|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA
28.11.2006 14:08:00   
ŽogiMarogi
Pozdravljene punce!

Nisem vedela kam se priklopit, pol sem pa kar vas izbrala, čeprav tako hitro pišete, da vam bom težko sledila. Sem bila med junijkami, pa sem se na žalost mogla posloviti.  user posted image  Abrazijo sem imela 1 teden nazaj v 10t (srček je prenehal biti), marca letos pa umetni splav in abrazijo v 13t. Na NS smo ugotovili, da je imel moj pikec preveliko napako in je bilo najbolj prekiniti.  Zdaj bova pa kake 2 meseca počakala, pol bova pa kar še 1x probala. V prvi nosečnosti sem se kar sprijaznila, čeprav mi je bilo hudo, pa vendar sem si govorila, da bo v drugo bolje. Zdaj pa spet. Me je fulll potrlo.  Vidim da nas ni malo takih in upam, da nam bo vsem uspelo.

toliko za zdaj, lep dan..

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
28.11.2006 14:31:15   
lana38
Pozdravljena med nami ŽogiMarogi!
Ne bom rekla dobrodošla, ker bi bilo bolje, če bi nas s takimi izkušnjami bilo čim manj.user posted image

Sem pa opazila, da je tu neko zatišje pri nas. Kam ste šle vse? A ste se izgubile v megli?user posted image  Takšno grdo in sivo vreme je. Tega ne maram. Sem kar depresivna malo. Pa ne samo od vremena. Tudi drugače me daje vedno user posted image  od user posted image  in vse tja do O. Potem dobim novo energijo za par dni.
LP

lana38

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
28.11.2006 14:38:49   
teri
Pozdravljena žogi marogi!Na žalost si tudi ti med nami!user posted image Ne vem kaj ti rečt.Ker meni je najbolj pomagalo to,da sem se spovedala in da mi je kdo ponudu ramo na kateri sem se fajnuser posted image .Pol za neki časa to mine.So pa stvari,ki te na to spomnejo.Seveda,skupaj bomo vse zmogle!user posted image
Lana:te razumem!Upam,da bo letos miklavž radodaren.Mislim,da midve je isti teden ne čakavauser posted image Moja user posted image je bila 22.11.
Ne vem kje so vse danes,ma že včeraj je blo eno čudno zatišje!

Neposredna povezava do sporočila: 2653
28.11.2006 14:41:01   
andreja2000
ŽogiMarogi, lepo pozdravljena in žal mi je,da imaš tudi ti tako grenko izkušnjo za sabo.user posted image Res je,tu smo zbrane same take,ki poznamo to žalost in take,ki hočemo proti cilju.Tukaj se vzpodbujamo in druga drugi vlivamo novih moči.
Želim ti,da boš kmalu zagledala user posted image in postala srečna mamica.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
28.11.2006 15:05:09   
tinaaja
ZogiMarogi,

dobrodosla - pa ne zato, kar se ti je pripetilo, ampak dobrodosla med puncami, ki imajo srce na pravem mestu in zmeraj pravo besedo, ko jo potrebujes.

No, jaz sem sla marca letos cez enako kot ti, NS povecana  7mm, UPN, ugotovljena trisomija 13..  Pa pustimo slabe zadeve za sabo, pa naj povem lepo, tisto v stilu upanje ostaja.. ce pogledas moj ticker: marca 06 sem zgubila pikico, najino puncko pa pricakujeva marca 07 user posted image  Bolecino, ki jo prinesejo take izkusnje je kar treba izjokat, si dati cas, se sprijaznit s tem, malo zatezit G za kaksen pregled, pol pa zbrat pogum in probatuser posted image

Ekola, da nas malo bolje spoznas, sem te dodala na seznam (ce se ne strinjas, zelis kaj porpaviti, javi, pa bomo uredili).

