|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: APRILKE 2006
9.10.2006 14:14:27   
mojčika
No zdaj si pa še mene spravila v jok...user posted image Božansko, kdo bi si mislil, da taki moški sploh še obstajajo, jupiii zate, le drži se ga....

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
9.10.2006 21:15:18   
maychika
Oh aprilke...

KSenija...tebi je pa zdajle verjetno marsikatera fouš. Jaz sem ti že. Mogoče bi tvoj dragi mojega malo v poduk vzel in ga naučil kako stvar ali dve. LE drži se ga. Takih je res malo, malo... user posted image user posted image user posted image  za tvojega romantika.

Mojčika...vajina poroka je bila pa na ful lepem koncu...kje sta to bila. Sicer se po sliki ne vidi dosti ampak kar se vidi je lepo. Tudi poročni parček :)

Ja vsem hvala za pohvale glede poročnega izgleda...sem kar zrasla za CM ali dva...

Marelica...vidva pa sta imela tako lepo torto...mljask. Res izgleda dobro. Verjetno je tudi bila ane...

Eya...glede tega, da imajo vsi Žigo za punčkastega...naši noben še ni rekel, da je punčka. Vsi jo imajo za fantka. Še enkrat je en s hčerkico gledal našo Tio (PAZI oblečeno v roza bodi, močno roza kratke hlačke in roza nogavičke) in je rekel hčerkici naj otroka pusti, ker spi. Pa sem rekla da je naspana (ker se je pred kratkim zbudila), pa je tip rekel "aja, a punčka je?" HALOOOO
user posted image Tko da se ne sekiraj. Sosedi pa je en reku (pa ima punčko) "Uuuu, kakšen možakar"
user posted image  Ja, naša tudi obožuje igrico ku-ku. Bolj jo s tem ustrašiš, bolj se smeji. Se je pa v petek TAKOOOOOOO smešno smejala in ful naglas, da je kaj. K sreči smo jo posneli s fotoaparatom na filmček, da imamo za spomin. Res hudo ane. Če bi se le dalo, bi kar prilepila sem, pa naj se smeji in smeji... Po žlički nam gre pa lažje boj GH kot bolj tekoča. Čeprav gre tudi taka po grlu, gre pa tudi več mimo ust, kot pa v usta kot gostejša hrana. Vse se bojo še navadli. Hi, hi. Punce. Kaj nam jih včasih moški godejo. Mene je skoraj kap, ko je šel (še ko sem bila noseča) na piknik s sodelavci in me ob osmih zjutraj poklical (ko mi je že para izpod piskra uhajala) in to iz druge žurke na čisto drugem koncu, da je brez prevoza, če ga pridem iskat. Mene je skor kap. Uf sem bla besna in sem mu povedala ta svoje takrat. Sem rekla, da si ne drzne več česa takega narest, ker jaz ne bom njegov šofer, če on okrog skače. Uf......no me je pa včeraj nasmejal, ko je bila Tia ob šestih že ful zaspana, pa sem rekla, da jo bova mogla kar zrihtat za spat in je dragi moj prijavil..."a boš zmogla jo sama, moram  v klet po zimske cunje". Mene je skoraj pobralo, ko je odšel. Sem mu odgovorila, da mislim da mi bo zneslo jo porihtat sami (ker je ziher ne bom prvič). Ojej, kaj ga včasih pihne. hi hi hi  halena...knjige od Dese Muck so super. Sicer so bolj za otroke in mlade (pa saj še spadamo med mlade ane), ampak pridejo starđšem prav, ker bomo slej ko prej postavljeni pred dejstva kot so...kako pridejo otroci na svet, kaj so to droge...ipd. Ona to predstavi na zabaven način in se jih splača prebrati. A sem pozabila še kaj komentirat. Verjetno. Ma boste preživele ane...
user posted image  Ojej koliko je že ura. Še eno uro in pride moj dragi. Maj zdaj malo gledam Titanik na A kanalu. Lepo bodite... Maja Aja, danes smo tudi mi po dolgem času prespali celo noč . Ampak to je šele ena. Pa tudi za to sem hvaležna.

