|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: no aprilke 2005, kako?
14.9.2009 11:46:31   
Naty*Taja
Hvala punce za tolažbo. Sej ponoči ga vprašam, kaj je pa mi ne zna razložit. Bom počakala, če bo minilo.

Ksenja - za spolovilo. Lahko je občutljiva na prašek ali mehčalec, je perilo dobro fajn prelikat. Pri punčkah je le vse skup bolj občutljivo. Lahko da ima kako vnetje - to bi zdravnik najbolje ugotovil. Lahko je tudi vnetje sečil in je urin bolj pekoč. Po moje najprej poskusi pri prašku in mehčalcu, potem pa k zdravniku, če ne bo izboljšanja. Aja pa še to - lahko je problem pri brisanju spolovila - male si včasih same obrišejo, ko gredo lulat pa tak fajn od zadaj naprej potegnejo vse bakterije iz ritke... evo, nekaj bo sigurno. user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
14.9.2009 12:13:58   
honey
Evo mene spet po dolgem času. No, da poročam za tisti "morski" vikend- bila sva v Umagu, vzela sva s sabo še moževo nečakinjo in smo šli v Umag. Bil je bolj babji vikend - če odšteješ dva moška primerka (otroka) user posted image . Bile smo moja sestra z malim, najina mami - z nama - pa jaz z našim malim in moževo nečakinjo. Smo se imele prav luštno. Vreme je bilo izjemno - sonček, pihalo je sicer malo, ampak nič pretiranega, kopali smo se - v glavnem super je bilo. Ko smo prišli pa domov, smo pa skoraj zmrznili user posted image

Potem sem imela pa pester teden - no, predvsem glede večernega spanja. Sva v torek začela z možem delati hiško za našega novega člana - pujska in sva jo delala v torek do 00.00, v sredo do 00.30, v četrtek isto, v petek sva omagala (oz. jaz sem omagala, mož je šel po svoje) in v soboto cel popoldan - je bil pa mož bolj aktiven, jaz sem delala druge stvari. Ampak uspela nama je pa zelo lepo user posted image . Sva kar ponosna nanjo user posted image . Tako da smo šli včeraj iskat našega Tedija. Tim se je odločil, da če bo fantek, bo Tedi, če bo pa punca, bo pa pujsa Pepa. No in imamo Tedija. Saj ga bom poslikala, ko bo reveža malo manj strah - je povsem preplašen, se kar trese revček. Pa še dolgčas mu je - tam je bil skupaj z mamo in 7 bratci in sestricami in celim kupom drugih živali, tu je pa sam. Sem že razmišljala, da bi mu dala še enega zajčka za družbo. Bom še videla.

Drugače je pa vse po starem.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
14.9.2009 12:51:01   
ksenjak
Naty_ja, saj pri brisanju je po moje problem. Pravi pa, da je nič ne peče ko lula, tako da mislim, da je bolj problem v zunanjosti spolovila. Mi je ena svetovala, naj jo že, ko iz vrtca pride, temeljito umijem in zamenjam hlačke. Bom probala s kamilicami in bepantenom.
Aja, pa kar se mehčalca tiče, bi bilo tudi za razmislit. Jaz velikokrat spodnjic ne likam in očitno bi bilo bolje, da jih Kiari polikam.

honey_to moraš pa obvezno poslikat in dat na RR. Me prav zanima, kako izgleda vaš novi član in pa njegovo domovanje.

Sem že prej pozabila - Naty jaz bi te prosila za link do bloga.

lp

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
14.9.2009 13:04:34   
m_m
ksenja js tut, ob dveh moram nazaj. Za tvoj problem pa, pri nas je kar rdeča lula, je blo obdobje, ko je skos jamrala da jo peče, tavlka, pa smo zvečer pri tuširanju umivale obe, ker njej ni šlo. Js sem bla bolj temeljita, pa še sama je probala. Potem smo namazale s kremo za rdečo ritko in v parih dneh je blo bolše. Zdaj je pa dovolj če temeljito umijemo. Aja problemi so se pa začeli, ko je začela sama na stranišče hodit ker se tudi sama obriše (če lula) in to naredi tak tak, na pol. Krema pa pomaga od bubchen ona v tubi ali pa kar bepanten.

