|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: APRILKE 2006
4.9.2006 22:33:28   
halena
Uau,DD-to je blo pa skoraj 'za lahko noč'.Lepo pišeš,ni kej,tut Rene mora bit en taprav prefriganček!Glede dojenja pa naj te ne skrbi preveč,ker je tut moja Ajda delala take scene..Lahko bi se temu reklo,da ni imela nobenega odnosa do joške..Temu vsemu so bili vzrok zobki.Zdaj je boljše,le da tica poskuša grickat bradavico.Jaz pa zraven rjovim ko nora.To je pa res neprijetna bolečina..Tut mi smo zaprti..-se ne sekiram več,ker vem da bo kmalu naval v plenicah in jo bom zopet v lijaku umila..

POvrnil se nam je glas,saj ko smo dobili zobke je Ajda dobesedno prenehala spuščati kakršnekoli glasove.Zdaj-po slabem mesecu že piska in na veliko govori,tako da dude čez dan ne nucamo več,ker jo meče ven.

Še kar imamo flek vnetja na piški..Probala sem že vse.Danes sem tut plenice zamenjala,čeprav smo tiste že prej nucali..

To bi blo vse,lepo in mirno nočko!user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 776
4.9.2006 23:03:10   
mojčika
Jaz bi probala helena še z Justovo kremo Tea Tree, je za vneto kožo in tudi za plenične izpuščaje, lahko ti jo pošljem eno pikico za probat... Jutri sem doma, daj pokliči kaj na Skaype, a prej javi kdaj, da bom pri računalniku čakalauser posted image , sicer se nama ne bo uspelo dobiti...

Nočko vsem

< Sporočilo je popravil mojčika -- 4.9.2006 23:07:24 >

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 777
5.9.2006 7:17:47   
Marelica
Vem, da bom spet enih par postov zadaj… DrejcDrejc lušten dnevnik pišeš, prav posrečeno mi ga je bilo brat! Jaz pa sem ravno včeraj proti noči začela pisat dnevnik moji Katarinci. Seveda sem začela z dogodki za nazaj in sem prav podoživljala vse napisano. Spomini so mi kar vreli na plano, kot da se je včeraj rodila… sem se morala prav brzdat, da sem čim krajše napisala. Upam, da si bom vzela čas tudi vnaprej in bo potem imela res en krasen spomin.

Mojčika, meni pa se zdi, da nič kaj ni hrana kriva za to spanje in (ne)spanje. No, vsaj pri nas je tako. Sem iz eksperimentov želela en vzorec ustvarit, pa je kar enkrat tako, drugič spet drugače. Nazadnje mi je prespala noč s samo enim deci mleka v večernem obroku in takrat je celo podrla rekord: spala od 20:30 do 7:15. Z ornk dozo in celo dodatkom riževe kašice pa se mi je zbudila sredi noči že tudi po borih 5 urah spanja in potem na dušek popila skoraj dva deci. Zdaj sem ji sploh ukinila riževo kašico, ker jo spet zapira. In tako je s samim mlekom noč prespala že kar nekajkrat. Tako da??!?

Včeraj smo izprobali nov okus kašice: jabolko- hruška inji je do sedaj še najbolj všeč. Je včeraj in danes pojedla kar nekaj žličk.

Joj, a ste vse neke aktivne! Mi kar slabo vest vzbujate!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 778
5.9.2006 9:15:58   
Anonimen
Dobro jutro!

DD, imaš res lep občutek za pisanjeuser posted image user posted image user posted image . Sem se poglobila v tvoj dnevnik, se bere kot kakšna napeta kriminalka user posted image user posted image user posted image . Zelo zanimivo, meni ne bi nikoli uspelo napisat kaj takega. Imaš talent!

Barba, midve s Kristino bova v petek v Tivoliju (pa Livia in Neli tudi, predvidevam), tja bova prišli okoli 10.30-11.00. Se lahko dobimo. Ti pošljem mojo t. številko na ZS.