Ce imas kaksno vprasanje, ali pa ti je samo tezko, pa se le javi.

user posted image   Sonchek, 29 let -1 UPN (marec 2006 v 23 tednu (na gin.pregledu ni bilo več slišnih utripov, nikol našli razloga)... 27.11. histeroskopija..
.. še čaka na enouser posted image ...

user posted image  ----> user posted image  !!Tinaaja- 1 UPN (marec 2006)- v 14. tednu, trisomija 13...
..srečka user posted image  (PDP 17.03.2007..ima user posted image , bejbiko)user posted image , oblekla Navijaško obleko in sedaj navija za nas!!!!user posted image

user posted image  ------->user posted image   Liona, 29 let
1ss maj 2006, 8t5d, Ljubljana,

...Test 16.10.2006 user posted image user posted image ---- Srečka user posted image , PDP 22.06.2007user posted image

user posted image  raho, 33 let- 18. september 2006, MA, abrazija, (noseča 10t, plod odmrl 8t3d)...še čaka na user posted image ????,  user posted image - Črtomir, 1.1.2005

user posted image  Teri, 24 let, - 1 SS (sept. 2006) v 11 tednu, še čaka na 3.user posted image  

user posted image  SM10, 29 let - 1ss 16.februar 2006 v 5t6d,user posted image 2 dvojni ss 8 in 10.september 2006 8t4d; Čaka na  user posted image

user posted image  computeters, 40 let-  2ss ( 10.6. in 19.9.06 ) in čaka na user posted image

user posted image  lana38, 38 let- UPN 15.3.2006 (20. teden-DS), noče nasednje user posted image   19.12.
- sina 9 let starega. Tudi to je lahko upanje, ker sem tudi prvič zanosila po letu in pol po HSG. Ima Klomifen od 5. do 9. dne po 2 tableti. 

user posted image  Krtekxx, 36 let:
1. SS dec. 2000, 7 t, brez čiščenja
2. SS avg. 2004, 11 t, 1xabrazija - Kranj
3. ss dec.2004, 7 t, 1xabrazija - Ljubljana
4. ss 5. okt. 2005, 21 t, UPN + 1xabrazija, Ljubljana
5. ss avg. 2006, 8-9 t, 2xabrazija, Ljubljana

user posted image  Špela100,33 let
-1 ss november 2005 ( 8t5d)
- 2 ss marec 2006 ( 10t- 2 user posted image )
ne čaka 8 M,
- imam pa že 10 let staro hčerko

user posted image  Klarissa, 26 let:
pri 18. letih z laparoskopijo odstranjen desni jajcevod zaradi krvave ciste 
1.ss: nov 05 v 9.tednu-abrazija MB
jan 06: LEETZ v LJ (oblika konizacije zaradi PAP2,CIN2, HPV+)
2.ss: jun 06 prazno jajce-abrazija MB
sept 06: Histeroskopija odstranitev pregrade MB
V tretje gre rado! 

user posted image  Pilotgirl,22 let-1 ss marec 2006 (11 t)...ne čaka user posted image ...

user posted image Andreja2000, 41 let
1 ss1990  (10t)   Maribor
1 ss 1990 ( 8t )  Maribor
1 ss 1991(5T)  Maribor
1 SS (13T ) 9.11.2004 Maribor
1SS( 21t ) 19.5.2005 Ljubljana -TINAuser posted image   (park zvončkov)
             user posted image  ima že hčer in sina
Ne pričakuje user posted image   ...

user posted image  julcy, 30let.
1ss junij 2006, 10t, abrazija ; čaka na odstranitev pregrade,

user posted image  Aurora 28, 28 let
1 ss, 31.1. 2006 5 t, Celje
2 ss  19.5.2006  8-9t, Celje

user posted image  Milamay,35 let, 11.6. 2006 UPN v 22 t (zaradi Trisonomije 18) v MB ....  Imam pa doma že fantka, starega 2 leti in 4 m.

user posted image  Irmy, -
-1 ss v 8t, 12/04
-laserska vaporizacija zaradi sprememb na MV
in še  za vzpodbudo vsem vam, pridete za mano garantirano, hčerka 07/06 user posted image user posted image

user posted image  micla, 29 let
- 1. SS 15. april 2005 (9t) abrazija, Šempeter pri Gorici
- 2. SS 16 marec 2006 (10) abrazija, Šempeter pri Gorici
Naslednje user posted image ne čaka ....

user posted image  ---->user posted image  Jelenche, 26 let abrazija v 11 tednu nosečnosti (srček nehal biti)
sedaj srečka user posted image ...PDP 8.7.2007 

user posted image  skutica,  ?let, ss v ? tednu

user posted image  ---->user posted image , Bety, , srečka user posted image ...PDP ????

