|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: APRILKE 2006
5.10.2006 22:56:55   
2mak
In Maja, ful si bila lepa nevesta!!!! Lp.2mak

< Sporočilo je popravil 2mak -- 5.10.2006 23:01:36 >

(odgovor članu 2mak)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
6.10.2006 9:24:13   
halena
Zdaj čakam,da se moja princeska zbudi..Slikice bom šla gledat takoj,ko napišem par vrstic,svoje bom priložila,ko bom imela čas,upam da še danes.

Mi spimo v svoji sobici,Ajdo imam oblečeno 'na lahko'.Bodi brez rokav in čez eno bombažno majčko z dolgimi rokavi,spodaj pa žabice,brez kakih dodanoh nogavičk čez..

No zdaj pa spet grem,ker že blebeta..

Upam,da bom kdaj kaj več napisalauser posted image

(odgovor članu 2mak)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
6.10.2006 9:56:52   
Anonimen
Dobro jutro (oz. dan)!

Mojčika, kako je bilo na koncertu?

Nenya, dobro, da te ni kap. Pa da se Mina ni ustrašila! Važno, da sta obe OK.

Eya, meni se Žiga zdi čisto fantovski. Se mi je pa že večkrat zgodilo, da so našo Kristino imeli za fanta. Tudi, ko je bila cela oblečena v roza barvo user posted image user posted image user posted image . Ja, no, saj laski ji res bolj po punkovsko stojijo.

Kosilo: naredila bom Spicy Sechuan. To je omaka od Uncle Bens-a, jaz jo malo priredim. Na koščke zrežem goveje meso, ga popražim na žlici olivnega olja, dodam veliko na koščke narezane zelenjave (paprika, por, čebula, korenje, bambusovi vršički...), popražim, solim. Potem zalijem z omako, če je potrebno še z malo vode in to je to. Zraven pa seveda riž, kruh (ker je pekoče) in ena velika skleda zelene solate. Zase dam na stran meso z zelenjavo še preden dodam omako. Omaka je kar pekoča in nočem, da bi Kristina imela kakšne prebavne težave.
Jutri bomo jedli pa govedino v omaki s šampinjoni, njoke in solato.

Kako ste pridne s to aerobiko. Jaz sem se spravljala en čas, pa se še nisem spravila user posted image user posted image user posted image . Ja, lenoritis me daje. Sem pa zadnje dneve telovadila skupaj s Kristino. Vaje mi je pokazala Livia. In Kristina se je zraven očitno zelo zabavala. Kdo ve, kaj si je mislila, ta mama je res smešna user posted image user posted image user posted image .

Kako si stlačijo v usta celo dudo?! Imajo pa široka usta ti malčki. Naša ima Aventovo in se z njo tudi rada igra. Jo daje v usta, iz ust in si jo ogleduje. pa nazaj v usta in ponovimo vajo. Bom morala malo bolj pazit.

Se tudi vaši radi pokrivajo čez glavo? Naši je to velik užitek. Prime v roke pleničko in si jo potegne na obraz. Potem jo pa nekaj časa pusti in jo da stran. Seveda sledi smeh in potem se spet pokrije. Pa kovtrček v posteljci (zato jo imam tudi rajši v vreči), da ne govorim o tistih zaščitah okoli zibke. Moram prav pazit, da nima v dosegu roke ničesar takega, da bi se slučajno zadušila (npr. povštr). No, če ne doseže pleničke, si da čez glavo pa kakšega medvedka ali slikanico user posted image .

Grem pospravljat. Potem pa še likat user posted image user posted image user posted image .
Se je naredilo lepo vreme, a ne?

LP

(odgovor članu halena)
  Neposredna povezava do sporočila: 1028
6.10.2006 10:47:01   
Marelica
Se tudi vaši radi pokrivajo čez glavo? Naši je to velik užitek. Prime v roke pleničko in si jo potegne na obraz. Potem jo pa nekaj časa pusti in jo da stran. Seveda sledi smeh in potem se spet pokrije. Pa kovtrček v posteljci (zato jo imam tudi rajši v vreči), da ne govorim o tistih zaščitah okoli zibke. Moram prav pazit, da nima v dosegu roke ničesar takega, da bi se slučajno zadušila (npr. povštr). No, če ne doseže pleničke, si da čez glavo pa kakšega medvedka ali slikanico user posted image .

Ja, to sem ravno že hotla komentirat, pa stalno pozabim (luknjast spomin, hehe).

Ankica, kot da bi opisovala našo tamalo!!! Ampak zadnje čase za spanje celo rabi nekaj, k čemur se stisne. Običajno je to kar tetra plenička, s katero ji obrišem ustke, ko popapa mlekca v postelji. Če nima nič drugega, se privije k povšterčku. Kaj mislite, da je nevarno takole puščat pleničko poleg nje? Se je že zgodilo, da se je čisto v njo stisnila, pa je čisto normalno dihala (sem potem vseeno kolebala med pustiti ji ali vzeti). Mislim, da je že postala odvisnica od ninice user posted image .
Ja, igrica kuku ji je pa že kar lep čas všeč. Se tudi kar sama pokriva in odkriva, če pa jo malo hecaš zraven je pa tako za počit smešno!

Naša ima tudi Aventovo dudo, s katero se igra. Si jo daja na čisto vse mogoče načine v usta, samo, da bi si pa lahko sploh celo not stlačla, se mi zdi pa skoraj nemogoče. Bomo vseeno previdni.

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
6.10.2006 19:20:29   
eya
user posted image
Danes je bil pa res tak lep user posted image ...mi2 sva bila ful dolgo zunaj...sva šla ob pol 12ih in prišla ob pol 5ih nazaj, pa 1x vmes za previjanje in polurno spanje.

Skuhala pa sem user posted image mineštro-tako na hitro-sem si pomagala s kupljeno Dolenjsko mineštro, pa mal testenin sem še zakuhala notri. Ene ste pa res pridne s kuho...jaz ponavadi zjutraj še za tisti dan ne vem, kaj bi skuhala, kaj šele za naslednji dan...

Aja, zdajle sem par strani s  user posted image  pregledala (saj ste itak opazle), pa sem si mal dala duška user posted image ...