Nočno zbujanje: naša je nekoč v preteklosti user posted image user posted image user posted image  spala od 21.00 do 4.00 ali celo 5.00. Pred kakimi tremi tedni pa se je kar naenkrat začela zbujati ob enih, treh, petih. Sem se spet spopadla s tisto prvomesečno utrujenostjo. user posted image  se je zbudila in začela jokcat ter basat rokice v usta. Jaz pa seveda, lačna je, dajmo jo nafutrat. Nekaj malega je pojedla in seveda se je čez dve uri spet zbudila. Potem jo pred tremi dnevi opazujem, kako si je podnevi, ko je bila že utrujena, začela v usta dajat rokice. Z rokicami se je hotela uspavat (smo doma pozabili dudo). In sem ponoči naredila eksperiment: Ko se je ob enih zbudila, sem ji v usta dala dudo in je v trenutku zaspala nazaj. Ob treh sva se nafutrali in je spala do jutra. user posted image user posted image user posted image  Včeraj in danes se je zbudila šele ob treh in potem spet spala do jutra. Mogoče nam uspe zmanjšati ta nočna zbujanja na eno normalno mero.
Pa še en članek o nočnem zbujanju: http://www.mojmalcek.si/revija-07-03/nocno_hranjenje.php

No, zdaj pride na obisk bratec, potem pa greva v Tivoli na sprehod. Je treba izkoristit vreme. Če bo Kristina spala, bom mogoče celo prebrala kakšno stran v knjigi. Bova cel dan same, možek dela do sedmih zvečer user posted image user posted image user posted image . Eh, se bomo pa potem stisnili.

Lep dan!

< Sporočilo je popravil Ankica -- 5.9.2006 9:22:01 >

(odgovor članu Marelica)
  Neposredna povezava do sporočila: 779
6.9.2006 11:44:38   
mojčika
No samo na kratko greva ven, kaj so mi v posvetovalnici rekli, da naj ji začnem dajati nepasiran riž, v enem mesecu pa še purančka in skutke, vso zelenjavo in sadje obvezno nekuhano, booo, a ni to malo huda...

Pa še pohvalit moram našo MM, se je zopet smejčkala in pikeca dobivala user posted image

Imamo pa 7.400g, dolžino pa niso merli, bova z možekom sama.

Ankica ta članek je dober, jaz bom res začela zmanjševati količino, ker ji je itak vseeno, 50ml ali 100ml, takoj zaspi nazaj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 780
6.9.2006 12:58:42   
mojčika
A ja, ker nobena ne pove kaj o glasnem smehu vaših malčkov, no mi smo se naglas prvič zasmejali prek kakim mesecem in pol, zdaj pa se naglas smejimo že pri vsaki igri z mamo, ne pa še igračkam ali drugim stvarem, kako je pri vas...

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 781
6.9.2006 16:08:57   
Anonimen
Pozdravljene!

Ste se vse skrile v senčko?

Mojčika, boš malo dopolnila našo statistiko:

Kristina:
3. 6150g, 61cm
4. 6690g, 65cm

Še glede smeha: naša se je prvič glasno zasmejala ravno, ko je bila stara 3 mesece. Sedaj se sicer smeji, a ne veliko, ponavadi samo, ko je zelo dobre volje ali ko opazuje koga, ki ima večminutni monolog (kot je npr. moja v.d. tašča user posted image user posted image user posted image ). Se špara s smehom.

LP

(odgovor članu mojčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 782
6.9.2006 20:56:23   
barba
Ojla!

Midve sva bolj leteče in sem šele zdajle lahko prišla pred tole škatlo.user posted image  Dons sva imele UZ kolkov in je vse OK. Popoldne sva šle na kavo z sošolko iz faksa na Zblije, pol pa še do tete po steklen ribežn.user posted image  Meta je bla cel popoldne tok tečna, kot še nikol. Ni šla spat ob 12h zarad pregleda, pol ji je pa uspel spat sam med vožnjo. user posted image  Sej zdej pa spi.user posted image

Mojčika - to je pa brzina s hrano.user posted image  Midve sva šele pri sadju, zelenjave ji še sploh nisem dala.

Glasen smeh - je kar velikokrat na sporedu. Začelo se je na morju, ko ji je user posted image  ploskal. Zdej se morem kar frise pokat in čim bolj čudne glasove spuščat, da se user posted image  naglas smeji.

Moja user posted image  dobi jutri drugo pikico. Bom poročala, če je tud tok dobr prenesla kot MM od Mojčike.user posted image

Ankica - sem 99%, da prideva v petek. Se morem oglasit v referatu na FMFju in pridem še v Tivoli. Te pokličem!

Grem še kaj naredit ...
Lahko noč

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 783
6.9.2006 21:12:25   
mojčika
Tokrat na mojo srečo nobene reakcije na user posted image , dan je minil v vstaljenem redu, hvala bogu...