user posted image  ZogiMarogi : Marec06 ss, napaka na plodu, november 06 srcek nehal bit, abrazija v 10t

Takole, pocasi sibam na fax,pa pol po tepih za na tla, da nasi kuzi slucajno ne bo drselo po parketu. Bova dala vsaj se enag tekaca po hodniku, morda bom kr se kaksnega na zalogo vzela. jo moramo cuvat user posted image
Moj se je cepil proti gripi in evo ga doma, ga ze kuha user posted image  Tko, da jaz ziher ne grem.
Pozdravcek vsem user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
28.11.2006 15:15:06   
lana38
teri!
Prav imaš tudi jaz sem imela user posted image  22.11. Morda pa bo res kaj od Miklavža.user posted image  Ampak to bova vedeli šele, ko bo hodil že Božiček. No, morda kak dan prej.
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
28.11.2006 15:33:41   
teri

user posted image   Sonchek, 29 let -1 UPN (marec 2006 v 23 tednu (na gin.pregledu ni bilo več slišnih utripov, nikol našli razloga)... 27.11. histeroskopija..
.. še čaka na enouser posted image ...

user posted image  ----> user posted image  !!Tinaaja- 1 UPN (marec 2006)- v 14. tednu, trisomija 13...
..srečka user posted image  (PDP 17.03.2007..ima user posted image , bejbiko)user posted image , oblekla Navijaško obleko in sedaj navija za nas!!!!user posted image

user posted image  ------->user posted image   Liona, 29 let
1ss maj 2006, 8t5d, Ljubljana,

...Test 16.10.2006 user posted image user posted image ---- Srečka user posted image , PDP 22.06.2007user posted image

user posted image  raho, 33 let- 18. september 2006, MA, abrazija, (noseča 10t, plod odmrl 8t3d)...še čaka na user posted image ????,  user posted image - Črtomir, 1.1.2005

user posted image  Teri, 24 let, - 1 SS (sept. 2006) v 11 tednu, končala 3.user posted image in zdaj pridno user posted image !Upa skupaj z Lano, da bo Božiček prinesel user posted image !

user posted image  SM10, 29 let - 1ss 16.februar 2006 v 5t6d,user posted image 2 dvojni ss 8 in 10.september 2006 8t4d; Čaka na  user posted image

user posted image  computeters, 40 let-  2ss ( 10.6. in 19.9.06 ) in čaka na user posted image

user posted image  lana38, 38 let- UPN 15.3.2006 (20. teden-DS), noče nasednje user posted image   19.12.
- sina 9 let starega. Tudi to je lahko upanje, ker sem tudi prvič zanosila po letu in pol po HSG. Ima Klomifen od 5. do 9. dne po 2 tableti. 

user posted image  Krtekxx, 36 let:
1. SS dec. 2000, 7 t, brez čiščenja
2. SS avg. 2004, 11 t, 1xabrazija - Kranj
3. ss dec.2004, 7 t, 1xabrazija - Ljubljana
4. ss 5. okt. 2005, 21 t, UPN + 1xabrazija, Ljubljana
5. ss avg. 2006, 8-9 t, 2xabrazija, Ljubljana

user posted image  Špela100,33 let
-1 ss november 2005 ( 8t5d)
- 2 ss marec 2006 ( 10t- 2 user posted image )
ne čaka 8 M,
- imam pa že 10 let staro hčerko

user posted image  Klarissa, 26 let:
pri 18. letih z laparoskopijo odstranjen desni jajcevod zaradi krvave ciste 
1.ss: nov 05 v 9.tednu-abrazija MB
jan 06: LEETZ v LJ (oblika konizacije zaradi PAP2,CIN2, HPV+)
2.ss: jun 06 prazno jajce-abrazija MB
sept 06: Histeroskopija odstranitev pregrade MB
V tretje gre rado! 

user posted image  Pilotgirl,22 let-1 ss marec 2006 (11 t)...ne čaka user posted image ...

