|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: no aprilke 2005, kako?
8.9.2009 10:04:17   
ksenjak
Dan!

m_m_žal sem tudi jaz danes brez avta, saj gre Renato popoldne v Ljubljano na izpit in bom bosa. Pa sem res mislila pritiuser posted image .
Kar se pa igrač tiče, so pa vsi isti, drugi imajo itak vedno boljše igračeuser posted image .

Aja, pa da ne pozabim, čestitke za prve korake mali Tjašiuser posted image !

tina_lepi nohtki. Kje se pa drgač skrivaš?

Kje pa se ostale aprilke skrivate?

lp

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
8.9.2009 10:40:52   
m_m
ah šment user posted image  samo izpiti so pa prvi, če je le ata dovolj priden, da se uči.
za igrače je pa tak žalostno povedala, ko da jih ona ploh ne bi mela. kaj vse se spomnejo.
ej a ti boš laneja vpisala v kako rekreacijo? mate blizu en klub. aneja je bla včeraj prvič, pa je malo lena ampak navdušena.

< Sporočilo je popravil m_m -- 8.9.2009 10:41:41 >

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
8.9.2009 11:21:51   
ksenjak
Ja, saj sem tudi jaz bila sigurna, da ju bom lahko peljala.
Izpit je pa obvezen, ga morajo kao vsi šoferji naredit, če ga še nimajo seveda.

Za Laneja pa kar naprej sprašujem okrog rekreacije pa tu v bližini ni nič. Kateri klub si to mislila? Kam si pa Anejo peljala? A bi bilo za nas tudi možno, da Laneja tam vpišem?

lp

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
8.9.2009 11:34:05   
m_m
Športni center sung pri bazenu v orlovi vasi user posted image  borilne veščine imajo za otroke od 4 leta naprej. Dvakrat na teden, pon in sre ob 17:00. Jutri verjetno gremo spet gledat pa zraven lahko telovadi, da vidi če mu je všeč. Mislim da je to najbližje user posted image

* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
8.9.2009 11:36:35   
ksenjak
Ja, saj tja sem ga jaz že spomladi peljala pa potem tretjič ni hotel notri, ker ni nikogar poznal in vsi so bili večji od njega.
Sem pa razmišljala, da bo malo kasneje spet probala.
A ti jo jutri tja pelješ? Mogoče bi se pa skupaj lahko zmenili, da se Lanej ne bi tako samega počutil. A plačala si že?

lp

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
8.9.2009 13:11:29   
m_m
včeraj je bla prvič tak  da se še ne da povedat al bo hodla al ne, pa bomo pol plačal. ji je blo pa fajn, tut ko ni nobenga poznala. jutri verjetno gre, sam lahk da jo bo ata peljal.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
9.9.2009 7:12:51   
ksenjak
Jutro!

m_m_ob kateri uri se začne? Najbrž bom pa jaz Laneja tudi peljala pa da vidim, če mu bo zdaj kaj bolj do tega.

lp

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
9.9.2009 7:13:25   
ksenjak
Eh, sem smotana, saj si že zgoraj napisala, da je ob 17.00. Mislim, da pridemo tudi mi.

lp

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
9.9.2009 8:45:40   
m_m
aha, prav. mogoče se vidimo user posted image  če ne bosta pa sam tamala dva uživala. včeraj je brcala blazino zvečer s tako vnemo pa boksala me je kar primlo da bi še js hodla user posted image  mogoče drugo leto.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
9.9.2009 8:54:43   
ksenjak
Jaz sem bila spomladi zelo navdušena, ko sem jih gledala, tako da bi še jaz hodila. Pa še trener je fejstuser posted image .

lp

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
9.9.2009 8:55:07   
ksenjak
Ej, še to sem pozabila vprašat, a si bila včeraj v Sparu?

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
9.9.2009 9:07:41   
m_m
user posted image  no, no user posted image  mogoč ga še poznam.
ja smo ble, dobla je eno kartico, slikco ji je narisal, pa slikala sem ju skupaj. vmes je igral pa so parkrat peli pesmico, pa govoril je pravljice pa zraven risal, na kocu pa raztalal risbice. je blo za večje otroke, čeprav je blo nekaj malčkov pod 2. smo se pa tut atiji in mamice nasmejal...

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
10.9.2009 7:27:33   
Naty*Taja
Dobro jutro! Sam da vas pozdravim vse skup, potem pa šibam pucat...AAAA!
M-m čestitke za prve korake!