Ker so mi rekli, da ne smem miksat, je naša MM danes dobila na vilčko pretlačeno banano in hruško, pa je bolj ven šlo kot not, pa tako rada že je, kaj vem user posted image , jaz bom to hranjenje svoji pameti in občutku prepustila, mislim, da na take podvige še nismo pripravljeni user posted image ... Kaj pa se tako mudi, mesa ji sigurno še ne bom dala, mogoče čez mesec kako skutko s sadjem ali pa jogurt, eh kdo bi vedel, po mojem bo MM kar sama pokazala, kaj bo pljuvala in kaj ne... Mi je pa ful čudno kuhat zelenjavo, ker je ne smem solit, meni še za probat ni, kaj šele, da bi jedla, no MM se ne pritožuje...

Smo nabavli avtosedež in smo zadovoljni, če katero zanima, je slikca v albumu, na slikcah so stranice popolnoma razprte, lahko pa se jih privije, da je otroček bolj stisnjen v njem, no mi bomo že bolj stisnili... slike ne bom tukaj lepila, ker mi je že nerodno, pri nas res nastaja ogromno fotografij, ker ji urejam album s komentarji, pišem dnevnika pa ne, ker pri drugem sigurno ne bom tako pridna, šklocnila po fotoaparatu pa bom, pisanja imam že v šoli včasih čez glavo, pa čeprav mi umetniško pisanje kar gre od rok, vsaj tako drugi pravijo... user posted image

Statistika jutri, ko bo še Barb dodala svoje podatke...

Lepe sanje, pa malo več aktivnosti tu gor prosim, vas pogrešam čez dan user posted image

user posted image lahko noč

< Sporočilo je popravil mojčika -- 6.9.2006 21:19:27 >

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 784
6.9.2006 21:50:38   
eya
Ej, mojčika, nič naj ti ne bo nerodno, če daš slikce gor, saj jih vse rade vidimo...evo, bom jaz dala spet eno...eno tako, narejeno za hec...

user posted image

A ste se že šli kaj z malčki namakat v bazen? Ima katera fredov obroč? Ali razmišlja katera o plavalnem tečaju? Mene ful mika...

< Sporočilo je popravil eya -- 6.9.2006 22:00:45 >

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 785
7.9.2006 10:32:19   
mojčika
/*/Nova oblika raka na dojkah - /*//*/NE IZBRIŠI!!!/*/

/*/Prosim, posredujte vsem ženskam v vašem življenju. Materam, hčeram,
sestram, tetam, prijateljicam.../*/

/*/V novembru je bila odkrita nova, zelo redka oblika raka na dojkah.
Neka ženska je na dojki dobila izpuščaj, podoben takšnim, kakršne imajo
doječe matere. Ker njen mamogram ni ničesar pokazal, jo je zdravnik
zdravil z antibiotiki za vnetja. Po dveh tretmajih se je stanje samo
poslabšalo, zato jo je zdravnik ponovno poslal na mamogram. Tokrat je
pokazal tvorbo. Biopsija je pokazala hitro rastočo maligno tvorbo.
Začeli so s kemoterapijo, da bi tvorbo zmanjšali, nato so naredili
mastektomijo(amputacija prs), potem polno dozo kemoterapije in nato še
obsevanje. Po devetih mesecih intenzivnega zdravljenja je dobila zdrav
izvid. /*/

/*/Naslednje leto je vsak dan živela do popolnosti. Nato pa se je rak
vrnil. Po štirih zdravljenjih se je odločila, da želi kvaliteto
življenja in ne stranskih učinkov kemoterapije. Ostalo ji je pet mesecev
in vsak dan, vse do zadnjega, je splanirala do popolnosti. Po zadnjih
nekaj dnevih jemanja morfija, je umrla. Pustila je tole sporočilo, za
katero je želela, da doseže ženske vsepovsod: /*/

/*/Ženske, PROSIM, bodite pozorne na vse, kar ni normalno in bodite
vztrajne pri iskanju pomoči, takoj ko je to potrebno. PAGETOVA BOLEZEN:
To je redka oblika raka na dojki, ki se pojavlja na zunanjem delu dojke.
Na bradavici in kolobarju okoli nje, se je pojavil kot izpuščaj, ki se
je kasneje razvil v rano s skorjastim zunanjim robom. NIkoli ne bi
posumila, da je to rak, ampak je bil. Moja bradavica ni nikoli zgledala
drugače kakor prej, ampak izpuščaj me je motil, zato sem šla k
zdravniku. Včasih me je srbelo ali bolelo, ampak razen tega, me ni
motilo. Bilo je samo grdo in nadležno in ni se dalo odpraviti z nobenimi
kremami, ki sta mi jih predpisala zdravnik in dermatolog za izpuščaj na
očesu, ki se je pojavil malo pred tem. Zdela sta se zaskrbljena, ampak
nista me opozorila, da bi lahko bilo rakavo. /*/