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
9.10.2006 21:27:12   
mojčika
Maychika bilo je v Postojni, pri starem mlinu, blizu vhoda v Postonjsko jamo, idejo je dala Halena user posted image , hvala ji, bil je krasen dan, dest dni prej in kasneje pa je deževalo kot iz škafa...user posted image

Mi smo danes sedeli več kot minuto samostojno in ugotovili, kako se duda da nazaj v usta, kaj češ šele sedaj, revica lih ni ljubitelj dudanja user posted image

no zdaj pa malo TV in nina nana

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
10.10.2006 11:20:03   
eya
Danes praznujeta pol leta Marcel in Rene...še naprej vse lepo, fanta!

user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
10.10.2006 12:26:13   
mojčika
Vse naj naj vsem praznovalčkomuser posted image

Eya super stranuser posted image user posted image

Mi pa smo danes spali spali spali, ob 20.00 smo zaspali, 6.15 smo papali, potem sem jo vzela k sebi, ker sem začutila prihajajočo M, in sem si rekla, treba bo dlje spat, ker bo spet user posted image bolelo, in smo spali do 9.15, hura za MM, sem jo čist polupčkala...

No naše kosilo:

Na malo olivnega olja bom prepražila eno majhno melancano, bučko, stročji fižol, na koščke narežem dva paradižnika, čebulo, zalila z malo vode, solila in dodala sladko papriko, dodala še malo paradižnikove mezge, kuham ene 40 min, 10 min pred koncem pa  dodam še na koščke narezano sladko nektarino, še 10 min kuham in je mljask narejeno...zraven pa polenta...

dober tek, se kaj kasneje še oglasim...

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
10.10.2006 12:53:22   
eya
Ojla...mojčika...a sem prav prebrala...nektarino? Kaj takega pa sama še nikoli nisem poskusila...zanimivo. No, mi bomo pa danes imeli govejo juho z govedino (mi jo je tašča dala), pa šmorn oz. cesarski praženec, če katera ne ve, kaj je šmorn. Men je ful zapasal, ga že zelo dolgo nisem jedla.

ksenija-ful lepa zaroka, pa še posneto jo imaš, čudovitouser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
10.10.2006 13:38:04   
mojčika
Eya točno tako, da sladek okus omake, špica, moja pogruntavščina...še vsak je pohvalil...

Mi šmorn poznamo kot šmorn, zato si je ata enkrat na dopustu naročil za večerjo carski praženec in mislil, da bo dobil en velik zrezek na prav poseben način, pa si predstavljajte, kako je pogledal, ko je na miro dobil šmorn, še zdaj mi gre na jok od smeha, ko se spomnim... user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
10.10.2006 13:43:04   
eya
Mi šmorn poznamo kot šmorn, zato si je ata enkrat na dopustu naročil za večerjo carski praženec in mislil, da bo dobil en velik zrezek na prav poseben način, pa si predstavljajte, kako je pogledal, ko je na miro dobil šmorn, še zdaj mi gre na jok od smeha, ko se spomnim...

user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
10.10.2006 13:59:31   
halena
user posted image No pa se še jaz malo oglašam.Ha,ha,ha-Eya,ta stran je pa res posrečena!!!Hvala za informacijo!user posted image Pa še kaj se bomo po nizozemsko navadli!!user posted image

Ksenija,jaz sem ščetko-naprstnik dobila v lekarni za 840sit,brez kremice,ker je res ne potrebujemo še.Naša si zobke zelo rada umiva.Ko rečem AAAA,hitro odpre usta in se že drgnemo.Je pa super,ker je zelo zelo mehka in te ščetinice,ki so sicer iz nekega gumi materiala ali pa kavčuka(sem pozabila prebrat),ji lepo masirajo preostalo dlesen,ki je še gola.Mislim pa da bomo v kratkem dobili še zobkov,ker ima Ajda zadnje dni čudne finte..zelo podobne tistim,ko je dobila prva dva zobka..user posted image Ponoči pa hvalabogu še spimo,ma tut tega po po moje kmalu konec..