Pa lp!user posted image

(odgovor članu 2mak)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
6.10.2006 20:45:54   
mojčika
No samo na kratko, me še čaka peka štrudla...koncert je bil super, sicer malo premalo tistih ta pravih starih komadov, ki so mi znani, sicer pa super, le čudim se, da se starim tipom še da tako špilat....

MM je spala pri moji mami in naj vam povem, da je včeraj v celem dnevu pojedla 400ml mleka in to je vse, ja čistp vse, sem šla tako živčna od doma, no in kaj se je še zgodilo, dvakrat v 6. mesecih smo prespali noč v kompletu od 20.30-8.00 in enkrat je bilo včeraj s skoraj praznim želodčkom user posted image , no ob 1.00 sem se ji v postelji pridružila, tako da ni bila sama, a stavit grem, da bomo danes vstali...

MOJ ŠTRUDEL pa tako, če želite tudi ve malo bolj zdravo:

Polnozrnato listnato testo kupim

Nadev: naribane jabolka in hruške, namočen mussli (ene 2 jogurtova lončka musslija namočim v pomarančnem soku, seveda naravnem stisnjenem), cimet in samo eno ali dve žlici rjavega sladkorja, na koščke narezano maslo...

Nadev zavijem v testo in spečem, hihi user posted image user posted image

njami, smo na dieti, a tako pa smemo papat, se znajdemo, smo precej sladkosnedni...

Naša ninica je od vedno plenička, je nisem hotela navadit na kaj drugega, ker je težko imeti tako dolgo eno igračo, sem pa že videla, da nova ista igrača ni bila dobra, stara sprana skoraj razparana je morala biti...no pleničk bo vedno dovoljuser posted image

Še to, ali tudi vaši po žlički jedo bolj utekočinjeno hrano, MM super je mineštrce in rižolino zelo utekočinjen, hudo težko pa bolj goste kašice....

Čau bau

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
7.10.2006 8:44:47   
Marelica
Jupiii, naša je pa danes stra natanko pol leta (no, če sem čisto natančna, bo moralo miniti še 5 ur)! Bi ji že zveseljem kako korenčkovo user posted image spekla, pa zadnje čase tako štrajka pri GH. No, danes za zajtrk sva s pomočjo heca in igranja le popapcali 50ml griska. Včeraj sem ji pa skuhala takoooo odlično juhico z graškom, korenčkom in krompirčkom (seveda spasirala + malo dosolila) in se je z gasnim BJAAAK odrekla vsem nadaljnjim žličkam. Uf, in je spet mama vse popapala user posted image . Hm, drugače pa naša ravno preveč redkega po žlici ne mara več. Ji celo grisek malo bolj gost naredim, drugače kar iz ust porine.

Fajn recept za štrudl, Mojčika. A mi lahko pošlješ kak košček po hitri pošti? user posted image  Meni se kar ne da spravit k pečenju. Sem zadnje čase prav lena, kar se tega tiče. Predvsem zaradi svojega dragega, ki bore malo sladkega poje in potem moram pač sama zmazat. Pa grejo kile gor. user posted image

Eya, super tile smeški! Aja, ko si zadnjič spraševala za Žiga. Ti svetujem, da ga v roza oblečeš, pa ga bodo ziher vsi imeli za fantka user posted image . Govorim iz izkušenj, ker našo roziko vedno vsi nagovorijo z:" U kak lep fantek" user posted image  Ima pa že res dolge laske. A menjata s Katarino?

Lep sončkast dan!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
7.10.2006 9:14:10   
flecker1
Marelica, tud danes moja punčka praznuje user posted image pol leta, user posted image a natančno ob pol treh. user posted image
Sicer vas redno spremljam in berem, samo pisati se mi sploh ne da ali sploh ni časa. Ker starejša hodi v šolo, tako da jo spremljam zjutraj in po pouku, in časa je malo.
No, naj se predstavim, sem Valerija, stara sem 29 let (20.5.1977). Z user posted image bova 7.11. skupaj 8 let, nism poročena, no mogoče bo kaj, če ne pa ni tako nujno, glavno je da smo skupi. Po poklicu sem slaščičarka, a zaradi svoje gluhote nisem mogla nadaljevati šolanje, želela sem biti vsaj živilski tehnik ali kaj več. Treniram odbojko, sedaj počasi pa tudi nogomet..V mladosti sem veliko nastopala v plesu in petjem s kretnjami. Sem pa Mariborčanka, tu v Velenju živim že 1 leto in pol. Tak mislim da je to dovolj zaenkrat, user posted image
Danes bo na jedilniku rizi bizi in skleda solate (radič s krompirjem, user posted image )ker sem sama z otrokoma doma, za ta malo pa riž z brokolijem in pišč.meskom. Jutri bom spekla čokoladno rezino, če mi bo uspelo, bom napisala recepta.. Fajn bodite ob sončnem vremenu!

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
7.10.2006 10:08:38   
eya
Za Melisso in Katarino:

user posted image

Tole pa jima sporoča Žiga (oni bosta že razumeli user posted image ):  www<            ,.... 4   rrrrrrrrrrrr    

(odgovor članu 2mak)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
7.10.2006 18:56:23   
halena
Eya,kako so zabavni tile tvoji smeški!!!Jaz pa teh sploh ne morem dobit dol,dej mi to malo razloži,ko boš imela čas...

Danes je bil lep dan.Žal smo ga preživeli noter,ker smo imeli nenapovedane obiske,ki pa so bili sicer zelo prijetni,tako da bom lažje preživela zamujeno sonce..

Flecker,nisem vedela da si gluha,ker vse tako lepo napišeš,da ni niti opazit.Sem pa izvedela,da je moj poklic (zobotehnik) idealen poklic za gluhe in moj kolega,ki je tut zobotehnik že uvaja svojo gluho punčko dvojčico k temu poklicu..In kot praviš je tut slaščičar tak poklic.Važne so ročne spretnosti.Saj včasih si tut vsak izmed nas zaželi,da bi bil gluh,da mu ne bi bilo treba poslušati neumnosti,ki jih kdo blebeta,kadar nam najmanj paše..

