaja in andreja napisali, je treba malo počakati, da se sluznica spet obnovi, potem pa kar pogumno naprej. Seveda pa se posvetuj še s svojo G, ki ti bo tudi natančno povedala kako in kaj. Jaz sem imela UPN v 22 tednu in mi je G na prvem pregledu po 9 tednih rekla, da lahko v naslednjem ciklusu kar poskusiva, ker se je maternica lepo vrnila v svojo obliko in sluznica je tudi OK. Tako da junija sem imela UPN, septembra pa sva prvič poskušala. No, da nama zdaj ne uspe, pa je druga pesem ...
Moje merjenje BT je bolj tako - danes 23. dan ciklusa, se je temperatura malo dvignila in sicer sem imela prej 36,3 ali 36,4, danes pa je bila 36,6. Kaj pa vem?! Ali je to pokazatelj, da je bila O, bom verjetno videla v naslednjih dneh, ko se bo pokazalo, ali bo temperatura ostala zvišana ali pa bo skakala tako kot je do sedaj. Mislite, da se res lahko zgodi, da ni O? Meni ni nič jasno.

Lep preostenek nedeljskega večera

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
4.12.2006 7:56:38   
tinaaja
Drage dame, pa je nov teden pred vrati in me se cakamo prvo veselo decembrsko nosecko user posted image  
Vceraj dopoldne me je v paniko ruknil rjav izcedek, kar je lahko posledica Vagisan vaginalet (sem prestudirala cel MON) - tud pusenjak ne ve, cemu se pojavljajo, ampak kot sem prebrala se marsikateri zenski pojavi po jemanju kaksnih vaginalet user posted image  In seveda sem dan prezivela ob opazovanju izcedka, skrbeh.. Pa se ta mala je bila ful mirna, pol me je sele tik pred spanjem pomirila, ko se je zeloo pretegovala pred spanjem user posted image  
No se tri teden in so prazniki in dopusttttt user posted image  Komaj cakam..

Lep zacetek tedna vam zelim user posted image

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
4.12.2006 8:04:52   
SM10
Moja se je zjutraj prikazala. zanimivo, da sploh ne čutim kakšnega razočaranja ampak olajšanje. To je zdaj 3 po dvojnem čiščenju. Naslednji teden akcija in kako bo uspešna bom videla 3-4.1 07.

Držim pesti za ostale

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
4.12.2006 8:54:48   
Špela100
Jutro...user posted image  kavica, user posted image  čajček, user posted image kakav...

Kako ste??
Tinaaja , ja dobra si, jaz bi po moje histerična postala, če bi videla kakšen izcedek.

Jaz pa že čutim napetost v mojemu trebuščku, torej spet ne bo nič. V soboto je ne čakam, vendar se že napoveduje- trebuh me boli...zdaj sem pa res že naveličana tega čakanja in upanja, danes sem precej žalostna, tako se mi zdi, da čas leti, mimo je šel že prvi predviden PDP, pa drugi PDP, pa obletnica prvega čiščenja, pa bliža se obletnica drugega čiščenja, jaz pa še vedno v pričakovanju user posted image user posted image .
Tako se vleče...user posted image user posted image