V nedeljo smo bili na kosilu pri tašči in je za Ajdo naredila juhico iz bučk.In to iz tiste oranžne(ki je tut okrasna)buče.Vse je bilo super in lepo,nakar smo šli po kosilu na sprehod(familijarno po dooolgemuser posted image času)in je iz ljubega miru začela tulit..Pa smo prišli domov-jok!Smo se dajali zvečer spat-jok!Pomislila sem,da je še lačna in sem ji v flaško naštimala malo mlekeca,ki ga imam za vsak slučaj v omari,ker nikoli ne veš kdaj ti 'usahne'..Takoj je padla dol.Zjutraj,ko sem prišla k njej je bila cela postelja pobruhana!!!Ona je bila cela mokra,seveda in laske je imela čisto zlepljene in obupno je smrdela po kislem..Mene je kar streslo,ko sem pomislila,da bi se lahko zadušila!!!Ona je bila pa čisto mirna,kot da ni bilo nič.In tut ponoči ni nič pojokala ali se kaj oglasila,ker sluh imam pa enkraten..Groza..Ko sem jo preoblekla in umila je potem bruhala še 2x in to po vsakem obroku,najprej po dojenju in potem po sadnem rižolinu..Ma to je bilo taaaako bruhanje,da sem imela vse okoli pobruhano,da sem prala 2 stroja in vmes so nam spet vodo v vasi zaprli,da sem mislila it dol na plac,kjer nekaj delajo in se zdret na vodjo..tako sem bila živčna.Ko je zbruhala ven vse bučke je bil potem mir..Kdo bi si mislil.Potem sem klicala taščo in ji povedala kaj je bilo.Reva je imela malo občutka krivde.Ma v tem ni bil problem.Hranila sta jo namreč ona in tast in mi2 z dragim sva šla ven na hitro kavico,da sva imela malo časa zase.Sem ji pa strogo rekla,naj ji da največ 10 žličk,ker je drugače Ajda sposobna pojest cel lonec juhice,ker nima občutka ima pa velike oči..Drugi dan je priznala,da je Ajda pojela ziher 20žličk.Koliko jih je pa res pa ne bom nikoli izvedela..No,samo da je zdaj OK.Ma sem se jo kar bala potem hranit,ker je vse ven bruhnila čez kake pol ure..BLABLABLA-kako sem se razpisala...

En recept za kosilo:user posted image
V slano vrelo vodo steseš torteline.Po nekaj minutah jih odcediš in poliješ s kislo smetano!!!user posted image haha,tako zgleda moje današnje kosilo,ker sem sama cel dan in zakaj bi ga preživela v kuhinji..

Tut mene je Ajda ugriznila v bradavico,sem tako zarjovela,da je takoj vedela da nekaj ni bilo prav.Ko je to naredila še enkrat sem spet zarjovelauser posted image in ni več ponovila.So pa hudički,ko to naredijo s takim hinavskim nasmehom,potem te pa pogleda češ,kaj pa tebe muči?!
user posted image

user posted image Maychika,hvala!!

Če bi se imela možnost še enkrat rodit,bi bila rada MOŠKI..Res jim je lušno!Ravno zdaj ko jih malo šinfamo,mi je včeraj prijavil,da bi rad videl kaj čebernjamo me tukaj gor...-kr neki...Sem mu pokazala nekaj strani nazaj,kjer je bil 100% baby trač in je bil hitro zadovoljen..

No mogoče bi bila pa raje ptič ali pa....
user posted image

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
10.10.2006 18:54:18   
Marelica
Pozdravček!

Medve s Ksenijo sva se preko ZS že malo menile o 2. srečanju, ki bi lahko bilo nekje na štajerskem. Lahko na Ptuju ali pa v MB v nakupovalnem središču. Mogoče lahko začnemo kar zbirat možne prijave. Kraj in čas še nista določena, da se nas lahko čimveč prilagodi. Meni je načeloma vseeno kdaj, vsekakor pa ne prepozno popoldne ali zvečer. A ste zato?

