Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 26.8.2009 6:59:14
|
|
|
|
ksenjak
|
Ja, saj ti pravim. Zdaj ko je Kiara že malo večja, me spet vleče. Ja, avto bi pa v tem primeru mi mogli zamenjati. Pa drugače? Ste kaj doma? Res bi se morali enkrat videti. Saj, če si pri volji pa ti prideš s tamalima. Imamo tudi mi ogromno za igrati zunaj. lp
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 26.8.2009 8:44:21
|
|
|
|
tinatona
|
Hej punce! Evo še mene. Mi2 sva kar vredu. Tamal je mel v ponedeljek spet napad laringitisa, pa popoldan mal vročine, ampak zdaj je pa že kul. Ksenja sej se lahko tudi v Cerkljah dobimo. Al pa dans popoldan v Motniku, če mate čas. Mi2 morva it v Motnik vrt zalit, ker sta naša2 na dopustu. m_m super da boste zdaj imeli fantka!!! ČESTITKE! Jaz bi tud mela še enga , pa vprašanje če bo kaj. LP
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 26.8.2009 9:59:57
|
|
|
|
ksenjak
|
tina_Lanej in Kiara ostaneta v Cerkljah do petka, jaz pa grem danes po službi domov zaradi Pike in Poke, jutri po službi pa spet v Cerklje, kjer bomo ostali do petka popoldan. Tako, da danes z Motnikom ne bo nič. Lahko pa v četrtek popoldan v Cerkljah, če bi ti odgovarjalo. lp
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 26.8.2009 11:32:02
|
|
|
|
m_m
|
ksenja vi ste že tak imeli koze ne? Naša je ta teden doma, v ponedeljek bo šla v vrtec, tamala pa k zobarju ob 1. letu pa po potrdilo za vrtec. Smo ta vikend doma, lahk se oglasim, dop moroče rajš, ko tamala še ni tak sitna. Js sem pa že obilna, sam me je bolj trebuh kot pri onih dveh.
* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence. * * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje. * * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 26.8.2009 12:16:22
|
|
|
|
ksenjak
|
Ja, imeli. Midva z Lanejem, ko je bil star 7 tednov, Kiara pa letos januarja. Hvala bogu, da je mimo. V soboto imamo čas, v nedeljo pa nas ni. Sporoči. lp
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 27.8.2009 8:37:59
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Ja, čestitke M-M! Imam pa zate že neki pripravljeno za Tjaško, če se boš kej oglasla, al pa če se kje dobimo? Lahko bi pa kako srečanje z malimi nardile, a? Kje za Savinjo?
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 27.8.2009 9:16:01
|
|
|
|
ksenjak
|
Jaz bi se tudi pridružila. lp
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 27.8.2009 22:58:15
|
|
|
|
m_m
|
ksenja ti si jih zdaj imela??? A je blo hudo? Baje je pri odraslih hujš kot pri otrocih. Tamala še nima nič. Krastice pa že lepo celijo, samo one tavelike so grde. naty jupi. Ej maleki bi se res lahko kje dobli. dokler je zunaj še tak lepo in dokler se meni še kaj da. Mal me že matra, moram mal telovadit da zdržim do konca. Kako igrišče mogoče? Ksenja ti za enga veš, tak da ma kak tobogan, mal zelenice, gugalnico... Naty kdaj boste mel jabolke?
* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence. * * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje. * * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 28.8.2009 8:37:17
|
|
|
|
Naty*Taja
|
M_m prva jabolka so že v skladišču, tak da...povej kolk rabiš. Kaj če se 4. 9., v petek popoldan dobimo?
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 28.8.2009 22:47:25
|
|
|
|
m_m
|
naty Ja kako gajbo že. ti sporočim. V petek je pa v redu datum, upam da ne bo kakih koz ko bo ravno 14 dni od teh. Kaj pa plac ksenja?
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 31.8.2009 7:03:36
|
|
|
|
ksenjak
|
Jutro! Evo mene. V petek sem imela dopust, danes pa spet jovo na novo. m_m_ja, malo bi morala razmislit, kaj pa vem. A vidve bi se nekje v Celju dobile? Ker drugače je ful luštno igrišče za otroke v Vrbju pri Žalcu. Povejte, kaj vam bolj odgovarja. lp
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 31.8.2009 11:31:30
|
|
|
|
m_m
|
ksenja OK. bomo že našle. Še nisem bla tam. CE tu pod gradom vem da majo ograjeno, tobogan, gugalnice pa on vrtiljak. naty a lahk pridem danes po eno gajbo. A mate hladilnico? Raj pridem večkrat, ker v kleti ne zdržijo predolgo.
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 31.8.2009 16:59:56
|
|
|
|
Naty*Taja
|
M-m sorry, sem cel dan sama z vsemi pa ni časa za rač - zdej mam pa gas vaje, tak da me ni do večera. Dej drugič raj na telefon javi za take hitre slučaje!
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 31.8.2009 21:16:44
|
|
|
|
m_m
|
naty ni panike, bom sms-ala Sej mi ni zneslo, mamo gužvo glede 1. sep in sprememb, mala je bla čist paf od vseh otrok danes, pa smo šle sam gledat. Zdaj še pakiram vsaki nove rukzake... Ej če se dobimo v petek, bi lahk kar s seboj pripeljala? Kolko mate gajbo, da bom mela pripravljeno.