user posted image Andreja2000, 41 let
1 ss1990  (10t)   Maribor
1 ss 1990 ( 8t )  Maribor
1 ss 1991(5T)  Maribor
1 SS (13T ) 9.11.2004 Maribor
1SS( 21t ) 19.5.2005 Ljubljana -TINAuser posted image   (park zvončkov)
            user posted image  ima že hčer in sina
Ne pričakuje user posted image   ...

user posted image  julcy, 30let.
1ss junij 2006, 10t, abrazija ; čaka na odstranitev pregrade,

user posted image  Aurora 28, 28 let
1 ss, 31.1. 2006 5 t, Celje
2 ss  19.5.2006  8-9t, Celje

user posted image  Milamay,35 let, 11.6. 2006 UPN v 22 t (zaradi Trisonomije 18) v MB ....  Imam pa doma že fantka, starega 2 leti in 4 m.

user posted image  Irmy, -
-1 ss v 8t, 12/04
-laserska vaporizacija zaradi sprememb na MV
in še  za vzpodbudo vsem vam, pridete za mano garantirano, hčerka 07/06 user posted image user posted image

user posted image  micla, 29 let
- 1. SS 15. april 2005 (9t) abrazija, Šempeter pri Gorici
- 2. SS 16 marec 2006 (10) abrazija, Šempeter pri Gorici
Naslednje user posted image ne čaka ....

user posted image  ---->user posted image  Jelenche, 26 let abrazija v 11 tednu nosečnosti (srček nehal biti)
sedaj srečka user posted image ...PDP 8.7.2007 

user posted image  skutica,  ?let, ss v ? tednu

user posted image  ---->user posted image , Bety, , srečka user posted image ...PDP ????

user posted image  ZogiMarogi : Marec06 ss, napaka na plodu, november 06 srcek nehal bit, abrazija v 10t

Neposredna povezava do sporočila: 2657
28.11.2006 19:36:30   
Liona
Žogimarogi user posted image , ampak vseeno dobrodošla. user posted image

teri in tinaaja sta ti tudi dodali seznam, da nas bolje spoznaš in da boš videla, kaj ima vsaka od nas za sabo.
Kadarkoli ti bo težko, kadarkoli te bo kaj zanimalo: MI SMO TUKAJ.

Drži se in piši

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
28.11.2006 20:03:42   
tinaaja
Tole z Bety mi pa ni vec jasno... Upam, da ni kaj narobe user posted image

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
28.11.2006 20:32:33   
lana38
Bety se pa res ni oglasila nikjer že od 15.11. user posted image  To je tudi meni zelo sumljivo. Pravzaprav mi sploh ni všeč.
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
29.11.2006 7:27:57   
SM10
ŽogiMarogi dobrodošla med nami in ne obupat. Tukaj nas je že kar nekaj z več ss.
Čutim, da bo user posted image  prišla predčasno, ker me spodaj že rahlo špika.Včeraj zvečer pa sem dobila malo krem izcedka, tako, da sem mislila, da bo že danes zjutraj prišla. Mi je rekla več sreče prihodnjič.

Upam, da z Bety ni kaj narobe.
Držim pesti za ostale.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
29.11.2006 8:56:25   
sonchek
Pozdravljena Žogimarogi med nami....user posted image ...

Punce, danes res ni moj dan...oziroma letos res ni moje leto....kaj bi dala, da se drugo leto vse obrne..in da nam končno posije sonce!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image ...na današnji dan, pred leto dni, sva zvedela, da bova postala najsrečnejša človeka na tem svetu...no, vsaj tako sva takrat mislila...ni se končalo po naših pričakovanjih...ampak sej se itak nič ne konča tako kot bi se moglo...user posted image

PUNCE MEN SE BO ZMEŠAL!!!!!!!!!!!!!!!!!
V ponedeljek bi mogla it na histeroskopijo (operacijo)...ampak seveda nič ne more it tako kot bi moglo...in so me spet prestavl...ker je sestra od moje G. zajebala in me je narobe naročilaaaaaaaaaaaa!!!!
MEN SE RES ŽE TRGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Madona, sej če nimaš vez ali nisi na lestvici nekje v najvišjem rangu, si samo številka!!!!!!!!

mahhhh, dons res ni moj danuser posted image , oziroma ta teden res ni moj tedenuser posted image ...oziroma to leto res ni moje letoooooooooo!!!!!

