|
RE: no aprilke 2005, kako? 28.9.2009 16:03:14
|
|
|
|
honey
|
Evo me spet. Tina, s kosilom bo treba počakat do plače, ker sem popolnoma povsem broke . Saj bo, še en teden zdržim. Ja, Tedi se bo pa kmalu privadil. po moje. Pa ko boš prišla, boš orbitrek odpeljala, drugače ga bom jaz - veš, kam. M_m, judo vrtec se reče vadbi - za prvošolčke je mala šola juda, za take majhne otroke pa judo vrtec. No, sem našla zda gibalne urice v Logatcu, bo tja hodil. Sem pa včeraj znorela in sem rekla, da bomo kolo (16", kupljeno spomladi) kar prodali, ker se mulc sploh ni hotel vozit z njim . Mu je mož včeraj pomožna kolesca pobral dol in potem sem ga prepričala, da se je šel peljat. Me je zelo pojezilo, ker pri babi se že več kot 1 mesec vozi isto s 16" kolesom brez pomožnih kolesc. No, pa mu je uspelo včeraj. Potem pa prideta domov in mi pravi: saj mami, zdaj ne boš dala kolesa na internet, a ne? Joj, tele mulci bojo pri 10 letih že pravi hekerji, se meni zdi . Zadnjič me je nekaj spraševal, pa nisem vedela odgovora, pa mi pravi: pa poglej na internet . Sem si pa v petek vzela dopust in je bilo prav luštno. Zjutraj sem šla v laboratorij dat kri za ščitnico, potem sva šla na kavo z mojo prijateljico, pa z možem na kosilo, potem smo šli pa vsi skupaj domov - je mož delal samo do 12.00 prejšnji teden. In smo se spravili rolat popoldan . Je bilo prav luštno. Aja, še prej smo šli pa k njegovim staršem, sem nekaj nesla. In ne boste verjele, kaj se zdaj doma pogajamo? Da bi naš Tedi dobil za družo - kozo . _Tisto malo kozico, cukrasto. Sva bila s Timom pri sosedih od tašče in je ena koza breja, po moje bo kmalu imela mladička. In zdaj s Timom navijava, da bi imeli še kozo, možu je pa največji problem, kam in kako postavit hiško zanjo Ja, ja, pravi ZOO bomo imeli Zadnji čas, da kaj drugega naštimamo, da ne bom imela več časa na neumnosti mislit
|