Jaz se s Katarino že prijavljam. user posted image

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
10.10.2006 19:25:17   
flecker1
user posted image
Sedaj moja punča spančka, 2 noči smo spet slabo spali.. Vsi smo nahodni.
Danes smo imeli posvetovalnico in cepljenje. Sedaj je težka 7845g, velika pa 68 cm. Do sedaj še nismo dobili user posted image ..

Mojčika, ta dva D in M poznam, kak je svet majhen user posted image .
Glede tečaja znakovnega jezika, ni nič kje bližje od tebe, sedaj je v Ljubljani, pa v KP in GO.
Dans sem za malo skuhala krompir z bučko, je pridno popapcala. Sadje pa ima najraje banano z jabolko in eno kekse Plazma, to vse popapca.
Mi pa smo imeli za kosilo segedina, da nas pogreje. Danes se je začelo kuriti v bloku, prej nas je ponoči zeblo.
Sedaj grem mal potelovadit na orbitreku user posted image , da se mal ogrejem. 

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
10.10.2006 19:36:18   
flecker1
Že nekaj sem pozabila napisat, ena me je vprašala kako učim starejšo kretnje. Moja ne  uporablja kretnj oz. je ne učim. Dovolj razumemo ustno. Včasih pa me kdaj vpraša, kako se kaj kaže, ji pokažem, potem je tako simpatična ko mi pokaže eno kretnjo. Je ne bi rada silila. Če bo hotela, bo naučila, če nima veselja, pa nič.user posted image

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
10.10.2006 19:46:37   
Nenya
Ojla punce!

Jest sem pa dons mal u bedu - kt smo svojcajt rekli.

ŽS dela na bajti popoldne, dopoldne je v službi in jaz sem zdaj mal osamljena. Tud Mina je neki tečna, čist drgač kot ponavadi. GH jeva le 2x na dan in če poje več kot 5 žličk je že praznik. Dons sem ji dala banano in sveže jabolko pa je vse bl ven pljuvala kot kej drugega. Tud mlečno kašo iz škatle, ki jo ponavad poje 30ml je dons bl tko jedla. Ne vem kaj ji je.
Vem, da se ne bi smela pritoževat, ker je drugač čisti srček ampak že tko je bolj suhica in se mi zdi, da najina pediatrinja misli da jo namenoma stradam, čeprav dobi pri meni kadarkoli si želi.

Halena to je pa blo grozn, men je največji strah, da bi mi tamala bruhala v posteljici. Dobr da je blo vse OK.
Mal po forumu berem o raznih nesrečah, ko mali padejo z vozička, pa eni je en pjanc tamalo v vozičku zbil - mislm kaj je narobe s tem folkom, ni za govort. Na vasi, kjer midve hodva na vozičkanje sploh še noben ni slišu za pločnik al pa za omejitev hitrosti, včasih švigne mem tko hitr, da je prov grozn.
Noro!

No ampak jutri je nov dan in upam, da se bom kej sestavila.

Mejte se

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
10.10.2006 20:42:55   
mojčika
user posted image

He he flecker1, svet je res majhen, če se boste kaj obiskovali, le javi, da se spoznamo, samo da se od M brat in tetica Maye Marine še poročita, po smo pa že malo v žlahti s tvojimi prijatelji...user posted image

Midve sva danes večino dneva preživeli zunaj, sončno sicer je, a piha, sem imela kar marelco odprto, da je ni pihalo, ko je spala, pa so me ljudje tako čudno gledal, eden mi je celo rekel, da saj ji ne blešči... user posted image pa kaj koga sploh briga...je pa res, da naša Mm ne prenese sončka, ji tako blešči, pa saj kako naj gleda, če ji sonce sije v očke, ker je v vozičku še malo poleže, jaz kar marelco naštimam, pa ona spančka...

user posted image mi smo tudi zakurili, čeprav v sobici bom pa kar pustila, da bo malo hladneje, sem ugotovila, da te dni lepše spimo, ko je bolj hladno, sicer pa postane žejna...
Sva bolj za ateka zakurili, pravi, da ga ponoči zebe, je bolj zmrznjene sorte...
Pa še za naše mice mace...
user posted image ki zdaj pridno pazijo na kamin...