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
29.11.2006 10:37:38   
andreja2000
sonchek,to pa je res nerodna reč,da so te takole zašili in verjamem,da si z živc bolj na slabem v tem trenutu,a le kdo ne bi bil če ga takole zašijejo.
Jaz ti želim,da odidejo daleč proč vsi ti dnevi,tedni meseci,ki niso
tvoji,da odide slabo leto in pridejo tvoji dnevi,tedni meseci.......
Zate-sonchek user posted image user posted image user posted image

punce,tudi mene že pošten zanima kaj je z bety in zakaj se nič ne oglasi.Upam,da je z njo vse vredu.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
29.11.2006 12:20:03   
lana38
sonchek!
Kaj se nisi sama naročila na HSC? Pa res nimaš sreče s to HSC. Ampak kamlu bo tega leta konec in potem bo bolje. Vsem nam je to leto prav grozno in čas je že, da se nam nekaj obrne na bolje.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
29.11.2006 13:21:01   
sonchek
mah...v bistvu sem se hotla, ampak so mi povedal da je vse zasedn...
sestra je pa rekla da kao eno pozna tam in da bo probala še ona...je pa vse zaj...user posted image ...
..ko da sem klicala v Postojno...takoj govorila z enim zelo prijaznim zdravnikom....sva se mal pogovarjala...sem mu povedala kje je težava...in mi je reku, da sicer sva ta mesec zamudila, da naj ga pa takoj naslednji mesec pokličem, pa se bova točno zmenila kako in kaj....
no, to je toooooo...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
29.11.2006 15:51:24   
Anonimen
Sam, da vas pozdravim... Tko ne hitro.
Vpetek imam izpit iz ZUpa in študiram - da ne bom firmi naredila sramote in ruknila.
Držite mi pestiiiiii

LP
R.

(odgovor članu sonchek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2666
29.11.2006 22:27:45   
Milamay
Raho - že stiskamo pesti, da opraviš izpit.

Sonchek - čutim s tabo ... to leto res ni pravo!!! Tudi zame je to leto eno izmed najslabših. Oziroma če sem bolj natančna, pred 7 leti sem imela GROZNO slabo leto, letošnje pa je tudi slabo. Še nekaj dni, pa tega leta ne bo več, mogoče pa nam vsem leto 2007 prinese več sreče. Si bomo ena drugi pošiljale pozitivne misli in dobre želje, pa se potem nekaj dobrega MORA zgoditi. user posted image

Si lahko mislite, da smo v letošnjem letu 3 sodelavke izgubile svoje pikice in to v kolektivu, kjer nas je okoli 30. 3!!! Najprej sem jaz morala na UPN zaradi Trisonomije 18, potem je kolegica imela SS v 12. tednu, v tem mesecu pa je še 3. morala na UPN zaradi kromosomske napake. Se mi zdi, da kar ne morem vsega dojeti. Vse se mi včasih zdi kot hude sanje, iz katerih pa se ne zbudim.
Zdaj me še mori to, da nama ne uspe ponovno zanositi. Ta mesec si merim BT in do danes (20. dan ciklusa) še ni opaziti dviga temperature. Kaj to pomeni? Da sploh nimam ovulacije? NIč mi ni jasno. Lana - ti si taki ekspert v tem. Mi lahko kaj pomagaš? Misliš, da se bo temperatura še dvignila?

Skratka - pozitivno energijo vsem in naj nam novo leto res prinese to, kar si želimo. (No, zdaj pa sem že skorajda kot na kakšni voščilnici, pa to ni bil moj namen. Za to je še čas.)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
30.11.2006 6:47:38   
tinaaja
Dobro jutro,
bo kaksna kavic, cajcek, kakav???
 user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se danes in jutri, pa je spet vikend.
In cez 1 mesec je ze novo letouser posted image  Leto, ki bo prineslo lepe novice, obcutke, pa tudi kar nekaj user posted image user posted image user posted image

Jaz sem ok, jutri imam pregled - standard. V sluzbi imam guzvo, ampak bom ze nekako. Se malo user posted image

Sibam zdaj po tus, pozdravcek vsem borkam, pa naj vam danasnji dan prinese kaj lepega user posted image

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
30.11.2006 7:16:02   
lana38
Dobro jutro!