Čestitke vsem aprilčkom,ki praznujejo 1/2 torte!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Maychika,prelepo obleko si imela in bila si zelo drzna nevesta.Rdeča barva ti tut ful paše.user posted image

Mojčika,na kakem koncertu si pa bila?-nisem zasledila,sori..

Jaz imam pa polno dela z organizacijo 10.obletnice mature.Tej sošolčki so pometani po celi SLO in rešujejo nas samo mobiteli.Je pa malce grdo,ker vabil ne moreš poslat po PTT..Na tistih naslovih iz srednje šole bi verjetno dobila samo njihove starše,pa še to ne pri vseh..Če bo šlo po sreči, bi nas moglo biti 30!!Komaj že čakam!!Veliko jih bo rodilo kmalu in nekaj nas je že z malčki,tako da bo čez nekaj let treba organizirati piknik za vse fižolčke!!

Tut mi smo danes jedli rizi bizi.Sem bila pa jezna kouser posted image ,ker so nam že drugi dan zaprli vodo in to ravno od 11h-13h!!Ne vem kako se ne zavedajo,da živimo v vasi,kjer je večina ljudi starejših in se takrat po hišah kuha in brez vode pač ne gre..Pa še sobota je!Groza!Enkrat so jo tako zaprli zjutraj,ko sem se odpravljala z Ajdo na pregled..Zobe in obraz sem si umila z DONATOM!!!-halo?!
user posted image

Mi nimamo nobenih 'tolažilnih igračk' ali ninic za čez noč.Ajda ima najraje svoj volan,tako jaz rečem tisti igrački z gelom za zobke.Drugo je pa vse zanimivo par minut..Bi pa ful rada videla,da bi se čez nočko stisnila h kaki plenički al kaj podobnega..Si pa vedno,če smo kje vzunaj in postane zaspana,potegne kapo ali kapuco čez obraz in zaspi v svojem miru..

Mi ne uporabljamo spalne vreče,ker spi zelo mirno in se komaj premakne za kak cm ali dva..Jo imam pa pokrito s kovterčkom in čez dam še dekico.Pazim pa da ni volnena,ker sem ji eno jutro iz ust vlekla snope volne!Je imela prej volneno dekico in zelo rada si tlači v ust kovterček in je zraven povlekla še deko in si vse zbasala v usta.Tut punčko iz cunj,ki ima volnene laske sem umaknila iz 'igrišča',ker sem tut tam imela enako zgodbo..

Danes sem sama do jutri in bom potem še kaj napisala,ko bom dala mojo princesko spančkat.Lepdan,vsem!!

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
7.10.2006 21:08:04   
mojčika
Nace rojen 29. 03. 2006 (kajča)user posted image

rojstvo: 52cm, 3260 g
1. mesec: 54 cm, 3980 g
2. mesec: 59 cm, 5070 g
3. mesec: 62 cm, 5800 g
4. mesec: 64 cm, 6400 g
5. mesec: 65 cm, 7060 g

Mina 29. 3. 2006 (Nenya, Neva, 2. 11. 1979, prof. ang. bodoči magister) user posted image

1. rojstvo: 3200g
2. 2,5 mesec: 3730g
3. 4. mesec: 5340g
4. 5. mesec: 6000g

Tia  31. 3. 2006 (maychika, Maja, 21. 3. 1979, diplomirani upravni organizator)  user posted image

ob rojstvu: 3500 g, 50 cm
1,5 meseca: 4980 g, 57 cm
3. mesece: 6880 g, 64 cm

4,5 meseca: 7810 g, 67 cm 
6. mesec: 9000g, 69 cm

Žiga 1. 4. 2006 (Eya, Vesna, 14. 11. 1979, dipl. biolog)  user posted image

ob rojstvu: 3400g, 52cm
1. mesec: 4390g, 54 cm
3. mesec: 5800g, 61,5 cm

5. mesec: 6650g, 65 cm

Maya Marina 4. 4. 2006 (Mojčika, Mojca, 22. 3. 1976, prof. slov. jezika, vaditelj plavanja)   

1. 3890g, 52cm (rojstna teža in višina) user posted image
2. 4600g, 56cm
3. 5650g, 59cm
4. 6750g, 65cm

5. 7400g, 70cm

Katarina 7. 4. 2006 (Marelica, Barbara, 29.8.1979, univ.dipl.ing.agr. )    user posted image

roj.: 3260g, 48cm
1m: 4280g, 53cm
2m: 5450g, 56,5cm
3m: 6430g, 61cm
4,5m: 7430, 64 cm
6. m: 7300g, 68.5cm

Melissa  7. 4. 2006  (flecker,Valerija, 20.5.1977, slaščičarka) user posted image

1. 3100g, 49 cm - rojstna teža in višina
2. 4090g, 53 cm - 1 mesec
3. 4780g, 56 cm - 2 mesec
4. 5780g, 61 cm - 3 mesec

5. 6500g, 64 cm - 4 mesec

Neli 9. 4. 2006 (livia)
user posted image

1. 2780g, 49cm - ob rojstvu
2. 3330g, 53cm - 1 mesec
3. 4110g, 56cm - 2 mesec
4. 4990g, 60cm - 3 mesec

5. 5900g, 63,5cm - 4.5 mesec 

Meta 9. 4. 2006 (barba, Barbara, 25. 1. 1981, bodoči prof. fizike)  user posted image

rojstvo: 3690g, 54cm
2. mesec: 4920g, 59cm
3. mesec: 5690g, 62cm
4. mesec: 6600g, 65cm  
5. mesec: 7215g, 67cm  

Rene  10.4. 2006 (DrejcDrejc) user posted image

rojstvo: 2950g, 48cm
1. mesec: 3900g, 53cm
2. mesec:4950g, 56cm
3. mesec: 5600g, 60cm

5. mesec: 6900g, 68cm

Marcel 10. 4. 2006 (*zvezdica*, Urša, 12. 9. 1977, sociologija- kadrovsko menedžerska smer) user posted image

rojstvo:  2950g / 49 cm
1.5 meseca:   4190g / 55 cm
2.5 meseca:   5770g / 62 cm

5. mesec: 7340g / 66(68) cm

Ajda  11. 4. 2006 (halena, Helena, 15. 12. 1977, zobotehnik)
user posted image

rojstvo: 3040g, 52cm
1. mesec:4325g, 55cm
3. mesec:5620g, 60cm

5. mesec: 6510, 63 cm  

Blaž 15. 4. 2006 (ksenija., Ksenija, 24. 8. 1975, gradbeni tehnik in vaditelj plavanja) user posted image  