naty sej bo user posted image  ej, a pol si ta teden kej fraj? jabolke bi vseen prišla iskat. o blogih pa nimam velik pojma, je že menda sskrajni čas da se začnem mal zanimat user posted image  ja js bi tut prosla za link al geslo al kaj pač rabim, da pridem na tekoče... user posted image

honey potem že tedi biva v novi hiški user posted image  kak si ga spravila v vrtec? naša bi ga ziher s seboj hotla vzet al bi pa raj doma ostala. ja slikce nam pa le zrihtaj user posted image

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
14.9.2009 18:21:31   
honey
M_m, če misliš, kako sem Tima spravila k babi, ni bilo problema, ker zjutraj spi user posted image . Ja, drugače pa Tedi že spi v svoji hiški. Ga je sicer mož včeraj na silo porinil notri, danes pa že skače noter in ven kot kobilca user posted image Ga bom jutri poslikala in dala v album, danes mi je že prej ušel spat user posted image

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
15.9.2009 7:35:30   
ksenjak
Jutro!

m_m_kaj so pokazali izvidi?
Ali sta včeraj šli na telovadbo? Jaz sem si zrihtala varstvo za Kiaro pa Lanej ni hotel itiuser posted image . Ko sem ga vprašala zakaj, je rekel, da predolgo trajauser posted image .
Ja, nič, očitno bomo spet probali spomladi.

lp

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
15.9.2009 10:25:33   
m_m
honey user posted image  aja. Je že domač?
Ej vidim, da maš skos v podpisu, da bi rada shujšala. Dej povej, če ni skrivnost, kolko kil pa? OZ. ali je to še od poroda. Js norim, ker grejo kile kar gor, pa še 6 jih mam od Tjaše, 8 je frišnih. Zdaj mam še za 6-7kil lufta, da bom na koncu na istih kilah kot pri teh dveh. Sam iz izkušenj vem, da v teh 3m pridelam dvakrat več user posted image

ksenja hja, na krvi nič ne kaže na kako okužbo dihal ali na alergijo. Ni pa to 100%. Krup se ne more tak dolgo vlečt. Lahk bi bil refluks, mamo zdaj zdvignjeno vzglavje. Al pa ne diha skozi nos pa ma odprta usta ponoč. Moram čekirat. Lahk se pa kdaj astma razvije. V pon mormo k naši P, ker je bla ta dežurna, da raziščemo vzrok.
Ja včeraj sma ble user posted image  Ji je šlo mal bolš ko zadnič, sam enkrat je enga fantka ruknla, pa enih vaj, počepov pa sklec ni delala, pa ne zna preskočt ovire, zalaufa, se vstavi pred oviro, jo gleda, pol pa po njej hodi user posted image  bumber. Aja pa mal jo matra kera je leva in kera desna noga. Zdaj zna že po 4 hodit, sam tako vrsto nardi, da so jo na koncu že prehitevali tamali.
Veselje ma za hodit, sam js ne bom mela veselja dat 30€, če bom vidla da ne dela tak ko treba. Jo je moral trener parkrat okrcat, da če delamo delamo vsi, kdo pa ne, ne bo hodu na trening. Pa se je ni dotaknlo. Zgleda, da bo treba vse vaje doma vadit, ker se trudi, tam jih je verjetno preveč in če je ne pokliče po imenu, ne šmirgla. Je pa tut trener reku, da je vsakič bolše. Doma je čist nora, bi rada pokazala kaj so delali.
A pol Laneju ni user posted image  Zadnič je zgledu kar zagret. dobil smo pravilnike, pa rabljene kimone bodo prodali ti ki so jih prerasli. Upam da bojo vsaj polovične cene.