MONTIGNAC

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
10.9.2009 7:53:19   
ksenjak
Jutro!

naty_ti nič ne zavidam, čeprav iskreno povedano, bi jaz vseeno rajši doma pucala, kot tule v službi sedela.

lp

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
10.9.2009 14:28:20   
junior
Živjo vsem skupaj. Evo čez par minut greva z Lauro na otroški bazar, sva vsako leto kar dosti prisotne, ker nama je ful všeč upam da bo tako tudi letos.
lp Karmen in LAURA

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
10.9.2009 14:39:54   
m_m
naty user posted image  sej bo

ksenja naša bo kar hodla, je vesela, ko je konc treninga pa vpraša kdaj bo spet, tak da septembra jo vozimo. Sam je pa lena pa neposlušna. sem jo pol kregala, zakaj je Laneja žgečkala pa motla, pa je rekla da je sam hotu user posted image  Sploh ne bo priznala. Pa me je čez čas vprašala kak to vem, sej je ne morem gledat, ko je nalepka na vratih user posted image  groza. Upam, da bo pol bolš ko bo manjša skupine. Kak se je pa vaš mel?

o junior poročaj kak je blo. Pa upam da vaju dež ne ujame, ker pri nas dežuje.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
11.9.2009 7:30:21   
ksenjak
Jutro!

m_m_Lanej je bil navdušen, tako, da v ponedeljek spet pridemo. Upam, da bo vztrajal. Ja, je tud on rekel, da ga je motilauser posted image  pa sem rekla, da naj se pač drugam v vrsto postavi. Sem mu razložila, da se ne smeta motit, ker drugače ne bosta nič vedela kaj početi. Je rekel, ja, ja mami, sej vem.

junior_si me ravno spomnila, da moram, da malo na internetu prečekiram, kako je s tem bazarjem. Mogoče bi pa jaz tudi naša dva peljala.

lp

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
11.9.2009 9:11:07   
m_m
ksenja jo bom posebej pripravlja za pon. al bom pa rekla, da če ne posluša pa če se bo tak obnašala, da pač ne bo hodla. Pa naj ji še sam pred treningom reče, naj ga ne moti, mogoče ji bo prišlo do živga.
A v LJ tut dežuje? tuki je tak žalostno vreme... sem se spravla otroške dnevnike pisat. Anejin je najbolj poln, Tjaši precej manka, zdaj moram pa novga začet pisat. Pa še zbrala sem onge To sem jaz, ko ima največ vprašanj, v ostale bolj slikce not pokaš in seveda js ne bi bla js, če si ne bi zmislila še kak dodaten list not dat in zdaj ko ma en morta met še ostala dva user posted image  

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
11.9.2009 10:24:26   
ksenjak
Ne se sekirat. Se bodo že poštimali. Bolj je važno, da bosta vztrajala.

Jaz sem pa hvala bogu že zaključila s temi dnevniki. Sem za oba imela tisto knjigo Moj otrok, in vodiš vse živo do vključno drugega leta. Jaz zdaj vpisujem samo še počitnice in potovanja.

Vreme je tudi v Ljubljani grozno, temno, no in ko si že omenila, ravnokar je začelo še deževati. Hvala bogu, da je petek.

lp

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
14.9.2009 10:41:37   
m_m
No pa je konec vikenda user posted image  in  dežuje

Me smo danes od P, je spet začela na veliko kašljat, tako da čakam na izvide. Sirupa nisma doble, ki je edini pomagal, ker je rekla da samo blaži posledice, treba je najti vzrok. Se strinjam in upam, da ga bomo našli.

ksenja za danes smo malo vadili hojo po vseh4, pa poslušnost pa da ne sme nobenmu nagajat user posted image  a ti maš dnevnike sam do 2 let? mi bomo mel krst pri 2 letih user posted image  zdaj ga ne grem delat. js mam knjigo do 3, pa pol sem dodala še do 5 RD, pa božička, pa morje...

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
14.9.2009 11:00:10   
Naty*Taja
Dobro jutro, kljub dežju, ki nas zaliva! user posted image
Imam eno vprašanje za vas glede naših aprilčkov, ki me zdejle že kak teden muči.
Namreč Marcel se kak dober teden ponoči v joku zbuja in tako neutolažljivo joka, da ga sploh ne morem pomirit. Zdej me pa zanima vzrok? A se vašim malim tudi kaj podobnega dogaja? Ker če ja, bi bilo lahko obdobje. Drugače pa mi že vsemogoči vzroki po glavi šibajo. Njabolj me je strah kakšnih resnih vzrokov. Kot verjetno vsi tudi mi nimamo ravno prave informacije, kaj se vsakodnevno dogaja z našimi otroki v vrtcu. Upam, da bo kmalu sestanek, da se malo pozanimam. Druga varianta je ta, da preveč divja cel dan in mu potem ponoči dogaja? Ali pa mogoče odnos starejših otrok na igrišču pod našo njivo. Valda je mali dost tam s kolesom, žogo in včasih tudi sam. Imamo pa v vasi dvojčka, ki ju ljubkovalno kličemo specialca, ker sta res živa in počneta vse možne vragolije od spuščanja sosedovih sodov pod breg do vožnje s kolesom po klancu brez bremz...poleg tega pa nimata nobenega nadzora staršev. Ena taka samotarja, potem pa še (ne)vzgojena tako, da te pošljeta tudi v PM!! Pa male verjetno tam dol tudi kej vstrahujeta. Vežde gre Marcel že tudi sam na igrišče, če je pa praktično tule čisto zraven nas in ga iz okna dol vidim. Amapk očitno bom mogla it policaja zraven špilat, da vidim kaj se dogaja. Mogoče, mogoče je pa tudi tam vse ok. Potem pa ne vem več kaj naj še premlejem. A mogoče to, da se zvečer preveč naje, ali pa je kriva predčasna poškodba glave za težje zbujanje? Ma res sem čist zmešana in ne vem več kaj naj si mislim! Dejte mi no povedat, če se tudi vašim kaj podobnega dogaja.
M_m boš ti poročala, ko bo dojenček, če je slučajno kaka stiska zaradi tega?
Eh, tile naši občutljivi bikci!