Rojstvo: 3480g, 49 cm
1. mesec: 4300g, 54 cm
2. mesec: 5180g, 57 cm
4. mesec: 5940g, 61 cm
5. mesec: 6520g, 62,5 cm 

Manca   20. 4. 2006 (2mak)  
  user posted image
ob rojstvu: 3910g, 52 cm
1. mesec: 4710g, 55,7 cm
2. mesec: 5300g, 57,1 cm
3,5. mesec: 6170g, 61,6 cm

Lana  26. 4. 2006 (rozica11, Špela, 11. 1. 1979, univ. dipl. ekonomist) user posted image

rojstvo: 2680g, 48 cm
1. mesec: 4100 g, 54 cm
2. mesec: 4700 g, 58 cm
3. mesec: 5975 g, 61 cm

4,5. mesec: 6700g, 64 cm

Gaber 27. 4. 2006 (maja979, Maja, 11. 6. 1979, zdravstveni tehnik)  user posted image

1. rojstvo: 3450g, 53cm
3. mesec: 5980g, 64cm

4. mesec: 6700g, 69cm
5. mesec: 7680g, 72cm

Kristina 3. 5. 2006 (Ankica, Andreja, 11. 6. 1979, prof.  geo. in zg.)   user posted image

Rojstvo: 3090g, 50 cm
1. 4400g, 53 cm
2. 5570g, 58 cm
3. 6150g, 61cm
4. 6690g, 65cm 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
7.10.2006 21:18:53   
mojčika
Hojla dekleta, danes je polna luna in mene razganja sitnoba, sem sitna na svojega možeka, ki je cel dan ravnal kavč, MM je dal v stolček in zraven igral igrico na računalnik, čeprav je MM sitnarila, pa še sitnaril, da to in ono nisem kupila, zdaj pa je šel na žur, midve sva pa doma, sej me je povabil s seboj, a vem, da bom jutri potem itak sama za MM, utrujena ali ne, bo prepuščena meni...zato nisem šla...user posted image user posted image user posted image kriva polna luna ali ne, moški pri hiši so včasih tako za nobeno rabo, da je groza...

Halena bila sva na Deep Purplih...

Danes smo malo bolje jedli in ker smo uvedli že kruh, sem ji dala za večerjo kruh in mleko, potem, ko kašice apsolutno ni hotela, sem se zatekla k temu in glej ga vrageca, jedla je za dva...bi jo kar po riti najraje...user posted image

Marelica, meni se zdi, da tvoja statistika ne štima, glej kilažo zadnja dva mesecauser posted image

Flecker1 že dve leti se odpravljam na tečaj govorice gluhih, bi mi prišlo prav pri poučevanju slov. jezika, a mi lahko svetuješ, kam naj se obrnem...Sicer pa nam zaupaj malo o sebi, kako je prišlo do tega, predvidevam, da tvoja otročička slišita...v našem kraju je ena družina, v kateri sta oba starša gluha, otročička pa ne, joj kako ju je lepo videti, kako pomagata staršem na banki, v trgovini...edino kar pa si lahko privoščita je, da doma sta pa glasna ko dva mala vrageca in cel blok vržeta pokonci med igro, ja otroci mali vrageci...

No zdaj pa malo pred TV, si enkrat privoščim film, pa čeprav samauser posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
7.10.2006 22:24:36   
flecker1
Sama sem oglušela pri 7 mesecu starosti zaradi hudega vnetja ušes, moj dragi je tudi gluh, ki pa je bila posledica vročinskega krča (2 let). Moja otroka pa normalno slišita. Ja, lepo je videti kako mi pomaga starejša hčerka, ko kaj kdo meni nerazumljivo ali prehitro reče, mi ona lepo pove. Ampak to se zgodi zelo malokrat, ker s pomočjo slušnega aparata vsaj nekaj slišim, rekla bi lahko da sem težje naglušna (eno uho popolnoma nič ne slišim, drugo uho pa s pomočjo slušnega aparata slišim, brez aparata pa ne).
V Idriji poznam gluha zakonca, mož je avtoklepar, če je to on.. Bom pozanimala glede tečaja. Najbližje sta Koper in Nova gorica, bom pogledala če je kje podružnica.
Zobotehnik je fajni poklic, poznam 2 gluha ki imata ta poklic in sta kar zadovoljna z delom. Pri meni je bilo tako, da sem sprva hodila v ekonomsko šolo. Tam so bile sošolke čisto neprijazne, nobena ni hotela pomagat, sposojat zvezke za prepisovanje snovi,...in čez 2 meseca sem obupala ter zamenjala šolo. Tam pa je bila druga zgodba, sošolke super in tako sem šolo opravila z odliko. Ni pa mi uspelo dokončat V. stopnjo, ker je bilo v razredu veliko tekmovalnosti,... In sem raje pustila. Sicer pa rada oblikujem torte,pečem peciva,... ampak doma še tega dolgo časa nisem naredila. Mi pa vedno starejša hčerka reče, zakaj sem postala slaščičarka, če pa nič ne pečem peciva..user posted image Sicer se mi da, ampak vedno moram na koncu jaz vse pojesti, ker preveč nam ostane. Če gre za kakšen praznik, to pa z veseljem naredim, ker potem nič ne ostane zame user posted image
Uh, sem se pa razpisala, bo kar dovolj. Zate mojčika bom pogledala kje je kaj.
Lahko nočko vsem in lepe sanje!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
7.10.2006 22:46:48   
halena
Mojčika,a je tut pri vas luna potrkala?!No,ti si sitna,jaz pa jeznauser posted image .Mislim,pa da sve take volje zaradi istega vzroka.Reče se mu pa MOŠKI.Moj možek je pa po kosilu spokal in šel s prijatelji na piknik,ki bo trajal do jutri..Najprej je bilo rečeno,da gre s kolegom v divjino..Kolega je namreč učitelj preživetja v divjini in da se bodo šli 'preživetje',pol pa mi je rekel,da bo vse skupaj navaden piknik..-beri žurka.Sem bila jezna ko user posted image user posted image user posted image ..Jaz pa se grem cele dneve doma 'preživetje' sama-vsak dan!!Zdaj,ko je pa vikend in bi kot familija lahko bili končno malo skupaj,mi gre pa na piknik!Madona,tej moški,ma so res iz Marsa..Saj ne bi nič težila,če ne bi njegova služba trajala od jutra do večera.Ajdo vidi komaj pol ure na dan ali celo nič,jaz pa tut ne folgam vsega sama.Pa ne da bi jokala,ampak včasih bi pa tut meni pasalo nekam it,samo za  za pol ure,da se malo odklopim..Bom jutri zaropotala po mizi,ko bomo šli k njegovim na kosilouser posted image