/*/Verjamem, da ogromno (večina) žensk ne ve, da lahko izpuščaj ali
ranica na bradavici pomeni raka. (Moj se je začel z osamljenim majhnim
rdečim mozoljem na kolobarju okoli bradavice. Največji problem pri
Pagetovi bolezni bradavice je, da simptomi izgledajo popolnoma
nenevarni. Velikokrat jo zamenjajo za kožno vnetje, kar pripelje do
neželenih zamud pri opažanju in zdravljenju.) /*/

/*/KAKŠNI SO SIMPTOMI?/*/

/*/1) Stalna rdečica, vlažnost in krastavost bradavice, kar povzroči
srbenje in pekoč občutek (Kakor sem omenila, me moj izpuščaj ni preveč
srbel ali pekel, tudi bradavica (kolikor vem) ni bila vlažna, pojavila
pa se je krasta na eni strani zunanjega roba izpuščaja) /*/

/*/2) Rana/vnetje na kolobarju okoli bradavice, ki se ne pozdravi (moja
je bila na področju kolobarja, z belkastim, debelim področjem na sredini
bradavice)/*/

/*/3) Ponavadi je prizadeta ena bradavica. Kako jo odkrijejo? Vaš
zdravnik bo opravil fizični pregled, nato pa bo predlagal da se takoj
naredi mamogram obeh dojk. Čeprav so rdečica, vlažnost in krastavost
podobni simptomi kot pri dermatitisu (kožno vnetje), bi vaš zdravnik
moral pomisliti na raka, če se to pojavi samo na eni dojki. Moral bi
naročiti biopsijo, da odkrije za kaj gre. /*/

/*/To sporočilo se mora jemati resno in bi moralo biti posredovano
čimveč vašim sorodnikom in prijateljem; nekomu lahko morda reši
življenje./*/

/*/Moj rak se je razširil na moje kosti, po mega dozah kemoterapije, 28
zdravljenjih z obsevanjem in po jemanju zdravila TAMAXOFIN. Če bi to
bilo diagnosticirano kot rak že na začetku, se morda ne bi razširil... /*/

/*/VSEM BRALCEM:/*/

/*/Žalostno je, da ženske ne poznajo Pagetove bolezni. Če s pošiljanjem
tega sporočila preko e-maila, ljudi ozaveščamo o tej bolezni in njeni
potencialni nevarnosti, potem pomagamo ženskam povsod po svetu. /*/

/*/Prosim, če lahko, si vzemi trenutek in posreduj to sporočilo vsem
ljudem, ki jih poznaš, še posebej družini in prijateljem. Vzame ti samo
trenutek, rezultati pa lahko komu rešijo življenje... /*/

(translated by: Z.H., 23.8.2006)

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 786
7.9.2006 11:13:32   
Anonimen
Ojla!

Barbs, v petek se je na obisk napovedala moja mami, ampak še ne vem, kdaj pride in koliko časa bo ostala. Tako, da ne vem, če bom uhitela priti v Tivoli. No, prišla bom zagotovo, amapk ne vem še, kdaj. Se slišiva, pa se bova zmenile.

Včeraj smo dobili prvega pikeca, pa ni bilo nobene reakcije, ni bila niti sitna, razdražena, nobene vročine user posted image user posted image user posted image .

Mojčika, hvala za članek o raku. Sicer kar nekaj vem o teh stvareh, a za to pa res prvič slišim. Bom poslala naokoli.

Naslednji teden gremo za en dan na morje, če bo lepo vreme in pogledat enega majhnega fantka, starega en mesec. Potem pa na vikend, ima možek dopust user posted image user posted image user posted image . Se bomo malo pocartali.

LP

(odgovor članu barba)
  Neposredna povezava do sporočila: 787
7.9.2006 14:56:57   
barba
Ojla!