Naju je pa danes poštar skoraj zbil, madonca sem zakričalauser posted image , so se kar obračali za mano, v našem kraju sploh ni pločnikov, če pa je kakšen 100-meterski, pa sploh nima znižanega roba na koncu in začetku, kar se tega tiče, je bolj varno živeti v velikih mestihuser posted image

no spite lepo, jutri ob kavici pa spet k vam user posted image sem tako z vami več kot s svojim možekom

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
10.10.2006 22:07:41   
halena
Tako na hitro sem vas zdaj prebrala in ko imam ravno minuto časa,bom dopisala,da tut v naši vasi ne poznajo pločnikov in omejitve hitrosti.Z Ajdo greve kdaj pa kdaj ven na sprehod in še to le do trgovine 500m..Žalostno,ne..Nimam je kje sprehajat,pa še dol v vasi neko cesto gradijo in je vse zorano.Imam pa veeeelik vrt in teraso,kar me rešuje in sem z mojo sončico več al manj tam.Pa tut piha ne in mir imave pred folkom,ki je res nor!Zadnjič smo bili na sprehodu pri Postojnski jami.Tam je blo ful turistov in sred tiste gužve so se mulci rolkali.En je tako obrisal po tleh in rolka je priletela v eno Japonko.Seveda se je ustrašila-vsi smo se!Ona pa mu je potem mirno rekla'Are you hurt?'--Haaaaaloooooo??

Mi smo se tut danes dajali s to hrano...na koncu sem izgubila voljo,ji dala čaj in smo končali..Kakšna mama sem?user posted image

Tako na hitro,ker drugače bi pozabila kdaj to povedatuser posted image ..

Lepo nočko vsem!!Še posebej pa tistim mamicam,ki so začele spat čez noč!user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
10.10.2006 22:55:23   
eya
user posted image

Me veseli, da so vam tile smeški všeč...mal popestrijo...

No, tile pločniki so pa ena prednost, če živiš sredi betona, kot živimo mi-vsaj nekaj. Sicer imava mi2 500 m do Kamniške Bistrice (po pločniku), ob njej pa je speljana lepa makedamska pešpot in je priljubljena potka za vozičkarice, no, pa tudi ostale sprehajalce. Pa tudi za tečt je fajn, je dolga ziher več kot 10 km. Še eno traso asfalta bi mogli potegnit ob potki, da bi bilo za rolat, pa bi bila v nebesih...no, mal pretiravam.

Kako se tuji ljudje radi vtikajo v druge otroke...zadnjič mi je ena mamica, ko sva bile v previjalnici v City parku, razlagala, da ji je kr ena mimoidoča ženska v Sparu rekla, da ima razvajenega otroka, ker je ta jokal v vozičku. Eni si pa res dovolijo user posted image

Halena-uboga tvoja punčka, no, čeprav zgleda, da nje same bruhanje ni kaj dosti motilo...bolj si bila ti v skrbeh...no, samo, da je mimo.

Zdaj grem pa spančkat!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
11.10.2006 8:28:38   
mojčika
Mi pa po mojem že lahko rečemo, PRESPIMO NOČ user posted image user posted image , je kako paše, že peta noč od 20.00-7.30, od kar sva šla na koncert, ko je pri moji mami prespala noč, pa tako sem se bala...ko bi le trajalo, no verjetno do prvega zobka...

Tisti, ki imate zobke, a že dajate fluorove tabletke...Jaz sem Fluorove tabletke dobila že pri treh mesecih z naročilom, naj eno na dan dam po 6-ih mesecih, no zdaj pa zobkov še ni in bom počakala do 18. 10., ko imamo spet posvetovalnico, da vprašam, kako je stem... user posted image

Celo poletje nismo imeli nobenega komarja, danes pa je bil in imam čist oteklo oko, dva ornh fleka na roki user posted image user posted image , samo to hvala bogu, MM je ostala brez pika, sem bila očitno jaz dovolj sladka, imam pa nažalost alergijo...

Halena tvoji pikici na srečo ni bilo hudo, tvoja tašča pa očitno rabi malo božje kazni, mogoče se je je ta kaj prijela...