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 1.9.2009 8:40:25
|
|
|
|
ksenjak
|
Jutro! Evo, tudi jaz sem oddala tamala v vrtec. S skupinami sem kar zadovoljna, po pričakovanjih. Sta pa bila oba na trnih, ker sta zdaj spet v drugih učilnicah. m_m_za petek pa povejte kako in kaj. Jaz imam zaenkrat še čas. lp
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 1.9.2009 8:44:50
|
|
|
|
Naty*Taja
|
A se v petek kr v Parku dobimo? Zaradi mene lahko tudi v Žalcu - sam bom rabla malo usmerjanja. M-m po pravici povedano nimam pojma, moram tasta vprašat. Ja ti pripeljem ni problema.
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 1.9.2009 8:47:04
|
|
|
|
ksenjak
|
Jaz bo skoraj rajši videla za Žalec. Že zaradi parkiranja, če ne drugega. Za usmerjanje pa seveda ni problem. lp
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 1.9.2009 11:41:19
|
|
|
|
m_m
|
Te pa Žalec usmerjanje bom tut js rabla. do table že znam prit pol se pa konča moje poznavanje te okolice Aneja se že veseli. Naty pol pa super. Aneja je hotla kar včeraj k Marcelu pa Maruši da bi se igral v sobi pa bolj ko ji razlagam, da prideta onadva na tobogane, ji kar ni blo jasno. Ksenja a vsako leto menjate učilnice? Naša nima rada sprememb pa ima srečo, ker je vzgojiteljica ista in učilnica je ista. Edino nekaj otrok je novih. Bom vidla danes kak je blo. včeraj kar ni hotla domov, danes pa ne v vrtec Ej a vaša mata rada ribiča Pepeta? Bo v torek, naslednji, v Velenju. Pa ostale, kak ste preživeli prvi dan vrtca? Tavelika je še kar sprejela, da bo spet malo drugače, ker so zdaj imeli mešane skupine, ko pa smo prišle med prvimi in ni blo njenih prijateljic, mi je pa tarnala, da mi je rekla da ne bi še šla v vrtec. Se kar pozna da je bla zdaj teden doma. Tamala pa je trmasta in ne dela to kaj vsi delajo, ampak če njej ni za bit pri mizi potem bo šla s stola dol in pika. Jo pa zanima vse, se kar zraven prištuli. Sam samostojne korake še čakamo...
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 1.9.2009 12:24:03
|
|
|
|
ksenjak
|
No, super za Žalec, za podrobnosti pa se v petek zmenimo. Ja, naši se vsako leto prestavijo v višjo skupino in s tem v drugo učilnico. Otrokom je to zelo zanimivo, saj je prostor drugače pa igrače so druge. Hvala bogu pa tudi moja dva letos ostajata z istima vzgojiteljicama, le pomočnici sta se zamenjali. Ribiča Pepeta pa sem jaz zelo rada gledala na TV, tamala pa nista bila preveč navdušena. Ne vem zakaj? A tega je zdaj že kar nekaj časa nazaj, ga že dolgo nisem zasledila. Kje pa bo v Velenju? lp
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 1.9.2009 12:24:46
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Velja torej za petek, kaj pa ura? Po četrti prosim, ko moj domov pride.
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 1.9.2009 12:27:41
|
|
|
|
ksenjak
|
Ja naty, jaz sem tudi za nekje po četrti. Imamo pa drug problem. Mislim, da bo vreme bolj tako tako. A bi bila katera za to, da se v primeru slabega vremena dobimo pri nas? Zdaj ima tudi Kiara svojo sobo, ki je kar velika in se ne bi bil noben problem notri igrat. Še vedno pa smo lahko zunaj, imamo dovolj prostora, igral, gugalnico, majhen tobogan. Ne vem, bomo videle, kakšno vreme bo, bi pa to bila lahko alternativa. lp
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 1.9.2009 21:03:38
|
|
|
|
m_m
|
ksenja bo pa v Šparu onmu tavelikemu ob 17:00. torek 8. sept. Me bomo šle, je čist navdušena. zadnje čase bi kar nekam hodla. Za slabo vreme bi bla fajn alternativa. še nisem vidla vaših novih oken naty ja po 4 je čist v redu. Za vreme bomo pa navijali
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 2.9.2009 7:13:40
|
|
|
|
ksenjak
|
Jutro! Ej, ne vem, če bi jaz svoja dva glih v Spar vozila. Tako, da to ne morem garantirati, če mi pridemo. lp
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 2.9.2009 8:53:16
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Jao punce - nas je pa gripa napadla! Upam, da ne prašičja! Je ati obležal, mene malo grlo praska, otroci so pa zaenkrat še ok. Bom vidla, če ne bomo ok, vas ne bom hodla kužit. Lahko pa v tem primeru komot prestavmo na naprej. Tudi če se pri Ksenji dobimo je ok. Al pa pri nas, je tudi ful prostora. Vam še javim, kako se bo razvijalo. m_m kaj pa je 8. v Šparu? A to v Celju?
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 2.9.2009 11:17:49
|
|
|
|
ksenjak
|
naty_upam, da se hitro pozdravita in da se otroci ne nalezejo, predvsem pa to, da ni prašičja. lp
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teden otroka®: Otrok – nepopisan listOb letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?