Ko bi imela vsaj kakšno pametno knjigo...Dajte mi kako idejo,prosim,res bi rada kdaj kaj prebrala..A od Dese Muck so dobre knjige?Ona se mi zdi taka odštekana in svojevrstna ženska,tako da bi tut njene knjige lahko bile zanimive..Kaj pravite?Ali pa kako avtobiografijo..user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
8.10.2006 21:54:51   
eya
user posted image

Spet zatišje tu gori...se pozna, da je bil user posted image ...pa smo mal več z našimi. Mi smo bili tudi malo naokoli, pa šli smo jest v kitajsko, mnjami, mi je bilo zelo dobro. Že zelo dolgo nismo šli.

Jaz se bom zdaj vrgla v branje knjig o vzgoji...user posted image . Sem mal vprašala RRjevke in so mi par knjig priporočile. V naši knjižnici imajo kar nekaj teh knjig, tako, da greva ju3 z Žigom po kakšno.

flecker1-jaz si sploh ne predstavljam, kako je, če ne slišiš. In na koliko ovir naletiš v vsakdanjem življenju. Je pa res fajn, ker ti lahko starejša že pomaga pri sporazumevanju s slišečimi. Kako pa se je mala naučila kretnje, koliko je bila stara?

Halena-tele smeške dobim s te strani http://www.syllienachtvlindertje.nl/index2.htm... imaš pri stani levo ful kategorij z različnimi slikcami in smeški. Deluje pa čist enostavno po principu copy-paste.

Pa lahko noč...

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
9.10.2006 8:02:16   
Marelica
user posted image , a pol smo pa ta vikend kar vse ženske malo ropotale po mizi? Ja, ne boste verjele, pri nama je tudi (po mojem mnenju) bil kriv možek, ker se je odločil za celo soboto it pomagat enemu kolegu (no vsaj fešta ni bla). Hja, sem rekla, da bi pa vseeno moral malo bolj gledat na čas, ki ga preživi s tamalo in blablabla, vse možno je prišlo ven... No, potem sva se pa res vsedla ter na dolgo in lepo pomenla kako in kaj vnaprej. Na srečo je potem iz tega rompompoma ratal en lep vikend.

Ja, Mojčika, hvala za opozorilo! Seveda ne štima, ker ima naša punčka že 8300g. Bom jaz popravla, da tebi ne bo treba. user posted image

Pa še eno vprašanje glede prehrane, ki si jo uvedla MM. Kako si ji pa dala kruh (mislim, kako velike koščke)?? Ker jaz sem ji včeraj tudi dala eni dve "drobtinici", da je malo premlevala. Pa še čisto mičkeno ribe sem ji dala. Seveda se je potem kar malo jezila, ker ji nisem potem nič več dala. Ampak enostavno ne vem, kako prav začet, koliko dat, da se ji ne bo zataknilo...

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
9.10.2006 8:04:10   
Marelica
Eya,

user posted image

za dober link. Super slikice!!!!!!

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
9.10.2006 8:47:04   
mojčika
Dobro jutro...

NAJPREJ TRIKRAT HURA ZA MM, iz dveh razredčenih mlek, smo prešli na dve prespani noči od 20.00-8.00, joj ko bi le ostalo tako...

KRUH jaz ga namočim v zelo malo njenega adaptiranega mleka, samo toliko, da se ji potem v ustih topi, enako naredim s piškotki...

NOSEK...na strani Januark 2006, se zbirajo naročila za nosni respirator, tistega, ki se priključi na sesalec, menda je dober hiter in učinkovit, naročila jemlje rija, če bi ga še katera imela, je rekla, da naj ji javi na ZS....:

Pumpice pa so za čiščenje noska. Večni problem je namreč, kako otroku z navadno pumpico izpumpat čimveč smrkljev.
Odkrila sem ene, ki se enostavno dajo na domači sesalec in otroku v nekaj sekundah dodobra "posesa" vse smrklje...pa še poceni so....
In ni se treba matrat ročno, pa vakuuma delat....user posted image

Jaz sem jo sicer probala na koncu smrkavosti, pa je bila neverjetno učinkovita. Zdaj pozimi pa bodo itak problem z noski....

Če te zanima, mi javi.

Cena je 2490 in 180 poštnina.

lp

tanja  

(Tako mi je poslala)

Flecker1 seveda jo poznam, naj ti razložim kako, čeprav se bo zdela kolobocija, le to ni, ni pa to ista družina...

Ta tvoja prijateljica ima brata D, ta brat ima ženo M, le ta ima brata, ki ima za partnerico tetico od Maye Marine, torej sestre od mojega moža...Upam, da si razumela, ne znam lepše razložituser posted image

Zdaj pa še recept, danes sladko sladko, ki ga smem tudi jaz in MM:

rabiš:
- polnozrnate Albert kekse, jaz sem kupila Leibniz
- dve veliki jabolki, dve veliki hruški in ena banana

- kekse položiš enega zraven drugega v pekač, eno plast
- jabolka in hruške olupiš in jih skuhaš v litru vode, dodam cimet, a ne sladkam, sladkosnedi sladkajte (kuham ene 5 min)
- iz vode vzamem sadje in ga pretlačim s tlačilko za pire krompir, temu dodam banano, sadja ne odcejam, mora biti sočno, da se piškoti malo raztopijo
- sadje nadevam na piškote
-iz ostale vode skuham vanilijev puding, nesladkan, pudig prelijem čez sadje in pustim, da se strdi...
(pecivo je tako sladko, da se ga ne splača dodatno sladkat, če pa ste bolj sladkosnedi, pa dajte) MM tu zraven mene pravi, da je dobroooo...

no se še kaj javim, čau
-

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
9.10.2006 9:52:45   
kajča
ojla punce,

končno sem spet prišla do računalnika. Najprej da ne pozabim za statistiko.