Milamay, meni se je že zgodilo, da sem imela O tudi na 21. dan ciklusa, ampak potem sem tisti mesec dobila user posted image  šele 34. dan. Lahko se zgodi. Če pa sploh ne boš imela dviga BT, pa bi to res lahko pomenilo, da sploh nimaš O.user posted image  V tem primeru pa bi bilo najbolje, če greš do G in mu to poveš, da ti predpiše morda Klomifen ali kaj drugega, da se sproži O.

Danes ima moj user posted image  rojstni dan. To me pa zelo spomijna na lani, ker sem mu zraven darila zapakirala pozitiven test user posted image . Jaz sem sicer vedela že par dni, ampak sem ga hotela presenetiti. Bilo je prav zanimivo. Žal, pa ga danes nič takega ne čaka, pa tudi punčka, ki bi imela že okrog 4 mesece je žal user posted image . MOrda pa bo res kaj pod božično smreko.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
30.11.2006 10:15:52   
Špela100
Lana glavo gor!!! Saj si že ti tvojemu dragemu eno lepo darilo...ha, ha...
Vse bo, ampak seveda ob svojem času, boš videla....2007 bo naše leto....

Bety se še vedno ni oglasila???

Tinaaja drži se še ta dva dni in uživaj na pregledu, ko boš spet videla svojo piko-poko.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
30.11.2006 12:15:36   
andreja2000
tinaaja,joj,kako si ti prijazna ko nam ponujaš,kavico,čajček,kakav......Jaz bi eno user posted image ,prosim.

Lana38,drži se in bodi močna.In  Špela100 ima prav,že samo ti,si darilo tvojemu.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
30.11.2006 12:31:30   
lana38
user posted image  Bom si morala kakšen trakec okrog namotati zvečer in mu reči, da prihaja darilo v posteljo.user posted image user posted image user posted image
Malo heca ob vsem skupaj tudi mora biti.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2672
30.11.2006 13:14:21   
andreja2000
Ja,Lana,prav imaš,tudi hec mora bit,če prav bi pomoje,trakec na pravem mestu bil kar izviren.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
30.11.2006 14:11:32   
Milamay
JA, Lana, daj si trakec okrog. Mislim, da bi dol padel, ko bi te tako zagledal. user posted image

Kako lepo, da si mu na tak način lani povedala za user posted image . Mislim, da jaz ne bi zdržala, da bi že nekaj dni vedela, da sem user posted image  in da mu ne bi ničesar rekla. Sicer pa tudi nikoli nisem delala testa sama, vedno sva ga oba skupaj (no, on je le stal zraven).

Drugače nič novega pri moji O. Še vedno ni dviga temperature. Čudno! Je pa res, da imam po UPN M na 33-34 dni, tako da bo morda pa jutri. Bomo videli. Midva pač pridno user posted image  in uživava skupaj in seveda upava, da se kaj prime. Ja, če ne bo dviga BT, pa bom klicala svojo G.

Neposredna povezava do sporočila: 2674
30.11.2006 21:43:10   
Anonimen
Punce, da se vam spet malo javim. Tista najhujša žalost in depresija, ki me je dajala, me je minila. Vmes sem imela tudi krvavitev, ki pa ni bila menstruacija, kot sem zmotno mislila... temveč se je - po besedah moje ginekologinje - nekaj še moralo sčistit.

Kar vam hočem povedat, je to, da mi je ginekologinja rekla, da lahko kar začneva na novo... in sem vesela. Vem, da sva rekla, da leto dni ne bo nič, pa vendarle razmišljava v drugo smer... Tudi glede hujšanja mi je odsvetovala, da bi to počela pred nosečnostjo, temveč naj najprej "odrodim" svoje user posted image user posted image user posted image , potem pa se lotim hujšanja...

ŽogiMarogi, vem, da ti je težko, pa vendarle, če se le da, glavo pokonci. Tudi ti boš imela otroka in tudi ti boš kmalu cartala svojo srečo... In oglašaj se tukaj, punce so zelo prijetne.

(odgovor članu Milamay)
  Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?