Drugo cepljenje je Meta junaško prenesla.user posted image  Nič ni jokala, samo malo debelo pogledala user posted image  sestro in to je to. Trenutno spi, ker sva vstali že ob 6h, da sva bili ob 7.15 že v ambulanti. Zdej pri 5.mesecih tehta 7215g, zmerit jo pa še morem.user posted image

Ankica - sorry, prišlo je do spremembe načrta za jutri. Moj user posted image  se vrne enkrat okrog 11h iz tujine in ga greva z user posted image  iskat. Tko, da ne bom prišla v LJ.user posted image  Pa drugič.user posted image
Mojčika - vse informacije prav pridejo v zvezi z rakom. Po enih statistikah jih vsak dan nevem kolk novih odkrijejo (so ušle vse številke iz glaveuser posted image ).
eya - jst sem včeraj dobila ta obroč od tete. Nimam pojma kdaj ga bom probala.user posted image  Drgač so se menda februarčice menile za plavalni tečaj in neki o tem sem zasledila tud pri marčevskih mamicah tuki na RRju. Boš šla na DIF? Bi blo fino it, sam men ne znese vse.

Ena se je zbudila ... greva na sonceuser posted image

LP, barba

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 788
7.9.2006 21:23:40   
livia
Ojla,
Ankica in Barba - nič hudega glede Tivolija. Sem že v naprej vedela, da aprilke nismo resne glede meetingov. Mogoče nam bo pa čez kak mesec uspelo, ko bomo imeli bolj usklajene ritme. Tudi jaz ne vem, če bom šla v Tivoli, predvsem zaradi vremena, pa še to - opažam, da ima Neli rada najin vsakdan, čeprav bi mami rada kdaj tudi kaj drugače. Po mojem jo moti, če greva v Tivoli, ker mi v avtu do tam glih dobro zaspi, potem jo pa zbudim s premeščanjem v voziček in potem ne zaspi več, čeprav običajno ob taki uri zaspi še za uro do dve in potem sledi nošenje in sem jaz čisto zmatrana.
Plavalni tečaj - jaz sem mislila it zdaj v oktobru, pa sem se premislila, bom šla raje januarja. Mi je ena izkušena mamica povedala, da je bolje, da je otroček malo večji, ker so ti obroči kar veliki, pa še bolj dojema vse skupaj. Po mojem bo januarja glih prav stara, pa še do srede marca traja, tako da mi glih znese pred vrnitvijo v službo. Oktobra bom raje začela s telovadbo. A misli katera hodit v Štorkljo ali Fit mami?
Nočko.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 789
7.9.2006 22:05:41   
halena
Danes smo imeli pregled in drugo cepljenje.Tako,da podatki za statistiko so:6510g in 63cm,kar se tiče pa pikice jo je pa lepo odnesla.Jok je izbruhnil na previjalni mizi,ko se je bilo treba oblečt..pa tut lačna je bila..tako,da smo spet dali zdravnika skozi v joku!Sve šle pa potem malo do zobne na obisk k maminim sodelavcem,kjer so bili vsi v belem in vsi okrog nje-se je pa le navihano smejala in delala dober vtis..

En dan sem razmišljala,koliko enih km naredimo zdaj,ko vozičkamo okoli!!Prej sem se za vsak drek vsedla v avto,zdaj mi je pa tako lušno šetat okoli in nikamor mi ni težko skočit.

Aja!!Na pregledu je zdravnica ugotovila,da ima naša mala glivice!Ponavadi,je rekla, to otroci staknejo prav na morju,ker je temperatura za to idealna..Postopek je bil pa tak:zaradi zobkov je imela roke neprestano v ustih,pa duda pa bakterije,..Rokice so bile non-stop mokre in tople in- hop,pa smo tam!Iz rokic so se naselile še v usta in ko se je polulala,je šlo še na rito.Cela umetnost,ne?Dobili smo kremice in gel,ki ga lahko zaužije,ker je za oralno uporabo,tako da z njim namažem tut rokico.Sem jo pa prej pred spanjem fajn 'namočila' v jogurt,ki baje ubije te glive.Važno je,da pri vseh teh zadevah ne uporabljaš vode!!Tudi rito umit je najbolj fajn kar z jedilnim oljem ali z robčki,ki niso tako vlažni.

Se morem pa pohvalit,da sem prva,ki je dobila hladilno mazilo na recept-pri naši pediatrinji,ki je tik pred penzijo.Ženske tukaj očitno ne vejo,da je možno to kremo dobit na recept!Saj drugače stane 1.200sit!!!!Je pa odlična in poznam veliko mamic,ki hodijo iz LJ po kremco v Postojno!