6. mesecev: 7500g in 67 cm

Jaz sem pa Klavdija, roj. 13.02.1978, specilaistka za mednarodno poslovanje, bodoča magistra znanosti (upam, da dokončam zdaj ko sem na porodniški)

Berem vaše probleme s spanjem, Nace gre spat od 19.30 do 20.30 in spi nekje do 5. Takrat ga vzamem v svojo posteljo, v ležeh podojim in spi do ene 7-8h. Zdaj 2 dni se pa ful ponoči zbuja in joka tako da ga vzamem že zvečer v svojo posteljo in ga ko se zbudi samo k sebi stisnem, dam dudo, on me pa po ličku poboža in zaspi naprej. Po mojem ga zobki tako matrajo. Je pa tudi zelo malo čez dan, 1-2 meseca nazaj je zjutraj pojedel 200-240 g mleka, sedaj pa samo še 120-140 g. Pa ne je večkrat, le gosto hrano je enkrat na dan. Najraje ima spasiran krompir, bučke in brokoli. Tega res ful poje.

Mi tudi danes začnemo s plavanjem, komaj čakam, me prav zanima, če bo v bazenu tudi tako užival, kot doma v banji.

Aja glede vreče za spanje, jaz ga dam samo v pižamo in pokrijem s kovtrom in se nič ne odkrije, tako da vreče ne rabi.

sem pa končno dala tudi mal slikic v album

lp,

Kajča

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
9.10.2006 10:00:27   
eya
Vse najboljše Neli in Meti za 6 mesecev...

user posted image

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
9.10.2006 10:21:44   
ksenija.
Se po dolgem času spet oglašam, kak ste pridne, ste toliko napisale, da sem vas komaj prebrala.  Smo v začetku oktobra malo praznovali, obletnico najinega prvega srečanja in rojstni dan najine Zale. Smo se imeli ful fajn, samo nečaka sva spustila na računalnik in na nama ga je celega razsul, tako da sva bila sedaj brez interneta in računalnika. Nikoli več ga ne spustim gor.

Hvala vsem za čestitke ob zaroki. Sva tisti dan otroka bolj hitro spravila spat, pa sva hitro skočila na večerjico, tašča pa je bila varuška.

Sem vam obljubila, da vam napišem o najini zaroki, bilo je res romantično, je moj včasih celo večji romantik kot jaz. O zaroki pa si lahko preberete tukaj: http://otokzakladov.mojforum.si/otokzakladov-about916-0-asc-0.html

Je bilo kar lepo brat o vaših zarokah in se smejat zraven. Ankica, ta tvoj možek je res pravi romantik, pazi ga!

MARELICA, kdaj se bova dobile? Seveda vabljena tudi vse ostale, če se bo kateri dalo prit na Ptuj. Imamo sedaj novo nakupovalno središče. Flecker1 mogoče bi se lahko tudi z tabo dobile, če si Mariborčanka.

Ste se pogovarjale o količini zaužite tekočine in kaj pijejo. Blaž spije približno 150 ml na dan – večino iz kozarca, dam pa mu samo vodo, na sladkor ga nočem navajati, če bo potrebno mu bom kuhala domač nesladkan čaj, ker ti Hippovi in Milupini čaji tudi vsebujejo delček sladil – tako mi je povedala prejšnji teden zobozdravnica, ko sem bila z Zalo prvič pri zobozdravniku. Pa saj Zala še sedaj najraje pije kar vodo, če pa ji že damo kakšen sok,ji ga ful razredčim. Moram se še pohvaliti to, da Zala nikoli ni imela ne flaše in ne dude. Tekočino je pri šestih mesecih začela piti kar iz kozarca, kasneje pa smo ji predvsem zaradi pitja ponoči kupili Aventov magični lonček iz katerega ne more nič polivati. Se mi zdijo flaše ful nerodne, ker otroci radi polivajo in se jim to ful dopade. Pri Blažu smo dudo morali dat, ker e preveč sesal, kako bo z flašo pa bomo še videli.

Blaž še vedno zelo dosti spi. Zbudi se okrog 8.00, po dveh urah – okrog 10.00 –prvo spanje nekje do 11.00, potem spimo od 13.00 – 14.00 ali celo 15.00, potem od 17.00 do 18.30, ob 19.30 se greva standardno tuširat in potem zaspi do 21.00 ure. Med enim in drugim spanjem zdrži največ 2 uri in pol.

Imamo dva zobka, ki ju čistimo z pleničko, ponoči pa zobkov ne čistim, ena je to spraševala, pa se ne spomnim več katera. Kje pa se dobi tisti naprstnik za čiščenje zobkov? Jaz sem spraševala pri nas v lekarni pa mi je pnujala samo komplet z zobno pasto, stalo pa je skoraj 2500, kar se mi je zdelo malo preveč, ker zobne paste pa sedaj še res ne potrebujemo.

Vam grizejo cuclje, mene pa je Blaž včeraj 2x tak fajn v bradavico vgriznil, da so mi kar solze stopile v oči.

Zvezdica jaz imam Blaža v vreči, oblečem mu pa body z dolgimi rokavi in pižamico.

Katero riževo kašico jim dajete? Jaz sem kupila DM-ovo pa je nima preveč rad, sadje pa popoldan poje kot nič, drugo pa mu zaenkrat še nisem dajala. Mojčika kje kupuješ tisto zelenjavno jušno osnovo in kako izgleda?

Tudi mi spimo vsi v eni spalnici  (tudi Zala), ker drugače ne gre. Smo pri njegovih starših. Spomladi pa upava, da bova lahko začela graditi najino hišico. Bi rada, da bi bila na svojem prej ko pa bi Zala začela hoditi v šolo.

