|
RE: no aprilke 2005, kako? 4.9.2009 8:42:12
|
|
|
|
honey
|
Dobro jutro. Da se še na hitro javim. Mi smo (še) zdravi, ni nobene panike. Mali je včeraj spal pri babici , tako da sva imela z možem party . Sva šli včeraj s sestro (spet) na depilacijo in je Tim tulil kot jesihar, ko sem šla - pa niti ne vem, zakaj, kaj mu je bilo. In se mi2 peljeva domo, pa mi pravi sestra - boš videla, da zdaj bo pa tulil, ko bo moral domov. In točno tako je bilo . Tako da sem ga kar pustila pri babi. Možek je tudi kar priden, pridno dela ogrado za našega novega člana. Mislila sem, da ga bomo šli iskat že ta vikend, pa nam ne bo uspelo, ker niti ograda niti hiška ne bosta dokončani, tako da najbrž med tednom ali pa drug vikend. Pa še mi2 s Timom greva na morje danes, tako da sploh odpade. Drugače je pa vse po starem. KsenjaK, super za Laneja, da se je navadil vozit brez pomožnih koleščkov. Tudi jaz sem iz istega razloga možu rekla, da naj vzame dol pomožne koleščke in se je mulc kar peljal, brez problema. No, edino pri zavijanju je imel še malo težav, ampak je hitro skapiral. Ampak problem je bil v tem, ker se mulc ni več hotel vozit s tem koleščkom 12-colskim. Zdaj pa že dolgo ni sedel na svojem novem, 16-colskem in niti ne vem, če pride do tal z nogicami. Ker bo treba tudi tukaj kmalu pomožna dol pobrat, ker se samo šlepa . Sta šla pa prejšnjo nedeljo po dolgem času spet rolat, ko sem jaz kosilo kuhala. Potem smo šli pa v Volčji potok na Čarobni dan. Pa je bilo prav luštno. Res se je veliko dogajal. Čeprav mi smo bili popoldan, dopoldan je bilo najbrž še več vsega. Jaz pa komaj čakam, da bo ura 15.00, da grem domov, napakiram potovalko in pičiva na morje .
|