Kajj sem še pozabila...A!-mi smo se prvič na glas zahihitali pred dobrim mesecem.Potem se to ni ponovilo do morja,ko se je maminim foram režala ko nora (mama je oponašala atija kako smrči),potem sva se še mi2 režala,ker nama je bila tako smešna in ona se je potem še bolj režala..Naslednji dan ni bilo o smehu ne duha me sluha,kljub enaki fori..Zdaj se mora mama raztrgat,da spravi iz sebe kak smejoč glasek,tistega krohotanja pa nismo več doživeli..

Smo bile pa včeraj na prvi slikarski razstavi.Mama ima rada take stvari in otroka je treba hitro seznanit tudi s kulturo.Na koncu je bila ona poleg res fenomenalnih slik,druga atrakcija večera.Vsi so se čudili-vključno z mamo(!),kako je ta otrok priden...user posted image

No to bi bilo to,ziher sem kaj pozabila..Zdaj bom šla pa malo dnevnik pisat,ker se je kar nabralo enega gradiva..

Lahkonočkouser posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 790
8.9.2006 10:37:39   
halena
kako pa to,da nobene ni tu gor?user posted image

No,sem hotela samo javit,da smo imeli reakcijo na cepljenje in sicer tako,da smo spali,spali in spali in še nočno spanje je bilo rekordno, saj je spala od 21h-9h pa verjetno bi še potegnila,če je ne bi jaz vrgla pokonc,ker sem mislila,da mi bo joške razneslo!user posted image

Zdaj spet spimo..Danes bo pa lahko kosilo tako,kot se spodobi-tut desert bomo naredili!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 791
8.9.2006 11:02:43   
mojčika
Tia  31. 3. 2006 (maychika)  user posted image

ob rojstvu: 3500 g, 50 cm
1,5 meseca: 4980 g, 57 cm
3. mesece: 6880 g, 64 cm

4,5 meseca: 7810 g, 67 cm 

Žiga 1. 4. 2006 (Eya)  user posted image

ob rojstvu: 3400g, 52cm
1. mesec: 4390g, 54 cm
3. mesec: 5800g, 61,5 cm

Maya Marina 4. 4. 2006 (Mojčika)   user posted image

1. 3890g, 52cm (rojstna teža in višina)
2. 4600g, 56cm
3. 5650g, 59cm
4. 6750g, 65cm

5. 7400g, 70cm

Katarina 7. 4. 2006 (Marelica)    user posted image

roj.: 3260g, 48cm
1m: 4280g, 53cm
2m: 5450g, 56,5cm
3m: 6430g, 61cm
4,5m: 7430, 64 cm

Melissa  7. 4. 2006  (flecker1) user posted image

1. 3100g, 49 cm - rojstna teža in višina
2. 4090g, 53 cm - 1 mesec
3. 4780g, 56 cm - 2 mesec
4. 5780g, 61 cm - 3 mesec

5. 6500g, 64 cm - 4 mesec

Neli 9. 4. 2006 (livia)
user posted image

1. 2780g, 49cm - ob rojstvu
2. 3330g, 53cm - 1 mesec
3. 4110g, 56cm - 2 mesec
4. 4990g, 60cm - 3 mesec

5. 5900g, 63,5cm - 4.5 mesec

Meta 9.4.2006 (barba) user posted image

rojstvo: 3690g, 54cm
2. mesec: 4920g, 59cm
3. mesec: 5690g, 62cm
4. mesec: 7000g, 65cm  

5. mesec: 7215g, ___cm

Rene  10.4. 2006 (DrejcDrejc) user posted image

rojstvo: 2950, 48
1. mesec: 3900, 53
2. mesec:4950, 56
3. mesec: 5600, 60 

Marcel 10. 4. 2006 *zvezdica* user posted image

rojstvo  2950g / 49 cm
1.5 meseca   4190g / 55 cm
2.5 meseca   5770g / 62 cm

Ajda  11. 4. 2006 (halena)
user posted image

rojstvo: 3040g/52cm
1mesec:4325g/55cm
3mesec:5620g/60cm

Manca   20. 4. 2006 (2mak)  
  user posted image
ob rojstvu: 3910g, 52 cm
1. mesec: 4710g, 55,7 cm
2. mesec: 5300g, 57,1 cm
3,5. mesec: 6170g, 61,6 cm