< Sporočilo je popravil m_m -- 15.9.2009 10:30:32 >

* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
15.9.2009 11:33:19   
ksenjak
m_m_ne vem, kaj je temu mojemu otroku. Je bil čist zagret, še prevale se je naučil delat, včeraj pa da ne gre. Pa sem ga še spraševala, zakaj se je potem hotel naučit prevale delat pa je rekel, da zaradi mene, da bi bila jaz vesela, če bi znaluser posted image . Kr neki.
Bom videla še v sredo, če ne bo hotel, potem ga niti ne bom več spraševala.

lp

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
15.9.2009 11:39:16   
honey
M_m, meni od poroda ni ostalo nič - še dobro user posted image . Oz. jaz sem imela še 2 kg manj, ko sem rodila, kot prej. Vse sem pridela še pred nosečnostjo. Med nosečnostjo sem se zredila "samo" 8 kg. Bom enkrat dobila voljo in začela hujšat - ja, ene 20 kg bi kar moralo dol user posted image

Punce m_m in ksenjaK, kam pa vozite otroke, na kakšno telovadbo, mislim? Priznam, da res nisem brala vsega za nazaj, danes sem pa videla post, da omenjate neke kimone. Ker jaz sem hotela Tima vpisat v judo vrtec, pa je samo v LJ., kamor bi ga morala popoldan nazaj vozit. To mi pa ravno ni všeč. Saj mu sploh še nisem povedala - zaenkrat še ni nič omenil, mogoče je pozabil. Ker vem, da bo razočaran 100/h.

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
15.9.2009 12:50:04   
ksenjak
honey_na tekvando (pa ne se smejat, ker sem napisala kot se izgovoriuser posted image ).

lp

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
15.9.2009 13:07:36   
m_m
ksenja user posted image  piši kao što govoriš user posted image  

honey naša bi tut na judo hodla, sam je skor pri celju, to je pa ene 20min vožnje v eno smer. To je blo še za naju daleč, pa sva oba hodla, sam ne na judo. Tule nekje bližje majo balet, je tamala zvohala, sam mislim da hoče hodit samo zato, ker sta dve iz vrtca tam. Bomo zdaj s temu probal, pa a vidim kak se bo izteklo.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
16.9.2009 7:27:28   
ksenjak
Jutro!

No, evo mene, zaenkrat še zdravo (moram potrkat), se pa gripa neverjetno hitro širi po naših koncih. Še v trgovino mi ni več za it. Upam, da bo minilo brez posledic.

m_m_ja, je rekel Vuk Karadžićuser posted image .

lp

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
16.9.2009 8:25:34   
Naty*Taja
Evo še mene. Jaz vam povem, da me bodo cote ubile!!! Vsak božji dan se samo s cotami bavim!! Vse polikam, zložim, pa je zvečer polna kanta!!Mater!! A je pri vas tudi tako? Sem rekla, da bom začela plastiko kupovat in kr s coto brisat! user posted image Ne, res je noro. Kaj šele bo, ko bom na šihtu spet pa še tamali v vrtcu? Res mi ni jasno. Pa tamala se zuni popoldan kr lepo polula v hlače pa je spet ena žehta več... Pa Marcel pomaga pri vsem sranju zunaj in valda se ne pazi. Eh!

Drugače pa moj blog še ni čisto urejen, ker mi seveda ne rata zadeve uredit, ni časa. Zaenkrat kr sproti bolj zapisujem, da ne pozabim, potem bom pa urejala. Pa naslov je ubitačen za zapomnit - še sama ga ne vem! user posted image

M_m ja, smo doma ta teden. Kr oglasi se. Imam eno vrečko cot zate za tamalo, če ti bo kej prav prišlo - jaz bi se jih rada čimveč ognila! user posted image

E zdej me pa že mala sirena kliče da greva na en giro!! LP

MONTIGNAC

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
16.9.2009 11:01:03   
ksenjak
Naty_hvala še tu za zs.

Ja cote pa tudi mene ubijajo, perem vsakodnevno pa računaj, da je moj samo čez vikende doma.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 3364
16.9.2009 21:52:24   
Naty*Taja
In, Ksenja, si kej gledla? kakšno mnenje?