Drugače pa smo super prestali krst! Mala sta bila pridna, tavečjadva malo manj, žurka pa uspela v nulo! Slikce pa so še v obdelavi našega fotografa! Samo eno v predpripravi na odhod...naši trije mulčki...:

user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
14.9.2009 11:05:29   
Naty*Taja
Aja še to. Tudi jaz imam tiste dnevnike Moj otrok do dveh let...no ja, za Urbana ga še nisem kupla.
Drugače sem se pa podala v blogerske vode ... da ohranimo v spominu tiste najlepše trenutke in dogajanje..po moje bodo tile naši sam na računalnikih in ne bodo več znali pisat. user posted image Če ktero zanima, naj mi pošlje zs, pa dobi naslov bloga.
E zdej imam pa že alarm

MONTIGNAC

Neposredna povezava do sporočila: 3347
14.9.2009 11:12:39   
m_m
oj naty user posted image  sam da je ratalo. Ej Aneja je tut nekaj časa jokala ponoči, najprej sem mislila, da jo je kašelj zbudil, potem pa je rekla da ni več pravljic slišala. Ker zaspi ob pravljicah, ponoči se pa CD ustavi. Zdaj jo pa itak js zbujam da inhaliramo. Kaj pa sam reče, da je bilo? Lahko ga kakšna mora muči. Mi pa imamo probleme v vrtcu, ker je zdaj sama mlajša vzgojiteljica in naš vragec ves vražji, pa jo ne more krotit. Pol se ji pa še fajn zdi, kaj je nardila. Zdaj je bla kregana in čakam da vidi če je bolše. Če je kdo od domačih zraven ponavadi ne upa nič, al jo pa malo opomneš da se tak ne obnaša in je v redu.
Za jokanje ga pa kar izrašaj ponoči, ko ga tolažiš, zjutraj, če se spomne da je jokal pa zakaj. Mislim da bi mogli že sami povedat kaj je. Js Anejo zdaj večkrat pocartam, ker mi je zadnič rekla da jo samo kregam. pa sem ji mal razložla zakaj jo kregam pa kaj mora nardit, da je ne bom več. Pa gre malo na bolše. Smo pa takrat same in tut če se Tjaša uštuli, ji ne pustim, ker se zdaj pač cartam z Anejo, da mora mal počakat. Se mi zdi, da se Aneji kar fajn zdi.
So pa aprilčki ful občutljivi user posted image  mamo več problemov pri 4 letih kot pri drugi pri 1 letu.

Neposredna povezava do sporočila: 3348
14.9.2009 11:31:41   
ksenjak
Dan!

Naty_Lanej je tudi imel tako obdobje in mislim, da je šlo samo za močno podoživljanje vsega, kar se mu je čez dan dogajalo. Po moje ni nič resnega in bo minilo samo od sebe. Bi ga pa jaz takrat probala rahlo prebudit in se z njim pogovorit, ali je kaj takega sanjal in kaj.

Vidim, da ste na krstu uživali, tamalčki so pa že vsi po vrsti pravi korenjaki. In vidim, da so skupinsko slikanje vsi trije vzeli zelo resnouser posted image .

m_m_jaz sem pa Laneja naučila prevale delat in je bil čist navdušen. Upam, da bo danes tudi, ko ga bom peljala.

Zdaj bi pa še jaz za kakšen nasvet prosila, in sicer, ne vem, kako naj ravnam pri pordelem spolovilu Kiare. Začelo pa se je to pojavljati zdaj, ko je brez pleničke. Sem na otrocih odprla temo pordelo spolovilo in vsak nasvet bo dobrodošel.

lp

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
14.9.2009 11:32:15   
ksenjak
Aja, pa m_m_sporoči, ko dobiš izvide. Upam, da ni kaj resnega.

lp

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?