5. mesec: 6510, 63 cm

Lana  26. 4. 2006 (rozica11) user posted image

rojstvo 2680g, 48 cm
1. mesec 4100 g, 54 cm
2. mesec 4700 g, 58 cm
3. mesec 5975 g, 61 cm

Gaber 27. 4. 2006 (maja979)  user posted image

1. 3450g, 53 cm (rojstna teža in višina)
3. mesec: 5980g, 64cm

4. mesec: 6700g, 69 cm

Kristina 3. 5. 2006 (Ankica)   user posted image

Rojstvo: 3090g, 50 cm
1. 4400g, 53 cm
2. 5570g, 58 cm

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 792
8.9.2006 11:16:39   
mojčika
Je prav fajn pregledovat to statistiko, ugotavljam da je naša MM na svet prišla med močnejšimi, a nekateri vaši drobižki so jo že v 3. mesecu prav fajn prehiteli...

Halena ja super taka reakcija, hvala bogu pri nas ni bilo vročine, ker pa ni jokala, verjetno tudi ni bila utrujena, vaša pa je malo energije strošilauser posted image .

Pošlji še meni kak desert, že dva dni gledam škatlo s princeskami, pa se mi jih ne da začet delat... Pojem pa toliko sladkega, da me je prav sram, še vedno imam 57 kg, a zredim se pa hvalabogu tudi ne... Tako je bolj na komot... no se že trkam po lesu...

Mi bomo danes pa zelje in orehove štruklje, kuha moja mama, mmmmm fino....

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 793
8.9.2006 11:20:58   
mojčika
Tia  31. 3. 2006 (maychika)  user posted image

ob rojstvu: 3500 g, 50 cm
1,5 meseca: 4980 g, 57 cm
3. mesece: 6880 g, 64 cm

4,5 meseca: 7810 g, 67 cm 

Žiga 1. 4. 2006 (Eya)  user posted image

ob rojstvu: 3400g, 52cm
1. mesec: 4390g, 54 cm
3. mesec: 5800g, 61,5 cm

Maya Marina 4. 4. 2006 (Mojčika)   user posted image

1. 3890g, 52cm (rojstna teža in višina)
2. 4600g, 56cm
3. 5650g, 59cm
4. 6750g, 65cm

5. 7400g, 70cm

Katarina 7. 4. 2006 (Marelica)    user posted image

roj.: 3260g, 48cm
1m: 4280g, 53cm
2m: 5450g, 56,5cm
3m: 6430g, 61cm
4,5m: 7430, 64 cm

Melissa  7. 4. 2006  (flecker1) user posted image

1. 3100g, 49 cm - rojstna teža in višina
2. 4090g, 53 cm - 1 mesec
3. 4780g, 56 cm - 2 mesec
4. 5780g, 61 cm - 3 mesec

5. 6500g, 64 cm - 4 mesec

Neli 9. 4. 2006 (livia)
user posted image

1. 2780g, 49cm - ob rojstvu
2. 3330g, 53cm - 1 mesec
3. 4110g, 56cm - 2 mesec
4. 4990g, 60cm - 3 mesec

5. 5900g, 63,5cm - 4.5 mesec

Meta 9.4.2006 (barba) user posted image

rojstvo: 3690g, 54cm
2. mesec: 4920g, 59cm
3. mesec: 5690g, 62cm
4. mesec: 7000g, 65cm  

5. mesec: 7215g, ___cm

Rene  10.4. 2006 (DrejcDrejc) user posted image

rojstvo: 2950, 48
1. mesec: 3900, 53
2. mesec:4950, 56
3. mesec: 5600, 60 

Marcel 10. 4. 2006 *zvezdica* user posted image

rojstvo  2950g / 49 cm
1.5 meseca   4190g / 55 cm
2.5 meseca   5770g / 62 cm

Ajda  11. 4. 2006 (halena)
user posted image

rojstvo: 3040g/52cm
1. mesec:4325g/55cm
3. mesec:5620g/60cm

5. mesec: 6510, 63 cm  

Manca   20. 4. 2006 (2mak)  
  user posted image
ob rojstvu: 3910g, 52 cm
1. mesec: 4710g, 55,7 cm
2. mesec: 5300g, 57,1 cm
3,5. mesec: 6170g, 61,6 cm

Lana  26. 4. 2006 (rozica11) user posted image

rojstvo 2680g, 48 cm
1. mesec 4100 g, 54 cm
2. mesec 4700 g, 58 cm
3. mesec 5975 g, 61 cm