MONTIGNAC

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
17.9.2009 7:37:01   
ksenjak
Jutro!

Naty_včeraj nisem utegnila. Upam, da mi danes uspe. Bom pa pokomentirala.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 3366
17.9.2009 9:04:05   
m_m
ja ksenja user posted image  js tut ne vem več kaj bi naredla. V trgovino moram nabavljat če česa zmanka, od gradbenega materiala do hrane, tam se kar hitr česa nalezeš. Včeraj je bla še tamala doma, ponoči jo je kašelj zagrabil, smo no bolj jaz sem prebedela noč, ko sem poslušala. In z njo kaj nardit pa okol hodit je tut kriza, ma težko rit pa miga ko je na rokah, da bi jo pa sprehajala, pa ni časa. Še na trening sem jo vzela. Danes sta obe mal smrkale, v takem primeru ne hodimo nikamor, tut v vrtec ne, pa je tule tolk dela okol strehe, da še zunaj ne mormo bit. Reku ni noben nič, so pa drugi otroci dost bolj bolani hodil v vrtec.
Kako pa je stanje pri vas? V Polzeli majo pestro, za našo šolo še nisem nič slišala.

naty user posted image  js sem opustila likanje samo na nujne stvari. Sem pa opazila, da če zložim še vroče stvari iz sušilca, so čist v redu. Perem pa za vikende, če česa ne zmanka že prej.
A pol ste doma? Fino, danes mamo v vrtcu sestanek, tak da ne bo šlo, jutri? tule bojo tak streho delal, ne smemo ven hodit.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
17.9.2009 9:10:07   
m_m
wou naty pa to je skor tak ko moj dnevnik user posted image  sam da maš placa kuk hočeš pa slikic daš kuk hočeš. Fajn je. Kaj pa še ni urejeno? A vrstni red? In to pišeš ko članke kaj se dogaja, pa lahk vsak pogleda? Kuk prostora pa maš?

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
17.9.2009 9:27:37   
tinatona
Hej punce!

Evo mene. Se javljam po ˝dolgem˝ času. Zdaj je imela prijateljica (in bivša sodelavka) na počitnicah sina z družino z Nove Zelandije in sem večino časa tam preživela in svoj manjko angleščine noter prinašala. Smo se prav fajn meli. No včeraj so šli pa nazaj domov, tko da bo zdaj malo več časa za RR.

Sicer smo pa trenutno bolni. Jaz sem od ponoči prehlajena za znoret. Danes me tako glava boli, da bi najraje ne šla delat (ampak moram). Bom vzela dva lekadola, potem bo pa upam malo bolje. Ožbej je pa že cel teden doma - je fasal spet laringitis in še vedno tako grdo kašlja in malo kuha, da je doma. K sreči je tudi moja mami doma in ga lahko ona pazi.

Naš Ožbej pa na kakšno telovadbo ne bi hodil - je rekel da to že v vrtcu počnejo. Bi pa rad šel v tečaj angleščine. Je rekel da bi rad znal tako govorit kot Tjaška in Luka (vnuka od prijateljice), tako da bom zdaj malo pogledala če imajo kje kak tečaj že za tako male. Lani vem da naj bi ga imeli v vrtcu, pa mi je vzgojiteljica odsvetovala, ker je baje bolj beden. No pa ga potem ni bilo zaradi premalo prijav. Ne vem pa kako bo letos.

Naty jaz najinih stvari tudi ne likam. Če se le da jih zložim takoj ko jih s štrika poberem, pa so čist kul. Pa se zarad Ožbejevih majc itak ne sekiram, ker je tik tak umazan. Jaz mam  pa tud majčke iz H&Ma, ki se ne mečkajo zlo, tko da jih tud ni treba likat.

Nič... moram it delat. Se popoldan še kaj javim.

Lepo se imejte.

LP Tina

p.s.:honey krasen je tale vaš Tedi. Zdaj pa hitro še slikce tuki gor nalimej.