Moram sprobat Porovo juhico po Mojčikinem receptu. Jaz jo pa naredi tako: na olivnem olju popražim na kocke narezan por. V drugi posodi skuham krompir (v slani vodi), ko je krompir kuhan, ga dodam k poru, malo soli ali vegete – vse premiksam z paličnim mešalcem. Na koncu dodam še malo kisle smetane. Zali sem jo začela kuhati nekje pri sedmih mesecih in jo ima še sedaj ful rada. Sem jo kuhala včerraj, pa je tudi Blažu ful teknila (sem pa naredila za njega brez vegeta in ful malo soli).

Slikice iz porok so čudovite, upam, da bom tudi jaz kmalu nevesta. No, ja če misliva drugo leto graditi, potem res vprašanje kako bo.

Uboga Nenya, verjamem, da si se res prestrašila. Jaz tudi ne morem verjeti kako se lahko avtosedež prevrne.

Halena te čisto razumem kako se počutiš, ko čez vikend tvoj kam odide. Tudi mene to ful razjezi, cel teden je v Lj. V petek ga že komaj čakam, da pride domov in sem potem res jezna, če odide kam čez vikend. Ker je včasih res napor mala dva oba sama rihtat, pa taščo prosit za pomoč.

Malo raztreseno sem vse skupaj napisala, ker sem pisala kar tako kot sem brala vaše odgovore.

Aja, pa vsem polletnikom ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
9.10.2006 11:18:16   
mojčika
Ta jušna osnova se imenuje Vitam, dobiš jo v vseh večjih trgovinah med zdravo prehrano, je v svetlorjavi škatlici, 5x5cm, ne vem, kaj je že točno gor poslikano, ma mislim, da je krožnik z juhico, v škatli pa je steklen kozarček...je pa nemški izdelek...no malo pobrskaj po policah..

sem jo našla v spletni trgovini MC:

user posted image

Zdaj sva pa pojedli en cel Jogobela jogurt iz sliv, mi pa res obožujemo te slive, pa sploh ne vem zakaj...

Moške je ta vikend res nosila luna, tudi midva sva morala vsesti se za mizo in malo pomenit...katera je že omenila, da smo plačane za osem ur, jej kako fino je bilo to reči, pa še vikend sem dodala zrave, ta se tudi deli oz. morajo atiji nadoknaditi izgubljne ure čez vikend, sploh je pa fino ja, da moški gre od bajte, me pa moramo prositi za pomoč tašče, halooooooooo...user posted image

Mene pa zanima, a kateri izmed vašihuser posted image tudi škili, mi še vedno malo škilimo????

< Sporočilo je popravil mojčika -- 9.10.2006 11:19:15 >

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
9.10.2006 11:54:59   
Marelica

Nace rojen 29. 03. 2006 (kajča,Klavdija, roj. 13.02.1978, specilaistka za mednarodno poslovanje, bodoča magistra znanosti  )user posted image

rojstvo: 52cm, 3260 g
1. mesec: 54 cm, 3980 g
2. mesec: 59 cm, 5070 g
3. mesec: 62 cm, 5800 g
4. mesec: 64 cm, 6400 g
5. mesec: 65 cm, 7060 g 
6. mesecev: 7500g in 67 cm

Mina 29. 3. 2006 (Nenya, Neva, 2. 11. 1979, prof. ang. bodoči magister) user posted image

1. rojstvo: 3200g
2. 2,5 mesec: 3730g
3. 4. mesec: 5340g
4. 5. mesec: 6000g

Tia  31. 3. 2006 (maychika, Maja, 21. 3. 1979, diplomirani upravni organizator)  user posted image

ob rojstvu: 3500 g, 50 cm
1,5 meseca: 4980 g, 57 cm
3. mesece: 6880 g, 64 cm

4,5 meseca: 7810 g, 67 cm 
6. mesec: 9000g, 69 cm

Žiga 1. 4. 2006 (Eya, Vesna, 14. 11. 1979, dipl. biolog)  user posted image

ob rojstvu: 3400g, 52cm
1. mesec: 4390g, 54 cm
3. mesec: 5800g, 61,5 cm

5. mesec: 6650g, 65 cm

Maya Marina 4. 4. 2006 (Mojčika, Mojca, 22. 3. 1976, prof. slov. jezika, vaditelj plavanja)   

1. 3890g, 52cm (rojstna teža in višina) user posted image
2. 4600g, 56cm
3. 5650g, 59cm
4. 6750g, 65cm

5. 7400g, 70cm

Katarina 7. 4. 2006 (Marelica, Barbara, 29.8.1979, univ.dipl.ing.agr. )    user posted image

roj.: 3260g, 48cm
1m: 4280g, 53cm
2m: 5450g, 56,5cm
3m: 6430g, 61cm
4,5m: 7430, 64 cm
6. m: 8300g, 68.5cm

Melissa  7. 4. 2006  (flecker,Valerija, 20.5.1977, slaščičarka) user posted image

1. 3100g, 49 cm - rojstna teža in višina
2. 4090g, 53 cm - 1 mesec
3. 4780g, 56 cm - 2 mesec
4. 5780g, 61 cm - 3 mesec

5. 6500g, 64 cm - 4 mesec

Neli 9. 4. 2006 (livia)
user posted image

1. 2780g, 49cm - ob rojstvu
2. 3330g, 53cm - 1 mesec
3. 4110g, 56cm - 2 mesec
4. 4990g, 60cm - 3 mesec

5. 5900g, 63,5cm - 4.5 mesec 

Meta 9. 4. 2006 (barba, Barbara, 25. 1. 1981, bodoči prof. fizike)  user posted image

rojstvo: 3690g, 54cm
2. mesec: 4920g, 59cm
3. mesec: 5690g, 62cm
4. mesec: 6600g, 65cm  
5. mesec: 7215g, 67cm  

Rene  10.4. 2006 (DrejcDrejc) user posted image

rojstvo: 2950g, 48cm
1. mesec: 3900g, 53cm
2. mesec:4950g, 56cm
3. mesec: 5600g, 60cm