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
11.10.2006 9:51:18   
eya
Pred pol leta je prvič zajokala Ajda...vse lepo ti želimo...

user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
11.10.2006 11:20:40   
mojčika
Sodelujte v veliki dobrodelni akciji DOBROTA Z NAMENOM in pomagajte bolnim
otrokom, na pediatričnem oddelku splošne bolnišnice Maribor!

So dnevi, ko verjameš v čudeže in so dnevi, ko si popolnoma na tleh…
          …so dnevi, ki lahko prinesejo človeku nasmeh, ko vidiš, da si storil nekaj,
…česar ne boš nikoli pozabil…

Dragi prijatelj!

Če si kadarkoli bil v bolnišnici in če se spomniš teh trenutkov osamljenosti, boš vedel, kako je otrokom, ki se dan za dnem borijo kakor vojaki za svoje zdravje…

Odločil sem se, da jim skupaj z vami, mojimi prijatelji, pomagam, da otroci premagajo bolezen in preživijo dni v bolnišnici z mislijo, da jih imamo radi!

…zato, dragi prijatelji… prebrskaj predale in poglej pod omaro, mogoče se tam skrivajo zakladi, ki bodi polepšali dan našim malčkom!

Z velikimi željami in pričakovanji vam pošiljam najlepše pozdrave,

BENO BRODEJ

p.s.

Sprejemamo vse igrače, od plastičnih do plišasti… V kolikor želite sodelovati in pomagati bolnim otrokom in jim podariti igrače, jih dajte v roku tega tedna v vreče in pokličite tel. številko 041/748-948 da jih pridemo iskat, osebno k vam na dom!

Če katera ima kaj...

AJDA user posted image

< Sporočilo je popravil elanor -- 10.10.2006 13:37:45 >

Moje besede so zgolj moje lastne misli,čustva,dejstva in čustveno razmerje do teh dejstev...ne me jemat preveč osebno!Sem kar sem in živim po načelu-živi in pusti živeti.Prepusti se toku RR.Če odpišem na tvoj post,potem te že rada berem.:)

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
11.10.2006 12:56:13   
Marelica
Oj, Aprilke in Aprilčki!

Medve sva ravno prišli od fizioterapevtke, zato sem še čisto pod vtisi. Tamala pa izgleda da tudi, ker se ravno preteguje in na veliko telovadi na svoji igralni podlogi. Tako kot jo zdaj gledam, ji je zgleda že 1. terapija precej pomagala, ker zelo lepo rokice naprej steguje in ne kar naprej nazaj drži. user posted image  Sicer ji je bilo tam kar vse odveč in se je ful jokala (da sem komaj razumela terapevtko, kaj govori), pa kar veliko nam je pokazala zaenkrat. Pravzaprav pa vse temelji na tem, da se rokice naprej popravlja, na boku preoblači, iz boka dviguje... Uf, bo se kar treba malo v roke vzet, ker smo pač že čisto po svoje navajeni. Drugače pa pravi, da še ni hudo navajena na napačno držo in ne bo tako hudo "popravit".

Vem, da tole bolj spada pod drugo temo, pa sem vam vseeno hotela sporočit, kako je z nami.user posted image

Bom še kasneje kaj za nazaj pokomentirala, ko bo več časa.

Uživajte v jesenskem sončku!!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
11.10.2006 13:47:33   
halena
user posted image user posted image user posted image še enkrat hvala za čestitke,res lepa pozornost!

Sem imela namen narediti jabolčno pito in povabiti none&nonote na čajček,pa se mi je vse obrnilo na glavo..Ajda je spet bruhala dopoldne in ne vem,če nima kake viroze?A veste če kaj takega zdej kroži okoli?Tut ko sem jo dala ob 12h spat je kake pol urce spala in potem je bilo vsega konec...Zdaj mi spi na prsih ko ubita,tako da sem dobra še eno uro za računalnikom..Komaj tipkam,ma pasjanse sem se že naveličala igrat..Po moje jo bom kar v posteljo nazaj dala(?),sam se bojim,da mi spet kje bruhne.Pa še prat moram dat tisto kar je pobruhala..Pa laaaačna sem ko volek!!