Gaber 27. 4. 2006 (maja979)  user posted image

1. 3450g, 53 cm (rojstna teža in višina)
3. mesec: 5980g, 64cm

4. mesec: 6700g, 69 cm

Kristina 3. 5. 2006 (Ankica)   user posted image

Rojstvo: 3090g, 50 cm
1. 4400g, 53 cm
2. 5570g, 58 cm

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

Popravljamo napake

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 794
8.9.2006 11:42:22   
Marelica
Vauuu, jaz sem pa danes na internetu pri možeku v službi. Sem že skor pozabla, kak je to luštno. Baje bomo čez en mesec tudi mi doma priklopljeni...

Ravno sem bila v babycentru in sem si šla v živo pogledat avtosedež Bebeconfort v akciji. Moram priznat, da me kljub ceni ni preveč fasciniral, čeprav sem bila 100%, da ga kupim. Kot prvo me moti, da so stranice tako majave, čisto kaj drugega kot kak MaxiCosi. Pa dodatnih kakosetemureče za fiksirat glavico nima - si ne znam predstavljat, kako po naši samajama cesti glavica kar levo-desno opleta. No, pa saj potem bi mogoče kako blazino za okoli vrata kupila, pa se mi zaenkrat še ne zdi preveč praktično. Nič, verjetno bomo kar še malo počakali in potem ob kaki priliki mogoče kdaj Cosija ali Romerja znižajo. In ti Mojčika, si ful zadovoljna z njim? No, saj tisti sistem za poležat je pa res super
.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uhaaa, malo si dajem duška s alikicami. Sem jih ful pogrešala. user posted image

Nič, moram šibat počasi domov k staršem po našo user posted image . lep dan vsem!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 795
8.9.2006 11:57:48   
mojčika
Marelica nam se obnese super, stranice sem privila na najožjo možno postavko, glavico pa mm lepo odloži na stran in zaspančka, sicer pa če so stranice razpre pa res ni najbolje, je pa naša MM kar velika in se vanj fajn prilega, sicer pa a ne, vsak ima svoje želje, verjetno bi bil Maxi Cosi tudi nam všeč, pa ga nisem želela, ker se ga da postaviti samo v smeri vožnje in ne obratno,... po AMZS-ju pa naj bi bila oba enako varna... Le počakaj še malo...

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 796
8.9.2006 15:51:45   
eya
Ojla!
Halena, a ti je kaj rekla tudi za dojke? Namreč, lahko jih imaš tudi ti na njih, saj še dojiš, a ne? Te samo tolk opozorim, da se jih boste lažje znebili... Saj to gre za soor, a ne?

Nič niste napisale glede plavanja...sem zvedela, da je ta špas kar drag. Npr. v Atlantisu pride tečaj 10 ur 23 tisoč. Halo? S tem, da je lahko malček na začetku samo 15 min v vodi, potem pa vsakič 5 min dalj, nikoli več kot pol ure!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 797
8.9.2006 16:34:39   
halena
Eya,pediatrinja me ni nič opozorila glede dojk,vem pa sama,da moram pazit in jih po vsakem dojenju lepo umivam.Gre za soor,ja..Mal je drek,ker Ajda res ne more zdržat brez rokice v ustih,če jo pa z nogavičko pokrijem je pa cel hudič,češ-kje je mooojaaa roookaaa????user posted image user posted image

Mi spiiiimo,spimo in spiiimo....

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 798
8.9.2006 16:47:52   
eya
Mi spiiiimo,spimo in spiiimo....

Uživaj, dokler lahko oz. "Ne budi lava, dok spava!" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 799
10.9.2006 23:40:04   
maychika
hali halo, sem že nazaj. če mene vprašate, končno...lepo je biti spet doma, čeprav smo se imeli fino...

torej...vas še berem in ne bom oddala nobenega drugega komentarja kot naslednjega, dokler vas ne preberem do konca...

JAAAAA, mojčika. ti kar vabi v mojem imenu... ful dobra ideja, da se dobimo v Škofji Loki, ker je pač ravno nekje vmes. Ah, kako je lepo, da sem ločanka... komot se dobimo v naši mestni slaščičarni, kjer se itak vse vozičkarce zbirajo... Vabljene... no pa sporočite, sicer pa vam napišem roman verjetno jutri zvečer, ko bom sama in bo naša razgrajačica spančkala...

lp

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?