5. mesec: 6900g, 68cm

Marcel 10. 4. 2006 (*zvezdica*, Urša, 12. 9. 1977, sociologija- kadrovsko menedžerska smer) user posted image

rojstvo:  2950g / 49 cm
1.5 meseca:   4190g / 55 cm
2.5 meseca:   5770g / 62 cm

5. mesec: 7340g / 66(68) cm

Ajda  11. 4. 2006 (halena, Helena, 15. 12. 1977, zobotehnik)
user posted image

rojstvo: 3040g, 52cm
1. mesec:4325g, 55cm
3. mesec:5620g, 60cm

5. mesec: 6510, 63 cm  

Blaž 15. 4. 2006 (ksenija., Ksenija, 24. 8. 1975, gradbeni tehnik in vaditelj plavanja) user posted image  

Rojstvo: 3480g, 49 cm
1. mesec: 4300g, 54 cm
2. mesec: 5180g, 57 cm
4. mesec: 5940g, 61 cm
5. mesec: 6520g, 62,5 cm 

Manca   20. 4. 2006 (2mak)  
  user posted image
ob rojstvu: 3910g, 52 cm
1. mesec: 4710g, 55,7 cm
2. mesec: 5300g, 57,1 cm
3,5. mesec: 6170g, 61,6 cm

Lana  26. 4. 2006 (rozica11, Špela, 11. 1. 1979, univ. dipl. ekonomist) user posted image

rojstvo: 2680g, 48 cm
1. mesec: 4100 g, 54 cm
2. mesec: 4700 g, 58 cm
3. mesec: 5975 g, 61 cm

4,5. mesec: 6700g, 64 cm

Gaber 27. 4. 2006 (maja979, Maja, 11. 6. 1979, zdravstveni tehnik)  user posted image

1. rojstvo: 3450g, 53cm
3. mesec: 5980g, 64cm

4. mesec: 6700g, 69cm
5. mesec: 7680g, 72cm

Kristina 3. 5. 2006 (Ankica, Andreja, 11. 6. 1979, prof.  geo. in zg.)   user posted image

Rojstvo: 3090g, 50 cm
1. 4400g, 53 cm
2. 5570g, 58 cm
3. 6150g, 61cm
4. 6690g, 65cm 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
9.10.2006 12:46:05   
eya
Midva sva že iz knjižnice user posted image prišla...zdajle pa Žiga spi, jaz pa malicam...

Joj, jaz sem pa danes dobila prvo menstruacijo...pa sem upala, da je še nekaj časa ne bo. Ja, se očitno pozna, da že malo GH papamo... No, vsaj boleča ni...

Mojčika-tudi Žiga včasih malo poškili, sploh, če kaj gleda zelo od blizu... Baje pa bi moralo do pol leta to škiljenje zaradi prešibkih očesnih mišic ponehati user posted image  Sem si pa prekopirala tvoj današnji recept, da ga ob priložnosti sprobam...

ksenija...če hočemo tvojo zgodbo prebrat, bi se morale prijavit na forum otok zakladov...a se ti da kar prekopirat zgodbo?

Pa še user posted image : danes bodo pečena piščančja bedrca, porova omaka, njoki...

Lp!

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
9.10.2006 14:05:28   
ksenija.
Mojčika, meni pa je zdravnica rekla, da lahko škilijo do enega leta, samo je naš Blaž že nehal.

Kopiram mojo zaročno zgodbo:

Jaz pa sem včeraj preživela tako lep dan, da vam moram povedat. Ve ste uživale in ustvarjale na srečanju, mi pa smo se odločili, da bomo popoldan preživeli tako, da se bomo sprehajali.

Potem, ko sem Nelyi predala svojo robo, smo se hitro nakosilili potem pa akcija.

Moj si ji zamislil, da se gremo v mesto in na grad. Meni glih ni bilo iti za na grad z vozički, pa nisem upala ugovarjati, ko pa je tako malo doma. Nelya in tiste, ki ste že bile na ptujskem gradu, veste kakšen podvig je na njega prit z vozičkom. Midva sva pa imela celo dva. Šla nisva po cesti, kjer je asfalt ampak po ozki uličici iz mesta, kjer je potka tlakovana z velikim kamenjem, da je Blaža in Zalo fajn narukalo, pa še ogromno je stopnic, tako da sva morala vozičke nesti čez stopnice. Mi je postalo kar žal, da doma nism ugovarjala.

No potem pa smo bili na gradu, kjer je bil čudovit razgled, samo malo je pihal veter. In potem začne moj okrog skakati z fotoaparatom (tako kot vedno), da sem bila še bolj jezna. Potem nastavi lepo nas tri v objektiv on pa je imel namen nastavit fotoaaparat, da bi slikal sam in priletet k nam. Jaz lepo gledat v fotoaparat in se smejim, on prileti in poklekne zraven mene. Jaz ga sploh nisem gledala. Naenkrat pa reče "Bi se poročila z mano", v rokah pa drži prečudovit prstan. Punce, mene je skoraj kap sploh nisem vedela kaj naj rečem.

Že zadnje tri leta se sploh nisva pogovarjala o poroki. Saj se tudi sedaj še ne nameravama letos ali pa drugo leto poročiti. Pa vseeno. Bila sem tako šokirana, da so me samo solze oblivale. Tudi zvečer, k sva gledala mojo reakcijo sem jokala (fotoaparat je bl namreč tako nastavljen, da je snemal), pa tudi sedaj jočem.

No v glavnem, ko sva otroke zvečer spravila spat, sva preživela prečudovit večer ob svečah, ki ga je on baje planiral že kar nekaj časa.

Moram še povedati, da je moj zaročenec že od nekdaj velik romantik. Na vprašanje zakaj glih včeraj, sem dobila odgovor, da zato, ker sva natanko 140 mesecev skupaj.

Bil je res prelep dan, ki ga ne bom nikoli pozabila.

Vedno, ko gledam posnetek te najine zaroke, je res za nasmejat. Jaz stojim tam kot kip, ker sem bila utrujena, on prileti in se vrže na tla, reče tisti "bi se poročila z mano", Jaz rečem "Ha". Zala reče tisti njen najpopularnejši stavek zadnjih "Ka to je". Midva v smeh in šele potem uspem reči "Da".

Je kopirano kar iz foruma Otoka zakladov.

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?