Nč,bom probala na vse ali nič,pa bom videla kaj bo potem,saj če ne probaš nikol ne veš,ne?

Mojčika tisto sporočilce je pa super!Nimamo sicer polno igrač,ma še kolikor jih je,jih je preveč,tako da jih bom poklicala.hvala,kar srce se mi je tgalo,ko sem prebrala..takoj pomisliš,kaj če bi se to tebi zgodilo..

POOuser posted image OOLNO ZDRAVJA VSEEEuser posted image EEEEM APRILČICAM IN APRILČKOM!!!

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
11.10.2006 20:58:22   
mojčika
Danes sem naši deklici kupila pižamico št.80 in nam je komaj kaj prevelika, ma zdaj me pa res matra, koliko smo že veliki, 18. 10. imava posvetovalnico, pa bomo videli, a oblačim jo že v take cotke, da mi ni nič jasno, danes je imela trenirkico za 12 mesecev, pa so ji samo rokavčki malo predolgi...

Prej sem dobila mail od ene kolegice z Nemčije, da se je njena enoletnica okužila s smrtno nevarno bakterijo, ne vem še katero in kako, a me je taka groza obšla, kaj bi naredila sama, če bi prišlo do česa takega, upam, da ne izgubila glavo :(

lepo spite in še en posladek user posted image

Ob mineštrci bomo jutri jedli rižev narastek s sadjem...

-skuham mlečni riž, zelo malo soljen, nesladkan,
-kuhanemu dodam malo masla in veliko cimeta, dva rumenjaka in kuhano čežano iz jabolk in hrušk, za bolj sladek okus tudi ena banana ali rozine,
-vse skupaj zmešano dam v pečico in pečem toliko časa, da pozlati in se strdi, ko vzamem iz pečice pustim malo stati...

user posted image  (za bolj sladke, dodajte rjavi sladkor in vanilin sladkor)

dober tek...

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
11.10.2006 21:18:40   
Marelica
Sem že prej pisala, pa se mi je zbrisalo user posted image !

Halena, kako je zdaj z Ajdo??? Upam, da ne bruha več. Sicer bi pa na tvojem mestu jaz kar klicala pediatra, ker že sumljivo dolgo traja to bruhanje... Mali slavljenki želim, da ji čimprej odleže!

Ja, začetno navdušenje me je minilo. Katarina se spet zateguje in se celo upira priporočanim prijemom. Sem prej očitno tak obupan post napisala, da ga je zato zbrisalo. user posted image  Upam, da bo jutri boljše in bova lahko malo povadili. Mogoče je samo utrujenost.

Joj, mene pa zdaj že tri dni vsake toliko taka slabost prime user posted image  . Ne vem, ne vem, mogoče pa smo kaj na novo "pridelali".

Lahko nočko!user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
11.10.2006 21:27:54   
mojčika
Marelica al pa so samo živčki, no če si pa + želite, pa tudi fajnuser posted image , boš videla vse bo ok suser posted image , sigurno jo moti, ko je vse na novo, ti pa nič obupat, le pogumno...Jaz včasih, ko je sitna, kar z njo malo jamram, tako, da sem glasnejša od nje, ali pa ji govorim, jaj kako je hudo, a ne, po me pa začne čudno gledat in se smejat, pa se smejiva kmalu obe...user posted image

user posted image Halena, tebi pa branje: kratko in fino

Sergio Bambaren : Na morski obali oz. katerokoli njegovo delo...

< Sporočilo je popravil mojčika -- 11.10.2006 21:41:06 >

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
11.10.2006 22:01:40   
maychika
Mojčika...tudi mi bomo jutri jedli rižev narastek. :)

Kdaj ima mali Gaberček že operacijo? Jo je imel danes, ali jo ima jutri? Kadarkoli že...VSE NAJ NAJ... Čim lažjo operacijo in čim hitrejše okrevanje mu želimo.