sorry ampak danes nisem ravno dobre volje...uživajte

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
4.12.2006 8:59:21   
tinaaja
Spela,
zakaj pa ne gres h G, da ti morda predpise klomifen? V koncni fazi je skoraj leto dni naokoli..
Glede izcedka, ... dokler cutim, da se pika premika, verjetno nimam kaj. Glede na prebrano, pa tud kao nimam kaj. Pa ni krvav. Je podoben kot ta drug izcedek, ki sem ga imela 1 dan v tej nosecnosti. Tko da cakam.... Mora bit in verjamem, da bo OK.
Danes dobiva vozek pa dobila sva ze prejle paket iz BC: monitor dihanja in zvoka, ki so ga imeli v akciji user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
4.12.2006 9:13:39   
teri
Lep pozdrav tudi iz meglene in deževne Primorske. Špela hvala za user posted image .Pred službo sem spila 1,ma bi mi pasala še 1,ker je tako vreme in pol mam problem s pritiskom.Tinaaja..ne se obremenjevat zaradi izcedka.To pač pride,dokler ni krvi je vse bp.In tvojouser posted image tudi čutiš,pa na UZ si bila.Tako da ni razloga za paniko.Tudi ko nisiuser posted image imaš vsake tolko te izcedke.Kaj pa je ta monitor,ki ste ga dobili iz BC?
Špela:pridejo tako dnevi,mogoče slabo vreme,luna,prihajajočauser posted image .Tudi jaz sem bla 2t nazaj, predno se mi je prikazala user posted image !Pol pa mine tudi zo.Itak mi smo močne in se ne damo!user posted image
Mene tudi zanima kdo bo user posted image dec?!Morajo bit vsaj 2!
Liona:kako kaj ?
Andreja:Drži se še naprej!user posted image user posted image
Vidim da imamo na žalost novega člana-Saby:user posted image Upam,da ti kmalu kolker tolko mine bolečina in ada lahko čim prej user posted image !Boš vidla kaj ti bo tvoj g rekel.Ma mislim,da če ni bilo abrazije in ss je bil tako zgodaj,da lahko že delata nauser posted image po 1.user posted image !
Vsem ,ki jih nisem omenila pa en lep predpraznični pozdravček!Pa oglasite se kaj.Kako se pripravljate na praznike?Kaj boste kupile,kajti meni vedno zmanjka idej.Midva imava pred božičem tudi obletnico,tako da moram 2 razmišljat!user posted image

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
4.12.2006 9:58:00   
tinaaja
Teri, tole je ta monitor Angelcare AC301-R - naprava za zaznavanje premikanja/dihanja in zvoka!

user posted image
user posted image

user posted image

Drugace pa punce, nekaj tko mimogrede: sem kupila bozicni caj -sadni v cajni hisi - to je pa toook fantasticen caj, da bi ga lahko spila litre.. Priporocam!! Za vecere v dvoje ali pa samo popoldansko popestritev user posted image

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
4.12.2006 11:23:26   
Liona
Evo mene... user posted image
Na hitro se vam oglašam potem pa šibam naprej delat okraske in čestitke...
Pri meni zaenkrat vse bp. Slabosti niso več tako hude, so pa še. Včeraj sem še enkrat skoraj bruhala user posted image . Ponoči me včasih tako čudno napenja (kot da bi pojedla tono fižola), občasno me špikajo jajčniki... Pa zaspana sem še. Ampak gre na bolje. Saj sem že v 12 t. Joj, kako gre hitro.
V petek je "THE DAY". Imamo NS. Mene je pa tako strah... user posted image  Zadnji UZ sem imela v 9t. Groza. le upam lahko, da je škratek zdrav in pridno raste...

Lep dan vsem

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
4.12.2006 11:33:52   
tinaaja
Liona, na NS bo OK. Mene je bilo tok strah, da sem se komaj dihala tist dan. Tresla sem se na mizi kor kot riba na suhem. 25 min kasneje sem ven prisla user posted image  
Kam pa gres na nuhalno?

Men je bilo slabo obcasno do 14 tedna se mi zdi user posted image  Predvsem zjutri.

Men so pa dostavili vozek user posted image user posted image  Pa tok sem vesela, ekr pika poka skace po busiju... Upam, da se vse cim prej okuzite z nosecniskim virusom in zacutite to veselje user posted image
Danes sem ponoci sanjala, da sem rodila.. se je ze zacelo user posted image

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 4.12.2006 11:47:34 >

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
4.12.2006 12:04:29   
lana38
tinaaja in Liona!user posted image
Lepo, da sta OK. To me zelo veseli.
Prazniki pa se res bližajo s tako hitrostjo. Ne bo dolgo, pa bo že novo leto tu. Saj moram priznati, da se jih ne veselim več tako kot včasih. Nasploh sem zadnje čase nekam zamorjena in brez volje. Nimam več pravega veselja za nič in neprestano ta začarani krog. Pa še pomagati si ne morem. Se trudim, da bi kaj drugega počela, pa mi vseeno misli spet uhajajo k user posted image  in user posted image . Pa nič se ne premakne v tej smeri. Skoraj bo eno leto od UPN, jaz pa nisem niti user posted image  še. Lani ta čas sem bila tako srečna. Zdaj pa sama user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?