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
17.9.2009 9:38:17   
ksenjak
m_m_ja, je včeraj Lanej celo rekel, da bi šel na telovadbo, ampak sem rekla, da ni šans. Tam je pa leglo bolezni. Moraš računati, da jih je veliko iz našega konca in posledično najbrž ogromno bolanih. Jaz se bom takoh stvari zaenkrat probala vzdržat.

tinatona_jaz sem pa glih razmišljala, kam si poniknila. Sem bila sigurna, da si končno kako fajn službo ujahala. Pa drugače? Kaj novega?

Naty_evo, zdej grem pa tud jaz malo na tvoj blog.

lp

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
17.9.2009 16:06:48   
tinatona
Hej!

Ne ne Ksenja, nisem še našla službe. Sem še vedno tam kjer sem bila in se zaenkrat čist ok počutim.

Naty jaz bi tud šla malo blog pogledat.

LP

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
18.9.2009 8:14:51   
ksenjak
Jutro!

Naty_evo, mi je uspelo pogledati blog in je res zanimiv. Ful luštno. Meni se pa sploh ne da, da bi se takega podviga lotilauser posted image .

Kako ste pa drugače v tem oblačnem petku?

lp

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
18.9.2009 8:43:27   
Naty*Taja
Dobro jutro!
Ksenja, jaz sem super, ker smo se od osmih zvečer do pol sedmih samo enkrat namalicali, drugače pa spali!Uh je pasalo. Zdej sem pa kot rožica.

Blog pa zdejle mi še rata kaj napisat, potem pa ko bom šla na šiht pa vprašanje. Sej si vidla, da je leto 08 brez zapiskov. user posted image Sem takrat delala!

MONTIGNAC

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
18.9.2009 9:00:12   
tinatona
Hej punce!

Evo spet mene. Trenutno še ob jutranji user posted image .

Ksenja jaz sem prav bedno - prehlajeno. Mi je pa fajn, ker bo Ožbej šel popoldan z našimi v Motnik in bom lahko res malo počivala, ker z njim to počet je nemogoče.

Naty jaz še nisem uspela pogledsat na blog - bom verjetno tekom vikenda lažje. Hvala še tule za link. Ej dej ko boš mela čas si ticker popravi, ker si tam še v pričakovanju...  user posted image

LP Tina

p.s.:Še za vas ena kavica...
[/link][link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://cremamagazine.sitesuite.ws/images/coffe.jpg&imgrefurl=http://www.ednevnik.si/entry.php%3Fu%3Dsasska%26e_id%3D50704&usg=__51FFKKnECbqSJ6iKU8GLVOiBwtE=&h=248&w=313&sz=34&hl=sl&start=4&um=1&tbnid=ZnjCBg7Zbw_EqM:&tbnh=93&tbnw=117&prev=/images%3Fq%3Dcoffe%26hl%3Dsl%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:sl:official%26sa%3DN%26um%3D1]

Neposredna povezava do sporočila: 3374
18.9.2009 9:39:47   
ksenjak
Lahko rečem, da sem se danes tudi jaz naspala, smo lahko spali eno uro dalj in se kar pozna. Mi je pa tamali spet trmaril na hodniku v vrtcu in ne vem kaj bo iz tega. Sem opazila, da je bila vzgojiteljica kar slabe volje, sploh pa potem, ko je videla, da trmari ker ene igračke ni s sabo v vrtec prinesel. Je potem kar malo grdo rekla, da bo o tem itak govora v ponedeljek na roditeljskem, da se igrač ne sme nosit. Pa saj vem, da ne, po drugi strani bi pa rada njo videla, kako bi se vsako jutro ob 5.45 uri pred odhodom v vrtec doma pregovarjala z dvema, kaj se sme in kaj ne. Meni se namreč v službo mudi, tamala dva sta zaspana in tečna, jaz pa naj ima še igračo iz rok strgam?! Ja, po moje se še v eni uri ne bi v vrtec spravili. Ma, sem jezna!

tina_hvala za kofe.

lp

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......