Mi smo tudi danes imeli živahno. Ojej ojej. Včasih bi kar zavpila-... Tamala ima ob sedmih uro za zaspat. Pa jo je danes vrglo šele ob pol šestih za zadnji spanec pred nočko. Pol bi pa ona spala in spala, tko da sem jo nežno zbudila. Vse lepo in prav, dokler ni bil čas za v posteljico. Ojej, tak vik in krik, da so nas vsi slišali. Pa bog ne daj, da bi jo kaj pomirilo ali potočažilo. Katastrofa. Grozna sem, ampak na koncu mi je šlo kričanje že tako na živce, da sem skoraj eksplodirala. Mož pa dela, tko da nisva mogla malo zamenjat. Uf...sem pol kar z veseljem malo cunje pobesila in pospravila posodo itd. Saj imam živce, ampak za pol ure dretja, ne pa za celo uro kričanja na ves glas. Tako je vpila, da sem jo mogla preoblečt, ker je bila čisto mokra. Zdaj si natakam vodo v banjo...malo relaksacije. Mogoče se mi pa dragi pridruži ko pride ;)

Ohoho, Marelica. A se nič ne pazite? No saj, če se načrtno ne, potem nikoli ne veš kdaj vas preseneti. V vsakem primeru je novica lepa, če je +

Halena, res...uboga Ajda, ne glede na to, da se njej ne zdi, da bi trpela. Mislim pa tudi jaz, da je dobro vsaj poklicati zdravnika, saj jo lahko tako bruhanje hudo zdehidrira. Sicer pa ji želimo čim prejšnje poboljšanje...

Mojčika. Mi smo dobili tabletke za zobke na zadnji posvetovalnici (27.9.)in je rekla naj ji dajemo po 1 na dan. Pa je rekla...saj še nima zobkov ane? Hja, odvisno kako dobro ji v zobe pogledaš...JA, dva smo pa že imeli. Taka velika, da bi lahko štrik med njiju napeljal in cunje gor obesil...Halooo (no...pa to ne pomeni, da imamo spodnji šestici, da sta tako narazen :) ) Tko da se jih daje tudi, če nima zobkov. Preprečuje nastanek kariesa ali česa že. Ne vem. Jaz ji včasih pozabim dati.

Danes je tako jedla juhico, ki sem ji jo naredila. Je delala glasno mmmmmm pri vsaki žlički in pol še cmokala da je bilo veselje. Mater moram dobro kuhat :)))))

Sem ji nardila juhico tko, da sem na olivnem olju popražila por, korenček in cvetačo, dodala piščančja prsa na kocke narezana (cca 1/4) in malo zalila z vodo malo pa z govejo juhico. In kuhala in kuhala kake pol ure, mogoče malo manj. In zmlela in je jedla in predla in celo je snedla... (ah, kakšna poezija)

Marelica...ne se sekirat. V nekaj dneh se bo privadila na nove prijeme in jih sprejela kot del vsakdana...

Naša ga pa ponoči ful biksa spet in ne spi tko kot je treba. Groza... Res ne vem kaj jo daje. Zobkov novih ni videti na pogled. Eh, bomo že.

No grem čofotat, pol pa možeku večerjo pogret (je ostalo od kosila...pečeni puranovi zrezki z malo omakice in zeleni riž (dolgozrnati: s peteršiljem, curryjem in grahom). Mnjam.
Pol bom pa napisala pismo enemu znancu, ki mi je po šestih letih spet pisal in to iz nizozemske (prej je živel v Maroku). In sva se nekaj časa dopisovala, potem pa sva nekako nehala. In sploh ne vem kako se je spomnil name, ampak sem rekla...faca...moram mu odpisat. Še možek ni mogel verjeti kako se je spomnil name po toliko letih... No, saj ga bo itak kap, ko mu povem, da sem vmes diplomirala, dobila službo, se poročila, rodila...ojej ojej... še sama komaj verjamem...

Lahko noč mamice...pridne bodite, pa saj mi tega ni potrebno posebej pisati ane...

Maja

Aja, navadite se za vsak slučaj tekst ki ga napišete najprej skopirati in potem objaviti. Če se slučajno zgodi, da ne objavi. Potem lahko samo pastirate / prilepite vse isto nazaj...je lažje kot ponovno pisati...običajno zbriše, kadar imamo cel roman napisan...:)

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?